153993
ValóVilág 12
-
#148779 szerintem Zsu Edinát viszi -
#148778 Mert csak kövér embernek lehet epebaja? LOL
Én is kövér vagyok, nagyrészt a pajzsmirigy miatt, fogadok te legalább kétszer annyit eszel mint én...
Maci életvitelét meg nem tudom, de te biztos :)
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.01.11. 21:55:53 -
#148777 zsu nem fog kiesni, mert megint megsorozták....edinát meg épeszű ember már nem bírja elviselni, kis görcs -
#148776 csak szopatás -
#148775 Biztos lehetsz benne hogy nem! ;) -
#148774 Dennis miért nem ment vissza? -
#148773 Mit nem ertesz? -
#148772 most mi van? nem értem -
#148771 Zsu-edina parbaj lesz ami kurva szoros lesz, mert a szavazasbol kiindulva oket utaljak legjobban a nezok fanni mellett. -
#148770 Zsu most kiesik -
#148769 na kit visz ki Zsu? -
StrikeFor #148768 soha életemben nem értettem miért zabálja valaki egy zsírdarabbá magát............. -
#148767 nem értem miért kérdezték, h élő adás e?
van h bekapcsolnak, amikor nincs adás? -
#148766 Paraszt! -
#148765 nah disznó szívére teljesen ránőtt a háj? -
#148764 na Maci rosszul lett? -
#148763 ez a tegnapi adás a legérdektelenebb volt ebben a szériában, gratulálhat magának az aki összevágta -
#148762 A VV3 és a VV5 volt a leghosszabb !
A VV1 108 napig tartott (2001-2002)
A VV2 150 napig tartott (2002-2003)
A VV3 160 napig tarott (2003-2004)
A VV4 is 150 napig tartott (2011-2012)
A VV5 162 napig tartott (2011-2012)
A VV6 már csak 120 nap (2014)
És ha minden Igaz a VV7 akkor már csak 110 nap lesz
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.01.11. 16:02:11 -
#148761 elértünk a vv7 feléhez? akkor jó rövid ez a széria -
xido #148760 jóvanna..tudod milyen kontextusban értettem az "érték" minősítést -
kontrabrake #148759 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: kontrabrake, 2015.01.11. 15:06:21 -
xido #148758 ott érdemes megnézni a soksok netes közvetítést is,rengeteg anyag ott se került adásba,ami pedig érték :) -
f1tomi8 #148757 Ne is mond! Most töltöttem le a Vv4-et, és nézem vissza. Még csak a beszavazóknál tartok, de már most többet röhögtem, mint a VV6-7 alatt összesen. Mai napig nagyon ütnek Alek dumái :D És persze Olié is.
Utoljára szerkesztette: f1tomi8, 2015.01.11. 14:25:20 -
#148756 Ez a műsor már évek azóta érdektelen, mióta megszüntették az élő közvetítést. Ez az összevágott mű vacak szar! -
knightbali #148755 Én már egy hónapja abbahagytam a nézését és inkább a vv5-öt pótolom most be, amit annó kihagytam. Hát, nem is kell mondanom, hogy ég és föld a két széria közötti különbség. -
#148754 nem -
ddany7 #148753 csak nekem lett erdektelen a musor? -
#148752 mi az, h nem csúnya rágógumi, smink nélkül Tóth Tóni köszönne vissza ránk!?! -
#148751 Jaja nem is olyan csúnya egy kis plasztikai beavatkozással ! -
#148750 megcsináltatott cicikkel nem is olyan csúnya -
#148749 RÁGÓÓÓGUMIIIIIIII XD -
#148748 Na asszem új tervet kell kitalálniuk mert ugye Edinára rakták volna a jelet csak a nagyapja halál hire keresztül húzta a számitásukat !
Na most nagy kérdés hogy ki lesz a kiválasztott holnap ha már Edina ki esik ! -
#148747 Maci, totál delta, csak fordítva. -
#148746 A szavazás 45% körül Edina, na most kéne kivinni és kint is maradna -
#148745 Hu, de varom mar, h vege legyen ennek a hetnek... -
mermalior #148744 Olyan volt számomra ez a hét mintha a VV stábja az egészet egyetlen személy szívatására találta volna ki. Egy magára maradt játékos, az össznépi utálat kereszttűzében olyan pozícióba kerül ami még inkább ellene hergel mindenkit.
