153993
ValóVilág 12

• PiszkosFred
    Zsófi, Krisz és Iza triónak adnám, 33-33-33% elosztásban. Kijönne nekik a szabadulást követően esedékes 1-2 éves pszichiáteri kezelés költsége.
  • wesker24
    Az egy dolog hogy senki nem érdemelné meg a fődíjat de ha már megkérdezted nekem tök mindegy ki kapja a fődíjat csak ne ez a malacképű zsírdisznó nyerje meg, ha bárki más megnyerheti annak én csak örülni fogok és gratulálok neki.

Szóval Röfin kivül én bárkinek odaadnám én egy Aurelio Krisztián döntönek örülnél bárki is nyeri meg annak én kifejezetten örülni fogok !
  • Rash87
    Én is így látom, csak nem akartam így feltenni.
    Szerintem se érdemli meg ebben a szériában senki se,csak ha nem így teszem fel,nincs jelentősége a másik kérdésnek,hogy miért is.
    Érdekelné,hogy ki miért adná oda xyz-nek :) Vagy mit lát benne,ami plusz s ezért.
  • sb1
    Nyerje meg viki, miatta voltak a viták meg a veszekedések 80%-a, ha ő nem lett volna, semmiről sem szólt volna a műsor kb. :)
  • PiszkosFred
    Tedd fel úgy a kérdést, hogy "ki kapja meg a fődíjat?", ne használd az "érdemelni" kifejezést, mert egyik agyhalott zigóta sem érdemli meg a 15-16 főből (vagy már a fasz se tudja, hányan voltak ezek összesen), valaki "csak" megkapja. Mert ha erre bárki is érdemként tekint, ott gondok vannak :) Súlyos gondok.
  • Rash87
    Szerinted ki érdemelné meg a fődíjat? S miért?
  • wesker24
    Hát ha Teo vagy vissza akkor tényleg valami nagy gáz lehet !

Mert még Zsófinak uis több esélye van ellene ! :D
  • Rash87
    Ha Teo megy vissza,akkor vmi gáz van az emberekkel :D
    Olyan 90-10re tippelnék,de még 80-20 is elfogadható.
  • wesker24
    Az nem fajult tettlegességig az az azért nem volt ennyire durva konfliktus és az még az elején volt !
  • IXEMGabeo
    egyszer?

nem emlékszel Lacival, hogy ordibált szemtől szemben teljesen indokolatlanul? majdnem pofán vágta:)
  • wesker24
    Iza csak egyszer vettette el a sulykot mig Röfi az egész villaléte allatt keveri csak a szart ahogy a Belevalóban is mondta az egyik betelefonáló ha arra kerül a sor hogy Iza párbajozik akkor Iza családja és a barátok rokonok haveri köre és mindenki aki utálja Röfit az Izára fog szavazni mert a nézök az ösztön lényeket szeretik nézni és nem azt hogyan kevereik a szart meg hogyan taktikáznak !

Nagyon sok mulik minden azon hogy Iza hogy viselkedik ezután a durva balhé után szerintem azzal hogyha kimerné vinni Röfit nagyon sokak tiszteletét kivivná ezzel nagyot nőne az emberek szemében még ugyis hogy neki csak egy durva balhéja volt.

• wesker24
    Ezzel én ugy vagyok hogy itt Izának kell okosnak lenni ha bennt akar maradnia TOp5-ben és ne essen ki !

Mert tegyük fel hogy most Zsófi vissza jön akkor ugye marad 4 ember aki kiválasztható lenne Krisztián Aurelio Röfi és Iza !

Na szóval ha Iza lenne a kiválasztott akkor itt kellene egy olyan merész döntést meghoznia akit eddig soha senki nem mert meghozni a villa léte során, kihívná Röfit na az nagyon érdekes lenne az tuti egy érdekes párbaj lenne és még az is meg lehet hogy Iza jönne vissza mert kíváncsiak lennének a nézők arra hogyan alakulnának a viszonyok ha a főmanipulátor kiesne, de szerintem az RTL tuti nem hagyná hogy Röfi kiessen, Röfi bármennyire és próbálná manipulálni hogy Aureliot vidd ki kivinné őt na akkor nagyot nőne az emberek szemében hogy egy ilyet bemert vállalni meg aztán szerintem többen utálják Röfit mint Izát mert az OK hogy csúnya dolgot csinált de csak 1x fajultak el a dolgok viszont Röfi az egész villa lét alatt kavarja a szart, viszont ha Aureliot hivná ki akkor 1000 % hogy kiesne !

