ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
ez játék?
Azt mondja,taktika,meg h minden villalakó retardált 😄
Ez aztán játék,remélem amilyen hamar jött olyan hamar megy is.

Glory, Glory Man. United!

Szerintem most unalmas Vikivel a mûsor. Provokál és röhög. Jajdeügyes!

Gusztustalan, kiábrándító. Bennem rossz érzést kelt mikor nézem Viki gonoszkodását, míg a többi csak magát adja, kivétel Dávid aki meglepõ módon elkezdett játszani.

Hajrá Dávid! Ügyes!
Viki sík ideg, rájött ,hogy átbaszták és valószínû rá is baszott 😊

http://www.dailymotion.com/video/x1bn3e0_0209-001_fun?start=3

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

PiszkosFred
Nincs esélye úgy sem, a simonka társadalom népesebb annál, hogy a retek ebbe bele tudjon szólni. Nézd meg a mai szavazást, azt is a nyomik alakították. Vikinek vége, a fejével a belevalóban fognak focizni jövõ hét vasárnap 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jaja, hát ennyi 😊 reméljük nem manipulálják az öf_kat röfi javára.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

PiszkosFred
Hát, ha viki kiesik (márpedig a simonka bázis koncot akar, és megkapja, egyem a pici szívüket), akkor utána jön zsófi és krisztián, mert a lakatosmárk lesz az új fõnök, ez a sok agyhalott "csicska" (c) gyurmajóska pedig követi vakon. Még a zsolt és a durci párost is szét fogja verni hazugságokkal, és így a végén viszi a pénzt.

Okosan (és gerinctelenül) kihasználja azt, hogy 2 hetig elõnyben volt és látta az adásokat és a szimpátia szavazást. De, elõzõ szezonban nem tudott ezzel élni a késõbb érkezõ, de ez ravasz és megcsinálja ezzel a szerencséjét. Ebbõl a szempontból nincs is gond, az a hülye, aki nem fordítaná a saját maga javára a dolgokat. Itt látszik, hogy két embernek volt esze a villában (simonkát nem tartom okosnak, mert ha az lenne, akkor nem ejtette volna ki magát), és a márk idõzített jobban.

Arra leszek kíváncsi majd, amikor a debillió rájön, hogy végig csak egy paraszt volt a márk sakktábláján 😊 Józsinak fel sem fog tûnni, valószínû átalussza azt is, amikor kiesik 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tommyknockers
Bocsánat, nem kiszavazták Simont, hanem kivágták.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

tommyknockers
Ha Vikit viszi ki Dávid, remélem Dávid kinn marad. Simont amúgy is leszartam, mert Sárlival való kapcsolata miatt unszimpatikus,már-már idegesítõ és unalmas karakter lett, nem nagyon rendített meg, mikor kiszavazták. Viki viszont gondolkodás nélkül leolt mindenkit, és ez tetszik, mert kb. én is ezt tenném legszívesebben, sokan álomvilágban élnek benn. No meg ha Viki kikerül akkor rohadt unalmas lenne a villa, szóval szerintem az RTL érdeke hogy benn tartsa, ezért biztos vagyok benne hogy manipulálni fogja az összefoglalókat Viki javára.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

De az állat basztatása persze benne volt, hogy a zsigeri unszimpátiát rögtön kiváltsa.
A szavazást elindító videóból meg pont a lényeg maradt ki, hogy miért rágott be ennyire Simon nevezetesen a gatya lehúzása. Így az idõ érdemi részében kb. a semmire szavaztak a nézõk.
a dolgok állása szerint még talán Aurelioval nyerte a legtöbbet, mert neki valóban nagy tábora van...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az egy kamuszavazás volt, mert az RTL a nézõkre hárította a felelõsséget...15 perc alatt döntötték el, ami méginkább sok kérdést felvet...

eleve 63%-ról indult a szavazás, ami lement kb. 56-44-re szóval nem hinném, hogy ez a nézõkön múlt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az ugye megvan hogy a Sarlott , Aurelio , Józsi szimpátizasok Davidra szavaznak majd Dávid nagy fölénnyel nyer de ebbõl elenyészõ szazaleka származik majd az õ "táborából"
Sok minden múlhat azon, hogy nem csak fél óráig lehet majd szavazni egy manipulált videó alapján.
wesker24
Igy van ha az RTL jóvá akarja tenni azt amit elbaszott akkor hagyják kiesni Miss Röfit és akkor eza nézöknek egyfajta elégtétel lesz !

