153993
ValóVilág 12
-
#148820 Zsolti (Maci) Pár éve még normál testalkatú volt, nem mondom hogy sovány, de mondhatjuk normálnak -
#148819 Most nézem vissza a Belevalót ami Macival történt az tragikus epekő és hasnyál mirigy gyulladása van és meg kell operálni minél előbb ahogy az édesanyja mondta Macinak már évekkel ezelőtt a villa előtt is voltak már epe görcs fájdalmai szóval ennyit arról hogy ti ketten elmondjátok mindenfélének (ascii Strikefor) amikor fogalmatok se volt róla hogy mi volt ez a kiváltó OK, sajnos újból előjött az ami már évekkel ezelőtt volt csak most sokkal durvábban, és ennek semmi köze nem volt ahhoz hogy mit is csinált a villában ehhez hozzá járult az is hogy valami betegség vagy valami más miatt lett ilyen kövér és nem azért amit ti mondtatok.
A sors ugy hozta hogy Macinak itt ért véget a játék mert ez már tényleg nem játék volt mert az egészsége sokkal fontosabb és ez többet jelent mint a VV7 főnyereménye !
Lehet öt okolni meg el lehet mondani mindennek de tudtam én hogy itt valami más komolyabb Ok is lehet a háttérben nem pedig az hogy elmondjátok mindenféle szarnak és ha kell akkor tegyen érte. Ez nem egészen ugy megy egészen addig amig az edző be nem jött az igaz hogy nem sok mident csinált de azóta megpróbált minden nap edzeni sportolni és az hogy újra elkapta ez a heves epegörcs arról ö nem tehet ! -
#148818 A kövér ember büdös, ez a lényeg :D
Meg élősködő, mert többet jár orvoshoz, mint a sovány, a soványok adójából :D
Jah meg a buszon is két jegyet kéne venniük az összes geci dagadt zsírdisznónak, mert két helyet foglalnak...
Fel se engedném őket a tömegközelekedésre, menjenek csak gyalog, legalább mozognak, a köcsög kocafejüek, hogy dögölne meg mind! :)
Legalább a nyugdíjukkal nem lesz gond mert nem éli meg a tepedt fejük :D
Ennyi :)
-
#148817 más a vélemény, és más az hogy "leköpöm" szinte őket, és verem a mellem hogy bezzeg én.... -
#148816 Nem szeretnék még 1x több ilyet meglátni ! -
kontrabrake #148815 miért, attól mert valaki kövér , attól még nem mondhat ugyanúgy véleményt a kövér emberekről, csak saját magáról!
a kövér emberekről e logika mentén senki se mondhat véleményt , csak a jóisten, aki meinden kövér ember lelki világát ismeri
kapisse? -
#148813 riszpekt Neked is, h van még ésszel élő ember a fórumon!
léptem aludni, holnap újra meg kell váltanom a világot! -
#148812 el kezdjem sajnálni, vagy foglalkozzak olyan emberekkel akik eldöntötték magukban, h vesztesek helyett inkább nyertesek szeretnének lenni?
medve az előbbi volt, és ezzel a hozzáállással nem lehet trash realityt nyerni, kvázi semmi keresnivalója nem volt a villában.
true, de ettől még szomorú lehetsz.. -
StrikeFor #148811 ki mondta,hogy király vagyok? és miért lennék önző?? azért ,mert van akaraterőm és odafigyelek magamra még akkor is ha lelki bajom van? Karácsony előtt 2 héttel szakítottam barátnőmmel......kijut nekem is a lelki válság! mégsem sajnálkozom a sarokban egy zsíros kenyérrel meg egy sörrel a kezemben hanem előre nézek és még keményebben megyek előre! -
#148810 igen mert te vagy a király, hagyjuk már....
