153993
ValóVilág 12

• wesker24
    Ami Edinát illeti ez már csak igy van ha szerelmes az ember és féltékeny a másikra :D
  • StrikeFor
    nagyon jól látod!
  • ascii
    ez azért nem állja meg a helyét, mert honnan a viharból látnád azt, h a laci milyen megnyilvánulásokat tett affelé, h gerincre vágná zsut, valamikor elég amit a szem elárul, és az ő esetükbe a hülye is látja, h KÖLCSÖNÖS vonzalom van, amit az erdélyi egér is dekódolt a félértelmiségivel, csak ahelyett, h ezt elfogadnák, inkább dedósként alázzák magukat porig.

dani legalja mondata
    "szerintem a Laci nem néz rád nőként, biztosan nem jössz be neki"

bajszos hölgyike legalja cselekedete:
    mikor bemászott az épp flörtölő laci+zsu közé a takaró alá, ahelyett h észrevette volna magát, h semmi keresnivalója nincs ott

na a fenn említett pillanatokban kellett volna arcon, spiccel mindkét emberkét
  • StrikeFor
    oké akkor a maradék 21 órával mi van? :P amíg a retek nem változtat a műsor struktúráján addig azt láttatnak a nézővel amit akarnak......persze vagyunk jópáran akit nem lehet megvezetni 100%ban ,de még azok is csak a felszínt kapirgásszák
  • wesker24
    Csak előtte még volt 2 óra Online adás amiben volt minden ami csak kell ! Azt már direkt nem számoltam bele amikor alszanak :D
  • StrikeFor
    sry 1 órán át mutatják a sötét hálót ahogy alszanak :P
  • wesker24
    Csak szólok hogy az nem 40 perc volt hanem volt az kb közel több mint 2 óra Online adás volt rendesen én már csak tudom mert minden éjjel veszem fel az adásokat.
  • wesker24
    Jah tudom én hogy szart sem látunk az ÖF-böl meg az éjjeli adásból meg azt látunk amit a szerkesztők akarnak.

Én csak arra mondtam hogy egyesek azt felejtik el hogy kamerák mindent vesznek aztán egyik pillanatban ezt csinálják azt a másik pillanatban már mást akár leadják nekünk az ÖF-ben akár nem.
  • StrikeFor
    felmegyek a VV7 oldalára és ma dec 31-én egyetlen másodperc sincs a tegnapi 24 órás tevékenységükből.........belenézhetsz a kb 40 percnyi tömény semmibe amit az online stream rögzített..........erre alapozol bármit is?
  • StrikeFor
    a nézők sz**t se látnak már ne is haragudj! annyit látsz amit a szerkesztők akarnak! még az is aki online próbál kicsit okosabb lenni..........24 órából még 1 órányi anyagot sem látsz naponta.......ne hidd ,hogy okosabbak lennénk
  • wesker24
    Azt kihagytad hogy Zsu-val az élen igy teljes a mondat
  • wesker24
    Én ugy értem hogy a nézők mindent látnak nem pedig a villa lakók :D Ugyanis elmehetnek akárhova ahol csak kettesben vannak de a kamerák miatt a nézők igyis úgyis látják őket akárhova mennek.
  • cobol
    100%-ban egyetértek veled, undorító a 2 kis lúzer nyominger!
  • wesker24
    Azt ugyanis elfelejtette a kedves Zsu hogy a nézök mindent látnak :D és azt mondta neki hogy kellesz nekem és később már azt mondja hogy Laci kezdett ki vele. :D Azt hitte hogy ez sose fog kiderülni vagy mi ? :D
  • StrikeFor
    az egész villa sacc/kb 150 négyzetméter....semmit nem tudsz úgy csinálni,mhogy valaki ne lássa
  • wesker24
    Egy szerelmes ember már csak ilyen az már más kérdés hogy a másik fél viszonozza-e vagy sem de a barátnő azért barátnő mert nem mászik rá arra a pasira akibe az ember szerelmes .