Ezzel csak az RTL jár jól 😄
ascii
vajon az a simontábor fogja kiszavazni vikit, aki nem engedte, h simon kiessen?

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

azt nem csinálhatja meg 😊 mert a következõ utániban, 1000%, hogy kiszavaznák..és onnan már nem jönne vissza, kintrõl meg tudja, h viki gyengébb, mint amit bent mutat ahhoz képest.Ez az egy lövése van, ha döntõig akar jutni.

Mondjuk tényleg nem volt fair nagyon amit az RTL csinált, hogy a kocát nem dobta ki..õ sem csinált kisebb szabálytalanságot a gatyarángatással.Szóval, ezt az rtl baszta el nagyon, és remélem, hogy sokan elégtételt tesznek simon miatt is, és már csak ezért is kidobják a kocát, a stílusa meg már csak hab a tortán

Krisztiam
mekkora pofára esés lesz, ha nem Vikit viszi ki 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

azért köszönjük a jövõbe látásod egyelõre várjuk meg a szerdát😊))

A következõn sztem Sári megy 😄
A másik dolog, hogy VV5-ben Péter is óriási szarkavaró volt, Attilával érdekessé tették a mûsort mégis szemrebbenés nélkül egy Kingával!! szemben kiejtették a nézõk...

ha Pétert, aki feleennyire mozgatta a szálakat (bár õ is tudott), ha õ utálták a nézõk akkor Vikit hasonló stílusa és a Simonos eset óta méginkább...

Dávid70% Viki 30% én már a következõ kivalasztason agyalok
wesker24
A Proféta szóljon belöled ! 😄 Ámen
gduck
Szerintem meg Simon miatt kiesik Viki 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

wesker24
Na ha szerdán tényleg Vikit hivja ki akkor már csütörtökön beszerzem a pezsgõt és lehûtöm vasárnapra ! XD
áá nem akar ettõl a Zsófikától semmit...

azért "hajt" rá, hogy ezáltal érdekesnek tûnjön a nézõk szemében...

Dávidon is jócskán látszik jogi egyetemet végezvén, hogy rohadtul lenézi a bent lévõket😊

Lehet,hogy nem fog bejönni,de most van a legnagyobb esély Viki likvidálására. A Simon fanok bosszúból és a szövetségesek tábora elegendõ lehet a terv megvalósításához.
Aureliót vinné az sztem olyan sírógörcsöt kapna, hogy a párbaj kezdete elõtt kimenekülne😄DDDDD

Vinné Jóskát, az õ szavazatán úgyis meglepõdött.

wesker24
Az mekkora lenne hogy mindenki azt hiszi hogy Vikit viszi ki azt kiderül hogy mégse öt viszi hanem valaki mást !

Az évszázad legnagyobb pofára esése lenne ! 😄
Ja úgy kell alakítani, csak egyes szövetségesek erre nem biztos, hogy képesek 😄

és az mekkora lenne hogyha az igazi taktikája az lenne hogy aureliot viszi ki hogy zsófitq 100%ban ramehessen
úgy kell alakítania, hogy véletlenül se tûnjön úgy, hogy Viki viszi párbajra

úgy van a szabály, hogyha az illetõt kiválasztják onnantól nem szabad kiejteni a nevet a kihívás kezdetéig...azelõtt bármit lehet taktikázni és elmélkedni szóval nem szegett szabályt...az egy dolog, hogy mi tudjuk és Charlotte, Józsi, Aurelio és Teó is, de a többiek még nem...

Viki sztem már sejti amúgy erre lennék kíváncsi, hogy hogyan reagált

Ajréló vagy valamelyik másik IQ fighter úgyis elszólja majd magát Dávidnak, hogy akkor ahogy megbeszéltük viszed Vikit? Dávid meg szokásos szavát benyomja: perszeee.

