ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Végre egy Dávid rajongó ! 😄
Ezért cserélték le a Balázst az Istenesre. Õ nem volt hajlandó ebben az undorító lejáratásokban részt venni. Anno amikor Olivér kiesett a Bécivel szemben, akkor a párbaj elõtt napokig Oli lejáratása ment, Balázs el is tûnt egy hétig, neki Oli volt a kedvence.
wesker24
Errõl van szó azért vagyunk Dávid mellett mert Röfit kint akarjuk látni ennyi ! 😄 Nem Dávidot kedveljük hanem Röfi ellen vagyunk !
wesker24
Végre egy betelefonáló aki Viki ellen van meg is mondta hogy nagyon Vikit nyomjátok ! xD
PiszkosFred
Azért dávidka is meg tesz mindent azért, hogy mindenbõl szarul jöjjön ki. Akkora arca van, mint a kurvanéninek, csak utóbbi a sok kajától hízik, elõbbi meg az egójától. Egy cseppet sem jobb, mint viki, mindkettõ egy szarkeverõ, de a kettõ közül õ a szánalmasabb utat választotta. Azt sajnálom, hogy a jóskát is beetette.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nehéz megérteni hogy Dávidot senki se szereti?...õ csak egy eszköz hogy megszabaduljunk Vikitõl......és igen ki fog esni a homi gyerek...ami nem is érdekelne..egyhangyafas..nyit sem ha nem Viki ellen párbajozna..annyira nem szeretem a leányt hogy képes vagyok ennek az irritáló kis langyos hülye gyerekenek erõsen idézõjelben szurkolni.....
Nem tudom miért követitek még egyáltalán a mûsort. Én a Lacis párbaj után megígértem, hogy nem nézem tovább. Néha belenézek a honlapjukon, hogy mik történtek, meg olvasgatom a fórumokat és ennyi. Most láttam belõle egy fél órát és tényleg csak a Dávid lejáratása megy. Elég is volt, nem jött vissza kedvem a mûsorhoz, ennél manipulatívabb játékot még nem láttam. Köszöntem a lehetõséget.
wesker24
Mégis mit vártál ez már csak igy megy azt csinál a mocskos RTL amit csak akar !
wesker24
A mocsadék RTL minden megtesz hogy is legyen mert inkább az ocsmány képû disznó kell a villába !
szánalmas hogy a kihívás óta a videók 85%-a arról szól, hogy dávidot hogyan lehetne fikázni, és viki milyen szent és kedves nõ.

REALista
A kis buzi barátotok kiesik a hétvégén.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

wesker24
Szokás szerint megint a Dávid lejáratása megy !
ezek a videók is jóra sikerültek...
a jólelkû viki... hányok.
most krisztián is... hányok.

Istenes is Dávidot ekézi ahol éri. 😄 <#nevetes1>
vazzeee...Viki fog visszamenni...:/ annyira úgy állítják be a Dávid gyereket..hogy nah......de mondjuk meg is könnyíti nem kicsit az rtl dolgát..igen nagyképû ficsúr a gyerek....😄😄....pedig ha normálisan csinálják akkor talán az rtl is hiába erõlködne...😄 de így Viki fog gyõzni..ez egyre kevésbé kérdés...:/
wesker24
Ok már hozom is a lavort ! 😄 <#vomit><#vomit><#vomit><#vomit>
desigo
aurélió egyre szánalmasabb
mit kell folyton ordibálnia
Hát most mondta Bence, hogy láthatják hogy sikerült Vikiék bulija, szóval kezdhetsz okádni 😄

wesker24
Remélem nem Vikiéket mutassák hogy zabálnak mert rögtön ide okádok a monitor elé !
Viki egy féreg, hozza a formáját, nagyon helyes. 😄 <#nevetes1>
wesker24
Viki nagyot fogsz csalodni mert nem biztos hogy te jössz vissza ! 😄
wesker24
Jah ezt Aurelio kurta el azért kapták a bulit ! 😄
PiszkosFred
Báttya viszont nagyon kussban van, így unalmas lesz mûsor.

PiszkosFred
Na tessék, mégsem azért kapták vikiék a bulit, mert õ lett a kiválasztott, hanem azért, mert az agybajos debilió elrontotta 😊

Zsófika: Láttam már 1x tehenet, egy vadasparkban LOL 😄

wesker24
Ez már csak igy van !

Bence ne hazudj Dávidra nem is lehet szavazni ! 😄
wesker24
Végre nem Lilu van hál isten ! 😄
PiszkosFred
És mégis, mindig mindenki meglepõdik ezen. Mint egy aranyhalé, olyan a vv nézõk memóriája.

wesker24
Miért lenne az a Retek ugy manipulál ahogy akar ez volt eddig is az összes eddig VV-ben is csak nem volt annyira feltünõ !
ez valami vicc?

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

wesker24
Mindegy jövö héttõl másvilág lesz itt a topikban !