Van egy reménytelenül szerelmes és féltékeny emberünk aki tudja hogy a másik fél nem szerelmes belé de azért érzései még mindig vannak felé akár szereti a a másik fél akár nem, ezekről az érzésekről a barátnő is tud és már eleve alap szabály hogy a legjobb barátnőnk pasijára nem nyomolunk ráadásuk ugy hogy tudja higy az illető mit érez iránta, meg elferdíti a valóságot azzal hogy össze vissza beszél minden féle hülyeséget neki.
  • wesker24
    De akkor legalább okosan taktikázna nem pedig ugy ahogy ő teszi annyira szarul csinálta hogy Laci járt túl az eszén ha okosan játszana akkor nem mindenki előtt nyíltan kezd ki a Lacival csakis a riport szobában mondja el a tervet hogyan is taktikázna a többiek ellen !
  • StrikeFor
    és akkor mi van ha használja Zsu Lacit?? legalább nem ovodás szinten féltékenykednek mint Edina meg Dani
  • wesker24
    Ha a nézőknek van egy csepp esze akkor nem hogy a fináléig nem jut el ha nem minél előbb ki fogják ejteni !

A nézők 48 %-a is azon a véleményen van hogy Zsu végre megmutatta az igazi arcát is hogy milyen.

" Annyi biztos, hogy semmi kivetnivalót nem tett a bemutatottak alapján."

Szerintem te másik müsort nézel vagy egy másik párhuzamos univerzumban élsz :D

Zsu emberséges egy frászt ö is ugyanúgy gátlástalanul képes átgázolni bárkin ha úgy tartja jónak meg hogy a koholt vádak alapján teljesen ártatlan még mit nem azoknak a vádaknak igenis volt alapjuk mert már annyi féle hülyeséget hordott össze a többiek háta mögött hogy belezavarodott a saját hazugságaiba.

Robin meg úgyse meri Zsu-t kivinni mert lányt úgyse fog kivinni mert most a fiúk vannak többségben szóval itt fiú párbaj lesz.
    Szóval szerintem itt Robin Ádám párbaj lesz ahol Robin megy vissza majd.

Zsu "eljátszotta a bizalmukat" Hát nem egyértelmű :D Edinának tetszik Laci de Laci ugyse akar tőle semmi komolyat de Edina ezt nem akarja tudomásul venni ekkor jön az állítólagos legjobb barátnő a képbe Zsu aki nagyon is tisztába van azzal hogy Edina hogy érez Laci iránt mégis kikezd vele. Akkor ez micsoda hanem hátba szúrás és akkor még azt mondta Edinának hogy semmi olyat nem tenne amivel megbántaná aha persze mégis kibeszélte a háta mögött meg össze jött a Lacival :D

Ami Danit illeti Zsunak sikerült behálóznia hogy ugy tudja manipulálni ahogy csak akarja el is mondta hogy csak eszközként használja a céljai érdekében, az hogy Dani fülig szerelmes volt vagy még mindig az Zsu-ba az a Dani hibája volt és koppant is a végén hogy nem jött rá hogy Zsu ugyse akar semmit tőle, egyszer már eljátszotta a Dani bizalmát azzal hogy összejött a Dáviddal és már az első éjjel történtek ott dolgok és akkor mondta még egyszer eljátssza akkor ennyi volt, és ugye Dávid után jött Laci csak szarul csinálta mert Laci is túljárt az eszén és igy a saját csapdájába esett..
  • ascii
    "Edinát legszívesebben ledarálnám egy húsdarálóban (Értsd: felbaszta az agyam a kis hulladék :).
    De tényleg egy moslék kis szardarab szegényke. Pofázik összevissza mindenféle hazugságot, amit már őmaga is igaznak vél.
    Danit dettó.

Zsu "eljátszotta a bizalmukat" :DDDDDDD. Két féltékeny kis nyominger. Már úgy szétpörgették az agyukat, úgy átforgatták a valóságot, maguk előtt is túljátszva a szerepüket, hogy kibuktatták a nemlétezőt (de mit is??), az eszem megáll.
    Ez milyen moslék kis módszer, hogy fennhangon kiabálva elkezdesz negyedigazságokat-hazugságokat hangoztatni, ezáltal azt sugallva, hogy csakis igazak lehetnek a szavaid, így már nem is lehet védekezni ez ellen, mert magyarázkodásnak értelmeznék?
    Lásd, amikor Laci előtt rikácsolja Zsunak a nyugiban: Te rühellted Lacit, utáltad, ki akartad csinálni a játékból, te nem akartad megismerni.
    Edina a tisztaszívű.
    Oké, hogy Zsu törtető, de ha össze kellne hasonlítani, ő csak egy rollerről lökdösi félre az embereket az útjából, Ádinka (Nyomi1) meg kamionnal gázol át akin csak kell.

