ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anno mikor nekem kellett, nagyanyámnak volt egy eszköze -ilyen tüskés, amit fel kellett húzni a kézre- nagyon hatékony volt 😄D
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
azt se tudják mi az...lusta buzi banda kivéve Charlottékat😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Krisztián megszólal😄 nincs cigi? há akko dolgozzunk bazmeg😄D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Majd az RTL eldönti 😄
Glory, Glory Man. United!
Tetszik · Válasz · 13 · 5 perce
Tamás Halmai hát ez jó xDDDDD
Tetszik · 3 perce
VV David a Laza Pontosan. Atgondolt volt az egesz szereplesem. Tudatosan mentem be, tudatosan jottem ki! koszonom hogy szurkoltal! Most jonnek csak a nagy csavarok
Igen, tudatos volt az egész 😄 megszervezett az egész. Amit írtam anno, ha nem akarták volan beküldeni akkor simonnak a ruhacibálásért csak büntetést adtak volna és nem teszik fel a lehetõséget, hogy kijöjjön vagy se?! Illetve akkor betehették volna harmadik lehetõségnek a büntetés opciót.
mind1, lehet én gondolom rosszul de nekem nagyon ez a forgatókönyv jön le 😄
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"a miértekre: sajnálom dávidot, nem sikerült beszélnem vele. miért viki? mert tudom, hogy a magafajta mindenáron nyerõ típusú játékos legnagyobb rákfenéje ha a hõn áhított cél elõtt (ami nem. nem szentesíti az eszközt) bukik el. azt egy életre megjegyzi. én is megtanultam a leckét: amiben lehetek a legjobb, abban ne legyek a legrosszabb. rá fog férni a gyönyörû 2. hely, komolyan. érinthetetlen lesz odabent ezután a párbaj/vérbaj után. legyen lány a döntõben szerintem, és még mindig, igen, még mindig õt tartom bent a legkarakteresebb csajnak, most Charlotte nem játszik ilyen szempontból, nyilván neki fogok drukkolni, de látok a pályán és nem kertelek: krisztián, viki, aurelio, zsolt végjátékot várok a bent megélt és a kint látottak alapján. de Viki nem nyerhet, az kibszott szomorú dolog lenne. csak mert nõ??? ugye. riadóztassák tecán szilárdot vagy kit. pont. én kintrõl játszom most ezt a játékot, a simonságot kimoshattátok a villából, de a villalétet simonból még eltart egy darabig. most hoztam egy stratégiai döntést. ennyi."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Felõlem hiheted azt, hogy egy igazságos világban élünk, ahol minden játékos egyenlõ, csak és kizárólag a nézõ szavazata dönt arról ki esik ki és ki marad benn. Illetve, hiheted azt, hogy a döntésedbe nem szól bele senki, nem manipulál, nem hat rád mindenféle eszközzel, stb. (szavazással nem csalnak, az más tészta, de pont elég az elõtte levõ 3 napnyi "felszopás"). Szerintem nem így mennek a dolgok. Szerinted igen. Nincs ezzel baj.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
miért nem vágták be a párbajon vikinek a simonos sztoriját?
kiskezétcsókolom.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sajna minden idõm elmegy mostanában, így alapból késõ este sikerül az összefoglalót is néznem...de látom a fórum élet nem állt meg.
Csak a maihoz 2 szót. 15-ös karika megy az összefoglalóban és mennyire figyelnek arra, hogy még a cigi szájhoz emelése is ugye cenzúrázva legyen. Bezzeg a mai összefoglaló végén, mikor mutatták mi lesz holnap...Aurelio és Teo akciójánál azért egy Teo jobb mell erõsen ott maradt 😊 Ok, hogy éjjeli-infrakamera...de azért ha egy cigit ennyire cenzúrázunk egy mell ott marad...engem nem zavar én annyira utálom a cenzúrát, mint senki...de ekkora bakit lõni. Nézzétek meg, elõször azt hittem Aurelio vagy Teo plüssállatának a lába stb...de nem 😊
én csak az igazságot írom le azokban az idõkben amikor a sajtószabadság nincs meg😄
Azért Aurélia nem semmi 😄 Egy csajnál kikötne,már rég meglett volna...
Teó és Zsófit kényesztette elõbbit már alsó szájjal is😄
Krisz ki fog készülni megint... jogosan.
"...nagyon remélem, hogy bennmarad sokáig, és a döntõben esik csak ki. Mert úgy mi is jól járnánk, illetve azok is, akik máig nem tették túl magukat Simonkán. Ha most kiesik Viki, nézhetjük a Zsolt-Durci baromságot, vagy a debillió faszpörgetését. Hát egyik sem hiányzik.😊"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
õ is tisztában van vele, hogy a többieket kicsinálhatja odabent és mivel már õ is nézõ miért ne kívánhatna ilyet?
sok marha kitalálta, hogy az RTL beetette õt és mondja azt, hogy Vikinek kell visszamennie...és sokan ennek tulajdonítják Vikinek a visszamenetelt😄DD nem kicsit hülyék ilyenkor már nem oszt nem szorozna az egész párbaj végkimenetele...
ez a Tiwcsi gyerek is eleve úgy indult, hogy betett egy férges képeket és folyamatosan prosztó stílusban osztotta egykori kedvencét...
ezt tuti nem játszották meg ennyire nem lehetnek jó színészek😄 se Iza, se Krisz
Holnap is is ott lesz 😄<#wink>#wink><#nevetes2>#nevetes2>
jó volt ez a mai adás😄
holnapiban már ki sem szállnak egymás szájából Aurél meg már megint Teó csúnyáját szopogatja😄DD
tipikus mai csajok
Egyébként olvastátok simonka mai üzenetét, amelyben az összes "rajongóját" és a fanboy és fangirlöket kvázi elküld az anyjukba? Na az nem volt semmi.