ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Szerintem is meg kéne előbb gyengíteni őket aztán csak a végén Zsu-val foglalkozni de majd ugyis kiderül mi lesz a kiválasztáson !"

Edina majd meggyengíti őket. A faszbaromsága miatt robbanhat az egész fehér csapat. Emiatt a Lacis "szerelem" miatt fog szétmenni mindenki az oldalukon, mert Zsu-t és Lacit is kikezdik miatta / a nézők ellen fordítják, Dani tovább pörög ezen a vonzalom témán, csak most Laci relációjában.

Jelenleg van két ember (Dani, Edina) aki azon pörög hogy másik két olyan ember (Laci, Zsu) aki nem akar tőlük komolyabb dolgot mit csinál egymással.

Sajnos Edina nem tud leállni, pedig Ő maga is tudja hogy se a saját játékának se a csapata játékának nem tesz jót a Lacis kapcsolatával. És ezzel lehet hogy olyan feszültséget generál majd a csapatán belül, amitől az robban. Ha gondolkodna akkor azt tenné amit már 10.000.000 alkalommal megfogadott.

Hol sajnáljak egy olyan nőt akit 100x visszautasítottak, de mégis kapálózik a fasziért. Ki nem szarja le mi van Laci és Zsu között? Ha Edina a villa összes csávójába szerelmes lenne, akkor egy nő sem érhetne bent férfihoz? Mert Edina sírni fog?

WTF????
Master91
ezek hülyék 😄
Komolyan Fanniba egy csepp kis adottság sincs, hogy átlássa ezt a játékot, Dennist leszámítva megint csak az önfényezés ment. Ez a csapat tényleg nagyon szarul látja bent a dolgokat.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Dency
Nem tanultak????? Hát nem. Mert nem nézték 😄 Amikor Attila videóüzenet küldött Zsu-nak akkor Laci azt mondta a háttérben hogy ki ez a pincér gyerek... 😄
Utoljára szerkesztette: Dency, 2014.12.26. 22:10:47

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

rain70
Ha magára pakoltatja a jeleket, tuti biztos, hogy egy unalmas wc-és néni is kint hagyná. Ebből látszik, hogy teljesen iq lájtok ezek a játékhoz. Nem tanultak az elmúlt vv-ból?
LoSA
Karácsony - sírás - sírás.... <#nezze>

ForzaInter
Nem láttam az elmúlt 2 összefoglalót. Valaki leírná röviden mi történt?

Yo, Bitch!

gduck
Ezt nem igazán értem. Kiválasztás közben NEM lehet már változtatni, előre le kell írniuk papírra!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

wesker24
Szerintem is meg kéne előbb gyengíteni őket aztán csak a végén Zsu-val foglalkozni de majd ugyis kiderül mi lesz a kiválasztáson !
ascii
a tegnapi is meg a mai műsor is zsúról szól, h bőg a fia után, nagyon izgi..

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

De ez megint egy hülye taktika véleményem szerint, az egész arra épül, hogy Dennis nagyképűen azt hiszi, hogy ő bárkit kint hagyna, és annyira veri magát, hogy majd ő kiviszi Zsu-t, de ilyen taktikával, nem lesz kint szimpatikusabb, simán kint marad, az meg hülye gondolkodás, hogy ha nem tudja kint hagyni semmi keresnivalója itt. Láttuk Oli is azt gondolta Béciről, aztán ha később párbajoznak akkor simán visszajöhetett volna, sőt meg is nyerhette volna az egészet akár. Folyamatosan változhatnak a dolgok, elején Fanni volt a többség kedvence, most meg csomóan rühellik. A másik része, hogy Robin nem fogja erre elpocsékolni a dupla jelét, ha meg igen, akkor hülyébb, mint amilyennek látszik. Ezzel az elhitetem, hogy Fannira rakom a jelet, hogy aztán... dologgal, meg annyira túl gondolkodják az egészet, hogy marhaságnak tűnik csak az egész, nem taktikának számomra.

Amíg az egójuk elvakítja a "jó" csapatot, szerintem addig nem fognak tudni normálisan taktikázni se, amíg csak azt hiszik, hogy ők a jók meg az erősek és mindenki más hülye meg gyenge. Nem Zsura kellene egyelőre vadászni, hanem kiszórni a gyengébb elemeket Lacit vagy Ádámot. Egy Fanninak vagy Dennisnek lenne esélye ellenük.

wesker24
Az biztos de ezt csak ugy tudnák elérni hogy megtévesztik a másik csapatot.

