153993
ValóVilág 12
-
StrikeFor #148863 mi a faxnak adják a mai adásban a 2 nappal ezelőtti történéseket????? szánalmasan fos -
#148862 Ez a Fanni kész :DDD -
#148861 sok munka van mögötte, riszpekt
-
#148860 jah még mielőtt azt gondolnád senki nem olvassa el a hosszú posztjaidat, szeretnélek megnyugtatni, én megtettem és sokszor bólogattam -
#148859 Fanni szolgáltatja a műsort -
#148858 na Fanni megint kért terhességi tesztet :D -
#148857 Hmmm szoros lesz :D
Laci vs Zsu -
#148856 Mert a kövér ember számára a csirkecomb halálos bűn xD -
StrikeFor #148855 csirkét eszik azt szabad :P :D én is csirkét eszem,meg sertést meg marhát SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.15. 09:40:04 -
#148854 Zsuuuuuu, inkább így:
"...ezzel ellentétben nem foglalkozok" (ezzel ellenben nem foglalkozok)
"... kivitelezhető volt" (kiszámítható volt)
Zsu egész jó játékos lenne, ha tudna beszélni :D De nem tud, így nincs mit tenni
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.01.15. 08:01:16 -
#148853 "Ha Laci esik ki és Zsu megy vissza nekem az is jó lesz mert legalább Edina visszatér régi önmagához !"
Ő "erőltette" rá magát Lacira! -
#148852 Én egy kicsit másképpen gondolom az egészet, úgy látszik.... Én szerintem Lacinak kellene megnyernie a párbajt, mivel Zsú egy olyan szinten napraforgó, annyira átverte a "barátait - szövetségeseit", hogy az valami hihetetlen. Senki nem tud benne megbízni, nekem egy idegesítő nőszemély, még talán Fanninál is.
Szerintem aki most a legtöbbet bukott az elmúlt egy héten, az a Dani és az Edina. A nézők nagy része megsajnálja majd Lacit, ahogy egy picit én is. Edina kérésére felveszi a lila kendőt, majd Dani meg leveszi. Daninak ez egy olyan gyenge, szar húzása volt, hogy csak na. Szerintem itt rontotta el az egészet! Egyébként Zsú szerintem akkor lenne volna t*k*s, ha már csak azért is a Dani-t viszi ki.
Nem is értem, hogy a Laciról most miért is kellett levenni a kendőt, úgy, hogy közben meg feltetették vele? Tegnap meg az Edina ott magyaráz a Zsúnak, hogy miért nem őt vitte ki, bla-bla. Ha Lacin rajta marad a kendő, akkor lett is volna esély rá, de hát így?!
Tehát én nem igazán értem, hogy ez az egész mire volt jó, értelmetlen dolgok történtek szerintem ezen a héten. Laci szívta most meg az egészet, most Ő neki nem maradt nagyon senkije. De nekem még amúgy így is az egyik "legnézhetőbb" karaktere ennek a szériának. -
mermalior #148851 PÁRBAJ ESÉLYLATOLGATÓ
Nem annyira egyértelmű, mint azt sokan itt gondolják.
Casual / Hardcore / Eyecandy nézők
Azoknak a nagy része, akik valamilyen szinten követik a VV-t nem olyan "kockák" hogy napra pontosan képben legyenek mindennel a játékosok körül. Nekik a Blikk, Velvet, Bors, egy-egy véletlenszerű adás, vagy egy elcsípett Fókusz riport az információ forrás, ami Zsu gonosz csábításával volt tele. Edináék lelki terrorjáról egy sem írt. De még azok is, akik egyszer-egyszer belenéznek a műsorba sem folyamatosan követik a Villa életét, hogy akár csak esélyük legyen arra hogy eldöntsék mi és miért történik bent. Ők teljesen az szerkesztők párbaj filmjeire hagyatkoznak majd.
Éppen ezért simán előfordulhat, hogy akik csak időnként néztek bele a hierarchia héten történtekbe (vagy nem is követték azt), és amúgy a BT-2 hármasa közül valamelyik (Edina, Dani vagy épp Laci) volt nekik eleve szimpatikus, azok most sem a kunsági lányhoz húznak majd (nem véletlenül görcsöl az RTL a párbajon a kisfilmekkel, mert szeretnék, ha a casual nézők is valamennyire képben lennének). Ezért sem mindegy mit raknak bele. Hiába láttuk mi a dzsungel hét lelki terrorjait, ha pl. a kiválasztáson (amit sokkal többen követnek mint egy hétköznapi adást) semmit nem mutattak meg belőle.
