153993
ValóVilág 12

• wesker24
    Aurelio nagyon téved ha azt hiszi hogy Iza nem meri kihivni Zsoltot :D

Szivesen megnézném Röfi és Aurelio arcát amikor Iza jönne vissza gyöztesen a Zsolt elleni párbajról :D
  • IXEMGabeo
    Viki és Zsolt máá rögtön kicsempészte volna az infókat...rögtön ugranak mindenre, mint a dögevők...
  • ascii
    hastánc is megy a kis búzának..
  • IXEMGabeo
    Figyelj szamár aszondja:D
  • IXEMGabeo
    Krisztián monológ Aurélió felé
  • McCartman
    Aurelio meg a buzihajráf. A kis köcsög.
  • wesker24
    Ha Iza Zsoltot hivná ki kiváncsi lennék Röfi arcára amikor Iza visszajön ! :D
  • wesker24
    Jah még szép a leg gyökérebb hármas lenne az eddigi VV-k történetében !
  • wesker24
    Hát az tényleg a legmocskosabb dolog lenne ha ez a 3 faszkalap lenne a döntöben !
  • IXEMGabeo
    az csúnya lenne, ha a 3 legganébb ember Zsolt, Viki, Aurél ülne ott a döntőben...

VV-k történetének leggyökerebb hármasa lenne, de úgyis felbomlanak
  • IXEMGabeo
    egy pofon:D Iza vs. Aurélió
  • IXEMGabeo
    Viki szálai nem jöttek be:D Izát akarta kivitetni Krisszel
  • Dency

VV Olivér szerint:

"Sziasztok!

Rengeteg levelet kaptam a VV6-tal kapcsolatban, amelyben a véleményemet kértétek ki. Gondolkoztam rajta, hogy foglaljak-e állást, végül arra jutottam, hogy leírom a véleményem.

EZER SZÁZALÉK, hogy Aurélió megy vissza a mai párbaj végén, sőt, ő fogja nyerni a játékot. Ő beszél a riportszobában a legtöbbet, valamint Lilu és Bence is folyamatosan róla poénkodnak, és vele kapcsolatban hoznak fel dolgokat. Ha irgalmatlanul gyenge poént mond, akkor is készül róla anyag, és ha bambul a levegőbe, akkor is benne van az összefoglalóban. MINDIG LÁTHATÓ A KÉPEN, HA SZART SEM CSINÁL AKKOR IS! MINDEN KIBASZOTT ÖSSZEFOGLALÓ RÓLA SZÓL! Ha rossz passzban van, akkor olyan szitu történik, amelyben ez a félkegyelmű tündökölni tud. Ezalatt sírást, faszrázást, nőket alázást, és egyéb színvonalas megnyilvánulást értek. Senkinek még csak esélye sincs ellene sajnos. Már a legkevésbé sem köt le, nem vagyok rá kíváncsi, hogy hogyan folytatódik tovább az Aurélió show...

Üdvözlettel,
    Oli"
  • IXEMGabeo
    Charlotte-Teó és Iza bulizgatnak együtt durva:D
  • IXEMGabeo
    buli van közben a streamben:)
  • Ironman2
    Na erre izgulhattok ezerrel!

http://kepkezelo.com/images/o8vxi9kilq1t7opnk6.jpg
    http://kepkezelo.com/images/k2zzffhcv9zrtuugxs4r.jpg
    http://kepkezelo.com/images/1lf9wrfov7hegkfbkpl.jpg

Wesker most ne nézd meg a képeket légyszi!
  • Conqvistador
    Ezek annyira ostbák, és a műsor annyira kamu, lassan 5 hete vagy mennyi, hogy nem nézem.
    Az utolsó (végső) adás Dávid kiesése volt és már előtte se túlzottan követtem. Állati nagy csalódás ez az évad.
  • wesker24
    Még szép hogy nézzük vannak még történések ezerrel ! xD

• Conqvistador
    hy ti még nézitek ezt a fo.t?
  • wesker24
    Akkor nézd meg a mai ÖF-et a régi Izának vége megérkezett az Új Iza ! :D
  • IXEMGabeo
    az az igazság, hogy Izát nem csípem így számomra tökéletes lenne, ha Vikit hívná ki és vmelyik kint maradna.DDD Krisztián is jobban kibontakozna ez csak neki jó lehet:D
  • wesker24
    De hogy ha Iza menne vissza Röfi ellen aminek 0 % az esélye akkor olyan szépen csillogna villogna a topik mint az állat ! :D

Mivel erre ebben az Univerzumban ugyse kerül rá sor most megfogadom hogy ha esetleg Iza és Röfi párbaj lenne és HA de CSAK HA Iza menne vissza ami kb csak egy párhuzamos univerzumban eshet meg, az egyik topik lakónak veszek egy steames AAA játékot a wishlist-jéről legyen az bármilyen játék ! Lehet akár mág meg nem jelent játék is xD !

De erre kb az esély 1 a millióhoz :D Szóval nem aggódom xD
  • wesker24
    Hát ha Röfit hívná és Röfi menne vissza azt garantálom hogy még az előzőnél is csúnyább lesz a topik ! xD
  • Rash87
    HjA,HÚ de jó lenne,megint a topik 3 hétig romokban állna... :D
  • wesker24
    Ettől tartok én is Röfitöl sajnos mindenki fél !

