ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
majd 10kor 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

a többség rtl2-n nézi élõbe az adást ?😄 online hol lehet nézni ? volt egy oldalt de azt szépen bekaszálták -.-
na kezdõdik😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Biztos volt, csak nem adták onlineban. Majd ÖF-ben.

Nem volt zene Dávid "kiválasztós" buliján????? 😊
Így van + szerintem 500 csávó után van kis gyakorlata a fogamzás gátlásban 😄 😄 Tuti nincs ott semmi terhesség.

normál esetben ez nem hülyeség, mert pont 2 hét után vehetõek észre a jelek...

viszont Charlotteon én nem láttam eleddig a furcsaságokat...köztudott tény, hogy egy terhes nõ érzékenyebb a kelleténél, minden étel fajtát fõleg az édeset és a sóst megkívánják állandóan éhesek ráadásul folyton a WC-t járják mivel sokszor ingerük van rókázásra...

eleddig Charlotteról ezen jeleket nem mutatták

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az mi hogy : " online rtl2 némi támogatás fejében...vedd meg a jegyed???"
nem akar bejönni a stream:S

Dávid sokkal jobb helyzetben van, mint õk

Olivér is már ki volt bukva, õrjöngött elvitték az érzelmei...kiesett sajnos Béla ellen

Jó elnéztem bocsánat😄
Most lehet énvagyok balfasz de rámentem a linkre azt most ez kajak álõbe megy?
gduck
Igen, mivel ez nem 20 perces szavazás lesz <#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Az mindenesetre boritékolható hogy a nézõk az érzelmeik alapján szavaznak, és nem taktika, józan ész alapján...ez az általad említett VV Péter sorsán is megfigyelhetõ! Ugyanakkor mekkora meglepetés volt már hogy VV Olivér magára taktikáztatta a jeleket és kint maradt!!! 😊
Tehát lehet abban valami hogy az ertéel nem szereti a "VV mártírokat".
Ez nagyon jó videó, kösz, hogy beraktad.

Én még a garázsra lettem volna kíváncsi. Kár, hogy azt nem mutatták meg.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

wesker24
Ez csak egy próba szavazás de szerintem se lesz másképp a párbajon is hacsak az RTL bele nem nyul a szavazásba !
Rash87
FB-ot azért én nem venném alapul 😊

Glory, Glory Man. United!

Mostani állás:
Dávid-1.068
Viki-676
Reméljük így is lesz, de a facebook és az app 2 külön tészta 😊
Reméljük így is lesz, de csak azért amit Simonnal tett. Viki is tisztában volt a kinti erõviszonyokkal, mert a végén ment be és mivel van esze tisztán látta, hogy Simont likvidálnia kell vhogy. Most uaez a helyzet, csak egy másik szemszögbõl, ezért megérdemli, hogy Õ is kiessen. Nekem Dávid sem tartozik a kedvenceim közé, de annak azért örülnék, ha Vikit lapátra tenné. Persze simán benne van, hogy Dávid kiesik a taktikázás miatt, de az is, hogy vki mást viszi ki.
wesker24
Attila Facebook oldalán Próba párbaj

Miss Röfi 469
Dávid 730

Szerintem egyértelmû kinek kell visszamenni 😄
Kamu az egész, csak játszott, nyilván annak aki az ágyon feküdt, Dorka ahogy nézem.
Igen, kisebb a bicepsze mint az enyém tehát jó gyerek, báttya meglátása szerint. 😄 Krisztiánra értette.
Õ nyilván tisztában van az erõviszonyokkal, a saját kis világképe szerint.
Aztán, hogy ez igaznak bizonyul-e vagy sem majd csak vasárnap derül ki.
deniro2
Persze-persze, addig mindenki rohadtul tisztában van magával, amíg ki nem derül, hogy nincs...😊

Rash87
Szerintem,ha bent vagy egy ilyen játékban vagy játéktól függetlenül,akkor tudnod kellene,hogy mire vagy képes,és milyen erõs a személyiséged.
Õ saját magával nem hinném,hogy tisztában van,ezek szerint.

wesker24
Ebben nincs semmi meglepõ eddig az RTL-nek nem kellett a TV2 meg hülye lett volna nem kihasználni ezt a lehetõséget !
JAJ!!!!

http://www.hir24.hu/bulvar/2014/02/10/vv-eva-testverevel-egyutt-a-tv2-hoz-igazolt/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nekem jobb ötletem van! Menjen ki az összes egyszerre!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

PiszkosFred
Azért viki sem hülye. Látszott az arcán a "nabazdmegmegszoptam" kifejezés 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

elég gáz lesz ha vikit viszi dávid, mind2 játékosban látok fantáziát, adnák nekünk a mûsort.... miért nem esnek elsõként ki azok az emberek, akik 0 át tesznek hozzá a mûsorhoz... sárlot teo józsi dorka zsolt zsófi... ezek 0 ák mind!

