153993
ValóVilág 12
-
IXEMGabeo #141601 lehet én vagyok igénytelen, de én szarás után mostanában nem mindig mosok kezet, de ezt vállalom is:D semmi bajom nincs tőle, ha kimarad...bacik ide vagy oda tiszták vagyunk ennek ellenére -
#141600 ezzel kapcsolatban...
Megnéztem az új gyerek infóját a vv6 oldalon, és egyáltalán nem volt ismerős a kedvenc együttese amit megadott.
Rákerestem YT-on, és ez ez egyfajta pszicho zene, amit leginkább pszilocibin tartalmú gomba fogyasztása után szokás hallgatni...
Én nem ítélkezek, nem célzok ezzel semmire, csak éppen ezt a "muzsikát" nem lehet normál állapotban élvezni :D
-
#141599 ja igaz. a külvilágban ha valamihez hozzársz otthon meg kell mosni -
IXEMGabeo #141598 élőben biztos jobban feltűnő, mint ilyen gagyi felvételről -
ACE #141597 Azért ezt a bűncselekményt nem olyan egyszerű elkövetni. Ott kezdődik hogy eleve az öngyilkosságot legalább meg kell kísérelnie annak, akit felhív öngyilkosságra, és ami nem olvasható ki a törvényszövegből, az elkövető hatására kell cselekednie, tehát ha pl. 1 év múlva vagy akár 1 hét múlva tényleg öngyilkos lenne a Simon, akkor sem lehetne ráverni a balhét csak akkor, ha bizonyíthatóan az öngyilkossági szándékot Viki ültette a fülébe... tehát azért ne vigyük túlzásba, ezzel nem követett el semmilyen bűncselekményt. -
Terrorbicaj #141596 Azt mondta a Zsolti ,hogy tiszta véres volt a szeme és a laza tartásával is csak leplezni akarta , hogy be van tépve.Én nem tudom, nem értek hozzá,sose próbáltam nem is fogom. -
IXEMGabeo #141595 szemei érdekesen forogtak mondjuk, de ahhoz képest egész józannak tűnt -
Terrorbicaj #141594 Hát ja, a kis zöldséges, a répa kunyeráló :) Most néztem az éjjeli első részét abban meg a teraszon azt mondja a Zsolt hogy az új srác és betépve ment be látta a szemén plusz volt nála 3 cigi amit kintről hozott be. Fasza kis reality lesz ez, a végén még a TEK is beszáll a játékba :D -
IXEMGabeo #141593 és tényleg az nyerné meg az egészet, akit nem vinnének el a rendőrök:DDD tényleg a lét a tét odabent :DDD huh -
IXEMGabeo #141592 Aureliot is elvihetnék kokain csempészetért xD -
IXEMGabeo #141591 nem konkrét idézetre, hanem amit mondtál, hogy esetleg arra utalt, hogy menjen ki vele kézenfogva és úgy legyenek öngyilkosok, mint Rómeo és Júlia
erre írtam nem gondolom azt, hogy pontosan erre gondolt csak ömlöttek ki a szájából a lelki terrort okozó mondatok -
Terrorbicaj #141590 Meg mit össze rettegnének, hogy vajon ő értük mikor jönnek ? :D -
#141589 Nem idézett. :) Azért a Rómeó és Júliában ennél szofisztikáltabban írta le/mesélte el Shakespeare. -
Terrorbicaj #141588 Itt egy szavazás , 64% szerint Krisz menjen ma haza : http://www.hir24.hu/bulvar/2014/01/31/vv6-laci-vagy-krisztian-menjen-haza/ -
IXEMGabeo #141587 :DDDDDDD
nézettsége tuti lenne -
Terrorbicaj #141586 Kérdés , hogy meddig ? ! -
#141585 Nagy Show lenne, ha Simlist, Csárlit meg Vikit is a rendőrök vinnék el. A többi agyhalott meg csak nézne, hogy mi a f*sz van, ők a VV-be jöttek, nem valami börtön realitybe :D -
IXEMGabeo #141584 nehogy azt gondold a Rómeo és Júliából vette volna:) odamondta, hogy felbosszantsa...mondjuk kicsit meggondolatlan volt teljesen mind1, ha igaz lenne az is, hogy csak idézett...
Simon is hibás volt, hogy nem nyugodott bele abba, hogy Viki ki akar menni vele az állatokhoz ugyebár itt kezdődött az egész, de mivel beszólt neki elindult az adok kapok és a többiek is inkább Vikit támogatták ill. nem nagyon akartak beleavatkozni...Iza és Józsi próbált halványan tenni valamit a többiek lapítottak és pacsiztak...miután megtörténtek a dolgok.
