153993
ValóVilág 12
-
Ferrari23 #148379 Amúgy meg teljesen mind1 az lenne a legjobb, ha mindkettő kinn maradna :D:D -
Ferrari23 #148378 Szerintem meg azt csinálnak, amit akarnak... És hogy ebbe belekötnek a műsorvezetők sőt kiemelik a dolgot szándékosan, direkt az szánalom. Semmi közük hozzá, hogy benn hogy döntenek. Majd a nézők döntenek, de nem kell a nézőket terelni a műsorvezetők által, hogy márpedig ez milyen csúnya dolog, meg kiemelni, hogy sose jött be... -
#148377 ezt szabályba raknám, h ne szórják meg egymást jelekkel.
nem fogják fel, h a bennmaradás a lényeg, a párbaj szart sem ér, nem ott dől el, hanem előtte lévő hetekben -
xido #148376 jaj Fannika megint Ilyen vagyok? :))) -
#148375 Na ilyen unalmas, kiszamithato kivalasztas se volt még, hát még a kihîvás és a párbaj milyen izgalmas lesz..:D tök mindegy komegy vissza.. Sztem en nem is szavazok:D -
Ferrari23 #148374 Egyébként ez a rátesszük kérésre, azért nem jött be eddig soha, mert a műsorvezetők ****nak :D -
Ferrari23 #148373 Na kezdi már megint.... -
Ferrari23 #148372 Istenem Lilut nem lehet kiszavazni? Mi köze hozzá kire, hogyan tesznek, most komolyan.... -
xido #148371 Lilu azért okos dolgokat vet fel nekik. -
#148370 Robin-adam parbaj lesz.. Fu de izgalmas lesz.. Ja nem.. -
Ferrari23 #148369 Annyira fárasztóak ezek a kérdések a műsorvezetőktől.... -
#148368 Edina bárki ellen vissza menne na jó Dani ellen nem biztos ! -
Ferrari23 #148367 De vihetné Zsu-t is, ott is Edinának drukkolnék ez nem kérdés... -
Ferrari23 #148366 Szerintem simán lenne esélye Lackó ellen. Kb semmi nincs a srácból.... -
#148365 Adná isten hogy Edina Zsut vinné :D -
#148364 Totál gáz lett csaj, azt hiszem a maga alatt vágott fa, már nagyon vékony. :/ -
#148363 Edina ostoba nagyon.. -
#148362 Edina már átment szánalmas kategóriába. Laci-nak van igaza, már elmondta nem egyszer hogy nem akar tőle semmit, csak elhülyül vele. -
#148361 Jah, szerintetek ki tud belőle józanodni, vagy egy folyamatos siránkozós, szerelmi bánatnak leszünk állandó tanúi? -
#148360 Maci mennyit fogyott már? Egész sudár legény lett, ahogy egyre jobban elfolyik a kanapén... -
#148359 Laci mondta többször is, h nem tudja viszonozni, amit az Edina érez iránta.
Ettől még kedveli, és esténként eljátszadozik vele.
Mi ebben a sértő? Edinának nem tartanak revolvert a fejéhez.
Laci meg száll virágról virágra, megy a fasza után...
Éppúgy, mint Dóri is. -
ddany7 #148358 zsuzsa eleg rossz "taktikat" valasztott, a lacis tema miatt nagyon meg fogjak utalni a nezok, mar en is kezdem utalni, pedig eddig meg birtam kicsit, a fura,hideg stilusa ellenere. de egyre inkabb leszerepel, szerintem ha ezt folytatja hamar repulni fog.
edinat sajnalom, de nagyon naiv, laci meg megeri a penzet, mert ameddig mas nem volt, elszorakozott a csajjal, most hogy zsu szetteszi a labat neki mar rogton nem kell, meg mar rogton szingli, stb. stb. -
#148357 Te jóságos isten Edina egyre perverzebb vazee ! xD
Rányit Dennis-re és Fannira szeretkezés közben és kérdezi hogy zavarok.e ?.
Edina: Zavarok ? Mert beszélni akartam veletek
Dennis és Fanni : Nem zavarsz csak beszélgetünk és épp mást is csinálunk nem lehetne egy kicsit késöbb ?