nincs rosszabb az önző barmoknál -
StrikeFor #148809 nekem ha sérül a lelkem még 1 órát maradok az edzőteremben!! önsajnálat és gyenge akaraterő! alkoholisták+drogosok ugyanez! én egy helyre sorolom őket......... -
StrikeFor #148808 pontosan! megint jól beszéltél! -
#148807 ti meg szánalmasak ezzel a beszéddel
kövérek fele valamilyen lelki sérülés miatt híztak meg
nem, nem azért mert lusták, stb stb, hanem azért, mert megtörtek valamiért, és ők nem alkoholisták vagy drogosok lettek, hanem zabáltak
károgjatok már kicsit az alkeszok ellen is légyszi, vagy a drogosok ellen is, kövér téma már uncsi
Igen, jó lett volna ha tényleg lefogy, nem pedig felszívja magát, de mint már mondtam - sérült,beteg - emberről/emberekről van szó. Ennyi. Lehet mutogatni hogy felkel állni, igen -
#148806 ez a hipokrita megnyilvánulástól vonatkoztassunk már el, én nem kívántam neki h ily módon kiessen, mint lejjebb írtam is.
de ez alól nem menti fel, h csak egy kövér, unalmas, önsajnálkozó disznó, és ha valaki hát ő pont ezzel a "fogyásommal szeretnék bekerülni a villába" szentbeszéddel igazán sok taknyos, tv-t bambuló elhízott fiatalnak adhatott volna erőt, arra hogy változtasson életmódot, és fogyjon le, mert a DAGADT EMBER OCSMÁNY. -
StrikeFor #148805 Pontosan!!! jól beszélsz és respect! -
StrikeFor #148804 pontosan!!! ne feledkezzünk meg ,hogy változtatni akart! és egy millimétert nem tett érte a villaléte alatt ami ugye közel 2 hónap volt..........csak akarni kell nem a kanapén Jabbáskodni -
StrikeFor #148803 nem okoskodom csak leírtam a véleményem......ne állszenteskedjünk van itt K anyázás meg még durvább vélemény a villalakókra bőven
"A rendellenesen kövérek arányát kimutató rangsorban Magyarország az ötödik helyen áll: a magyar férfiak 21,4 százaléka elhízott, a nők 18,8 százaléka." -
#148802 sajnálom Macit, pedig nekem nem volt szimpatikus. könnyen lehet ha betartja az ígéretét és edz meg próbál egészségesebben étkezni akkor most ez nem történik meg, mert tényleg nagyon elengedte magát odabent. -
#148801 "a kövér emberek 90%-a lusta gyenge akaraterővel rendelkezik"
hahaha ! :D
voltál kövér, tudod hogy mi van velük ugye?
Nem? De azért okoskodjunk -
StrikeFor #148800 nem ,nem volt ,mert én 37-évesen is kockás hassal rendelkezem/15 éve 75 kg vagyok/ és nem addig eszem vagy iszom valamit ameddig van! Sajnálom,de számomra a kövér emberek 90%-a lusta gyenge akaraterővel rendelkezik és sem önmagára sem a hozzátartozóikra nincsenek tekintettel.....van betegség ,de Maci nullát mozgott a közel 60 nap alatt és csak evett és evett a villában is ergó ő nem a betegség miatt kövérek csapatát hanem a 90%-os lusta kövérek csapatát erősíti! És ezáltal önmagát teszi tönkre! remélem ez egy intő jel lesz a számára,hogy a fotelban püffedéssel és önsajnálattal csak magának árt és az egészségének! Azzal,hogy a hozzátartozói és barátai nem nyüstölik,hogy változtasson nem segítenek hanem ártanak neki.........
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.12. 23:07:39 -
#148799 nem te tehetsz róla, de lehordtad minden szarnak, meg hogy ki lehet bírni a fájdalmat, holott azt se tudtad mi a baja...
