153993
ValóVilág 12

• PiszkosFred
    Minden csoda három napig tart. De az kétségtelen, hogy nem ő a legnépszerűbb karakter most a villában :) A sok tuja meg továbbra is elvegetál odabenn. Volt egy komment a kiválasztás után, hogy jóska azért nem kapott jelet, mert olyan szürke és csendes, hogy a többiek azt is elfelejtették, hogy még benn van - vagy vmi ilyesmi :)
  • Ironman2
    Akkor én nekem ennyi volt ez a szar.további jó szórakozást! innentől érdektelen az egész műsor!!!
  • deniro2
    Persze, tisztában vagyok az ilyen és ehhez hasonló műsorok szociológiai hátterével/szerepével, ugyanakkor engem ennek ellenére mindig meglep, hogy a kacsát füsttel lefújáson végtelenül felháborodó emberek miért hajlandóak elviselni, sőt támogatni mások megalázását, pusztán saját szórakozásuk érdekében... Annyira kisstílű képmutatás ez, hogy elég nehezen tudom belepaszírozni a világképembe...
  • Ironman2
    Na akkor erről ennyit.Most olvasom mi történt.A legesélyesebbet kib.szták onnan
  • McCartman
    Majd a nézők dönthetnek egy ponton Viki sorsáról, olyan szempontok szerint ahogyan jónak látják, akár még etikai vagy morális alapon is. :)
  • alfa73
    A csodabogár Simon első interjúja a kiesés után! http://www.valovilag.hu/video/236743

Simon teljességgel jogosnak tartja a kizárását.
  • PiszkosFred
    A vicc az, hogy az apja aránylag magas rangú nyug. rendőr, az anyja gimn. tanár. Biztos, hogy normális nevelést kapott az életben, szerintem ők maguk sem értik, mi történt.
  • vvfan23
    az állatkinzás erős, láttam már oylat h kutyának öntenek sört a tálkájába. mellesleg amint beleöntötte már vitte is ki tisztítani, a dohányfüst meg poén volt. nagyon jól felfújta viki ezt az ügyet, és látszott h mire megy ki a játék, vagy krisztiánt vagy simont kint akarta tudni már aznap, egyik bejött.
  • ddany7
    a kizárás (sajnos) amúgy jogos, mert ahogy írta valaki, mi van ha nem a pólót tépi meg, hanem a nőt?!

viszont, nem fair. vikit is simán küldtem volna kifelé, mert nem verbálisan provokálta ezt ki, és hiába mondja, a gatyalehúzás is ugyanúgy fizikai dolog. (nyilván nem ugyanaz, hogy eltépi a pólót, de na.)
    ha csak szóban gyalázza, és úgy jut el idáig simon, akkor egy szavam nincs, de ez így nem teljesen fair szerintem.
    nagyon aljas volt vikitől és "fizikailag inzultálta", vagy hogy mondjam. remélem eljut a döntőig és onnan fog kiesni, hogy jó nagyot essen...
  • IXEMGabeo
    bár bírom Krisztiánt, de remélhetőleg Laci visszamegy és egyesével kikészíti ezt a sok majmot...ő lehet még képes arra, hogy ezt megtegye Vikin kívül.

és nagyon remélem, hogy annak a kétszínű digó köcsögnek lesz a legfájdalmasabb...de szeretném látni, ahogy sírva kimenekül a villából...

jelen esetben az sem fog érdekelni, ha László sunyi taktikát űz nyerje meg és a sok kis húszon éves forrjon a levében, hogy nem minden úgy van, ahogyan ők szeretnék...
  • PiszkosFred
    lyukrafutását*
  • PiszkosFred
    "Ettől kezdve viszont felesleges bármilyen etikai vagy morális szemszögből értékelni ezt az egészet"

Persze, hogy felesleges. De hát az a buta és ostoba ember, aki egy trash realityt ilyen szempontok alapján értékel :) Cirkusz és kenyér, ennyi. Főleg amekkora szarban van minden és mindenki.

