ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.12.29. 10:23:48
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A pirit.
Nagy kedvencem volt ez a kicsi lány, éppen ezért nehéz, hogy most úgy írjam meg a véleményem róla (és az utóbbi pár napban előadott viselkedéséről), hogy közben ne keressek neki kifogásokat. De ez nem lesz könnyű.
Most komolyan, ez a szerelem?...
Én azt hittem az igazi szerelmet nem a féltékenység, bizalmatlanság, önzőség, érzelmi zsarolás, a másik lejáratása / kibeszélése, és az életébe / érzéseibe való beleavatkozás irányítja. Ha valakit szeretsz, akkor feloldódni akarsz benne és nem kisajátítani, adni neki és nem elvenni. Amit Edina érez az nem szerelem, hanem csak az érzelmi hiány okozta magány és a vágyainak, képzeletének a kiélése.
A görcsös ragaszkodással és a másik bezárásával pont azt az energiát veszed el a másiktól, amivel kívülről fel tudna töltődni hogy utána megossza veled.
Régebben olvastam egy érdekes dolgot, ami párhuzamos ezzel. Az aranyláz idején sok bányász gondolta, hogy meggazdagodott mert aranyat találtak, viszont később óriásit csalódtak, mert rájöttek, hogy az a sárga érc amit összegyűjtöttek egy értéktelen ásvány: a pirit. Bár úgy néz ki, mint az arany, de sz*rt sem ér. Úgy is hívják: "a bolondok aranya".
Ez az Edina-féle "szerelem" a bolondok aranya, ami kíméletlenül szétrobbantja majd a társaságot körülötte. A másik csapatnak semmit sem kell tennie, csak hátradőlni és élvezni a show-t. Furcsa, hogy nem veszi észre a kicsi lány, hogy mennyire kiszolgáltatottá válik ezzel: a kavaróknak elég csak egy-egy odaszúrt szóval megerősíteni a félelmeiben, és máris haragot, gyűlöletet, féltékenységet képesek szítani benne és őt is lealjasítani vele. Ha valami az útjában áll hogy megnyerje a játékot, hát ez.
Hetekkel ezelőtt megmondtam, hogy ez lehet belőle, és meg kellene fogadnia Dani / Zsu tanácsát hogy vigyázzon a Lacis kapcsolatával, mert könnyen a saját és a csapata játékába kerülhet a dolog. Ahogy Robin találóan megjegyezte: "Most bomlott fel az ötösötök" (ha tudta volna, hogy Edina az aki bomlaszt és levelet irkál magának vajon mit mondott volna?).
Majd meglátjuk mi történik...
DANI - ZSU
Dani a legértelmesebb arc a villában, de most nem kicsit csalódtam benne, mert az otthonról kapott idióta levél és a büszkesége / féltékenysége miatt nem csak hogy elengedte Zsu kezét, de ráadásul ezt láthatóan nem is akarta a tudtára hozni. Számomra gyomorforgató volt, ahogy Edinával azt tervezték, hogy kiteszik majd a kunsági lányt (még ha ebben nem is Dani vállalta volna az oroszlánrészt).
Ezek után képmutatónak tűnik, ahogy pár napja a riportszobában azt magyarázta, hogy Robint azért kereste meg, mert nem tartotta korrektnek hogy Ádám magára tetteti a jeleket Robin ellen, de Robin erről mit sem tud. A korrektség jegyében ugyanígy szólhatott volna Zsunak is amikor Edina magára akarta pakoltatni a jeleket hogy kivigye Zsu-t.
A másik momentum, hogy az előző balhénál a Zsuval történt beszélgetés közben jelezte hogy szerinte Edinának tudnia kell hogy Laci közeledett Zsu felé. Kérdem én: az nem sokkal nagyobb gáz, hogy Edina a háta mögött jeleket gyűjt hogy kiszórja Zsu-t mint a szart?
