ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most lesem az éjjeli adást...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Simon is kihozta 2x is a sodrából pokolian irányítható hülyegyerek...
kajak nem értem a nézõk mit bírnak benne...ennek a srácnak annyira meg kell tanulnia az életet olyan rossz irányba ment el, hogy nem is tudom...külön tanulmány mennyire egy menthetetlen selejt az egész ember...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
eszméletlenül nyomják elvégre õ is protekciós...Le is vették az RTL mostról azt a bizonyos belevaló adást ahol Béci vitatkozott a betelefonálóval...
És szerintem ez az öregasszonyos büntetés nem is volt igazi büntetés a számára...sõt ezzel csak jót tettek neki. Látják sztem, hogy a népszerûségi mutatója alacsony, ezért mindent bevetnek, hogy feltornázzák Dávid pedig degradálják jó 2 napja...Szorossá akarják a párbajt tenni.
Visszatérve, nem is értem, hogy engedhették, hogy egy Cs. Adél és egy mûrapper legyen akár mûsorvezetõ...semmi tapasztalatuk nincsen csak õket is odabaszták, egyiket Istenes miatt a másikukat pedig azért, mert jobb madarat nem találtak...
nekem Viki kedvenc lehetne, bár vannak olyan dolgai, amikkel a határokat átlépi ennek ellenére elég nagy feszültségforrás odabent, ami nekünk nézõknek jó hisz abszolút unalom lenne, ha nem lenne ki ellen szervezkedni...
Nekem még mindig van egy olyan hátsó gondolatom, hogy valójában idekint egy normális, átlagos lány, de odabent mindent bevet a cél érdekében...
csak sokan a benti szerepét úgy állítják be, mintha idekint is ilyen lenne honnan tudjuk idekint milyen?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
😄😄
Ez nagyon nagy😄
A debil megint kiakadt, Iza röhögése órási😄
Zsolt is pl. simán maradhatott volna semleges...
itt nem értem miért nem hisz, ha tényleg olyan személyek párbajoznak, akik számomra érdektelenek akkor lehessen már középen maradni
részben igaz az emberek arcába odamerte mondani, ami fájt neki, a manipuláció és az összeugrasztás más lapra tartozik😉))
ha Dávid megy vissza ! 😄
Amúgy a legdurvább az, hogy Iza a legnagyobb támogatója Vikinek, de anniyra sík az a nõ, hogy még õ is elmondja, hogy mennyire kihasználta Viki az õ bizalmát, stb. de nem baj 😄
Ráadásul Dávid túlzott magabiztossága is nagyon jól ki van emelve, ami nem túlságosan szimpatikus az embereknek, amúgy nekem sem. Ráadásul Lilu is minden adásban a vidók után még 2-szer elmondja ezeket a szövegeket, hogy méginkább ki legyen hangsúlyozva.
Ettõl függetlenül Viki egy gerinctelen gyökér, és nagyon remélem, hogy Dávid fog visszamenni, csak már szerintem közel sem anniyra egyértelmû ez, mint mondjuk 2-3napja
Itt spamelni te szoktál! Te ugyanis folyamat belém kötsz, hogy mit írok. Mi vagy te Vikike típusú lányka? 😄 Én leszarlak téged te is szarj le engem és ennyi. 😊
Az meg hogy le van zsírozva nemcsak az én véleményem, szóval egyenként írd be akkor, hogy kik spamelnek még 😄 Idióta...
Akkor is itt nyivakoltal, hogy ne fossunk, tutira nem szavazza ki az RTL es kozben persze siman kiszavaztak a nezok.
Hazudok mi...?
Jossz ujra a agyatlan szovegeddel, hogy "100000000000% le van zsírozva" az egesz.
Akkor meg minek spammeled szet folyamatosan a topikot a logikatlan hulyesegeidet es minek nezed a musort, ha ezt gondolod az egeszrol?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Szerintem nagyon problémás lenne, ha Viki menne vissza.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Semmit sem befolyásolnak ezek,max majd a végén jó lesz ezekre fogni,hogy emiatt esett ki xyz.
Aki eddig nézte,tudja ki milyen,és kire fog szavazni.
