ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Aurelia😄d

Yo, Bitch!

úristen Viki megint milyen gané pénzért bármit😊))

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nah most tényleg...értem én hogy sokan nem bírták (többség, mert egy nagyképû kis nyálgép volt) Dávidot...érthetõ nah..essen ki!..kiesett...de ez a Viki...hát félelmetes..folyamatosan megmutatkozik az igazi féreg önzõ énje..és mellét mintha valami jótét lélek lenne úgy nyomatják a mûsorvezetõk...de még a párbaj után is...vicc..komolyan....
szegény Zsófikát túlkiabálták😄DDD robban a bomba ááá

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez mi volt valaki visszatolta a barna hörcsögöt?😄

Zsolt, de gagyi...jól lebukott

17-18-i adás részletek

legalább most Dorkát láthatjátok milyen bunkóci

azért az kemény, hogy valszeg belezúgott😄D mer látszólag tényleg féltékeny a kapcsolatukra...mondjuk taktikailag is indokolt, merthát ezzel Krisztián erõsödik ahogy mondta...

fiú lány barátság villán belül (ha lehet ezt mondani Viki-Krisz esetében), nem nagyon van vagy csak idõleges...fõleg ilyen zárt közösségben pillanatok alatt változnak az érzelmek...Viki is ember bármennyire is érdekbõl csinálja, teszi veszi a dolgokat attól még õ is beleeshet burkoltan az érzelmeit nem kimutatva bárkibe...vannak apró jelek, amik csak feltételezések...

mindenesetre egyértelmûen fúrja és fõleg Izát szekálja, mert látja h Krisznél ez nem vezet eredményre

Vikirõl és a hét eddigi történéseirõl írások

Vamzer szót tényleg a börtönben használják😊

nem lennék meglepõdve, ha ezek után Vikirõl is lejönne olyan cikk, hogy korábban a kolesz helyett a börtönt is megjárta ilyen olyan bûncselekmény miatt😊))

wesker24
Ahogy látom az ocsmány képû Röfi elérte amit akart !

Állandoan Krisz és Iza kapcsolatát fúrja direkt csak hogy Krisz-nek még bottal sem kell hiába erölködik ez a malac képû !
desigo
nagyon jó ez a munkáshét
nagyon vicces szitu 😊
Pszichológiai tanulmány...

kíváncsi leszek kit fog megölni, ha így folytatják😊

ez a skin nem kicsit szar. <#nevetes1>

Kihozta ez a hét az emberekbõl a valódi személyiségüket.
Viki rögtön lop és hazudik, Iza egybõl lehúzza az aktuális csávóját, mintha elhangzott volna valami az sincs ám ingyen, hogy mellettem aludhatsz. A tegnapi dubajos elszólás bizony érzékeny pontra tapintott, ez napnál világosabb. 😄
Aurélió pedig becsicskul, mondjuk ezt õ ingyen is megteszi bármikor. 😄
Ezen csak jót röhögnek az rtl-nél,aztán a só megy tovább,reklámozók meg röhögnek a markukba.Ez biznisz kérem szépen,elérte a célját! (bár én már nem nézem,csak a hireket róla)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

jugen
<#help>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rash87

Glory, Glory Man. United!

A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyûlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a mûsor
Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar hírportálok, és a VV6-ról hírt adó oldalak kommentelhetõ cikkei mind ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokkal bõvültek, melyeknek száma (szintán nem túl meglepõen) simán meghaladja egy sima hírposzt, kritika, véleménycikk vagy glossza alatt olvasható hozzászólásokét. Az is kommenteli, aki nem nézi, annak is megvan a véleménye róla, akinek nincs tévéje, és természetesen mint mindenbe, ezekbe a beszélgetésekbe vagy üzengetésekbe is beszûrõdik a politika, a kommentelõ anyagi helyzete, a kilátástalanság no meg a komenista zsidók, mert azokat kihagyni ilyen dzsemboriból nem lehet.

Mindezt egy tévémûsor miatt.

Nem az utcán üzekednek az egybites szereplõk, nem egy villamos ablakait zúzzák be, nem autókat borogatnak vagy kukákat gyújtogatnak, szobrot döntenek vagy cigányokat ölnek egy faluban, hanem egy zárt környezetben üvöltöznek, isznak, dug(ná)nak, és mindezt egy kereskedelmi televízió, ami abból csinál pénzt, hogy a mûsor alatti reklámokat eladja, mûsorra tûzi. A kedves kommentelõk, meg ha azt akarják, hogy mindez ne legyen, hogy a rohadszemétzsidókomcsiliberál kereskedelmi tévé ne kereshessen pénzt ezzel a tevékenységgel, akkor vegyék elõ a távkapcsolót, és (figyelem) kapcsoljanak el a csatornáról. Sõt, ne is kapcsoljanak oda. És majd ezt elegen tetszenek megcsinálni, akkor nem lesz ilyen mûsor.

