153993
ValóVilág 12
-
#145047 Ment privi azt nézd meg ez még mind semmi ! :D -
f1tomi8 #145046 Éjszakázás... Mennyit röhögtem ezen a vidin. :) -
#145045 Na ez jó volt ahogy elnézem az éjjel történtek holnap lesznek ! :D
Krisz és Iza altatódala volt a legjobb szerintem ! -
#145044 Privi ment ! -
Ironman2 #145043 http://valovilag-extra.postr.hu/nezd-meg-a-villalakok-csecsemokori-fenykepeit-vikin-kifekszel-g/ -
#145042 Videót vagy meg se történt!!!! :DDD -
#145041 Ma éjjeli adás zseniális volt életemben nem nevettem ennyit szénné röhögtem magam hogy már fájt a hasam a röhögéstől ! :D -
#145040 Hát a mostani szavazás szerint Zsófi vezet !
És ahogy Lilu mondta aki ezt a hetet megnyeri annak különleges meglepetésben lesz része ! -
McCartman #145039 Remélem Zsófi megnyeri, a hetet is meg a játékot is. :D
Aurélió meg szíve szerint a tininindzsa teknőcökről nevezné el a kölköt. :D -
#145038 Ez kész papás mamás hét van beszarok ! :D
Zsófi egyedül álló anya
Krisz-Iza
Aurelio-Teo
Zsolt-Röfi -
#145037 LOL a készitök tényleg nem vicceltek ! xD
A lányokból terhes kismama lett még a fiukból ifju apuka ! xD
Fiuknak baba kiságyat mig a kismamáknak ebédet kellett csinálni !
2 ifju pár már biztos :
Aurelio-Teo
Krisz-Iza
Az hogy Röfi és Zsófi kitöl esett teherbe az már más kérdés XD
Röfi ugy néz ki mint egy kék bálna xD
Vajon melyik lány férje lett Zsolti bá xD -
who am I 7 #145036 mindenesetre iszonyat primitív az a paraszt gyerek, részegen jól kijön, az agresszivitással együtt.De józanul sincs több esze, mint egy 100-as szögnek.
Az az 5ft-os liba legalább beszélni tudna normálisan, egy szót nem tud mondani affektálás nélkül, a hülyéje.Agyilag egyébként kb egyszinten vannak :D -
#145035 Szerencsére az éjjeli adásban ami volt már minden helyre állt szent a béke köztük ! :D
És gondolom Krisz is csak azért nézett a pohár fenekére mert a malacképű megint beleavatkozott a dolgukba ! -
#145034 Ezzel bassza el a játékát,pedig lett volna esélye megnyerni,de ezzel... nem hinném,hogy túl szimpatikus. -
#145033 Ezek a vezérlősök mazochisták vazee már azért is KHf-et nyomnak mert valaki tüsszentett ! :D -
#145032 De Röfi nem járt sikerrel megint nem is értem miért próbálkozik ez a malacképű hát nem tanult az előző kudarcokból ! :D -
#145031 Persze hogy az IZa ezt csak azért mondta hogy Krisz adjon neki egy csókot mindenki tudja hogy nem terhes csak viccelt ! :D
Habár tényleg nagy pocija lett nem kéne annyit enni ! :D
-
IXEMGabeo #145030 áprilisi tréfa:DDD tuti -
IXEMGabeo #145029 na ne mond...ezt nem hiszem el -
#145028 Holnapi Öf-et nézve Röfinek ez sem jött össze ! XD
Ezen már csak röhögni tudok vazze Röfi mit össze nem szerencsétlenkedik hogy szétválassza öket csak nem akar sikerülni neki ! :D
Holnapi ÖF-ben Iza terhes vagyok töled Krisz ez kész xD
ami igaz az igaz kissé nagy pocija lett Izának xD -
#145027 Krisz ha részeg akkor nem tudja hol a határ és akkor elég paraszt modon viselkedik pedig semmi oka nincs rá ! -
#145026 Vazee Röfi már megint alkotott sikerült megint Krisznek teli beszélni a fejét minden marhasággal !
És az a legnagyobb baj hogy ez a malacképű soha nem fogja feladni a tervét ! -
#145025 Röfi szokás szerint már megint jól bekavart beszél itt zöldségeket már megint ! -
#145024 Mennyire tudtam bazd meg hogy Röfi keze van megint a dologban !
Nem hiszem el hogy ez a elmebeteg ribanc nem adta még fel azt hogy szétválassza Kriszt és Izát ? -
#145023 Egyenlöre nem tudni mert ma még csak a hétfői ÖF lesz !
És kedden szoktak a tematikus hetek kezdődni ! -
#145022 Milyen hét van most? -
IXEMGabeo #145021 ezt a tudást Bruce Lee is megirigyelte volna:DDD
jó h nem szart be a gyakorlat közben:D óriási -
Alekfognyerni #145020 Igen, eddig mindegyik párbajgyőztes nagyon rondán viselkedett már maga a párbaj alatt is. Be kéne küldeni ezeknek Attilát aki elmagyarázna egy-két dolgot. -
#145019 Fogjuk fel ugy hogy bosszút állt a kiesett barátnője miatt (Dorka) :D
De tényleg nem volt sportszerű, de a VV6 ugysem a becsületről és a tiszteletről szól az egy másik évad volt :D -
#145018 undorító volt, ahogy Iza odaszólt Chárlie-nak -
Ironman2 #145017
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-charlotte-hozzamennek-simonhoz-2244835 -
franklille #145016 Minden szavaddal egyetértek.
Emlékszem régen VV Éva kézenfogva várta a Gigi és Anikó elleni párbajeredményének kihirdetését, pedig ott is volt balhé rendesen. Még Olivér és Béci is összepacsizott a párbajuk végén.
Az a versenyző aki nem tiszteli - pláne legyőzött - ellenfelét, a legnagyobb szegénységi bizonyítványt állítja ki magáról. -
McCartman #145015 Belegondoltok, kinek adnátok oda jó szívvel a nyereményt? Elég gyenge ebből a szempontból már a mezőny. -
Alekfognyerni #145014 Undorító volt Izától a beszólás Charlotte felé a párbaj után. Mondjuk Charlotte is megéri a pénzét, a Dorkás párbajnál ő sem köszönt el hanem elfutott onnan. Ez a széria eddig a legalja, a játékosokban semmi alázat nincsen a játékostársaik irányában. Hol vannak már az Alek meg Attila féle játékosok akik mindig elegánsan párbajoztak és nem akarták megalázni a másikat...Aurélió is undorító volt amikor leszakította Ádám képét a falról. Botrány ez a társaság, jó is, hogy Laci kiesett, túl magas szinten volt ezekhez képest. -
Alekfognyerni #145013 Behalok! :D :D :D -
#145012 Nagyon helyes, hogy kiesett a ribi :) -
#145011 Ezt mondta pontosan kisiklottál Charlie ! -
#145010 mit mondott ? nem értettem, Charlie kisiklottál? -
xido #145009 mintha arcra is kezdene hízni:) -
Ironman2 #145008 DrogIza nyert? Akkor most ennek örömére dupla mennyiséget fog elszívni?