153993
ValóVilág 12

• Rash87
    Máskor komolyabban veszik.... megérdemlik.
  • wesker24
    Amugy érdekes egy cim mert az irja karaoke verseny győztesének lila kendője !

What ? Hiszen ketten nyerték meg akkor most mi van ?

Mivel az éjjeli adásból kiderült hogy nem Teo az akkor maradt Röfi de ha este kiderül hogy Röfi lila kendőt kapott párbaj nélkül na akkor forr fel az agy vizem !

Vagy ez megint csak egy nagy megtévesztés este majd kiderül !
  • wesker24
    Na vazee ez már tényleg szemétség volt egy ilyen feladatért lila kendőt adni ! Ezek komolyan gondolták ? Ugy látszik igen !

Most Iza bánkodhat amiatt hogy elesett a védettségtől pedig lett volna rá esélye hogy megszerezze !

Krisztián és Iza emiatt jól össze is veszett miután megtudták hogy a bátorság próba nyertese lila kendőt kap !

Már az éjjeli adásban is külön aludtak mivel Iza nem tudta legyözni a félelmét ezért Krisz nagyon kibukott rá !
  • Ironman2
    Szerintem meg Röfi ráült a másik lila kendőre azért nem láttad!
  • Ironman2
    Na jól összezavartál!
    Nekifutok mégegyszer az utolsó 2 kommentnek!
  • wesker24
    De hogy ha a lila kendő az X-factor hét nyertesé esz akkor miért csak 1 db van mert akkor 2-nek kéne lennie !

Most a lila kendőt tényleg az kapja aki megnyeri az X-Factort ennek csak akkor lenne értelme mivel csak egy van hogy Izáék nyernek mivel Krisz védett ezért Izáé lenne a másik !

A másik megoldás az hogy Röfi kapta meg a lila kendőt mert Teo-n bizony nem volt Lila kendő !

Érdekes lesz holnap pontosan miért is kapják mert vagy Teo Röfivel küzdött meg a lila kendőért és Teo vesztett és Röfi nyert vagy a lila kendőt más miatt kapják majd !
  • wesker24
    na volt Online adás kb 10 percig és nem láttam Teo-n a lila kendőt !

Ez most két dolgot jelent :

1. Vagy Röfié lett a lila kendő
    2. Vagy félrevezették a nézöket és a lila kendő az X-Factor hét nyertesé lesz !
  • wesker24
    Itt lett volna a lehetőség hogy Iza bizonyítson de hát túl félős volt de ezek után már tuti idegbajos lesz ha megtudja hogy a lila kendő volt a tét !
  • wesker24
    Jah igen engem se zavarna ha most Teo védett lenne majd kiesik a legjobb 4-ben ! :D

Igen most Krisz védett de a drága Izabellája igy veszélyben van ezért tuti ki fog borulni ! :D
  • IXEMGabeo
    Viki 1 párbajt nyert legalább leginkább Teó lenne igazságtalan:) de mivel nekem semleges, mert a szobabicikli is érdekesebb nála így nincs vele gond, ha ő kapja:D majd kiesik a 4 között...

Ez van nincs mit tenni annak örülök h Krisz most védett viszont így drága Izabellája is veszélyben lehet akár
  • wesker24
    Szerintem kemény feladat lesz a lila kendőért amiért összecsap majd Röfi és Teo !

Ha Iza megtudja hogy szerezhetett volna lila kendőt és lehetősége is volt rá hogy megszerezze tuti ki fog borulni ! :D
  • wesker24
    Az igazságtalan lenne ha Röfi párbaj nélkül lenne a Top 5-ben !
  • IXEMGabeo
    ennyi erővel az olimpiai hét győztesei Au és Viki is kaphattak volna védettséget vagy éppen Zsófika, mert megnyerte az iskola hetet

nem értem a sémát...ez nem a VV5 ahol még aréna sincs, meg semmi se

tematikus hetek után eleddig semmi nem járt, dehát nem mi vagyunk a szabályalkotók
  • wesker24
    Hátha párbaj nélkül Röfi bent lesz a döntöben asszem agyvérzést kapok !
  • wesker24
    Ott csak egy lila kendő volt valószínű hogy vagy Röfié vagy Teo-é lett a lila kendő !

És akkor Aurelio Zsófi Iza és vagy Teo vagy Röfi közül lesz valaki kiválasztott !

Krisztián védett vagy Teo vagy Röfi szintén védett !

Szóval vagy egy Aurelio-Iza párbaj lesz vagy egy Aurelio-Zsófi esetleg egy Iza-Zsófi párbaj lesz !
  • IXEMGabeo
    ha Teó bekerül és nem tudják kiválasztani akkor Zsófika lesz az áldozat ez tutkó...

meglepődnék, ha Teó kapná...tuti Viki nyeri
  • Rash87
    Nem mind a ketten kaptak? Vagy valamelyik csak?

Amúgy az a gáz,hogy még csak meg se próbálták... Iza is, nem hogy örülne hogy megoldotta az első feladatot és átvállalta Krisz, neeem... ilyen sírós picsát :D
  • wesker24
    Gondolom azért 1 lila kendő volt mert Teonak és Röfinek kellett megküzdeni a lila kendőért hogy kié legyen !

