ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
de tök jót dumáltak...szakadtam kb én is a röhögéstõl erre khf...és marhára nem értem mert a szex témánál nem vették el azt utána meg simán...eeee
valóvilág cigidoboz és kiblur-ozott cigi?...mipicsa ez az álszent szarság??
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
szóval érdekes a származása
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
A másik meg, hogy a Zsolti csak ne dugdossa a Dorkát 😊 , ... mert bármennyire bírom és jófej a srác legalábbis bent amit látok belõle... a Dorcika enyim és lesz morcika ha nem 😄
Vagy dugja meg rendesen vagy hagyja ott a csajt ne dedózzon 😄
3. ban két osztálytársam ökörködött egymással az udvaron, faágakkal meg hasonló és az egyik véletlenül eltalálta a másik szemét. Egy hajszálon múlt, hogy nem lett tragédia így a sérülés után (gondolom retina) szemüveges lett a srác. Szóval én nem vagyok híve az ilyen dolgoknak.
Sokszor végzõdnek túl rosszul a dolgok egy ártalmatlannak tûnõ de elkerülhetõ hülyeségbõl.
+ innen is küldöm a pezsgõt-bort vagy amit kér a kamerás aki az összefoglalóban Dorkát vette, mikor kúszott oda Zsolthoz az ágy elõtt és Dorkán már csak pizsi volt... végre egy tökös kameraman 😊
Alapos indok nélkül. (Önvédelem ismeretlen ellen)
Egyszer eltalálja komolyabban és hatalmas balhé lesz belõle.
Orrvérzés vagy törés és vagy kizárás.
Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A végén ráfanyalodik Teóra 😄
kurvára elkényeztették ezt a csajt, látszik kislány még, ha valami nem úgy van ahogy õ akarja kiborul tisztára Kinga 2 a csaj...ugyanezek a tünetek
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.