153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    az kemény mi történt Izukával?:D vagy rájött h a nézőknek így tud imponálni, mert érzi a vesztét?:D
  • wesker24
    Nah vazee köpni nyelni nem tudtam ! :D

Iza végre megmondta a tutit ! :D

És már senki másra nem hallgat szeretné helyrehozni a kapcsolatát Krisszel amiért olyan sokat bántotta Kriszt és még az is lehet hogy kint is lesz folytatása !

Krisz meg csak nézett mint borju az uj kapura leesett az álla ahogy a többeiknek is ! :D
  • Ironman2
  • ascii
    16 perce bőg ez a szerencsétlen picsavirág...
  • Dean Winchester
    én meg minden másnap nézem vissza az előző esti részt.... ha ugy jon ki akkor meg ket reszt :D
  • Dean Winchester
    ez a zsófi ennyire rinya ribanc? :D ez neki gáz,hogykint kell élnie ? mit csinálna ez ha nem lenne munkahelye v nem tartaná el senki és koplalnia kell v nagyon kevésbőltudna éldegélni ? :S utálom az ilyen hisztiribancokat :D
  • IXEMGabeo
    én most 2 napja nem láttam megin, de majd visszalesem
  • wesker24
    Jah lehet hogy nézik csak basznak ideirni ! :D

Elvagyok én egyedül is :D
  • IXEMGabeo
    nézik biztosan sokan, csak nem írnak ide:)

index tele van így is
  • McCartman
    Épp írni akartam, hogy jól elszórakoztatja saját magát. :D
  • Ironman2
    Már csak te nézed egyedül Wesker?
  • wesker24
    Na Iza kezd feljönni a végén még egész kedvelhető karakter lesz a többiek is csak néztek mint borjú az Új kapura hogy most mi van ? :D

Ez az végre valaki beolvasott ennek a csürhe bandának Röfivel az élen hogy mi a fasz közötök van hozzá hogy mi mit csinálunk Krisz-el ! :D

Ez az csak igy tovább ! :D

Röfinek már rögeszméjévé vált hogy szétválassza Kriszt és Izát de nagyon nem akar neki összejönni ! :D

A mai kiválasztáson borítékolható hogy Krisz vagy Iza lesz a kiválasztott ez Fix !
  • wesker24
    Hát Zsófin és a vérszomja légyen széjjel röhögtem magam ! :D Már azért érdemes vissza nézni !

DE mivel már csak Iza És Zsófi maradt a csikos csapatban igy már nem volt érte az egésznek és a szerkesztők ugy döntöttek hogy vége a csikos pöttyös csapat hétnek !

Na meg ott vigasztalja a Zsófit miközben a háta mögött kiröhögi annyira buta és naiv ez a Zsófi hogy már fáj ! :D
  • wesker24
    Röfi egyre durvábban nyomja már az aljas dolgait az már szánalmas !

Holnapi Öf-ben is mi van Röfi már megint felbujtotta a többieket de

Iza végre kiállt Krisz mellett azt mondta ha ettől boldogok vagytok igen járunk igen szeretem Kriszt na akkor MI van Igen megujjazott az éjjel ha kell lehet rá mozijegyet venni !

Röfi egyre elviselhetetlenebb mert látja hogy sehogy sem tudja öket szétválasztani ! :D

Aurelio is egy nagy képű szar alak bunkó paraszt lett kissé el lett szállva magától !
  • wesker24
    Vazze ezek Kinectet is kaptak ! :D
  • wesker24
    Zsolti Bá és Röfi már szánalmas amit csinálnak vazee látszik hogy kiegészítik egymást ! :D

DE Izától rendes volt hogy megvédte Zsófit mert már csak ök maradtak csikosok mivel Aurelia és Krisz nyert igy ök semlegesek lettek !
  • wesker24
    Mutáns légy vazee ! xD Szakadok ! xD
  • Danyi
    Megtaláltam, ha esetleg kéne valakinek rajtam kívül... :D

Fly Project - Toca Toca
  • ascii
    http://444.hu/2014/03/22/a-valo-vilag-tovabb-muveli-a-magyar-nyelvet/

összeszedték :)
  • Danyi
    Valaki véletlen nem tudja, hogy a 20-ai összefoglalóban az első zenének (http://www.rtlklub.hu/most/rtl2/51057_valovilag_6_a_jatekosok_egyik_fele_tovabbra_is_elvezte_a_lux - olyan 1:52-től) mi a címe? :D
  • wesker24
    Iza egyből kapcsolt hogyan szurjon ki a többiekkel nagyon nagy arc volt ! :D
  • wesker24
    Na Zsófi már megint mitől borult ki ennyire vazze már megint :D
  • wesker24
    Ezt jól kitalálták hogy amig Iza bent van nem megy tovább a film ! :D
  • wesker24
    Na Iza megtalálta a kiskaput ! :D Iza ezt jól kitalálta vazee ! :D
  • wesker24
    Na Iza és Krisz leápolta egymást ! :D
  • IXEMGabeo
    Charlotte rafinált, csak sokkal jobban a háttérben mozog nincs akkora szája, mint Vikinek:)
  • wesker24
    Na 3 óra folyamatos Online adás után megjött az első KHF ! :D
  • wesker24
    Komolyan miért nem csinálnak már egy zenés hetet Zsófi és Iza simán indulhatna rajta ! :D
  • wesker24
    Jah már értem amig nincsen gong addig mindenki azt csinál amit akar !

DE akkor most ki nyert ? :D
  • wesker24
    Én már semmit nem értek mindenki mindenhol van hogy is van ez ? :D
  • wesker24
    Online adás van ezek szerint a megint a pöttyösök nyertek vazee !

Ez kész mondom mit keres Zsolt a kanapén ! :D

Ilyen korán bekapcsoltak kész csoda ! :D
  • Ferrari23
    Na Iza leápolta Krisztiánt :D:D
  • wesker24
    Na a Belevalóban jönnek a pikáns részek ! :D

Holnapi ÖF is jó lesz ! :D

A pöttyösök már azt tervezik hogy Izát küldik párbajra !

Hát Izának nem tudom ki ellen lenne esélye talán Zsófinak de lehet még Zsoltot is kiejtené ! :D
  • Ferrari23
    Jaja!
  • PiszkosFred
    Azért most látszik, hogy a malacpofa meg az exkurva agya mennyire egyre jár, ugyanolyan aljas rohadék mindkét csaj. Ez a hét nagyon megmutatja, még akkor is, ha mindez csak szerep, de az a két nő, az szégyen.
  • Ferrari23
    Na Zsót megint csal.... No comment.
  • PiszkosFred
    Mert kurvára szerelmes abba a szerencsétlenbe, és majd beledöglik, hogy Iza kell neki, nem az az idióta. Olyan szinten ráment erre már, hogy szerintem álmaiba is Izát szekírozza. :)
  • Ferrari23
    De qrvara idegesítő, hogy a TEHÉN állandóan azzal foglalkozik, hogy mit csinál Iza megy Krisz....
  • IXEMGabeo
    hopp a streamek közül egyik se jó:D asszem vége a dalnak
  • wesker24
    Na a mai éjjeli adásban Krisz is Iza megint alkotott keményen a takaró alatt túl nagy volt a mozgás XD

Iza arckifejezését nézve Krisz megint eljutatta a csúcsra xD

Vagyis most a pöttyös csapata vesztett és ök voltak most a nyugiba ! :D