ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 irónia....pont ezért tette ki hogy kis túlzással ilyen szinten befolyásol az rtl....😊
wesker24
Csak kb a fele sem igaz vámpirok vérfarkasok ugyan már hol élnek ezek 😄
PiszkosFred
Nagyon jó az írás 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Zs0lt1
Laci a saját fb oldalán írta ezt, Attila csak megosztotta ^.^

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

VV Attila fész oldalára írta be.

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

Ez honnan van ? Hol nyilatkozta ?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

deniro2
😄 Ez jó!

Ez volt már ? Mindenesetre érdekes : http://valovilag-6.postr.hu/megdobbento-informacio-kamu-az-egesz-parbajszavazas

"találtam egy zseniális irást az indexfórumon errõl az agymosásról rtl módra:
A tegnapi Fókuszban nem tudtunk beszélni Viki anyukájával, mert szülésznõ és éppen egy kisbaba szülésénél segédkezett. A mai Fókuszban újra felkerestük Viki családját. Nézzük az elõzetest:
Viki anyukájával most sem tudtunk beszélni, mert ma hármas ikrek világrajövetelét segítette. Megkerestük volna apukáját, de õ éppen egy fuldokló embert mentett ki a jeges Dunából. Így aztán a nagyobbik nõvérével készítettünk (volna) interjút, de õ nem ért rá mert éppen öreg néniknek segített átmenni a zebrán, ezért õ sem tudott nekünk válaszolni. Viki fiú testvére egy állatkórházban simogatta a kiscicákat és kiskutyákat, így végül csak a kisebbik testvére mesélt nekünk Vikirõl. Elmesélte, hogy mikor hazaér az iskolából Viki már meleg kakaóval várja õt. Segít megírni neki a leckét, majd közösen szép gyerekdalokat énekelnek. Ezután Viki bevásárol, kimos és kivasal mindent, majd a 103 éves szomszéd néninek leviszi a szemetet a 7-dik emeletrõl. A legjobban viszont az este hiányzik neki, amikor a sötétben azzal játszanak, hogy mindenféle butaságot mondanak egymásnak, miközben „csuriban van a kezük”.
A Fókusz megkereste Dávid ismerõseit is. Elõször ellátogatott az elvonóra Judyhoz, õk Dáviddal együtt voltak illegális házfoglalók Észak-Londonban. Judy elmesélte hogy Dávid volt akkoriban a stricije és jól kijöttek egymással. Ezután ellátogattunk a mátészalkai vasút állomás melegedõjébe, ahol Dávid volt szomszédja Gyula elevenítette fel a régi idõket. Gyula elmesélte, hogy szerinte Dávid a pincében vámpírokat és vérfarkasokat rejtegetett, és az éjszakai bulik miatt többször ki kellett hívni akkoriban a rendõröket."

http://kepkezelo.com/images/zki77t7r3aqonr6gfcv.jpg

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nagyjából így látom én is.Viszont a szomorú ebben az, h vannak olyanok (ráadásul sok), akik ezzel a szociopata, pitiáner stílussal azonosúlni tudnak..na ez már szomorú.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

adás van amúgy, de én húzok aludni alig látok:s

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sztem legtöbb ember már nem szurkol snekinek simon kiesésével, csak bosszúra várnak (ahogy remélem én is h kiesik) 😄. egyfajta elégtétel volna ez számunkra, az meg h unalmas lesz tõle a vv, hát szarok rája. mert úgyse nézem 😄
Na látod ez így rendben is van szerintem, mindenki máshogy látja. Én tényleg csak azt utálom mikor valaki csak a sajátját hajtja és mindenki más hülye. Aztán holnap sokan szomorkodnak vagy örülnek ilyen tájt már 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

de a legtöbb ember ilyen, mert nem tudja objektíven látni a dolgokat, mivel valamerre húz a szíve.én pl gerinctelen húzásnak tartottam viki tettét , meg az rtl-ét is h ilyen rövid ideig lehettt szavazni, viszont ha azt nézem h így kiesett egy játékos akkor "szép" húzás volt vikitõl. de ettõl még utálom, mert ez már túlment egy határon szerintem.
Az, hogy az idei évad nem olyan jó már mint a régiek voltak, egy teljesen más téma, de egyetértek veled ebben. Ez a bizonyos tv-s manipuláció bizonyos szinten mindig is megvolt, próbálják azt nyomni jobban, akiben õk több potenciált látnak, ez akkor senkit nem zavart, vagy nem tûnt fel, amikor azt nyomták aki neki szimpatikus. Én csak azt próbálom elérni másoknál, hogy ne legyenek ennyire elfogultak. Akinek szurkol az a jó, a másikat csak az RTL nyomja, ott csalás van, és aki másnak szurkol az hülye, meg manipulálva van, és rosszul lát mindent.

