153993
ValóVilág 12
-
xido #148419 na pont a Lévai vélemény számít a mérleg másik serpenyőjében :))))) -
f3lhasznaloinev #148418 VV Dóri -
StrikeFor #148417 "– A húgom összes exe vállalkozó, üzletember, vagyis a tekintély fontos neki, és az, hogy legyen jó jövedelme az illetőnek. " :DDD
ez végig oboázta-kefélte a falut meg a környéket:) -
StrikeFor #148416 Ajándékba
-
f3lhasznaloinev #148415 Ajándékba kapta a mellét VV Zsuzsa. -
#148414 Nagyon leült az biztos, az egész, Edina hisztis tini módjára elvakult szerelméről szól. Egyre jobban esik a csajszi nívója nálam is. A másik csapatot pedig (amilyen hülyék ezek is), folyamatosan erősítik. Nem tudnám megtippelni pontosan, hogy ki a legerősebb odabent, de még mindig Zsu-t érzem annak, hogy bárkivel menne ki, kint hagyná. Leggyengébbek? Talán az egyik, Maci, de az meg azért, mert a farkát is talán csak tükörben látja már. Emiatt mindenkit csak kipofáz. Amilyenre nagyra tartja magát, éppen olyan gyenge is. Jelen esetben, talán csak Robyn ellen jönne vissza, mert ez a srác annyira beleszürkült az egészbe, hogy magasan az utolsó most.
Dani is veszít az "értékéből", egyszerűen semmi köze hozzá, hogy Zsu kit akar lecuppantani, a kettejük taktikája a lényeg és ez a játék végéig szól(t), nem pedig szerelemről és kettejük együttlétéről, ha ezt nem fogja fel, hogy nem jön be neki, mint férfi, ő is mehet a csába a féltékenykedési baromságaival együtt. Mert valahogy a (ön)sajnáltatása és kibeszélései egyre inkább ellenszenves.
Zsu meg miért ne dughatna bent akárkivel, senki nem bír az szexuális vágyával több hónapon keresztül.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.30. 09:33:03 -
#148413 egyetertek, mar azthittem hogy en untam meg a musort, mint ahogy az X-faktort is -
#148412 Gyerekek, ezek a Való Világ összefoglalók annyira unalmasak, hogy szinte már fáj! Egész végig Edina - Laci - Zsú szarság megy, amit én nem is értek, hogy min megy a "kavarás"! Azt vágom, hogy Edina totál bele van zúgva a Laciba, de semmi ilyen komolyabb dolog nem történt, hogy a Laci lelkiismeret furdalás nélkül ne csaphatná a szelet a Zsuzsának.
Dög unalom ez a Való Világ, komolyan.... -
#148411 Edina - Zsu:
Az, hogy Zsu taktikából átgázol Edina érzésein faszság. Edinának el lett mondva kismilliószor, hogy nincs esélye Lacitól többet kapni, mint hogy részegen tipi-tapi, csók. Egyszer amúgy rámarkolt a pélóra, nem kellett neki. :D (Mégis akkor mit vár attól az embertől? Félreismeri, de nagyon.)
Erre teljesen kisajátítja, magáénak érzi és csinálja a balhét, amivel csak saját magának tesz keresztbe, mind érzelmi, mind JÁTÉK (Edina imádja ezt a szót) szempontból.
Mellesleg 66szor elmondta, hogy nem szerelmes, pedig a vak szomszédom kismacskája is látja, akinek még ki se nyílt a csipája.
Akkor kerülne erkölcsi főlénybe és lenne őszinte, ha ezt egyenesen megmondta volna Lacinak. Az, gondolom csak hebegett-habogott volna, mert ratyi a csávó (erre majd visszatérek).
Zsu-nak - mint tudjuk - már régóta tetszik Laci (mondta Ádámnak). Valamint bent van egy ideje, biztos viszket a nunija. Nyilván végigsakkozta a fejében hogyan szerezhetné meg úgy, hogy Edinát kevésbé bántsa meg és kurvának se tűnjön.
Nekem az egyik kedvenc karakterem lett. Minél jobban utálják, annál szimpatikusabb. Imádom az underdog sztorikat.