Amíg nézed ezt az egy órát, rájössz, hogy a főnököd mégsem annyira elviselhetetlen Vikihez képest, hogy a debil szomszédod lóf*sz Simonhoz képest, hogy a lányod segghülye osztálytársa mégsem annyira hülye, hiszen 12 éves korára már kb olyan értelmi szinten áll, mint a gyurmaJóska, a kedves ismerősöd, akit kurvának tartasz mert volt 20 fiúja, még sem az csárlihoz képest, és akkor arról nem is beszélve, hogy amíg Debilió újabb elcseszett lyúkrafutását nézed, nem jut eszedbe a sárgacsekkek tömege az asztalon, vagy a másnapi 12 órás műszak. És még lehetne sorolni. Ezek a műsorok erről szólnak. Hogy a nyomorult tévénéző örüljön annak, hogy nem vele vagy ismerőseivel történik az, amit lát. :)
  • spati
    http://sorozatwiki.hu/news.php?readmore=87999

Nagy lenne ha tényleg vissza küldenék pár nap múlva
  • vvfan23
    kár h vikinek megjött a menszesze, talán simon még bent lenne :/
  • deniro2
    Érdekes, amit írsz, ugyanakkor azt is érdemes hozzátenni, hogy ezt a műsort a nézők teszik ennyire elvtelenné, hiszen nem "díjazzák" megfelelően a görénységet... Hányszor lehet olvasni itt és ehhez hasonló fórumokon, hogy bár visszataszítónak tartják az adott karaktert, de azért maradjon bent, mert csinálja a műsort... Ettől kezdve viszont felesleges bármilyen etikai vagy morális szemszögből értékelni ezt az egészet
  • McCartman
    Azért az is jó, hogy abban a pillanatban ahogy beleöntötte a táljába a piát egyből jött is a levél róla. Nyilván előre be volt készítve, számítottak rá, hogy valamelyik elmeroggyant ilyesmivel szórakozik majd. :D
  • BrianGT
    én megyek most kicsit adás úgy sem lesz...majd meglátjuk mi lesz holnap... amúgy szerintetek azért került át 10-re mert talán végre nem 12-es karikával lesz hanem 16... vagy csupán a híradó miatt tolták el..vagy együtt?
  • BrianGT
    jaa mondott ilyet a végét nem értettem, hogy én azt biztosan nem... de amit én írtam az bent volt mikor nagyjából negyed-fél lángon volt a vita..Laci mondta..gyerekek muszáj ezt az én szülinapomon vagy vmi köszi hogy pont a szülinapomon...és erre mondta Simon szarom le a te születésnapodat
  • IXEMGabeo
    Amikor Laci ott mondta Simonnak, hogy szeretnék majd ott lenni a 41. születésnapodon akkor Simon annyit mondott erre, hogy én azt biztosan nem élem meg...valami ilyesmi volt...
  • motth
    Simon adatlapján:
    "Amire a legbüszkébb vagyok:

Hogy minden emberrel tudok kommunikálni."

Szép volt.
  • BrianGT
    persze, azért mondom ez erről szól..aláírták ezért mentek be.. nem a kajálás meg a pia után adnak nyereményt...

igen én annyit láttam képen 1 fb poston, hogy kb mint itt a letakart medence placcon van 4 ember 1 a földön és kb verik :) oroszok :)
  • PiszkosFred
    C:C-n vagy a VV Ati oldalán láttam a linket 2-3 napja talán. Hát, ami ott ment, ahhoz képest egy Bud Spencer - Terence Hill film babazsúr :D
  • PiszkosFred
    12 millió kp, kocsi, lakás egy évig. Ennyiért van, hogy lemegy az ember kutyába 2-3 hónapra. Lehet értékeket keresni, meg pozitívumokat, de felesleges. Ebben a játékban ahogy leengeded a kezed, kapod a horgot.

Ott volt Iza meg a Simlis üvöltözése 5 centiről. Én pl biztos, hogy ha már 15-re van tőlem valaki üvöltve, akkor bólintom. De nem is megyek be a villába, hogy valamelyik erre rájöjjön, odaálljon elém én meg mehessek haza, csak mert tudta, hogy ezzel ki fog akasztani.

Ez egy ilyen gerinctelen játék, van aki erre felkészül, van aki nem. Sajnos Simon nem volt erre felkészülve.

