ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
a jólelkû viki... hányok.
most krisztián is... hányok.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Igy mi értelme a szavazásnak ? Semmi ha csak az egyik félre lehet szavazni !
Tuti hogy ez lesz a Párbaj alatt is hogy Dávidra nem lehet majd szavazni igy szépen az ocsmány képû disznó simán megfogja nyerni a párbajt !
Hát én egyértelmûen Simonnak örülnék ha az bemenne Sárihoz !
Ha csak rövid idöre is 😄
De szerintem ugyis Józsi barinöje lesz az aki bemegy !
"Van még valaki, akinek a rendszer nem engedi, hogy Dávidra szavazzon? Engem nem enged! Kipróbáltam és Vikire tudok, de persze levettem róla a szavazatot!"
"Igen,nekem sem engedi...szerintem bunda Biztos ez a Viki,valakinek a valakie! Mindegy,ha nem Dávid marad bent, akkor én nem nézem tovább,mert akkor csalás az egész, és így akkor nincs értelme"
" Én is csak a Vikire tudok...érdekes/persze én is levettem a jelet/Remélem van igazság,és Dávid gyõz!"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
http://rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/238617
A jelentkezõi videóban azt mondta minden villás nõt meg fog kúrni, végig megy rajta 😄😄
Szórakoztató videó 😊
#143167 " Aurelio is elvan szállva magától nem kicsit " Miért?A mangalica nem?
#143163 " kezdek afelé hajlani, hogy jobb lenne, ha tényleg Viki menne vissza " Aztán a tettlegességig idegesíti majd az embereket.<#eljen>#eljen>
A tajparaszt is hú de kemény volt aztán visszament sírdogálni meg enni(Tuja)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Csak elöre szólok hogy ne érjen váratlanul senkit se !
Ha Röfi megy vissza akkor itt drasztikus változások lesznek ha meg Dávid akkor meg megy minden a régiben + kiosztom a nyereményeket a kisorsoltak között !
Jaja, Józsi maradjon csak a dumái miatt 😄 😄 Dorka-Teó meg ilyenek fel se tûnnének, ha kiesnének..
Izát se bírom, de õ benne még látok feszültségforrást és olykor jók a meglátásai
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Teó, Zsolt, Dorka akár Józsi, aki úgyis kimenne onnan és én személy szerint Aurélt is kibasznám már onnan, mert az õ pofája meg az egész gyerek viselkedése jobban irritál, mint Cristofelé...nem hittem volna, hogy fogok ilyet mondani a VV5 után...
úgyhogy megint olyan párbaj lesz, aminek nem most kellett volna megtörténni...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.