ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

drop
arturo a farturo lehet vàrja a szapant

Azt azé tegyük hozzá Dávidnak esze ágában sem volt puszilkodni, orália nyomatta mondván mindenkit így köszönt. 😄 Ettõl föggetlenül süt a csávó szerintem is 😄

mondom én, hogy a szappan le fog esni elõbb utóbb😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azért figyeltétek az 'entrée'-t. 😄
A belépés utáni puszilkodásukból rögtön az ugrott be, hogy itt bizony nem Izának küldtek be csõdört hanem Auréliónak. 😄
Ha belegondoltok az 'olasz márkadivat' és a drága cipõi utáni epekedés, a homár frizura, a hisztirohamok.. ugye, ugye, szép pár lennének, na. <#nevetes1>
annyi...

kockahas dumájával nálam leírta magát...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Megvan ám miért kellett kibaszni Simont, kellett a hely a csókosnak ahogy írtam, arra mondjuk nem gondoltam h az RTL vezetõségbõl pakolják egy páran az új beköltözõt. 😄 <#nevetes1>
SirAlo
Ugy latom meghalgattak, most nincs semmi felirat 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

gduck
Vazz most meg levették a feliratot 😄 Fúúú már lerágom a körmömet ez olyan izgi! Egyik pillcsiben felirat és hopp egy zseniális húzással... NINCS FELIRAT! ECSÉM! Ez jobb mint a színváltozattás, a francba. Columbo is megirigyelné ezt a zseniális húzást <#mf1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Mert ki ez a nõ?Ugyanolyan szutykos telepi proli...bár ez a parasztgyerek nyilván ennél is prolibb.Itt legalább tudja magát játszani a kis wannabe"szupermodell" iQbajnok 😄 Amúgy 1 koktélos buta picsa, nagy férfiasabb arccal.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Tudtam,hogy emlékeztet valakire.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mintha csak Lakatos Márk stylistot látnám.
gduck
Jajj de jó, hogy megint lehet élvezni a csúcstechnikás online közvetítést. Szerintem beadom fejlesztési javaslatnak hogy 10 másodpercenként változzon a felirat színe. Jajj, de okos vagyok, szerintem a fõszerkesztõ megdob ezért pár millával. Micsoda fejlõdés lesz öcsém! Na már hívom is <#idiota><#fogmosas>

wesker24
Jaja az Zsoltika volt a VV II-böl na az tényleg búza volt ö elég sokáig vitte pont a felénél esett ki !
NA én mentem skacok mert holnap meló Jó éjt!
Pedig anno a VV2-t nagyon azzá tették fõleg a Kismocsok-Rita kapcsolattal azt ott volt még egy Zsolti is, aki pokolira homok volt...mondjuk a poén az, hogy az õ villaviszonyuk õszinte volt és kint is együtt maradtak jó ideig...

szegény srác, még, ha nem is vallja be a nézõk 80%-a tuti levágta az identitását😄, nem nagyon lesz így népszerû...elõítéletes a mádzsár

PiszkosFred
Volt már egy meleg vmelyik VV-ben, az elsõ vagy a másodikban. Úgy látszik megint elõvették a dolgot.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

wesker24
Na azért a VV ne legyen már Homokozó vazee habár kiváncsi lennék mit szólna a két csaj Teo leszarná mert ö is Bisex PInk Barby meg tuti kiakadna ! xD
mucsácsó
Amúgy ez a Dávid elég fura 😄 Nézzétek az adatlapját, tök más a készült kép háttere, valamint bemutatkozó videója se volt... ez ilyen nagyon utolsó pillanatos valami lehet 😄D
wesker24
Jaja az volt a föbünös ! xD

Kár hogy nem megy mostanába az öskoca párbajozni mert most a nézök ugy kibasznák mint macskát szarni ! XD
én azok szakadnak, ha véletlenül Aurelio elejtené a szappant elõtte😄D biztos nem fognak együtt fürdeni...

de én még az olaszról azt is el tudnám képzelni, hogy a show kedvéért Dáviddal teszi féltékennyé Zsófit avagy Teót fõleg😄DD

