ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez az, amikor az ösztönök uralkodnak bár attól függ kinek mekkora agykapacitása van😄 várható volt h elég hamar ki lesznek éhezve...
én még Józsin csodálkozom milyen jól bírja bár annyira szereti magát, hogy nála lehet nem csoda xDDD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De Dorkának is viszkethet rendesen.😊)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
jó helyen tapogatózol valószínû ez van a háttérben és csak olcsó duma volt Izától az, hogy a "kinti" életben csak eszköz lenne Zsoltifiú és hozzá se szólna...odabent nincs más alternatívája😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Iza mar az elejetol oda meg vissza volt Zsolttol, kb mint egy kis tini (fejben kb abban a korban is ragadt).
Siman ramaszott Zsoltra, o meg hagyta. Ennyi. :p
(Hiaba van Dorka is, Iza nem bir magaval, Zsolt meg "gyenge".)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Szerintem arra pöccent be Zsolt mert Dorka csak cukkolta azzal hogy Krisztián jobban bejön neki mint Õ 😄
Dorka is szereti szivatni Zsolti Bá-t az már látszik !
Kiváncsi lennék hogy lett ebbõl csókcsata Iza és Zsolti Bá között ? 😄
Akkor mi volt ez a smár?😊
talán visszatér a mester elõbb utóbb😊
Tudtam hogy Aurelia éjjel PInk Barbie-val volt !
Zsolt És Iza smárolnak de ZSolt észbe kap ! 😄
Csak vartam, hogy aranylag erdekes es vicces legyen az uj VV, erre utobbi napokban Simont teljesen egy papucs szintu csondes kiskutyava amortizaltak le, a sok uncsi es iq hianyos karakter melle direkt meg raraktak egy lapattal: bekuldtek egy pink Zsofit + egy izom Kriszitant, es az RTLes online / offline adas 2014-ben! meg nagyobb hulladek mint par eve. :p
Ez igy egyutt azert eleg "sokkolo" a musor "szinvonalat" tekintve. 😄DD
(Bocsi, de engem valahogy Simon-Charlotte, Zsolt-Iza, Teo-Alexa nyalas-falasa, illetve Aurelio sirdogalasa sem tud megmozgatni agyilag. Se erdekesnek, se viccesnek nem talalom.) 😊
sírásain szánalomból nevetünk, kimagasló kétszínûséggel rendelkezik, ocsmány stílussal...
olykor olykor a nyugiszobában normális, de amúgy ritka hülye, naiv szegény😄DD Ami pozitívum a nyelvismerete azért irigylem is kicsit...
Most a VV6-ban fiatalok vannak ez engem nem zavar itt is lesznek történések böven ! 😄
Simon és Sári taktikus kapcsolata
Zsolt Iza Dorka Szerelmi háromszöge
Viki szarkavarása
Aurelia hóditása PInk Barbie-val
erre vártatok csomóan, hogy történjen már valami, hát tessék van esemény bõven...
és még Viki is, aki a leginkább kavarja bent a szálakat késõbb õ is érdekes lehet mikor már a kiválasztások elkezdõdnek...jelenleg õ van ott leginkább fejben talán Laci csak õ meg gyáva, alattomos karakter
Pl kiváncsi lennék mi lenne ha Charlotte lenne a kiválasztott és ne adj isten nem ö jönne vissza hanem a kihivott !
Na akkor szerintem Simon-ból elötörne az igazi Chaos Prof !
Simon lett volna érdekes ,hogy mit hoz kiebbõl az egészbõl de õt elkapta a láv így õ is feledésbe merült. Röviden, és tömören fos az egész😄
En nagyon nehezen tudom elkepzelni, hogy ebbol a nagyon gyenge (buta) es unalmas emberi "alapanyagbol" hogyan fognak erdekes, vicces es hosszantarto musort kihozni. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=enesxXAA240
😄
ezek csak elmélkedések a részemrõl mivel az igazságot nem tudjuk...ahhoz látni kéne a barátnõjét megkapjuk a választ, ha eljön az elsõ párbaja neki
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
És persze ne hagyjuk ki a fekete özvegy Anikót se 😄
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Most épp ott tartok amikor VV5 Eszti khivta Verát és épp Vera és Attila volt a csapos is iszogatnak miközben a többiek csocsóznak és persze dobják be a jutalom zsetonokat a zenegépbe ! 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Még az video részlet is megvan amit itt linkeltek az SG-n egyszer képet amikor peti és Attila koldul mint két koldus és Csaba viszi az autot a Tujával együtt ! xD persze azonnal KHF lett amikor megláttuk a képet hogy Attila milyen képet is néz ! 😄
Azt a képet is beküldte valaki Attilának mondom ez meg mit keres itt hiszen ezt a képet linkeltük be az SG-n régebben ! xD
Krisztián mint Joker Teo mint szabadság szobor !
Amugy a VV5-ben még az utolsó napokban is volt Online adás amikor már csak 3-an maradtak a villában Atilla Sehi és Csaba !
Amugy itt van a gépemen a VV5 mind a 163 napja több mint 200 GB xD !
Az 5. részben azért legalább akkor is volt éjjeli adás mikor bementek az X faktorosok. Nem mellesleg az volt a VV5 legjobb hete
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.