ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Simon szerintem nem lett volna rossz ha nem akad össze az 501-el, de azóta leengedett.Sajnos.

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

Bár bizonyos szempontból érdekes ez a széria, egyszerûen nem tudok kedvencet mondani! VV4-ben Alekosz, VV5-ben Attila volt az aduász, de itt?????
A Simon sem olyan nagy forma hogy azt mondjam hogy "hú de hú" 😊
Ha nagyon muszáj lenne, akkor talán Aureliot mondanám, mert amikor nem sír akkor vannak jó dumái. Reméljük aki vagy akik jönnek feldobják majd kicsit a mûsort.
Azt írtam én tegnap is 😊 A poén az ,hogy az elõtte lévõ videóba meg azzal kezdi, hogy :Most mit csináljak,sírjak ?! 😄 És lám sírt 😄

wesker24
Vazee ez többet sir mint Gombi a VV4-ben vazee ! XD
Szinte hihetetlen ! 😄 😄 😄 http://www.valovilag.hu/video/235551

wesker24
Az a költöt jelenti ! 😄

Mivel nem gondolta volna róla senki hogy ódát is tud irni 😄
roolandsan
És Izánál a tekercs+penna?

V has come to!

wesker24
Az a Black Widow (Fekete Özvegy) 😄
Charlotte-nál miért van pók a képen? Ez az 501-es farmer most illik rá.DD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
VV5-nél is az volt hogy Melinda és Bandika összepakoltak és Viszontlátásra ennyi ! Itt is az lesz Alexa összepakol elbucsuzik azt PÁ !
gduck
Azért arra kíváncsi leszek, lesz-e "kiköltözõ show" vagy csak egyszerûen PÁPÁ... Szerintem nem, az eddigi felhozatalt nézve csak sima mûsor lesz Bencével Alexa meg egybõl taxiba száll 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szerintem csak azért, hogy a kattintások után lehúzzanak valami kis pénzt.
Ezért is törlik a kommenteket is.
sicc!<#violent><#gun><#banplz>

Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Szánalmas vagy. 😊 A linked meg valóban nem mûködik mivel már régen nem elérhetõek a videók nyilvánosan. Egyébként gyanítom, hogy aki lájkolta a facebook oldalukat az jól járt mert szerintem elrejtették a face csoportot és oda teszik ki amit felvettek azért kerül ki mindig egy ilyen reklámozó videó a stream-ekrõl.
lehet valamelyik ért hozzá a villában

mutatták összefoglalóban, hogy viki vágta le simon a haját, nézegettem a képeket, de tuti bement egy fodrász hozzá mert így nem lehet levágni valaki haját úgy, hogy semmi fodrász tapasztalata nincs.

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/valovilag-simon-lefekudt-charlotte-tal-2233073

😄 😄 😄

Józsi:

"Az, hogy a Zsolti fiú butának tart, az a baj, kezdjük ott, hogy aki alapba három nyelven tud beszélni…jó magyart azt nem, de alapba olasz, angol, az buta ember nem lehet, sõt, latinul is tudok valamit, akkor az már három."

Smithwarden
Te sem vagy egy tul nagy iq kiraly... 😊

- A csodalinked ahol minden fent van, abszolut nem mukodik... 😊
Elarulom okostojas: letilottak az oldalt es a letolteseket is.
Nahat, RTL. No comment.
- Akik estenkent itt vannak, azok valoszinu nem csak az online adast varjak mint az agyatlan zombik, hanem amugy is ejszakai baglyok es ha mar tetszik nekik az adas, miert ne varjanak ra, mikozben neteznek / forumoznak vagy barmi hasonlo.
De ha ugy lenne ahogy berofogted, miert is zavar ez teged? Bantanak teged ezek az emberek ezzel? Tenyleg ennyire faj ez neked? 😊
(Mondjuk ez lehet, mert a sajat emberi hulyeseg egy bizonyos pont utan akar fajhat is.) 😊
- Az online adast sehol sem igertek 7/24-ben, ezt mindenki tudja itt is, ellenben szinte minden osszefoglaloban reklamozzak, hogy eloben a VV-t nezzek eloben is, 22:30-07:00 kozott VAN online adas... Csakhogy ez nagyreszt (80-90%-ban nem megy, kesnek vele, megszakitjak (direkt az erdekesebb reszeknel) es a minoseg is borzalmas mas hasonlo kulfoldi musorokhoz kepest...
Miert is?
Mert egyszeruen az RTL ennyire becsuli meg a nezoit es a kozonseget. 😊
Azert ezen azt hiszem jogosan fel lehet haborodni, ha az ember csak egy kicsit is elgondolkozik rajta. 😊

Emellett megfigyeltem es szinte minden esetben igaz, hogy akik a VV oldalon, Facebookon vagy hasonlo forumokon nagy pofaval beszolnak, hogy mekkora szanalmas nepbutitas es agyrohaszto dolog a VV, azok altalaban joval butabbak es egyszerubb kis lelkek, mint akiket erdekel a VV es ne adj isten...meg beszelgetni is mereszelnek rola egymassal.
😄DD

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

roolandsan
Amúgy csak én bírom Iza hangját?
Szerintem nagyon kellemes,remélem majd lesz éneklõs feladat.