Mindez a féltékenység miatt. Az a baj, hogy Dani egy olyan nőre fogadott Zsu helyett, aki fel sem fogja mit tesz. Edina a rátukmálós viselkedésben a saját helyét sem látja. A Lacira való kéretlen rámászást valami teljesen elrugaszkodott módon éli meg: azt hiszi hogy Ő az áldozat. A riportszobában ezt elő is adta: "Laci mindent eldobna egy másik lányért annak ellenére, hogy én érte megtettem azt amit senkiért az elmúlt években".
Ha Dani a Zsu-Edina-Lacis dolgot nem fogja a helyén kezelni, akkor könnyen pofára eshet majd a jövőben. Egyenlőre nem hiszem hogy veszélyben lenne a döntős helye, de szerintem saját magával cseszett ki, mert nem fog még egy ilyen elkötelezett szövetségest találni magának mint Zsu volt.
Áttérve a Zsura:
Már szinte mindent leírtam vele kapcsolatban régebben. A "gyűlölet-totemesek" eddig is Zsu-t látták az eredendő gonosznak, szóval hiába is próbálnám nekik elmagyarázni, hogy Zsu nem az a sátáni figura mint aminek gondolják. Pont az a bajom vele hogy kifejezetten szürke, se humora, se sziporkázó intellektusa, nem pörgeti fel igazán fel a társaságot, viszont az tény, hogy így vagy úgy szinte minden villabeli reakciót ő vált ki és ezáltal akarva akaratlanul mozgatja a történéseket és viszonyokat.
Én Zsu-t korrekt embernek tartom, sokkal kulturáltabbnak a többi neveletlen idiótánál, lenyűgöz a kitartása és az önuralma, de az biztos, hogy képes valami vibráló rossz érzés ébreszteni az emberben, ami miatt én sem tenném fel rá az életemet ha úgy adódna. :-D
Amivel vádolják: a fenék paskolás, meg az eltolt kéz kérdése, illetve annak megítélése, hogy ki közeledett először kihez - egy felfújt lufi. A helyzetével kapcsolatban sokat nem oszt vagy szoroz.
ÁDÁM - ROBIN
Régebben a két leghalványabb karakterek voltak, két ólomfigura, akik csak azért vannak mert a létszám megköveteli. Most hogy talán egymással párbajoznak majd (ami még egyáltalán nem biztos) kicsit felpörgethetik magukat (Ádám már az előző kihívás idején el is kezdte). A felpörgés nem azért kell, hogy felverjék a sarat, hanem hogy megmutassák magukat, mert gyakorlatilag nincs róluk kialakult kép. Ha nem így tesznek, akkor könnyen Dávid sorsára juthatnak.
Különösen Robinnál érzem ezt, mert nem érti, hogy nem az a lényeg hogy jófiú legyen aki mindenkinek megfelel,
hanem hogy az egyéniségét kéne belevinni a villában zajló történésekbe. Azt kéne meglátnia, hogy csak úgy képes észrevetetni magát egy konfliktusoktól terhelt társaságban, ha kijön a "kameraszobából" és beleáll a bent zajló eseményekbe. Nem operatőrnek vagy újságírónak küldték be a villába, hanem játékosnak.
Amúgy mindkettőt intelligensnek tartom, értelmes beszélgetőpartnernek, de egyiket sem bölcsnek: különösen Robin esetében fájó ennek hiánya, végtelenül szar következtetéseket von le emberekről és a hozzá érkező közeledésekből.
Sok érdekes nincs bennük: Robin a szépfiú, Ádám a kockahas, de ez vajmi kevés ahhoz hogy szórakoztatóak legyenek. Robin jólelkű teszetosza gyerek, aki képtelen eldönteni hogy hová csapódjon, és Dóri két napra meglengetett ösztrogénfelhője most épp azt eredményezte, hogy Maciék mellé huppant a málnásba.
Ádám nekem "semlegesen szimpatikus" (ha élhetek ezzel a képzavarral), de az éjszakai veszekedést leszámítva nem volt ahhoz elég harsány, hogy bárki is felfigyeljen rá. Különböző emberek körül "orbitál", de semmiféle karakterisztikát nem mutat fel, egyenlőre nem tűnik igazi egyéniségnek. Remélem a Lacis kapcsolata segít majd kicsit kibontakoznia a jövőben.