Ugye Zsu csapata Fannit akarja hogy párbajozon és itt jön a csel hogy akkor Dennis is rárakná Fannira (NOT) +1 fő igen ám csak akkor a másik csapat meg rárakja Dennis-re Robin dupla kiválasztó jelével.

Igy ha Dennis lenne a kiválasztott akkor Ádámnak nem lesz más lehetősége mint hogy felhasználja a lila kendőt hacsak nem akar párbajozni Dennis-el, és ha Ádám fel is használná akkor jön az újabb csavar hogy Zsu-t viszi ki párbajozni.

Az hogy ott kijönne vissza az nem tudni mert Zsu sem olyan erős karakter mint mondjuk Edina Vikcsut bárki kinnt hagyta volna nem volt méltó ellenfél számára.

Dennis is megmondta hogy azt akarják elérni hogy Ádám felhasználja a lila kendőt félve attól hogy öt viszi ki, de ha Dennis lesz a kiválasztott akkor kihivja Zsu-t, és ha őt nem tudja kinnt hagyni akkor nincs semmi keresni valója a játékban számára ennyi volt.
Krisztiam
Dennis és Zsu párbaj? huh az kemény lenne, szerintem szoros lenne..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

wesker24
Elég érdekes dolgok voltak éjjel Maci és csapat rájött hogy eddig vakon voltak és a nézők döntenek, kíváncsi vagyok bejön-e Dennis taktikája miszerint Robin dupla jelével ö megy párbajozni és kiviszi akkor Zsu-t.

De ez a taktika csak akkor működik ha a másik csapat nem egy emberre teszi. Ahhoz hogy ezt végig vigyék meg kell téveszteni az ellenfél csapatát el kell hinteni nekik hogy Dennis Fannira fogja tenni a jelet mivel magára nem teheti igy akkor Fanninak is és a többieknek is van indoka arra hogy Dennisre tegye a jelet.

Persze tudjuk hogy ez kamu mert nem fogja Dennis a saját csapatát gyengíteni ezzel, csak azt akarják ezzel elérni hogy Ádám felhasználja a lila kendőt ha Dennis lesz a kiválasztott, és Dennis ki tudja vinni Zsu-t, a kérdés az hogy Robin vajon spicli lesz-e és elmondja mindezt a másik csapatnak ?

Az egésszel azt akarják elérni hogy még véletlen se adják meg azt a lehetőséget a másik csapatnak hogy ök tudjanak választani, igy ök választhatnak majd és ha Dennis megy párbajozni és akkor Ádám valószinű hogy fel fogja használni a lila kendőt hogy Dennis ne őt vigye párbajozni igy Dennis kiviheti Zsu-t.

Igy ha minden jól megy Ádám felhasználja a lila kendőt hogy ne őt vigye ki és akkor Dennis kiviheti Zsu-t az már más kérdés hogy ott ki jönne vissza ? 😄

maci mint kőkemény karakter?😊))
értem a brühühüt..de előre illik tudni,hogy lehet-e a gyereke nélkül vagy nem...aztán úgy bemenni vagy sem..
Master91
Zsut megcsokolnam
wesker24
Ez már nekem is feltűnt de ugy látszik még nem esett le nekik hogy mi van ?
ascii
ezek a gyökér rtlesek nem vágják, h kurva halk ez a műsor?

ascii
Zsut lehet kedvelni, nem kedvelni, de attól tény marad, h legalább vmilyen szinten tudja játszani ezt a játékot, ha nem más miatt, mert Attila ráébresztette mi a faszért is van benn, ennek ellenére hasonlóan tökhülye, és én sem csípem már a búráját, de még mindig előrébb van a listámon, mint a Phanny+Densz ordenáréék.

Azért meg ne koppintsunk már a másik orrára, ha le meri írni, h "fasz" vagy "picsa", ne legyünk már dedósak, a vellában ezek milyen hangnemet ütnek már meg egymással?!

whiskeyman
+1

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

wesker24
Ok rendben ezt tiszteletben tartom majd legközelebb próbálok kulturáltabban fogalmazni, és ha valami olyasmit mondok akkor spoilerbe rakom !
rain70
Én csak annyit kértem, hogy nekem pl egyre jobban kedvencem Zsu. Ne rohadékozd, meg aljas ganézd. Véleményt írjál normálisan.
wesker24
De majd legközelebb vagy magamba tartom az ilyen véleményeimet vagy inkább berakom spoilerbe és akkor mindenki maga dönti el hogy el akarja-e olvasni vagy se ?
wesker24
Értem én felfogtam én csak leírtam a véleményem hogy mit gondolok Zsu-ról ezzel senkit se bántottam meg tudtommal ez csak szimpla vélemény nyilvánítás még ha egy kicsit trágár hangnemet ütött meg majd legközelebb próbálok kulturáltabban fogalmazni.