Sok múlik majd azon mit és hogyan tálal az RTL.
A rendszertelen nézők között amúgy is rengeteg eyecandy-t preferáló típus van (pina, kockás has, dudorodó farok, jó segg) és pl. Laci egy női szemnek többet adhat, mint mondjuk Zsu, akinek "olyan gonosz kurva képe van". Márpedig szerintem jóval több nő nézi a VV-t mint férfi. Sajnos ide tartoznak a frusztrált, zsírszalonnát uzsonnázó, féltékeny (dagadt) háziasszonyok is, akiknek már arra összegyűlik az epe a szájukban, mikor meglátják Zsu kirakott (mű)melleit a képernyőn, hogy egy számukra indoknak is kellemes "vesszen a gyerekét elhagyó, pénzelt ribanc" érvvel el is intézik a dolgot.
Fanatikusok
Nekik mondhatsz bármit. Ők úgyis arra szavaznak akit imádnak vagy úgyis az ellen akit zsigerből gyűlölnek. Tökéletesen mindegy hogy mit tesz az illető vagy mit tesznek vele mások. Látva Edina nagynénjének a "mozgósító" felhívását Zsu ellen a Facebookon, majdnem mindegy volt, hogy Zsu ki ellen megy ki párbajozni, mert ezek a fanatikusak nem észérvek, hanem gyűlölet alapján adják majd le a voksukat. Ha a kampány elég sok rajongót / erdélyit, stb. tud megszólítani, akkor Zsu ilyen erővel akár Edina ellen is párbajozhatna.
Ez persze nem csak az Edina fanatikusokra vonatkozik, hanem az összes többire is, akik így vagy úgy gyűlölik Zsu-t, vagy kedvelik azt a villalakót aki gyűlöli Zsu-t. A szélsőjobbos Fannistáknak épp elég indok, hogy kedvencük épp a minap büdös kurvázta le a "milf" anyukát.
Előre gondolkodók /az IDŐ tényező
Akik nem Zsu-t, hanem valaki mást kedvelnek és féltik a kedvencüket, azok preventív jelleggel is szavazhatnak a párbajra érkező lány ellen. Egy (nekik) semleges párbajnál az is lehet szempont hogy valaki mennyire képes megerősödni idővel.
És itt érkeztünk el ahhoz az agyament hülyeséghez, hogy valaki csak akkor nem hív ki párbajra egy másik embert ha be van szarva tőle. NEM! NEM!
Zsu pl. nagyon jól megtanulta a két legfontosabb alapszabályt:
1. Mindig te legyél az aki kihív valakit
2. Mindig a leggyengébbet kell kiválasztani, aki ellen vissza tudsz menni
Ez nem gyengeség, hanem taktika!
A VV-ben az idő nagyon sokat számít. Idővel rengeteg szavazatot szerezhetsz. Megnyerheted mások szimpátiáját, új szövetségesekkel elnyerheted azok támogatóinak is a bizalmát (Éhezők Viadala hehe), elnyerheted mások együttérzését, hibára kényszerítheted az ellenfeleidet, stb. Nem sorolom.
Annyi, de annyi minden változhat idővel. Pl. a mindenki által szeretett kedves kis erdélyi lányból sokak által megutált habzó szájú acsarkodó lett, Dóri a semmiből szimpatikussá vált, Dani (a székely lány mellett) teljesen elszürkült, Fanninak sokan elfogadták az "egyszerű" megnyilvánulásait, Robin előbujt a teszetoszaság árnyékából, és alaposan megkavarta a mostani szavazást is, stb. Az hogy MOST még kiesnél valaki ellen, az idővel rengeteget változhat.
Mindezek mellett vagy mindezek ellenére remélem Zsu nyeri a párbajt! Az egyedüli értelem ami miatt számomra érdemes még nézni a VV-t, az az, hogy a szétalázott, az eltaposott, kiközösített csaj hogy támad fel a poraiból és üt majd vissza a többieknek!
