153993
ValóVilág 12
-
#142486 Teljesen mindegy, hogy mit gondolnak a nézők, ha NÉZIK az adást. :) Csak az számít, abból van a pénz. -
vvfan23 #142485 azt ne mond h neked ez a vv jobban tetszik az előzőeknél, mert ha nem így van, akkor a nézők körében bukás -
#142484 Csak "szerinted" bukás, mert a retekklubban gondolkozol. Butaság. A retekkettőnek ez hatalmas siker, és ez volt vele cél. Maga a reality műfaj évek óta döglött a sznob és kultúrlény magyarok között, nem is ad egyik tévé sem már ilyet főműsorban. Viszont a kistestvérnek ez hatalmas szakmai és nézettségbeli siker. És ez az egész célja, csak sok ember nem képes megkülönböztetni a gizikét a gőzekétől. No offense. -
#142483 Jártál a jövőben? Mesélj,milyen ? -
vvfan23 #142482 ez a vv amúgyis nagy bukás. már mindegy lenne ha kiesne viki. elég megnézni az itteni hszeket milyen kevés lett. mert semmi nem történik bent. ez egy zs kategóriás elbacott valóságshowra sikeredett. nemtom mit várt a retek ha nem invesztálnak bele elég pénzt, és ilyen lagymatyag szereplőkkel tömik tele a szériát -
#142481 Sok noob meg el is hiszi,hogy Dávid a Vikit fogja kivinni.
Nagyot fognak koppanni amikor közülük választ majd valakit xD -
#142480 Ha belegondolunk, hogy viki nélkül milyen lenne a villa, akkor az még siralmasabb képet adna, mint eddig. Számomra legalábbis. Egyszerűen nincs benne senki, aki érdekessé tenné a dolgokat. Olyan lenne, mint egy általános iskolai osztály, az osztály bohóca (simonka)/renitense(viki) nélkül, ahol mindenki azt csinálja, amit a tanárbácsi (retek szerkesztői) mondanak.
Lehet, hogy kinyílna a csipája pár embernek viki kiesése után, de nem látom, hogy ki lenne az a nagy cselszövő. Nem sok értelme van három hónapig azt nézni, hogy az egyik kretén hogy gyúr és nézi magát a tükörben, a másik hogyan zaklatja a nőket, a harmadik (csajszi) hogy sóvárog a csajok után és emiatt majdnem kész van, a negyedik-ötödik egymást hol köpködi, hogy szereti, hol idegeli, stb. Csárliból sincs semmi - bár eddig sem volt, csak utánfutó volt simon mellett -, pink olyan sötét, mint szénbányás néger éjszaka, krisztián pedig hiába vicces és fura, pár héten belül unalmas vidéki suttyó lesz azok számára is, akik még most nem annak tartják. Dávid pedig egy smúzoló csúszómászó, erre a többiek is rá fognak jönni, és nem menti még egy lakatos márk hasonmás verseny első helye sem.
Jó karakterek ezek, de kell egy karmester ahhoz, hogy azok legyenek. Ha nincs karmester, akkor összedűl az egész, mint a kártyavár.
Szerintem.
-
Terrorbicaj #142479 Ez korrekt :D :D :D Azt láttátok az éjszakaiba mikor Zsolt olvasta fel a levelet ?? Komoly volt :D Röhögtem majdnem végig rajta :) -
Ironman2 #142478 DDDDDD:
-
IXEMGabeo #142477 Dávid nem fogja elszólni magát...
látszik h van esze a srácnak
Mindent jól csinált eleddig, Aurelio lelkét jókor ápolta a csajok terén, Viki bizalmába be tudott férkőzni annak ellenére, hogy Viki az 1. nap szimatolt utána miket tud, nem foglalkozott a srác ezzel tökéletesen időzítette ezt a táncfelkérést Viki ellen (mondván minden érzéketlen nőnek jól esik, ha emberszámba veszik) nos igen erre ráérzett így Viki sztem nem is gyanakodik jelenleg Dávidban...Zsófikát is kiengesztelte a bókolásos feladatban, plusz fenntartva az érdeklődést beadta nekünk nézőknek, hogy érdeklődik iránta, de persze úgy akarja intézni, hogy Aureliot nem bántja meg (amúgy pedig nem gondolom h bármit is akarna Zsófitól szimplán taktikai lépés volt a részéről)
úgyhogy eddig azt lehet mondani elég szépen beépült...egyedül Krisztián az, akit kibeszélt őt láthatóan nem kedveli és hülyének tartja. Ami igaz is részben...Krisz most kiszámíthatatlan és a késes jelenete ellenére még mindig kedvelhető...csak nehogy szarul jöjjön ki ebből az Izával való odavissza játékból -
#142476 Lehet ha titokban marad akkor most bejön csak el ne szólja valaki magát !
Föleg Dávid ne szólja el magát ha pl ráküldenék Zsófit hogy szimatoljon de gondolom Dávid okosabb ennél !
Vagy valaki meg gondolja magát a kiválasztásnál mert Miss Röfinek sikerül meg gyöznie !
-
IXEMGabeo #142475 Nekem kettős érzéseim vannak...
utálom Vikit mióta Simont jogtalanul és gusztustalan módon kiejtette viszont azóta öröm nézni, ahogy a lakókat szopatja odabent és mozgatja, irányítja őket...ha kiesne nem maradna manipulátor odabent, ami nem jó...
másfelől Dávid nem gondolom azt, hogy bárki mással a közel jövőben bevállalna ilyesmit, ha visszatérne plusz ő inkább simulós karakter, akiben nincs több izgalom...