LACI
Nekem nagyon vegyes karakter, ambivalensek az érzéseim vele kapcsolatban. Tud értelmeseket mondani, korrekten viselkedni, de rendkívül alpári és tahó is képes lenni. A macho szerep csak attitűd, mert valójában nagyon is lelki alkat, de zavaróan sokszor nyúl a rosszabbik énjéhez (mintha ezzel szeretne valamit kompenzálni), és olyankor azt az érzést kelti mint egy viszketés a torokban, amit sehogy nem tudsz megvakarni.
Nem tartom rossz embernek - meg vannak a maga erényei, de a való életben én az ilyen embereket kerülöm. Az a baj vele, hogy sokkal többet számít neki a látszat mint a valós dolgok. Többet foglalkozik azzal hogy mit gondolnak róla másik, mint hogy Ő maga mi akar lenni.
Esküszöm szurkolok, hogy közelebb kerüljenek Zsuval, mert akkor talán mindketten le tudnák végre vetni azt a fasz álarcot ami rajtuk van és kicsit felszabadultabban élvezni a villalétet.
MACI
A kamuember. Egy őszinte megnyilvánulását nem láttam még eddig, és arról a ZS kategóriás szerepről amit eddig eljátszott a kamerák előtt pedig nem akarok írni semmit. ZÉRÓ ez az ember.
Kívánok neki még sok kellemes percet a riportszobában sírdogálva, az ágyon aludva-ülve, a konyhában zabálva, és a WC-ben szarva. Ez utóbbihoz a tanácsom "Nyomd meg jól!"
DÓRI
Egy érdekes, dinamikus csajként nyitott, de mostanra nagyon ellaposodott. Az utóbbi napokban csak alszik, eszik és hízik. A legnagyobb esélyét szalasztotta el arra hogy érdekes szereplővé váljon és a középpontba kerüljön mikor dobta Lacit. Nyilván megértem hogy nehezen viselte azt a tömény alázást amit anno kapott a tetkós sráctól, de azóta már lassan két hónap telt el. Most kb. ott tart hogy (valódi kapcsolatok híján) se íze se bűze nincs. A részegen csókolózás már uncsi, és az olasz kanca imidzse is jelentősen meggyengülni látszik, szóval össze kellene kapnia magát ahhoz hogy újra felhívja magára a figyelmet.
DENNIS - FANNI
Nekem időnként mindketten szórakoztatóak, de ezzel együtt ostobák, közönségesek, és túljátszottak is. Főleg Dennis, akinél egy ideje beakadt a lemez, és a dugáson / faszmarkoláson / mutogatáson kívül szinte semmit sem tesz. Az a bajom velük, hogy míg a többiknél van aki 100-as skálán játszik, ők megragadtak az 1-5-nél. Puskás Öcsi jut eszembe róluk, "Kis pénz kis foci" - szerintem ők elhiszik hogy a baszással, trágár dumával, műbalhékkal eljuthatnak a fináléig, és többet nem kell virítaniuk.
Más kérdés, hogy lehet csak ennyi az összes ami bennük van.
Ő olyan kis naív,és már hiánya van.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
http://m.cdn.blog.hu/ho/hogyvolt/image/00000eh2/002x44/bence3.gif
nem fogják fel, h a bennmaradás a lényeg, a párbaj szart sem ér, nem ott dől el, hanem előtte lévő hetekben
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Ettől még kedveli, és esténként eljátszadozik vele.
Mi ebben a sértő? Edinának nem tartanak revolvert a fejéhez.
Laci meg száll virágról virágra, megy a fasza után...
Éppúgy, mint Dóri is.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
edinat sajnalom, de nagyon naiv, laci meg megeri a penzet, mert ameddig mas nem volt, elszorakozott a csajjal, most hogy zsu szetteszi a labat neki mar rogton nem kell, meg mar rogton szingli, stb. stb.
Rányit Dennis-re és Fannira szeretkezés közben és kérdezi hogy zavarok.e ?.
Edina: Zavarok ? Mert beszélni akartam veletek
Dennis és Fanni : Nem zavarsz csak beszélgetünk és épp mást is csinálunk nem lehetne egy kicsit késöbb ?