HAJRÁ ZSU! -
#148849 Ha Edina nem borult volna meg mostanság, a mait lacis balhé miatt még sajnáltam is volna.. -
#148848 Nah Zsu Lacit hívta ki megy is a szavazat majd Zsu-ra :D
Tartom a véleményem Zsu még mindig rühellem de most kivételt teszek és rá szavazok mert látni akarom Edina arcát amikor Zsu megy vissza :D
Végre egy oylan párbaj ahol nem kell izgulnom egyik miatt se :D
Ha Laci esik ki és Zsu megy vissza nekem az is jó lesz mert legalább Edina visszatér régi önmagához !
Ha meg Zsu esne ki Laci ellen azt szerintem az RTL ugysem hagyná mert akarnak egy olyan óriási párbajt mint anno az ÉVa és Gigié volt !
-
#148847 Szerintem jó döntést hozott !
Ennek igy kell lennie Lacinak vagy Edinának távoznia kell ez igy nem mehet tovább !
Ha Zsu Lacit hivja ki akkor ez lehet fájdalmas lesz Edinának de akkor van még esély arra hogy vissza térjen a régi Edina mert Laci nagyon rossz irányba viszi !
De ha Zsu ezek után Edinát hivja ki akkor az már az maga az ősrobbanás lenne az kb olyan lenne mint VV4-ben az Éva-Gigi párbaj !
Ott nem biztos hogy Zsu térne vissza !
DE az is lehet hogy Danit hivná ki de ott egyértelmű hogy Zsu kiesne Dani ellen !
DE kehet hogy se Danit se Lacit és se Edinát nem hivja ki hanem Fannit fogja kihivni ! -
#148846 Jo nagy kocsog ez a kis buzi dani -
#148845 Maradt még csikk a hamutartóba ? -
#148844 Mit akarsz egész jó nöt varázsoltak belöle :D -
#148843 Ja kibaszott irritalo -
#148842 Fanni te jó ég :D -
#148841 Edina essen ki, elegem van belőle! Ez a nő egyszerűen totál gáz lett. -
#148840 Egyértelmű volt, hogy állat költözik be, nem tudom ez a villalakóknak miért nem esett le egyből :D -
#148839 Csak volt lila kendője már az sincs ! xD Bye bye Laci kivül tágasabb XD Remélem Zsu Lacit viszi ki és akkor Zsu megy vissza !
Dani felhasználta a szuper képességét és levette Laciról a lila kendőt. Igy Laci nélkül Edina ismét visszatérhet régi önmagához.
Na már csak az a kérdés hogy Zsu kit választ ha Edinát hivja ki nem biztos hogy vissza megy de ha Lacit hivja ki akkor tuti hogy visszamegy ! -
#148838 szuperképesség -
#148837 Lacinak honnan van lila kendője? Nem láttam most pár részt.... -
#148836 Tessék megkaptuk a választ Maci kövérségére 8 éves kora óta hormonzavarral küzd és ezért lett olyan kövér és kb az utolsó 3 hétben közép fül gyulladása volt és ezért nem volt aktiv ! -
#148835 J Erzsi mi a szar -
#148834 Jaja a VV honlapján kinnt volt hogy hamarosan háziállatok költöznek be a villába asszem 1 kakas és 3 házi tyúk xD
Mekkorát néznek majd amikor kiderül hogy Maci helyett házi állatokat kapnak !
Az mekkora lenne a tripla csavar meg az lenne hogy az egyik tyukra tetoválást is tennének XD -
#148833 jaja vendéglakó lesz....épp ma volt egy cikk, h a sajtós azt mondta se nem lesz rövidebb a széria, se nem lesz új lakó -
#148832 mintha a honlapon lett volna valami cikk nemrég h valami állat majd beköltözik mint régen a kutya vagy a malac. -
#148831 Jol atbasszak oket:D tuti nem fog senki menni maci helyere -
#148830 hát számomra ez egyre unalmasabb.. hetek óta ugyanaz a téma bent. a szerkesztők se tudnak értelmes dologgal bele nyúlni. pl. ez a dzsungel hét is egy rakás sz@r volt.
régebben meg volt itt x faktor, iskola, box, csíkos-kockás meg minden jó, most meg kb. semmi értelmes hét nem volt. -
#148829 Ezt a kis cigo csajt vki mar helyretehetne.. -
VV Dennis: Lehet, ezért van ilyen fura érzésed, mert nőtt a pinád!
