ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klon
baccameg. ugyanez van nálam is...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sokan vannak és túlterhelt😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mucsácsó
Hát én ezzel próbálkozom legalább 1 órája már, és "Ez a weboldal nem érhetõ el" folyamatosan... szóval ez nem tûnik opciónak.
wesker24
én már 15 perce várok de semmi mindig error-t ir ki !
Klon
Facebook VV Attila:

"Nagyon lassan jön be, de ha bejön akkor már szépen adja a stream-et. Ha valaki mégis tud veemi-s linket akkor kommentbe tegye be, és megosztom.
De addig is KLIKK: http://livestreamhunter.org/onlinetv/hungary"

én már percek óta próbálkozok, de eddig semmi 😞

ha ti tudtok, légyszi szánjatok meg engem is!! privátba...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

nem jön se sajnos egyik se

mucsácsó
Most én sem találok... ha esetleg valaki találna, akkor kérem ossza meg velünk! 😊
Józsi gyereket ne bántsd😄 nem olyan rossz õ, márcsak azért is hiányozna, mert mindig beszól olyat, hogy csakúgy zeng a villa😄 aranyköpései hihetetlenek...

Hogy milyen kurva nehéz online rtl 2 adást találni! Tudnátok egy jó mûködõ linket ajánlani?
deniro2
Viki nem hiszem, hogy különösebben erõs lenne, mert Simon miatt sok a protest szavazó az esetében és hiába kavargatja a kaksit, ez sem teszi mindenki szemében szükségessé a mûsorban. Ráadásul ronda és igénytelen is😊

Próbáltam ma este egy erõsorrendet felállítani magamban, hogy ki a legerõsebb és ki a leggyengébb így nézõi szemmel a villában.
Krisztián(traktoros) alaposan maga alá vágott a késbemutatóval, pedig eddig õ jól nyomta, legfeljebb kicsit erõltetett volt az hogy õ Izát meg akarja hódítani.
Dávid ars poetikája is egyszerû, nyomulok Zsófinál ezerrel hogy érdekesnek tûnjek....
Zsolti elvegetál Dorkával,nem sok vizet zavarnak, nekik a nagy szám ha nagy a love és paplan alá mennek, vagy éppen veszekednek.
Teo ügyesen elevezget Aurélió lucskos szerelmi folyamának oldalvizén, szétteszi egy kis nyalásra, smárol buliban piásan Au-val Zsófi elõtt(vagy éppen Izával)és egyre nehezebben bírja már Vikit, a legutóbbi vitájuknál egy "rárohanásában" nem kellett volna sok hogy menjen Simon után.....(lesett volna az ertéel mint kockásfülû nyúl a panelház tetejérõl)(még egy váratlan kiesõ)
Csárlott is egy nagy semmi így Simon nélkül, igaz, Szájmon mellett sem brillírozott túlságosan...
Iza a saját kardjába dõlt, mert az õ nagyon magasan hordott kis nózijának ízlésvilágát megtestesító Zsolti Dorkára váltott...Azóta van óriáshiszti foltossonka miatt. 😊 Krisztiánnal ugye elcicázgatott volna a döntõig különösebb eredmény nélkül, de koppant, mert Krisznek jó az orra, megérezte ezt és neki ez nem pálya...
Summa summárum : szerintem Józsi gyerek a leghullagyengébb semmi a villában, Debillió és Viki pedig a legerõsebbek. A többi egyformán erõs. Sajnos Krisztián lecsúszott a dobogós helyekrõl, pedig ott volt! 😊
ilyen alapon Viki is "jogtalanul" eshetne ki😊, de mivel így szolgáltatna a sors igazságot ill. burkoltan az RTL így ejtetné ki felszín alatt akkor viszont nem volt hiábavaló Simon kizárása...

másik buktató, hogy sokan úgy gondolják Viki nélkül nem lesz show, meg manipuláció

nem teljesen igaz, de jelenleg õ a villa Jockeyja...senki nem lenne képes úgy mozgatni a szálakat, ahogy õ

deniro2
Jaja, én is csak olyan mûsorba jelentkeznék, amit soha nem láttam és miután jelentkeztem, még véletlenül sem nézném...😊
Dávidka is egy barlangban élt a mûsor kezdete óta és az rtl egy serpát küldött érte, hogy jöhet Simon helyére...😊
Életszerû...