Mivel verte át Zsu Dani (Nyomi2) fejét :DD? Azzal, hogy nem vele akart dugni?? Ez az ami annyira fájt? Nem értem. Bármit is csinált Zsu, az nem lehetett jó.
    Ahogy cinikusan vigyorog Ádinká a hatalmas semmin, és örül, h a nyomorék kis ármánykodásaival kikoptatta Zsut a számára sosem elérhető Laci mellől. Mert ő JOGOT formál áhitata tárgyára :).

Így még a világtörténelemben nem forgattak ki senkit egy pozícióból, mint a Zsu-t most :).

A két kis nyomorék bohóc addig pörgött, forgott a saját nyomorában, amíg kihozták ezt az eredményt. Zsu mint főbűnös :D. Én komolyan majdnem leestem a székről.

Istenem, remélem Robin Zsut viszi ki, az megint visszajön 65%-al, aztán mehet tovább a buli.
    Eddig a mocsár brigád volt a sor legalján, de most legeslegalul Nyomi1 és Nyomi2 áll. Eztán jön Fanni-Dennisz, majd Maci.
    Mindezt azért, mert csúnyácskák, és nem kellenek a náluk egészen véletlenül sokkal szebb kiszemeltjeiknek, így a féltékenység, irigység, tehetetlenség ill. bosszúszomj (lásd. Dani: "ez revans is volt"!!!) ezt hozza ki belőlük.
    Aki ilyen motivációk mentén cselekszik, ráadásul tettei révén durván rossz helyzetbe hoz egy másik embert, az számomra a legeslegalját jelenti mindennek.
    Még ha a nézők felé vállalnák, hogy valami rideg, számító (ás bár ügyetlen, de végül hatásos) machinációik mentén pont elérték a céljukat, de látszik, hogy önmaguk felé is úgy csavarják a történetet, hogy lelepleztek vmi ármánykodó karaktert, és ők az igazság lovagjai. Az első esetben lenyelném, és azt mondanám, h. keményen tolják a játékot. Így az utóbbi esetben azt kell mondanom, hogy egyszerűen rossz emberek.

Az igazságtalanságmérőm keményen kilengett, ezért kellett kommentelnem :D. Ok, hogy ez egy kihasználós, átverős játék, de a pofátlanságnak, cinizmusnak, álságosságnak is van egy határa. Zsu ezeket nagyságrendekkel emberségesebben oldotta meg eddig. Ebben a koholt sztoriban speciel 101%-ig ártatlan. Nyilván ha szeretnél magadnak új szövetségest (mert két ilyen nyomorék mellett már feszengsz), ill. dugópajtást, akkor némi bonyodalomba keveredsz, de annyi biztos, hogy semmi kivetnivalót nem tett a bemutatottak alapján.
    Zsut a TOP3-ba!"
  • wesker24
    Edinának nem is azzal volt a legnagyobb gondja hogy Zsunak viszketett a pöcke és beindult Lacira ezt már akkor tudta hogy több van közöttük amikor Laci kiment Zsu-val a makro porttal együtt, a fürdőszobába, hanem azon kapta fel a vizet hogy kibeszélte és átbaszta a háta mögött és olyan dolgokat állított róla aminek a fele sem volt igaz és ezért ment be a nyugiszobába a Lacihoz hogy tisztázza a dolgokat és ezért esett bele Zsu a saját csapdájába mert már nem tudta magát jól kihozni belőle mert belezavarodott a saját hazugságaiba.

Ami Danit illeti épp ellenkezőleg épp hogy most jött meg a józan esze végre kezd tisztán látni hogy Zsu milyen is valójában Danit is ugyanúgy átbaszta akárcsak Edinát ugyis csak eszközként használta , most hogy Dani végre tisztán lát máris sokkal szimpatikusabb lett végre az a srác lett megint aki beköltözött az első napokban.

