153993
ValóVilág 12
-
#149466 Jézusom vazee Edina már túl megy minden határon egyre lejjebb süllyed vazee ennél már nincs lejjebb !
Amúgy megfordult az állás remélem Laci javára mert Dinka már nagyon irritál ! -
#149465 Eltértél a tárgytól! A villalakók, a rokonok, Aurélio, Te, stb. azt mondja: "Robin küldte a két szerelmest egymás ellen párbajozni!" Ez pedig ZÖLDSÉG! Akárhogy csűröd csavarod :D
UI: Attól hogy valaki nem akadályoz meg egy gyilkosságot, még nem ő lesz az elkövető! Max bűnrészes lesz. Ennél világosabban már nem lehet ezt leírni (kisbetűvel sem) -
karajjj #149464 Nem lett "bonyibb"! (úristen, mi ez a szó? -.-)
Te nem érted, hogy mire célzok: Paraszt logika arra játszani, hogy ne párbajozzon, mert ha fosik, hogy nem jön vissza a párbajról, hogy akar hogyan szeretné megnyerni a játékot? A párbaj győztest is, meg a végső győztest is a nézők választják. Aki nem képes visszajönni 1-2-3 párbajról, az nyerni fog a végén? Hogyan? -
#149463 elbeszélünk vajon egymás mellett?
tehát lassabban írom:
"Elérése: elkerülni a párbajt, ha meg mégsem sikerül, akkor visszamenni a nézők szimpátiája által." = menjen a sz*ros csürhe párbajozni egymással, én bennmaradok a fináléig, ezzel a legnagyobb esélyt adván magamnak, h az idioták paradicsomában én viszem el a főnyereményt mert a nézők engem találnak a legszimpatikusabb játékosnak, azáltal hogy valamilyen szinten állandó érdeklődést a szerkik szemében is fenntartsak, és ügyebár ugyanezzel a szimpátiával kell élni és visszamenni is egy párbajról, ha már benn sz*rcsimbók vagyok, és kiküldenek a többiek.
(vagy lehet így talán bonyibb :S ) -
karajjj #149462 "Egy cél van: a főnyeremény.
Elérése: elkerülni a párbajt, ha meg mégsem sikerül, akkor visszamenni a nézők szimpátiája által."
Attól, hogy valaki párbaj nélkül bejut a fináléba, ahogy azt a két idióta picsa is tervezi, még pontosan ugyanannyi esélye van megnyerni a játékot, mintha párbajozott volna. Teljesen mindegy, hogy nyolcadik helyen esik ki, vagy a végső kettőből csak második lesz, ugyanúgy a nézők döntik el a nyertest, ha volt párbajozni, ha nem. Ha kimegy és kiesik, akkor nem azért nem tudott nyerni, mert kiment párbajozni... -
karajjj #149461 ELŐRE LEHETETT MÁR TUDNI? HOGY KI KIRE FOGJA RAKNI A JELET, TEHÁT MIKOR LEÍRTA A PAPÍRRA, MÁR AKKOR NYÍLT TITOK VOLT ROBIN DÖNTÉSÉN KÍVÜL AZ EGÉSZ, Ő MEG NAPOKAT GONDOLKODOTT RAJTA, (a nagybetű csak azt, hogy stílszerűen lealacsonyodjak a szintedre) -
rabbiddgog #149460 na, úgylátom megjött a hivatalos mester producer egyenesen hollywoodból -
#149459 49-51 -
xido #149458 ez a fanni egyre idiótább.. -
#149457 Te se érted. 4db szavazator kapott! Az hogy Robin rakott utoljára, a show miatt kellett, semmi jelentősége nem volt ELŐRE LEÍRTÁK PAPÍRRA!!! MIT NEM LEHET EZEN ÉRTENI? VAZEE
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.02.11. 18:34:45 -
#149456 osztom!
Nem tudom miért hiszik, h ide bármiféle etikát vagy egyéb közhelyt kellene szem előtt tartani?
Egy cél van: a főnyeremény.
Elérése: elkerülni a párbajt, ha meg mégsem sikerül, akkor visszamenni a nézők szimpátiája által.
a kis patkány meg a bárgyúarcú úgy gondolta, h majd hand-in-hand bemasíroznak a fináléba? -
#149455 Én meg senkit nem értek, aki emiatt tépi a száját, ez egy játék és kemény pénzért folyik, lassan itt a vége. Mert a hülye Edina kitalálta, hogy neki Fannival kell menni, az csak a saját önnön agyszüleménye és még jobban rávilágít arra, hogy mekkora idióta seggfej valójában. ...többedmagával... -
karajjj #149454 Pedig Robin küldte ki őket, ha Fannira teszi és Denisz dönti el, akkor nem ő küldte volna ki, de mivel Robiné volt az utolsó szó, ezért ő döntött és ő küldte egymás ellen őket, ezen nincs mit magyarázni. Egyszerre meg nem hiszem, hogy kimehetnének, van ám szerződésük is, bár gyanítom azt sem olvasta el egyik sem... -
#149453 Én nem értem se a villabelieket, se Auréliót, se Edina rokonait... VAZZE! Nem Robin küldte őket egymással párbajozni, Ő csak MEGAKADÁLYOZHATTA volna! ENNYI! SEMMI TÖBB!!!
