ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Ez jó hét lesz 😄

Glory, Glory Man. United!

Klon
így van! 😊
anno mikor nekem kellett, nagyanyámnak volt egy eszköze -ilyen tüskés, amit fel kellett húzni a kézre- nagyon hatékony volt 😄D

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

ascii
kukoricát a másik csutkával kell morzsolni, nem kézzel..

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

munka hete😄 végre szopatják õket...

azt se tudják mi az...lusta buzi banda kivéve Charlottékat😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

miezviz
- Józsi vagyok.

- Péter vagyok a fõnök.

-Józsi: Az én vagyok

na villa ABC😄DD hogy kiakadtak h dógozni kell

Krisztián megszólal😄 nincs cigi? há akko dolgozzunk bazmeg😄D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rash87
Jövõre mehet az X-Faktorba,de lehet a Csillag Születikbe.
Majd az RTL eldönti 😄

Szia Dávid! Hatalmas rajongód vagyok! Ugye az is a Nagy Terv része, hogy kiestél. A gép forog, az alkotó pihen?
Tetszik · Válasz · 13 · 5 perce

Tamás Halmai hát ez jó xDDDDD
Tetszik · 3 perce

VV David a Laza Pontosan. Atgondolt volt az egesz szereplesem. Tudatosan mentem be, tudatosan jottem ki! koszonom hogy szurkoltal! Most jonnek csak a nagy csavarok

Igen, tudatos volt az egész 😄 megszervezett az egész. Amit írtam anno, ha nem akarták volan beküldeni akkor simonnak a ruhacibálásért csak büntetést adtak volna és nem teszik fel a lehetõséget, hogy kijöjjön vagy se?! Illetve akkor betehették volna harmadik lehetõségnek a büntetés opciót.
mind1, lehet én gondolom rosszul de nekem nagyon ez a forgatókönyv jön le 😄
irigylem is érte...többre tudnám vinni vele, mint õ, aki itt téblábol...

Ettõl még tudja azt el kell ismerni. 😄
Ma 20:15tõl Laza Dáviddal lehet chatelni VV Ati oldalán.
ez nekem kimaradt bocs
Nyilván megtanulta anyanyelvi szinten ha egyszer külföldön nõtt fel.
aurelió perfect némete nagyon penge 😄
Smithwarden
Szep kis strategia dontes volt, ha ezutan Charlotte megkerdojelezte Simon szerelemet es ki is akar jonni a villabol. :p 😄

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

deniro2
Simon oldaláról:
"a miértekre: sajnálom dávidot, nem sikerült beszélnem vele. miért viki? mert tudom, hogy a magafajta mindenáron nyerõ típusú játékos legnagyobb rákfenéje ha a hõn áhított cél elõtt (ami nem. nem szentesíti az eszközt) bukik el. azt egy életre megjegyzi. én is megtanultam a leckét: amiben lehetek a legjobb, abban ne legyek a legrosszabb. rá fog férni a gyönyörû 2. hely, komolyan. érinthetetlen lesz odabent ezután a párbaj/vérbaj után. legyen lány a döntõben szerintem, és még mindig, igen, még mindig õt tartom bent a legkarakteresebb csajnak, most Charlotte nem játszik ilyen szempontból, nyilván neki fogok drukkolni, de látok a pályán és nem kertelek: krisztián, viki, aurelio, zsolt végjátékot várok a bent megélt és a kint látottak alapján. de Viki nem nyerhet, az kibszott szomorú dolog lenne. csak mert nõ??? ugye. riadóztassák tecán szilárdot vagy kit. pont. én kintrõl játszom most ezt a játékot, a simonságot kimoshattátok a villából, de a villalétet simonból még eltart egy darabig. most hoztam egy stratégiai döntést. ennyi."

PiszkosFred
Attila üzenõfalát néztem tegnap a reakciók miatt, oda linkelte valaki, volt egy link a simon posztjára is. Nem mentettem le, de a lényege az, hogy simon tudja, mit miért tesz, és senki se mondja meg neki, vagy kérje számon a "követõi" közül azt, hogy mit tett vagy mit fog tenni. Persze a maga kusza, "három mondatból kettõ értelmetlen" stílusában.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Smithwarden
Errol a Simonos irasrol van valami link (mert nem talalom)?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

PiszkosFred
Talán pont ezért.

Felõlem hiheted azt, hogy egy igazságos világban élünk, ahol minden játékos egyenlõ, csak és kizárólag a nézõ szavazata dönt arról ki esik ki és ki marad benn. Illetve, hiheted azt, hogy a döntésedbe nem szól bele senki, nem manipulál, nem hat rád mindenféle eszközzel, stb. (szavazással nem csalnak, az más tészta, de pont elég az elõtte levõ 3 napnyi "felszopás"). Szerintem nem így mennek a dolgok. Szerinted igen. Nincs ezzel baj.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Huszonéves fejjel hihetsz felõlem a húsvéti nyúlban, a jézuskában és a havasi yetiben is, de ha kiderül, hogy nem léteznek, ne másokat hibáztass a csalódásodért

jaj, még mindig ezt nyomod? akkor kérlek 1 dologra válaszolj, csak 1-re.

miért nem vágták be a párbajon vikinek a simonos sztoriját?

kiskezétcsókolom.

Krisztiam
persze ilyenkor van adás amikor alszanak pff

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Az csak egy mell,nem ártalmas az egészségre!!<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sziasztok!

