153993
ValóVilág 12
-
IXEMGabeo #143963 Charlotte nem tette Izára ez is érdekes -
#143962 Nem is lett volna most értelme, majd a jövő héten, lila kendő nélkül. -
IXEMGabeo #143961 bezzeg azt nem mutatták amikor Viki kilopta a főnök pénzét -
IXEMGabeo #143960 Bence nagyon oltogatni akarja Zsófikát nem bírja látszólag -
#143959 pinky -
IXEMGabeo #143958 kit tippeltek?
én Charlottera fogadok -
#143957 besírtam az öreg táncikálásán :) -
IXEMGabeo #143956 na ez komoly az öreg hogy tolja:DDD
költözzön már be:D -
IXEMGabeo #143955 Zsoltitól nem is vártam mást h majdnem elaludt:D nem költőtípus... -
IXEMGabeo #143954 jujj:) -
Ferrari23 #143953 "annyira összetörtem mitnha egy barbira rádőlt volna a barbiháza" -
IXEMGabeo #143952 ez miféle bőgés jézusom:DDD -
IXEMGabeo #143951 tiszta anyja Izaura -
#143950 A vasárnap-szerda-vasárnap helyett lesz vasárnap-vasárnap-vasárnap, és kész is. Max beiktatnak egy plusz hetet, valamit a múlt szériákból. Iskola, zene, rádiózás, mittomén, valami faszságot.
Vagy, ez lenne a legjobb, gyorsítani a tempón, és lezavarni a picsába az egészet, nincs ennek már sok értelme (eddig se volt). -
#143949 Nagyon szórakoztató auréió ha éppen nem őrjöng... -
Ferrari23 #143948 Viszont be nem fognak küldeni senkit, legalábbis már tuti mondták volna. -
IXEMGabeo #143947 de ez mi Krisz haját levágták már erre befognak egy tegnap előtti történetet utána:DDD
ami Aurélról szól ... -
Ferrari23 #143946 Ja! Krisznek is visszanőtt a haja :D:D Ekkora bénákat istenem.... -
IXEMGabeo #143945 ez a cipőpucolás tegnap előtt történt... -
IXEMGabeo #143944 Charlotte lett a hét dolgozója:) meg is érdemelte -
#143943 Érdekes Izának a KOPASZ Zsolt az tetszett.
Ott sírt neki az elején,hogy ne a Dorkát válassza... -
IXEMGabeo #143942 szopott hógolyó:DDDD hülye Krisz í.SA:ASA:Dad -
IXEMGabeo #143941 na Krisztián kopasz lesz figyeljétek:D -
#143940 jól láttam h Józsi csak a rudat emelgette olyan keményen??? :D -
IXEMGabeo #143939 jaj Józsikám 40 kg-ossal csuklyázott nem nagy dolog;) -
#143938 Dávid meg az esélylatolgatás :DDD -
IXEMGabeo #143937 van rá sansz
ez a csávó a Főnök valami amatőrszínész:) Ő is benne volt valami RTL-es műsorban -
#143936 Szerintem sárlott kapja ma a legtöbbet... -
IXEMGabeo #143935 Dávid-Simon esélytlatolgatások a kiválasztásra -
#143934 Ki ez a pacák amúgy?
színész vagy wtf? -
IXEMGabeo #143933 Ha úgy alakulnának a viszonyok, hogy egyetlen emberrel nem tudnál azonosulni odabent az gáz lenne:) még olvasni valójuk sincsen így marad a zabálás, Jacuzzi, Szauna és a kondi:D
viszont odabent akár nem kívánatosak számodra az emberek, akár igen akkor is oda kell menni és mozgatni kell a szálakat, ki kell tárulkozni és kénytelen vagy velük megélni a villalétet, ha nyerni akarsz és kicsit lekötni magadat...
El lehet az időt ütni, ami nagyon fura lenne az az, amikor elveszted az idő érzéked odabent és amikor látod, hogy sötétedik besaccolsz egy időpontot és ahhoz viszonyulsz...majd amikor ott vagy, hogy nem vagy álmos azt hiszed, hogy 23 óra közben hajnali 3 fekszel és már 4-5 óra múlva keltenek akkor szembesülsz vele, hogy nem tudtad kialudni magad máris nyomottabb napod lesz...
És ha nincs feladat akkor rosszabb, mert megenne az unalom és feküdnél...egyébként sok esetben ilyen apróságok szülnek konfliktusokat, hogy az emberi igények nincsenek megfelelően kielégítve -
#143932 Én is igy vagyok vele de azért 1 hónap után már elvonási tüneteim lennének a PC után ! :D
De ha olyan feladat van vagy aktuális hét akkor engem se izgat nagyon !
Utálom a tétlenséget amikor nem tud az ember magával mit kezdeni szerencsére erre találták a PC-t ! xD -
IXEMGabeo #143931 Sokáig...
még a PC lenne talán a legnehezebb a többi nem izgatna túlzottan...anyám nélkül is picit el lennék végre nem lógna mindenfélével a nyakamon...barátaim nincsenek, TV-t nem nézek, mobilt alig használok...
ha pedig bármi más lefoglal akkor a PC-t is leszarom -
#143930 Azért közel 40 nap után ez érthető ahol mindentől el vannak zárva ! :D
Persze ez csak a lányokra igaz egy igazi férfi nem sir ! xD -
#143929 Érzéketlen bunkók vagytok mind !
Kiváncsi lennék ti meddig birnátok PC TV Mobil család barátok nélkül ? XD -
IXEMGabeo #143928 annyira tudtam amikor láttuk milyen fiatal a korosztály, hogy valamelyik tuti feladja...
Jóskára és Aureliora tippeltem az elején egyikük bejött
igaz ennek ellenére, ahogy megismertük őt, márcsak azért is pont Józsi az, aki még elviselhetőbb, mint a többi és nyílván maradhatott volna még... -
#143927 Már túl sok idö telt azóta hogy bárkit is beküldjenek !
Valószinű hogy 1 héttel rövidebb lesz a VV6 !
-
#143926 kondi szoli helyett megy be más valaki? infó esetleg? -
xido #143925 jézusom..szánalmas..csak röhögni tudok ezen a direkt érzelmi geciskedésen,amit Kolosiék kitalálnak ezeknek -
IXEMGabeo #143924 Hogy már megint eljátsszák ezt...majmolják a 4-et és ráadásul megint mindenki áztatta, itatta az egereket pfejj