Még szép hogy terelés, épp te írtad ha kimondja hogy kit visz ki, az onnantól védettséget kap és így nem viheti majd Vikit. Ebbõl is látszik hogy nem hülye és nem fogja kimondani a valódi választottját. Nem véletlenül rakta Vikire a jelét és nem másra hogy a kihívásig is altassa, így már meg is van az indoka hogy mért öt hívja ki.
Tuti csak terel Zsolték elõtt 😄

PiszkosFred
Debillió ellen - szerintem - nincs esélye. Viki ellen van, mert a simon fanboyok/girlok támogatásával 80-20%-ba lemossa a csajt a párbajon. Ha nem kamuzik, és ez is a farka után megy, akkor ez is bukta a játékot.

DDDDD

Ez baromság, 2 hét alatt szerintem ilyen mértékû has növekedés nincs egy babánál. Bár nem vagyok szakértõ 😄 szimplán csak zabál, mint az állat, mozgás meg 0 😄

PiszkosFred
Hja ok, akkor én másra gondolok. Jóskánál is volt valami hasonló, amikor új lakót vártak 😊

Vv oldalán új videóba Teó, meg Zsolt elõtt hogy nyomja Dávid, hogy Auréliót viszi 😄 Megy a terelés, vagy nem és az igazat mondja? 😄

Sárli terhes állítólag! Simon túl jó munkát végzett!

http://valovilag-6.postr.hu/hihetetlen-de-charlotte-terhes-lehet-simon-tul-jo-munkat-vegze/

<#hehe><#nevetes1>

Amikor Zsófika nem tudott dönteni kettejük közt, akkor sorakoztatta fel Aurélió az érveit.
PiszkosFred
Az nem jóska volt? "Áh, kisebb a bicepsze mint az enyém, emiatt jó gyerek" vagy valami ilyesmi 😊

tudnia kellene hogy hány kg? Ez olyan mint az Aurélió-féle kinek nagyobb a bicepsze érvelés?
Nem csak bent, van ám gond idekinn is, látom. 😄 <#nevetes1>
PiszkosFred
Muszáj lesz neki, a pórnép elõtt nem játszhatja el a bizalmat.

Rash87
Így látom én is.
Azért kíváncsi leszek,hogy a Dávid gyerek tartani fogja-e a szavát,és Vikit visz-e ki.

PiszkosFred
Én vikire fogok szavazni, mert a langyi gyerek ha megszólal, már látszik rajta, hogy mekkora egy csúszómászó. Vikit is tarkón vágnám egy péklapáttal az esetek 90%-ban, ha velem történne az, amit csinál, de a kettõ között akkor inkább õt nézem, mint ezt a kétszínût. Simonka jó volt, az elsõ hét csak róla szólt, kiválóan játszotta benn azt, ami kell a sikerhez. Aztán jött a szokásos sztori: jött egy nõ és papucs lett. Ha nincs csárli, olyan stabilan és fölényesen nyeri meg az egész vv6-ot, mint még elõtte senki sem. Csak hát, a vér leszállt a fejbõl a .....ba, és onnantól simonságnak reszeltek... A többi meg egy agyhalott, ezt jól látja mindenki 😊

Rash87
Ki konfrontálódik bent?
senki se tesz semmit.
mindenki el van a maga világában.

Simon meg már a múlt 😊

wesker24
Miss Röfi nélkül is ugyanúgy lesz konfliktus nem kell ahhoz már Miss Röfi

Az RTL meg gondoskodik róla hogy legyen konfliktus akár igy akár ugy !

Itt a lehetöség hogy az RTL kompenzálja azt amit elbaszott vagyis ha kell akkor hagyják kiesni Miss Röfit ezzel csak az RTL jár jól mert a nézök és elégtételt revansot kapnak Simon miatt !

Rash87
Én nem hiszek,ezekben a szavazásokban 😊
Bár ha mellettem lesz a teló,ezzel az app-al nem került semmibe.
Politikát meg magasról leszarom.

Én nem hinném,hogy ide pont egy Dávid kell,tudnia kellene hogy hány kg.
Kicsit sokat képzel magáról.

Viki meg ellenszenves,az tény,de épp ezért fog bent maradni,és ugyan így kavarni a dolgokat.

wesker24
Ha lenne Okos telom én most tuti hogy szavaznék ! 😄
PiszkosFred
Csak ezúttal ne felejtsetek el szavazni, mert az már most nem lehet kifogás, hogy épp nem néztétek abban a fél órában a tévét (ami persze nem igaz, simán csak azt hitte mindenki, hogy neki nem kell szavazni, megvan anélkül is a dolog - lásd a választások példája).

deniro2
Viktor is folyton utalgat rá, hogy szerinte mindenki hülye, de ennek ellenér mégsem sikerült bármilyen tervet összehoznia a kiválasztásra, hacsak nem azt, hogy mehet párbajozni...😊