153993
ValóVilág 12

• Rash87
    top3 ba került villalakókat teszik majd oda ki
  • IXEMGabeo
    Akkor ezekszerint ezzel a dupla védettséggel előtték minden puskaporukat a szerkesztők...úgy voltak vele, hogyha ezen a héten 2 ember is védett akkor az utolsó 5 ember szabadon választhatja egymást...így akarnak egy "kis" izgalmat csempészni a végjátékba

én még arra leszek kíváncsi mennek-e majd be volt villalakók esetleg a jelenlegiek közül megy-e vissza valaki pl. (Alexa, Laci esetleg Dávid, Simon) stb...

bár lehet idén ez is borul, mint minden ebben a szériában:)
  • IXEMGabeo
    aki most visszamegy már nem lesz védett?

Fura
  • wesker24
    Na bukott az elméletünk most hogy nincs lila kendő ! :D
  • Yoda001
    nyugiszobában a falon mit szimbolizál az az üres profilkép a falon, valaki megy majd még be, vagy mi a fene? :)
  • wesker24
    Nincs védettség ezentúl durva ! :D
  • Rash87
    de unalmas már ez a Iza-Krisz szál...... sok-nagyon sok.
    Az meg szánalmas már amit Viki szenved, ennyire féltékeny meg irigy....
  • IXEMGabeo
    kamu...Simon ezért dühöng, mert a bulvár beleavatkozott a dolgukba

csak az igazat kéretik idetenni;)
  • Ironman2
    Szerintem is!
  • Rash87
    Ez várható volt.
    Mondjuk én max 4 napot adtam volna nekik,szóval túlteljesítettek.
  • sb1
    Itt a kiírt szavazáson a kérdés így szól, hogy "Ki lesz a VV6 VII párbajának nyertese ?"
    - és látom, toronymagasan Zsófika vezet.. Nem az a kérdés, kit akartok, hanem , hogy ki lesz!

Szerintem Teo megy vissza a villába!
  • Ironman2
    Igazad van,hiszen közreműködik a szennyműsorral.D
  • wesker24
    A Blikk is egy szennylap ugyanaz mint a többi !

Ezt állítja egy neve elhallgatását kérő informátor már eleve itt bukik meg a dolog ha tényleg igaz akkor mit titkolja a kilétét ?

Charlotte szerint semmi nem igaz az egészből szó sincs szakításról ez is csak azért van hogy a médiának legyen min csámcsognia !
  • Ironman2
  • Ironman2
    http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/charlotte-es-simon-hetekkel-ezelott-szakitott-2249073
  • Ironman2
    http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/dus-kacsaszajat-szeretne-alexa-2249275

az agyát nem akarja feltölteni?
  • wesker24
    Ez is csak Kamupletyka az egész hülyeség Charlotte szerint nagyon is jóban vannak szó sincs szakitásról !
  • Krisztiam #145758
    VV Simon...
  • IXEMGabeo
    Nem is szabad azonnal nekilátni egy újabb projektnek...Ezt is rendkívül olcsón megoldották, sok tevékenységet, ötletet kivettek, ami nem túlzottan költségkímélő megoldás volt...Belevaló műsora is fapados lett és eleve ez, hogy RTL 2-t nagyon kevesen tudták nagyon követni jelentősen megcsappantotta az érdeklődést...még egy ilyen húzás nem érné meg

Itt most megint hosszabb időnek kellene eltelnie, mert az emberek már unják a reality műfajt...
  • IXEMGabeo
    mondjuk tény és való a Győzike nagyon kígyós beszólása örökre emlékezetes maradt:D
  • wesker24
    Hátha most vége lesz a VV6-nak akkor jó 2 évig biztos tuti nem lesz megint !

