153993
ValóVilág 12

• sajtburger
    Csodálom a 4. széria után folytatták a műsort. Ez az idei széria, valami botrány. Kritikán aluli embereket találtak. Jól mutatja, milyen is manapság szerény hazánk. Ideg és elmebetegek gyülekezete.. arról nem is beszélve, fél bandát körözi a rendőrség.
  • jeneci
    jó tudom, azt én is észrevettem, de sajnálom azért, mert szerintem ez túlzás volt, hogy kizárták szegényt! emezeknek meg nem adnám oda a fődijat, van még jó pár napjuk hogy bizonyitsanak , de eddigiek alapján vasvellát adnák a kezükbe, és irány a ganédomb!
  • IXEMGabeo
    Akár őszinte volt akár nem, akár ribanc akár nem maximum Charlotte érdemelné meg...ezért lehet megköveztek, de Lacin kívül ő belőle nézem ki egyedül, hogy a pénzzel tudna bánni...

show szempontjából Laci érdemelné meg az elmúlt állapotokat figyelembe véve...

Viki is, ha azt nézzük ki a legjobb játékos, viszont emberileg ilyen gyökérnek nem adnék a kezébe se kocsit, se lakást, se milliókat...

jó arcnak tűnt egy értelmes, intelligens ugyanakkor kekec molett csajszinak, aki tényleg úgy ment be, hogy feszültséget gerjeszt és kamuzik összevissza. Ezzel nincs gond a probléma az, hogy túlságosan lenézi a bent lévőket, ami gáz akkor is, ha tisztában vagyunk ellenfeleink agyi képességeivel...főleg akkor gáz, ha hangot is ad neki folyton folyvást...másik probléma, hogy borzasztóan nagy "napraforgó", ez a fajta játék stílus sosem jött be...

elhiszem, hogy a koleszből megtanult dolgokat, mint pl a nadrág húzást és egyéb "poénokat", de itt egy vita kellős közepén eléggé gusztustalan dolog volt...előzményeket láttuk Viki olyan szinten próbálta alázni (mondjuk Simon is kigúnyolta Vikit) verbálisan, hogy az már szinte vérlázító volt főleg amikor azt mondta, hogy Charlotte-al legyetek együtt öngyilkosok...

Az egész folyamat szarul jött ki ehhez hozzájön az a tény, hogy az RTL manipulál minden eszközt bevetve, hogy csakis az üzleti érdekeket tartsa szem előtt...Tudják, hogy a nézettség nem fog esni, maximum a vége fele mikor kevesen lesznek és nem lesz címlapsztori...erről pl. napokig, de lehet 1-2 hétig csámcsogni fognak...
  • motth
    Ha nem szavazták volna ki a nézők Simont, akkor a többiek joggal feltételhették volna, hogy a jövőben ilyen dolgokat simán meg lehet tenni következmények nélkül. Nyilván egy elég vaskos szabálykönyv van, Simon kapcsán már szerepelt is adásban...
  • Smithwarden
    Ferrari23, regen is sok hulyeseget irkaltal es ma sem hazudtoltad meg magad.
    [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080854215&no=140696]#140696[/URL] [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080854215&no=140740]#140740[/URL] [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080854215&no=140715]#140715[/URL] [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080854215&no=140814]#140814[/URL]
    stb
    (Nem, nem vagyok egy elvakult Simon-fan, csak irrital amikor valaki latvanyosan ossze-vissza hulyesegeket irkal.)
  • Ferrari23
    Ezt most úgy írtad, mintha Simon főszereplő lett volna az ÖF-ba. Mióta Sárival volt kb naponta kapott 2 percet az ÖF-ban :D
  • Conqvistador
    Csak hogy tudjátok...

Nem akartam írni már ide de Tiwcsi jó eséllyel szintén befejezi a műsor nézését és felvételét/megosztását.
    Ő sem bírja az ilyen aljasságokat elviselni.