-
#148798 mit személyeskedsz, én tehetek róla? -
#148797 Na, te paraszt!! Ugye most boldog vagy!!?? -
StrikeFor #148796 beküldenek helyette valakit? vagy -2 hét ? :P -
#148795 hát ez ebben a perspektívában tényleg gáz így kiesni, jobbulást medve! -
#148794 Na hat ez jo nagy szopas.. Nem csipem macit, de most sajnalom, szar lehet igy kiesni -
#148793 na Maci kiesett -
#148792 Ennek a fanninak milyen lapos, dagadt segge lett.. -
#148791 na bumm, a villalakók is elmondták, amit én pár órával ezelőtt -
#148790 Legalább valótlanságot nem állíts vazee ! -
owewewor #148789 itt olvastam a halálhírt szomorú nagyon, jó ember volt
itt a link -
#148788 Wesker, volt már epegörcsöm, túléltem... és elmondhatom hogy sok elhízott embernek segítettem a fogyásában, csak ők annyival különböztek a macitól, h van akaraterejük, és nem egy szánalmas szarkupacok, épp úgyanúgy, mint az összes elmeroggyant, aki a villába költözött
nehogy már te mond meg nekem kit és mikor szidhatok, én szeretem az angol humort, a fekete humort, írnóniát, szarkazmust....ellentétben Veled, aki olyan szinten be van feszülve, h nem tudja felismerni és különbséget tenni közöttük
Aki a villába megy az ki van téve a legaljasabb kommentek kereszttüzének, pláne, ha olyan szinten szaralakok, mint a disznaja, vagy a politikusok, vagy berkikrisztián, győzike, vagy ksizeltünde....etc
A showbusiness már csak ilyen mocskos... -
#148787 Mivan ? Meg Denissel is? 2-3 napja le vagyok maradva -
kontrabrake #148786 maci elhunyt... -
#148785 Denis mit csinált már? vagy csak kamu lesz és később megy vissza h megvicceljék a többieket? -
aztech #148784 Jajj , de vicces volt Alekosz na mennyire hogy szopd rojtosra én nem sokat nevettem rajta megmondom neked ! -
mermalior #148783 Az Őszinték Csapatának tündöklése:
Laci amellett hogy anno minden felelősséget Zsu-ra tolt, már hetek óta igyekszik (a másik két Őszinte Csapattársával) kikészíteni Zsu-t. A szilveszter előtti konfliktusra hivatkozva kétszínű kígyónak nevezi, miközben magát áldozatnak állítja be "az ingyenbaszás" csábítása miatt (amit köztudottan minden férfinek be kell vállalni).
Igen nemes lélek, nem elég hogy nyakig benne volt abban a bizonyos szarban, és aztán az egészet valaki másra tolta, de most még Zsu vérét is szívja (csapattársi szolidaritásból).
Ezzel együtt Edina a legsötétebb ember a földön. Annyi tartás vagy női büszkeség sem szorult bele, hogy megértse mit is mond a tetkós: ami kvázi az, hogy egy odatartott pináért bármikor lecserélné. Most őszintén, ez egy büszke nő?...
De nézzük csak tovább, mert ezután jön a legszebb:
Először Dani azt mondja hogy szeretne tisztán látni, ezért ha Laci magára rakatná a kendőt akkor Ő levenné, hogy a nézők szolgáltathassanak igazságot ebben a balhéban, de aztán Edina megtiltja Daninak hogy levegye a kendőt Laciról (pincsi avatás 1), aztán Lacira rakatja a kendőt nehogy kivihessék (pincsi avatás 2). A kérdés az, hogy Edina és Laci igazságán kívül van-e helye itt más igazságnak?
Dani az egész intermezzo előtt közli, hogy nem párbajozna Zsuval mert ez nem az Ő harcuk, majd rádobja a jelet azzal az indokkal hogy bántotta a másik két embert.
És itt érdemes elgondolkodni azon hogy Dani valójában mit is csinál?
A srác evolúciója igen csak látványosra sikeredett. Villaközhely és parafrázis, hogy Dani az ész, de mintha nem lenne következetes mindenben. Egyrészt az is egy intelligencia fokmérő, hogy ki mennyire tudja kívül helyezni magát az egoján és következetes maradni akkor is ha sértik a férfiúi büszkeségében. De ezt most hagyjuk...
Ami Danival kapcsolatban érdekes, hogy az elején Ő választotta azt a karaktert ami bölcs, éles látó, objektív és igazságos. Egy olyan figura, aki a kicsinyes dolgok fölött áll és spektrumban lát. Amikor összeállt Zsuval mások kirohanásain is moralizálgatni próbált, elmondta hogy ahogy itt a többiek viselkednek a lánnyal az eleve minősíti őket. Arra kérte Zsu-t, hogy ne zavarja az, hogy mit tartanak bent róla az emberek, mert a saját stílusukkal mutatják meg az igazi énjüket (értéküket). És hozzátette, hogy mennyire csodálja Zsu-t az ereje és kitartása miatt.
