ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

???????

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fõleg az édeset és a sósat? Na ne mondd. <#banplz><#falbav><#nevetes1>
Na ez jó kis rész volt, talán az eddigi legjobb

Ahogy tegnap beszéltük, Józsi és Aurelió kissé elbaszták, mert Viki szagot fogott...Charlotte szépen terelt, de Viki megérzése nem áll távol a valóságtól õ is benne van...

Buli nem lehetett túl nagy, Krisztián megint nem lett meghívva :SA::SA😄A

Zsófikát szopatja Dávid ott ahol éri...

Ezenkívül Iza újabb bizonyítékot szolgáltat arra miért is nem keresem a hozzájuk hasonló lányok társaságát a valóságban...Aurélió külseje, Krisztián belseje heh...

Kemény hétnek nézünk elébe asszem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gagax
Emberek , Józsit pumpàljàk h egyre nagyobb lesz ? 😄 v kisebb ruhàkat adnak neki ? 😄 de most nèzem vissza a videokat ès a vezèregyéniség vâlasztàsnàl tûnt fel h mekkora lett ez az ember àllat 😄

wesker24
Jah Aurelia és Józsi Bá gyengék nem igazi taktikusok ! 😄

Akkor ugye maradt a Triumvirátus Dávid Sári és Teo ! 😄
wesker24
Jaja nagyon parázik a disznaja nagyon helyes maradjon is igy ! 😄

Élvezet volt nézni ahogy idegeskedik meg parázik ! 😄
Viki eléggé beszart, nagyon helyes. 😄 <#nevetes1>
desigo
höhö
Józsi ki lett osztva szépen...
PiszkosFred
"Józsiból nem szed ki semmit, õ kõszikla"

2 perc múlva

"meg volt beszélve"

😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ascii
nyomjátok már ki csárli hátán a pap tamást!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

REALista
Micsoda grandiózus terv lehet...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Krisztiam
kemény lesz ha Dávid Auréliót hívja ki 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

desigo
Aurélió már megbánta muhaha
REALista
Ezt ugye poénból írtad?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

picsába h pont ilyenkor akad a stream...na mind1

direkt a lustaságot hoztam fel...

PiszkosFred
"ha nem lett volna lusta komoly focikarrierje lehetett volna..."

Tehetség már nem is fontos, mi? Ezért tartunk ott, ahol. 😄 Lejár edzésre, apuci fizet, hadd játsszon a kölök...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Aurelionak részben igaza volt kivételesen...Iza most mondvacsinált indokkal belekötött...bár Aurél kezdte, hogy beleugatott szóval kettõn áll a vásár...

Amúgy, ha összegezni kéne a 2 embert a srácban sokkal több lehetõség van több nyelven beszél, ha nem lett volna lusta komoly focikarrierje lehetett volna...

Iza pedig egy drogos picsa, aki azt hiszi híres szupermodell...

desigo
Azért Aurélió apját nem kellett volna felhoznia Izának.
2 IQ fighter egyik se tett le semmit az asztalra😊)) 20 évesen ilyenekkel dobálózni te jó ég

desigo
Izának nincs egy érettségije
lol...
Aurelio megint sírt😄DD de a nyugiban

Krisztiam
Izának még érettségije sincs? pfff

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

jackoneill90
na mostmár én is sírok. segíts, nekem nem megy az ustreames.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

baszki Viki sírt a nyugiban

szüleirõl és a testvérei okán ilyet is ritkán látni

wesker24
Öröm nézni ahogy összezavarják Vikit ! xD
Lilu: Jól emléxem sári megesküdött 1 órája?

Jó hogy még majd most adjátok le LOL

jackoneill90
nem tudom, akkor mást nézünk. korábbi linkrõl próbáltam

öröm nézni ahogy Vikit összezavarják😄

jackoneill90
rohadt unalmasak a hétköznap estéim hogy nem tudom sehol nézni élõben.

wesker24
nálam is !
nálam megy...

wesker24
Nagyon helyes ! xD
Charlotte azért szépen átbaszta Vikit😄

jackoneill90
3perce még ment
elég szemét dolog, és még pénzt is kér

nincs közvetítés 😄 megállt a stream
benti srácok is olvadoznak Charlotteól😊 minden olyan feladatban élen jár ahol a bájait és a nõiességét kell adnia. Számomra óriási látványelem...vannak fura grimaszai, ha ettõl eltekintesz nincs vele probléma. Ha nem lenne a múltja és az elején nem nyomult volna annyira Zsoltékra tuti elkaphatták volna...õ pedig vevõ mindenre😄

Többiek mindenképpen gázak nála és szubjektiv, de Iza sokkal rondább nála és vékonyabb is, ami nem az ízlésem...Zsófika smink nélkül tragédia plusz nekem kislány...hiába nagyok a cickói, ha úgy néz ki a csaj smink nélkül, mint egy tini

Még Dorka az, aki külsõre egész vállalható Chárli mellett, Teónak pl a teste nagyon jó, de a feje nem a többiek kuka😊

wesker24
Látom Supernatural barátunk is megjött ! 😄

vagyis ha teljesen mindent kéne venni akkor zsófi, külsõre viszont iza eléggé dög,de a belsõje áááh
a feje rohadt ellenszenves, fõleg amikor beszél 😄DDD
a legszebb????? iza és zsófi a legszebb szerintem
Krisztiam
én Izát megdugnám egyszer aztán mehetne a picsbe 😄DD

pff pont Charlotte?😄 pedig õ a legnormálisabb és legérettebb csaj odabent ráadásul a legszebb is😄

ti hol voltatok 😄DDD
azt hittem kedvencekbe van a topic, aztán nem látok üzit , gondoltam nem nézi senki. aztán megnéztem már a fõtéma alatt hátha mégsincs kedvencben és lõõõõ nem volt. 😄

eddig egyébként mindig másnap néztem, meló után ilyen levezetésnek tökéletes. agy kikapcsolaztán élvezi a történést 😄DD

Sárlottot kéne elküldeni a picsába , alapból unszimpi, a többiekkel egyenlõre nincs bajom.
szavazst nem lehet kidobni, kitutálsz v kit bírsz a legjobban címmel ?
jéé te is megjöttél Winchester?😄😊 hol voltál eddig?

Krisztiam
jaja nekem se tetszik, f*szom kíváncsi az agymenõkre vagy mire
jobb lett volna, ha marad a fél 10-es kezdés

na oké 😄 akkor maradunk a szokásos verzióba, hogy következõ nap nézem meg az elõzõ napi adagot 😄 23ig ne leszek fent ezért...
nálam még hírek vannak 😄
bejött az etetõ😉

ja most hírek vannak, nem tetszik ez a 22 órás idõpont..húznék már aludni a picsába😄

az én anyámat,hogy nem néztem vissza 4 hsz-t 😄DD