Edina: Akkor bejöhetek ? 😄
Fanni : 2 perc csak épp .Dennis f..án ülök xD
Edina: Ok rendben itt várok az ajtónál xD
Nem hinném, hogy csaj megjátssza a sírást, mert ezzel közelebb kerülne a nézők szívéhez, de ha igen, akkor Edina az egyik legnagyobb taktikai zseni odabent. Bár ez kétlem. A maga egyszerű módján játssza a játékot, aki úgy belezúgott a Laciba, mint egy első szerelmes naiv kis lányka.
Ha nincs a "Macis bögre balhé" ahol Dani nem állt ki Zsu mellett, akkor Zsu nem kúrja fel magát és nem lépi meg ezt. Szerintem Zsu az egészet Daninak szánta. Faszság volt emiatt ekkora szarba csapni. Mindemellett továbbra is azt gondolom hogy Zsunak a Lacis dologgal kapcsolatban nem kell szégyelnie semmit, mert senkinek köze nincs ahhoz hogy Laci kinek a seggére teszi a kezét. Az viszont fura volt ahogy Edinának tálalta az egészet. Láthatóan azzal legyezgette a hiúságát, hogy fél szóval többet ér el Lacinál mint Edina egy egész pályás letámadással. Nem akarok hímsoviniszta lenni, de az ismét a szokásos női sz*rság, ezt csinálja szinte minden p*na, ehhez nem kell a VV-be költözni. Ettől még persze nem szép dolog.
De ennél a balhénál nem Zsu volt a lényeg, hanem Edina. Komplett hülyét csinált magából. Nyilván mert szerelmes, de az nem változtat azon hogy ezzel nevetségessé teszi magát. Egy szerelmes embernek is lehetne tartása. Nem véletlen mondták neki hogy ez a szar tönkreteheti a játékát. Szánalom... A vetődés Zsu és Laci közé (hogy nehogy egymás mellett aludjanak), majd a duma hogy Laci örökre elvágta magát nála, aztán szinte könyörgött, majd a saját aláztatása hogy kimondatja Lacival hogy megkurná-e Zsuzsát. Egyszerűen nem értem. Semmi tartása sincs?
Lacinak Edina a "zacskós nő" ahogy Fanni kedves mondaná. Egy kibaszott pótszer. Attól szerintem hogy ez Edinának nem gáz és dobálja magát, még nem sajnálatra méltó. Értem hogy szerelmes, de attól még lehetne tartása. Az értelmesebbje nem mászik rá részegen tizedszerre is valakire, és nem epekedik olyanért aki aszályban még a nagyanyját is megdugná. Laci csak esti macinak használja Edinát. Ha kimegy a villából a haverjai előtt majd azt is letagadja, hogy valaha bottal megpiszkálta a bajszos lánykát.
A kinti világban a tetkós srác a macho imidzséből és a lazázásból táplálja a saját önbizalmát. Szerintem ott ilyet még részegen sem csinálna... Az a gond, hogyha Dóri ismét kegyeibe fogadná, másnap már nem is szólna Edinához. Most talán taktikából és kispárnának megtartja, de ha valami kamu ebben a villában akkor azok látható kapcsolatok. A Fanni-Dennis páros is egy kibaszott kamu. Összespermázzák az ágyakat oszt jónapot.
Ha továbbra is nyomul Lacira akkor a legközelebbi párbaján Zsu ugy repül kifele mint a huzat !
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2014.12.27. 23:34:09
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Yo, Bitch!
Szerintem ez pont fordítva van. Azért nem tud róla leakadni, mert minden nap látja. Akkor járna a legjobban, ha Laci kimenne.
És ez szvsz. igaz Dennisre is. Talán kint tudná hagyni Zsu-t, de jelenleg nem. Túl sok ideje megy el Fannira, eleinte érdekes volt a kapcsolatuk, de már unalmas. Vicces gyerek amúgy, többet kéne hülyülnie, ha már ezt a vonalat képviseli...
Robin vs Ádám -ról meg annyit, hogy érdektelenebb párbajt nem is tudnék elképzelni.
Az operációs rendszeren is túl...