A Zsu-Edina-Lacis konfliktust az elején még szintén a vegyértékén igyekezett kezelni, nem érdekelték se Zsu se Laci indítékai vagy motívációi, egyszerűen az egész fölé emelte a véleményét, mikor kijelentette, hogy más pasijára ráhajtani egy szemét dolog. PONT. (Az mondjuk érdekes hogy a VV adatlapjára Ő maga írta fel, hogy ráhajtott a legjobb barátja nőjére, de ezt ne tántorítson el minket a tisztán látástól).
És a végső döfés pedig az, hogy a kamerákon keresztül mindnyájunk szemébe mondta, hogy ugyan Zsu neki még soha nem ártott, de mivel a két haverjának igen, ezért akár bánthatná őt is.
Úgy hallom ügyvédnek készül a fiú, remélem ilyen érvekkel nem fog senkit bűnösnek megvádolni majd a bíróságon.
A konklúzió számomra az, hogy az otthonról érkezett gladiátoros levél és a folytonos kikosarazások végül megtették a hatásukat. Most már lehet azért rosszindulatú geci mással, mert Edinát védi, és most már beletaposhat valakibe, kapargathatja a villán kívüli fájó pontjait morális aggályok nélkül is, mert talált rá egy indokot. Ha van (mondvacsinált) indok, akkor egy adott cselekedetnek nincs abszolút értéke, és a szopatás, személyeskedés, gyerekezés, ekézés, aknázás jogos eszköz a kezében a "jó ügy" érdekében. A jó ügy pedig nem más, mint a férfiúi büszkeségének a helyreállítása.
Így mennek ezek.
Igazi Őszinte emberekről van szó...
-
#148782 Ascii Strikefor nem szólok még 1x be lehet fejezni !
Az egy dolog hogy mi szidjuk a villa lakokat és ócsároljuk őket szidjuk őket lehordjuk mindennek ezzel nincs is semmi gond mert mindenki azt ir amit akar !
DE az hogy hirtelen történt egy ilyen tragikus esemény és még ezek után is képesek vagytok szidni az illetőt na azért már álljon meg a menet .
Nem tudhatod hogy mi volt az a kiváltó ok amiért Maci ilyen heves epe görcsöt kapott, egyáltalán volt neked valaha is epe vagy vese vagy gyomor görcsöd akármilyen okból is ? Biztos hogy nem mert ha igen akkor nem beszélnél igy !
Elmondom nekem is már volt nagyon heves gyomor görcsöm csak ugy hirtelen egyik pillanatról a másikra ugy hogy engem is a mentő vitt el akkor én is egy szar szemét zsiros hájpacni vagyok vagy mi ?
Az meg hogy műtéti úton kell leoperálni a kanapéról azért az erős túlzás mert Ok bekamuzta azt hogy le fog fogyni a villában ez nem jött össze és akkor mi van a többiek is kamuztak össze visssza.
Nem tudhatod hogy Maci miért lett ilyen kövér lehet hogy vele született hormon zavara van és ezért lett ilyen nagy darab nem tudhatod és egyáltalán te nézed az éjjeli adásokat egyáltalán ?
Macival az volt a gond hogy amikor bejött az edző akkor túlhajtotta magát az edző is mondta neki nem szabad megerőltetnie magát mert egy ilyen súlynál ez veszélyes lehet mert mit látunk az ÖF-ben szart se a nap 24 órájából csak egy 30 perces összevágott szart látunk amiben azt látjuk hogy maci csak tesped és punyad a tegnap éjjeli adásban is ott edzett Dennis-el és Robinnal csak megint túlhajtotta magát alig kapott levegőt csak ugye ezt baszták le adnia z Öf-ben ! Nem szabad ilyen hirtelen neki állni edzenis zép lassan fokozatosan kell hozzá szoktatni az embert az edzéshez !
Szóval könnyen itélkezünk mi más fellett amikor nem tudjuk a kiváltó okokat hogy mi okozhatta ezt, de azért ennyire nem ilyen ocsmányul beszélni egy emberi személyről akiről épp nem tudunk semmit se hogy mi van !
-
#148781 de itt nem téged nézünk a színes dobozban, hanem a varacskos disznaját, aki azt mondta, h le fog fogyni a villában, mert ő mentálisan olyan kurva erős...ehelyett meg epebajra hivatkozva kivitték, mert már műtéti úton kell leoperálni a kanapéról -
#148780 így már biztos, mert csavart úgysem tudnak belevinni