153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #145695 Ja ezért lett volna jó Simon! De hát azt ugye kiirták a játékból! -
Orionk #145694 Szerintem ezzel, amit Aurelioról most látunk a tévében ezzel leírta magát. Ugyanis nem Show-t csinál, ahogyan te mondod, hanem leírja magát. -
#145693 inkább mint az unalmas nooboknak -
Orionk #145692 Ezt annak kell nyernie, aki a legnagyobb show-t tudja csinálni ? -
#145691 Az baszna be akkor kö kövön nem marad az biztos mert kurva nagy balhé lesz ! -
#145690 Első perctől kezdve csinálta a showt. -
Orionk #145688 Aurelio szerinted miért érdemli meg, hogy nyerjen ? -
#145687 Legalább ő egy karakter,és játssza ezt a játékot,azért ezt látni kellene a nagy utálat mellett.
A villalakók 80%-a olyan unalmas,hogy azt elmondani nem tudom, pl. tnapi összefoglalóban néztem, Teo a kiválasztott,és 50 perces összefoglaló alatt nem mutatták,vagyis egyszer,de akkor se szólalt meg,csak intett egyet :D
Kész vicc.
Amúgy jobb ha most elkezded elfogadni,de nagyon nagy esélye van megnyerni. -
Ironman2 #145686 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://valovilag-6.postr.hu/lebukott-iza-kiderult-az-igazsag-hogy-miert-van-krisztiannal/
-
#145685 Igen és?
Talán nézd már meg Viki kisfilmjét. Full elmondta,hogy erőszakos és kötözködő típus.Megígérte,hogy a társait az őrületbe fogja kergetni.
Nem egy unalmas nulla karakter mint Alexa,Dorka,Józsi,Laci,Teó stb
Ő vagy Au érdemli meg,hogy nyerjen.A többi egy nulla... -
#145684 Mert félnek töle be vannak szarva töle mikor is volt párbajozni a játék elején azóta azt csinál amit akar a többiek meg túl gyávák ahhoz hogy kivigye párbajra egyedül Krisz látja át a dolgokat de ök most csúnyán fasirtban vannak Izával nem hiába akarta Röfi hogy összevesszenek mert akkor kiviszik egymást ez neki csak jól jön ! -
Orionk #145683 Szerintem teljesen igazad van Vikivel kapcsolatban.
Egyszerűen csak azt nem értem, hogy ezt miért nem látja a többség ? ? ? ? -
#145682 Minden hatalmas balhéban akár igy akár ugy de bennt volt a keze ugye volt a Simonos ügy aztán a Krisztián Iza ügy és most az Aurelio Zsófi ügy ! -
#145681 Minden csak nem szerencsétlen egy aljas malacképű szarházi senkiházi de szerintem ugyis bent lesz a top3-ban mert mindenki túl gyáva ahhoz hogy kivigye párbajra meg védett is a mocsokja !
-
#145680 Nem láttad az előzetest ö kezdte ö szólt be Zsófinak amikor Aurelio-val volt a zuhany alatt ettől a malacképútöl minden kitelik :D -
#145679 Hagyd már szerencsétlen Vikit,és ne legyen folyton üldözési mániád :D -
#145678 Ez nagyon durva Krisztián és Iza durva összeveszése után most Aurelio és Zsófi veszett össze durván !
KB ugy kellett öket szétválasztaniuk a többieknek Krisztiánnak Zsófit ugy kellett bevinni a hálószobába Aureliot meg a nyugiba mert Zsófi idegrohamot kapott !
Ugy látszik nem csak Iza idegei gyenge hanme zsófié is csak tudnám miért fajultak el ennyire megint a dolgok !
Fogadjunk onnan kezdödött hogy Röfi beszólt Zsófikának !
-
#145677 Na akkor azt visszanézzük ! -
#145676 a belevalóba mutatták amúgy.. -
#145675 Vazee van Online adás csak kép nincs XD -
#145674 Pedig pont a legjobb részt nem adták le a mai Öf-ben mert a locsolós versekre én is kíváncsi lettem volna ! -
IXEMGabeo #145673 visszalestem az előzetest, hát Zsófika is jól kiakadt:D Auréliónak csakúgy leesett az álla...
netem korlátoltsága miatt a minimális hosszúságú videókat tudom visszalesni:S -
#145672 És van még képük azt kiírni hogy majd az esti ÖF-böl kiderül !
Pl én kíváncsi lettem volna arra hogy a fiuk milyen locsoló verset mondanak a lányoknak !
Amúgy Röfiben nem csalódtam ugyanolyan velejéig romlott malacképű szarházi ami eddig is volt !
Remélem Zsófi is ráébred arra hogy Röfi egy álnok malacképű szarházi !