De tudtommal azzal hogy leirtam mit gondolok azzal senki mást nem sértettem meg de akkor majd legközelebb inkább megtartom magamnak az ilyen véleményeket.

De akkor már szeretném megkérdezni mi van akkor ha egy másik fórumozó szidja egy másik fórumozó kedvencét oda nem illő szavakkal ?
rain70
Senki sem tudja ezt előre, lehet az is amit te írsz akár. 😊
rain70
Wesker!

Amit a napokban írtam, az nem a nagyvilágba szólt! Te jártatod itt a szádat kulturált fórumozásról? Megírtam, ha hirtelen haragú vagy vegyél be nyugtatót, de ha nem tartod tiszteletben, hogy másnak más a kedvence és még egyszer ilyen hangnemet ütsz meg, az tényleg az utolsó lesz és mehetsz a retkes csába! Feltudod ezt fogni végre, vagy annyira iq lájt vagy, hogy azt sem tudod értelmezni, hogy miért kaptál egy utolsó lehetőséget?

Vagy élsz vele, vagy nem.
Miért ne nyerhetne erdélyi? Miló meg szerb volt, vagy nem egy magyar realityt nyert már meg más erdélyi vagy nem full magyar. Attól meg, hogy neked nem szimpatikus még simán nyerhet, a rondától meg bőven messze van. Egy aranyos kiscsaj, az meg, hogy nem a legműveltebb, hát a lakók 80%-a nem az eszéről híres.

Egyelőre viszont még azért nem ártott Edinának ez a Lacis dolog, egyszer részegen volt egy kirohanása oké, de egyelőre még előny is, viszonzatlanul szerelmes, kedveskedik folyton annak aki tetszik neki, csupa jót és együttérzést vált ki a nézőkből, szerintem sokan érezték már úgy magukat mint Edina. Ha a kirohanásait vissza tudja szorítani akkor szerintem nem lesz gondja Laciból.

sosem fogja egy ronda,bajuszos,perverz ostoba nő megnyerni a VV-t.............azt csak halkan jegyzem meg,hogy erdélyi (engem nem zavar ) "emiatt" dafke sem fog nyerni semmit............
wesker24
Na ezzel teljes mértékben egyetértek Zsu egyáltalán nem erős játékos csak kell valaki akit behálózhat irányíthat mert ha tök egyedül maradna ugy kiesne mint a pinty ha nincs olyan személy akit manipulálni tudna vagy irányítani akkor neki vége.

A ma éjjeli adásból is kiderült hogy Dani se hülye gyerek megvan a magához való esze csak az a gond vele hogy még Zsu árnyékában van még nem esett le neki hogy Zsu csak eszközként használja.

Ha most lenne a finálé akkor Zsu lenne a harmadik és Dani és Edina között dölne el ki nyerné meg, amit persze Edina torony magasan ugy meg nyerne mint a huzat de persze ehhez az kellene hogy Edinának pedig Laciról kéne leszakadnia de nem igen megy neki, mert full szerelmes szegény.
Nagyjából egyetértek, viszont szerintem Zsu nem nyerné meg most se a játékot, mind Dani és szerintem Edina is bőven népszerűbb nála, jól játszik, meg átlátja a dolgokat, de messze nem olyan erős itt kint mint gondolnánk, csak ugye Reniéket még jobban rühellik a nézők. Ha most lenne vége a játéknak, az általad felvázolt hármasból szerintem bőven utolsó lenne Zsu, talán Danival hasonló szinten lehet, mert a srác kicsit tényleg beleszürkül mostanság Zsu mogé, de Edina magasan előtte van.

wesker24
Lehet hogy az én leszarom mintha tisztára Vikit látnám a V6-ból ugyanolyan aljas számító kétszínű rohadt manipulátor aki mindenen képes átgázolni még a legjobb barátain is ha kell hogy elérje a célját Danit is csak eszközként használja amint már nem lesz rá szükség ugy fogja el dobni mint a szart és aztán majd jöhetnek a többiek, herotom van az ilyen emberektől szerencsére Miss Röfi is harmadik lett itt se lesz másképp mert egy ilyen aljas gané nem nyerhet.
kill3r21