Mert tuti valamit kellett csinálni érte Röfinek vagy Teonak ha nagyon akarják azt a lila kendőt !

Hát akkor már inkább Teo-é legyen mintsem Röfié ne hogy már Röfi párbaj nélkül legyen a TOp 5-ben mert agyvérzést kapok xD
  • IXEMGabeo
    és akkor most tulajdonképp az Iza-Zsófi-Au hármast lehet max kiválasztani? na neee ritka baromság...és, ha egyiküket ki is választják akkor az illető 2 ember közül választhatna?:DDD

akkor létrejöhet egy Aurélio-Iza vagy netán egy Zsófika-Aurélió párbaj...

Zsófika kiesik valszeg Aurélio mindenképp jól jönne ki belőle
  • Tyler1
    Azt nem értem mire válogatták be. Több ezer jelentkező közül nem volt érdekesebb személyiség? Buta, nem szép, lámpalázas, unalmas. 3 mondat után lelehet szűrni, hogy köze nem lesz a műsorgyártáshoz.
  • wesker24
    Ezt mondom én is Teo eddig ugy jutott el idáig hogy konkrétan semmit se csinált elvolt mint a befőtt erre nyernek egy bátorság próbát és Teo vagy Röfi kap egy lila kendőt durva ! :D

Iza és Zsófi elött ott volt a lehetőség hogy védett legyen neki kellett volna az üvegkoporsós feladatot megcsinálni de feladta most pedig ha megtudják hogy a tét a lila kendő volt tuti idegbajt kapnak Iza és Zsófi már bánhatja hogy nem csinálták meg !

• Ferrari23
    Bár nem értettem igazán, mert LILU végig azt magyarázta nyereményük, többesszámban, akkor miért csak 1 lila kendő volt?
  • Ferrari23
    Hát beszarok, ha a Lila kendő Teóra kerül, hihetetlen, hogy top 5 be kerül és semmit, SEMMIT nem csinál mióta benn van....
  • wesker24
    Azt a kurva !!! Ez nem semmi !

Ma énekes bátorságpróba volt és rengeteg gusztustalan feladat volt le a kalappal a többiek elött és ugye Röfi és Teo nyerte a bátorságpróbát !

És a jutalom nem más volt mint egy lila kendő valaki párbaj nélkül bent van a TOP5-ben !

• Rash87
    Azt a kurva :D Ez ajándék.
    Teo h besétált a top5-be :D

Rábaszott Zsófika meg meg Iza, meg se próbálták... meg is érdemlik. Mehetnek együtt párbajozni :D
  • Ironman2
    Már azt hittem Viki is levetkőzik,de hála istennek nem!
  • Ironman2
    váóóóóóóó:

• Ironman2
    Nem véletlenül nyerte meg a 4-et.Ezek akik most bent vannak még a nyomába se érnek!
  • desigo
    Összes vv legnagyobb arca :)
  • IXEMGabeo
    csak gorog:) szeret mulatni...

mi is mulattunk anno a hülyeségein azt mindenki elfelejtette már:D
  • Rash87
    maga az ember full szánalmas,úgy ahogy van :)
  • Ironman2
    legjobb arc!

• IXEMGabeo
    tuti győzelem

velünk elénekeltették mikor 5 éves voltam az óvodában kb...az se ma volt:)

karaoke előadás volt, Pa dö dö, Cocojumbo, Police Every Breathe vagy mi és egyebek:D ezek voltak a menők
  • wesker24
    Jah az jó ötlet volna még illett is volna hozzájuk ! :D
  • IXEMGabeo
    Izáéknek a Tiltott szerelem c. számot adtam volna, hamár 90-es évek:DDD
  • wesker24
    Jaja egyetértek Aurelio-éknak van a legkönnyebb dolga jó számot is kaptak meg a vérükben van a bulizás viszont Krisz-Iza egy elég nehéz számot kapott !

Kiváncsi leszek a nézök hogy szavaznak ? Mert ha a show-t nézik akkor egyértelmű hogy Aurelio-Zsófi nyer, ha azt nézik hogy ki mennyire kitartó és kinek volt a legnehezebb megtanulni akkor Izáéknak kéne nyerni legalább azt dijaznák még ha jól is sikerül a produkciójuk az övüké volt a legnehezebb és mégis helyt álltak.

Ha Aurelio-Zsófi nyer az túl egyszerű és könnyű győzelem lenne !
  • wesker24
    Jah Aurelio ott kapott volna rögtön infarktust ha meglát egy tarantula pókot ! XD

De ha jól láttam Teo-n meg csirketoll volt ? xD

• Rash87
    hahaha ez jóóó :D
    Végre.
    Au-nak egy bazinagy pókot :D
  • Rash87
    20 éveseknek ne hogy már... Oké,hogy mit illik,mit nem.
    Ugyan úgy egy 60 éves nem ismeri a mai zenéket, a másik két párosnak tudtak választani egy olyan zenét,ami sláger és ismert.
  • wesker24
    Azt a kurva ez nagyon nagy lesz ! xD

A nagy Aurelio hogy reszket meg fél az egerektől XD

Félelem és reszketés a villában