153993
ValóVilág 12
-
IXEMGabeo #141882 És neked pl melyik tetszett a legjobban, kik voltak a kedvenceid? -
Ferrari23 #141881 Igen de most a 20 évesek szavaznak az okostelefonokkal, nem a mamik. És egy 20 évesnek szórakoztatóbb a Krisz, mint Laci. -
#141880 Félreérted. Én azon mosolygok - no offense -, ahogy ti rácsodálkoztok arra, amilyen a közhangulat és igény az országban, és már megnit az igénytelenség győzött. Pont ez a lényeg, hogy ezen kellene változtatni, hogy ne a Győzike/Traktoros/Kiszel/Blikk stb legyen a standard, de lehetetlen. -
IXEMGabeo #141879 Istenes barátnője elvileg...együtt voltak a Kód c. műsorban... -
#141878 Baszki el is felejtettem a párbajt.. Mindegy, nekem ebből a szériából ennyi elég volt. Érdektelen, unalmas ès fogyatékos emberek maradtak bent, a 2 viszonylag értelmesebb ember akikben volt potenciál (Simon,Laci) kiesett. Ezek az emberek nem érnek annyit, hogy napi 1 órát pazaroljak rájuk, max néha belenézek és ennyi.. -
#141877 Igen, Istenest :) -
vvfan23 #141876 ha így lenne akkor majka nem kap ki a döntőben szabolcs ellenében és még sorolhatnám. peti tavaly simán kiesett párbajon. ennek a krisztiánnak sincs ám humora, csak tajt paraszt aztán néha az viccesen hangzik -
#141875 Laci talan szimpatikusabb + ertelmesebb + taktikusabb volt mint a legtobb villalako.
Viszont ott volt az arnyekos oldala, amirol cikkeztek tobbfele (sokmillios sikkasztasok, durva atverekesek, felesegveres, stb), aminek ha csak a fele igaz, akkor enyhen szolva is gazos a csoka...
Emellett tenyleg volt egy sunyinak tuno, simulekony, kisse gorcsos stilusa. :p
Ezeket osszeadva mar is volt annyira szimpatikus a pali.
Viszont sajnos az igaz, hogy az atlag-IQ lentebb esett (mar megint) a villaban. :( -
#141874 Mit szólt be? :D Hallottam félfüllel valamit, de... :D -
#141873 Ök ketten lettek a müsorvezetök !:D -
#141872 biztos valakit leszopott, hogy bekerüljön :DD -
Tababo #141871 én még 1 hetet végig követek, ha már 1-5ig az összes szériát végig néztem. ha unalomba fullad az egész akkor kasza -
IXEMGabeo #141870 ez a csobot Adél nem a ZIKSZfáktorban járt még anno? mit keres ez az agyhalott itt? -
Ferrari23 #141869 Így van! De legalább neki voltak vicces beszólásai, és a magyar nép arra szavaz akin röhögni lehet. Ha tetszik ha nem , ez így van. -
#141868 Zita beszólása belevalóba pffff -
Watchmen #141867 ÚGy írod ezeket baszki mintha mindenkinek kötelező lenne ilyen paréjnak lenni mint akik bent vannak mintha egy elv lenne...
Ki a gecit meg,hogy érdekli mi a divat? Ő csak 1 vagy 2 játékos szeretett volna akik képviselnek valamit, és lehet nekik szurkolni...miért nem lehet ezt megérteni. -
vvfan23 #141866 mért krisztián mit tett hozzá a műsorhoz?:D kb semmit -
#141865 de undorító ez az Adélka -
#141864 "Bebizonyosodott, hogy semmit nem tudtok erről a szakmáról."
De te sem ismered az országot, ahol élsz :)
No de sebaj, báttya még mondjon pár okosat aztán rendben lesz minden. -
Alekfognyerni #141863 5 fiú maradt bent, ebből a Józsi-Aurélió-Krisztián hármas tengely ugyanazt a kretén színvonalat képviseli. Zsolt egy fokkal jobb, de ő is antikarakter. Dávidról meg nem tudok mit mondani, de nem is érdekel. Bravó illetékesek! Bebizonyosodott, hogy semmit nem tudtok erről a szakmáról. -
Watchmen #141862 Beszarok amúgy,ha Zsolti nyeri az egészet...
