ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért az kemény Zsolt még életébe nem evett pulykacombot.DDDDD

most lesem az éjjeli adást...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Aureliot már Laci is direkt provokálta úgy, hogy ráment az aktuális kiszemelt csajaira😊))

Simon is kihozta 2x is a sodrából pokolian irányítható hülyegyerek...

kajak nem értem a nézõk mit bírnak benne...ennek a srácnak annyira meg kell tanulnia az életet olyan rossz irányba ment el, hogy nem is tudom...külön tanulmány mennyire egy menthetetlen selejt az egész ember...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Auréliót se bírnám elviselni, az állandó ordibálásaival...

Arra azért kíváncsi lennék hányan bírnánk ki Mis Viktóriát, 24 órában összezárva, mikor nyomatja a monoton **** szövegét, nem hagyva szóhoz jutni a másikat és mellé önelégülten vigyorog. Nekem így videón sok néha. Mondjuk ha az a terve, hogy Simon kikészítése után rámegy Aurélióra az nem rossz, mivel Aurélió ritka ideggyenge, hátha történik valami újabb fight 😄

viszont elég durva látni, hogy a mûsorvezetõk mennyire részre hajlóak Vikivel szemben...

eszméletlenül nyomják elvégre õ is protekciós...Le is vették az RTL mostról azt a bizonyos belevaló adást ahol Béci vitatkozott a betelefonálóval...

És szerintem ez az öregasszonyos büntetés nem is volt igazi büntetés a számára...sõt ezzel csak jót tettek neki. Látják sztem, hogy a népszerûségi mutatója alacsony, ezért mindent bevetnek, hogy feltornázzák Dávid pedig degradálják jó 2 napja...Szorossá akarják a párbajt tenni.

Visszatérve, nem is értem, hogy engedhették, hogy egy Cs. Adél és egy mûrapper legyen akár mûsorvezetõ...semmi tapasztalatuk nincsen csak õket is odabaszták, egyiket Istenes miatt a másikukat pedig azért, mert jobb madarat nem találtak...

nekem tetszik h így kiröhögi a buzi gyereket így kell felfogni az egészet amikor valaki támad😄DD

nekem Viki kedvenc lehetne, bár vannak olyan dolgai, amikkel a határokat átlépi ennek ellenére elég nagy feszültségforrás odabent, ami nekünk nézõknek jó hisz abszolút unalom lenne, ha nem lenne ki ellen szervezkedni...

Nekem még mindig van egy olyan hátsó gondolatom, hogy valójában idekint egy normális, átlagos lány, de odabent mindent bevet a cél érdekében...

csak sokan a benti szerepét úgy állítják be, mintha idekint is ilyen lenne honnan tudjuk idekint milyen?

PiszkosFred
Tipikus elmeroggyant nethuszár komment, aki csak billentyûvel ilyen "kemény", otthon meg papucs vagy még mindig a mama-hotelben él 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"esküszöm nekem is viszket a kezem a videót nézve. megy rá az emberre meg simogatja veszekesés közben. mekkorát le kéne neki baszni...juhuhuuuu, meg a háttérben röhögõ Izának is."

😄😄

lehetséges, de én most arról beszélek, hogy senki nem vállalta a semlegességet, pedig lehet ilyen helyzetben sokat segítene és kevesebb lenne a támadási felület...Zsolt esetében indokolt is lett volna pl😊

Ez nagyon nagy😄

A debil megint kiakadt, Iza röhögése órási😄

PiszkosFred
Szerintem hazudtak, vagy nem merték elmondani a valódi véleményüket, mert mi van akkor ha a másik jön vissza... 😊

VV5-ben nem egyszer volt olyan indok, hogy inkább semlegesek maradtak, mint bárki más párbajozó mellé álltak volna

Zsolt is pl. simán maradhatott volna semleges...

PiszkosFred
Egy 100 m2 területen bezárva élõ 10-12 ember számára, akik 24/7-ben egymást nézik, egymás mellett laknak, ilyen emberek számára nincs olyan, hogy semlegesség vagy a másik érdektelen. 😊 Szerintem.