A másik faszság, hogy tudta, ő maga mondta, hogy állat ha iszik. Akkor mi a fenének iszik? Viki azonnal lecsapta a magas labdát.
  • deniro2
    Hehe, már többen lájkolták az oldal, mint akik feltehetően szavaztak a kizárása mellett:) (összeesküvés elmélet gyártás nélkül: picit furcsáltam, mikor 1%-ot változott a szavazás állása a voksom után)
  • IXEMGabeo
    utolsó sor:) Viki volt a felbújtó egyértelműen a többiek csak háborogtak mit csinált a kacsával, ami azért jócskán fel lett fújva igaz a többieknek annyiban igazuk volt, hogy már figyelmeztették h az állatokra nincsenek jó hatással a cigifüst...igen, talán itt hibázott, hogy azt a rohadt kacsát nem hagyta békén...na igen ezek után pedig mindenki Charlotten kívül rászállt, ment a szájkarate mindkét részről...de Viki azért az öngyilok dumájával pl. rendkívül elvetette a sulykot...fő probléma igazából az volt, amikor felfokozott idegállapotban a már előzményekkel teli események után Viki még fizikálisan is bevetett egy módszert, ami azért már megkérdőjelezhető, ami a provokációt illeti...ezek után Simon csak visszaadta neki, amit Viki elkezdett...
  • BrianGT
    mondjuk bárki bármit mond Lacira... 1 dologban baromira igaza volt... hogy a születésnapján ezt megcsinálni... nem az hogy ő a Laci meg a kis szende stb... de ezt valóban legalább ezen az 1 ba**ott napon tűrtőztethették volna magukat...és tudták is csak Simon nem... ezért nem bírtam..meg is mondta szart rá, hogy szülinapja van már az elején...azért bármennyire is utálják egymást ha ünnepség volt vkinek akkor azt mindig korrektül megtartották az előző szériákban is és félretették a nézeteltéréseket...vagy volt vita de kisebb és max nem így észrevehető hogy szétb**sza a bulit..más buliját
  • jeneci
    tudnál linkelni balhés orosz valóvilágos videókat?:D az oroszok emigy is őrültek, kiváncsi lennék mit csinálnak ők bent:D
  • BrianGT
    persze, hogy besétált a csapdába...jó ebből Viki volt aki tudta mit csinál...ott volt tudatosság és ezért nem szimpi nekem sem..ennyire nem tudnék gerinc nélkül játszani de ő ezzel jött be hogy ilyen...többiek meg mint írtam csak sodródtak a vitába bele....aztán hát aki olyan az kiállt ez az mellett
  • BrianGT
    persze azt én is mondtam, hogy nem így kellett volna elküldeni...rendes jogos párbajban mert arra marhára kíváncsi lettem volna valóban ennyire erős lett volna-e...ezért én is bosszús vagyok
  • PiszkosFred
    Igaza van. Viki elhitette a villalakókkal már az első héten, hogy Simon vezet toronymagasan. Ettől a lakók vagy félni kezdtek, vagy nyalni neki, a lényeg, hogy ő lett az első számú célpont, akitől, vagy akihez igazodni kell. Csárli is ekkora lépett akcióba, a maga módján. Aztán, ha sokat mondják neked, hogy te vagy a király, akkor elhiszed egy idő után. Csárli simán resetelte káosz profot a "szórakoztatót", Viki meg resetelte az idegrendszerét, az "emberi mivoltát". Van egy határ, amelyet elérve robban az ember. Simon tegnap érte el ezt a határt.

Rászedték, kicselezték, többen is. Hogy gecik e a társak emiatt? Igen. Az ő hibájuk Simon kiesése? Nem. Simon nem volt erre felkészülve. Ez a VV, ahogy szoktam mondani, ez nem a Szomszédok Taki bácsival meg Vágási Ferivel. Itt csak a hülye hiszi azt, hogy egy hét alatt szerelmes lesz, vagy barátságok szövődnek. Az eddigi 50-60 emberből talán 2-3 "baráti pár", ha tartja a kapcsolatot.

Következő Józsi lesz, a barátnőjét kell csak emlegetni, aztán hazamegy magától.

Krisztián is, ha nem esik ki a hétvégén, akkor biztos, hogy lekever valakinek egy pofont.

És így tovább. Ne akarjon senki etikát, meg barátságot, meg korrektséget, meg szent baráti köteléket a játékban. Ebben ne. Nagyon ritka, és nem arról szól.

Bár az oroszok biztos röhögnek majd, amikor meglátják, hogy nálunk egy kínai póló elszakadás miatt rúgtak ki embert, náluk meg épp csak nem vérzett el az agyonvert játékos, és mégsem :)
  • jeneci
    fogalmam sincs, de 700 lájkért nemhiszem visszaküldik:D
  • Johnyboy
    Emberek ez a játék erről szól, eltávolítani mindenkit az útból hogy én nyerjem meg a játékot. Mindannyian tudták ezt mikor bementek és itt is tisztába vagyunk ezzel ugyhogy nem értem a felháborodást. Most tényleg az baj hogy valaki (Viki) felismerte a lehetősége egy erős karakter eltávolítására és ki is használta azt. Aki ezt nem ismeri fel még ha az agya fel is van húzva az meg is érdemli hogy így végezze.