MErt Alek aztán úgy nézett ki mint aki egy nõcsábász...ember ez egy mûsor mindenki azt mond amit akar tök mind1 kinek milyen esélye van szerintem Krisztián nem hogy leszarja csak mondott neki valamit azt kész most nem kell ezt úgy fölkapni..
persze úgy van vele lesz, ami lesz ráadásul pedig addig nem mehet biztosra, amig vissza nem megy a párbajról így gyakorlatilag van 1 napja rá h befûzze úgy, hogy még le is bodorodjanak picit😄DD

szinte képtelenség

Én reménykedem,ilyenkor kapnak piát és van egy kis online is.😊
Bár lehet,hogy a holnapi párbaj miatt egy mp sem lesz.
Ez a hülye picsa sem említette az adásban,sõt már napok óta nem beszélnek az öf végén az onlányról.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

wesker24
Hát majd kiderül ha tényleg búza akkor már eleve roassz ötlet volt beküldeni egy búzát küldenek be Simon helyett vazee ?

DE ha Bisex az már más tészta simán rányomulhat Izára !

Eddig csak egy búza volt a VV-ben az is Zsoltika volt a VV II-ben !
és ne felejtsük ki az RTÉÉÉELLT sem

Csak elbaszta taktikáját mert amint kikerül kibasszák innen. Pár ezután a párbaj után kéne megejteni mert utána ami múlik az elfelejtõdik addig kell ütni a vasat amíg meleg.
Ha nyomulnék lehet, hogy nem tudnám megfûzni, de ha megtudnám, hogy bejövök neki akkor sikerülhetne. Az biztos, hogy nem tolnám neki 2 órával késõbb azt, hogy "tetszel". Errõl a parasztgyerekrõl messzirõl ordít, hogy nem tudna mit kezdeni egy ilyen nõvel és ezzel õ is tisztában van, azért bassza el így az esélyeit már az elején.
kellett ratyi dávid. nem hülyék az rtl-nél. jó kis feszkó lesz odabent.

wesker24
Öskocának hála ez már nem fog bekövetkezni sajnos !

azon röhögök milyen gyorsan kiszagolta mindenki, hogy az új ürge Lazzza Dávid homok😄DD

Ez új lakó szerintem amúgy buzi...
gduck
Ez kész 😄

Dávid vagyok IQ nulla,
humoromtól leszel hulla.

😄 ?D

Na gondolom az új fickó miatt ma is lesz 0 perc online....

wesker24
Ez is egész jól rimel ! 😄
Amúgy látszik,hogy Viki mennyire fosott Simontól be is vallotta de azért õ pofázik Lacinak,hogy mit vagy annyira nyuszi....

Egy Simon vs Viki párbajt megnéztem volna szívesen.
Sapka kéne vagy egy Teo fejû leszbi
Iza a farkamon kibaszottul szexi.
wesker24
Alig várom hogy rámozduljon Izára ! 😄

Krisznek össze kell szedni magát ! 😄

fõleg így, hogy Viki elmondta az egészet Krisztiánnak, aki így, hogy tudatában volt ezzel a dologgal valszeg máris erõlködött azon h megszerezze magának...ha nem tud errõl a dologról és Iza közeledett volna, ha egyáltalán akarta akkor úgy más lett volna az egész...

plusz egy ilyen szélsõséges nõnek, mint Iza egyenes öngyilkosság azt mondani, hogy tetszesz fõleg így...

állítom neked te sem bírnád ezt a hülye hisztis picsát megfûzni...

gduck
Na megint egy értelmes játékos 😄 😄
"Csak magamat fogom adni. Ha ez kompatibilis lesz a villa élettel..."
"Izára" 😄 😄

wesker24
Megmondom én ott az ajtó ! xD
wesker24
És még rimel is ! xD
dávid vagyok,a jogász de laza
maradhatok vagy menjek haza? 😊
jackoneill90
wesker összetudná olvasztani õket.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Az amúgyis gáz mûsor sokat veszítene az értékébõl ha ilyen Józsi meg Krisztián féle suttyók maradnának végig. Kell oda Laci. Maradjon már egy kis ész is!
Laza Dávid adatlapja 😄

Legutáltabb embertípus:

Félmûvelt

Na akkor Jóskával meg Krisszel biztos jól eldumálgatnak majd 😄😄

Végre valaki aki lát is nem csak néz😄
Mondtam nektek, hogy a parasztgyerek nem tud megdugni egy olyan nõt mint Iza. Már ahogy megszólal vagy közeledni próbálna, rögtön elbassza az esélyeit.
wesker24
Én is abban bizom hogy Krisz megy vissza ! 😄
Krisztiam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus