ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nasit akarok bazmeg 😊
Ez aranyos.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

passz...félfüllel néztem csak a háttérben darabokban 😊

Kit hugyoztattak be?Mert mikor hazaértem ment,éppen Iza és Dorka dumáltak errõl.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

és még ébren vannak páran
jó8 all én mentem...

nah ebbõl sok már úgy sem lesz..mire visszajön alvás lesz..innentõl remélem nem ez lesz... kicsi adás majd sok khf és akkor jön vissza mikor alszanak...régen mindig ez volt... fõleg vége felé...
de tök jót dumáltak...szakadtam kb én is a röhögéstõl erre khf...és marhára nem értem mert a szex témánál nem vették el azt utána meg simán...eeee

ez az új divat...12-es karika mellett azt láthatod, hogy cigi van nála, de meggyújtást vagy beleszívást már nem szavad...tudod a kicsik miatt...öcsém...szerintetek mennyit lát az utcán?? hihetetlen

nézem öf-t...
valóvilág cigidoboz és kiblur-ozott cigi?...mipicsa ez az álszent szarság??
neeee...mentek anyátokba....most miért????????? aaaaaaaa f**om

szegény csóri szõrös kispesti nem kap semmit...mekkora szöveg...de most marha jól kijönnek egymással... órák óta megy a hülyülés 😊

Attila oldalán már fentvan 3 videó is az esti online-ból

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ee hajnali 2:33kor sportcsoki meg milka...eee... ez ám a kondi... mindjárt ki is megyek vágok beiglit magamnak 😄 😄 😄 ... nem beszóni... 1 napot engedélyeztem 😊

úgyh svájcban németül beszélnek, gondolom meg olaszban is éltek
Idióta divat van már igazából...még fiúnak se néz ki inkább egy lányra hasonlít.
mondom ez engem nem érdekel túlzottan 😊 ... csak az a része, hogy hogy lesz vki német anyanyelvû mikor svájci...odáig ok...és olasz származású olasz névvel 😊

hát z olaszok meg szõrösek 😄
szóval érdekes a származása
szerintem nyilván szokott, de egyébként szerintem a magyar pasik tipikusan úgymond nagyobb szakállal vannak vagy hogy mondjam, mint németek-angolok stb... nem tom... ez olyan nálunk k*va szépek a lányok...a faszik meg szõrösek 😊

Én igazából azon csodálkozom hogy ezen az Aurelion még arcszõrzet sincsen...legalábbis borotválkozni nem láttam még...egy igazi férfi a srác😄
hát én angolosként sohasem értettem..nekem a német nyelv olyan mint egy gyorsasági vmi autóverseny 😊 ki nem hallom a szavakat sem 😊

Õszintén megvallva gõzöm sincs,de nagyon nem is érdekel. Mondjuk azért azokat a német szavakat eléggé elhadarta így volt amit nem is értettem annyira tõle mondjuk már régóta én se tanulom.
há most röhögni fogsz , ezt amit Aurelio tud nyelv szinten rohadtul irigylem...anyanyelv német... mondjuk felsõfok magyar...angolul is tud...csak bakker vmit mondjatok meg... anyanyelvû német...illetve svájci ha jól tudom, onnan jöttek...mi a rákért vagy honnan az olasz?? olasz név meg olasz származás vagy ezt hogy? 😊

igazi példaképek....
milyen téma megy érted és nem lõtték ha..halljátok ezek után mire adnak khf-et??? ennél mi téma van még ami határt feszeget? 😊

tommyknockers
Te jó isten, ez a VV széria. Izát tõböl pofán vágnám, Charlotte és Simon kapcsolatával kisbabákat lehet darálni.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Berakom ha úgy van Józsi 😄
marha fos inkább :d
srácok remélem nézitek... marha jó szöveg megy most a hálóban 😊

nah csajos este..pletyizünk közben reszelgetünk 😊

hagyjad...ennyi szarást 1 percben... ki kíváncsi rá ki hol kivel szarik és mennyit 😄

a kurva anyádba megy a csiga..kuss 😄
Hát lehet Aureliot viszi...
10 perce nézem én is...végre ideértem... most a khf és most között kb mi volt? pizzát csináltak?

halljátok ez már tünet... beszéltek Liluról...mondom nem figyeltem és már nyúltam a tv távirányítóért, hogy visszapörgetem 😄

amúgy régóta van adás😄
hogy elvannak most éjjel, ezért mondtam tuti a kiválasztás miatt mentek aludni tegnap ilyen korán... azért 12 ember vagy legalább 9 annyira egyszerre gondolta azt hogy fáradt, hogy hmmm... ennyire nem megy együtt ennyi ember bioritmusa... báár ki tudja...

Hát elhiszem de annyi mindentõl lehet már meghalni meg minden, ha az ember ennyire óvja magát meg minden, nem lesz élete.
A másik meg, hogy a Zsolti csak ne dugdossa a Dorkát 😊 , ... mert bármennyire bírom és jófej a srác legalábbis bent amit látok belõle... a Dorcika enyim és lesz morcika ha nem 😄

ez egy szélsõérték, ezzel az erõvel ki sem kéne menni az utcára mert már ütöttek el embert az autósok
Ja és az óvoda nem a villa falain belül van.
Vagy dugja meg rendesen vagy hagyja ott a csajt ne dedózzon 😄
Akkor se értek egyet.
3. ban két osztálytársam ökörködött egymással az udvaron, faágakkal meg hasonló és az egyik véletlenül eltalálta a másik szemét. Egy hajszálon múlt, hogy nem lett tragédia így a sérülés után (gondolom retina) szemüveges lett a srác. Szóval én nem vagyok híve az ilyen dolgoknak.
Sokszor végzõdnek túl rosszul a dolgok egy ártalmatlannak tûnõ de elkerülhetõ hülyeségbõl.
lehet látni, hogy játszanak vagy komoly...ezt azért a stáb is látja... még ha sikerül 1 keményebbet is véletlen ütnie akkor egyrészt a stáb látja, hogy nem direkt volt...nem rákészült, hogy nah gyere szétverlek, másrészt meg Dorka max lever neki 2-t érte 😊 bár azt is tuti poénra vennék... + nem kell ennyire félteni a nõket, pont sok nõ manapság azt nem bírja, hogy hímes tojásként vannak kezelve és ilyen ultra gentleman lesz a pasi

+ innen is küldöm a pezsgõt-bort vagy amit kér a kamerás aki az összefoglalóban Dorkát vette, mikor kúszott oda Zsolthoz az ágy elõtt és Dorkán már csak pizsi volt... végre egy tökös kameraman 😊

Még ha viccbõl is de nem ütnék meg nõt.
Alapos indok nélkül. (Önvédelem ismeretlen ellen)
Egyszer eltalálja komolyabban és hatalmas balhé lesz belõle.
Orrvérzés vagy törés és vagy kizárás.
Õ volt Sáriék gyertyatartója 😄
Igen, de benne van potenciál késõbbiekbe. Zsoltira is rábaszta a jelét csak úgy nem szarozik a nõ az már tény.
ez a zsolti dorka egésznap ezt csinálja tényleg?? pofozkodnak mint a gyerekek

Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit

Józsi: minden bevágásba ott voltam láttad?!
az nagy show lenne ám😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

És mivel nincs aki jól megb...a így még ingerültebb.
A végén ráfanyalodik Teóra 😄
Ez az Iza tiszta görcs...majdhogynem klinikai eset...hihetetlen dühöt és agressziót lehet látni benne

kurvára elkényeztették ezt a csajt, látszik kislány még, ha valami nem úgy van ahogy õ akarja kiborul tisztára Kinga 2 a csaj...ugyanezek a tünetek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mucsácsó
Szerdán lesz a kihívás (ez tuti), vasárnap meg gondolom a párbaj.