Nem halottam jól de azt mondta nekik nyomd a FASZT ? XD -
#145671 jah ezen én is csodálkoztam.. csomó mindent nem vágnak bele az összefoglalóba.. -
#145670 De nem ám ! :D
DE a mai Öf-ből is kimaradt jó pár rész !
Pl kimaradt az a rész amikor Aurelio és Krisz meglocsolják a lányokat és a lányok tojást adnak a fiuknak !
Ezt szokás szerint megint nem adták le ! -
#145669 Holnapi Öf-ben Aurelio és Zsófi veszi át Krisz és Iza szerepét !
Ök is durván összevesztek ez kész xD -
#145668 Zsófinak a húga nem rossz.. -
IXEMGabeo #145667 például:)
csökken sajnos a kreativitás:) -
#145666 Na ami a mai ÖF-et illeti a lányokat meglocsolták rendesen hogy el ne hervadjanak ! :D Krisz még verset is mondott ! :D -
Alekfognyerni #145665 Izának ezt a dalt kéne elénekelnie Krisztiánnak akkor kibékülnének:D http://xfaktor.rtlklub.hu/video/adasok/9show/230483 -
Alekfognyerni #145664 Ezt az ötletet picit más formában véghezvihették volna a szerkesztők. Például összezárhatták volna őket a nyugiba vagy szaunába pár óra erejéig, mint anno Alekoszt és Lacit a székes fellökésnél. -
#145663 Nem hinném ezután a durva veszekedés után már nem hiszem hogy valaha is össze fognak veszni !
Amugy nem is rossz ötlet én szívesen nézném öket hogyan alakulna a napi történéseik ! :D
Amugy ha Teo Izát vinné párbajra akkor lehet Krisznek mégis csak sikerül legyőznie a büszkeségét és Izát támogatná a párbajon akármennyire is gyűlöli !
Persze ha Zsófit vinné párbajra akkor maradna minden a régiben de látszik rajtuk hogy majd belegebednek hogy nem lehetnek együtt még ezek után is csak mindkettő túl büszke ahhoz hogy lépjen !
Iza nem mér lépni mert azt gondolja hogy ezzel már mindent elszúrt kettejük között krisz meg csak a büszkesége miatt nem lép !
Amugy amióta Krisz és Iza csúnyán összeveszett még a durva balhé előtt azóta nincs egy deka Online adás se az utolsó rendes Online adás 04-14-én volt utána 4 napig szinte semmi azt 04.18-án amikor csúnyán összevesztek akkor volt egy fél órás adás és 04.18 óta a mai napig megint szinte semmi ! -
IXEMGabeo #145662 Ezt a Kriszt és Izát rájöttem, hogy úgy lehetne leginkább megbüntetni, ha legalább még 1 évig bezárva lennének csak ők kettesben és közben követhetnénk a napi történéseiket:DDD
Szerintetek megölnék egymást egy idő után?:DD -
#145661 Mennyire tudtam hogy ez lesz, az X-Factor nyertese családlátogatást kap
Mivel Aurelio és Zsófi nyert ezért el kellett dönteniük hogy kihez menjenek !
Végül az lett hogy Zsófi családjához mennek !
Teo lett ugye a kiválasztott Krisz Zsófit javasolta neki persze Röfi jó hogy Izát javasolta neki mert szerinte ö most gyenge és Zsófit erősnek gondolja !
Persze a malacképű Röfi beolvasott Izáéknak rendesen de kérdem én ki a faszom ez a malacképű disznó hogy bárkit is elitéljen csak azt felejtette el ez a faszkalap hogy ö maga mit csinált a villa lét során !
Az egy dolog hogy Iza egyszer óriásit hibázott de ebben Röfi keze is vastagon benne volt ! -
#145660 Elmondta,hogy miért nem rakta rá :) DE rá akarta. -
#145659 Hátha Teo Izát vinné ki akkor csak nem lesznek olyan hülyék hogy Teo-t küldik vissza !
Még igy is hogy volt egy durva össze veszésük Krisz-el ha biztosra akar menni akkor vigye ki Zsófikát simán vissza jön !
-
#145658 Viszont lehet abban valami, hogy Izát vigye ki, mert most lehet a nézők Iza ellen szavaznának a viselkedése miatt nem? -
Ironman2 #145657 -
#145656 Részegen .. -
#145654 Ez csak akkor jöhet össze ha Teo jövö hét szerdán nem Izát hivja ki !
Mert ugye ha nem Izát hivja ki akkor ez lesz a TOP 5: Krisztián Iza Aurelio Röfi és akkor vagy Teo vagy Zsófi lesz az 5-dik befutó !
Tegyük fel hogy a következő párbajnál Krisz kiakarja vinni Izát akkor a TOP4 ez lenne : Aurelio Röfi és vagy TEO vagy Zsófi és 4-dik befutó vagy Krisz vagy Iza !
De szerintem Krisz és Iza kapcsolata még nem lefutott ügy az idö mulásával még bármi lehet kettőjük között !