Azt nem vágom korábbi szériákban semlegesnek lehetett maradni...

itt nem értem miért nem hisz, ha tényleg olyan személyek párbajoznak, akik számomra érdektelenek akkor lehessen már középen maradni

én akkor se tudnék olyat támogatni aki a bizalmammal szórakozik.

Iza állítása szerint azért kedveli Viki, mert az igazat mondja...

részben igaz az emberek arcába odamerte mondani, ami fájt neki, a manipuláció és az összeugrasztás más lapra tartozik😉))

wesker24
Majd meglátod vasárnap este egy kis meglepi a Viki ellenes tagoknak 😄
ha Dávid megy vissza ! 😄
mi? milyen sorsolás? 😄

Amúgy a legdurvább az, hogy Iza a legnagyobb támogatója Vikinek, de anniyra sík az a nõ, hogy még õ is elmondja, hogy mennyire kihasználta Viki az õ bizalmát, stb. de nem baj 😄

wesker24
Bevettelek téged is a sorsolásba majd vasárnap este kiderül hogy nyertél-e ? 😄
Nem tudom ki fog visszamenni a párbajról, én Dávidnak szurkolok, de nagyon furcsa dolgok mennek most itt. az utóbbi 2adásban minden jelenetben azt erõltetik, hogy Vikivel milyen csúnyán elbántak, meg õt most menniyre kell sajnálni, és hogy õ nem bántott shoa senkit, stb.

Ráadásul Dávid túlzott magabiztossága is nagyon jól ki van emelve, ami nem túlságosan szimpatikus az embereknek, amúgy nekem sem. Ráadásul Lilu is minden adásban a vidók után még 2-szer elmondja ezeket a szövegeket, hogy méginkább ki legyen hangsúlyozva.

Ettõl függetlenül Viki egy gerinctelen gyökér, és nagyon remélem, hogy Dávid fog visszamenni, csak már szerintem közel sem anniyra egyértelmû ez, mint mondjuk 2-3napja

Jaja, akkor még normális súlyban volt 175/73.

PiszkosFred
Beállósnál és kapusnál nem hátrány, de azért az is tény, hogy a versenysúlya a mostaninál kedvezõbb volt anno 😊

Na de, hogy inkább VV-rõl dumáljunk. VV Atec oldalán Pácz átvette a vezetést. Egyébként ma olvastam, hogy kapus volt, ott elõny a nagy testfelület. 😄

Engem nem kell kisegíteni, én is ******, Õ nem bír meglenni nélkülem. 😄😄

Én leszarom mindkettõtöket ha ezzel ki vagytok segítve. 😄 <#nevetes1>
Az spamelés, hogy a vv-hez hozzászólva elmondom véleményem, még ha az egyesek szerint hülyeség is?

Itt spamelni te szoktál! Te ugyanis folyamat belém kötsz, hogy mit írok. Mi vagy te Vikike típusú lányka? 😄 Én leszarlak téged te is szarj le engem és ennyi. 😊

Az meg hogy le van zsírozva nemcsak az én véleményem, szóval egyenként írd be akkor, hogy kik spamelnek még 😄 Idióta...

Alekosz elkészítette az év videóját

marhalábszár pörkölt a legfölsõbb szinteken😄DD

Lehet, hogy nem full homok de akkor két kapura játszik. Heteroszexuális férfirõl ilyen képet nem tudsz készíteni.
Smithwarden
A Simonos kizarasos szavazasra irtam, hogy "multkor"...
Akkor is itt nyivakoltal, hogy ne fossunk, tutira nem szavazza ki az RTL es kozben persze siman kiszavaztak a nezok.
Hazudok mi...?
Jossz ujra a agyatlan szovegeddel, hogy "100000000000% le van zsírozva" az egesz.
Akkor meg minek spammeled szet folyamatosan a topikot a logikatlan hulyesegeidet es minek nezed a musort, ha ezt gondolod az egeszrol?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/megdobbento-allitas-aurelio-a-fiukat-szereti-2237157

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ledöbbentem, hogy ennyien Viki mögé álltak a Villában. 😮 <#merges2>

Szerintem nagyon problémás lenne, ha Viki menne vissza.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Rash87
S az alapján fognak dönteni a nézõk,hogy kinek milyen bulija volt?