Egyébként meg nem ez volt az első hogy Simont figyelmeztették ugyhogy mit kell csodálkozni hogy az RTL így döntött? Nem csak a póló szaggatás volt ott hanem az már csak a vége volt. Hány kört is tettek meg kergetőzve? 2-3 biztos volt és az se volt neki elég hogy picit visszavegyen hanem ugyanúgy ment utána mintha mi se történt volna. És itt nem lehet azzal védeni hogy már annyira fel volt húzva hogy azt se tudta mit csinál mert Krisztiánnal ö ugyanezt eljátszotta pont előtte mikor Józsi elhúzta tőle ö meg ment utána hogy akkor gyere csinálj valamit, és Krisztián ennek ellenére tudta magát türtőztetni.

Sőt szerintem a Simon-Krisz vita sokall durvább volt mert mikor valaki belemászik az ember képébe 1 centire egy ilyen felfokozott szituba és úgy mondja hogy gyere üss meg az sokall durvább mint mikor valaki lehúzza az ember gatyáját egy picit. Egyébként meg kitől is mi miatt indult az egész csetepaté ami ide vezettet? Na akkor most miről is beszélünk?
  • IXEMGabeo
    Írtam korábban, hogy ő IS hibás volt a dologban...

de kizárni kurvára nem kellett volna pláne ilyen manipulált szavazással nem...gyakorlatilag 10-15 perces döntés volt előttem leírták már páran, hogy mennyire lehetetlen volt mindenhez hozzáférni...egy maroknyi embertömeg szavazhatott a szar applikáción keresztül...de ez mind1 is...lényeg, hogy tettlegesség nem volt olyan mértékű, hogy kizárják, ha pedig őt kizárják egy póló miatt, meg azért, mert ő volt az idegesebb, aki kikészítettek fokozatosan akkor Vikit is szavazásra bocsájthatták volna vagy pedig mindkettőt esetlegesen kizárják...Vikit erőszakos ráncigálás (még akkor is, ha viccnek szánta) Simont pedig azért, mert visszavágott...akkor se lenne jobb, de igazságosabb lenne
  • BrianGT
    abban igaz, hogy Simon legjobban ott húzta fel magát amikor Krisztiánnal vitázott...előtte tök normálisan tűrte Vikivel a vitát...bement kiment stb...semmi baja nem volt...és már azért kelt fel cigizés közben mert ott már pattant benne vmi Krisztián kiabálás közben... és hát akkor gondolt rosszul Viki, hogy az most oda kell... bunkó húzás volt tőle... nem kétlem... dee kezelni kellett volna..én nem tudom én mit tettem volna, ezért is mondom ez erről szól..ki mit bír kinek hol a határ
  • Orionk
    Kiváncsi lennék, hogy mi motiválja ezeket az embereket, akik ilyen oldalakat hoznak létre :
    Simont vissza a Villába
  • vvfan23
    ha két fél vitázik a legaljasabb húzás ilyenkor inzultálni az egyik félt, ebből szoktak a nagy bunyók kialakulni
  • BrianGT
    én értelek és igaz amit írsz...de most mond meg nekem, ha máskor nem is ő kezdte és kapta az ívet ok...de ezt itt most nem magának köszönhette?? de...az állatoknál üvöltözés..cigizés...bólé..ha nem is a stáb tudta hogy valakinél kifogja vágni a biztosítékot és az is tudvalevő ilyenkor rántod magaddal a többieket is a vitába... magának ásta meg a sírt most... nem mondom máskor nem kapta az ívet..bár nem mintha más nem kapta volna..de ezt itt most ő baxta el és senki más
  • McCartman
    Ron már csak tudja. :D
  • Orionk
    A mai adásról ez a véleményem :

------

Elegem van abból, hogy lassan már majd 2 nappal ezelőtti eseményeket fogunk mindig nézni. Épp kikapcsolják az adást, amikor Simonságnak távoznia kell, és majd csak 1 nap múlva nézhetjük azt, ami most zajlik a villában...

Meg rosszul vágták össze az adást... Kivágták azt a részt, hogy Simon Krisztiánon háborodott fel és ha ez nem történik meg, akkor nem ment volna neki Vikinek...
  • deniro2
    Bocs, de ezt szerintem nem tudhatod. Napi 2 óra színjátékból (főleg 1 hét után) nemigen lehet ilyesmit biztosan állítani...