Igy ha Röfit hivná ki és nem Aureliot és valami csoda folytán Iza térne vissza habár erre nagyon kevés esély van !

Akkor a TOP 4 képzeletben: Aurelio Krisz Iza és Zsófi

Na itt már érdekes lenne a helyzet mert Iza nem hiszm hogy kiválasztott lenne mert valami csoda miatt kinnt hagyta Röfit igy maradna csak Zsófi és egyedül Zsófi csak Izát tudja kihivni mert a két fiut nem merné kivinni és az utolsó párbajon kiderülne melyik lány megy a fináléba !

És ez lenne a helyes és izgalmas finálé Hogy Aurelio Krisz és vagy Iza/Zsófi lenne a hármas !

És megis van a top 3 : Aurelio Krisz Iza/Zsófi

Szóval ha Iza lenne a kiválasztott akkor minden rajta fog mulni hogy mennyire tökös merész és bátor lesz ha sikerül Röfinek manipulálnia akkor az lesz amit leirtál de ha nem és bátor lesz akkor az lesz amit én irtam !
  • IXEMGabeo
    ezt a hsz-t mentsd le magadnak és visszaolvassuk, hogy bejött-e vagy sem;)

Itt Izának kellene okosnak lennie, mert kieshet a top 5-ben:/

Viki ellen úgy gondolom lenne esélye bár kérdés, hogy mennyien csalódtak benne ezután a köpködős sztori után...próbál bűnbocsánatot nyerni, de nem hiszem h ettől bárki is meghatódna
  • IXEMGabeo
    Iza sztem kiesik a top5-ben...

egyre valószínűbb a Viki-Aurélio-Krisztián hármas döntő...és akkor a szokásos forgatókönyv, Viki 3. lesz, Krisz valószínű 2. és Au 1.

ha ilyesmi lesz akkor elég gáz, mert a VV3 óta mindig egy nő a 3. helyezett és mindig 2 csávó között dől el...

szóval, ha itt tegyük fel Zsófika nyer akkor 4 között ott van.

marad 4 ember aki kiválasztható->Iza, Aurélió, Krisztián, Viki

Izát kiválasztják ő pedig valószínűsítem, hogy bepróbálkozik Aurélióval mást nem fog tudni tenni, de akár Vikit is kihívhatná hisz többször csalódott benne és tudja, hogy manipulátor...ott pl szorosabb lenne a történet, de Au ellen kiesik ez fix...én sztem Viki elintézné, hogy Au-t hívja ki így Iza kiesik maradnak ilyen formában

TOP 4: Aurélió, Krisz, Viki, Zsófi

Zsófi lenne a következő áldozat vagyis őt fogják kiválasztani mivel mindhárom játékos arra hivatkozna ebben az esetben h Zsozsó az, akivel a legtávolabbi a viszonyuk legalább is a 2 fiú tuti rá fogja tenni eleve "félnek" Vikitől...Krisz nem félne tőle, de ők tuti nem párbajoznak

Zsófika kihívná Vikit, főleg, hogy ismét csalódott benne Viki kinthagyná őt

és voálá megvan a TOP3

Au-Viki-Krisz tengely
  • wesker24
    Ezt mondom én is mivel még 6-an vannak ezért a mostani párbaj gyöztes az még kap védettséget de akik már a TOP 5-ben lesznek és azok párbajoznak na azok már nem !

Szerintem Röfi-Aurelio párbaj csak a fináléban kerülhet sor hacsak nem lesz valaki olyan bátor hogy ki vigye Röfit !

Én egy ilyen finálét tudnák elképzelni de szerintem erre esély sincs !

Aurelio Krisztián és a harmadik vagy Iza vagy Zsófi lenne !