Edina: Akkor bejöhetek ? :D
Fanni : 2 perc csak épp .Dennis f..án ülök xD
Edina: Ok rendben itt várok az ajtónál xD
-
#148356 Azért vitte őt ki, mert átlátta a helyzetet, hogy az a nő a leggyengébb. A játék nem arról szól, mint az idióta Reni, a szívemre hallgatok alapján választott. Ettől függetlenül, amit most csinál bent Zsu, nem szép dolog, de nem hinném, hogy emiatt sok szavazatot veszítene. Elvégre, Edina egy olyan busz után rohangál, ami nemhogy nem veszi fel, de már már nagyon messze van.
Nem hinném, hogy csaj megjátssza a sírást, mert ezzel közelebb kerülne a nézők szívéhez, de ha igen, akkor Edina az egyik legnagyobb taktikai zseni odabent. Bár ez kétlem. A maga egyszerű módján játssza a játékot, aki úgy belezúgott a Laciba, mint egy első szerelmes naiv kis lányka. -
StrikeFor #148355 Zsu csak azt baxta el,hogy első este pár óra után pettingelt azzal a gyerekkel...........a Lacis témában ahogy te is mondod nincs szégyellni valójuk ! Edina meg vegye már észre magát! Azért,mert én ugrálok,hogy , "de én szerelmes vagyok beléd" attól még a másik embernek nem kötelező ugyanígy érezni! Az megint más kérdés,hogy Zsu-val valóban elszállt a ló....és hozott neki egy jó nagy arcot a megnyert párbaj. -
mermalior #148354 Érdekes összefoglaló.
Ha nincs a "Macis bögre balhé" ahol Dani nem állt ki Zsu mellett, akkor Zsu nem kúrja fel magát és nem lépi meg ezt. Szerintem Zsu az egészet Daninak szánta. Faszság volt emiatt ekkora szarba csapni. Mindemellett továbbra is azt gondolom hogy Zsunak a Lacis dologgal kapcsolatban nem kell szégyelnie semmit, mert senkinek köze nincs ahhoz hogy Laci kinek a seggére teszi a kezét. Az viszont fura volt ahogy Edinának tálalta az egészet. Láthatóan azzal legyezgette a hiúságát, hogy fél szóval többet ér el Lacinál mint Edina egy egész pályás letámadással. Nem akarok hímsoviniszta lenni, de az ismét a szokásos női sz*rság, ezt csinálja szinte minden p*na, ehhez nem kell a VV-be költözni. Ettől még persze nem szép dolog.
De ennél a balhénál nem Zsu volt a lényeg, hanem Edina. Komplett hülyét csinált magából. Nyilván mert szerelmes, de az nem változtat azon hogy ezzel nevetségessé teszi magát. Egy szerelmes embernek is lehetne tartása. Nem véletlen mondták neki hogy ez a szar tönkreteheti a játékát. Szánalom... A vetődés Zsu és Laci közé (hogy nehogy egymás mellett aludjanak), majd a duma hogy Laci örökre elvágta magát nála, aztán szinte könyörgött, majd a saját aláztatása hogy kimondatja Lacival hogy megkurná-e Zsuzsát. Egyszerűen nem értem. Semmi tartása sincs?
Lacinak Edina a "zacskós nő" ahogy Fanni kedves mondaná. Egy kibaszott pótszer. Attól szerintem hogy ez Edinának nem gáz és dobálja magát, még nem sajnálatra méltó. Értem hogy szerelmes, de attól még lehetne tartása. Az értelmesebbje nem mászik rá részegen tizedszerre is valakire, és nem epekedik olyanért aki aszályban még a nagyanyját is megdugná. Laci csak esti macinak használja Edinát. Ha kimegy a villából a haverjai előtt majd azt is letagadja, hogy valaha bottal megpiszkálta a bajszos lánykát.
A kinti világban a tetkós srác a macho imidzséből és a lazázásból táplálja a saját önbizalmát. Szerintem ott ilyet még részegen sem csinálna... Az a gond, hogyha Dóri ismét kegyeibe fogadná, másnap már nem is szólna Edinához. Most talán taktikából és kispárnának megtartja, de ha valami kamu ebben a villában akkor azok látható kapcsolatok. A Fanni-Dennis páros is egy kibaszott kamu. Összespermázzák az ágyakat oszt jónapot.