és most Viki a nagykirály odabent... -
#141583 Hát akkor, hajára, irány a rendőrség, meg kell tenni a feljelentést! Vagy, irány a retekklub, és ott tüntetni az ajtó előtt. A törvény az törvény, mindenkire vonatkozik. -
Ironman2 #141582 Mindenkitől el kell várni,nem csak egy lánytól.Én még akkor is kezet mosok mikor hazaérek az utcáról. -
#141581 előtte egy büdös nagyot fingott. de tényleg életveszélyes, végülis egy lánytól elvárható hogy megmossa. -
Ironman2 #141580 Tök mindegy honnan van,lehet a Hamlet-ből is.Kimondta kimondta ez a lényeg! Ráadásul ott a bizonyíték.Nem lennék meglepve ha valaki feljelentené.Lehet holnap már arról cikkeznek a blikkben! Sőt,be lehet rakni Viki higiéniai tanácsait is,hogy kell hajat igazítani pisilés,vagy kakilás után.DDD (adtam egy jó kis ötletet nekik) -
Terrorbicaj #141579 Azt már asszem csak azután mondta mikor Simon visszaszólt neki, hogy : Jó azok leszünk ! -
#141578 De nem ennek a mondatnak a végén mondja, "mint a Rómeó és Júliában"? -
IXEMGabeo #141577 én nagyon fennakadtam ezen mondatán és igazából itt ábrándultam ki belőle kurvára...
tehát, aki ilyen határokat ölt egy játékban ilyen durván képes elmenni, hogy csakúgy meggondolatlanul odamondja ezzel lelki terrort okozva a másiknak, hogy legyetek öngyilkosok egy totálisan gyökér és érzéketlen ember képes ilyenre...Lehet jönni azzal, hogy Vikinek így kell játszania, de ez a szöveg és a nadrág lehúzás gusztustalan volt a részéről... -
Ironman2 #141576 DDDD -
jeneci #141575 ha nézitek, a fickó 1:57 nél is produkálja magát, tehát a pofonért nem kapott kizárást XD -
IXEMGabeo #141574 kcisit gyerekes a csávó...
de sokan csinálják:DD a úgysem fogják nézni azt mégis mindenki itt van:D -
jeneci #141573 ha simon ilyet tett volna, mint ez a fickó 1:03 nál, akkor megértettem volna hogy kizárták:D http://www.youtube.com/watch?v=bsMq1n8X8h8 -
Ironman2 #141572 Van isten!!!
http://valovilag-extra.postr.hu/komoly-buncselekmennyel-vadoljak-simonnal-kapcsolatban-vikit-l/
Btk. 168. § Aki mást öngyilkosságra rábír, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
„MENJETEK KI A KURVÁDDAL, VEDD EL FELESÉGÜL ÉS LEGYETEK ÖNGYILKOSOK" - kiabálta Simonnak, néhány perccel a végül kizárással végződött incidens előtt.
-
Ironman2 #141571 Lementettem! -
vvfan23 #141570 én tartom magamat, h mai lesz az utolsó, mert kiv vagyok a simon nélküli reagálásokra -
Terrorbicaj #141569 Ha SP haverja akkor Izának nincs sok esélye se a többi lánynak :D Max Aurelionak :D -
Ironman2 #141568 Az igen!!!! Hát a f.szom se menne be a villába mellé.Remélem ez a videó botrányt fog csinálni! Valaki mentse le ezt a videót,mert biztos törölni fogják! -
Terrorbicaj #141567 Ezt írtam én is tegnap, hogy pénteken rengetegen mondták, hogy befejezik a VV nézését stb. közben tegnap remegve várták az esti ÖF-ót :) Igen ez a srác is ezt írta még péntek éjjel, mondjuk én örülök neki ,hogy meggondolta magát mert az ő videóit szedtem le eddig is és ma is :) Nincs az az Isten ,hogy én éjjel itt hegesszek a gép előtt, hogy van-e online vagy nincs , inkább így nézem meg másnap.Az ÖF-t is letöltöm, sose nézem élőben. -
#141566 False... 15 perc alatt le lehet adni 1db szavazatot még 10 diopriás szemüveggel is szvsz...
Már ha tényleg a nézők döntöttek ugyebár... -
Ironman2 #141565 "Reneszanszhölgy:
Draga Simon !Közkivanatra visszamennel a villaba?Nem volt igazsagos ez az egesz!
VV Simon:
Csak ha Chuck Norris is úgy akarja."
DDDDDD -
#141564 ez a Dávid állítólag SP haverja igaz ez? -
#141563 Ez a videós gyerek két napja olyan szinten idegben van, mintha egy családtagját gyilkolták volna meg. Arról volt, hogy nem rögzít többet, erre egy nap után csak csinálja. Persze, a VV közösség köszöni szépen, és elismerés neki amiért videózik, hiszen így legalább van 3-4 ember, aki miatt lehet látni az esti dolgokat is - csak sose értettem, hogy miért kell mindenáron fogadkozni, meg fenyegetőzni "én nem nézem soha többet, én nem veszek több videót, én kidoboom a tévémet" stb., amikor úgysem tartja be senki sem. Főleg ilyen marhaságok miatt. :)
-
Terrorbicaj #141562 Ezen a képen is ő van, nem ?!
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1604711_1391900917737977_268691308_n.jpg