Amúgy 1 karakterre még kíváncsi leszek erre az újra srácra Dávidra talán több van benne mint egy homármácsó... -
#141861 na végre a nyugger megemlítette a bokáig érő intelligenciaszintet a villában -
IXEMGabeo #141860 Ez van...
Győzikéék engem pl nem izgatnak nem érdekelnek, ez az egy műsor van, amit meglesek, de a koncepción látszik, hogy elég olcsó:) Meg ez az egész hozzáállás a DIGI-hez ez is minősíti az RTL-t...online adásokkal is jócskán elveszik az ember kedvét nem csoda, ha úgymond nem tudnak hova fejlődni...Lehetne jobb is kategória műsorokat készítenek igazodnak a nyugati mintához csak mi általában nagyon rosszul majmolunk... -
#141859 Nincs valahol egy értékelhető stream? Bowl előtti trash talk kikészít -
powers #141858 Melyik belsős állt bosszút szegény Adélon? -
#141857 Nem akarom se a simlist se a traktorost minősíteni, hiszen ez a szimpátia olyan, mint a segglyuk - ismeritek a mondást.
Én csak azt nem értem, hogy miért meglepő az, hogy a suttyó buta ember megy vissza a világba a show kedvéért, mint az idősebb konyharobot? Hogy mi volt 10 évvel ezelőtt, az más kérdés, azóta a televíziózás itt tart, a magyar lelkesedési szint pedig itt. És mégis, várja mindenki a csodát, és hőbörög, amikor kiderül, hogy a Győzike, a Bunyós Pista, Kiszel Tünde, és a teljes Story gála meg a többi megélhetési celeb imádat győz az értelem felett. -
Alekfognyerni #141856 Én már annyit se. Minden nap felnézek majd a Való Világ oldalára, hogy mik történtek, de megnézni a videókat nem fogom, csak ha valami rendkívüli nem történik. Társad jól döntött teljesen. Kicsit örülök is a fejleményeknek mert az előző VV-t iszonyú sok energiámat és időmet emésztették fel. -
#141855 nem csak kiszolgál, hanem diktál! -
IXEMGabeo #141854 Dávid személye ellenfél lesz Röfikének, a riportszobában érződött rajta, hogy értelmes srác, de a tegnapi onlineban direkt tette a hülyét:))) -
#141853 jaj ez az Adélka szegénykém.. -
#141852 remélem következő párbajon Miss röfi megy ki -
Ferrari23 #141851 Komolyan beszarok rajtatok, most úgy írtok itt, mintha Laci olyan hű de sokat hozzátett volna ehhez a szériához. Kb SEMMIT nem csinált odabent a legyünk mindenkivel jóban faxságán kívül. Nem volt humoros, nem emléxem egy vicces jelenetére sem. Csak úgy elvolt, aztán ha valaki beszólt neki, akkor visszavágott, hogy sütöttem neked palacsintát. Hát grat! -
Tababo #141850 nem az rtl hibája hogy szennyet sugároz. ő csak kiszolgálja az igényeket. -
ddany7 #141849 amúgy ez a Dávid legalább Vikinek vissza mer beszélni, az összes többi csak összehúzza magát és nevet azon amit az a gyökér mond. -
IXEMGabeo #141848 pont ez az egy ilyen párbaj viisszamenetel után Iza simulni fog mibe, hogy lefogja húzni róla a szalonnabprt is:DDDDDDD -
Alekfognyerni #141847 Pontosan. És csinálhat itt kint bármit a Laci, nekem végig szimpatikus volt. Egyik villalakó sem tud ennyire intelligensen, normálisan, korrekt módon, a másikat nem eltaposva párbajozni. Krisztián végig nyomta a párbajon a full tahót. Innentől kezdve nincs miről beszélni. -
badoer #141846 atyauristen(belevalo) -
Watchmen #141845 Pont ez a probléma,hogy ez a menő, de azért annak idején voltak a VV történelmében tényleg olyan játékosok akik nem voltak silány balfaszok,hanem azért érződött,hogy ésszel játsszák az egészet...
Alapvetően maradjunk annyiba,hogy az alapkoncepció egy rakás szar lehet egy okostelefonos buzi gyereknek nem, de ez a játék messze menőleg jobb lehetne ha nem ilyne nyomorékok lennének benne. -
Conqvistador #141844 Adél elég gáz szegényke. Elcseszték a csajt... -
#141843 vv béci meg Csobot Adél pfff te jó ég