DE mi lenne ha tegyük fel Iza ugy gondolkodik hogy ha kivinné Röfit akkor semmi sem állhatna az útjába annak hogy továbbra is együtt legyenek Krisz-el mert amig Röfi bent van addig igyis ugyis piszkálni fogja öket !

Akkor nőne nagyot a szemembe Iza még ha öngyilkos párbaj is lenne ha kihívná Röfit a többiek köpni nyelni nem tudnának az biztos ! xD

Abba meg bele se merek gondolni hogy mi lenne akkor ha egy Röfi-Iza párbajról Iza menne vissza gyöztesen a tööbiek ugy be lennének fosva Izától mint az atom ! xD

DE térjünk vissza a valóságba ez soha nem fog megtörténni mert az RTL nem fogja hagyni hogy Röfi kiessen habár már elég sok idö eltelt azóta hogy Dávid kihivta Röfit !

DE ha mégis kihívná Röfit na akkor kiváncsi lennék az RTL mit lépne gondolkodás nélkül megint Röfit nyomnák ezerrel ?

De szerintem vagy Zsolti Bá lesz vagy Charlotte mindkettőnek már kint van a szerelme Zsoltinak Dorka Charlotte-nak Simon de Izának meg ott van Krisz !

Hát én segg részegre innám magam azt hót ziher ha létre jönne egy Iza -Röfi párbaj ahol Iza menne vissza ugy kiütném magam hogy azt se tudnám hogy fiu vagyok-e vagy lány xD
  • IXEMGabeo
    Nem bánnám, ha Vikit vinné pikáns párbaj lenne

sztem tőle fél nem meri:S
  • wesker24
    De az RTL-nek még mindkettővel terve van szerintem Röfivel azért mert tudja keverni a szart Iza-Krisz párossal meg azért mert ök együtt erősek amikor már Viki azt hitte elérte a célját jól össze is kaptak és azt hittük vége de az RTL egyből beadta ezt a pöttyös csikos hetet és tessék Iza és Krisz ujra együtt szóval akármit csinál Röfi nem akar neki össze jönni :D
  • wesker24
    Ha egy jó erős párbajt akar akkor Iza és Charlotte lesz ha taktikázni akar akkor meg Zsoltot viszi ! :D

Kiváncsi leszek kit hiv ki Iza és majd Röfi arcára leszek kiváncsi amikor Iza tér vissza gyöztesen egy párbajról ! :D

Az mekkora lenne már hogy ha Iza kivinné Röfit de ez csak ugyis álom marad meg Izának is van annyi esze hogy Röfi ellen egyből kiesne ! :D

DE mekkora lenne már ha pont Iza ejtené ki Röfit ááhh mint anno Kinga Pétert a VV5-ben ! :D

Szóval pont a kiválasztás elött 1 nappal született újjá és lett belöle egy másik kedvelhetőbb Iza mert szerintem sejtette hogy ö lesz a kiválasztott most viszont Krisz aggodhat hogy Iza bent marad-e vagy sem !

Ha Iza okosan gondolkodik és mindenképp vissza akar menni akkor Zsoltot kell kihivnia mert akkor tuti hogy IZát juttanák vissza mert már minden OK kirsszel már együtt járnak és kiváncsiak a folytatásra ! :D
  • wesker24
    Jah szerintem is Zsolt ellen simán visszajöhetne az hogy Charlotte ellen visszajönne az már más kérdés ! :D
  • IXEMGabeo
    kérdés tart-e tőle...

Zsolt-Viki párosból vinné Zsoltot sztem kajak vissza is térne...bár attól függ, a nézők vajon a tirpák kispesti parasztra, aki Viki utánfutója vagy netán az önző, elviselhetetlen és lamourban lévő Izára szavaznának-e...

Zsófika is bőven szóba jöhet, mert esetleg gyengének gondolja, bár ők jóban vannak...

Zsolt v. Charlotte lehet a kiválasztottja mellékvágányon Teó is a pakliban lehet
  • Krisztiam #144897
    szerintem is Iza kiviszi kint is hagyja
  • McCartman
    Charlotte kiesett.
  • Krisztiam #144895
    Na Iza Csárlit viszi nem?
  • IXEMGabeo
    Iza megy egyértelmű volt...

teljes pöttyös csapat Teó kivételével rátette:)
  • IXEMGabeo
    Viki -> Iza
  • wesker24
    Gondolom van csak most Simonnak üzent !
  • wesker24
    Most nem lett z csak Röfi nyirt bele egy kicsit ! :D
  • wesker24
    Jah Iza kemény jellem változáson esett át most már nem rdekli semmi csak Krisz és szeretné helyrehozni amit elszurt és igen jól látja ezzel a nézök szemében is nagyot nőt ! :D
  • IXEMGabeo
    Charlotte-nak semmi rokona nincs, hogy csak Simonnak üzen?:O
  • IXEMGabeo
    Krisztián fogadjunk h megint kopasz lett:D