Ami elég szopatás amúgy is, de a legcsúnyább az egészben, hogy ezek után a készítők még annak a lehetőségét is elvették ettől a személytől hogy a feladat teljesítése közben éljen a jogaival és védje magát.
Ami igazán nem tetszett nekem, hogy az RTL stábja eddig minden kis szarért büntetett, illetve akik a feladatokat nem teljesítették azok mindig megkapták a "méltó jutalmukat", most viszont teljesen magára hagyták Zsu-t. Nem csak királynő volt hanem villamester is, s bár próbálta volna elvégezni a saját feladatát, de hatalmat nem adtak neki hozzá. Egyszerűen lenullázták a retorzió oldalt. Hiába csöngetett, kvázi leszarták.
Nem kis részük volt az RTLeseknek abban hogy Zsu idegei felmondták a szolgálatot és kifakadt a riportszobában, mert a stáb gyakorlatilag végig asszisztált a szopatáshoz.
Mintha tényleg egy börtönőrös kísérlet ment volna csak nem a lakók játszottak valakivel hanem a retekklub.
Én megértem hogy a nézettség és a balhé fontos egy ilyen műsornál, de szerintem van egy határ, ha
1. nem akarják hogy anarchiába fulladjon a villalét
2. mindenkire vonatkozzanak a szabályok
3. ne a stáb segítsen megtörni valakit, hanem a szabályokon belül a játékosok.
Ha a készítők fair módon kezelték volna ezt a helyzetet, akkor egyszerűen azt mondták volna, hogy MINDENKIRE vonatkoznak a feladatok, mindenkire vonatkoznak a szabályok, és ha ez nem tetszik, akkor takarodj haza.
És ezzel el is érkeztünk ahhoz hogy mi a legnagyobb bajom azzal ahová ez a széria csúszott.
Ez elvileg egy játék, aminek vannak szabályai, van egy fődíja, amit meg lehet nyerni ha valaki jól helyezkedik, taktikázik, összefog másokkal, érdekeket képvisel, meggyőzi a társait vagy átveri az ellenfeleit. Mindez egy izolált környezetben, az erőviszonyok változásával, teljesítmény felmutatásával, komoly nyereményért.
Viszont a VV7-ben senki sem játszik, senkinek nincs értékelhető teljesítménye, senki nem mutatja meg az igazi személyiségét, mindenki csak ripacskodik a kameráknak. A lényeg hogy minél nagyobbat mondj, minél ordenárébb legyél, mutogads a faszod vagy a pinád, kurva anyázz, műsírjál, műalvajárj, minél részegebben fetrengj, fingjál a lavórba, basszál mint a nyulak, alázd a többieket.
Az RTL láthatóan már a szabályokat is leszarja, a feladatok csak töltelékek, senkit nem érdekel a másik, a taktika mindössze annyi hogy te legyél a középpontban. Egy kibaszott ingyencirkusz a ripacsoknak. Pedig lehetne másként, ha a retekklub komolyan venné azt hogy megtöltse tartalommal a műsort, nem az arcozás és hisztizés lenne az értékmérő, hanem valamit fel is kellene mutatni. A játéknak lehetne tartalmi része ami valahonnan valahová tart, és ahol nem azért adnának havi egymilliót, lakást és kocsit, hogy napi 10x beleszarj a kamerába és utána művészi módon szétkend rajta. -
#148743 Éjszakai stream a villából, január 9-10.
Ádiná még mindig olyan setét, h nem érti a mikroport jelentőségét -
#148742 itt mindenki azt hitte, h normálisabb fajtából való a bajszos hölgyemény, csak a lászló által megbolondult -
devisionhun #148741 ja nem arra mondtam hogy hadakozik velem vki bocs ha félreérthető voltam
amúgy azért zaklat fel a dolog mert én is bedőltem ennek a szende szűz témának, és átfutott az agyamon hogy mennyire nem vagyok még lvl99-es szintű emberismerő, hanem csak ilyen padavan féle
és
ez
nem jó
nem-nem -
#148740 itt szerintem senki sem hadakozik veled, h ádiná egy szent
max kedvelték az elején, de máramár rendesen alulmúlja magát, leginkább spiccel, fejre