ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pontosan ez az, amit normál ember nem tud megjátszani...

ez az, amikor az ösztönök uralkodnak bár attól függ kinek mekkora agykapacitása van😄 várható volt h elég hamar ki lesznek éhezve...

én még Józsin csodálkozom milyen jól bírja bár annyira szereti magát, hogy nála lehet nem csoda xDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ha már ugrál a pecke vagy maszti,v. Zsóti.<#idiota>
De Dorkának is viszkethet rendesen.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

olvastam errõl egy nõi véleményt is eléggé helytálló volt...

jó helyen tapogatózol valószínû ez van a háttérben és csak olcsó duma volt Izától az, hogy a "kinti" életben csak eszköz lenne Zsoltifiú és hozzá se szólna...odabent nincs más alternatívája😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Azt látom mégis hagyta magát hogy lesmárolja IZA 😄

wesker24
Szerintem is valami más van a háttérben !

De majd az ÖF-böl kiderül ! 😄
Smithwarden
Nincs ebben igazan semmi kulonleges.
Iza mar az elejetol oda meg vissza volt Zsolttol, kb mint egy kis tini (fejben kb abban a korban is ragadt).
Siman ramaszott Zsoltra, o meg hagyta. Ennyi. :p
(Hiaba van Dorka is, Iza nem bir magaval, Zsolt meg "gyenge".)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

az a gáz, hogy ez csak 1 elkapott jelenet volt...nem gondolom h Dorkára ezért akadt ki...más dolgok vannak háttérben csak mi nem látjuk nagyrészét

wesker24
Szerintem Zsolt se erre számitott hogy Iza lekapja ! 😄

Szerintem arra pöccent be Zsolt mert Dorka csak cukkolta azzal hogy Krisztián jobban bejön neki mint Õ 😄

Dorka is szereti szivatni Zsolti Bá-t az már látszik !

Kiváncsi lennék hogy lett ebbõl csókcsata Iza és Zsolti Bá között ? 😄
Az élõben Dorkával birkózott,és látszott,hogy kurvára beindult a csaj.😊
Akkor mi volt ez a smár?😊

Zsolt is csak taktikázik, szarik õ bele Dorka és Iza mit csinál neki is mondom kapóra jött ez a szerelmi háromszög...ostoba a csávó, de legalább a csajokat most szopatja...

bekapta a tojást és beleköpte a tálba😄DD

talán visszatér a mester elõbb utóbb😊

wesker24
Persze elötte azért váltott egy pár szót Dorkával és csak utána jött a Zsolti IZA smár 😄
wesker24
Asszem mai is jó ÖF lesz jó kis feladat föleg Simon összenyálazott mindent 😄

Tudtam hogy Aurelia éjjel PInk Barbie-val volt !

Zsolt És Iza smárolnak de ZSolt észbe kap ! 😄
Smithwarden
Oke, igaz, aludjunk ra meg parat... 😊

Csak vartam, hogy aranylag erdekes es vicces legyen az uj VV, erre utobbi napokban Simont teljesen egy papucs szintu csondes kiskutyava amortizaltak le, a sok uncsi es iq hianyos karakter melle direkt meg raraktak egy lapattal: bekuldtek egy pink Zsofit + egy izom Kriszitant, es az RTLes online / offline adas 2014-ben! meg nagyobb hulladek mint par eve. :p
Ez igy egyutt azert eleg "sokkolo" a musor "szinvonalat" tekintve. 😄DD

(Bocsi, de engem valahogy Simon-Charlotte, Zsolt-Iza, Teo-Alexa nyalas-falasa, illetve Aurelio sirdogalasa sem tud megmozgatni agyilag. Se erdekesnek, se viccesnek nem talalom.) 😊

hát ja az a hülyegyerek is keresi bent a helyét és próbál arcoskodni így meg úgy sikeres a csajoknál...egyelõre még Johnny Bravo is sikeresebbnek bizonyult nála pedig az nagy szó DDDDDDDD

sírásain szánalomból nevetünk, kimagasló kétszínûséggel rendelkezik, ocsmány stílussal...

olykor olykor a nyugiszobában normális, de amúgy ritka hülye, naiv szegény😄DD Ami pozitívum a nyelvismerete azért irigylem is kicsit...

desigo
"Aurelia hóditása PInk Barbie-val"

az fog tartani vagy 2 napig aztán picsogni fog tovább...
wesker24
Már az is baj ha túl fiatalok vazze neked semmi nem jó : 😄

