153993
ValóVilág 12
-
#144846 Az agyhalott liba meg a tirpák paraszt lamúrja..., kihagyhatatlan...:)
Én már konkrétan áttekerem, ha ezek elkezdenek nyáladzani... -
#144845 Eddig szinte semmi 0 perc vol általában éjfél után fél 1 fel van amikor hajnali 1 után de volt olyan hogy csak hajnal 2-kor kapcsoltak be ! -
IXEMGabeo #144844 online adás mennyi volt?:D szokásos 30 perces adag "se"? mi?:) -
#144843 Igy van ha továbbra is együtt maradnak akkor sokáig bent maradhatnak ! -
#144842 Hát szerintem már egy ország várja azt hogy ezek mikor fognak etyepetyézni ? :D
Azt mondtam hogy majd ha macskák potyognak az égből na lehet ez megdölni látszik ! :D -
IXEMGabeo #144841 Iza és Krisz az állandó se veled sem nélküled féle viszonnyal tudják fenntartani magukat...Ugyanez vagyis hasonló kapocs volt Attila és Kinga közt annyi különbséggel, hogy náluk kevesebb érintés volt... -
#144840 Én is ezt mondom nagyon érik már itt egy kiadós etyepetye ! :D
Látszik rajtuk hogy kezdenek egymásba habarodni Iza se tudja már letagadni hogy nem érez semmit Krisz iránt mert már kezd ö is beleszeretni, Krisz részéről meg adott volt a dolog ! :D
Most is Iza ment hozzá hogy megbeszéljék a dolgokat és milyen jól tette mert ugye nem volt Röfi igy megtudták beszélni a dolgokat ! -
#144839 Az igaz lehet hogy a párok elöbb utóbb kiesnek és a Röfi azt hiszi hogy ök ketten együtt erősek lehetnek ez igaz is lehet meg nem is de addig jó amig Röfi nem tudja beleártani magát ! :D -
IXEMGabeo #144838 most Iza látványosan rá van állva Kriszre...tekintetéből látszik, hogy ő is beleesett bezony bármennyire is tagadja és olykor bunkó módon próbálja eltaszítani magától:D nagyon érik ebből a keksz -
#144837 Jó kérdés de mondták is ha csak ketten lennének a nyugiban és nem lenne Zsófi és Aurelia akkor már rég egymás estek volna ! -
IXEMGabeo #144836 igen látványosan...
a Malacka azt gondolja, hogy ők ketten erősek holott nem feltétlen igaz...párocskák lufija előbb utóbb kipukkan... -
#144835 Ugye Krisz nem tud haragudni Izára nem tudja gyülölni akármennyire is akarja, hiába próbálta öket Röfi szétválasztani ugy tünik ez sem jött össze mert valamiért mindig össze jönnek nem tudnak a másik nélkül meglenni !
Most is nincs Röfi egyből minden jó és happy csak az a kérdés meddig ! :D -
IXEMGabeo #144834 azt figyeltem Aureliot alig alig mutatták:D mi baja volt tiszta szarul nézett ki a nyugiban... meg ő hol aludt h csak Zsófi volt ott? -
#144833 Hátha nem lett volna ott Zsófi szerintem már rég egymásnak estek volna !
Ha mondjuk nem lenne Röfi akkor ezek szerintem egész jól el lenének egymással de ez túl szép hogy igaz legyen ! :D -
#144832 Szegény Kroki nem lettem volna a helyében ! XD
Na a holnapi ÖF se lesz semmi ezek már megint mukucsoltak a Takaró alatt !
Pont jókor jött az hogy ketté osztották a villát mert Röfi már nem tud közbeavatkozni Krisz és Iza kapcsolatába !
Most és mivel lett vége az ÖF-nek már a zuhany alatt smároltak ! :D
Meg holnap is alkotnak na az RTL sem hülye látták hogy ez igy nem kóser ezért berakták ezt a hetet !
Már csak arra lennék kiváncsi hogy ha vége a hétnek akkor hogyan tovább ?
Mert akkor Röfi megint kettejük között lesz sajnos ! -
IXEMGabeo #144831 na Iza és Krisz nem nagyon bírja már kufirc nélkül:DDD -
IXEMGabeo #144830 úristen szerencsétlen krokodil:DDDD -
IXEMGabeo #144829 Krisztián focimúltja érződik:) meg van a labdáért zavarodva -
#144828 Tudtam én hogy nem tart sokáig ez a harag ! :D Ez köszönhető annak hogy Röfi nem tudja beleártani magát vazee !
Nincs miről beszélni ! :D -
IXEMGabeo #144827 tessék Iza és Krisz együtt :D miről beszélünk wesker -
IXEMGabeo #144826 nagyobb kitartás volt Charlottékban:) -
#144825 Most ketté lett osztva a villa mert a Pöttyösök hete és a csikosok hete van !