Kellemes onlineozást a maradóknak (Javaslom Wesker se vegye fel ezt a kamu műsort):D
  • jeneci
    nagyszerű komment, másoltam egy az egyben a VV oldal simon kizárásos videója alá Béla néven XDD
  • PiszkosFred
    Lehet, hogy abba akarják hagyni a reteknél, mert nem jött be, és most hetente két embert raknak ki. Még hogy májusig tart... márciusig, csak elmosódott a tinta :)
  • IXEMGabeo
    "Simonnak a cipőjét kiküldték a villából, a jó ég tudja, hova. Simon gatyáját letépte a csaj, senki nem nézte, hogy elszakadt-e rajta egy gomb vagy bármi. Simon zsebkendőjét összeköpték ótvargusztustalan módon és a kukába hajították, nem történt semmi. Egy turkálós gagyi rongypóló miatt, ami most látványosan elszakadt, kizárják Simont egy villámszavazás eredménye alapján. Ugyan már!
    "

És még a narkós féle Zsolti szöveget 1. nap!!! nem is vettük figyelembe
  • kill3r21
    winpho már van, én arról nyomattam ma :)
  • jeneci
    De most komolyan, kit nézzünk majd, meg eddigiek alapján ki érdemelné meg a fődijat? Azon a népszerűségszavazáson Aurélió volt a második 15% al ha jól emlékszem, de mire fel? engem az a gyerek rohadtul irritál, kis 20 éves, semmihez sem ért, egész nap picsog, enyeleg, kétszinűsködik. Meg semmi újat nem tud már mutatni, az elejében a segg mutogatás érdekes volt, de mostmár szánalmas.. egy ilyen érdelem meg ennyi lóvét? Aki szórakoztató bent, mármint akinek van dumája, az Józsi, de belőle sem sokat adnak az összefoglalókban... Másban meg nem látok semmi különöset
  • deniro2
    Eleve baromság az egész új koncepció/megvalósítás, mert 3 mobil platformból csak kettőn lehet szavazni, se win phone, se pc, se sms, ráadásul pénteken szavaztatnak ilyen komoly kérdésben, ~45 percben... Kb. a nézők 80%-ának beleszólása nem volt a dologba...
    Komoly nézőszámot is bukhat az rtl egy ilyen hülyeséggel...
  • wesker24
    Akkor jövö héten nem is lesz kiválasztás vagy mi ?

Mert már 2 ember kiesett 1 hét alatt !

Hacsak nem küldenek be valakit Simon helyett !
  • IXEMGabeo
    Nemcsak Charlotte a hibás...ő is a maga játékát játssza, ami azért átlátszó volt a részéről...HA igazán szerelem lenne akkor kimenne kézen fogva Simonnal együtt:)))

de ezt nem fogja nem tette meg tuti...ennél ő anyagiasabb;)))
  • PiszkosFred
    Erre szokták azt mondani, hogy "a jelenlévők többségével". Ez az ő játékuk, ő szabályaik, nem kell fairnek lenniük, és nem is azok.
  • Ferrari23
    Küldjék be Attilát, aztán megnyeri ezt is :D
  • IXEMGabeo
    ebből is látszik a retek nem a nézőkért van régóta tudjuk:)))

ez itt csak igenleges válasz lehetett, el akarták onnan távolítani úgy vannak vele lesz belőle botrány utána meg majd keresnek más témát, amiről lehet cikkezni napokig...
  • vvfan23
    2 napig fogom nézni h megnézzem mi lesz a következménye kinek fog hiányozni ilyenek, aztán szevasz, számomra ez a széria iszonyat gyenge és azt az embert golyózzák ki aki érdekes volt
  • McCartman
    Lehet, hogy kell a hely valakinek vagy már nem illik a képbe szerintük és ez a helyzet pont kapóra jött.
    Az saját appjukkal ugye már azt kezdenek amit akarnak, a kiszavazásoknál tán elvileg tartanak közjegyzőt, a nyeremények miatt is kötelező de ilyen csip-csup napi szavazásoknál úgy manipulálják ahogy akarják.
    Az is fura, hogy pár hete még messze a legnépszerűbb volt, most pedig hirtelen elfordulnak tőle az emberek.
    Ha azt akarták volna, hogy maradjon, maradt volna.
  • IXEMGabeo
    ááá úgyis nézni fogod:) tudja ezt a retek is...

Simonság nélkül is showtime lesz...

pláne, mert a sok marha véleményére adtak, akik nem látták át a játékát és még akkor is unalmasnak tartották amikor megreszelte Charlotte-t...ő volt eddig az egyetlen odabent, aki legalább dugott is, szerelmi viszonyba bonyolódott, ami egyáltelán nem tűnt őszinte kapcsolatnak és részemről még érdekesebb is volt, mint a Dorka-Zsolt féle köpködős, civakodós, meg egyéb értelmetlen bugyutaság...

Elismerem, hogy volt pár nap, amikor el volt tűnve, ő is taktikázott, mint Viki és olykor ellentmondott magának, sokszor nem tudta megfogalmazni mit akar holott látszott rajta nem hülye gyerek, de még így is a legnépszerűbb embert vesztette el a VV6...

