153993
ValóVilág 12

• devisionhun
    1 hét múlva figyeljétek meg ott fog részegen vonaglani a villabuliban ("most éppen gyászol "),
    ez a ti edinátok, a visszahúzódó hóferészívű kis ártatlan hamupipőke.

lol, jó emberismerők vagytok
  • devisionhun
    itt nem az a lényeg hogy feladja-e vagy nem, az mindenki magán ügye, döntse el magában,ő döntése kész!

hanem az a gáz hogy világosan kimondta a beköltözés előtt hogy feladja a játékot ha a szeretteivel történik vmi. Most eltávozott egy közeli hozzátartozója, erre: "maradok, tovább folytatom a játékot"

a tv nézők sokaságának szemében meg edina az érintetlen, egyszerű, jóravaló erdélyi parasztlány..... ja persze

sok birka beveszi a maszlagot
  • Klon
    Sztem meg igaza van. Attol, h feladja a jatekot, nem valtozna meg semmi. Gyaszolni odabent is tud...
    Ettol fuggetlenul, nekem is egyre unszimpatikusabb.
  • devisionhun
    de úgy látom tényleg igaz az hogy a valóság erősen szubjektív dolog, sajnos

ha érted mit arattyolok

----.-----------------------------------------------------
    olyan kétszínű ez a nő mint egy fekete-fehér mozifilm
    Utoljára szerkesztette: devisionhun, 2015.01.10. 14:18:08
  • devisionhun
    azt még tedd hozzá hogy ezen neki már nem kellet gondolkodnia, hiszen a beköltözésekor megkérdezték tőle hogy miért adná fel a játékot?

válasza:" Igen, ha a szeretteimmel történne valami…"

akkor most mi van??
  • StrikeFor
    azt még tedd hozzá,hogy kemény 10 percig hagyták gondolkozni,hogyan cselekedjen.........
  • devisionhun
    edina: "Előfordulhat olyan helyzet, ami miatt feladnád a játékot?
    Igen, ha a szeretteimmel történne valami…"

meghal a nagyapja,lilu kérdezi:
    " -edina, fealadod a játékot
    -nem, maradok"

no comment ez a nő, egyre jobban útálom
  • ascii
    "Plasztik részeg fröcsögése amúgy komolyan ijesztő, amennyi indulat van benne, és amilyen stílusban tolja, pont mint az egyfogú alkesz csöves, akinek nem adott pénzt a Nyugati aluljárójában átvonuló rohadt burzsuj csürhe."
    " Plasztik szerint meg az egész triumvirátusnak rohad a lelke, de nyilván Basszájba mérgezi őket, aki minden rossznak a forrása, ami a világban van. Állítom, Plasztik szerint Laci az időjárást és a magyar választási eredményeket is tudja befolyásolni, ő írta a Mátrix 2. és 3. részét és tőle ered a lakodalmas techno műfaja is."
  • karajjj
    Garage store?
  • rain70 #148730
    Olyan sapkát keresek, ami rajta volt az étteremben, ha valaki tud linket, hogy hol kapható, ne tartsa vissza magát!
    Nyálas volt az egész, főleg Robin. Mindig számíthatsz rám, örülök, hogy te vagy itt és mennyire unalmas buzi vagyok...ezt is hozzátehette volna.

A tegnapi ÖF-ban sem volt képernyőn a csávó, ha ez az éttermi kiruccanás nincs, mintha ott sem lenne, mióta visszament. Maci se különb. Az állandó alvás az viszont nagyon megy neki.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.10. 06:23:58
  • wesker24
    VV7 2015 01.08 Part 2
  • wesker24
    VV7 2015 01.08 Part 1
  • wesker24
    Nem sokára feltölti a tegnapi éjjeli adást amiből konkrétan lószart sem adtak le szokás szerint :D
  • wesker24
    Akkor nézd meg a tegnap éjjeli adást ! :D

Hogy mi is történt éjjel a buli alatt a hatalmas veszekedés után mert ugye ezt az ÖF-ben már nem adták le :D

Érdemes megnézni nagyon tanulságos :D Fanni amikor full részeg na akkor vannak nagyon jó gondolatai :D

Ajánlom az utolsó 5 percet ahol Zsu és Maci van persze Zsu is full részegre itta magát és Zsu-nak is pont a jobbik kedvesebbik oldalát láthatjuk persze lehet hogy ez is csak az ital hatása miatt van mert másnap már ugy se fog emlékezni semmire :D