Pöttyösök : Charlotte Röfi Teo Zsolt
Csikosok: Aurelia Iza Krisz Zsófi
Első nap a Paintball meccsnek nagy tétje volt ugyanis aki gyöz az marad bent vagyis övék a Luxus a vesztes viszont kint az udvaron és a nyugiszoba és nomád körülmények között kell élniük !
Most Aurelioék újhagymát kenyeret meg kolbászt meg babkonzervet ettek mig Charlotték azt esznek amit akarnak !
A mai napi első feladtabna a két fiunak kelett tartani a lányokat Zsoltinak Sárit Krisznek Zsófit, ezt Krisz nyerte de viszont Aurelia szabályt szeget igy a meccs ugy indult hogy 1-0 Sáriék javára de ezzel most kiegyenlitettek vagyis az állás most 1-1 ! -
#144824 a legutóbbi két párbajgyőztes a csapatkapi, és ők választottak felváltva -
IXEMGabeo #144823 na látom kettéoszlott a villa:)
mi alapján lettek így összeállítva a csapatok?
mindenesetre ennél a bringás feladatná jól elnézték az órát:) -
IXEMGabeo #144822 nézegetem vissza a dolgokat...Krisz sztem tudja, hogy Viki manipulál:) nem hiába szólt oda neki mikor választani kellett Aurélio és Ádám közt amikor vmelyikük mellé kellett állni -
#144821 Az semmi ami az ÖF-ben volt az csak egy Lightos verzió volt mondtam én hogy nem merik berakni az ÖF-be amikor leordítja a fejét ami az ÖF-ben volt az kutya füle volt mondott neki ennél cifrább dolgokat is csak azmár nem adták le ! Pont alényeget nem rakták be az ÖF-be de az RTL ugy vágja a müsort ahogy akarja !
-
#144820 Jah mindketten hibáztak ezt tény Iza abban hogy döntésképtelen és nem tudja mit akar pontosan az említett videóban de később Iza belátta hogy ez igy nem mehet tovább és megbánta amiket mondott, Krisz meg abban hogy ha iszik akkor meg egy bunkó paraszt módjára viselkedik ! Ennyi ! -
IXEMGabeo #144819 ezt amúgy elfelejtetted?
amúgy meg totálmind1 mivel egymást bántják és ez érdekli az embereket vagyis a konfliktus...bár hosszútávon nem jó, mert valamelyiküket kiszedhetik a nézők, ha megunják a "románcot"... -
IXEMGabeo #144818 wesker visszalestem amikor Krisz részegen odamondogatott dolgokat Izának...nos lehet kicsit bunkó volt, de megérdemelte mivel Izácska egyértelműen játszadozik vele...nappal le se szarja, semmibe nézi éjszaka pedig bújik hozzá, mint egy doromboló kiscica...ritka önző egy élőlény viszont ezt egyikük sem játszotta meg, Iza kiborulása őszinte volt, Krisztián pedig lelki terrort alkalmazott, amit alkohol hatására nagyon ki tud magából hozni... -
#144817 Én az első megoldásra lennék kíváncsi de asszem az akkor lesz majd ha macskák potyognak az égből xD -
#144816 Az egyik előbb volt egy f*sz, a másik most az utóbbi időben. Két idióta. A mostani hét végéhez érve vagy dugnak egy akkorát, hogy kidől a villa fala, vagy megölik egymást. -
#144815 De ugyan mit tisztázzanak?
Nem tudnak egymással beszélgetni,semmi közös témájuk nincs.
Az,hogy éjjel összebújnak csak egy hiánypótlás.Bújhatnának akár egy nagy plüssmackóhoz is.
Nevetséges és komolytalan az egész kapcsolatnak nevezett valami. -
Ironman2 #144814 nyamm!
http://valovilag-6.postr.hu/adasbol-kivagott-resz-teo-szolariumozik/
ezek igen elzsirosodtak a pár hónap alatt,de azért teót sunáznám -
#144813 Most kivételesen egyet értek veled ! :D -
#144812 ez ígéretes hétnek néz ki... viszont ezt a vadparaszt traktorost illenen már taknyán tenyerölni...phej de gusztustalan emberfajta -
#144811 Na ez egész jó hét lesz Luxus élet VS Nomád körülmények ! :D -
#144810 Jó volt ez a Paintball meccs a pöttyösök csapata nyert és a csikosok csapata vesztett !
Ami viszont érdekes hogy Röfi a pöttyösök csapatában lesz ezen a héten mig Iza és Krisz együtt vannak a csikosok csapatában egész héten ha Nincs Röfi akkor végre talán tisztázhatják a dolgokat egymás között !
-
#144809 vv6-bol-kiesett-adam-nem-tartja-magaban-a-villalakok-titkait -
#144808 jaja paintball :) -
#144807 nah, kivitték őket jáccani..