153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    Akkor már tudom honnan van Charlotte-nak az 500 ember.DD
  • Terrorbicaj
    Tegnap már leírtam, most megpróbálom úgy , hogy lásd is : MERT 30 NAPIG NEM TEHETEK BE LINKBE KÉPET !!!!
  • IXEMGabeo
    ???

az fel se tűnt senkinek, hogy manipuláltam mindenesetre a figyelem felkeltés bejött
  • wesker24
    Jah nem figyeltem sorry ! :D

Miért nem linkbe raktad ! :D
  • Terrorbicaj
    Erről tettem be egy képet még reggel baszdki amit töröltél.Most meg előadod mintha te jöttél volna rá -.-"
  • wesker24
    És tényleg nagyon hasonlit Dorkára vazee ! xD

A végén még kiderül hogy az ÉNB-ből lettek kiválogatva a szereplök ! :D
  • Ironman2
    Mondom én hogy mindenki protekciós.Iza pl lesz.pta az egész stábot.DDD
  • Ironman2

most elszóltad magad!
  • drop
    és ö vajon tényleg dorka
  • Ironman2
    Éjjel Nappal Bukarest
  • highdanger
    Az nem ő volt :D
  • wesker24
    Éjjel Nappal Budapest
  • Ironman2
    http://www.hir24.hu/bulvar/2014/02/02/miert-rugtak-ki-valojaban-simont-a-valo-vilagbol/

A VV5 Attilája a medencében tépte le VV Kinga fürdőruháját, mert az olyat csinált, ami Urának és Parancsolójának nem tetszett,
  • IXEMGabeo
    mi az az ÉNB?
  • wesker24
    Amugy megvan honnan ismerős annyira ez a Dávid gyerek az ÉNB-böl még nagyon nagyon régen a sorozat elején volt egy Dávid gyerek aki Zsófinak csapta a szelet és a legjobb barátja volt mindenben segített neki amikor csak lehet amikor Regina örökölte a kávézót ott is segített a felújításban !

Csak aztán eltűnt a sorozatból felszívódott nem tudni mi lett vele !
  • IXEMGabeo
    pfff...kell a fenének ilyen beteg állat xD
  • highdanger
    Akkor te pont összeillenél Vikivel, két szaros kéz kiegyenlíti egymást. Szerintem várd meg míg kiesik és GO!
  • IXEMGabeo
    egészségemre:))

amúgy félreértés ne essék szoktam csak van h elfeledkezem róla...na, de mind1 lényeg, hogy úgy sem kell érintkezned velem még szerencse, hogy szexuálisan se szóval megúsztad
  • wesker24
    Egy világ dölt össze bennem ! xD
  • Ironman2
    csalódtam benned!
  • Tababo
    igen az vagy. ne haragudj. azért mert leírod őszintén még nem változtat a tényen. én még hugyozás előtt és után is kezet mosok. nemhogy trágyázás...
  • ascii
    nem sokat lógtam sg-n, nem volt reality-show! :S
  • ascii
    peace! :)
  • Klon
    NA! béke van!
    OFF-ot fejezzük be :)
  • IXEMGabeo
    elvótá tűnve, pedig aktív voltál régebben:D
  • ascii
    ennyi ismerettség után Téged is simán bárki ledrogosozhatna, ha meg ironizálsz, azt kérlek tedd mesteribben! ;>
  • IXEMGabeo
    engem irritál alapból az ilyen típusú zene biztos azért fáj, hogy Klon ledrogosozta:D nem én, hanem ő
  • Klon
    nekem semmi bajom nincs az elektronikus zenével. ha ezt hiszed, nagy tévedésben vagy.
    Mostanában Younger Brother-t, és Vibrasphere-t hallgatok, úgyhogy ezt most benézted. De meghallgatok bármit, komolyzenén kívül...
  • ascii
    ja te beszélsz hülyeségeket, és én vagyok a drogos?

remélem a forumon kívül nem villogtatod szűklűtókörüségedet, mert körberöhögnek.
    nem a drogosokat támogatom, hanem az elektronikus zenét, és védem az olyan téveszmében élő mandarinoktól, mint amilyen Te.

de kiváncsi vagyok, mi az a nagy drogmentes zene, amit Te hallgatsz?
  • Klon
    hülye vagy, és okoskodsz. nem állok le vitázni. a véleményemet ott, és akkor mondom el, ahol, és amikor akarom. TE biztos nagy drogos vagy, ha ennyire vágod a témát. legyél büszke magadra, és húzd ki magad ;)
  • Terrorbicaj
    :D :D :D
  • PiszkosFred
    Ha így folytatja ez a timcsi, holnapra vagy felvágja az ereit, vagy lemészárolja a környezetét. :D Természetesen, ez is csaj hibája lesz. Azt a ziccert, hogy nem húzta le a wct, meg kihagyja? Szívesen lennék patikus a környéken, amennyi nyugtatót ez beszedett a két nap alatt :D
  • ascii
    Te meg kevered a szezont a f#szommal, ha nem értesz hozzá, miért kell véleményt nyilvánítani és evvel a többi laikus agyát tovább ferdíteni?

A Psycho zenéjét Bernard Herrmann szerezte, lsd-t meg leginkább mindenhol fogyasztanak a világban, de amire te gondolsz, az a goa partik, és még véletlenül sincs semmi köze Extraweltnek a hard- vagy psytrance-hez.
  • Klon
    persze, inkább azt mint SP-t. de nekem ez tisztán nem megy. biztos velem a baj :D
  • desigo
    Inkább hallgasson ilyen elektronikus zenéket mint SPt meg hasonló szarokat...
    belehallgattam és jelentem tisztán is élvezhető.
  • ascii
    haggyátok már ezt a faszságot, az elmeroggyant nyugger beszél így, h drogos zene, meg kábítószeres cigaretta... minden zenéhez lehet drogot használni, és azt aképp élvezni.
  • Terrorbicaj
    :)

http://m.cdn.blog.hu/ho/hogyvolt/image/Untitled1.gif
  • Terrorbicaj
    Itt egy újabb finomság :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=694860257232333&set=vb.100001250957142&type=3
  • Klon
    így van :D
    lehet, h használja is, azért olyan a feje amilyen...
  • IXEMGabeo
    drogos zene magyarul:)