153993
ValóVilág 12

• Ferrari23
    Nyugodtan kizárhatják őket a picsába, de ha nem is zárják tuti kiesnek ezek után, többiek örülhetnek :D Az a legnagyobb baj velük, hogy mindkettő óvodás agyilag.
  • thom4s
    Annyival ingerelte fel amit a vedeóban láttok, "iza feladtad a piócák közé befekvős feladatot" ezek után iza már köpő párbajt rendez.
  • Rash87
    Szerintem nézd végig a műsort,mert vmit nagyon rosszul látsz :D

Amúgy mindenki Izát szidja,ha Krisz-t kizárják, Izát is kivágnám onnan.
  • wesker24
    Itt olyan tettlegesség volt kb mint a Simon és Röfi eset már csak az a kérdés hogy Aurelionak sikerült-e lefogni Kriszt !

Mert ugye elkezdett Iza felé futni amikor Izának eldurrant az agya amikor Krisz családjának a halálát kivánta akkor Krisz elkezdett futni fele !
  • Watchmen
    Hát nem gyenge bejátszás volt a végét pedig nem mutatták, de lehet lesz valami kizárás kitudja...
  • Watchmen
    De most ezt miért kjérdezitek,hogy mivel ingerelte fel?

Gondolom Iza megint anyázta Kriszt ennyi...
  • IXEMGabeo
    miért mi volt? majdnem tettlegesség? az a gáz, hogy semmit nem látok másfél napja nem tölt be semmit:D
  • wesker24
    Krisztián csak magának köszönheti az egészet ö provokálta az egészet !

Az persze hogy nem normális amit Iza csinált de ez érthető hogy Izának eldurrant az agya mert Krisztián állandóan csak provokálta amióta vissza jött a párbajról akkor változott meg rossz irányba és már állandoan csak veszekedni tudott Izával most is megint Krisz hergelte fel annyira hogy már elszakadt a cérna Izánál ha már Krisz provokálja akkor Iza miért ne tehetné ! Elege lett abból hogy Krisz állandóan sértegeti !

Nem tudom mi lesz holnap de Krisz valamivel nagyon felbosszanthatta Izát mert alapból ilyet tuti nem csinált volna !

• IXEMGabeo
    Hergelik ezek egymást csak mivel régóta be vannak zárva, egyre nehezebben viselik ezeket a vitákat...mondjuk ez már inkább durva veszekedéseknek tűnnek...idekint valószínű, hogy mindketten ütnék vernék a másikat:D 2 igen nehéz természetű emberről van szó...főleg Iza esetében mondhatjuk ezt, akihez 2 rossz szót szólsz már beszól, ordít, szemrehány
  • Rash87
    Krisz elvonult volna, Iza meg követte,és nem hagyta :D
  • IXEMGabeo
    jó 3 hónapja be vannak zárva a mélyen tisztelt ösztönlények:) Krisznek pedig bújik elő az agresszív, elégedetlen énje...már nem nagyon bírja ezekszerint...

Izával mondjuk az eleje óta megy a csihi-puhi, de mostanában valóban Krisz kezdi a dolgokat, ez való igaz...
  • Rash87
    Szerintem le tudták fogni? Nézted? a végét is??? :D

S szerinted ez normális,ami Iza csinál?
  • wesker24
    Na Izának kissé eldurrant az agya csak tudnám miért gondolom Krisznek nem tetszett valami vagy megint felhergelte valamiért Izát csak azért is és gondolom Izánál elszakadt a cérna mint Simonnál és nem tudta mit cselekszik arra lennék kiváncsi hogy sikerült Krisz-t- e lefogni mert ha nem tuti kifogják zárni !

Amióta Kirsz visszajött a oárabjról azóta változott meg nagyon negativ irányba és Izának ebből lett elege, mert most is Krisz kezdte az egészet aztán Iza folytatta mert ha ö nem tud mást csinálni mint csak sértegetni akkor ö is ezt fogja csinálni !

Holnapi nap miatt nem tudom min durrant el Iza agya de szerintem Krisz nagyon felhergelte valamivel !
  • Ironman2
    Ugyanmár! Taktika! Kinnt a való életben meg az első éjszakán egymásba bújnak vagy egymásra se néznek
  • Ironman2
    Ilyet meg nem irunk! Vond vissza!
  • Rash87
    Megérdemelné.... Azért ez kemény,amit művelnek.
    Ez kritikán aluli.

Azért nem hinném,hogy ezt sokan meg tudnák állni,hogy ne verjen le neki egyet,mikor szándékosan ingerli.
  • Watchmen
    Hát mondom az elmúlt adásokba belenézek,de ez amit Krisz meg Iza nyom ebbe a 2-3 napba amit nézek szánalmas...

amúgy Iza kibaszott nagy nyomorék, hogy ilyeneket mond...mondjuk tudom nehéz, de Krisznek lekéne szarnia...
  • Ironman2
    Vagy üldözni fogja Vasembert.DDDD
  • thom4s
    Na ezt a nőt szét kell már ütni.
  • Krisztiam #145430
    azta Krisztián megveri Izát? :D
  • IXEMGabeo
    gondolom bezárod a topikot és játékot sem veszel nekünk
  • Ironman2
    eh de fel vagy hergelve
  • IXEMGabeo
    lila kendőt bocs:9 javítva:)

Viki a Simonos, fogkefés és a baba héten nyújtottak miatt túllépett bizonyos határokat...lehet, hogy ő negatív szereplőként ment be olykor pozitívként szeretné magát beállítani Péter taktikáját követve szemét, de alkalomadtán úgy mutatja magát, mint akinek fontosak a társai, de ugyanakkor merő szélsőséggel bármit képes megtenni a társai ellen számomra, ezért nem győztes...

