153993
ValóVilág 12
-
Terrorbicaj #141561 :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=694807243904301 -
#141560 Mert ez még mindig egy ugyanolyan "szórakoztató" show műsor, direkt castinggal, mint az XF vagy bármely más manapság csúcsra járatott "reality". -
Ironman2 #141559 Van amúgy még protekciós a csatornánál aki nem került még be? Mi a f.szért van a casting,ha ismerősöket raknak a VV-be? Tiszta szégyen. -
Ironman2 #141558 Linket rakjál,azt nem fogja törölni! -
Orionk #141557 Inkább ez a cikk az érdekes : Simonság egyetemi évei
Meg érdekes a most első helyen levő komment, ahol azt írják, hogy 2002ben már megszűnt a debreceni Orvosi Egyetem. :D -
#141556 mert gondol a tárcsázós nettesekre is XDD na jó nem tudom de durva hogy az új srác belső ember rtl szánalom a köbön -
Terrorbicaj #141555 wesker24 meséld már el miért van kép beszúrási funkció ha minden képet törölsz ??? Nem csak az enyémet másokét is. Tudod mit ? Ne meséled úgyse tudsz meggyőzni. -
IXEMGabeo #141554 Korrekt írás BLIKK ide vagy oda -
Ironman2 #141553 Ennyi erővel mindegyiket haza lehetne küldeni.Egyik sem szórakoztató. -
#141552 Ha nem 15 percig lehetett volna szavazni,akkor nem így alakul,ez fix...
De valószínű ez a "forgatókönyvben" benne volt. -
Orionk #141551 A GIF et nem akarta betenni a fórum. Itt van : Animáció-gif -
Orionk #141550 Ez Simon lehet, vagy csak hasonló a sapkája a csávónak ?
-
#141549 Simon azt mondja jól járt,mert megismerkedett Sárlival,de szerintem Sárli amint kijön szakít vele:S -
#141548 Ezt már kitárgyaltuk! Ha nem villámszavazás lett volna jó esetben a nézők 20%-ával, más lett volna a szavazás eredménye ;) -
#141547 Simon lehet, hogy a legerősebb volt a műsor elején, de mióta csa sárával foglalkozott semmit sem tett hozzá a műsorhoz...
Nem véletlenül "szavazták" ki... -
Terrorbicaj #141545 Lehet erre gondoltak, bár ebből nem lehet sokat kivenni de mintha az arca vékonyabb lenne :
http://m.cdn.blog.hu/va/valovilag6-info/image/f%C3%BAjviki.png
-
Terrorbicaj #141544 Szerintem a Laci nem tart tőle ill. csak annyira amennyire a Viki Lacitól.Én most néztem reggel az ÖF-ot ,hát nem tudom hova tenni az új srácot de azt tetszett mikor bement és asszem a Józsi szólt be neki, hogy : Te az Xfaktorból jöttél ? :) Amúgy fészen fent van az éjszakaiból 4 rész ha érdekel, Tiwcsi csak felvette. -
Orionk #141543 Ezt a képet belinkelhetnétek ide. -
Terrorbicaj #141542 Fészen találtam :) Indianmore-nak van egy csatornája az indavideón, ő csinálta :) -
Orionk #141541 Előbb utóbb mindenki elfelejti Simonság esetét és viki egyedül fogja vinni a villát előre ! Bár ne így lenne, de a benti játékosok nagy része kivétel nélkül félnek tőle. Jelet sem mernének rátenni. -
Orionk #141540 Ez tényleg elhangzott az esti Live-en ? -
IXEMGabeo #141537 FINITÓ:)
na jó8szakát, mamár nem lesz akkora szám az adás -
IXEMGabeo #141536 Józsi bírja az új tagot
hívé fogadja:) -
IXEMGabeo #141535 Jumbo
fekvőt nyomunk Krisztián nyomunk 20x10-et xD -
IXEMGabeo #141534 most a táncról dumálnak -
ddany7 #141533 joska: izgulsz?
krisz: ja, elegge
j: hat nincs miert
j: vagyis van, mert nem edzettel ma bazdmeg :DDDDDDD -
ddany7 #141532 ezek ott bent nem unjak hogy aurelio egy szal faszban van mar fel oraja es jarkal fel ala?! :D -
Coolfire #141531 Na ezért kell levenni a portot. -
IXEMGabeo #141530 igazából az ÖF-ben nem is mutatnának semmit se cenzúrázva mindent tudod...úgyhogy teljesen felesleges...éjjeli adás ritka, mint a fehér holló, ÖF-ben pedig nem is nagyon adnak efféle meztelen jeleneteket -
#141529 szevasztok -
#141528 kapcsolják már el a fürdőszobáról. -
ACE #141527 Hogy többet el tudjanak majd kérni a playboy-tól, meg a többi magazintól... -
IXEMGabeo #141526 Aureliot Laci is folyamatosan szivatta az a gyerek pokolian könnyen kihasználható még egy Zsófika szintű lány is simán játszadozik vele...:))) gáz a csávó nagyon -
#141525 Persze, ott nem volt "fizikai" kontakt Oli és Zsuzsa között. De az elv, a technika ugyanaz volt, addig szekálni valakit, amíg annak az agya el nem borult.
Tegyük hozzá - bár gondolom figyeli itt mindenki, többször átnézve a videókat és tudjátok -, hogy ez a nadrág lehúzás nem egyedi volt, minden nap megtörtént szinte. Csak 17 napig vicces volt, tegnap pedig nem. Nem akarom Vikit védeni, mert pont lesz*rom hogy benn van e, vagy sem, de a Simont a saját fegyverével győzte le. Ő volt a káosz prof, ő mondta, hogy kikészít mindenkit, aztán tessék, saját fegyverével győzték le.
Viki, mint most pl, egész normális csaj. A gond az, hogy seperc alatt kicsinál a játékban, ahogy leengeded a kezed jön a balhorog. Majd megtanulja ezt a többi agyhalott is, de most mindenki örül annak, hogy a legnagyobb esélyes kiesett.
Pl, ha nem jön be a mostani "radiátor", és nem esik le nekik ezzel, hogy csak párbajjal lehet csökkenteni a létszámot, nem terrorral, akkor a következő áldozat - szerintem - debillió lett volna. Csak az anyját kellett volna emlegetni párszor, vagy szájára venni valakinek az apját és 10 perc múlva már kinn is van. -
#141524 Valahogy asszimilálódnia kell az ember gyermekének... :D -
IXEMGabeo #141523 én sem értem ezt a bikini fürdést...hamár ennyire bevállalósak, hogy bementek akkor itt mégis miért takargatnak? -
#141522 "Szarok egyet és jön föl" - ezt mily kár, hogy nem láttuk.. :D :D -
Coolfire #141521 Teljesen hülyének tetteti magát. -
IXEMGabeo #141520 Dávid úgy tesz mintha nem tudna a történésekről:))) kérdezgeti kik jöttek be először -
McCartman #141519 Aurélió olyan büszkén mondogatja állandóan mindenkinek, hogy ki szokta mosni a seggét a 'csapba'' mintha legalábbis Nobel díjat nyert volna.
Hát igen, valakinek csak ennyi jut az életben. :D