153993
ValóVilág 12
-
Alekfognyerni #145289 Krisz-Iza-Viki hármas a fináléban erősen növelné Viki győzelmi esélyeit, mert a Krisz-Iza tábor megbomlana. -
Alekfognyerni #145288 Képzeljétek, az előbb olvastam, hogy X faktor hét lesz a villában. A 3 felkészítő: Danics Dóra, Oláh Gergő és Krasznai Tünde. Dórát imádom, még Fanclub tag vagyok facebook-on. Azt hiszem 1 hétig viszaszokom a VV-re :D A 3 énekes fejenként 2 embert készít majd fel. Kíváncsi vagyok kinek ki jut majd. Szerintem Iza idegbeteg lesz attól, hogy énekelni kell:D -
#145287 Ez már eleve ott megbukik hogy eleve nincs SMS szavazás ! :D
Hanem már mobil applikációs rendszer van vagy esetleg azt gondolod hogy Krisz családja mindenkinek vett egy Okos telót hogy szavazzon Kriszre vagy mi ? XD
Szerintem ennyire nem gazdagok hogy 12 millát elszórjanak csak ugy ez szerintem csak egy mesteri szinjáték kamu az egész ! :D
Végjáték elött senki nem olyan hülye hogy feladja :D
Röfi a 12 millát a VV6 főnyereményére értette nem pedig arra hogy Krisz családja mennyit költött rá hogy bennt maradjon :D -
Orionk #145286 Szerintem arról is szó lehet, ezt az összefoglalót illetően, hogy Krisztiánék 12 milliót költöttek arra, hogy benn maradjon a játékban. Iza azért kiabál, mert azon akadt ki, hogy néhány napig "lábujjhegyen" álltak, hogy ne legyenek annyira feszültek a párbajozók és erre föl meg Krisztián megvette a játékát.
Viki ezért mondja, hogy ez 12 milliót sem ért meg, mert akkor inkább kisétál a játékból, ha itt ilyet lehet csinálni.
Aurelió pedig azon akadt ki, hogy így esett ki Zsolt, holott egyébként benn maradhatott volna. -
#145285 Az előzetes csak jól lett összevágva,nem történt semmi olyan,egyszerű nézői fogás,hogy mindenképp nézd ma :D
De ez ott folytatódik,ahol abba maradt.
Rém unalmas ez a Krisz-Iza veszekedések,mindig.
S itt el is rontja Krisz a játékát,el fogja a végére veszteni a szavazók többségét.
Szóval borítékolható,hogy Viki nyeri meg az egészet,szóval kezdheted a tombolást wesker :DD -
Ironman2 #145284 Beleszagoltunk a villalétbe -
#145283 És persze hogy még egy másodperc Online adás sincs hülyék lennének bekapcsolni általában hajnali 1 fele fél kettő fele szoktak bekapcsolni ha csak néhány percre is ! :D -
IXEMGabeo #145282 igen az ordításából azt vettem ki, hogy ő bevette a dolgot...
Krisz nem szokott nagyon ordibálni, és itt kicsit mesterkéltnek éreztem plusz vigyorgott Aunak háttal...Iza hozta a szokásos kiborulását, amit már megjátszani sem tudna:D zsigerből az elvonási tünetei okán neki meg se kell magát játszania...Röfi pedig Röfi marad azaz rafinált, mint a játék eleje óta...
van a soraidnak igazságtartalma akár ez a forgatókönyv is lejátszódhat...Viki amúgy se szívleli Au-t túlzottan is tudja, hogy nagyon erős...Kriszt sztem már elkönyvelte döntősként... -
#145281 Az durva lenne ha most Röfi Krisz és Iza oldalára állna és kitalálták ezt a mesteri szinjátékot hogy Röfi feladja Krisz és Iza megint összveszik :D
Vagy tényleg lehet az hogy Krisz Iza és Röfi elkezdett játszani és ugymond a legerősebb játékost Aureliot megszívatják egy picit úgymond Röfi nagyon örülne ha Aurelio kiesne mert tudja hogy nagyon erős !
Az mekorra lenne már ha egy Krisz Iza Röfi 3-as döntö lenne és ugymond Aureliot ki idegelik egy picit !