Számító és manipulatív. Mint Dani, mint Edina vagy mint Dennis próbál lenni.
Ezért tetszik ez a széria, már nem azon van a hangsúly, hogy Aurélió helikopterezik...
Laci:
Ez a srác full óvodás, aki próbál nagynak és keménynek látszani (a tetkóival a kis pöcsét kompenzálja). Emlékeztek, mikor Dóri visszautasította, milyen hisztit levágott?
Zsu bevezeti a nyugiba, megmondja, hogy kell neki. (Mindjárt a lábtörlő szedi szét Foxit...) Erre a FÉRFI: Megfagy benne a vér, "Minek?"
Én szégyeltem magam. Férfiúi kötelessége lett volna, ott helybe gerincren vágni. :D
Erre fekszenek egymással szemben, Laci néz, mint boci az új kapura. Zsu nézz: "Csúsztasd be a kis uborkádat...". Zavarba jött mint egy kislány.
Nyilván nem mindenki osztja az álláspontomat a helyzetről, de abban egyetérthetünk, hogy miután Edina nagy taktikus révén közéjük feküdt és számon kérdte őket, a legjobb húzása az lett volna, hogy mind a kettőt ott hagyja a P-be.
Dani:
Ő még mindig szerelmes Zsu-ba. Az elkezdett Lacival valamit, egyből átpártolt...
Mikor megtudta, hogy Laci benyúlt Zsu bugyingójába, szerintem valami meghalt a fiúban. "Hűűű, ezt el kell mondjam Edinának!".
Azt hittem már túl van ezen, erre...
Mondják sokan, hogy csak kihasználja... Dehisz Zsu 0 jelzést adott arra, hogy bejönne neki. És hülye lett volna eldobni az egyetlen támogatóját. Daninak emiatt meg _hatalmas pacsi_, mert a két hatalmas csöcs mellett a saját igaza (!) miatt is végig mellette volt, miközben mindenki ellene. Kár volt azt gondolnia, hogy cserébe lesz egy kis etye-petye. Kb. egyidősek mind a ketten, de itt látszik meg, hogy ki mennyit élt át.
Intelligens a gyerek, de még csak gyerek.
Figyeljétek meg, következő párbajra (jelen állás szerint) arra fog jutni a többség, hogy Zsut ki kell tenni.
Nagyot fogok röhögni, mikor Maci felveszi a lovagi vértjét, kiviszi, és kint marad. Bent nagyon túlértékelik.
Zsut ŐK tették erős játékossá, de még mindig nem dobogós, viszont ha Dennis, Fanni vagy Maci ellen küldik ki, visszajön, és mivel őket erősnek gondolják, fülüket-farkukat összefogják húzni bent. 100%
Dani fejében beindulnak az agytekervények és arra fog jutni, hogy "Mi a fa...?".
Ha meg akarnak tőle szabadulni, arra a legjobb esélyük Dani, Illetve Edina (ha abbahagyja ezt az egészet, amit mostanában leművelt). -
xido #148410 ráadásul úgy,hogy a VV/BB pont olyan mint a sitten...a kötelező foglalkozásokon túl éppen semmi más dolga nincs,nyugodtan tornázhatna valaki az első naptól kezdve,akár ciki akár nem izmozni a kamera előtt... -
#148409 Eddig annyi dolga volt macinak, hogy szendvicsbe rakja magát a dívány és a pokróc közé. Mindjárt megsajnálom. Eddig nem, de most már elkezdte a mozgást, ha be akarna vágódni a nézőknél (legalábbis nálam), akkor folytatná a hét lefolyása után is.
Az előbbi sorok meg azért _jogosak_, mert mondott valamit mielőtt bement...
"Sok embernek reményt tudsz adni, de el is veheted a kedvüket."
idézet: Ferenc Mester, 2014 december 29.