Az egész csapattal nem lett volna semmi gond ha Zsunak nem támad az az ötlete hogy ráhajt Lacira de ez még nem is lett volna gond csak szarul csinálta mert mégis mit gondolt hogy a többiek nem fognak rájönni vagy mi ? Már csak idö kérdése volt hogy belefusson a saját csapdájába.
  • rain70 #148438
    Edina, egyre jobban elb@ssza@ a műsort és már tököm kezd tele lenni vele. Unalmas és qrvára gáz a szerelmi vívódása!
    Ha most kiesne, nem sajnálnám. Amíg nem volt ez, elég jó volt a csapat. Ki a szart érdekel, hogy Zsu-nak viszket a pöcke, nem arról szól az egész. Dani is elmehet kézen fogva Edinával a jó büdös francba!
  • wesker24
    Most hogy téli szünet van most jut idöm az éjjeli adásokra és lehet felrakok majd pár részt a netre !

Az Öf-et is mindig úgy vágják össze hogy semmi humor nincs benne legalábbis a mostaniban és ha van valami konfliktus vagy szerelmi háromszög mindig azt adják le ÖF-ben.

A VV6-ban se volt másképp csak ugye ott volt humor is Aurelio részéről és ott volt Miss Röfi ármánykodása és Krisztián és Iza állandó veszekedése kibékülése és szerelme :D

A VV6-nak és csak 4 ember volt a mozgató rugója Aurelio szolgáltatta a humort Krisztián és Iza szolgáltatta a napi konfliktust veszekedéseket és vitákat akárcsak Miss Röfi ármánykodása.
  • ascii
    éjszakaira nincs időm, fogalmazok akkor másképp, az öfik humormentesek, és a szerkesztők miért gondolják úgy, h edina vergődése a legfontosabb már napok óta?
  • wesker24
    Ha nagyon fáradt akkor ülve alszik ráadásul ugy horkol hogy még a holtak is felkelnek :D de nagy részt a heverő előtt alszik de az nem igaz hogy abban alszik ami nappal is van rajta egyszer bekapcsolva hagyták az éjjeli streamet és kb 1,5 órán keresztül csak Maci horkolását lehett hallgatni xD

Az hogy nincs humoruk az sem igaz mert igencsak nagy csinytevők csak ugye ezt sose adják le Öf-ben :D Pl a tegnap vagy a tegnap leötti éjjeli streamben Maci Dennis Robin Edina és dani azon törték a fejüket hogyan vicceljék meg a többieket amikor mindenki alszik :D

Ezért azt találták ki hogy amikor a többiek alszanak bemennek a hálószobába porszívózni full hangerővel :D Aztán amikor kijönnek hogy ki volt az a barom állat akkor mindenki azt mondja hogy én voltam :D Persze Fanni és Dóri kicsit kiakadt :D
  • wesker24
    Igy van rájött a másik csapat hogy orbitálisan mellé lőttek azzal hogy az elején kiutálták és mártirt csináltak belöle !

De igy most Dani Edina és a többiek résen vannak Zsu-val kapcsolatban Zsu próbált megint mártirt csinálni magából csak hogy a többiek ezt már nem vették be :D
  • ascii
    a sertés éjszaka tényleg ülve alszik, ugyanabban a ruhában, amiben napközben van?
  • ascii
    engem ebben a szériában az basz fel, h ezeknek egy jottányi humorérzékük sincs, semmi szarkasztika, semmi trollkodás, semmi csínytevés, semmi bepalizás, kezd rémunalmasba átmenni ez a másik elemzése, meg az erkölcsös, őszinte, igaz, tiszta szavak csontig lerágása...
  • Janika114
    Nem is szabad senkit teljesen kiközösíteni. Ha teljesen ellökik maguktól azzal megint mártírt csinálnak belőle. Bár szerintem Daniék ezt tudják és ezért nem engedik el teljesen.
  • wesker24
    Ilyen szabály soha sem volt hogy nem lehet ki közösíteni senkit se volt már olyan, hogy a többiek valakit annyira kiutáltak hogy a nézők állandóan visszaküldték , De Zsu tett is azért hogy a többiek levegőnek nézzék és nem foglalkoznak vele,