Nem a VV6 tehet arról, hogy valakinek nem jött be az élet, nem az agyhalott Gyúrós VV Józsi bûne, hogy bedõlt a bankhitel, és nem, nem VV "500 faszival voltam" Charlotte okolható azért sem, hogy a komenistákat még mindig nem sikerült kiirtani a közéletbõl. A kommentelõk dühe, a tilccsákbe jellegû megjegyzések, illetve a valós vagy vélt szellemi, erkölcsi (végül is, bármilyen) fölény birtokában odabaszott félmondatok pl. "nincs tévém, de ha lenne sem nézném" pontosan olyan nevetségesek, mint maga a VV6.

i a különbség az 500 hódítást hazudó, ribanckodó szereplõ vagy az autizmust imitáló, de nyilvánvalóan felvett szerepet játszó játékos illetve a nekik gázkamrát, robbantást, kõbányát kívánó kommentelõk között? Semmi, az. Nincs itt semmiféle erkölcsi fölény a másik oldalon sem, és aki azon sír, hogy a mûsor miatt majd a gyereke olyan lesz, mint a VV6 szereplõi, az gondolja végig, hogy mit mondott, és a gyereke nevelését ne bízza a tévére. Ha az a bajuk a kedves kommentelõknek, hogy ezek több pénzt kereshetnek a semmittevéssel, mint õ kemény munkával, akkor mondjon fel jelentkezzen a mûsorba, a lehetõség elõtte is ott áll. A lottónyertestõl sem sajnáljuk a pénzt, pedig nem tett többet érte, mint a VV6 játékosai.

Félreértés ne essék, nem tekintem követendõ példának azt, amit a VV6 szereplõi csinálnak. Az idei felhozatal valóban sokkal alpáribb, extrovertáltabb, exhibicionistább és gyökerebb, mint az eddigi öt évadé volt. Mindez annak köszönhetõ, hogy az ingerküszöbünk az elmúlt években megemelkedett. Ha a tévét nézõ lakosság nagy részének az lenne a szórakoztatás non plus ultrája, hogy szakállas filozófusok ülnek egy asztal mellett és az élet nagy kérdéseirõl beszélgetnek hat órában, akkor azt néznék, annak lenne 16 százalékos közönségaránya 18-49-ben, és arra adnának el reklámot a kertévék. A nézettségi adatok nem ezt mutatják.

Márpedig a kereskedelmi tévéket semmi más nem érdekli, csak az, hogy a lehetõ legkisebb anyagi ráfordítással a lehetõ legnagyobb nézettséget, így a legtöbb pénzt hozzák ki az adott mûsorból. És addig, míg a VV6-ot ennyien nézik, a berzenkedésnek nem sok értelme van, hiszen a negatív reklám is reklám. Sõt, kifejezetten kontraproduktív, hiszen könnyen elképzelhetõ, hogy az, akinek esze ágában nem lett volna belenézni a mûsorba, az is bele fog, csak azért, mert azt tetszettek írni róla, hogy szar.

A VV6 egy szórakoztatónak szánt tévémûsor, és nem több. Egy trashreality, egy ócska mûsor, amit a világ minden részén tudnak a helyén kezelni. A németeknél vagy amerikaiaknál sokadik évfolyamát tapossa a Big Brother, de ott nem szokás a beköltözõk halálát kívánni, a nézõk tisztában vannak azzal, hogy amit néznek az mennyit ér. Sokan azért nézik ezeket a mûsorokat, hogy megnyugtassák saját magukat és családjukat, hogy õk nem olyanok, mint akiket a tévében látnak. Mások azért, hogy röhögjenek egy sort az agyhalott versenyzõkön, és egy órán át kiürítsék az agyukat. Akinek meg nem tetszik, és nem érdekli, az ne nézze. De a halálát a villába beköltözõ játékosoknak ne kívánja, azzal nem lesz különb Gyúrós Józsinál, sõt.
wesker24
Most épp egy Lightos verzión dolgozom ami nem sötét hanem az ellentéte világos ! 😄
Rash87
Még mindig jobb,mint ha kifolyik a szemünk 😄

wesker24
Tök üres meg csúnya is ! 😄
wesker24
Nyugi csak azért vettem le mert egy másik verzión gondolkodom ez igy túl csúnya nekem ! 😄
Rash87
Kösz Wesker,tudsz Te normális is lenni...

