ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.valovilag.hu/video/238085
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Szerintem nem itt kezdõdik.
Az nem taktika,h megkéri 2 IQ társát,hogy tegyék rá a jelet,aztán veregeti a mellét,hogy mindenkit kint hagy 😊
Glory, Glory Man. United!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Biztonságban érezte magát, a Simonos szavazás visszaigazolásként szolgálhatott számára és azt hitte ezután tõle tart úgy mindenki mint elõtte Simontól tartottak. Ami tulképpen igaz is, Dávidot leszámítva.
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Lehet így is, de akkor ne csodálkozzon, hogy egyeseknek nem lesz szimpatikus. Az pedig, hogy ezután még õ van megsértve mert erre nem szolgált rá az priceless. 😄
Erre szokták mondani, hogy "Szeretnék annyira gazdag lenni, hogy végre mindenkinek megmondhassam az igazat". Õ kipróbálta, jó bulinak tûnt, de csak a szopóálarcot vette fel idejekorán.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
A másik, hogy Dávidnak kell visszamennie. Látniuk kell az embereknek, hogy elképesztõen rosszindulatú a Viki és rohadtul nem lehetnek rá büszkék a szülei. Amikor bement osztott mindenkit, hogy: ez okoskodik, amaz hülye.. Közbe meg.. fordítva igaz.. elképesztõen zseninek képzeli magát.. nem az! Egy rosszindulatú, "szépet mutatok, de hátba szúrlak" fajta. Ezt most a Dávid nyeri.
ezekre gondoltam elsõsorban
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Persze nyilván nem úgy értetted, meg nincs is jelentõsége, csak nevettem egy jót ezen a megfogalmazáson ennyi az egész. 😄
Teó és Charlotte is érdekes dolgokról beszél hallgassátok
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
viszont Dávid nem ilyen nyíltan, hanem a felszín alatt szövögetné a terveit (kivéve a Vikis esetet, mert ezt bevállalta több emberrel), szóval õ a nézõ számára lehet unalmasabb, õ nem mondja meg a frankót, mint Viki, viszont ugyanúgy odamenne manipulálni másokhoz, mint ahogy azt teszi Zsófikával...
DE az tényleg nagy csavar lenne ha tényleg Aureliat vinné ki de akkor kint is marad ! 😄
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
zömében édes kajákat esznek, de megkívánhatják alkalomadtán a sóst is...összevissza táplálkoznak olyankor
Sóst sem úgy kell elképzelni, hogy minden olyan ételt, amibe ételízesítõt teszünk😄DD
Ha mégis mást hiv ki szerdán akkor csak saját magával baszik ki mert ugy kiesik mint a pinty !
Tudja ezt ö is nagyon jól nem hiába akarja Vikit kivinni mert tudja hogy ellene simán vissza jönne kihasználva a nézök haragját !
Én olyan csavarra számítanék a kihíváskor hogy amikor eljön a kihívás pillanata azt Mondja hogy Aurelia állj tessék itt a kendõ dõljön el ki a legjobb macsó DE nem most hanem késõbb ezért VIKI téged viszlek párbajra ! 😄
ezért mondom Józsi és a digó szúrták ezt el részben...
Az mondjuk nagy csavar lenne, ha Zsófika miatt Aureliót vinné ki😉 Gondoltam erre az opcióra, hogy ezért is szövögeti Zsófikával a terveit, hogy érdekesnek tûnjön Aurélt pedig mivel gyengének gondolhatja, ezért eltûntetni az útból, aki beleavatkozna ebbe az úgymond "álviszonyba"...de mivel ez szövevényes ezt kevésbé tartom elképzelhetõnek...
77-23% az most jelen esetben reális vagyis Vikit valószínûbb, hogy kihívja, mintsem mégsem
Tudná valaki egyáltalán mit kéne csinálni ? 😄 Jah valaki szólna az orvosnak de közben megindulna a szülés és ott a villában kéne megszülnie 😄
Vajon ki lenne olyan bátor hogy levezetné a szülést vagy mindenki be lenne tojva ? 😄
DE ugye még nem is biztos hogy Sári terhes és ahhoz 9 hónap kell 😄
másik, hogy Józsi fél, hogy Viki valóban visszatér és bosszút áll rajta azok után...de majd meglátjuk mi a helyzet
Habár aztán kiderül mi lesz ! 😄
Miért mondta azt Józsi nem vidd ki Vikit mert nem fogsz vissza jönni !
Szerintem Dávid lebeszélte Józsival hogy elhitessék Vikivel hogy nem öt fogja kivinni hanem valaki olyat aki benne volt a szövetségben !
Ez full hülyeség Dávid ugy kint hagyná Vikit mint a szart és ezt tudja is jól csak szerintem el kell altatnia a többiek gyanakvását föleg Miss Röfiét ! 😄
szinte borítékolható volt, hogy innen rájön egész addig nem is sejtett semmit pláne, hogy Charlottek is összezavarták jócskán és Aureliora terelték a gyanút...
nem hülye a csaj az eleje óta pofázom, de nem hiszitek el...
Józsi többet szerepel pár nap alatt mint eddig összesen