Nem ezekbõl fog változni 1-1 emberrõl a vélemény.
Glory, Glory Man. United!
Mindannyian tudjuk,hogy Magyarország aljait rakják bele ebbe a mûsorba, de azért mindig volt egy két játékos aki képvisel valamennyi értelmet aki miatt tényleg leül az ember mert érdekli, hogy hogyan oldja meg az adott helyzeteket nem primitív módján,hanem emberien.
Atec is egy tapló paraszt volt az elején valahol kedveltem valahol nem, de megmutatta, hogy õ is egy ember, és õ is érez.
Atec nem a taktikussága miatt nyerte meg a játékot ez szerintem egy nagy hülyeség arról nem beszélve,hogy talán a Sádi-Eszter párbajt tudták csak úgy Petivel megrendezni ami össze is jött a többibe nagyon bele se tudtak manipulálni.
Megmutatta az emberi érzelmesebb oldalát, és volt a végén a nyerõ.
Nem hiszem,hogy annyian szavaztak volna Atecre annyi idõ alatt szerintem inkább felcserélték a két képet azt szeva...Piszkos Ferinek Ferinek ebbe igaza van semmi eredetiség, semmi õszinteség, semmi komolyság nincs ebbe az egészbe a lényeg a nézõk szórakoztatása, és a pénz.
Öreg néni elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, hogy is hívják azt a német urat, aki otthon mindig eldugja a dolgaimat?
- Alzheimer, Mari néni, Alzheimer…
A retek most több potenciált lát az általatok csak õskocaként aposztrofált játékosban, mint a frissen és melegen beküldött másikban. Ennyi. Következõ párbajon mást fognak nyomni. Ez egy nyomorult játék, elõre kiválasztott agyhalottakkal, képtelen szituációkkal, csak hogy nézze a nép. A 10 évig futó gyõzike show országa pedig nézi, mert addig sem kell a saját nyomorára gondolni. El kell ezt fogadni, ez nem az igazságosság játéka, ez egy profi tévémûsor, amelyrõl vagy így, vagy úgy, de fél évig beszél az ország (még azok is, akik persze "sosem nézik", csak a discoveryt meg a spektrumot - haha) 😊
Na a retek honlapjára nem tette fel a buzizós mûsort.Persze, azt lehet ugye mûsorban, buzizni, de dagadtozni azt nem 😄 Ezzel nem a homárokat akarom védeni, csak a retek és béci nyomorúságát,szánalmasságát.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Azt hitted multkor is, hogy "visszakuldi az RTL" ezt + azt es akkor sem jott be az 100000%-os tipped. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Dávid - 1660
Viki - 1652
😄😄
Mondom ugy manipulál a Retek ahogy akar ! 😄
PL azt is kinézem belõlük hogy a Párbaj ideje alatt aki Dávidra akarna szavazni azt a hiba üzenetet irja ki hogy pillanatnyilag nem elérhetõ vagy szavazatát nem tudtuk fogadni próbálja késöbb miközben Röfiékre simán tudnának szavazni !
Sokféle képen bele nyúlhatnak ha pl az lesz hogy csak néhány % lesz kettõjük között na abban tuti a Retek keze van benne !
Ha meg mondjuk 60-40 vagy 70-30 % lesz akkor azt nehezen hiszem el hogy a 70 % Viki-é lenne ennyi agyhalott nem lehet akkor hogy Röfire szavaznak !
De most komolyan, ki nem szarja le? Amíg nem az én kajámat viszik el nekik, érdekli a fenét. Szavazz a kedvencedre vasárnap, bosszuld meg! 😊
Már csak arra lennék kiváncsi mit mutatnak az ÖF-ben ?
Ha Röfiéket mutassák hogy esznek akkor egyértelmû hogy Röfit akarja vissza a mocsadék RTL !
Habár az érdekes lenne hogyha nem Röfiék zabálását mutatnák hanem Dávidékat hogy miröl beszélnek éppen !
DE a mocsadék RTL nem hülye tuti hogy a mai Öf-ben is azt kell nézni hogyan zabál Röfi meg a többi alattvalója !
100000000000% le van zsírozva malac visszamenetele.