Mert a VV5 finálé 2012 február 28-án volt !
  • Ironman2
    Nekem tetszett,mindennap néztem ahogy szenvednek.DD
  • IXEMGabeo
    pfff...az már 2007-ben is egy fos volt...
  • Ironman2
    Ősszel indul a Celeb vagyok ments ki innen,szóval hála istennek nem lesz való világ!

https://www.facebook.com/RTLKLUB

• IXEMGabeo
    :D

vagy a kertitörpe
  • Rash87
    Teó ellen még egy pohár víz visszakerülne szerintem.
  • IXEMGabeo
    Zsófika ezért fog visszatérni
  • IXEMGabeo
    korlátolt netem van az elmúlt 3-4 napban 1 videót tudok meglesni:D
  • wesker24
    Hát ezt mondom én is nekem az első dolgom az hogy mindig csekkolom az előzeteseket honlapon hogy mikor rakják fel az új videokat !

Amugy 1 hét szünet után volt Online adás még ha csak 10 percre is XD

Hát nagyon sok minden nem derült ki de azért 1 hét szünet után ez már haladás több mint a semmi ! :D

Zsófi az ágyon punnyad Iza dohányzik még mindig depressziós Krisz miatt utána az ágyon fekszik bús komoran, utána kimegy Zsófival beszélget miközben Krisz meg a dohányzó asztalnál lévő heverőt mossa le !

• PiszkosFred
    Nezavaríccsá' már meg, idejössz anélkül, hogy a hivatalos vv oldal friss videóit nem csekkolod előtte? :)
  • IXEMGabeo
    milyen levél?
  • wesker24
    Na elmegy ám a picsába ez a szarházi Malacképű zsirdisznó is is milyen dolog az hogy más levelét elolvassák ! Konkrétan itt Iza levelére gondolok !
  • franklille
    Nálam akik leszerepeltek az Viki és Iza. Krisztián egy fokkal jobb náluk. Aurélió vagy a mostani párbajon győztes lány végső sikerének örülnék leginkább, igaz a kedvenc játékosaim már kiestek vagy ki lettek zárva.
  • wesker24
    Jah tényleg el is felejtettem vazee na ez mindjárt pótoljuk :D
  • IXEMGabeo
    kint sincs a szavazásod:D annyira érdektelen párbaj:)

amúgy most kajakra hidegen hagy melyikük esik ki;), egyikért se kár
  • wesker24
    Na ahogy várható volt Teo mellé egyedül csak Aurelio állt a többiek Zsófi mellé álltak !

Az lenne durva ha tényleg Teo menne vissza mert akkor valami kurva nagy gubanc van az emberekkel ! :D

• Yoda001
    minek gyakorolt volna arra? kifejezetten az élő adásban való beszélgetésről volt szó, és amint említette ki is kapcsolták a villát... most az összefoglalóban is kivágták ezt a rész... igazából nem újdonság, nem is hiszem hogy kétkedni kellene, inkább csak furcsa hogy folyamatosan gyűlnek ezek a bakik... :) pl. az is furcsa hogy izának és zsófinak van egy közös ismerőse kint, akit amikor megemlítettek egyből kapcsolták is ki az online közvetítést :)
  • IXEMGabeo
    ja, de Iza, mint jó női szokás szerint azonnal rohant Zsófihoz:DDD

mondjuk a szamuráj kardos elszólásnál röhögtem:DDD meg, ahogy ez a Zsófi rikácsolt:DDD pálinka rendesen érződött rajta

amúgy nem debreceni ez a Zsófika? Merthogy Budapest 8. kerről beszéltek Iza és Aurélió...

(nem láttam a családi látogatás jelenetet :S:S)
  • wesker24
    Jah ez igaz de ki gondolta volna hogy ez lesz belöle itt Zsófi és Aurelio voltak a hibásak hogy egyáltalán idáig fajultak a dolgok !

Meg ugy e mindketten részegek voltak durván azt elég volt egy parányi szikra hogy összekapjanak !

Szóval itt az alkohol volt a legnagyobb bűnös !

• IXEMGabeo
    Visszanéztem ezt a Zsófi-Aurélió vitát...

na wesker itt egyértelműen Izukád volt a felbújtó azzal, hogy Zsófikának elpletykálta, amit Aurélió panaszolt neki a hálóban miféle gettó környéken lakik...

látszott rajta az az önelégült mosoly, szépen összeugrasztotta őket ezzel