VV Fanni: Nem tudom, de szerintem… létezik, hogy hízik?
VV Dennis: Hát, ha meg van tömve…
VV Fanni: Nem azért, csak félrecsúszik állandóan a bugyi.
VV Dennis: Mer’ el van látva [érthetetlen szöveg]…
VV Fanni: Nem, nem!
VV Dennis: Ne mutogasd már magad, mert feláll a faszom már megint.
VV Fanni: Nem, olyan nagy! Nézd meg, olyan nagy! Olyan nagy!
VV Dennis: De jó ott, na mindegy, kussolok.
VV Fanni: Tök sok csajnak itt a villában, azt néztem, hogy felvesznek egy leggingst, nem vonalazódik körbe a pinája.
VV Dennis: Hát az elég gagyi.
VV Fanni: De nekem meg igen, olyan nagy!
VV Dennis: Szép, húsos!
VV Fanni: Szinte írni tudsz vele!
VV Dennis: Az a jó!
VV Fanni: Le tudnám írni a nevemet a pinámmal! Olyan hegyes, tök zavar, nem merek felvenni egy leggingst, tisztára ciki.
VV Dennis: De milyen szép már, amikor így oldal…
VV Fanni: Hallgass! Erre kérlek, hogy van, amit ne mondj ki!
VV Dennis: De azt elmondhatom, hogy hogy néz ki.
VV Fanni: Nem! Há’ látja mindenki! Akkor pinám van, mint egy ház, baszki! Szia Robin.
Utoljára szerkesztette: ascii, 2015.01.13. 16:40:46 -
#148827 lol azt még felhozod példának pluszba hogy "nem vicces,nem humoros és semmiképpen nem a TV-be való egy ilyen szórakoztató műsorba"
mekkora ratyiság... :DD -
StrikeFor #148825 további jó diskurzust én megyek letolom a mai edzést! páá -
StrikeFor #148824 igen ,már évekkel ezelőtt tennie kellett volna érte baszki!!! Milyen anya az kérdem én aki nem óvja a gyermekét ha ilyen súlyos /szó szerint/ a helyzet és nem változtatnak azonnal az életmódjukon! Annak ellenére csak zabáltak tovább,hogy még tudták is,hogy baj van vele! Mondjuk az anyuka sem egy sportember azt láttuk....beleszartak rendesen! Egy ilyen ember nem példa,nem vicces,nem humoros és semmiképpen nem a TV-be való egy ilyen szórakoztató műsorba! Még egyszer mondom sajnálom,hogy idáig jutott és műteni kell,de csakis önmaga tehet róla meg a hozzátartozói,akiknek ugye épp az lenne a feladata,hogy helyes útra tereljék.......
"A heveny hasnyálmirigy-gyulladás kiváltó okai a következők lehetnek: epeúti kövesség miatt kialakuló vezetékelzáródás (45%) túlzott alkohol- és ételfogyasztás (30%) (típusos a sok sör, sok töltött káposzta kombináció)"-->ennyi
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.13. 09:13:49 -
#148822 Hagyd már ezt a sok faszságot, a hasnyálmirigy gyulladás elsődleges kiváltok oka, pontosan a sok zabálás (túlzásba vitt zsíros ételek mértéktelen zabálása) és a pia, együttesen alkalmazva pedig a legegészségesebb is begyullad, ez hatványozottan rizikós egy dagadtnál. Maci meg pont ezt tette, zabált, piált, aludt. Kb ennyit tudott odabent. Ha fogyott volna, ahogy mondta, ez most nincs!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.13. 06:25:06 -
#148821 Jah én már csak tudom nekem is jelenleg hormon zavarom van és kis koromban amikor első osztályos voltam akkor voltam 64 cm és 17 kg mert egyik hormonom se működött mert kiesett mindegyik amikor születtem.
18 évi hormon injekció kezelés után lettem 172 cm és 58-60 kg. És nekem pl a szervezetem olyan hogy amit megeszek azt egyből elégeti nem raktározza el egy vele született rendellenesség miatt se nem hizok se nem fogyok egész végig 58-60 kg között fogok maradni !