Az pedig külön hab a tortán, hogy ő intelligensebbnek, felsőbbrendűnek tartja magát a többieknél holott szarás után nem mos kezet, szerinte a kacsának "kezei" vannak és még az iskolahetet sem tudta behúzni, mert ő annyira "okos", hogy nem volt szüksége rá:)

Az rendben van, hogy a döntőig eljut, mert a VV6 többek között miatta is nézhető volt, de győzelmet nem érdemel...

Ha választani kell akkor Krisztián nyerje meg, de tartok tőle 1 hét után nem maradna semmi a nyereményéből:D elején is elmondta mit tenne vele...

Ha női győztest akarnánk választani akkor én azt mondom bármennyire is gusztustalan sokat változott, de a show és a szórakoztatás érdekében ő tette a legtöbbet és közel sem annyira szemét módon, mint a fent említett Viktória így talán a szókimondó, elkényeztetett Izának adnám a nyereményt...Hamár Charlotte-t is kiejtette...Senki más nem érdemelné meg. Zsófika lehet aranyos, lehet cuki, lehet kis naiv, de szerethető lány, de annyit nem tett hozzá, hogy ő érdemelje meg. Teó semmiképp nem nyerhet:), Aurélio pedig egy nagyképű, egoista kétszínű pöcs, aki számomra Cristofel 2-nek mondható, alkalmanként szórakoztató, de valahogy őt se tudnám győztesként elképzelni, holott sajnos lehet ő nyeri meg...nincs kizárva...
  • IXEMGabeo
    nagyobb gáz lett volna, ha Teó kerül oda, mert Viki bárhogy is nézzük párbajozott...mázlista, de ez van amúgy se biztos, hogy kiválasztották volna. Így is sztem a Zsófi, Teó páros lett volna műsoron, ha Teó nyeri a zöld kendőt akkor pedig zsófika vagy Aurélio lett volna a célpont...

Így sztem érik a Zsófi-Teó, Teó-Zsófika párbaj
  • wesker24
    Na az baszna be ezt ugye te se gondolod komolyan egy ilyen velejéig gonosz nő személy nem érdemli meg hogy megnyerje ezt a játékot !

Ha tényleg megnyeri akkor itt pokoli világ lesz azt garantálom !
  • wesker24
    Az ilyet nem lehet megjátszani ennyire jól nem játszhatja a szerepét 3 hónapon keresztül ! Mert ha tényleg megjátssza akkor Oscart neki mert mesteri alakítást nyujt ! Szerintem két féle személyisége van van a jó oldala és a rossz oldala na szóval 3 hónap alatt mi csak a rossz oldalát láttuk nagy részt idönként elöbujik a jó oldala de az olyan ritka mint a fehér holló !

Seemi bajom nem lett volna hanem ez a malacképű kapja meg már ma éjjel tudtam hogy Röfié letr kendő csak nem gondoltam hogy meglépik ezt az aljasságot !
  • Ironman2
    Még az is lehet hogy ő lesz az első női győztes a VV-k történetében
  • wesker24
    Azt leszarom nekem akkor is az marad eszem ágában sincs a nevén szólitani pláne ugy hogy párbaj nélkül bent van a TOP5-ben na azért álljon meg a menet !

Remélem még kiesik a finálé elött ha ez nem lehetséges akkor remélem 3-dikénnt esik ki !
  • Ironman2
    Egyébként amilyen unszimpatikus szerintem normális nő lehet az életben,csak nagyon megjátssza magát még most is
  • Ironman2
    Na de wesker! Tiszteljük a nőket így húsvét elött! Nem malacképü,meg Röfi,hanem Viki
  • wesker24
    Ettől tartottam vazze ez a malacképű párbaj nélkül lett bent a TOP 5-ben !
  • Krisztiam #145418
    Röfié a lila kendő
  • Ironman2
    Hát elég szörnyü ez a nyávogás!
  • Ironman2
    LMFAO-Party rock anthem

amúgy favoritom
  • apion
    Valóban furcsa, hogy Lilu végig többes számban beszél a nyeremény győzteseiről, ennek ellenére csak Röfi fején díszeleg a védettség kendője. Az is furcsa, hogy Krisz a saját jogán nem szerepelt a játékban, csak Iza helyett, míg Au először saját jogon, majd annak ellenére, hogy Ő már volt Zsófi helyett és plusz pontokért is pályára léphetett. Ennyi erővel beülhetett volna harmadiknak Röfi és Au mellé. Iza borítékja már nem is lehetett volna bent, csak Kriszé.
  • wesker24
    Nem is értem miért ezt a dalt kapták az RTL parancsba adta a mentoroknak ki milyen számot énekeljen vagy mi ?

Hát ezzel a dallal sajnos a bukás garantált ennél még a Röfi és a szörnyű hangú Teo is jobb dalt kapott ha jól tudják elöadni !
  • wesker24
    Ezt a számot én se ismerem jól kiszúrtak velük hogy ilyen számot választottak nekik !

Elég nehéz egy dal és még a szövege is nehéz hát ezzel a dallal tuti nem fognak jó helyezést elérni akármilyen jól adják elő !

• Rash87
    http://www.valovilag.hu/video/246821

Kriszék dala.... szörnyű :D ez mi???
  • Ironman2
    Tök jó a beszámolód Wesker,legalább nem kell megnéznem az adásokat!
  • wesker24
    Hát jah magukra vessenek Zsófi meg Iza még csak meg sem próbálta igy jártak !

Most már ugysem tudunk mit csinálni !