153993
ValóVilág 12

• McCartman
    Sokra nem megy vele viki ettől még lenézik a viselkedését, Simon meg nem vert meg lányt, nagyon messze volt ettől az én értelmezésem szerint.
  • IXEMGabeo
    Káverszáccsióóóóó

na közben arról beszélnek, hogy a női wc igénytelenebb a férfi WC-nél:)))
  • ACE
    Most mér' mondod? Benyúl a kezével alá és kész...
  • Coolfire
    Hogy a picsába lehet bikiniben fürdeni?De most komolyan,meg sem lehet így rendesen tisztálkodni..higiénia=0
  • jackoneill90
    aurelio ororótó káverszáncsó elsüllyedek.
  • jackoneill90
    szerintem most szarnia is kell meg fingania ennek az újgyerekenek azért ment ki.
  • IXEMGabeo
    VV4-ben volt egy hierarchiális hét ahol Olivért és Bélát tartották a legerősebbnek...ők voltak a villa királyai akkoriban...

egyébként pedig, ha azt nézzük Olivér hogyan ejtette ki Zsuzsit akkor jócskán van különbség eközött az eset között és Viki esete közt...Olivér szavakkal, verbálisan mondta oda a dolgokat Zsuzsinak (később bevallotta csak annyi volt a célja, hogy elessenek gatyástul Leonidasszal) de abszolút nem ment el addig a határig, hogy fizikailag okozzon provokációt neki...

Viki túllőtt a célon még akkor is, ha sokan zseniálisnak tartják a tegnapi húzását
  • Coolfire
    Nem örülnél annak,ha belőnne az éterbe.
    vagy csak így tud pisikélni.
    Vagy hülye,hogy nem vette le a portot.:)
  • PiszkosFred
    De a végén Ő lesz a "a manipulátor csaj, aki kinyírta a főesélyest", Simon pedig "az őrült, akinek elborult az agya és megvert egy lány".
  • ddany7
    Jóska még bulit vár :D
  • mucsácsó
    Most Zsófi szarik, vagy miért megy üresben a tusoló? :DDD
  • IXEMGabeo
    Oli és Alek nem volt ennyire gusztustalan, különben is ott emlékeim szerint fordítva történtek az események és Laciék akarták őket kiidegelni és háborút is...Szandika pontosan ezért kapott majdnem idegösszeroppanás, mert ment az adok kapok és ő pont ott volt Éváék pártján...
  • McCartman
    Majd eltakarodik és ez a lényeg, ezt már nem nyerheti meg ezek után.
  • IXEMGabeo
    ez érdekes napközben sokat alszanak...ők is szenvednek az idő érzék hiányban:)))
  • PiszkosFred
    Ha a többi agyhalott elfogadja vezetőnek, az nem az ő hibája. Lehet szeretni őt, lehet utálni őt, de ugyanazt csinálta, mint Oliver-Alek annak idején. Csak ott volt egy Béla, aki nem hagyta magát. Ezek az agyhalottak meg mennek utána. Ez a társaságra nézve gáz, hiszen ki az a hülye, aki nem használná ki, hogy pár óvodás "felnéz" rá.
  • IXEMGabeo
    ha buznyák, ha nem messze ez a legértelmesebb csávó odabent Lacin kívül
  • ACE
    Szerintetek ratyi?
  • Coolfire
    Sárinak legalább van fűtés.
  • IXEMGabeo
    ugye? hasonlóak az érzelmeink...nagyon nem jó ez így...most méginkább el fog szállni megmondtam
  • IXEMGabeo
    annyira idegesít, ahogy vonaglik és élvezi a "sikerét"... mintha ő akkora király lenne, hogy egy nadráglehúzással és egy manipulált szavazással kiejtett egy játékost .. nagyon érik a szívlapát
  • Ferrari23
    Ez a Viki bazd, qrvara irritál mostani online óta...
  • IXEMGabeo
    szombat este szokott lenni adás...ez még aránylag a "korrektebb csapat"...

most Kaszáról, Hajdú Péterről beszélnek

Iza és Viki most arról beszél, hogy 5 milliót kell fizetni, ha átmész a másik csatornához:DDD

és mindketten bírják Hajdút...atyaég hogy lehet azt az embert szeretni?
  • Coolfire
    De szerintem azt nem fogja megérdemelni,hogy újra nagybetűvel írjuk.:)
    Hoppá Frizbi..de érik.:)
  • McCartman
    Szánalom ahogy a játékosok Vikinek nyalnak, Viki meg SPnek.
  • ddany7
    viki sp fan, azt hittem nincs lejjebb :D :D
  • Coolfire
    Egyre neccesebb a téma..
  • IXEMGabeo
    lehet Coolfire módszerét fogom követni és ezentúl kisbetűvel fogom írni a nevét
  • IXEMGabeo
    SP rajongó Vikike:)) nincs több kérdésem
  • jackoneill90
    nem értem minek kell hazudni, tudja mindeki hogy látta őket tvben stb.. simon is szimpatikus volt neki mintha azt mondta volna, utána meg: nem is láttam ki volt.
  • IXEMGabeo
    LOL micsoda KHF téma

megkérdezik Dávidtól, hogy bírta -e Simont aszondja aha ja

beszélnek a DIGI-ről az RTL 2-ről és Dávid elmondta, hogy soha egy való világot nem látott:DDDD
  • ddany7
    Jóska a legnagyobb arc komolyan mondom :D
  • vvfan23
    na én télleg elkaszálom ezt . látszik h miylen simon nélkül, az egész villán látszik h nagyon felszabadult lett a hangulat, és most vikit sztárolják. baromira elégedettek azzal h simon a legesélyesebb távozott, csak azt felejtik el h hiába esett ki a legesélyesebb még mindig csak 1 fogja megnyerni . de inkább nyalnak vikinek (LOL) . ez az új srác meg homokos?
  • IXEMGabeo
    bár most aranyköpések vannak műsoron:)
  • IXEMGabeo
    rögtön sejtettem h most Viki szövegeit nagyon enni fogják...totál átvette a "falkavezér" szerepet...

nagyon gáz, hogy pont ilyen ember...valahogy a tegnapi eset után hányok tőle akármekkora taktikus
  • Zeraa
    Aludjatok már
  • Coolfire
    Teszi az agyát a radiátornak.:)
  • IXEMGabeo
    épp azt néztem ahogy Józsi lecsekkolta azonnal xD:D:AS:A
  • IXEMGabeo
    fel vannak szabadulva rendesen...főleg Viki

látszik rajtuk fostak odabent Simontól
  • McCartman
    Új gyerek szépen keresztbetett lábakkal üldögél mint egy buzeráns.
  • Coolfire
    na most lesz khf..