Alias Maci
rain70
A törtető nőszemély a legokosabb odabent ( ha Zsu-ról beszélünk) ki másról, mert a többi egyelőre képtelen átlátni a játékot. Edina, szerintem nagyon megszívja, ha nem tud kilépni a Laci iránti érzelmeiből, ami nagyon nehéz lesz neki, mert totál bele van zúgva, emiatt ha tippelnem kellene, az első helyről, Dani mögé csúszott. Vagyis ha most lenne vége, Zsu, Dani és Edina lenne a fináléban. És ebben a sorrendben is végeznének. A többiek egy kalap trágyát nem érnek egyelőre odabent. Tisztán látszik, hogy a már több, mint 200 kilós Maci (ha 191 volt állítólag mikor bement) totál belezúgott abba a tiszta lelkű, egyébként aljas hazug, Renibe.

Emiatt aztán egyre többet zabál, takarja magát és alszik. Olyan, mint taktika egyelőre nem létezik náluk, amit Dennis-szel kitalálnak, nem taktika, hanem szintiszta ostobaság. Zsu-ék szinte azonnal átlátnak rajtuk. Fanni, az meg Fanni. Valószínűleg egy koponya CT-én nagy üresség lenne az elkészült képeken. <#guluszem1>
Edinának mekkora bajusza van gyháááá
wesker24
Ma éjjeli stream jó volt, végre egy olyan nap ahol nem kellett néznem ennek a törtető nőszemélynek a pofáját !

Szerencsére hamar eltakarodott és a szerkesztők se nagyon foglalkoztak vele hogy oda kapcsoljanak hál isten.

Amugy érdekes Dani is nagyon jó arc tud lenni ha nincs a közelében ez a törtető nőszemély.
rain70
Egyrészt ez. Mert a saját magára pakolást az RTL is rühelli, nemcsak a nézők (szerintem), másrészt Zsu nagyon sokat erősödött, ha őt vinné ki akkor is kint hagyná. A csaj elképesztően jól játssza a a játékot, mindig annyi hozzáfűzni valója van bármihez, ami olyan határokon belül marad, ami miatt a néző nem tud megorrolni rá. Megmerem kockáztatni, hogy az egyik legokosabb vv játékos eddig! Attila nagyon jól ellátta tanácsokkal, ez szinte lerí és be is tartja.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.25. 10:43:38
SirAlo
Szerintem Zsu, engem Fanni irrital 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Krisztiam
én egy Fanni Zsu párbajra kíváncsi lennék, szerintetek ki menne vissza?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

wesker24
Föleg ha megint egy csapat nyugger jön majd be közönségnek 😄
na holnap a Jézus krisztus szupersztárra kiváncsi leszek 😊
wesker24
Vazze ez nagyon nagy volt, Edina mint kukker hatalmas 😄 Mindig is tudtam hogy Edinának ilyen perverz hajlamai vannak 😄
Darthmushroom
olyan kis aranyos ez az Edina, h simán ellensúlyozza azt h nem egy top nő kinézetre.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Edina de nagy D Beszarás ez a kiscsaj 😄

Darthmushroom
a saját magára pakolás eddig soha nem jött be a nézőknek.

wesker24
Nagyon kiváncsi lennék ki irta azt a végrendeletében hogy Zsu elmondta neki hogy Danit csak eszközként használja hogy elérje a célját !

Ezt eddig is tudtuk de kiváncsi leszek Dani arcára amikor ezt felolvassák majd 😄
wesker24
Ez csak taktika csak azért talált aki ezt Dennis hogy próbára tegye Robint hogy bizhat-e benne ?

Kiváncsi hogy visszamondja a másik csapatnak ?

Zsu egy cseppet sem erős karakter Vikcsut bárki kint hagyta volna nem volt méltó ellenfél számára.
Az a baj, hogy nem merné kihívni Zsut, LAcit vagy Ádámot vinné, és ellenük szerintem visszajönne, Rtlnek se érdeke, hogy mindenki kiessen a túl oldalról... De annyira megérdemelné Dennis, nem tudom mire van ekkora arca.

Darthmushroom
Dennis suicide 😄 ha magára pakol akkor bye-bye, főleg Zsu ellen.