Nem kell itt gyűlölni meg szidni ezerrel végre rájöttek hogy azzal semmit nem értek el hogy Zsu-t kiutálták és ennyire ellene voltak csak annyit kellett tenni hogy megvárják a megfelelő alkalmat és szembesítik a saját hazugságaival és ebből már eleve nem tudott ki jönni jól mert bele esett a saját csapdájába.
  • wesker24
    Ahogy Edina is mondta Zsu-t egyáltalán nem akarják ki közösíteni mert megtudnak lenni egymás mellett mert azért mondják neki hogy nem jössz ki cigizni meg ha olyan van akkor el tudnak témázni hülyeségekről, de aztán ennyi nem foglalkoznak vele többet, vigye a saját játékát ahogy tudja.
  • StrikeFor
    van valami szabály,hogy "nem lehet kiközösíteni senkit" ha jól tudom.....azzal most mi van Zsu esetében? mi számít kiközösítésnek egy ilyen helyzetben??
  • wesker24
    Hát jah megszívta nem kicsit nagyon ott szúrta el az egészet amikor Danival tisztázni akarta a dolgokat csak ugye Edina később csatlakozott hozzájuk, elkezdte mondani a magáét és belezavarodott a saját hazugságaiba mert Edina tudta nagyon jól hogy Zsu csak kamuzni fog és igaza lett a nyugiszobában Zsu-t szembesítették a saját hazugságaival és itt bukott le mert kiderült hogy átbaszott mindenkit a palánkon persze Laci adta neki a végső kegyelem döfést mert most is túljárt Zsu eszén és Zsu-nak nem volt más választása mint elkullogni onnan :D.

Az éjjeli streamben is egész végig a hálóban volt időnként kijött néha de aztán hamar visszament mert látta hogy a kutya sem foglalkozik vele :D persze később kapva az alkalmon mondott egy éjjeli mesét ha már Fanni megkérte ami jónak indult csak vártam hogy valami csavar lesz a mese végén de nem igy lett.
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2014.12.31. 10:12:45
  • kill3r21
    Drága volt neki az a nuna bizsergés az tuti :D
  • wesker24
    Köszönjük az éjjeli mesét Zsu néni azt hittem valami ütősebb befejezésre számítottam! xD

Azért ez már haladás folyamatos Online adás volt közel 1 óráig megszakítások nélkül :D

Élvezet nézni az éjjeli adásokat főleg úgy hogy ismét minden a régi egyenlőre. :D Látszik hogy Zsu nem tud mit kezdeni magával ezt el kurta nem kicsit nagyon :D

Dani és Edina is el fordult töle a többiek se nagyon foglalkoznak vele és mi lehetne nagyobb büntetés neki az hogy egyedül van mint a kisujjam :D

Mondtam én hogy Zsu nem olyan erős karakter ha egyedül saját magára marad mert nem tud magával mit kezdeni :D
    Most hogy nem ő van közép pontban hanem a többiek olyan mintha fel sem tünne hogy egyáltalán ott van Zsu is :D

Most el van mindenki mindenkivel Laci Macit masszírozza Dani Fannival beszél mint a régi szép időkben amikor beköltöztek az első napokban, Dóri tisztára lebetegedett , Edina és Laci is jól elvannak együtt.

A saját csapdájába esett ezzel amit csinált most hogy mindenki elfordult tőle csak saját magának köszönheti.

Habár ezzel az éjjeli mesével végre most ugy érezhette hogy a közép pontba lehet mert Fanni megkérte Dennist hogy mondjon neki éjjeli mesét erre Zsu mondott neki egyet ami nem volt rossz csak már vártam hogy mi lesz a csavar a végén xD.

• xido
    danika azért tolja a sértett kikosarazott kisgyerek stílust is ebbe
  • Ferrari23
    Hopp Robin :D:D
  • StrikeFor
    természetes,hogy kurva! egy éjszakai adásnál mikor Dubaii szóba került le is lőtték az online-t :P
  • ForzaInter
    Zsu ezt rendesen túltaktikázta. Sikeresen elmarta maga mellől Dani-t is..
  • Ferrari23
    Na Zsuzsácska most koppant :D:D:D:D