Semmit sem befolyásolnak ezek,max majd a végén jó lesz ezekre fogni,hogy emiatt esett ki xyz.
Aki eddig nézte,tudja ki milyen,és kire fog szavazni.

Nem ezekbõl fog változni 1-1 emberrõl a vélemény.

Glory, Glory Man. United!

Ezt én mindig is értettem, de valahol azért az elõzõ szériákban volt valamennyi értelem, és valamennyi eredeti érzelem amitõl egy ember igazán ember.

Mindannyian tudjuk,hogy Magyarország aljait rakják bele ebbe a mûsorba, de azért mindig volt egy két játékos aki képvisel valamennyi értelmet aki miatt tényleg leül az ember mert érdekli, hogy hogyan oldja meg az adott helyzeteket nem primitív módján,hanem emberien.

Atec is egy tapló paraszt volt az elején valahol kedveltem valahol nem, de megmutatta, hogy õ is egy ember, és õ is érez.

Atec nem a taktikussága miatt nyerte meg a játékot ez szerintem egy nagy hülyeség arról nem beszélve,hogy talán a Sádi-Eszter párbajt tudták csak úgy Petivel megrendezni ami össze is jött a többibe nagyon bele se tudtak manipulálni.

Megmutatta az emberi érzelmesebb oldalát, és volt a végén a nyerõ.
PiszkosFred
Pont ezért nem szabad elvárásokat támasztani az ilyen típusú mûsorral szemben. Ez ugyanolyan szórakoztatás, mint a baráttokközt/jóbanrosszban, vagy bármelyik más napi sorozat. A lényeg, hogy nézzék. Ha kell, kiírnak szereplõket, ha kell, visszahoznak a sírból is másokat, a lényeg, hogy nézzed valami oknál fogva.

Mármint Tohonya Szájmont...
De ezért is átlátszó a mûsor mert a Dávidot pont Viki miatt küldték be mivel tohonya baszta ki Vikit így annyira érezhetõ volt,hogy az új lakó azért megy be, hogy puhos ellen legyen...semmi meglepõ nincs ebben...
Annak idején mikor volt az Atec Fecó párbaj nem kicsit vezetett Fecó azt kb 20 perc alatt megfordult az egész,de nem kicsit.

Nem hiszem,hogy annyian szavaztak volna Atecre annyi idõ alatt szerintem inkább felcserélték a két képet azt szeva...Piszkos Ferinek Ferinek ebbe igaza van semmi eredetiség, semmi õszinteség, semmi komolyság nincs ebbe az egészbe a lényeg a nézõk szórakoztatása, és a pénz.
PiszkosFred
Minden tiszteletem a tiéd, de néha tényleg azt hiszem, hogy a memóriád olyan, mint egy aranyhalé. Nagyon jól tudod, hiszen évek óta követed a VV-ket és egyéb realityket, hogy az összes játék így mûködik. A csatorna kreatívan, de befolyásol mindig, legyen az bármilyen külsõs szavazós (!) mûsorról. És mégis, minden párbaj elõtt erre rácsodálkozol 😄

Öreg néni elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, hogy is hívják azt a német urat, aki otthon mindig eldugja a dolgaimat?
- Alzheimer, Mari néni, Alzheimer…