Sajna minden idõm elmegy mostanában, így alapból késõ este sikerül az összefoglalót is néznem...de látom a fórum élet nem állt meg.
Csak a maihoz 2 szót. 15-ös karika megy az összefoglalóban és mennyire figyelnek arra, hogy még a cigi szájhoz emelése is ugye cenzúrázva legyen. Bezzeg a mai összefoglaló végén, mikor mutatták mi lesz holnap...Aurelio és Teo akciójánál azért egy Teo jobb mell erõsen ott maradt 😊 Ok, hogy éjjeli-infrakamera...de azért ha egy cigit ennyire cenzúrázunk egy mell ott marad...engem nem zavar én annyira utálom a cenzúrát, mint senki...de ekkora bakit lõni. Nézzétek meg, elõször azt hittem Aurelio vagy Teo plüssállatának a lába stb...de nem 😊

PiszkosFred
VV-ben van sajtószabadság, látod, minden portál és magazin csalást meg elõre eldöntött forgatókönyvet kiált. Nagyon helyesen, tegyük hozzá. Még a langyi is ezt hozta fel az egyik indoknak élõ adásban 😊 Az már más kérdés, hogy erre Kolosi meg a cimborái szarnak nagy ívben...

vikit annyira túlértékelik, ugyanez volt az ügyvédnõvel is aztán elsõ komolyabb párbaja után ki is hullott.
hagyjuk már méghogy hülyeségem...

én csak az igazságot írom le azokban az idõkben amikor a sajtószabadság nincs meg😄

Rash87
Tényleg,félrenéztem 😄

Azért Aurélia nem semmi 😄 Egy csajnál kikötne,már rég meglett volna...

PiszkosFred
Bizonygat a halál f*sza, fõleg nem itt, már megbocsáss, nem igazán igénylem. Csak belinkeltem, mert nincs kedvem elmondani ugyanazt megint, csak azért, mert megint elõjött a téma. De látod, a hülyeséged miatt még többet gépeltem a végén, nem jó ez így... 😊

Izát nem...õ most Krisz szájában volt😊

Teó és Zsófit kényesztette elõbbit már alsó szájjal is😄

de errõl beszéltünk napok óta, fejtegettük...nem értem miért a saját hsz-ed veszed elõ, hogy most a saját igazad bizonygasd

Én is ezt mondom 😄

PiszkosFred
Az debilio zsófikán, nem trisztán izoldán.

Izát Krisz ápolgatja viden, de most Zsófikát megdugja? Elég érdekes fejet vág Zsófika, meg elég érdekes mozgás van 😄

Rash87
Elõször Zsófi, aztán Iza, majd Teó? Jól láttam? 😄

Krisz ki fog készülni megint... jogosan.

PiszkosFred
Erre csak ezt tudom mondani 😊

"...nagyon remélem, hogy bennmarad sokáig, és a döntõben esik csak ki. Mert úgy mi is jól járnánk, illetve azok is, akik máig nem tették túl magukat Simonkán. Ha most kiesik Viki, nézhetjük a Zsolt-Durci baromságot, vagy a debillió faszpörgetését. Hát egyik sem hiányzik.😊"

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ascii
Hópihe<#nevetes1>

ja és a sok marhának Liluval az élen úgy fogta fel mintha Õ szurkolna Vikinek és kampányolna mellette😄DD közben ilyenrõl szó nincs ott mutatta a videóban is, hogy 2-ként keserédesebb lesz a bukás Viki számára...

õ is tisztában van vele, hogy a többieket kicsinálhatja odabent és mivel már õ is nézõ miért ne kívánhatna ilyet?

PiszkosFred
VVati oldalára linkelte a walltextet valaki délután a VVSimon hiv. oldaláról, mert a birka nép nekiesett a futóbolondnak, amiért nem akarta viki levágott fejét körbehordozni az országban a tegnapi párbaj során.

hol? szerintem csak megvédte magát a jogtalan támadásoktól...

sok marha kitalálta, hogy az RTL beetette õt és mondja azt, hogy Vikinek kell visszamennie...és sokan ennek tulajdonítják Vikinek a visszamenetelt😄DD nem kicsit hülyék ilyenkor már nem oszt nem szorozna az egész párbaj végkimenetele...

ez a Tiwcsi gyerek is eleve úgy indult, hogy betett egy férges képeket és folyamatosan prosztó stílusban osztotta egykori kedvencét...

magasröptû beszélgetés volt😄 kurva anyázástól, Dubaizástól kezdve mindenen át, mint 2 olasz pár kb azt a végén egymás karjaiba omoltak😄

ezt tuti nem játszották meg ennyire nem lehetnek jó színészek😄 se Iza, se Krisz

PiszkosFred
Uh, akkor azt nem láttam, sorry. Olvastam a B/B valamelyikében, meg a VVAti faszbúkján, de a videó ezen részén akkor átsiklottam.

ascii
hol volt ez?

Elmondta a videóban is. Az megint más dolog, hogy errõl senki nem akart tudomást venni liluval az élen.
Jó volt... Inkább ezt nézem mint Durcit és Zsoltit. 😄
Holnap is is ott lesz 😄<#wink><#nevetes2>
ez kemény volt😄 kígyót békát ordibáltak egymásra aztán Krisz szép lassan lebénította Koch kisasszonyt....

jó volt ez a mai adás😄

holnapiban már ki sem szállnak egymás szájából Aurél meg már megint Teó csúnyáját szopogatja😄DD

pff😄D tipikus mai fiatalok

tipikus mai csajok

PiszkosFred
Csakhogy viki nem olvasott faszbúkot meg blikket 😊 Õ ezt nem tudhatta.

Egyébként olvastátok simonka mai üzenetét, amelyben az összes "rajongóját" és a fanboy és fangirlöket kvázi elküld az anyjukba? Na az nem volt semmi.

íjjj Viki odaszúrta Charlotte-nak h Simon neki szurkolt, ami tudjuk kurvára nem igaz...de azért megint hazudott egyet...