Utoljára szerkesztette: Blacksheep333, 2014.12.30. 01:58:56 -
#148408 macira
kövér. nem mozgott jó ideje (legalább is mióta villába van, tuti nem)
erre bejön ez a csávó, és egyből terheli, úgy, hogy ekkora felesleg van rajta, szarabb is a vérkeringése mint egy normális alkatúnak, persze hogy rosszul van
ha fokozatosan kezdene mocorogni, szerintem nem lenne belőle gáz, de így rögtön elsőre ez kemény neki is (sőt, még egy átlagos alkatúnak is, aki kb. sose mozog rendesen)
de mintha a belevalóba dicsérte volna Macit az edző, nem ? -
xido #148407 Ja..a másik ami meg beugrott most..az a fannika logikátlansága..vagy lustasága..vagy nem tudom mije..
megkapta a ládát,örült neki,hogy legalább beleteheti a dolgait..akkor tökömért hagy szét mindent,miért nem kezdi el tényleg használni is?
jár a szája,mennek az ötletek,amiből csak az lesz,hogy valaki tegyen mindent a keze alá :)
maci a másik fele..bemegy fogyni,aztán mikor végre valaki megrugdossa,hogy mozogjon,már felmegy a vérnyomása és rosszul van...
tudom,hogy ördögi kör,minél testesebb az ember,annál szarabb elkezdeni és minden baja van,de így csak rosszabb lesz -
#148406 Ezt én se értem Fanni szépen megkérte Dórit hogy vigye oda a vizét de miss ö kelme Dóri nem ért rá mert hajat vasalt vazee és még neki állt feljebb :D -
xido #148405 gyerekek..épp nézem vissza..beszarok a luvnyákon..
Fanni Dórit megkéri,vigye neki a vizét..misszpicsa hajat vasal..aztán még ő van felháborodva,hogy ja..a mocsok pasik nem csinálnak semmit..apja fülét..ő lett megkérve és kakált a Fannira,akkor miért a többiek vannak leoltva?:) -
#148404 Ahogy mondod csak ezzel nagyon rossz irányba megy mert ezzel a legjobb barátnőjét csapja be amit leműveltek a Lacival a fürdőben Edina háta mögött az undorító asszem Zsu a legközelebbi párbaján úgy repül mint a huzat kifele.
Zsu érezte hogy Dani kezd el távolodni tőle, mert Dani kezd rájönni hogy Zsu csak kihasználja ezért taktikából össze jön Lacival. -
ddany7 #148403 de most zsu mit hisz? ha osszefekszik vele, erdekesebb lesz? -
#148402 Meg is lesz lacinak 1 het alatt ez a ribi.. -
ddany7 #148401 meg is erdemli... fu de megutaltam 3 adas alatt zsu-t... -
#148400 Dani kibeszéli Zsut az ellenfeleinek, majd bemegy és elkezd papolni neki a bizalomról. nc
Utoljára szerkesztette: Blacksheep333, 2014.12.29. 23:05:49 -
#148399 Vazze amit Laci is Zsu leműveltek az már vérlázitó, Zsu a legközelebbi párbaján ugy repül mint a huza kifele :D -
#148398 Ja ugyanez mint a 4-ben laci. Ezt se meri majd senki megpakolni vagy kihívni, pedig kurvára nem erös.. Bezabálja magát a döntőig:D -
Janika114 #148397 Robin Ádám párbajon sztem is Robin menne vissza, mivel mindketten magukra akarták pakoltatni a jelet, hogy kivigyék a másikat. Szerintem Robin az idei tujaCsaba. Maci meg sajnos valószínű sokáig húzza még, mivel azt hiszik róla hogy erős, meg nagy játékos, bár utóbbit inkább ő hiszi magáról, miközben elég sokan kint hagynák jelen állapot szerint.
Utoljára szerkesztette: Janika114, 2014.12.29. 22:40:19 -
#148396 kizárt :D max 35%ot adok neki. -
#148395 Robin ha Ádámot hivja párbajra egyértelmű hogy Robin fog vissza menni ! -
#148394 Robin pont azért fog kiesni mert ő a kiválasztott és az ő saját magára pakolása jött be.. mármint Ádám ellen
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.29. 22:25:02 -
#148393 Jól megbomlottak a csapatok.. -
#148392 Ez a Maci amugy párbaj nélkül simán eljut majd a végéig mint a ruszki válogatott, majd a döntő előtt kiesik.. -
#148391 Dani miert fordult zsu ellen? -
#148390 Laci mintha valami olyasmit mondott volna h K1 világbajnok. -
#148389 na Edina végre rájött.. -
#148388 Maci, hogy megfőtt:D A csávó le is oltotta, hogy volt vmi célja.:D -
#148387 Ki volt ez a csávó? -
#148386 tetszik h a csávó osztja őket :D -
#148385 Pedig tök igaza van, jó felvetései vannak!!! Röhej, hogy mindenki a "barátjára" tesz, "próbálja ki magát"... Ezek nem nézték az előző szériákat? Összefoglalóba kurva nehéz bekerülni, ONLINE adás egy nagy rakás szar. A párbajnál pedig A NÉZŐ DÖNT, aki nem azt látja amit ők megélnek bent!