Összejátszottak a körülmények rendesen, részben ő is hibás, amiért hagyta, hogy idáig elfajuljanak a dolgok, részben pedig nem tehet róla, hogy kb 10 gátlástalan másik villalakó folyamatosan szívta a vérét napról napra...és nem olyan szinten mint ahogy Vikike beállítja, hogy csak kocának szólítják...Ő róla még egy takarót is lerántottak szex közben...cipőjét is felengedték az elején (igaz ő is csinált csínyt Zsolt ellen, de azt megint csak Zsolt kezdte azzal h narkósnak nevezte őt)...
  • wesker24
    Na ez az az egész VV történetében mind az 5 évad alatt nem volt szavazás ilyesmiről !

Meg aztán Szaros Digit TV-m van nincs RTL II Okostelóm sincs van akinek még RTL II-je sincs igy nézni sem tudja és péntek este beadják 20 percre egy ilyen fontos szavazást na nee ? Ez komoly !

Ha legalább 1 óra lett volna szavazni vagy 1 nap akkor OK de igy !

Kiváncsi leszek mi a terve az RTL-nek mert igy hogy 2 villalakó kiesik valakit bekéne küldeniük helyette !
  • Rash87
    Hányszor mondták már,hogy ha kiesik xyz nem nézik tovább...
    Ez minden szériában elhangzik,aztán ugyan úgy nézed-nézitek :)

Majd elmúlik pár óra múlva.
  • Krisztiam #140807
    szerintem Simonnak lett volna esélye megnyerni a játékot, ha nem áll le Csárlival..
  • jeneci
    jaja! rengeteg embernek nincs rlt 2 je, + a szavaság még felsem volt tüntetve a VV oldalán (tudom, mert meg akartam nézni mennyi az állás).... ez nem volt fer!
  • Conqvistador
    ˆ apion
    | ma 22:51 | privát | válasz | #140785
    Ez tuti manipulált volt. Most is enged szavazni a rendszer. Egész idö alatt csak a 30-70%-ot mutatta a telo hiába frissitettem.

Ez mindent elmond a csalás mértékéről.
  • Prince23
    Na a másik meg az hogy egy ilyen kibaszott fontos döntést, nem 20 perc alatt kellett volna eldönteni, hanem mondjuk 2-3 nap alatt.
  • jeneci
    szegény simon! most nézem a videót a vv oldalán, hát sajnálom a gyereket, ezt jól elkúrta! és mégjobban az sajnálom, hogy ottvan az a kibaszott 20 éves majom aurélió, aki helikopterezik, meg lányok után szaladgál, és nyomja a fostos szövegét, és ilyenek fogják megnyerni a VV -t.. Hát most erre mit mondjak? ez nem fer döntés volt, igaz utálom simont mint a szart, de most nagyon sajnálom szegényt :/
  • vvfan23
    nem miattam, hanem az a sok ember miatt akik nem fogják tovább nézni, ez lutri volt h sokan még nem is látták az összefoglalót, h szavazzanak így?
  • wesker24
    Csak azt nem értem hogy mi érdeke volt az RTL-nek hogy kirakják Simont ?

Egy héten -2 ember ezt komolyan gondolták ? Nem kéne akkor valakivel pótolni ? Új villalakó már nem mehet be de eddig csak 1 ember esett ki idö előtt az pedig Alexa volt !
  • Ferrari23
    Biztos össze is szarják ezen dolog miatt magukat LOL :D
  • McCartman
    Az RTLnek valamiért érdekében állt, hogy Simont kitegyék a villából, nekem ez a gyanúm.
  • Ferrari23
    Ezt majdnem mindenkinek elmondta, azt őt csinálták ki, elég könnyen :D
  • vvfan23
    ezt az rtl nagyon benézte, mert én nem fogom tovább nézni és sztem még sok ember
  • IXEMGabeo
    Mondok jobbat Simon dühében a rendőrautót széttöri beül Laci mellé és együtt mennek a fogdába xDDDD
  • Coolfire
    Tényleg?
  • jackoneill90
    tamadasi pontot hagyott simon, viki meg kihasznalta. elotte valamikor simon azt mondta vikinek h ki fogja csinalja
  • jeneci
    hahahaha XD tömegverekedés XDDD na az lett volna a brutál:D a végén istenes bence nyerte volna a fődijat:D
  • IXEMGabeo
    amúgy szólok, hogy KHF van:))))
  • jeneci
    Lacit még lehet kitessékelik a rendőrök a villából, ezzel ne viccelj XDDDD