Igen, a szerkesztõk nem számítottak rá hogy egy játékos ilyen viharosan hamar kikerül a villából mint Simon, szerintem Dávid azok közül a jelentkezõk közül lett elõrángatva akik nem kerülhettek volna a villába, mert a többiek maguk mögé utasították õket. Na ez volt Dávid,õ nem volt "inkubátorban" a beköltözés elõtt, és meg is lett az eredménye.....Úgyhogy tartom a véleményem, miszerint Dávidka azért érzi magát olyan esélyesnek Viki ellen, mert látta milyen Viki ellenes hangulat volt amikor õ beköltözött!
Egyébként az összefoglalóban amiben megy a nagy taktikai megbeszélés, a többiek nem is kérdezik hogy honnan veszi hogy õ jön vissza.
igazából kérdezgettek tõle a többiek, hogy nézte-e a korábbi VV szériákat meg ilyenek...azt mondta Dávid, hogy nem (ami kamu) ugyanis nem sokra rá megkérdezte tõle Viki, hogy bírta-e Simont és azt válaszolta rá õõ ja😄DD

kicsit ellenmondott saját magának, Viki is kóstolgatta meg látta rajta h mindent tud róluk szóval annyi...

igen ezt mondom én is...
az a nagy pprobléma még mindig h te az egyikbõl következtetzs a másikra, és mivel nem tudjuk h azon tv nézõk akik a statisztikai adatokban szerepelnek, mert õk írják h mikor milyen csatornát néznek. nem tudjuk h õ nekik milyen lefedettségük van, így ez a 33% még mindig eléggé csalóka. szépen hangzik h jó a nézettsége, de pl m1-et nagyon kevesen nézik, és mikor ott megy a foci vb vagy f1 akkor ugrásszerûen megnõ a nézõk száma. ugyanez lehetne a vv-vel is, csakh , nem érdekli annyira az embereket mint kellene.
😊 Valaki magyarázza már meg hogy ha Debillió annyira de annyira szexelni szeretne akkor miért nyalja falja teót? Ha Teó hozzá sem ér se a poppolójához sem máshoz akkor az Au-nak miért jó hogy kinyalja, de nem lesz semmi?
Igazad van. Vikit Simon kiesésében játszott szerepe miatt sokan megutálták kint. A Simonsajnálók Dávidra szavaznak majd ha Dávid valóban kiviszi Vikit. Nekem ebben az egészben csak az a sci-fi hogy Dávid honnan veszi olyan holtbiztosra hogy õ fog visszajönni? Mert a "valaki szerint" szavazásukon Vikit hozták ki legrosszindulatúbb lakónak? Ezt õk jelzésnek szánták a nézõk felé? Na és amikor csecsemõnek öltöztették büntetésbõl Dávidot, mert fecsegett, járt a szája a beköltözése után, akkor miket mondott a többieknek? tudja valaki?
Rash87
Majdnem?

Glory, Glory Man. United!

Tegnap elõtt Krisztián majdnem lemészárolta részegen a lakókat egy konyhakéssel😊))

Rash87
Beteg 😄D

Glory, Glory Man. United!

ForzaInter
már vagy egy hete nem nézem az idei szériát, úgy látszik sokan kaszálták. 1 hét alatt 400 hsz, máskor 1 éjszaka alatt volt 100-200..

történt vmi érdekes amúgy?😄

Yo, Bitch!

😊

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

😊

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1796642_738392909524987_2136012787_n.jpg

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

fent maradó 90 csatorna
Bocsi, ez csak 70 akar leni. 😊
Az elérhetõ helyeken 33% százalék ezt nézi még ha ez számba kevesebb is. Ha ez a fõcsatornán menne és ott is ilyen lenne az arány akkor ez 1.2-1.3 millió embert jelentene, ami nem biztos hogy összejönne ott, de ép ezért volt jó húzás az rtl hogy itt indította. Míg az rtl2 ez nagyon jó nézettség az arányok miatt addig ezek a számok az rtl klubon nagyon kevesek lennének. De mivel az sokkal több helyen érhetõ el így csak a százalékokat érdemes összehasonlítani ami pedig azt mutatja hogy márpedig a korábbi szériákkal azonos vagy még jobb nézettséget produkál (33vs25) és csak ez számít. De azt kell megértened hogy nem versenyeztethetsz 10 éves futni szeretõ gyereket Usain Bolttal mert nem egy kategória a kettõ

