ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma már nem is lesz adás.
Nehogy az rtl 2 helyett megtudjuk elõbb, mi is volt Teo büntetése.
Hát rohadjanak meg az online adásukkal.
miezviz
VV Attila hivatalos oldala!

"Lécci.. léccci ...lécci.."
Ennyit láttam és hallottam ma Névtelen Szájmonból.
A régi Simon tiltakozott volna, és mindenféle bútorokkal eltorlaszolja a bejáratot, hogy ne mehessen be senki az ajtón. Vérrel, és tojással petíciókat írt volna, és saját magát ragasztóba és tollba hempergetve az udvaron olvasta volna fel tiltakozó verseit, amiben megfenyeget minden tv nézõt, és VVZsoltit is.. De nem ez történt. Egy cinkostárs kellett volna neki, mondjuk Józsi, és nem a szerelem. Õk ketten lehettek volna az értelem Alfája és Omegája. Legalábbis az utolsó hetekig. Sajnos lassan szembe kell nézni a ténnyel: Simonnak annyi. Nagyon sajnálom. De ki lesz helyette?

Ez annyira igaz..

jackoneill90
az oldal se toltodik, vegre lenne kedvem nezni erre semmi. lepjetek ki

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Meglepõdtem volna ha hagyják az adást<#vigyor5>
teo levelet kapott és egybõl adás szünet...

wesker24
Persze hogy KHF már ezt se tudjuk meg milyen feladat lesz !

Vajon Aurelia már PInk Barbie-t hegeszti? 😄
Partyban vannak a nyugiban sztem 😄
jackoneill90
uj csaj nagyon ottvan, furodhetne mezitelen.
agyo alexa, aurelonak remelem osszejon a terv

csal nalam feher az online?

Bár Auréliót se látni, már lehet döngeti nyugiba 😄😄

zotya10002
Nagyon süllyed szegény!El fogja cseszni !<#conf>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Új csaj merre lehet, sehol nem látni... Összes többi szereplõ látható volt most az elmúlt 10-15 percben, de az új csaj sehol.

Az jól csinálta sztem
Józsi 600 cetlivel ellesz 1 db-ig 😄DDD
Józsinak 600x kell leírnia valamit 😄

baszki, Charlotte jól bekavart azzal, hogy odamondta Teónak azt, hogy a lezbiskedéssel ejtette ki Alexát...jól felkavarta. Szemét, de egyben óriási húzás volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sajnálattal nézem Simon beszürkülését...
azt figyeltem én is, hogy Józsi sokat mozog infókat gyûjt, de Aureli pedig elég száni...egyáltalán nem szórakoztató idegesítõ...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Egyre inkább Aurélió és Józsi kezdi vinni a showt.
Jah 😄
Józsi is büntibe van. Nagyon ír valamit 😄

1. választás bármi lehetséges...amilyen gecik ezek odabent az újakat azaz Kriszt és Zsófit tuti megszórják mondván nem ismerik õket😊

wesker24
Szavazás ON !

Lehet szavazni vasárnapig ! 😄

Érdekes megvannak még a VV5 összes szavazás eredményei amikor még a párbajok voltak régen ! 😄
Teonak élõben ez valami büntetés? 😄

ma esti adásban volt éppen Laci..mûsorban hátha benne van melyik rész az
Valaki látta ?, melyikben volt Laci ?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Az rtl menti ami menthetõ? :-D ha még tudja...
ez minden VV-el így volt

az ÖF azért ÖF, mert nem élõ xDDD

wesker24
Ez igy volt az elözö részekben is az ÖF-ekben !
Egyik legnagyobb baj ezzel a VV-vel, hogy 1 nappal ezelõtti képeket látunk mindig.

wesker24
Na vazze már vasárnap kiválasztás nem semmi ! 😄
Józsi Simonnak:

"Megígérem neked tesó, hogy vigyázok Charlottera, hogy senki ne startoljon rá" Szeretlek tesó" Kuss"

😄DDDD

háhááháh ez kész kabaré gyerekek 😄😄

ForzaInter
Szánalmas ez😄

Yo, Bitch!

Darthmushroom
de jó megint nem stream onlinetvn :/

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

azért nevetek azon, hogy egyes emberek Csernus Imrével jönnek, aki megmondta nagy frankón, hogy az hazudik, aki oldalra néz és nem a másik szemébe😄DD ez aztán a diagnózis jó, hogy anyám is elmesélte ezt gyerekkoromban és õ márpedig nem egy "elismert" pszichológus xDDD

Charlotte eleddig nem nézett félre végig Simon szemébe és a kamerába mondta, amit kellett...