-
#148353 Zsu nagyon el van szállva mostanában mióta vissza jött Vikcsu ellen. OK hogy taktikázik meg jól látja a dolgokat csak arra nem gondolt a hülyéje hogy ha a legjobb barátnője fiújával kezd ki akkor az ellenszenvet fog kiváltani a nézőkből ?
Ha továbbra is nyomul Lacira akkor a legközelebbi párbaján Zsu ugy repül kifele mint a huzat !
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2014.12.27. 23:34:09 -
StrikeFor #148352 -
#148351 mi volt ennek a számnak a neve ? mikro edina kint ült a minnie egérrel ? :D -
#148350 azt mondta Zsu, hogy megfogta Laci kezét, Edinának meg azt mondta, hogy eltolta a Lacit.. -
StrikeFor #148349 tök mindegy a szerelem nem így működik ahogy azt Edina gondolja.........két ember kell hozzá! és Lacinak nem kell Edina....max tukni.........fölösleges nyavajognia ezen......... -
#148348 Sztem igen.. Most ez ha megtortent amit mond, akkor miert nem mutattak? -
#148347 Zsu most hazudik Edinának? -
#148346 Ha most bekavar a laci-edina kapcsolatba akkor nagyon ellenszenvessé fog válni a nézők szemében, így is megosztó karakter, és ráadasul most meg nagyon arca is lett.. -
StrikeFor #148345 Zsu lesz a kiválasztott és most ki is fog esni,bárki ellen............ -
#148344 Ez a zsu egyre ellenszenvesebb. Nagyon elszallt.. -
#148343 Ez a dori szepen kerekedik:D -
#148342 " Ha nem a villában lenne, ahol naponta láthatja Lacit, lehet már eret vágott volna magán."
Szerintem ez pont fordítva van. Azért nem tud róla leakadni, mert minden nap látja. Akkor járna a legjobban, ha Laci kimenne.
És ez szvsz. igaz Dennisre is. Talán kint tudná hagyni Zsu-t, de jelenleg nem. Túl sok ideje megy el Fannira, eleinte érdekes volt a kapcsolatuk, de már unalmas. Vicces gyerek amúgy, többet kéne hülyülnie, ha már ezt a vonalat képviseli...
Robin vs Ádám -ról meg annyit, hogy érdektelenebb párbajt nem is tudnék elképzelni. -
#148341 Teljesen jól látod, ha ezek itt nem tudnak ebből kilépni, főleg Edina, az egész kóceráj, amit felépíttek egy pillanat alatt összedől és elsőkből olyan utolsók lesznek, hogy öröm lesz nézni. Szerintem, főleg Edina nem fog tudni már ebből kilépni, annyira elvakultan szerelmes, hogy jobban nem is lehetne. Ha nem a villában lenne, ahol naponta láthatja Lacit, lehet már eret vágott volna magán. :/ -
mermalior #148340 "Szerintem is meg kéne előbb gyengíteni őket aztán csak a végén Zsu-val foglalkozni de majd ugyis kiderül mi lesz a kiválasztáson !"
Edina majd meggyengíti őket. A faszbaromsága miatt robbanhat az egész fehér csapat. Emiatt a Lacis "szerelem" miatt fog szétmenni mindenki az oldalukon, mert Zsu-t és Lacit is kikezdik miatta / a nézők ellen fordítják, Dani tovább pörög ezen a vonzalom témán, csak most Laci relációjában.
Jelenleg van két ember (Dani, Edina) aki azon pörög hogy másik két olyan ember (Laci, Zsu) aki nem akar tőlük komolyabb dolgot mit csinál egymással.
Sajnos Edina nem tud leállni, pedig Ő maga is tudja hogy se a saját játékának se a csapata játékának nem tesz jót a Lacis kapcsolatával. És ezzel lehet hogy olyan feszültséget generál majd a csapatán belül, amitől az robban. Ha gondolkodna akkor azt tenné amit már 10.000.000 alkalommal megfogadott.
Hol sajnáljak egy olyan nőt akit 100x visszautasítottak, de mégis kapálózik a fasziért. Ki nem szarja le mi van Laci és Zsu között? Ha Edina a villa összes csávójába szerelmes lenne, akkor egy nő sem érhetne bent férfihoz? Mert Edina sírni fog?
WTF????