sztem nem azzal van a baj h vki vikit kedveli, hanem h a semleges nézõket hogyan manipulálja a csatorna h ki felé döntsön.nem nézem 2 hete a mûsort, és megmondom õszintén nem is hiányzik 😄 pedig a vv4 5-öt mindig pótoltam amint kimaradt 1-2 nap. ez meg olyan gyengus h nem ér semmit.a gyõztes ugyanannyit visz mint az elõzõ évadokban, de van különbség gyõztes és gyõztes között
Inkább az a félelmetes, hogy mennyire nem tudjátok elfogadni más véleményét, és aki nem utálja Vikit, Simon miatt, az manipulálva van, meg lát tovább az orránál... A szociopata viselkedéstõl meg messze van eléggé. Ez egy játék, mindenkinek más a játéka, nem itt keresek morális elveket, a két játékos közül az egyik irritál, már az elsõ pillanattól kezdve, a másikkal nincs nagyobb bajom, így persze, hogy nem annak szurkolok akitõl frászt kapok.

deniro2
Dávid piszkosul irritáló, ez tény, ugyanakkor Viktor meg egy szociopata... Ha nekem választanom kell egy indokolatlanul nagyképû ember és valaki olyan között, aki több esetben is bizonyította, hogy teljesen elvtelen és bárkin keresztülgázol, akkor elég egyszerû egyértelmû morális döntést hoznom...
Félelmetes mennyire mûködik az rtl manipulációja és, hogy a nézõk mennyire nem emlékeznek, illetve nem látnak tovább az orruknál...

http://www.valovilag.hu/video/238673
Ahogy ti mondjátok akik Dávidnak szurkoltok, hogy félreértünk titeket, mert nem Dávidnak szurkoltok csak ennyire utáljátok Vikit, na legtöbben mi is így vagyunk csak fordítva, nem felejtettük el milyen Viki, nem is szeretjük õt, csak egyszerûen annyira irritál Dávid, hogy az hihetetlen, és ezért szurkolok nagyon Vikinek. Bár az én szavam nem sokat ér, mert én nem szavazok.

180 fokos fordulatot vett, ugatás helyett mûkönnyek és önsajnáltatás, minél inkább igyekszik olyan helyzetekbe amelyekben mártírként tudja magát beállítani. Ehhez (mûsor)idõt, teret és aláfestõ zenével kísért szívhezszóló riportszobás vallomást biztosít az rtl, hogy bemutathassa mennyire mélységesen megbántották és bántják azóta is folyamatosan.
A sok barom meg mindezt be is nyeli. 😄 <#nevetes1>
Vigyázzál az APPLIKÁCIÓS nézõket, akik fele állítom, hogy agyhalott okostelefont bújó buzeráns😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Laci ott volt bent a villában, rászólt Vikire, hogy ne bunkóskodjon Auréllal, Viki beszólt neki a kerekasztal beszélgetés közepette mikor éppen Aurelioval vitatkoztak, hogy mennyire sunyi, jópofizik, véleményét nem vállalja fel ilyenek...innentõl kezdve Laci állandó támadások kereszttüzébe állt a hadakozások közepette a véleményét õ is képes volt felvállalni ezt is láthattuk és akkor nagy igazságokat mondott. Többet közt Dorka, Iza is ennek okán kóstolgatta, amiket Viki mondott, Aurélió pedig, azért, mert úgymond az õ általa kiszemelt csajokkal flörtölt (ez persze Laci szándékos taktikája volt ellene)😊

Na most Simonnal érdekbõl jóba lettek, de Simi nem nagyon érdekelte Laci mit érez mivel ellenfelet látott benne plusz õ is látta, Laci mennyire nyálas és a lelki terror módszerét alkalmazza alkalomadtán...nyilván, ezért is szarta le éppen a 41. születésnapját Lászlónak.

Laci látszatként az esetek után Vikivel kialakított egy úgymond állóháborús helyzetet és közel engedte magához ez fõképp a feladatokban nyilvánult meg, amiket közösen csináltak v. elpoénkodtak. Nézõ számára úgy tûnt, mintha jóban lennének közben Laci igen is "félt" ill. fogalmazzunk úgy meghátrált Vikitõl nem akart további kellemetlenségeket hisz elvégre tapasztalt rutinos róka már...

Amiket leírt biztos, hogy van bennük igazság a nadráglehúzásos dolognál is kiderült már, hogy Viki ezt nem elõször játszotta el, Charlotte-t állandóan osztotta (amiknek mi nézõk a töredékét láttuk, de ezt Simon bosszantása miatt csinálta) és az, hogy a nyugiszobában ébredt fel Simon szintén alátámasztja a leírtakat...Ezenkívül pedig maga a sértett fél is elmondta már, hogy Viki folyamatosan lenyúlta a cuccait...Mivel Laci ott élt velük miért ne lenne mindez igaz, amiket leírt?

wesker24
Mégis mit gondoltál amióta kihívta Röfit Dávid azóta a Belevalóban Röfit nyomják és minden Dávid fant hamar leráznak vagy szétkapcsolnak még azt sem hagyják hogy elmondja a mondandóját a mondta közepén szétkapcsolnak !
SirAlo
Erdekes hogy milyen gyorsan felejtenek az emberek... es hogy Vikinek csak egy kicsit kell szineszkedjen es maris mindenki szereti, ha most viszamegy szerintem garantaltan megnyerte a VV6-ot, ugy manipulalja a nezoket ahogy o akarja

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Ez most komoly? Minden Dávid fant szétkapcsolnak?<#ijedt>
wesker24
Vazee már Manci nénit is szét kapcsolták mert Dávidnak szurkol ! 😄
wesker24
Isten örizz itt nem mindenki Röfi Fan ! 😄
PiszkosFred
"Ehhez mi köze annak, hogy Laci csaló senkiházi-e vagy sem?"

