ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most tényleg az van,hogy aki utolsó a szimpátia szavazáson,csomagolhat?
És helyette megy új versenyzõ?
Habár ezt is lehet rendesen manipulálni..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

azért Charlotte nagyon közel volt ahhoz, hogy kiessen...

sajnálom amúgy Alexát nem érte meg neki ilyen szempontból ez a mûsor...az anyja eléggé ki is akadt, és ez az idõ elég rövid volt neki, hogy tanuljon bármit is és esetlegesen kirakat celebbé válljon...Teónak kellett volna hazazúznia rohadtul nem bírom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kiválasztást irtam,az nem ugyanaz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szegény Alexa..ki a faszommal fog nyelvelni Teo?<#idiota>
Menjen inkább Laci papa..

ForzaInter
Ez a simon mekkora gyökér lett..

Yo, Bitch!

azért kemény, hogy rögtön ránéztek ergo mintha tudnák h õ az elsõ...Alexa is érezte láthatóan

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem értem, hogy honnan jön ez a "nem lesz szavazás"....
Most is szavazás alapján esett ki Alexa.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Charlotte ki más😄DD

Charlotte az egyenlõ a Saroltával

Sárlott
milyen gáz már, hogy a hangtechnika ennyire gagyi...

ki az a saci ?...

Mért ne lenne?
Az 5 ben is szavazás útján dobták ki az elsõ 2-t.
Utána meg volt a kiválasztás.
Az szép ha ezentúl nem lesz kiválasztás se,hanem csak úgy potyognak majd az emberek kifele

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ja,holnap egyenesen elküldik Alexát!!! Õ van legalul a szavazáson! VV Attila hivatalos oldalán is rajta van!

Mindezek ellenére, amiket kint csinált Saci nekem õ lett a kedvenc nõi karakterem így az összes szériát tekintve is...se a négyben, se az ötben és a korábbi epizódokban sem fogott meg egyik nõi játékos se, talán VV Éva és VV Vera voltak belevalók, de még õket se neveztem meg kedvencnek

roolandsan
Mi van?Alexát kirakták?
Ez volt a meglepetés amit még a Bence mondott?

V has come to!

Jól tette! Legalább õ cselekszik is valamit,nem nyáladzik mint a többiek

az kemény, de várható volt, hogy nem bírják😊

na így az õ helyük be van biztosítva bár Charlottet így is szidhatják sokan mekkora kurva😄

ha taktikázik, ha nem õ legalább bevállalta a szexet ezzel örömet okozva a nézõknek méghozzá Simonnal...

VV oldalán, azaz valovilag.hu

Szerinted mi más lehetne a hivatalos VV oldal...

gagax
Ez mi ez a VV oldalàn ? 😄 Simon tènyleg meg*ugta Charlottet ? 😄

nem tartom igazságosnak, mert Viki kevesebb napja van bent és kevesebb ideje volt, hogy megítéljék a szavazók

kill3r21
Hamar kiutálták a röhögést 😄
szerintem ilyen módon az elején a banda 80%-a kilesz rakva...
szabadságon van.
Ma olvastam az indexen, vagy origón.

Igen, sajnos...

Én is tesóm regjét használom, amit még 2 éve csinált.

ForzaInter
Alexa pakolhat.😄

Lilu-val amúgy mi van? Arról volt szó õ lesz a másik mûsörvezetõ.

Yo, Bitch!

Azt írja reg szükséges, de határozatlan ideig szünetel. 😄
Ejj
http://onlinetvkeresre.eu/

helyes Izácska készüljön csak ki😄

Most azért erre kíváncsi lennék Zsolt mit csinált...

wesker24
Sajnos az RTL II-öt sehol sem lehet nézni Online !
Nem tudtok egy online stream nézési lehetõséget?
Ma nem tudom nézni a Tv-be.
roolandsan
Nagyon helyes,én is a báttyára szavazok 😄

V has come to!