Levél: Malac védettség 😄😄😄

Ez mekkora lenne 😄😄😄😄

Igen, de itt most az öngyilkos taktikáról beszélgetünk amikor direktbe konkrétan valaki saját magára kéreti a jeleket...ilyen 3x fordult elõ a VV-k történetében és mindhárom illetõ kintmaradt...

Olivér, Szandika, Gombi

az a vicc, hogy Viki is a gátlástalanabb taktikát követi...igaz, hogy sok esetben kineveti õket és valóban nem hazudik, hanem anélkül is képes irányítani õket szóval nem hiszem, hogy túl sok nézõnek ez a vonal is szimpatikus lenne...

Attila is kiesett volna a VV5 elején, ha párbajra kerül a sor és õ még feleennyire nem játszott szemét módon

Így van egyedül neki van esze odabent Vikin kívül...plusz sztem Charlotte és Józsi is rendkívül jól tudnak helyezkedni...

wesker24
VV5-ben más taktika volt ezerrel Csabi volt az elsõ párbajozó (Tuja) 14 jelet kapott !

Csak ugye Csabi Cristofelt vitte ki és vissza is jött vagyis Attila és Peti eltaktikázta magát !
pontosan és sztem ez Vikinek is leesett nagyon kíváncsi leszek, hogy este ezek után hogyan reagált...rendkívül...

Majd meglátjuk, de az biztos RTL nagyon Dávid és a taktikája ellen van 😄

Szóval Dávid mivel késõn jött be nagyon jól tudja, hogy Viki közel sem erõs idekint...fõleg a Simonos eset után...õ mindennel tisztában van és szerintem 1. pillanattól fogva Vikire fájt a foga...így viszont, ha nyer védettsége lesz és valószínû jó ideig nem merik párbajra hívni...

viki amúgy is egy visszataszító koca, én biztos ellene szavazok 😄 sztem addigra feltolom ezt a szart, csakazért is 😄

Igen csak nem vettél figyelembe egy dolgot...

VV4-ben amikor ezt eljátszották akkor mindegyik személy küszködött a villaléttel ki akartak menni onnan és direktbe a legerõsebb játékost hívták párbajra...ki is estek

VV5-ben nem is alkalmazták ezt legalább is nem rémlik...

viszont itt Dávid lefixálta, és elmondta az indokait Vikit miért akarja kiejtetni bevállalta egyúttal a felelõsséget, meg a kockázatot is

Én értem vaze ember, azt nem értem, h mit pörögsz most ezen akkorát, és rögtön megmondod, hogy az emberek most ettõl, egy lebeszélt dologtól már mindenki dávid ellen lesz 😄 Simán hülyeség...pont jó, h be lett öf-be téve a taktikázás, így tudják, hogy csak fal szöveget tolt a dávid, mert valamit mondania kellett, ez volt a legegyszerûbb út.Ebbõl nem kell rögtön megmondani a tutit 😄 Ettõl még nem lett senki szemébe kisebb..de majd meglátjuk a párbajon, hogy ki gondolta jól.

Szerintem nem fog bejönni 😄 Rtl szempontjából nagyobb a buli, ha nem a taktika jön be és Viki szépen visszamegy. 😄 Már várom elõre, érdekes lesz Ajréló feje 😄😄

Nagyon jól megérezte ezt a Dávid gyerek, hogy mihamarabb cselekedni kell, Vikit most kell kivinni, minél tovább várnak vele annál inkább halványul az emberekben a Simonos eset míg a végén teljesen el nem felejti a többség és elveszti a súlyát az az ügy.
Így van, de ezt pár napja felvezettem már, hogy miért akarják Vikit kint látni...

veszélyes, nagyon veszélyes játékos, és erre Charlotte, Aurelio, Teó és Józsi is rájöttek így könnyen bevonhatók voltak...Dávid elég okosan csinálta ezt...

Dorka és Krisztián pedig valóban nem csipázza Dávidot...õk nem voltak beavatva...

Igen Õ jó volt, de Aurélió + Józsi majdhogynem kimondta megbeszéltük azért teszem rád 😄

wesker24
Ha a VV4-ben és a VV5-ben nem jött be lehet hogy most tényleg befog jönni a VV6-ban !