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.12.29. 10:23:48 -
mermalior #148384 EDINA
A pirit.
Nagy kedvencem volt ez a kicsi lány, éppen ezért nehéz, hogy most úgy írjam meg a véleményem róla (és az utóbbi pár napban előadott viselkedéséről), hogy közben ne keressek neki kifogásokat. De ez nem lesz könnyű.
Most komolyan, ez a szerelem?...
Én azt hittem az igazi szerelmet nem a féltékenység, bizalmatlanság, önzőség, érzelmi zsarolás, a másik lejáratása / kibeszélése, és az életébe / érzéseibe való beleavatkozás irányítja. Ha valakit szeretsz, akkor feloldódni akarsz benne és nem kisajátítani, adni neki és nem elvenni. Amit Edina érez az nem szerelem, hanem csak az érzelmi hiány okozta magány és a vágyainak, képzeletének a kiélése.
A görcsös ragaszkodással és a másik bezárásával pont azt az energiát veszed el a másiktól, amivel kívülről fel tudna töltődni hogy utána megossza veled.
Régebben olvastam egy érdekes dolgot, ami párhuzamos ezzel. Az aranyláz idején sok bányász gondolta, hogy meggazdagodott mert aranyat találtak, viszont később óriásit csalódtak, mert rájöttek, hogy az a sárga érc amit összegyűjtöttek egy értéktelen ásvány: a pirit. Bár úgy néz ki, mint az arany, de sz*rt sem ér. Úgy is hívják: "a bolondok aranya".
Ez az Edina-féle "szerelem" a bolondok aranya, ami kíméletlenül szétrobbantja majd a társaságot körülötte. A másik csapatnak semmit sem kell tennie, csak hátradőlni és élvezni a show-t. Furcsa, hogy nem veszi észre a kicsi lány, hogy mennyire kiszolgáltatottá válik ezzel: a kavaróknak elég csak egy-egy odaszúrt szóval megerősíteni a félelmeiben, és máris haragot, gyűlöletet, féltékenységet képesek szítani benne és őt is lealjasítani vele. Ha valami az útjában áll hogy megnyerje a játékot, hát ez.
Hetekkel ezelőtt megmondtam, hogy ez lehet belőle, és meg kellene fogadnia Dani / Zsu tanácsát hogy vigyázzon a Lacis kapcsolatával, mert könnyen a saját és a csapata játékába kerülhet a dolog. Ahogy Robin találóan megjegyezte: "Most bomlott fel az ötösötök" (ha tudta volna, hogy Edina az aki bomlaszt és levelet irkál magának vajon mit mondott volna?).
Majd meglátjuk mi történik...
DANI - ZSU
Dani a legértelmesebb arc a villában, de most nem kicsit csalódtam benne, mert az otthonról kapott idióta levél és a büszkesége / féltékenysége miatt nem csak hogy elengedte Zsu kezét, de ráadásul ezt láthatóan nem is akarta a tudtára hozni. Számomra gyomorforgató volt, ahogy Edinával azt tervezték, hogy kiteszik majd a kunsági lányt (még ha ebben nem is Dani vállalta volna az oroszlánrészt).
Ezek után képmutatónak tűnik, ahogy pár napja a riportszobában azt magyarázta, hogy Robint azért kereste meg, mert nem tartotta korrektnek hogy Ádám magára tetteti a jeleket Robin ellen, de Robin erről mit sem tud. A korrektség jegyében ugyanígy szólhatott volna Zsunak is amikor Edina magára akarta pakoltatni a jeleket hogy kivigye Zsu-t.
