153993
ValóVilág 12

• Breki33
    Azért George Michael nagy slágerét illik ismerni :-)
  • wesker24
    Na ezen én is meglepődtem hogy Izáéknak olyan dalt sikerült kifogniuk ami még nekem se ismerős !

Az még hagyj ám hogy nem ismerős de még elég nehéz angol szövege is van !

Röfi-Teo könnyű dalt kaptak ez még Teo-nak is menni fog Aurelio-Zsófi a lehető legjobb dalt kapták viszont Krisz-Iza kapta a legnehezebbet !

Hátha igy nézzük akkor egyértelmű hogy kifogja nyerni az X-factor hetet az pedig Aurelio-Zsófi páros lesz !
  • Rash87
    Főleg,hogy Krisz-Iza olyan dalt kaptak,ami nem ismerős.
    Nem is értem,ezt a választást...
  • wesker24
    jah ezt gondoltam én is !

Röfi-Teo dala egész jó meg könnyű dal is már csak bele kell jönniük !

Aurelio-Zsófi nagyon jó számot kaptak bulizós pörgös táncolós nagyon nagy esélyük van arra hogy meg nyerjék ha mindketten odarakják magukat !

Viszont Krisz-Iza-nak van a legnehezebb dolga mert a dal választás nem sikerült túl jól úgy hogy Krisznek fingja nincs az angolhoz meg Izának is meggyűlik a baja az angollal, és én is egy másik dalt választottam volna nekik !

Az már más kérdés hogy kire szavaznak majd a nézök !

Szerintem is Krisz-Iza és Aurelio-Zsófi között fog eldőlni ki nyeri meg

Habár ha Krisz-Iza odateszi magát akkor van esélyük nyerni meg mert ugye Sehi és Attila és vicces volt meg szórakoztató mégis Csaba-Vera nyerte meg !

• IXEMGabeo
    sztem szarul választott:D legalább is sikerült a legirritálóbb dalt kiválasztani, ami zavarja a fülem

Vikiéké az I need a dollar egészen jó...

Izáék dala is eléggé gyér:)
  • IXEMGabeo
    Jó elfelejtettem h pont Vikiék akik nem túl népszerűek odabent:)

ilyen alapon simán a Zsófi-Au páros nyeri
  • Alekfognyerni
    Nem hinném. Valószínűleg a nézők fogják eldönteni, és egyikük sem a szimpatikusabbak közül való. Ez a meccs Izák és Aurélióék között fog eldőlni szerintem. Remélem Izáék nyerik, már csak Dóri miatt is, bár szerintem választhatott volna jobb dalt is nekik. Ezzel könnyen befürödhetnek. Oláh Gergő jól választott, Zsófi és Aurélió ráadásul elég ügyesek is, szerintem ők lesznek a legjobbak, az más kérdés, hogy a nézők kire szavaznak.
  • Alekfognyerni
    Krisztián nem viselkedik valami szépen mostanában, szerintem Izának van igaza. Ő sem könnyű eset, de rajta érzem inkább azt, hogy próbálkozik, míg Krisz lassan menthetetlen eset lesz.
  • IXEMGabeo
    Viki-Teó páros kapta a legjobbat, még ők talán a legszimpatikusabb páros...odafogják ők is tenni magukat és sztem ők nyerik meg:)
  • IXEMGabeo
    Krisztiánnak rendesen kinyílt a csipa:D, vicces volt viszont mikor angoloztak és Iza el volt az angoljától ájulva Krisz meg megszólalt, hogy olyan az ő angolja is, mint a törött bilifüle:DDD
  • wesker24
    Na a lecke fel van adva a villalakoknak rendesen ! :D

Viki-Teo viszonylag egy könnyű számot kapott az I need a dollar dollar what I need !

Aurelio- Zsófi egy nagyon pörgös táncolos rapes bulis számot kapott !

Krisztián és Iza viszonylag egy elég nehéz 90-es évek beli számot kapott ! :D
  • wesker24
    Krisz szokás szerint megint a pohár fenekére nézett és egy kicsit berúgott na ilyenkor előjön a bunkó énje ezért is veszett össze Izával megint !
  • IXEMGabeo
    nekem se szimpi valahogy...

mindenesetre kellett ez a löket mivel nem hívják sehova fellépni;)
  • Rash87
    Nem a múltja miatt nem szimpatikus,maga a megjelenése,meg viselkedése.
    Mondjuk ebben az x-faktorban nem sok szimpatikus versenyző volt :D
  • apion
    Nekem is szimpatikus volt az X-Faktorban. A minap olvastam egy cikket róla, hogy nem úgy jöttek össze a dolgai az elmúlt időben, mint szerette volna. Gondolom most ezzel kapott egy újabb esélyt, hogy a köztudatba maradjon és felszabaduljon, mert szerintem egy kicsit görcsös.
  • Alekfognyerni
    Tünde nagyon kedves lány akire sokan köpködnek a múltja miatt. Én bírom.
  • Rash87
    Akkor igazán szétválaszthatták volna Krisz meg Izát is...
    Azok állandóan basztatni fogják egymást,és nem úgy... :D

Amúgy tudnám,miért pont Krasznai Tündét küldték be,annyira irritál,h nem igaz,csak bólogat mint egy kutya.
  • Ironman2
  • Alekfognyerni
    Nem alszanak ott.
  • Ironman2
    Ott is alszanak? Remélem Krasznai hangszálait megmozgatják egy kicsit!
  • wesker24
    Jah szerintem Gergönek lesz a legkönnyebb dolga Aurelioval és Zsófival !

Dórinak nem lesz könnyű dolga Iza állandó kirohanásai miatt de ma éjjeli adásban már nagy volt az összhang Iza és Krisz közt !

