153993
ValóVilág 12

• Dency
    Nem tudom , de szerintem fél, egy percet is késhet.
  • Zeraa
    ha jól emlékszem 6an várták vissza Kriszt
  • Tababo
    " Úgy látszik ez a széria a Józsi-Krisztián féle kritikán aluli, nulla színvonalról fog szólni."

asszony 1 részt megnézett és azt mondta ő kaszálta ezt a szériát a fenti okok miatt.

most egyedül nézem. 1 hetet adok még neki
  • mucsácsó
    Úristen de kibaszott ótvar műsorvezető ez a 2 gyökér... (belevalóvilág) :D
  • ascii
    jajjjj ki ez a tenyeres-talpas lyeány?
  • IXEMGabeo
    Jerzy
  • Dency
    Várd ki a végét, nehogy iza menjen rá, látod már szinte mindegy lenne neki, először zsolt, krisz, aztán már aurélió is "aranyos" neki.
  • Alekfognyerni
    Az előző VV-ket és X faktorokat azok nyerték akiknek kellett. Mondjuk a VV 3 óta eltelt időben, talán csak Vastag Csaba győzelmével vitatkoznék. Erre számítottam. De úgy látszik ez most valami más lesz, minden eddiginél alacsonyabbra került a szint ezzel a párbaj eredménnyel. Simon kiesésével együtt ez a széira ma megbukott véglegesen. Arra meg már nem vagyok kíváncsi ki kit dug meg bent.
  • PiszkosFred
    De ebben az országban ez a menő :) Ez kell a népnek. Minden műsor, ami kultúrát próbálna képviselni vagy terjeszteni, megbukik. Ne várjunk már csodát naivan.
  • Orionk
    Igen, ott néztem.

Mennyit késhet ?
  • IXEMGabeo
    nem feltétlen a párbaj alatt, hanem az ÖF közben fordult...hidd el az RTL így manipulált, de abban egyetértek, hogy sajnos sok okostelefonos ember síkhülye persze ezzel nem azokat szidom, akiknek efféle készülékok van, hanem ahhoz a réteghez szól, akik nem látnak át semmit se...

ti szoktatok érvelni, azzal, hogy ki az akin röhögni lehet, ki az akin nem...bár egy segghülye, tahó, de Krisztián engem jobban szórakoztatott, mint Laci más kérdés, hogy örültem volna, ha taktikailag kicsinálja a többieket és van ott egy idősebb alak is, akin látni az értelem szikráját, de mostmár tényleg új időszámítás kezdődött. Régi VV-kben Laci esélyesebb lett volna ez is fix. Itt elég nagy hátrányban volt arról ne is beszéljünk, hogy rengeteg kétes tartalmú cikket írtak róla az sem vált az előnyére...

