153993
ValóVilág 12

• McCartman
    link
    Ez mekkora. :D
  • McCartman
    Simon kiesésével megszűnt az egyik ellenpólus, nincs kivel nyíltan szembehelyezkedni és nagyon rányomja a bélyegét a műsorra.
  • ddany7
    így van. senki nem fog rá szavazni, főleg nem abból a korosztályból, akiknek a nagy része most a mobil appal szavaz.
  • PiszkosFred
    Attól, hogy démonizáljátok őt itt a simonkával történtek miatt, még azért ne írjátok le. Ha nyerni nem is fog talán, de azért még mindig érdekesebb, mint sok benti tuja. Ez pedig benntarthatja még egy ideig. Ha más nem, a retek megoldja, mert nélküle semmi sem lenne, csak faszlóbálás, gyúrás ezerrel, és hiszti durci és zsolt között.
  • Alekfognyerni
    Előző szériákban talán lett volna ezzel esélye, de az ingyenes mobilapplikációs szavazással semmi. A mostani játékosok ezt nem kalkulálják bele. A régebbi rendszernél Laci is kb 65:35 arányban visszament volna Krisztiánnal szemben.
  • wesker24
    Laci már rég kiesett szerintem az Krisz volt mivel ök nyerték a tánc versenyt !
  • Orionk
    Az előző esti Stream 2ik részében arról beszélnek, hogy Iza állítólag elment vacsorázni Lacival. Ez mikor volt ?, tudtok erről ?
  • JeffSaid
    Viki teljesen jól játszik, attól hogy az volt a megszokott hogy az eddigiekben klikkesedés volt és stb., miért ne játszhatná így a játékot ?
    Még mindig, jobb mint a teó / józsi páros, semmit nem csinálnak így próbálnak meg nyerni ? Semmi esélyük, Viki jól játssza, gátlástalan , bunkó, rohadék ezzel van esélye..
  • jeneci
    most néztem a tegnapi adást, ez a Viki a legnagyobb játékos bent, és most már kezd szimpatikus is lenni, játék szempontból, ha itt lenne mellettem, valószínű hogy már rég felpofoztma volna!:D hatalmas volt mikor ajurél meg józsef beszélt bent, és viki bevágja hogy "na most nagy elmecsere lesz a két nyolcadikos között XDD " . Meg az a legjobb, hogy tudatosan csinálja a veszekedéseket, mikor a kis köcsög ajurél kiment zsófinak magyarázkodni, hogy miért nem őt választotta, akkor viki tudatosan ment ki keverni a szart:D legnagyobb taktikus bent, ami nem baj, mert van műsor, és nem dorci durciját, meg ajurél picsogását kell nézni...
  • ngear
    fogja má be a pofáját! :D
  • wesker24
    Na látom valami Héberező verseny lesz ! Gondolom fel kell szivni a vizet és elvinni a piros lavorba !

Csak most elvették a képet !
  • mucsácsó
    Basszus, RTL Most-on a mai résznél csak én nem találom a műsor 2. felét?! Nincs ott az a bogyó, legalábbis nálam nincsen...
  • Ironman2
  • McCartman
    Nemigaz, a fahéjra adott reakció őszinte volt. :D
  • McCartman
    Kapnak egy kis alkoholt úgyis állatokká válnak.
  • McCartman
    Zsófikáé azért kicsit dekoratívabb.

• IXEMGabeo
    na nem fogok most fentmaradni fáradt vagyok...

aki marad az lesse meg mi lesz a betyár est vége elég nyugodtak most a lakók ilyet se láttam még:DDD
  • IXEMGabeo
    Vikiről egyet jegyezz meg odabent...minden szava hazugság:) amikor nem hazudik akkor is úgy alakítja, hogy balhé legyen:)
  • vvfan23
    vki írta h zsolt és aurélió barátsága nem fog sokáig tartani, miért?
  • McCartman
    Csak vakok közt félszemű.
  • IXEMGabeo
    Betyár parti
  • IXEMGabeo
    lényeg:

Krisz azért érdekes Viki szerint, mert Izát hozta fel érvként, úgy, hogy az a célja, hogy meghódítsa...

Viki szerint ez Izának nem jó, mert, ha közeledne Kriszhez az nem lenne őszinte a nézők szemében, ha pedig smárol a Teóval, Aurelioval akkor pedig azzal Kriszt bántja...

Igaza van, de azért egy csipetnyi bűntudatkeltést belevitt és Dorka is asszisztált ehhez
  • IXEMGabeo
    Kriszbe akarja beletáplálni azt, hogy Iza milyen szar helyzetben van ő miatta:DDD

meg kell hagyni jól magyaráz...bűntudatot kelt benne direkt...
  • McCartman
    Viki nagyon okos a semmire. :D
  • Ironman2
  • IXEMGabeo
    Viki tömi a fejét Izával kapcsolatban úúú
  • IXEMGabeo
    amúgy adás van
  • JaSoN HuNTeR #142418
    Aurelio imádja, ha kilóg a pompoló!

• vvfan23
    történ vmi érdekes kedd óta?
  • wesker24
    Ez most valami feladat volt vagy Zsoltnak elment az esze vazee már Zsófinak is nyomja a szelet vazee ? Vagy csak megsajnálta is odament :D
  • IXEMGabeo
    na Zsoltika rárepül szép lassan Zsófikára...ahogy Dávid is...

most úgy tűnik a kiscsaj lesz műsoron egy ideig
  • gduck
    Beszarás! Hogy melyik a legjobb kép, 1 napig lehet szavazni, Simonra meg fél órát lehetett :(
  • IXEMGabeo
    na pici Zsófikát nem kérték fel:D
  • IXEMGabeo
    Dávid jól érzi kivel milyen jót tehet...ez jó húzás volt h Vikit kérte fel táncra
  • IXEMGabeo
    Dávid jól nyomja, legalább próbálkozik és kreatív ötlettel állt elő
  • IXEMGabeo
    pff ez mekkora gyökér:DDD
  • IXEMGabeo
    francia pirítós sütő:DDDD Krisztián ááá
  • IXEMGabeo
    Iza nem bírja a foltos sonkát:DDD kész kiégtem
  • mucsácsó
    Hát, ha ez így megy tovább, akkor a Zsolt-Aurelio testvériség se fog annyira sokáig tartani... ;) :)
  • Klon
    sajnos egyet kell értsek veled...