Magyarországon van közel 80 magyar nyelvû csatorna, ebbõl az RTL GROUP csoport kezébe akié a rtl is 10 található. Még ha a többi 9 csatornát tudja is befolyásolni hogy abba az idõsávba inkább ezt nézzék akkor sincs rá garancia hogy az emberek nem választana a fent maradó 90 csatorna közül mást. Arról meg már nehogy õk tehessenek hogy a konkurencia nem tudd kiállítani egy olyant mûsort ellene ami esetleg megverhetné.Kereskedelmi tévéknél pedig csak az számít hogy az adott idõpontba az nyerjen minél jobb számokkal a kategóriájába mert azok után számítják a reklámok díjait ami a pénzt hozza nekik. Ilyen egyszerû ez.

Becsült adatok de ami alapján kiszámítják a nézettséget az nem hasra ütés szerûen van kiszámítva, hanem komoly statisztikai számításokkal történik. Még ha van is bent egy kicsi hibalehetõség még így 90-95 % pontos az eredmény. De most inkább ne menjünk bele ha nem muszáj hogy pontosan hogy is történik, hanem akit érdekkel az nézzen utána hogy milyen számításokat is végeznek ilyenkor pontosan és akkor meglátja hogy ez azért egy kicsit komolyabb téma mint elsõre gondolná.
biztosan egy bennfentes😊 ne izgasd magad miatta...

azt felejted el h ez csak parasztvakítás h az a kifogás h nem a fõcsatorna az rtl vagy tv2. mivel az rtl eleve úgy állította be a vv-t h abban a mûsorsávban semmilyen konkurens jó mûsor nem található (tehát mindenki kapcsoljon az rtl2-re abban az idõpontban) ezért akárhogyan nézem, kevesebb ember nézi ezt a szériát.manapság már nem jó kifogás az h azért nézik "csak" ennyien mert h nincs más csatorna. ez talán 10 éve még elment volna de manapság már értelmét veszti.a vundersönt is próbálták magyarázni egy ideig, aztán belátták h bukta 😊
arról meg nem is beszélve h ezek még mindig becsült adatok
Jan12
RTL2 Való Világ: 608e (11,6% SHR), 18-49: 317e (15,6% SHR)
Jan19
RTL2 Való Világ: 374e (7% SHR), 18-49: 192e (9,8% SHR)
Jan26
RTL2 Való Világ: 506e (9,9% SHR), 18-49: 259e (12% SHR)
feb2
RTL2 Való Világ: 565e (11,3% SHR), 18-49: 282e (13,7% SHR)

Ezek vasárnapi adatok minden hétrõl. Látható hogy nem igen csökken a nézettség fõleg mióta beindult a kiválasztás-kiszavazás. elég stabilan hozza a megszokott számokat.

És egy újabb infó a feb2 kiszavazó-show a 21. legnézettebb mûsor volt múlt héten. Ami azért nagy szó mert az elsõ harminc helyen csak olyan mûsor van ami országosan (rtl,tv2 m1) fokható adón megy. Ide verekedte be magát egy 1.5 millió helyen elérhetõ mûsor. De pár nap és kijönnek az eheti adatok és akkor majd minden kiderül de én nem félteném ezek után, fõleg hogy a vv5 a kiválasztások elkezdése után kezdte a jó számokat elõször hozni pont mint itt.

Még ha el is vesztenek 100-150.000 nézõt még az se gond mert akkor is marad 150.000 a 18-49 korcsoportba a teljesbe meg 400.000. Ami egy ilyen kevés helyen elérhetõ adónál még mindig sok.

Régebben hol is ment a vv? Azért ne a 4 millió helyen elérhetõ rtl klubbal akard már versenyeztetni a 1.5 millió helyen elérhetõ csatornát! Bár ha arányosan nézem hogy a 4 milliós rtl ilyen távnál kb 1 milliós nézettséget csinált a vv5-el ami 25% volt akkor a most 1.5 millió helyen elérhetõ 500.000 nézettséget hozó rtl2 a 33% még jobban is áll most mint a vv5. Úgyhogy nyugodtan csökkenhet még, mire nem éri meg nekik. 😊
Józsi majdnem elaludt, amikor a csajok a szõlõket vették a szájukba...

nem komplett, de ahogy flegmán ezt bemondta a riportszobába kivoltam😄DD

be kell rakni a zombik közé!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

pár napja pont ezt beszéltük, hogy a legésszerûbb döntés, ha éppen most viszik ki Vikit...tuti ki fog esni, mivel még aránylag friss ez a Simonos élmény

Itt a lehetõség kiba*zni a dagat kocát , mint macskát tojni 😄 Dávid nem engedheti meg magának, hogy mást válasszon, ha sikerül összehoznia, hogy rá rakják a kendõt..ha taktikus és elismerést akar, akkor meglépi.