De azt meg nem hiszem hogy Aurelio is be lenne avatva mert az a hülye tényleg elhitte hogy ez most komoly :D -
#145280 Jah szerintem is kamu az egész mert itt valami van a háttérben mert a végjáték előtt senki nem fogja feladni az még Ok hogy Krisz meg Iza megint összevesztek na de az hogy Röfi emiatt feladná az nem létezik :D -
IXEMGabeo #145279 3-asra szavaznék reálisan...
legalább is remélem, hogy olyasmit találtak ki Vikiék, mint anno VV Attila, amit Kingával bejátszott -
#145278 Én se értettem semmit se hogy most mit is beszéltek és min vesztek össze :D
Mert szerintem még az is lehet hogy mind 3-an bevoltak avatva és ugy voltak vele hogy egy kicsit megszívatják Aureliot be volt avatva Iza Kirsz és Röfi Krisz és Iza eljátssza hogy csúnyán összvesznek erre Röfi bemondja hogy ki akar menni :D
1. Most ezt vagy Röfi találta ki egyedül és esze ágában sincs feladni csak elhitetni Aurelioval hogy kamuból feladja
2. Krisz egyedül találta ki vagy összebeszélt Izával hogy most akkor megint mi legyen
3. Mind 3-an benne voltak Krisz Iza és Röfi is hogy Aureliot szivassák meg egy picit ! :D -
IXEMGabeo #145277 igen:) odavágta a célzást rendesen neki:), dehát jól is tette, mert gusztustalan az a kétszínűsége, ami Szaccsónak megvan...
villa legnagyobb napraforgója -
IXEMGabeo #145276 kamuszagot érzek...végjáték fele fel kell kicsit a nézőket izgatni valami témával... -
#145275 Amai ÖF-ben a legjobb rész az volt amikor Krisz ajtót nyit a többiek le vannak sokkolva Iza örül mint az állat Viki röhög mint az állat erre Krisz azt mondja Szia Szács leszünk barátok xD nagyon durván beszólt Aurelionak hogy az köpni nyelni nem tudott xD -
IXEMGabeo #145274 Viki arcából azt vettem le, hogy kamuzik...
Aurélió láthatóan komolyan vette:DDD
Krisz nem volt nyugodt, de gyanús, mert semmit nem értettem abból, amit ordibáltak:D -
#145273 Jah ez egyszerűen nem létezik hogy már csak 6a-n vannak és most adná fel valaki akkor erre az RTL vajon mit lépne vazee ? xD
Nagyon szinte semmit se tudna lépni mert ezt csak kamu az egész majd pont a Retek hagyja kiesni a legjobb emberét Röfit persze tudod mikor ! :D
Mindenki kiváncsi lesz mi lesz holnap de szerintem nagyon semmi nem lesz belöle mert az túl egyszerű lenne ha Röfi tényleg feladná :D -
IXEMGabeo #145272 április 1-je pedig elmúlt -
#145271 Iza ordit mint egy fába szorult féreg lehet hogy megint Röfi huzta fel az agyát azt kiakadt vagy megint valami apróságon akadt ki vagy Krisz huzta fel !
De Iza azt mondja 3 hónapig azt kellett csinálnunk ennünk innunk amit ti akartok erre Krisz te miről beszélsz hülye vagy ? ha annyira akarsz akkor párbajozz vele erre Röfi Krisz te nekem 12 milliot sem érsz ez most komolyan mondom ha kell kisétálok a játékból erre Aurelio ezt most nem mondod komolyan Röfi csenget Aurelio dühöng ez mi a faszom már ? :D
Asszem a holnapi ÖF-ben csúnyán át leszünk kurva mert olyan isten nincs hogy Röfi feladja a játékot ez vagy Röfi mesteri ördögi terve vagy Kriszé :D -
#145270 Jah akkor tényleg valami a nettedel lehet próbáltad mindegyik böngészővel legújabb 5.1-es Silverlight van fennt ? -
#145269 A másik kérdés hogy Iza miért akadt ki ilyen csúnyán és Miért Krisszel üvöltözik már megint ? :D
Most tényleg kiakadt ilyen csúnyán vagy ez valami taktika része :D -
IXEMGabeo #145268 tegnap végig ez volt még amikor te felvetted az anyagot akkor is...mindvégig ez van -
#145267 Nálam is az szokott lenni nem a neteddel van baj hanem a black screen egy fajta másik KHF ami azt jelzi hogy nem sokára adás lesz !
DE nagyon érdekes volt a mai ÖF a párbaj elött az utolsó órákban amikor Röfi odaadja a bucsu levelet Krisznek azt mondja neki ha visszajönnék akkor kösd fel a gatyád ! :D Ez mi ? :D
Full jóban vannak Izával és megint csúnyán összevesznek ez komoly ? xD
Most ezek tényleg megint csúnyán összevesztek komolyan vagy csak direkt szopatnak és direkt vesztek össze XD
Ez nagyon durva lenne Krisztől az évszázad legjobb takitkai huzása lenne, bele se merek gondolni mi lenne itt vazee Aurelio most vesztette el Zsoltot és most elvesztené Röfit is ilyen létezik ? xD
Azt mondja Röfi Krisztián nem ér 12 millát ha kell feladom és csönget az ajtón ez mi ? :D
Szerintem itt valami kurva nagy összeesküvés van vagy mi leszünk totál durván hülyének nézve holnap :D -
#145266 Meg egyáltalán nem is értem min kapták megint fel a vizet vazee az éjjeli adásban még full jóban voltak és másnap reggel megint csúnyán összevesznek már megint ? Ez mi ? :D
-
IXEMGabeo #145265 hmm...Krisztián elhintett egy ilyen mondatot, hogy Viki kösd fel a gatyát, ha visszatérek...