A másik momentum, hogy az előző balhénál a Zsuval történt beszélgetés közben jelezte hogy szerinte Edinának tudnia kell hogy Laci közeledett Zsu felé. Kérdem én: az nem sokkal nagyobb gáz, hogy Edina a háta mögött jeleket gyűjt hogy kiszórja Zsu-t mint a szart?
Mindez a féltékenység miatt. Az a baj, hogy Dani egy olyan nőre fogadott Zsu helyett, aki fel sem fogja mit tesz. Edina a rátukmálós viselkedésben a saját helyét sem látja. A Lacira való kéretlen rámászást valami teljesen elrugaszkodott módon éli meg: azt hiszi hogy Ő az áldozat. A riportszobában ezt elő is adta: "Laci mindent eldobna egy másik lányért annak ellenére, hogy én érte megtettem azt amit senkiért az elmúlt években".
Ha Dani a Zsu-Edina-Lacis dolgot nem fogja a helyén kezelni, akkor könnyen pofára eshet majd a jövőben. Egyenlőre nem hiszem hogy veszélyben lenne a döntős helye, de szerintem saját magával cseszett ki, mert nem fog még egy ilyen elkötelezett szövetségest találni magának mint Zsu volt.
Áttérve a Zsura:
Már szinte mindent leírtam vele kapcsolatban régebben. A "gyűlölet-totemesek" eddig is Zsu-t látták az eredendő gonosznak, szóval hiába is próbálnám nekik elmagyarázni, hogy Zsu nem az a sátáni figura mint aminek gondolják. Pont az a bajom vele hogy kifejezetten szürke, se humora, se sziporkázó intellektusa, nem pörgeti fel igazán fel a társaságot, viszont az tény, hogy így vagy úgy szinte minden villabeli reakciót ő vált ki és ezáltal akarva akaratlanul mozgatja a történéseket és viszonyokat.
Én Zsu-t korrekt embernek tartom, sokkal kulturáltabbnak a többi neveletlen idiótánál, lenyűgöz a kitartása és az önuralma, de az biztos, hogy képes valami vibráló rossz érzés ébreszteni az emberben, ami miatt én sem tenném fel rá az életemet ha úgy adódna. :-D
Amivel vádolják: a fenék paskolás, meg az eltolt kéz kérdése, illetve annak megítélése, hogy ki közeledett először kihez - egy felfújt lufi. A helyzetével kapcsolatban sokat nem oszt vagy szoroz.
ÁDÁM - ROBIN
Régebben a két leghalványabb karakterek voltak, két ólomfigura, akik csak azért vannak mert a létszám megköveteli. Most hogy talán egymással párbajoznak majd (ami még egyáltalán nem biztos) kicsit felpörgethetik magukat (Ádám már az előző kihívás idején el is kezdte). A felpörgés nem azért kell, hogy felverjék a sarat, hanem hogy megmutassák magukat, mert gyakorlatilag nincs róluk kialakult kép. Ha nem így tesznek, akkor könnyen Dávid sorsára juthatnak.
Különösen Robinnál érzem ezt, mert nem érti, hogy nem az a lényeg hogy jófiú legyen aki mindenkinek megfelel,
hanem hogy az egyéniségét kéne belevinni a villában zajló történésekbe. Azt kéne meglátnia, hogy csak úgy képes észrevetetni magát egy konfliktusoktól terhelt társaságban, ha kijön a "kameraszobából" és beleáll a bent zajló eseményekbe. Nem operatőrnek vagy újságírónak küldték be a villába, hanem játékosnak.
Amúgy mindkettőt intelligensnek tartom, értelmes beszélgetőpartnernek, de egyiket sem bölcsnek: különösen Robin esetében fájó ennek hiánya, végtelenül szar következtetéseket von le emberekről és a hozzá érkező közeledésekből.
Sok érdekes nincs bennük: Robin a szépfiú, Ádám a kockahas, de ez vajmi kevés ahhoz hogy szórakoztatóak legyenek. Robin jólelkű teszetosza gyerek, aki képtelen eldönteni hogy hová csapódjon, és Dóri két napra meglengetett ösztrogénfelhője most épp azt eredményezte, hogy Maciék mellé huppant a málnásba.