Honnan szerezted a képet ?, mert még le sem ment a mai adás, és a videók sincsenek még fent a VV oldalán !

CalebJoe
Waddafakk?? Amikor beleszív a cigibe cenzúra amikor csak tartja a kezében mutatják, ez mi a pöcsöm törvény?<#falbav>
Akkor a smink tette... De most már nincs profi sminkesek mellette.
jackoneill90
ez a viki meg ugy nez ki mintha sose furdene. olyan a feje mint egy csovesnek. mar nem olyan csinos mint mikor bekoltozott

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
e'n meg most azt figyeltem, a retek la'ba'n nincs is korom. pedig menyire mondta me'g a cipo" se megy ra' akkora. ujabb kamu

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Persze... 😄 Lacit akarják kirakatni.
gduck
"Sokan azt gondolják, hogy ex-villalakóként nem kampányolhatok senkiért. Ez jelenleg nem is célom."

LOL! Pedig szerintem pont ezt teszi 😄 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gdg
Az Auréliós részt majd át is dolgozom 😄 (Az alap nagyon jóó)
De ez már pár napja kint van a neten 😄
Olivér is csinált egy oldalt Józsinak a fészen, õ is mellette kampányol.

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

Attila felhívása a facen: " MENTSÜK MEG GYÚRÓS JÓZSIT a vvAPP szavazáson.Én ma átteszem a szimpátia voksomat rá, és megkérlek titeket is, hogy segítsünk neki pár fokozattal feljebb csúszni a VVapp-on.
Sokan azt gondolják, hogy ex-villalakóként nem kampányolhatok senkiért. Ez jelenleg nem is célom.
De ahogy halad elõre a játék, egyre jobban fejünk fölött lóg, hogy valaki menni fog hamarosan haza. A legnagyobb karaktergyilkos eddig Gyúrós Józsi volt, mert a beígért pofátlan-tahó karaktere helyett, egy viszonylag kimért viselkedésû, "visszafogott természetû" embert látunk. A VVapp állása szerint sem áll nagyon jól.. Viszont Szerintem nem neki kellene hazamennie elsõnek, mert a maga egyszerûségében, az alapszintû szókincs használatát teljes mértékben nélkülözõ, szteroidokkal megvezérelt gondolataival viszont sokszor szórakoztató
Én ma azt mondom hogy menjen inkább haza az okoskodó, takarító-fõzõ-mosó baromira képmutató, VV-Laci néni."
Egyébként Attila a fb.-n Józsi mellett kampányol stikában.

A kiscsajok szeretik a helikopter pilótákat 😄
De a törölközõbe szart csomagoló Zsótikákat már kevésbé 😄
Én ezt nem tartom túl reálisnak.Zsolt az elején 25 % felett volt most épp hogy túl lépi a 10-et, Aurelio meg az elején 10 körül mozgott most meg már 18-on is túl van.Le lehet venni a szavazatot és át lehet tenni másra.

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

Bármikor át lehet tenni másra, így csökkent felére Zsolti szavazóinak is a száma.
Zsolté szépen lecsökkent ezzel szemben Aurélió jócskán növekedett.
tudna, ha akarna, levenné a szavazatát Aurélióról és áttenné az uj kedvencre. Csak sokan az elsõ nap hevében letöltötték, szavaztak, azóta meg nem is nézik. S igy maradtak az élõ szavazataik. Mindaddig amig az uj szavazók belépésével lecsökken ezen szavazatok aránya viszonylag magas marad Aurélióé is és Zsolté is.
amúgy akik csodálkoznak h mért van aurelio ennyire elõl a szavazáson és mások meg hátul, egszerû a válasz, akik szeretik a vv-t azok már a legelején szavaztak az appal és akkor még aurelio jónak tûnt elsõ nap alapján mikor 4-en voltak bent, mostmár egyre több nap telik el de már aki szavazott nem tud szavazni
Delila levágta neki tegnap