Most a VV6-ban fiatalok vannak ez engem nem zavar itt is lesznek történések böven ! 😄

Simon és Sári taktikus kapcsolata
Zsolt Iza Dorka Szerelmi háromszöge
Viki szarkavarása
Aurelia hóditása PInk Barbie-val

csak annyit szerettem volna mondani, a 4-ben és az 5-ben ennyi idõ alatt abszolút nem volt ennyi történés...az 5-ben talán Cristofelék jöttek össze ilyen gyorsan Veronikával, de nekik is csak momentumaik voltak...Itt most bezony eléggé ki vannak éhezve Iza is a hatalmas egója ellenére a vágy hajtja õt és Zsolt a legalkalmasabb hím, hogy kielégítse vágyait...hiába oltotta le és küldte el...ha ez mondjuk taktika lenne, hogy érdekesebb legyen benne van viszont mindenképpen történés nem is értem mit vártok még ezek után

Még, ha nézhetõ is lesz túlságosan gyerekek ezek az elõzõekhez képest ezért nem jó az egész...
amúgy nem értem meg a sok fanyalgót...eltelt kb 12 nap és durván bekezdett a 6 a szürke karakterek ellenére...gyorsan peregnek az események az online adásokból alig látunk valamit és máris le van írva az egész...holott dúlnak itt egyes emberekbõl az érzelmek és ahogy látszik beindult az ösztön (jó Simonnál és Charlottenál taktika esete is fennáll) viszont végre többet is egymásba gabalyodnak itt volt Alexa-Teó, Aurelio elkeseredett próbálkozásai, Simonék együttléte és most Zsolt-Iza egymásba gabalyodása...

erre vártatok csomóan, hogy történjen már valami, hát tessék van esemény bõven...

és még Viki is, aki a leginkább kavarja bent a szálakat késõbb õ is érdekes lehet mikor már a kiválasztások elkezdõdnek...jelenleg õ van ott leginkább fejben talán Laci csak õ meg gyáva, alattomos karakter

wesker24
Eddig lehet hogy az de várjunk vele mig lezajlik egy két párbaj és utána mondd ezt ! D

Pl kiváncsi lennék mi lenne ha Charlotte lenne a kiválasztott és ne adj isten nem ö jönne vissza hanem a kihivott !

Na akkor szerintem Simon-ból elötörne az igazi Chaos Prof !
Sehogy mert ezek az ember akik bent vannak a 4-hez meg az 5-höz kéepst selejtek egytõl egyik.

Simon lett volna érdekes ,hogy mit hoz kiebbõl az egészbõl de õt elkapta a láv így õ is feledésbe merült. Röviden, és tömören fos az egész😄
wesker24
Hát még csak 12 nap telt el ebbõl még bármi lehet majd ha 1 hónap mulva is ilyen lesz akkor én is azt mondom hogy gyengére sikerült a mostani évad !

Smithwarden
Rettento pozitiv vagy Wesker... 😊
En nagyon nehezen tudom elkepzelni, hogy ebbol a nagyon gyenge (buta) es unalmas emberi "alapanyagbol" hogyan fognak erdekes, vicces es hosszantarto musort kihozni. 😊

Nem tudom volt e már.

http://www.youtube.com/watch?v=enesxXAA240

😄

wesker24
A 6 is csak most kezdödik majd el vasárnap nem kéne még elöre leirni ! 😄
Az 5 keményebb volt a 4 pedig szórakoztatóbb. Mind a kettõ színvonalasabb volt mint a mostani mármint ''színvonal'' jobb azért idézõjelesen leírni.
épp gondolkoztam ezen, hogy Józsi gyerek részérõl ez egy taktikai lépés, beadja, hogy van nõje, aki hiányzik neki nem sír bár elhintett Simonnak ilyet h még meg is siratta meg eleve úgy ment be, hogy ez meg az a csaj nem érdekel...egyáltalán nem biztos, hogy kint barátnõje van bár elég nehéz kinézni a gyerekbõl, hogy ilyen taktikákon agyaljon, hogy hátha a nézõk így elismerik azt, hogy õ nem csalja meg odabent a villában se a nõjét...Ha ezt így kitalálta nem rossz az a balszerencséje, hogy nem sok erkölcsös nagyi tud szavazni applikációval xDDD

ezek csak elmélkedések a részemrõl mivel az igazságot nem tudjuk...ahhoz látni kéne a barátnõjét megkapjuk a választ, ha eljön az elsõ párbaja neki

desigo
Dorka örülni fog a zsolt-iza smacinak...
Dency
Ez a józsi gyerek minek mondta hogy ráraboltat valakit a harcsájára bennt a villában, ha odakint meg van barátnõje.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

wesker24
Jaja ha nincs Alekosz ÉVa Olivér akkor közel se lett volna olyan jó !