Én a helyükben meglépném, hogy a párbajon simán kisétálnék az utca ajtón kéz a kézben. Lenne áll leesés az tuti. De persze nem ilyen fából faragták egyiket se, a lehetséges nyeremény elvakítja őket :) -
Nem semmi ezeknek a hangjuk..... -
#149451 Lol a Béci hogy le Dinkázta a Dinkát :D -
#149450 na faja, nincs már lilakendő -
#149449 jaja, tudom, h miért van, ettől még lehetne alkalmazni olyan dolgokat, amitől zökkenőmentes műsorlezárás lehetne.
de persze, ha abból indulok mennyi sík hülye van a munkahelyeken, akkor ezen már meg sem kellene lepődnöm.
mindenesetre nekem attól még furcsa, az én főnökeim szilánkosra rugnák az orcámat, ha ilyen lazaságot megengednék magamnak. -
#149448 OFF: Azóta van ez a hülyeség, mióta bevezették, hogy minden csatornán (média csoporton belül) másodpercre pontosan egyszerre kezdődnek a reklámok :( -
#149447 X-Faktor hét ez az alig várom már a bátorság próbákat xD az lenne még dupla csavar ha a bátorság próba nyertese és lila lendőt kapna xD !
Föleg Dóri sikongatását amikor meglátja a bogarakat xD -
rabbiddgog #149446 "Alekosz minőségi és szórakoztató játéka" -
#149445 Jah ennyi egy férfi soha nem sir csak Laci sohasem volt férfi ! :D -
#149444 Atyaúristen ez a Laci...Tűnjön már el!
-
#149443 ettől függetlenül alkalmazhatnának azt a futurisztikus dolgot, h visszaszámlálás, ez magasfokú amatőrségre vall.
"lilu egy perced van, köszönj el" fülére rámondást kéne alkalmazni, nem csak azt h jelrakásnál most épp melyik gyógyegér menjen a táblához. -
#149442 Az akaratos Edina miatt alakult így, mert nem hagyta Lacit párbajozni! Hagyjuk már ezt az RTL dumát! Már totál gáz az a csaj :D -
#149441 REKLÁM! A reklám mindig másodpercre pontosan jön, tök mind1 mi megy, ha eljön az idő, jön a REKLÁM! -
#149440 Az lenne ám csak a durva xD -
#149439 Szerintem meg akárhogy is lesz a mostani párbajon Dinka repüljön inkább Laci ellen de ha mégis Dinka jönne vissza akkor következő párbajon repülhetne bárki ellen ! Egy ilyen perverz nö személy nem nyerhet ! -
#149438 Dennis Fanni a finalista, kettejükközül mondja ki Lilu a győztest....szerintem :) -
xido #149437 egy ketyegő atombomba :D
amúgy Fanni,mint nő és Éva-klón,inkább 2.lesz..utána megy tévézni és az őszi Celeb vagyok egyik esélyes játékosa lesz :)
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.02.08. 23:26:37 -
#149436 senki :DD -
#149435 ki fogja várni a győztest az udvaron? -
Alekfognyerni #149434 Szerintem abban a pillanatban az utolsó létjogosultságát is elveszíti a Való Világ játék létezése. Lehúzhatják a klotyón. Alekosz és Attila minőségi és szórakoztató játéka után idáig jutottunk. -
#149433 szerintem meg Fanni nyeri a VV7-et :DDD -
Alekfognyerni #149432 Akárhogy is lesz, Fanni repüljön a következő párbajon. Elegem van abból, hogy az RTL mindig bevédi valahogy. -
#149431 Világ szégyene lenne ha Dóri bejutna a döntőbe. Egy nulla karakter, aki semmit nem csinalt a villaban, csak zabalt es aludt, ha pedig valaki megzavarta ebben primitív módon elkezdett üvöltözni. Fanni meg ugyis kiesik Robin ellen siman. -
Alekfognyerni #149430 Szerintem Robin és dennis bent lesznek a fionáléban, a harmadik viszont lehet még Edina-Laci és akár Dóri is. A mostani párbajon Edinát érzem valamivel esélyesebbnek. A legizgalmasabb finálé meg a Robin-Edina-Dennis lenne. Talán erre van most a legnagyobb esély, bár félek tőle, hogy a transzvesztita Dóri bekavar. -
Alekfognyerni #149429 Szerintem is. És előre megjósolható a kiövetkező párbaj. Robin-Fanni, ahol szerintem Fannika repül végre. Majd a legjobb 4 között Edina/Laci győztese párbajozik Dórival. Dennis már a fináléban van, senki nem fogja kivinni. Remélem nem nyeri meg. -
#149428 akkor is ő menne, ha fannit küldi ki -
xido #149427 lesz még védettség a nyertesnek?