Tündének lesz a legnehezebb dolga Teo miatt mert Röfi az egy más dolog ! :D
  • Alekfognyerni
    Megvannak a párosok és mentoraik.

Danics Dóra: Iza-Krisz

Oláh Gergő: Aurélió-Zsófi

Krasznai Tünde: Viki-Teó

Szegény Dórinak és Tündének lesznek problémáik:D Dórinak állandóan pszichiáterként is kell majd funkcionálnia Izáék balhéinál, Tündének pedig ki kell valamit hoznia a Viki-Teó párosból akik amúgy sem bírják egymást. Oláh Gergőnek szerintem nem lesz gondja Zsófiékkal.
  • wesker24
    Na ugye ma éjjel egyáltalán nem volt adás egészen hajnali fél 2-ig akkor bekapcsoltak néhány percre ahol Iza és Krisz nyugisan beszélgettek ahol Krisz mondta hogy emlékeztesse hogy borotva pengét nem felejtsen el felírni Iza kérdezi milyen borotva penge nem borotva fej az de Krisz azt mondja igen Borotva fej az, azt mondja mi az már hogy tőlem kér tanácsot mit hogyan kell csinálni még jó hogy azt nem kéri TŐLÜNK hogyan nyerje meg az egészet.

Vagyis Krisz és Iza egy duettet alkotnak és Krisz is belement abba hogy megpróbálja már csak azért is meg Iza kedvvért is.

Következő néhány perces Online adásban Krisz és Aurelio beszélget arról hogy Krisz már megint a rossz üvegből iszik mert Aurelio megjelölte magának hogy melyikből fog inni ezen a héten Krisz meg összetévesztette
    gondolom a fiuk is beletörődtek abba hogy még egy hétig egészséges életmód lesz.
  • IXEMGabeo
    pedig most kajak érdekesebb lett volna egy rendhagyóbb felállás
  • Rash87
    Ha Krisz+Iza lett,akkor egyértelmű h Au Teo-t kapta.
    Vagyis Nekem ez így reális :)
  • wesker24
    Hátha összerakják őket akkor lehet ! :D

Még nem tudjuk a Duett párokat !
  • Rash87
    Viki+Zsófi fogja megnyerni,ez fix :)
  • wesker24
    Nah jah ha Izát és Kriszt egybepakolnák és egy duettet alkotnának ráadásul még meg is nyernék na az lenne durva ! :D

El tudom képzelni mi lenne ha Krisz családjához menne Iza és Krisz bemutatná a családjának a kedvesét Izát xD vagy esetleg forditva és Izáékhoz mennének és Krisz ismerné meg Iza családját !

Mekkora lenne már XD
  • IXEMGabeo
    na, ha Izát és Kriszt egybepakolták (előzetes alapján kiderült) , és tegyük fel ők nyernek akkor képzeld csak el Izát Kriszék családjánál:DDD vagy éppen Iza mama vajon miképp fogadná Kriszt

bármibe lefogadok, hogy ez a forgatókönyv lesz:D tuti ők nyerik meg
  • IXEMGabeo
    igen ott a kendő volt a tét ahogy a box hét után is:)

szerintem elég baromság volt így utólag...Fecó is csak ennek köszönhetően lett 4., mármint a Villa Aréna okán...ami látványra és feladatokat tekintve egész jó volt, de kicsit igazságtalan volt mivel egy jobb kondícióban lévő játékos (Csaba) simán nyerte szinte mindig
  • wesker24
    Hát remélem itt is az lesz bárki nyeri meg a család látogatás az fasza nyeremény lenne !
  • IXEMGabeo
    ja igen Annamarihoz mentek el:) azt Csaba ott is gitározott
  • IXEMGabeo
    jaj emlékszem Csaba és Annamari elmentek egy nagyon szegény családhoz
  • wesker24
    Én arra tisztán emlékszem mintha tegnap történt volna hogy az egyik család látogatás volt a jutalom !

Kinga ezért is borult ki annyira mert nem akarta hogy Attilát megismerjék fel is adták a versenyt !

És ugye Annamari és Csaba nyert és ugy döntöttek hogy Annamari családját látogatják meg Csabi még egy kis plüssmackót is vitt a kicsiknek és Annamari angyon örült hogy láthatja a családját !

De az X-fakotr hétnél tényleg nem tudom mi volt a jutalom ott lehet tényleg a védettséget jelentő kendő volt az és ezért nem tudták kivinni párbajra akkor Verát és Csabit !
  • IXEMGabeo
    mindkettőben ott volt Csaba az fix...

vicc, hogy nem rémlik mi volt a győztesek jutalma...
    nem a védettséget érő kendő? Csaba és Vera védettek voltak nem?
  • wesker24
    Jah remélem Iza erőszakosabb lesz és ráveszi Kriszt hogy működjön együtt és vegyen erőt magán hogy énekeljen !

Mert már nem tudom melyiknél volt az a nyeremény a Szombat esti láznál vagy az X faktor hétnél hogy elmehettek család látogatásra aki az X-faktor vagy a szombat esti lázt nyerte meg !
  • IXEMGabeo
    pedig a maiban Krisz lelkes volt, és 2 dalból is tudott részletet...

Teó volt az abszolút nulla:D

Iza és Zsófi talán nem katasztrófa a többi igen:D
  • wesker24
    Gondolom azért mert egybe rakták öket egy duettet alkotnak Krisznek semmi kedve nincs énekelni mig Iza szivesen énekelne ! :D
  • wesker24
    Mondtam én vazee hogy semmi nem lesz itt mesterien lett összevágva az előzetes !

És tulajdonképpen nem is vesztek össze Izáék mert mindkét fiúval ordibált ! :D
  • Ironman2
    Márcsak te nézed egyedül? Jól elbeszélgetsz magadban