És persze ne hagyjuk ki a fekete özvegy Anikót se 😄
sokan uncsinak tartották a VV5 nekem simán túlszárnyalta a 4-et bizonyos szempontból...4 nagyon szar lett volna, ha nincsenek Alekoszék

wesker24
VÓTMÁ kissé le vagy maradva de nem baj ! 😄
Nem nem nézem tv-ben az öf-t , reggel töltöm le de elõtte elolvasom a hogyvolton aztán nézem meg , baromi jó így 😊

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

wesker24
Ahogy vissza nézem az adásokat miközben vágom szerkesztem konvertálom öket milyen régi szép idõk is voltak ! D

Most épp ott tartok amikor VV5 Eszti khivta Verát és épp Vera és Attila volt a csapos is iszogatnak miközben a többiek csocsóznak és persze dobják be a jutalom zsetonokat a zenegépbe ! 😄
http://valovilag-6.postr.hu/simon-megint-lefektette-charlotte-ot-de-most-meg-perverzebben-m/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

igen az a kép innen az SG-rõl került ki😊

wesker24
Eddig 132 nap van kész a VV5-böl ennyit vágtam meg szerkesztettem és konvertáltam le ! 😄

Még az video részlet is megvan amit itt linkeltek az SG-n egyszer képet amikor peti és Attila koldul mint két koldus és Csaba viszi az autot a Tujával együtt ! xD persze azonnal KHF lett amikor megláttuk a képet hogy Attila milyen képet is néz ! 😄

Azt a képet is beküldte valaki Attilának mondom ez meg mit keres itt hiszen ezt a képet linkeltük be az SG-n régebben ! xD
az kemény tesó

wesker24
De persze azóta is konvertálom öket lefele már a 133 nap-nál vagyok a többi még hátra van 😄
Most kezdtem el az összeset elolvasni.Nagyon tárgyilagos és lényegre törõ.<#idiota>

wesker24
Hát ez jó kérdés de Dorka is ki volt festve valamiért 😄

Krisztián mint Joker Teo mint szabadság szobor !

Amugy a VV5-ben még az utolsó napokban is volt Online adás amikor már csak 3-an maradtak a villában Atilla Sehi és Csaba !

Amugy itt van a gépemen a VV5 mind a 163 napja több mint 200 GB xD !
ááá ez a Krisztián simán kihasználhatta volna h ráaggatták Joker szerepét...én elõadtam volna filmjeleneteket ilyen pofával a Sötét lovagból meg a régebbi Batmanakból ahol Joker játszott xDDD óriási ötleteim lettek volna, de nem én vagyok ott😊

wesker24
Na az van meg nekem is full hosszúságban közel 2 és fél óra folyamatos Online adás ! 😄
Krisztián miér volt Joker az éjjel?

elején ott is elég sok online volt viszont ott a végén is adták rendesen...akkor is voltak panaszok, de arra tisztán emlékszem jóval több adás volt, mint a 4-ben. 4. részben úgy március után egyáltalán nem volt online az utsó 2 hónapban semmi...ezt onnan tudom, hogy akkoriban vettem fel majdnem minden éjjel és az utolsó felvételeim az akrobatikus táncok egyike volt amikor pl Alek leejtette Évát annak meg koppant a feje

Az 5. részben azért legalább akkor is volt éjjeli adás mikor bementek az X faktorosok. Nem mellesleg az volt a VV5 legjobb hete

wesker24
Ez még csak az eleje hátha késõbb jobb lesz VV5 alatt asszem 2,5 óra volt az amikor folyamatos Online adás volt !
Szerintem ütött ez egész cikk, én röhögtem végig, haláli jól meg van írva minden nap 😄

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

bazmeg neked válaszolok és E/3 személyben írok rólad😄DDDDDDDDDDD

összvissz 30 perc volt az éjjeli adás...ennél több volt az 5-ben jóval azért nagyon gáz...legalább így alig van melónk weskerrel felvétel terén😄