És Aurelio és Krisztián között dölne el ki nyeri a VV6-ot !
  • IXEMGabeo
    Röfi-Aurélió párbajnak örülnék

legalább az egyik gané kiesne:) többiek sajnos nem ilyen okosak, hogy ők kettejüket összeeresszék valami folytán...pláne úgy, hogy pár héttel ezelőtt szövetkeztek taktikailag
  • IXEMGabeo
    mostani győztes tutira kap védettséget...nincs aréna...aki a top 5-ben lévőként megnyeri a párbaját az nem fog védettséget kapni
  • wesker24
    DE jó lenne ha Finálé elött még Röfi párbajozna egyet és valamelyikük ellen kiesne de szerintem Röfi ugyis bent lesz a fináléban sajnos !
  • wesker24
    Ugy értem hogy már nem fognak egymásra haragudni és ha nem is túl gyakran de azért idönként összejönnek majd egyszer kétszer beszélgetni !
  • wesker24
    Szóval aki most visszamegy az lehet hogy védett lesz még mert bennt van a TOP 5-ben de akárki is megy párbajozni utoljára a finálé elött ott már nem hiszem hogy lenne védettség !
  • wesker24
    Nem hinném mert nagyon felgyorsulnak az események és 1 hét alatt lezavarják a kiválasztást a kihivást és a párbajt !

Asszem a VV5-ben is az volt hogy az utolsó párbajnál a finálé elött már nem volt védettség ugyanugy ki lehetett hivni !

Vagyis a sorrend a következő:

Április 27: VII Párbaj Megvan a TOP 5

Április 30: VIII Kiválasztás
    Május 2: VIII Kihivás
    Május 4: VIII Párbaj Megvan a TOP 4

És igy tovább !
  • IXEMGabeo
    áá férfi és nő között nincs barátság:D főleg 2 ilyen makacs, összeférhetetlen...

nem hiszem, hogy a baráti körük is azonos lenne
  • wesker24
    Én bizok benne hogy idekint majd megtudják beszélni a dolgokat és majd az idö múltával ha nem is békülnek ki de azért barátok lesznek és jobban lesznek egymással !
  • IXEMGabeo
    Teó-Zsófi párbaj:)

várható volt mikor töltünk ki egy lottószelvényt?:D

mondjuk érdekesebb lett volna, ha Viki nem kap lila kendőt, de valószínű akkor se választják meg hívja ki senki

Teó szted be merte volna Röfikét vállalni?:D nem hiszem...ő majd a 4 között fog egyet párbajozni vélhetően

viszont, a Teó-Zsófi párbaj győztese ott lesz a 4-ben azt ugye tudod?:)

Valamelyikük ott lesz
  • IXEMGabeo
    idekint persze, majd megmagyarázzák és visszanézik magukat, hogy a bezártság hatására csináltak ilyesmit...

Krisz már elgondolkozott rajta, hogy megbocsát rögtön másnap...

És ne feledjük azt sem, hogy odabent sokkal hosszabbnak tűnik egy nap maga VV Attila mondta, hogy ott 1 nap olyan, mintha 1 hét telne el kb...

nagyon gyorsan változnak a viszonyok
  • wesker24
    Amugy az egyik telefonálónak nagyon is igaza volt mert ugy érzem hogy Krisz kicsit már túl sajnáltatja magát !
  • wesker24
    Én nem azt mondtam hogy azonnal bocsásson meg neki én ugy gondoltam hogy majd ha villán kivül lesznek akkor egyszer majd remélem krisz megbocsát neki ahogy telik majd az idö minden Izán múlik majd hogy mennyire voltak igazak az érzelmei Krisztián iránt !
  • IXEMGabeo
    azért nem

azok után, amit Iza művelt nem hiszem h lehetne bocsánat és erre nem mentség a bezártság...

nem láttad a gyerek hogy remegett, hogy ne üsse meg?

nem vagyok agresszív típus, de én sem viselem el, ha bárki a szájára venné a "családom", habár a nagyrészük meghalt, de akkor is...undorító dolog, de erre Iza rátett egy lapáttal, hogy a halálukkal dobálózott...

