ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na sziasztok majd talán még jövök a közeljövõben de most berágtam a VV6 offra.
Alexa egy egyszerû kis naiv butus lány.
-10 kilóval és - a röhögésével egy egész kellemes kis csajszi lenne.
alexa volt aki felsõ nélkül zuhanyzott + Teo volt aki elsõ nap pucéran fürdött... alexához mit szóltok amúgy...kileszbizte magát a villából 😊 .. bár én nem voltam ellenére, max abba tudtam volna belekötni nem voltam ott 3-nak 😊

így van...az én nõmet ne bámulja ország világ 😄 😄 😄
tartja magát...illetve magát a fürdõruhában 😊

Dorka? kizárt. Alexa vagy Teo akivel kevered.
Nem néztétek rendesen..tusolt már meztelenül,méghozzá az elsõ napján.De nem találom.
Helikopter nem jó?<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

nana...mondtam... tessék jobban megnézni majd oda van írva neki hátra ribancrendszámként, hogy property of Brian 😄

Én még bikiniben is nézném Dorkát 😄
jaaa neeem csak tudod ha elkezdek valami mást csinálni akkor meg már a franc ugrálni ide-oda...így inkább türelmes vok meg teszek-veszek a gépen-oldalakon stb...azt ha addig nem jön meg akkor lépek... most leülnék játszani az isten nem robbant ki onnan...max ha a Dorka elmegy tusolni és beunja a bikinit 😄

Ja azért, mondom felesleges a sötét képet nézni és közbe mantrázni "legyen adás, legyen adás" 😄
félreértesz nem megy a tv-n a khf.. én arra mondtam, hogy ha mást kezdek el csinálni akkor jobban látnám ha fut... videó alatt én is hallom...csak arra írtam kényelmesebb lenne...de ez a veszély nem fenyeget 😊 segít az rtl 😊

De akkor sem értem.
Minek kitolnod tv-re amíg nincs semmi?
Megnyitod a böngészõt egy új lapon rákattintasz a közvetítésre kiírja a KHF et és otthagyod. Amikor beindul az adás, ha beindul frissítés nélkül beadja és a hangból hallod, hogy elindult a mûsor. Akkor elég bekapcsolni a tv-t. Ennyi...
én is most pl youtube feliratkozásaimat lestem van e vmi újdonság... de szerintem folytatni is fogom már kényelmesebb tvre átrakott képbõl és ágykényelemben, mert ez már röhej... lenne egy laptopom szívem szerint bekapcsolnám és azon látnám ha van adás akkor megállok és jönnék...csak szerintem lassan kár lenne az áramért mert kapunk ma is majd 20 percet kb... meg gyakorlatilag már csak akkor adják vissza a képet ha megfogyelitek mikor készülõdnek aludni... xy pakol a szobában...xy fürdik fogat mos...xy azaz Laci konyhában takarít 😊 xy dohányzik és kész...elõtte semmi szóval minden nap ugyan az már

Már az sg is behülyült. Az elõzõ írásom adta be.

Na szóval, Én közben Fifázok a hang levéve háttérbõl youtuberól szól zene valamelyest lehalkítva ha lesz adás annak a hangja hangosabb lesz.
20 percenként benézek írtatok e valamit nem fogom a köcsög rtl t várni.
Ja és ettõl a nincs online adás verzió miatt fogom hanyagolni ezt a szériát a közeljövõben.
Már Simon se érdekes lassan a többiek meg szarok. A közvetítéssel együtt.
Így nincs sok értelme.
én még próbálok hinni picit, de ma ha nem lesz adás 1ig elmegyek és gamelek vmit... túl soknak tartom egy idõ után azt az idõt amit khf elõtt töltök...ergó pocsékba megy az idõm

Marha kíváncsi vagyok,hogy lesz-e élõ.De szerintem nem.Úgyis azon agyalnak,hogy ki megy ki holnap.

Ja és ettõl a nincs online adás verzió miatt fogom hanyagolni ezt a szériát a közeljövõben.
Már Simon se érdekes lassan a többiek meg szarok. A közvetítéssel együtt.
Így nincs sok értelme.
fasza h megint nincs adás...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Van egy mondás pokerben 😄

Ha fél óra játék után nem tudod ki a balek az asztalnál, akkor te vagy az 😄
Szerintem érezte Alexa, hogy Õ kevés oda, mint kempingsajtban a sátor.
én meg most kb 2 hete extra szabadidõt kaptam ha érted mire gondolok 😊

maradnék én is dumálni, hamár adás nincs csak én melózom hétköznap😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Charlotték jól összeugrasztották a Zsolt-Iza párost😄

estét mindenkinek elõször is... + nincs ilyen, hogy mikor kezdõdik el...van nap amikor 2 óra maraton adás van amikor 2 óra maraton khf és 10 perc adás..attól függ, hogy éppen kapnak-e vmi feladatot stb vagy beszélnek e olyanról ami rtl szerint nem kellene hallanunk...

nem idegesít minket??? coolfire-el meg pár emberrel majd hajnali 3-4-5ig nézzük...coolal sztem rekordot csináltunk kb 2 napja..4:45kor még néztük akkor lett khf...akkor volt az ominózus laci sírás...2en láttuk csak kb 😊
mi sem 2 óra fekete képernyõt akarnánk de tudsz jobbat?