V has come to!

Az azért ugye feltûnt, hogy ez egy fórum és gondolom a szó jelentésével is tisztába vagy.Gondolom.....

Gyerekek komolyan nem értelek titeket illetve nevetek rajtatok de nagyon, itt ültök egész éjszaka hogy adás legyen, ha nincs adás akkor nyígtok és sírtok hogy nincs adás rohadt RTL rohadt stáb... senki nem ígérte meg nektek hogy 24 / 7 full HD -ban fog menni elégedjetek meg azzal ami van mert ha van adás akkor is csak arra vártok hogy valaki meztelen legyen vagy valaki mutasson valamit meg hogy ki kinek a csaja úristen mi történik itt ? Komolyan ennyi idõtök van ? Miért nem töltitek el a VALÓ VILÁG-ban ?

Ha ennyire érdekel titeket nem is értem miért erõlködtök úgy is tudjátok hogy a leghosszabb adás ami lesz max. 2 óra hosszú , amúgy meg ezen a youtube csatornán ( http://www.youtube.com/channel/UCPNNNnVndxYF9YDLrQZCElA?feature=watch ) minden éjszakai adás fen van illetve letudjátok tölteni max. 2-3 órával késõbb tudjátok meg mi történt vagy az már késõ mert addig is pletykálnátok róla hogy milyen buták meg szerencsétlenek ?

Hát, full-ra ti vagytok azok 😊))
Éjjel nem volt közvetítés egyáltalán...

Krisztiam
JNK is van 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

jugen
Alexa megy haza? FREE WILLY! 😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

wesker24
Közvetítés Hamarosan Folytatodik ! xD
Mit rövidítetek khf alatt ?

másnap megnézed az online adást és nem kell este fennmaradni. Általában mindig felveszi valaki, nem ?

Volt 23 után adás ?, mert 22:45kor itthagytam a streamet.

gduck
+1

gduck
Dehogy nem idegesít, már párszor le is írtam 😉 Sõt a VV facebook oldalon is. Sõt már múlt évben is folyamatosan hõzöngtem miatta. ÉS? RTL leszarja 😄

<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1> Józsi: "Úgy leoltom azt a nõt komám, hogy megbánja, hogy megszületett...még ilyen gyászmadár egy nõt te"

'csánat...végig szaladva a sorokon valamiért Alexát gondoltam keresési célnak 😊
S ebben a videóban te hol látod a Dorkát?
http://valovilag.hu/video/234267

40.másodperc kérésedre😊
Nekem is már olyan karikás a szemem,mint Teofilnak.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

én is olvasok 1 cikket neten...kész vok megyek én is sztem tankozom 1 kört aztán csicsika...ma végre nem reggel fekszem le 😊 ... akkor neked is jó tévézést azt csicsikát...holnap újra megpróbáljuk... komolyan srácok dobjuk össze amink van húzzunk fel egy villát mi könnyûszerkezetû úgy is ez is...azt csináljuk meg mi profin 😊

Semmi nem lesz ebbõl,már feladtam.Tévézek én is inkább.

bakker mindig bejön a hang ikon a böngészõsávban...mármint a valóvilág fülön..megjelenik egy hangikon ha vmi multimédiás adás van...illetve lenne, mert csak érzékeli hibásan..levették a khfet és gondolom azért...de kép nincs hogy bakjam meg õket...

nem tudom... mármint hogy akkor épp mit csináltam...pedig kb azt hiszem elsõ vagy 2. nap óta jöttem én is online... Dorka meg nem is az elsõk között volt szóval nem értem... majd megtalálod max linkeld be vagy inkvizitor emlékszik rá majd õ...

és különben is, mit bámulsz te nõket, fõleg az enyémet kamerákon keresztül...micsoda perverz szokás 😄 😄 😄 😄 😄

Ez az,hogy nem tudok..és te itt sem voltál,vagy legalábbis nem írtál az ominózus esetkor.Inkvizítor kolléga viszont itt volt.<#idiota>

akkor linkeljél te kukkoló 😊

Nem-nem..az zuhanyozás volt,tisztán emlékszem.😊

nincs benne link 😊

de sejtem mire gondolsz...nem zuhanyzás volt..hanem mikor öltözött át a szobában akkor mikor levette a melltartóját és próbálta 1 kézzel takarni keresztben a melleit...1 fordulás után csak a balt sikerült átfognia...és igen arra én is mondtam biztos buzi a kameramen bent éppen 😊 ilyen elõfordul bárkivel kivillan 1-2 cici 😊

Mit fog szegény kapni az anyjától.😊

Mondtam én,hogy zuhanyzott csupaszon.😊

Meg is találtam.😊
klatty

Lassan talán jön eltûnt a Khf.