És pont az ilyen történéseket nem adják le az ÖF-ben ? Milyen idióta barmok dolgoznak ott az RTl-nél hogy a legjobb részeket kihagyják ? :D

• kill3r21
    Fanny tényleg viszi sokszor a műsort, de a szája miatt kiesne szerintem
  • xido
    az ÖF végére gondolt..sűrűn lehagyják már
  • wesker24
    Az csak jóval később rakják fel a VV honlapjára !
  • ascii
    és megint nincs holnapi előzetes, k***a anyját az rtlnek
  • StrikeFor
    ez az állandó kurva anyázás borzasztó!
  • rain70 #148720
    Edina lelép? Mert eléggé megzuhant...egyre szarabb az egész műsor... :/
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.09. 22:50:10
  • ascii
    mennyira szarok már mind....annyira túltolják! már mind idegesítőek
  • ForzaInter
    Ez a maci milyen láthatatlan ember lett, pedig elég feltűnő jelenség:D

Ebben a szeriaban 2 tuja van:D
  • wesker24
    Jah most meg Edina nagy papája halt meg mi van itt vazee ? Ennyi halál eset még egy szériában se történt !

Amugy ez mi hogy elérkeztünk a széria feléhez ? Mi van ? Csak 100 napos lesz vagy mi ? Még a VV1 és tovább tartott mint 100 nap ?

A VV1 108 napos volt és most vagyunk az 50-dik napnál !
  • xido
    na bazmeg..ennek is meghaltak odakint?..mi van itt?
  • xido
    megy az ÖF és minden nap az első blokk után elegem van és kikapcsolom..
    hányadék ahogy egymás után házhoz mennek lófaszért :)
  • ForzaInter
    Nekem ebbol a szeriabal lassan mindenki ellenszenves
  • StrikeFor
    Veronika!! ÚrIsten! EZMIEZ??? randa volt eddig is,de ez MI??? kokain gondolom fogyaszt durván..........
  • gduck
    Akinek ilyen csúnya arca van, nem csoda hogy sapkában járkál :D
  • gduck
    Ez az eddigi legjobb VV .... BELEVALÓ! Elég ha azt nézed, amik eddig itt ott mentek az túltesz mindenen :D Pl. Kiszel Tündike ahogy egész műsor alatt a naptárát reklámozta, majd lefordultam a röhögéstől, Aurélió és Éva műsorvezetése stb. 1000% szórakoztatóbb mint a sima műsor :D
  • wesker24
    Ezt ugye te se gondolod komolyan hogy Fanninak bárki ellen is esélye lenne ? Talán csak Laci ellen lenne esélye aki ellen vissza jönne ! :D
  • Ferrari23
    Marha idegesítő lett Edina.... Eskü örülnék neki Fanni hagyná kinn a picsába....
  • mgenya911
  • ForzaInter
    Reklam miatt van
  • StrikeFor
    lehet hasazni,guggolni,fekvőzni,ugrálni,lábemelés, húzódzkodni stb. nem hisztizni kell !!
  • Darthmushroom
    az engem is zavar... hihetetlen tahóság, ráadásul elég menő étterem.

fanni hisztije után már a kötelet készítem elő
  • Master91
    Ütném míg mozog

Meg fannit is pfej
    Kezd idegesíteni ez a VV , én lehet ki szállok :D
  • StrikeFor
    RTL Klub stylist
  • ascii
    Biodíszlet, mint a ki mit tud győztes??? ezek az applikációhasználók belevannak szerelmesedve a félig lehunyt szemű senkiháziba?

Nem tudnak racionális döntést hozni, most nem az volt a kérdés ki a legszimpatikusabb, hanem h se ritmusérzéke, se hangja, se nem tette oda magát, erre megszavazták győztesnek?
  • Master91
    hogy a picsába lehet NŐ létére baseball sapkába beülni egy étterembe !!!!!!!!!! FELVÁGOM AZ EREIM
  • ascii
    nekem ez az egész megrendezettnek tűnt, túl sokáig keresték azt a szar táblát, pennis agyából meg nem ez jött volna le, h te hé dani mond meg az ádinának, h ott van a szauban, annak meg nem lett volna annyi esze, h ne egyből odamenjen...

nem hiszek a benti színészkedésben, de nekem ez az egész táblahistória nagyon izzadtságszagú volt..