Ádám nekem "semlegesen szimpatikus" (ha élhetek ezzel a képzavarral), de az éjszakai veszekedést leszámítva nem volt ahhoz elég harsány, hogy bárki is felfigyeljen rá. Különböző emberek körül "orbitál", de semmiféle karakterisztikát nem mutat fel, egyenlőre nem tűnik igazi egyéniségnek. Remélem a Lacis kapcsolata segít majd kicsit kibontakoznia a jövőben.
LACI
Nekem nagyon vegyes karakter, ambivalensek az érzéseim vele kapcsolatban. Tud értelmeseket mondani, korrekten viselkedni, de rendkívül alpári és tahó is képes lenni. A macho szerep csak attitűd, mert valójában nagyon is lelki alkat, de zavaróan sokszor nyúl a rosszabbik énjéhez (mintha ezzel szeretne valamit kompenzálni), és olyankor azt az érzést kelti mint egy viszketés a torokban, amit sehogy nem tudsz megvakarni.
Nem tartom rossz embernek - meg vannak a maga erényei, de a való életben én az ilyen embereket kerülöm. Az a baj vele, hogy sokkal többet számít neki a látszat mint a valós dolgok. Többet foglalkozik azzal hogy mit gondolnak róla másik, mint hogy Ő maga mi akar lenni.
Esküszöm szurkolok, hogy közelebb kerüljenek Zsuval, mert akkor talán mindketten le tudnák végre vetni azt a fasz álarcot ami rajtuk van és kicsit felszabadultabban élvezni a villalétet.
MACI
A kamuember. Egy őszinte megnyilvánulását nem láttam még eddig, és arról a ZS kategóriás szerepről amit eddig eljátszott a kamerák előtt pedig nem akarok írni semmit. ZÉRÓ ez az ember.
Kívánok neki még sok kellemes percet a riportszobában sírdogálva, az ágyon aludva-ülve, a konyhában zabálva, és a WC-ben szarva. Ez utóbbihoz a tanácsom "Nyomd meg jól!"
DÓRI
Egy érdekes, dinamikus csajként nyitott, de mostanra nagyon ellaposodott. Az utóbbi napokban csak alszik, eszik és hízik. A legnagyobb esélyét szalasztotta el arra hogy érdekes szereplővé váljon és a középpontba kerüljön mikor dobta Lacit. Nyilván megértem hogy nehezen viselte azt a tömény alázást amit anno kapott a tetkós sráctól, de azóta már lassan két hónap telt el. Most kb. ott tart hogy (valódi kapcsolatok híján) se íze se bűze nincs. A részegen csókolózás már uncsi, és az olasz kanca imidzse is jelentősen meggyengülni látszik, szóval össze kellene kapnia magát ahhoz hogy újra felhívja magára a figyelmet.
DENNIS - FANNI
Nekem időnként mindketten szórakoztatóak, de ezzel együtt ostobák, közönségesek, és túljátszottak is. Főleg Dennis, akinél egy ideje beakadt a lemez, és a dugáson / faszmarkoláson / mutogatáson kívül szinte semmit sem tesz. Az a bajom velük, hogy míg a többiknél van aki 100-as skálán játszik, ők megragadtak az 1-5-nél. Puskás Öcsi jut eszembe róluk, "Kis pénz kis foci" - szerintem ők elhiszik hogy a baszással, trágár dumával, műbalhékkal eljuthatnak a fináléig, és többet nem kell virítaniuk.
Más kérdés, hogy lehet csak ennyi az összes ami bennük van.
-
Coolfire #148383 Legfeljebb szkreccsel utána egy egészségeset.:P
Ő olyan kis naív,és már hiánya van.:)
-
#148382 Ez a családja?:D -
Ferrari23 #148381 Na Dóri feltűnt az x faktorban is?
http://m.cdn.blog.hu/ho/hogyvolt/image/00000eh2/002x44/bence3.gif -
Ferrari23 #148380 És Aurélia folytatja., hogy milyen csúnya dolog, most ez fog menni 1 héten át :D