Igazából mindannyiunknak megvan a véleménye ezekkel az eseményekkel kapcsolatban én azt mondom, hogy baromi elsöprõ és gyors ez az egész és ismerve mai rohanó világot hamarosan óriási botrányok is láthatóak lesznek...Simon túlérzékeny látom rajta. Paranoiás bevallottan így mivel kevesebbnek érezheti magát még mindig hamarosan elõjöhetnek nála a túlzott féltékenységi és egyéb más tényezõk amivel Charlottera tapadhat...

Ha belegondolok az igazi taktika az lenne mondjuk 1-2 villabeli sráctól, ha szépen lassan vmelyik elkezdene Charlottehoz közelíteni. Pikk pakk ki tudnák Simont készíteni...igaz h gusztustalan módszer, de jelenleg Simonnak Charlotte hihetetlenül a gyenge pontja lett és hiába mondta azt még Vikinek a nyugiban, hogy vigyáznia kell, mert ez egy kígyó (ilyesmit mondott), õ rajta nagyon látszik h belezúgott a csajba. Charlotte-n is látni lehet, de õ még mindig nem gyõzött meg 100%-osan...Kíváncsi leszek az elkövetkezõ történésekre...Ilyen elsöprõ szerelemesnek tûnõ párost nem nagyon láttam, talán a Sziszi-Péter párocska volt ennyi kitartó...igaz õk se maradtak meg odakint sõt...Péter még fel is pofozta ököllel a csajt

kizártnak tartom még így is õk a legérdekesebbek odabent...

többiek gyengék nagyon mindenesetre pár nap és lecseng köztük ez a hirtelen felindulás, most még elég friss ez a viszony, de egy idõ múlva jön az, hogy túlságosan sok idõt töltenek együtt legalább is Charlotte részérõl várok mozgolódást, féltékenységi jeleneteket Simon részrõl (ha Charlotte ügyes), és ez mellett veszekedéseket is...

nehezen tudom elképzelni, hogy ez a harmónia végig megmarad...ha igen és végig együtt maradnak akkor valóban nem taktika volt...

Simon csak engem kezd irritálni a Sárlottal való viszonyával, hülye fecsegésükkel, idióta nyálas dumájával? amilyen érdekes volt az elején, most annyira idegesitõ, szerintem ebbe fog belebukni, kár érte!

valószínû a casting során már találkoztak...amikor bemennek akkor többfordulón keresztül kell menniük...végsõ rostában egymással is szembesülhetnek lehet pont õk beszélgettek innen lehet az ismerettség

Én ebben : Ebben nem látom a Lacit.

Te látod ?, vagy melyikben van ?

Krisztiam
On-ra: nem a válogatón találkozhattak?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ki az, akinek a nevét a Spoiler be írtad ?

jackoneill90
off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ötvös tiborral mivan

on
aurelio honnet ismeri az uj gyereket? meg mondta is neki szevasz reg lattalak.

http://www.storyonline.hu/hirek/ket_villalakot_is_megbuntetnek_szabalysertesert/45582/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

http://valovilag-6.postr.hu/nezd-meg-hogyan-veri-szet-mergeben-vv-teo-a-falat-video--bel/

hülye

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tõlem kaphat egy dedikált példányt Alexa.
Nem tudom díjazná e? 😄
Alexát és az anyukáját is jól kicikizték, de sajnos a VV szereplõi ezt kapják.

*kórház

Nem tudom páran miért csodálkoztok, hogy 'ismert' emberek lettek beválogatva. Ez is csak egy bulvár show mûsor, mint az x-fucktor. Ez a vv6 kb. egy ÉNB 1.5, amatõr színészekkel, díszletek közt.

Az a simon sárlott dugás is nagy valószínûséggel kamu volt, csak (utasításra) bebújtak a paplan alá szuszogni kicsit.

A vv4 a két hülye (alekosz-olivér) miatt még nézhetõ is volt. de ez a mostani valami rém gyenge eresztés.
jackoneill90
hol a riport? hol olvastad?

Visszakerestem mert gyanús volt de jól emlékeztem, hétfõn éjjel volt az a feladat és akkor még nem tudták, hogy szerdán haza megy valaki.Ettõl függetlenül akkor is felírhatta a Józsi, de akkor még tuti nem tudta , hogy az Alexa két nap múlva megy.

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.