Hát igen. Itt is vannak humoros pillanatok fõleg Simon és Józsi körül, de ezt a szériát nem az értelmesen (Alekosz-Attila szintû értelemmel) játszók jellemzik hanem inkább a mikróbák és papucsállatkák._(legalábbis kívülrõl mutatva így ilyen szinten játszanak jelenleg).
Pont ez a bajom vele..egy ártalmatlan beszélgetésbõl rendesen veszekedést tud generálni.😊

mivel külsõleg nem indított be túlzottan téged fura h nem értékeled legalább azt, hogy odamondta a magáét amikor kellett...be is biztosította a helyét odabent

Ez a viki-direkt kisbetû,egy undormány mindenféle szempontból.Tényleg agyon kéne valakinek ütni.<#idiota>

ez mekkora volt, hogy Simon táncánál a végén a zuhanyzóba kötöttek ki😄

már megszoktuk hogy csúsztatva adják kb 23 körül szokott kezdõdni.

23h után.
Amúgy szerintem József eléggé szórakoztató, fõleg ha próbál valamit megmagyarázni, meg emígy is rendes gyereknek látszik, csak a bemutatkozó videójában volt a kretén😄

Egyszerûen nem hiszem el, hogy titeket nem idegesít, hogy nincs online adás.
Eddig még nem is láttam adást. Minden nap megnéztem 22:30 és 22:45között és nem volt. Én nem maradtam, mert van más dolgom is. Viszont, ha lett volna adás, akkor maradok.
Nem fogok itt ülni, mint egy majom.

Hány óra körül szokott elkezdõdni ?, az elõzõ napok alapján ?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

jackoneill90
alexa :/

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

http://www.valovilag.hu/video/235319
azért sokan átrakták sacira a szavazatukat de még így is rezgett neki a léc.

Akkor meg az nem tetszik a VVben, hogy 1,5 nappal ezelõtti történéseket adnak az összefoglalókban.
Az lenne az igazi, ha pár órával ezelõttieket adnának.

Bakker nagyon rossz ez a széria Alekoszékhoz képest. A Valóvilág oldalán van egy VV4 link, ahol meg lehet nézni az összes akkori videót. Fényévekkel jobbak voltak Alekoszék.

Na ez váratlan volt, azt is lehetségesnek tartottam, hogy valami lényegtelen apróságra szavazunk így 10 napja. (De a 2 emberes kiesés is benne volt a pakliban.)
Amúgy nézegetve az adatlapokat Iza adatlapján ez az 1 doboz cigi naponta nem túl egészséges ha még sokáig modell szeretne lenni.
esti online-ról van a kép

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

valószínû nézte tegnap az online-t 😄 a kép minõségébõl itélve, de nem biztos, csak egy tipp volt😄

Lentebb valaki spoilertben berakott ide egy fotót, amin Simonnak rövid haja van.
Honnan tudta berakni elõre, amikor még le sem ment a mai adás ? Ma délután került ide be.

hahahah beszarok rajtad XD

más, ha még nem volt 😄 : http://valovilag.hu/cikk/544553

mi van ha nem sári hanem teo a black widow?:o Alexa off és szerintem laszlonak sem sok van hátra....

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Darthmushroom
99%-ig biztos voltam benne h ez lesz a szavazás lényege h az utolsó pakol, Bence már utalt is h beköltözõ/k lesznek. Ki jön a csaj bemegy 2, és akkor 12n lesznek. egyszer már eljátszották ugyanezt ebbe semmi meglepetés nem volt. és akkor kb. hétvégén lehet is az elsõ kiválasztás, meg a heti játékok is kezdõdhetnek.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Hmm itt azért eléggé faggatták a csajt

Nos el lehet dönteni, hogy hazudik-e vagy sem...remélem van köztetek olyan, aki kimagaslóan jó a testi kommunikálásban...Lie to me😊

Azért így ezekbõl a szavakból kiderül, hogy Charlotte talán nem is biztos, hogy taktikából van Simonnal, hanem csak a bezártságát akarja csillapítani? Én azért még ezt még mindig nem hiszem

jackoneill90
alexa kiesett? nemár ,NEMAR, jo melle volt
saci fején mi az a korona?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Igazad van.
Késõbbiekben szerintem lesz kiválasztás is.

ForzaInter
Ez mekkora kamu, nem volt itt semmi..

Yo, Bitch!