ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A tegnapi Fókuszban nem tudtunk beszélni Viki anyukájával, mert szülésznõ és éppen egy kisbaba szülésénél segédkezett. A mai Fókuszban újra felkerestük Viki családját. Nézzük az elõzetest:
Viki anyukájával most sem tudtunk beszélni, mert ma hármas ikrek világrajövetelét segítette. Megkerestük volna apukáját, de õ éppen egy fuldokló embert mentett ki a jeges Dunából. Így aztán a nagyobbik nõvérével készítettünk (volna) interjút, de õ nem ért rá mert éppen öreg néniknek segített átmenni a zebrán, ezért õ sem tudott nekünk válaszolni. Viki fiú testvére egy állatkórházban simogatta a kiscicákat és kiskutyákat, így végül csak a kisebbik testvére mesélt nekünk Vikirõl. Elmesélte, hogy mikor hazaér az iskolából Viki már meleg kakaóval várja õt. Segít megírni neki a leckét, majd közösen szép gyerekdalokat énekelnek. Ezután Viki bevásárol, kimos és kivasal mindent, majd a 103 éves szomszéd néninek leviszi a szemetet a 7-dik emeletrõl. A legjobban viszont az este hiányzik neki, amikor a sötétben azzal játszanak, hogy mindenféle butaságot mondanak egymásnak, miközben „csuriban van a kezük”.
A Fókusz megkereste Dávid ismerõseit is. Elõször ellátogatott az elvonóra Judyhoz, õk Dáviddal együtt voltak illegális házfoglalók Észak-Londonban. Judy elmesélte hogy Dávid volt akkoriban a stricije és jól kijöttek egymással. Ezután ellátogattunk a mátészalkai vasút állomás melegedõjébe, ahol Dávid volt szomszédja Gyula elevenítette fel a régi idõket. Gyula elmesélte, hogy szerinte Dávid a pincében vámpírokat és vérfarkasokat rejtegetett, és az éjszakai bulik miatt többször ki kellett hívni akkoriban a rendõröket."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Félelmetes mennyire mûködik az rtl manipulációja és, hogy a nézõk mennyire nem emlékeznek, illetve nem látnak tovább az orruknál...
A sok barom meg mindezt be is nyeli. 😄 <#nevetes1>#nevetes1>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Na most Simonnal érdekbõl jóba lettek, de Simi nem nagyon érdekelte Laci mit érez mivel ellenfelet látott benne plusz õ is látta, Laci mennyire nyálas és a lelki terror módszerét alkalmazza alkalomadtán...nyilván, ezért is szarta le éppen a 41. születésnapját Lászlónak.
Laci látszatként az esetek után Vikivel kialakított egy úgymond állóháborús helyzetet és közel engedte magához ez fõképp a feladatokban nyilvánult meg, amiket közösen csináltak v. elpoénkodtak. Nézõ számára úgy tûnt, mintha jóban lennének közben Laci igen is "félt" ill. fogalmazzunk úgy meghátrált Vikitõl nem akart további kellemetlenségeket hisz elvégre tapasztalt rutinos róka már...
Amiket leírt biztos, hogy van bennük igazság a nadráglehúzásos dolognál is kiderült már, hogy Viki ezt nem elõször játszotta el, Charlotte-t állandóan osztotta (amiknek mi nézõk a töredékét láttuk, de ezt Simon bosszantása miatt csinálta) és az, hogy a nyugiszobában ébredt fel Simon szintén alátámasztja a leírtakat...Ezenkívül pedig maga a sértett fél is elmondta már, hogy Viki folyamatosan lenyúlta a cuccait...Mivel Laci ott élt velük miért ne lenne mindez igaz, amiket leírt?
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
De nézd, én báttyának szorítok, mert imádom a beszólásait azzal a ménkû sok eszével, a többi felõlem eret is vághat magán, vagy egymáson. De, volt egy pont ma, amikor azt mondtam - ez az én egyéni szoc. problémám -, hogy "hát basszátok meg, és te is "Lacikám" azért ami sok az sok", és szavaztam. Nincs ezzel semmi gond, max magamból csináltam hülyét, hogy lesüllyedtem a mûsor szintjére. "Aki a szörnyeteg ellen küzd - Vigyáznia kell, ne váljon maga is szörnyeteggé! Ha sokáig nézel a mélységbe, a mélység is beléd néz..." 😊
Az elején volt egy aki Dávidnak szurkolt de szétkapcsolták pffhh ! 😄
De amit Simon óta csinál, az már gerinctelen és szánalmas. Onnantól 2-3napig királynak érezte magát, majd jött Dávid, akiben észrevette a riválist, nem hiába fosott ennyire ettõl az egésztõl. Aztán most meg mártírkodik. Nagyon remélem hogy kiesik
Most Vikit is védi, nekem is tetszene, hogy manipulál és mozgatja odabent a szálakat hisz Attiláékat, ezért bírtam az 5-ben, hogy ezt a játékstílust elterjesztették, de Vikinél a Simon ügy túlzottan is elfajzott...
persze errõl mi mit sem tudnánk...kinézném belõle ahogy a legtöbb mai nõbõl mindent
Egy biztos Iza ma ritka gyökér volt, de mondjuk alapjáraton ritka, amikor jó és örömteli pillanata van...velejéig gonosz, irigy szuka ez is😄
kiket válogattak össze atyaég...Iza, Zsolt, Aurelio, Dorka hát még Vikkancs...
Nem hiába félünk, hogy kik fogják az országot vezetni <#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
El kell fogadni az igazságot gusztustalanul és a lehetõ legocsmányabb módon ejtette ki az általa vélt legerõsebbet...
Attila és Peti is taktikáztak Viki is kedvencem lehetett volna, de pont ezek miatt a dolgok miatt nem...