nem nekik kellett volna párbajozni, Zsófikát kiviszi őt tuti kinthagyja, de még Teót is simán...
  • vvfan23
    nem néztem, csak kiv vagyok, hányan mondták krisztián nevét h viszsavárják?
  • Dency
    Streamen nézted? Mert ott késik az adás.
  • Watchmen
    Arra számított,hogy legalább lesz 1 vagy 2 játékos akik képviselnek valamilyen szintű intelligenciát nem kell ide,hogy kurva okos legyél meg atomfizikus csak legalább valamennyi intelligenciát mutassanak akikre nem csak azt mondja az ember hogy jó a segge meg kivan gyúrva de emelett meg tajték paraszt...Mert akik bent vannak egytől egyik silány hülyék..
  • McCartman
    Pont elég volt ebből ennyi.
  • Alekfognyerni
    Semmi nem lesz. Krisztián már bebizonyította, hogy nem tudja megdugni Izát. Full pancser a gyerek. Persze a sok faszverő otthon most erre gerjed, de csalódni fognak.
  • Lord Mortanius
    Az beszélgettük itt éppen, hogy volt már a VV történelemben ennyire buta fiú bent a villában mint ez a traktoros!?
  • McCartman
    Ja, iza rögtön beveti majd magát. :D
  • Orionk
    A Valóvilág oldalán a VV-Méter oldalon Laci képe hamarabb el volt sötétítve, minthogy kiderült volna, hogy kinek a képe fölött van a kisebb százalék.
  • Tababo
    ezen a szérián nagyon érződik hogy budget.
  • ascii
    Traktorost most már semennyire nem fogjuk látni, ezt borítékolhatjuk, mert a kisvideot is alig birták összeállítani, mert a 3 mondatánál több nemigen volt neki egy hét alatt, azt meg 25ször megismételték
  • Watchmen
    Amúgy ebbe tényleg van valami, hogy a legtöbb embernek akinek van okostelefonja azok fiatalok...
  • Coolfire
    Remélem ma lesz egy kis cefrés élő.:)
  • PiszkosFred
    Ne haragudj, de ilyenkor mindig csodálkozom, hogy milyen naiv emberek élnek ebben az országban, közte veled. Mert lehet, hogy te okosabb és műveltebb vagy, mint az átlag, de egy olyan országban, ahol Győzike 10 éve nonstop szerepel főműsoridőben, és a napi témát a Blikk és Bors határozza meg, mégis mire számítottál? Komolyan, mire számítottál?
  • Alekfognyerni
    Nem csak taktikai szempontból van több Laciban, hanem minden szempontból. Ez a párbaj is megmutatta mekkora különbség van közöttük, Laci végig intelligensen, jól párbajozott, jó fejezte ki magát, míg Krisztián száját csak a mocsadék hagyta el végig. És az a durva, hogy a párbaj alatt fordított a Krisztián. Engem az ilyen dolgok mindig iszonyatosan lesújtanak mert eszembe juttatják miért nézik le mindenhol a magyar embereket. Mert Krisztián féle színvonalúak vannak többségben, ez a szavazás bebizonyította. Úgy látszik ez a széria a Józsi-Krisztián féle kritikán aluli, nulla színvonalról fog szólni. De legalább nem kell néznem, ez az egy pozitívuma van.
  • wesker24
    Aurelia mekkorát taknyolt vazee hatalmas ! xD
  • ddany7
    krisztiánt kellett visszaküldeni, mert hogy mi lesz így bent izával meg vele, egyértelmű volt. érdekes hogy ez is az utóbbi 2napban tört felszínre.
    mondjuk röhögni nagyobbakat lehet rajta, mint lacin, ez tuti.
  • Dency
    Elég hamar lezavarják már ezeket a párbajokat :D nem úgy mint az előző szériákban
  • jeneci
    mióta simon kiesett, én csak azért szurkolok hogy ne az a köcsög Aurélió nyerjen, semmi fantáziát nem látok benne a hülye agyán kívül! csak hát ezzel a mobil applikációval majd a kis tini ribancok + az ilyen agyilag kretén felfogásúak fognak szavazni, tehát nagy esélyel ő fog nyerni!
  • Conqvistador
    Mekkora esés Oráliától vezze ezen beszartam :D
  • IXEMGabeo
    ÖF előtt Laci vezetett közben ill. utána fordult meg...mindenképpen benne voltak szinte végig Kriszt mutatták...
  • Watchmen
    Sajnos ezzel az állásponttal teljesen egyetértek.
  • kill3r21
    aurélió, megbüntette a karma :d
  • Tababo
    vikin kívül tényleg az agyhalottak maradtak bent meg a langyi.
  • IXEMGabeo
    Aurelio hogy leesett:DD Viki nagyon meglepődött
  • Krisztiam #141807
    Aurélióóó :DDDD
  • mucsácsó
    MEKKORA SEGGES :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Alekfognyerni
    Miről beszélsz? Nem az RTL szavaz hanem a suttyó emberek. Akik sajnos annyira hülyék, hogy nem vágják mi lesz bent ezután. Mert ha egy műsor szempontjából érdektelen, 20-as IQ-jú Krisztián vissza tud menni egy Lacival szemben akkor semmi értelme ezt nézni.
  • IXEMGabeo
    mondjuk Laciban taktikai szempontból több potenciál volt...az ÖF előtt picivel Laci vezetett
  • IXEMGabeo
    most ezen meg fognak lepődni odabent és Kriszhez fog mindenki simulni:DDD