ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-10 kilóval és - a röhögésével egy egész kellemes kis csajszi lenne.
tartja magát...illetve magát a fürdõruhában 😊
Helikopter nem jó?<#idiota>#idiota>
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Minek kitolnod tv-re amíg nincs semmi?
Megnyitod a böngészõt egy új lapon rákattintasz a közvetítésre kiírja a KHF et és otthagyod. Amikor beindul az adás, ha beindul frissítés nélkül beadja és a hangból hallod, hogy elindult a mûsor. Akkor elég bekapcsolni a tv-t. Ennyi...
Na szóval, Én közben Fifázok a hang levéve háttérbõl youtuberól szól zene valamelyest lehalkítva ha lesz adás annak a hangja hangosabb lesz.
20 percenként benézek írtatok e valamit nem fogom a köcsög rtl t várni.
Már Simon se érdekes lassan a többiek meg szarok. A közvetítéssel együtt.
Így nincs sok értelme.
Már Simon se érdekes lassan a többiek meg szarok. A közvetítéssel együtt.
Így nincs sok értelme.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha fél óra játék után nem tudod ki a balek az asztalnál, akkor te vagy az 😄
Szerintem érezte Alexa, hogy Õ kevés oda, mint kempingsajtban a sátor.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem idegesít minket??? coolfire-el meg pár emberrel majd hajnali 3-4-5ig nézzük...coolal sztem rekordot csináltunk kb 2 napja..4:45kor még néztük akkor lett khf...akkor volt az ominózus laci sírás...2en láttuk csak kb 😊
mi sem 2 óra fekete képernyõt akarnánk de tudsz jobbat?
Eddig még nem is láttam adást. Minden nap megnéztem 22:30 és 22:45között és nem volt. Én nem maradtam, mert van más dolgom is. Viszont, ha lett volna adás, akkor maradok.
Nem fogok itt ülni, mint egy majom.
Hány óra körül szokott elkezdõdni ?, az elõzõ napok alapján ?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Az lenne az igazi, ha pár órával ezelõttieket adnának.
Bakker nagyon rossz ez a széria Alekoszékhoz képest. A Valóvilág oldalán van egy VV4 link, ahol meg lehet nézni az összes akkori videót. Fényévekkel jobbak voltak Alekoszék.
Amúgy nézegetve az adatlapokat Iza adatlapján ez az 1 doboz cigi naponta nem túl egészséges ha még sokáig modell szeretne lenni.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Honnan tudta berakni elõre, amikor még le sem ment a mai adás ? Ma délután került ide be.
más, ha még nem volt 😄 : http://valovilag.hu/cikk/544553
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Nos el lehet dönteni, hogy hazudik-e vagy sem...remélem van köztetek olyan, aki kimagaslóan jó a testi kommunikálásban...Lie to me😊
Azért így ezekbõl a szavakból kiderül, hogy Charlotte talán nem is biztos, hogy taktikából van Simonnal, hanem csak a bezártságát akarja csillapítani? Én azért még ezt még mindig nem hiszem
saci fején mi az a korona?
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Késõbbiekben szerintem lesz kiválasztás is.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11