Eleddig egyszer nem jött be ez az öngyilkos taktika Olivér, Szandika és Gombi is elbukott holott magukra kérték a jeleket -
#142474 Krisztián tisztára ugyanaz volt Jason a Machete-vel ! :D -
IXEMGabeo #142473 Most úgy konkrétan pontosan azok az emberek álltak össze, akik a Vikivel nincsenek jóban...Aurelio pár napja összeveszett vele, Józsi nem kedveli 1. perctől kezdve, Charlotte-t szintén furta plusz Simon miatt is nyilván ki akarná golyózni őt, Teót 2 napja ordításig felidegelte...tulajdonképpen ez tetszik ez a kicsinyes bosszú. Nagyon várom a kiválasztást, de kajak...
Ha szóltak volna Iza, Dorka, Krisztián hármasnak ők azonnal szóltak volna Vikkancsnak...Zsoltot nem tudom, talán ő is...
Dávid részéről okos húzás (részben), mivel Viki abszolút nem sejtheti, hogy a srác ellene van. Eleddig Dávidnak mindenhová sikerült beépülnie...
-
#142472 Remélem bejön a taktikájuk és Dávid kint hagyja Miss Röfit !
Ha Dávid lesz a kiválasztott és kiviszi Miss Röfit és kinnt hagyja akkor pezsgöt bontok és ünneplünk ! xD -
IXEMGabeo #142471 elmúlt napok eléggé Krisztiánról szóltak:)
Most Viki és Dorka nagyon telebeszélték a fejét (rohadjanak le), úgyhogy most leállt az Iza projekttel, ha jól értettem...Iza se tudja mit akar, ill. én sejtem, hogy csak taktikából húzza a srácot...
Viszont keményen bebaszhatott a gyerek, hogy így késsel menetelt végig a villán:DDD
Mondjuk ez nem vicc és az a gáz, hogy sok nézőt elveszíthet...többiek is pszichopatának gondolhatják -
IXEMGabeo #142470 Pontosan ez az, amit Freddel beszéltünk pár napja
Meglátszik kiknek van esze odabent
Dávid az értelmi szerző amennyire bátor, ugyanakkora vakmerő döntés ilyet bevállalni. Az eddig eltelt napjai számomra pozitívak a kérdés az, hogy a nézőknek sikerült-e megkedvelni ilyen rövid idő alatt. Nincs kizárva...Dávid tökéletesen beleillik egy hétköznapi, laza srác szerepébe odabent is, ami a nőknek tetszhet még akkor is, ha kicsit buzis testtartása és viselkedése van, ami nem egyenlő azzal, hogy meleg lenne (bár ki tudja) akkor sem számítana...
Szóval Charlotte, Józsi, Aurelio, Teó és Dávid
meglátjuk betartják-e, amit susmorogtak -
Ironman2 #142469 Ez most mitől nagy hir? Müködnek a hormonok -
Ironman2 #142468 http://valovilag-extra.postr.hu/vv-vikinek-annyi-megszuletett-a-terv-ellene-elindult-a-visszas/ -
Ironman2 #142467 Simon személyes oldala,most itt van élőben,kérdezhettek tőle:
https://www.facebook.com/llahujsamok -
Aurelio elcseppent. -
thom4s #142465 pedig ezt most megnézném, a fiúk megbeszélték hogy amikor Iza kijön akkor csak fetrengenek majd unott képpel hogy ki idegeljék XD -
#142463 Szerintem se volt veszélyes maga alatt volt meg részeg is volt ! -
Janika114 #142462 Sztem direkt szórakozott a késsel, még mondott is valami olyat, hogy paraszt gyerek késsel járkál, féltek mi. Berúgott meg maga alatt volt, de szerintem nem volt veszélyes senkire. -
#142461 Én is voltam már ilyen helyzetben hogy stresszes állapotban arra se emlékeztem mit csináltam szóval megértem Kriszt ! -
McCartman #142460 Dávid gyerek rögtön be is szart. :D
Józsi bezzeg be mert menni a késért. -
#142459 Mert berúgott és részegen nem volt önmaga eszébe jutott az egyik kedves ismerősének vagy családtagjának a halála a Titanic zenéje miatt ! -
#142458 jah most Krisztián miért járkált nagy késsel? -
#142457 azért nem kéne részegen mászkálni nagykéssel... -
ddany7 #142456 és még kihozta első helyre, az a nyomorék, meg már megint teót nyalta falta... szegény zsófi, de naív -
ddany7 #142455 azért már zsófi is szánalmas egy kicsit,hogy aurélió 20x átb.szta, de még mindig úgy néz rá, mint aki szerelmes belé.. -
jeneci #142454 rtl2 steamet valaki tudna adni? -
#142453 -
apion #142452 Erre igazán "büszke" lehet, hogy ilyen "magas" szintű produkciókba hívják. Topmodell a javából. -
IXEMGabeo #142451 Iza és Krisz melegszenek -
f1tomi8 #142450 Nocsak, Iza rázza magát :)
https://www.youtube.com/watch?v=HyywdGKg0iA#t=21
-
#142449 Ez nagyon jó ! :D
-
McCartman #142448 Biztos van aki nem pörget át oldalnyi a tiédhez hasonló semmitmondó hszt, főleg, hogy azt a videót törölték is ahogy látom, úgyhogy elfér. :D -
f1tomi8 #142447 https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1743491_265134303650871_2071738314_n.jpg -
#142446 Ma még nem volt,köszi.