A retek most több potenciált lát az általatok csak õskocaként aposztrofált játékosban, mint a frissen és melegen beküldött másikban. Ennyi. Következõ párbajon mást fognak nyomni. Ez egy nyomorult játék, elõre kiválasztott agyhalottakkal, képtelen szituációkkal, csak hogy nézze a nép. A 10 évig futó gyõzike show országa pedig nézi, mert addig sem kell a saját nyomorára gondolni. El kell ezt fogadni, ez nem az igazságosság játéka, ez egy profi tévémûsor, amelyrõl vagy így, vagy úgy, de fél évig beszél az ország (még azok is, akik persze "sosem nézik", csak a discoveryt meg a spektrumot - haha) 😊

butabécibelevalo
Na a retek honlapjára nem tette fel a buzizós mûsort.Persze, azt lehet ugye mûsorban, buzizni, de dagadtozni azt nem 😄 Ezzel nem a homárokat akarom védeni, csak a retek és béci nyomorúságát,szánalmasságát.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Nem írtam ilyen elõzõ párbajon 😄 Szóval Atit idézve " HAZUCC" 😄😄 De most befog, mert nagyon durván Vikit nyomják minden területen 😄

Smithwarden
Uristn Ferrari23. :p
Azt hitted multkor is, hogy "visszakuldi az RTL" ezt + azt es akkor sem jott be az 100000%-os tipped. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Vv ati szavazásán

Dávid - 1660
Viki - 1652

😄😄

wesker24
Ezt már rég eljátszották kit akarnak ezek hülyének nézni 😄 még hogy néhány % röhög a vakbelem a sok hülye agyhalott meg ezt beveszi hogy tényleg csak néhány % volt köztük !

Mondom ugy manipulál a Retek ahogy akar ! 😄
wesker24
Már csak arra lennék kiváncsi hogy mi lesz a Mai Öf-ben lehet hogy most direkt nem Röfiéket mutassák hogyan zabálnak ! 😄

1-2% lesz az eltérés ez fix, nagyobb legyen a dráma, izgalom a párbaj alatt 😄😄😄D:

wesker24
Nem sokat érünk vele ha a Retek ugy manipulálja a szavazást ahogy akarja !

PL azt is kinézem belõlük hogy a Párbaj ideje alatt aki Dávidra akarna szavazni azt a hiba üzenetet irja ki hogy pillanatnyilag nem elérhetõ vagy szavazatát nem tudtuk fogadni próbálja késöbb miközben Röfiékre simán tudnának szavazni !

Sokféle képen bele nyúlhatnak ha pl az lesz hogy csak néhány % lesz kettõjük között na abban tuti a Retek keze van benne !

Ha meg mondjuk 60-40 vagy 70-30 % lesz akkor azt nehezen hiszem el hogy a 70 % Viki-é lenne ennyi agyhalott nem lehet akkor hogy Röfire szavaznak !
Elhiheted nagy ívben leszarom mit esznek LOL. Csak az irritál mennyire durván befolyásolja RETEK KETTÕ az egész párbajt.

PiszkosFred
Továbbra is adott a lehetõség, írni kell a román ortt-nek, és bepanaszolni a mûsort. 😊 Vagy pedig menj a magyar ombudsmanhoz és panaszold be, hogy a melegeket diszkriminálja a retekkettõ. Egybõl kettõt is.

De most komolyan, ki nem szarja le? Amíg nem az én kajámat viszik el nekik, érdekli a fenét. Szavazz a kedvencedre vasárnap, bosszuld meg! 😊

wesker24
Ja errõl van szó az RTL ugy manipulál ahogy akar !

Már csak arra lennék kiváncsi mit mutatnak az ÖF-ben ?

Ha Röfiéket mutassák hogy esznek akkor egyértelmû hogy Röfit akarja vissza a mocsadék RTL !

Habár az érdekes lenne hogyha nem Röfiék zabálását mutatnák hanem Dávidékat hogy miröl beszélnek éppen !

DE a mocsadék RTL nem hülye tuti hogy a mai Öf-ben is azt kell nézni hogyan zabál Röfi meg a többi alattvalója !

Ja + malackák kaptak zenét is, Dávidéknak az se volt. Így kell ezt csinálni 😄

Viki buliján az este kibaszott nagy kajás tálak, minden szar, Dávidnak meg belöktek pár napja mikor volt a bulija 2 üveg piát, azt jóvan 😄😄

100000000000% le van zsírozva malac visszamenetele.