Hát mivel mindig ez elõzõ napot látjuk, így logikus, hogy a mai nap holnap lesz 😄

wesker24
Na errõl beszéltem hogy nem lehet Dávidra szavazni mert az a mocsadék RTL az ocsmány képü disznót tolja ezerrel !

Igy mi értelme a szavazásnak ? Semmi ha csak az egyik félre lehet szavazni !

Tuti hogy ez lesz a Párbaj alatt is hogy Dávidra nem lehet majd szavazni igy szépen az ocsmány képû disznó simán megfogja nyerni a párbajt !
wesker24
Vazze csak holnap derül ki hogy ki megy a villába ? Pffh

Hát én egyértelmûen Simonnak örülnék ha az bemenne Sárihoz !

Ha csak rövid idöre is 😄

De szerintem ugyis Józsi barinöje lesz az aki bemegy !

Facebook:

"Van még valaki, akinek a rendszer nem engedi, hogy Dávidra szavazzon? Engem nem enged! Kipróbáltam és Vikire tudok, de persze levettem róla a szavazatot!"

"Igen,nekem sem engedi...szerintem bunda Biztos ez a Viki,valakinek a valakie! Mindegy,ha nem Dávid marad bent, akkor én nem nézem tovább,mert akkor csalás az egész, és így akkor nincs értelme"

" Én is csak a Vikire tudok...érdekes/persze én is levettem a jelet/Remélem van igazság,és Dávid gyõz!"

Milyen változásokra gondolsz?

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Itt van Józsi barátnõje.

http://rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/238617

wesker24
Egyáltalán van neki ? Majd kiderül ha megy párbajozni ! 😄
wesker24
Erösen gondolkodom rajta ! xD
Prince23
Van neki?
A jelentkezõi videóban azt mondta minden villás nõt meg fog kúrni, végig megy rajta 😄😄

desigo
józsi barátnõjérõl valami infó?
kép,videó akármi?
desigo
Precíz,alapos és hosszadalmas munkával sikerült egy odaégetett szart csinálnia.
Szórakoztató videó 😊
<#eljen>

#143167 " Aurelio is elvan szállva magától nem kicsit " Miért?A mangalica nem?

#143163 " kezdek afelé hajlani, hogy jobb lenne, ha tényleg Viki menne vissza " Aztán a tettlegességig idegesíti majd az embereket.<#eljen>

A tajparaszt is hú de kemény volt aztán visszament sírdogálni meg enni(Tuja)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

küldhetsz egy dózert a villára is akkor 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

wesker24
Azt már most megmondom ha az ocsmány képû dagadt disznó megy vissza vasárnap akkor itt drasztikus változások lesznek a topikban !

Csak elöre szólok hogy ne érjen váratlanul senkit se !

Ha Röfi megy vissza akkor itt drasztikus változások lesznek ha meg Dávid akkor meg megy minden a régiben + kiosztom a nyereményeket a kisorsoltak között !
mucsácsó
Aurelio is elvan szállva magától nem kicsit, fõleg amióta Dávid telebeszélte a fejét...csak szerintem még így is messze #1 a nézõi szimpátiát tekintve (most nyilván nem mi tesszük ki a nézõk nagy %-át, hanem a 15-17 éves picsák + páwák ajnározzák), hiába ez a "nagy változás" részérõl...
Jaja, Józsi maradjon csak a dumái miatt 😄 😄 Dorka-Teó meg ilyenek fel se tûnnének, ha kiesnének..
deniro2
A semlegesség nem feltétlenül azt jelenti, hogy nincs véleményed, hanem, hogy nem tér el egymástól az adott két ember esetében, tehát, ha pl. mindkettõt utálod, akkor nem állsz egyik mellé sem...

helyesbítek Józsit még elviselem a dumái miatt😄, többiek felõlem mehetnének...

Izát se bírom, de õ benne még látok feszültségforrást és olykor jók a meglátásai

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

legjobb az lenne, ha a tuják párbajoznának végre

Teó, Zsolt, Dorka akár Józsi, aki úgyis kimenne onnan és én személy szerint Aurélt is kibasznám már onnan, mert az õ pofája meg az egész gyerek viselkedése jobban irritál, mint Cristofelé...nem hittem volna, hogy fogok ilyet mondani a VV5 után...

úgyhogy megint olyan párbaj lesz, aminek nem most kellett volna megtörténni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mucsácsó
Nem gondoltam volna, hogy ezt írom, de komolyan mondom én mostmár kezdek afelé hajlani, hogy jobb lenne, ha tényleg Viki menne vissza, bármennyire is utálom a pofáját (fõleg Simon miatt), meg egyébként is undorítóan viselkedik, DE jó nézni, hogy tényleg tudja mindenkinél hogy hova kell szúrni 😛 A látensbuzi Dávid meg nem kicsit van elszállva magától, tényleg csak a seggnyalói pártolják õt muszájból... legjobb az lenne, ha egyszerre basznák ki mindkettõjüket, azt kész 😄