Lehet, hgy az értékrendek elvesznek és le "kell nyelni minden békát, de ilyet ki az a hülye, akinek kötelessége végighallgatni?
  • wesker24
    Eddig mindig Iza ment utána akármennyiszer megbántotta Krisz lehet most is igy lesz hogy Iza fog utána menni mert nem fogja kibírni mert én ugy veszem észre hogy Krisz túl makacs ahhoz hogy feladja a büszkeségét még ha beledöglik is !
  • wesker24
    Szerintem még igy is simán megnyerhetné Krisz az csak pozitívum lenne ha még meg is bocsátana Izának !
  • IXEMGabeo
    Szerintem Zsófika még így is visszatérhet...valamivel érdekesebb, mint Teó...jobb látványelem is, és Zsófikának sokkal több vicces momentuma volt amellett, hogy olykor (mint pl tegnap is) jól kiborította Száccsió ergo még meg is sajnálhatják néhányan, amiért idegileg kikészítik őt, bár sokan a hisztit nem bírják elviselni így pont ezért szavazhatnak ellene...

minden az okostelefonos slepptől függ:DDD
  • wesker24
    OKé hogy Iza csúnya dolgot csinált de még mit kell csinálnia ahhoz hogy Krisz elfogadja a bocsánatát, most is Krisz kiakadt azon hogy Iza befujta a kedvenc parfümjével és Krisz még ezt is zokon vette, Krisz csak azt felejtette el hogy nem csak egyedül Iza hibás hanem ö is ö is csúnyán bánt Izával és egyszer sem kért tőle bocsánatot.

• Orionk
    Szerintem Iza sokkal jobb választás lett volna, mert ő most a nézők szemében nagyon gyenge. Tehát a nézők többsége azt szeretné, hogy Iza essen ki.
    De, hogy ezt miért látják a bentiek és Teó is, ez rejtély.
  • IXEMGabeo
    Krisz szempontjából sokkal pozitívabb végkicsengése lenne, ha nem bocsátana meg...ha okos és kibírja akkor nem teszi meg, és így a nézők simán megnyerethetik vele az egészet...még akkor is, ha ez a benti kapcsolatának végérvényesen véget vethet, ami kint így már biztostan nem fog folytatódni...Bár idekint úgy gondolom, hogy minden Izán fog múlni mennyire fog Krisz után futkosni...akkor fog kiderülni, hogy érzett-e valamit iránta vagy csak kamuzott mindvégig...
  • wesker24
    Na Teo Zsófit hívta ki végül is jól döntött mert igy van csak kb esélye hogy vissza jöjjön Zsófi ellen !

Már csak az a kérdés hogy melyikük büszkesége törik meg elöbb Izáé vagy Krisztiáné ?

Én ugy gondolom hogy Iza bármit megtenne csak hogy Krisz megbocsásson neki de Krisz túl makacs ahhoz hogy megbocsásson neki !

Hát ez a maradék 3 hét elég kemény lesz nekik de remélem végül az egyik beadja a derekát bárki is lesz !
  • IXEMGabeo
    hmmm...tán nem a nyugiszobás beszédére gyakorolt?:D
  • Yoda001
    most mondta Teó: "ezerszer megkérdezték hogy tudom-e [a szövegét amit mondott, hogy kit választ]"... nocsak-nocsak... már kapcsolták is vissza Bencét azonnal amint ezt kimondta...
  • IXEMGabeo
    amilyen kétszínű fasz, egy ostoba nyálgép, aki, ha meglát egy pókot már sírni kezd...

egy pozitívuma van a srácnak, hogy több nyelven beszél, néha vicces volt, de 90%-ban erőltetett a gyerek úgy, mint Cristofel anno...

VV4-ben, 5-ben már az elején kiszavazták volna őt...
  • Krisztiam #145697
    Aurélió nyeri meg én már most tudom, mert a sok tini picsa rá fog szavazni az okostelefonjaikkal
  • Ironman2
    Aurelio meg a farkával fogja megnyerni,nem az eszével az biztos!