De nézd, én báttyának szorítok, mert imádom a beszólásait azzal a ménkû sok eszével, a többi felõlem eret is vághat magán, vagy egymáson. De, volt egy pont ma, amikor azt mondtam - ez az én egyéni szoc. problémám -, hogy "hát basszátok meg, és te is "Lacikám" azért ami sok az sok", és szavaztam. Nincs ezzel semmi gond, max magamból csináltam hülyét, hogy lesüllyedtem a mûsor szintjére. "Aki a szörnyeteg ellen küzd - Vigyáznia kell, ne váljon maga is szörnyeteggé! Ha sokáig nézel a mélységbe, a mélység is beléd néz..." 😊

Bocs, nem figyeltem, így oké. Azt hittem, hogy mindenki Viki fan. Akkor bocs.
wesker24
143298 hsz !
wesker24
Mert már lentebb linkelték ! 😄
wesker24
Mennek a faszomba már hogy a Belevaló megint csak Röfi szimpatizánsokkal van tele !

Az elején volt egy aki Dávidnak szurkolt de szétkapcsolták pffhh ! 😄
Miért lett kimoderálva, amit írtam?
Eddig is vikivel szimpatizáltál úgyhogy nem meglepetés. 😄 <#nevetes1>
Én addig nagyon jól szórakoztam Vikin, ameddig úgy mozgatta a szálakat, hogy elhintett 1-2 mondatot a szemben álló feleknek, és így röhögött rajtuk, vagy ugrasztotta õket össze.
De amit Simon óta csinál, az már gerinctelen és szánalmas. Onnantól 2-3napig királynak érezte magát, majd jött Dávid, akiben észrevette a riválist, nem hiába fosott ennyire ettõl az egésztõl. Aztán most meg mártírkodik. Nagyon remélem hogy kiesik

na ezt kb. annyira tudtad most megmagyarázni, mint azt itt jó páran, hogy most miért elítélendõ a "magamra tetetem a jeleket" taktika.

Fred anno Anikót is pokolian védte mindenbe😊 holott nulla volt a csaj sztem és mégis ott van az ÉNB szereplõgárdájában... tény és való színészi tehetség van a csajban, de hálistennek azt a szennymûsort én nem néztem sosem😊

Most Vikit is védi, nekem is tetszene, hogy manipulál és mozgatja odabent a szálakat hisz Attiláékat, ezért bírtam az 5-ben, hogy ezt a játékstílust elterjesztették, de Vikinél a Simon ügy túlzottan is elfajzott...

PiszkosFred
Pontosan az a köze 😊

mondjuk ezt honnan szedték jó kérdés😊 mindenbõl hírt akarnak faragni...kínos

hát miután volt róla 1 videó, hogy azzal vág fel az egyik bulin, hogy õ már bizony sz.pott víz alatt... simán kinézem belõle 😄

Most amúgy arról is cikkeznek, hogy Izának még lehetõsége is akadt volna F1-es pilótákkal dugnia😄DD

persze errõl mi mit sem tudnánk...kinézném belõle ahogy a legtöbb mai nõbõl mindent

és most az miért baj, hogy elmondják róla azt amit te és mi nem láthattunk? Ehhez mi köze annak, hogy Laci csaló senkiházi-e vagy sem?

hát akkor gratulálok 😊

Charlotte ma sztem sok szavazót gyûjthetett...bár ki tudja hátul van a népszerûségi listán...

Egy biztos Iza ma ritka gyökér volt, de mondjuk alapjáraton ritka, amikor jó és örömteli pillanata van...velejéig gonosz, irigy szuka ez is😄

kiket válogattak össze atyaég...Iza, Zsolt, Aurelio, Dorka hát még Vikkancs...

Nem hiába félünk, hogy kik fogják az országot vezetni <#eplus2><#banplz>

ez valószínûleg igaz, hisz Simon másnap tényleg a nyugiban ébredt fel😊) és õ maga írta le, hogy az ereklyéit Viki lenyúlta odabent...

El kell fogadni az igazságot gusztustalanul és a lehetõ legocsmányabb módon ejtette ki az általa vélt legerõsebbet...

Attila és Peti is taktikáztak Viki is kedvencem lehetett volna, de pont ezek miatt a dolgok miatt nem...

mert könnyebb azt ba..tatni akit mindenki basztat, mint szembefordulni a csûrhével
Micsoda ösztönzõ politika😄DD bejött a kampányom, amit folytattam itt hahaha

szólok a reteknek h érvénytelenítsen 2 szavazatot, mert nem azok szavaztak akik <#banplz>