ment rendesen a biznisz😄

Viki természetesen jól jött ki belõle

Hokizomat fejlesztem😄DD

na most jófej volt a digó

beszarok a digó még belelkesültDDD túlórázna

Józsi is késsel járkál!!!!!!áá_DDDD

marhája mit össze nem szenved😄

áá azzal nem😊

wesker24
RTCW ? Játszottál vele ? Ez a 2009-es Wolfenstein-böl van !
nem kimondottan😮OO

komolyan nem...

régen játszottam egy jót amúgy😊

Ez is tipikus Viki😊

Izával jól belerántottak😉

wesker24
Te mint hardcore gamer nem ismered fel melyik játékból van ez ? 😄
wesker24
Azért ez a háttér mert Terror alatt van a Villa !

A villa most épp a Dark Age korszakban van hála Röfinek !
Klon
Sztem meg szar.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

wesker mi fene ez a háttér?😊 amúgy tetszik csak nem kimondottan VV-s😄

Józsi😄DD

én kész vagyok ezen az emberen, de látom elõre, hogy a kukorica morzsolók csapata lesz a legszórakoztatóbb😄D

hehehe😊 Teó azért bármennyire is el van tûnve kavart már Alexával, Izánál is bepróbálkozott, és Aurelioval mindig egymásra találnak😄DD

tud valamit a csaj, amit ilyen kapós

dehogynem látszott Zsolt fején, hogy nem kimondottan örül annak, hogy dógozni kell...

kukorica morzsolást is bevállalta, mer ott volt Krisz és Józsi is gondolta hozzájuk csapódik😄 aztán már azon töri a fejét h betör és lopkod...

anno mikor Béci ezt megcsinálta akereskedõs héten, de felvoltunk háborodva😊 zsolt még nem tette meg, de már agyal rajta

Krisztiam
ezek nem szeretnek dolgozni pff

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

1 kg kukocira 200 villakrajcár
a kérdés inkább az lesz,hogy mi mennyibe kerül ?!
1 cigi 200 vagy csak 20 ? 😄
én jó drágán adnám az biztos
drop
még egy szakértöt se biznak meg loldurva amatör szinész játsza a fönököt xd

PiszkosFred
Hiszti
kiválasztás
öröm
párbaj
hiszti
munka hete

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Valaki összefoglalná nekem az elmúlt 1 hét eseményeit?Egy képkockát sem láttam belõle,800 hsz.-t meg nem bírok végigolvasni.
Köszi.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ilyenkor azért megnéznék egy árlistát,hogy mégis arányaiban mennyit ér a 200/240/380 krajcár vásárlási szintre lebontva...
pörkölt hízlal.csajok meg csúnyák, kell rájuk a smink, hogy hozzák az átlagot, kivéve a kocát.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

szóval tipikus..csajoknak egybõl a kurva sminkcucc jut eszükbe inkább,mint a kaja..
tuti megint mindenki önzõzik meg szarra költ,nemhogy összedobnák valami nagyobb dologra,hús,zöldségek,fõznének akkora adag pöröltet,hogy másnapra is maradjon meg ilyenek...
Rash87
Én csak Zsolt-ról nem hittem volna,hogy ennyire kerüli a munkát.
Bár inkább poénnak veszi ezt az egészet szerintem,s így is áll hozzá.

Többieknél egyértelmû volt h soha se dolgoztak 10 percet se.

Azért... csak volt ott valami s meglett 😄

ahogy az öreg is mondta kemény 2 órát kell tolniuk😊 és átveszi a munkájukat szevasz meg is kapják a villa lovettát...

azér Teót sem irigylem nagy felelõsség a kassza és a raktár rész õrzése😄

de már azon törte Zsoltika a kispesti suttyó hogyan törjön be😄DD

a munka büdös most legalább kijön az igazi jellemük, ha eddig nem volt nyilvánvaló

most látszik igazán h Teó, Charlotte páros a legnormálisabb odabent és Viki is legalább odateszi magát...

Józsi, Aurelio, Zsolt és Iza szerintem még életükben nem dolgoztak...

gagax
Lenne egy kis eszük keresnének bent valami alternatívát amivel gyorsan haladnak és sokat keresnének 😄 vagy pedig a boltba lehetne venni ilyet és akkor ha megveszi akkor már lvl 2 kukoricamorzsoló lenne 😄 kis ráfordítás de utánna gyorsabb pénz szerzés 😄