Nem tudom kinek jön be egyébként ez az unalmas/idegesítõ hátbaszúrás "taktikázás", amit a koca csinál, de ettõl még egy majmot is izgalmasabb nézni 1 ketrecben, ahogy ül 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

azért ne egy párbajos részt, és ne rögtön a kiesése utáni részt hasonlítgassuk. figyeld meg h szép lassan csökkenni fog a nézettség. régebben mennyien is nézték a vv-t? sztem 2-szer 3-szor ennyien
De nekem amúgy mind1, Viki kiesik legalább a villa a béke villája lesz. 😄😄

Legyen annyi elég, hogy Lilu megismételte Dávidka nagyképû megszólalásait. 😄 Az meg, hogy alig szerepel hagyjuk már, utolsó napi ÖF-t simán lehet úgy vágni, lásd elõzõ párbaj 😄

Krisztiam
Józsi: majdnem elaludtam 😄DDD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

jujj Dávid kicsit gáz volt most😄 Charlotte-t nem nagyon tudta elutánozni

Na akkor mi is szól Viki mellett? Az hogy hogy egy szarkeverö és miatta van valami kis izgalom? Mi is van ellene? Kiejtette Simont, egy csomó bentlakóval összebalhézott de nem is taktikusan hanem tök idegesítõen mert mindig ugyanazt alkalmazza, addig ismételgeti a magáét míg a másik be nem pörög teljesen, ami egy idõ után már unalmas. Ennyi a nagy tudása.

Mi szólna Dávid mellett: Alakulgató kapcsolata Zsófival(Krisznél is hogy bejött az Izás sztori). Jelenleg még szinte mindenkivel kijön, konfliktusa nem is volt. Van esze a taktikához ami a késõbbiekbe jól jöhet még, és kitudja mi fog azokból kisülni.

"nem engedik kiesni az FIX!"
Nézed te az adást egyáltalán? Ki is szerepel többet az elmúlt napokba Dávid vagy Viki? Viki max akkor kerül be hosszabban ha valami konfliktust generál, de az se biztos hogy neki használ!
Vikit kibasznák, de szép is lenne. 😄 <#nevetes1>
Ez a Dávid úgy kinn marad, mint a huzat. 1 szarkavaó van benn Viki, nem engedik kiesni az FIX!

Dávidnak ez a játékba lendülés HHÁHÁHÁHÁHÁ

Klon
én meg remélem bejön a terve.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Istenem de hülyék ezek 😄 Tegyetek rám, hát azért is ellene fogok szavazni, meg a nép nagy része is 😄

Vasárnapi nézetség (feb2)
RTL Cobra 11 (ism.): 823e (16,3% SHR), 18-49: 306e (15,9% SHR)
RTL2 Való Világ: 565e (11,3% SHR), 18-49: 282e (13,7% SHR)

Ernyit arról hogy mekkora bukás. Majdnem olyan számokat hozz mint a fõcsatorna, holott fele annyi helyen érhetõ el. A Célkorosztályba (18-49) meg majdnem veri is. Mindezt úgy hogy már Simon is hiányzott.

Sõt még jobbat mondok, míg január elsõ hetébe 1.6 átlagot hozott a csatorna addig az 5. hétre már 4.3 átlaga volt a csatornának a kábelcsatornák közt, plusz eddig havonta ilyen 1.2-1.4 átlaga volt erre most a január már 2.9. Na ezek utána mondja bárki is hogy ez mekkora bukás neki. Ha így folytatja lesz még itt 7 meg 8 szezon is. Adatok itt:

Nézetség
Nézetség1
Valaki tud streamet az RTL II-höz? Mert az eddigi már nem mûködik. Köszönöm elõre.
wesker24
Holnap lesz a kiválasztás !

Kiválasztásnál szerintem felesleges szavazást kitenni !

Majd ha már meg lesz a kiválasztott akkor rakhatunk ki szavazást !
Teljesen abban a hitben voltam h ma van kiválasztás...vagy holnap lesz?

wesker nem teszel majd ki szavazást, hogy ki lesz a kiválasztott?