még a mait sem láttam visszalesem...
amúgy nálam csak egy fekete képernyő van és tegnap is az volt, amikor online próbáltam követni...sztem kevés a sávszélességem ehhez -
f1tomi8 #145264 Mi volt éjjel? Kár h Tiwcsi nem csinálja már az éjjeli streameket... -
#145263 Aurelio dühöng Röfi azt mondja ha kell kisétálok a játékból Krisztián halál nyugodtan mondja a magáét Iza üvültözik vele itt valami van a háttérben nem látszott egyáltalán Kriszen hogy full ideges lenne ! :D
Az bebaszna ha Krisztián elkezdett kőkeményen játszani rögtön a párbaj után 1 nap :D pedig még hol van a kiválasztás
Ami a holnapi Öf-ben az lesz ma volt igy fogadni mernék hogy egy deka Online adás nem lesz ! :D
DE érdekes hogy a párbaj után történtekből szinte semmit nem adtak le ami éjjel volt ! -
#145262 Na jó de neki oka volt rá mert az egészsége megromlott igy érthető ! :D -
IXEMGabeo #145261 ki az az elmebeteg?
Lázár László:))) -
#145260 Holnapi előzetes Röfi: Ha kell kisétálok a játékból ez nagyon durva cim XD -
#145259 Érdekes lesz a holnapi ÖF mert Krisztián és Iza megint egymással üvöltözött az hogy miért azt nem tudni és Röfi azt mondta neki ebből elege van és inkább kisétál a játékból és becsöngetett a riport szoba ajtaján !
Fogadjunk ezt megint mesterien össze vágták nem tudjuk mik lehettek az okok amiért Krisz és Iza megint ilyen csúnyán összekaptak habár azt mondta Krisz ha vissza jön Röfi kösse fel a gatyáját !
Most nem tudom eldönteni hogy ezek tényleg megint összekaptak valami apróságon vagy Krisztián és Iza összejátszottak hogy megint csúnyán összevesznek !
De azt nem akarom elhinni hogy csak direkt taktikából vesznek össze megint csúnyán ilyen nincs :D
És az mi hogy Röfi mindezt látva ugy dönt hogy nem akarja tovább folytatni a játékot, ezt tudod kinek akarják ezek bemesélni majd pont a fö manipulátor akarja feladni a játékot ez képtelenség már csak 6-an vannak ki az az elemebeteg állat aki itt képes lenne feladni :D
Mert az nem létezik hogy Röfi feladná ö ennél sokkal ravasszabb annál !
Na most megint sikerült felspanolni a nézöket mert az összes pénzem rá tenném hogy Röfi csak kamuzott amikor azt mondta nem akarja tovább folytatni ! :D
Most már csak arra leszek kíváncsi hogy ezek tényleg komolyan összevesztek vagy csak direkt meg volt beszélve na egy ilyen elözetes után tuti hogy nem lesz adás vagy ha mégis nem fogjuk megtudni hogyan döntött Röfi és mi van Krisz és Iza között ! :D -
IXEMGabeo #145258 thx:) -
#145257 Neked is ment privi ! :D -
IXEMGabeo #145256 küld el már el nekem is:) köszi -
franklille #145255 Ment a válasz, köszi szépen!
Érdemes lesz nézni a mai adást. -
#145254 Privi ment asszem nem hagytam ki semmit se ! -
franklille #145253 Aki látta az éjjeli stream-et a párbaj után, leírná egy-két mondatban a történéseket, ha megkérném? -
#145252 Most itt az ideje hogy Zsófi is meg Teo is párbajozzon ök sem maradhatnak ki :D
Lehet róla szó mert ugye lenne egy Aurelio Krisz és harmadik helyért Iza és Röfi csapna össze ! :D -
#145251 Örülök,hogy Krisz ment vissza,fájjon csak Auréliának.
Most jöhet egy csaj párbaj,már a Teo is kitakarodhatna, mondjuk ő egy pohár víz ellen is kiesne,szóval mindegy,csak legyen kiválasztott vagy kihívott.
Krisz-Viki döntőt akarok :D -
franklille #145250 Pont ezen gondolkodtam, szerencsére maradt még jó érzés a villalakókba. Ellenben ez annál nagyobb szégyen az előző párbajon Izára nézve.