153993
ValóVilág 12
-
#149426 okos gyerek ez a Robina, következő körben a 3 idióta kéz a kézben fogják párbajozni küldeni
ahogy Laci megmondta -
xido #149425 szerintem ez nekünk szólt..tőlük még elköszönhetett utána..arra nincs hatással a tévés sugárzás -
#149424 Többé már nem lesznek egy pár és csak maguknak köszönhetik az egészet egyék meg amit főztek Edina is már túlságosan elment a rossz irányba itt az ideje valaki távozzon és remélem az Edina lesz ! :D
DE ugyis Edina fog vissza menni ez fix mert az RTL nem fogja hagyni hogy kiessen ! -
#149423 kik fognak beállni mögéjük? -
#149422 ez most mi volt a végén? Lilu szavába vágtak és elvették a képet, el se tudott köszönni :D -
#149421 az teljesen mindegy ki megy vissza, marhajól fog kinézni ez a párbaj -
#149420 ÉS? Attól még egyik kiesik :D
És nekem nagyon mind1 hogy melyik :) -
#149419 Sztem ezzel tokon szurtak magukat, az edina-laci parost sokan megfogjak sajnalni.. -
#149418 Isten áldja Robint ez nagyon jó húzás volt töle XD -
#149417 Ez mi volt vazee már megint ? :D
Van isten remélem Dinka esik ki és Laci megy vissza ! De sajnos ugyis Dinka fog vissza menni mert egész Erdély rá fog szavazni !
Meg az RTL sem fogja hagyni hogy Dinka ki essen ! -
#149416 Lool Robin előszőr volt tökös :D -
xido #149415 ez már megint milyen buzi lekeverés volt? -
#149414 juppppppiiiii -
xido #149413 ne így..essen ki az egyik..aztán adja fel a másik :) -
#149412 Laci feladja a jatekot -
xido #149411 meleg pite...sehogy se lesz több laci edina nyávogás :) -
#149410 Arról nem is beszélve hogy az Online adás kritikán aluli még ha van is adás 2 hete nem bírják megcsinálni azt hogy a hang nem csússzon és szinkronba legyen a képpel mert állandóan csúszik a hang már elég régóta ! -
#149409 Ennek a dorinak milyen dagadt feje van, igy smink nelkul eleg durva latvany.:D -
xido #149408 hiszen ez egy valóságshow..az a lényege,hogy mutatnak a kamerák..
a k.anyádat..2 éve már szartok a kamerákra,főleg,ami a netes közvetítést illeti :) -
#149407 nem arra gondoltam ,hanem robinnak hogy a táblánál aktiválhatja a szuper képességét, eddig előre kellet szólni -
#149406 saját showjuk, azt csinálhatnak vele amit akarnak
most edina mint belevalóban vagy laci, fail
teljesen vakon vannak -
#149405 lol itt a retek klub a legnagyobb manipulátor -
#149404 Élő stream estére: http://wp.me/P50LuD-lSs7 -
StrikeFor #149403 Laci majdnem sírva Edinának " nagyon megszerettelek, egyszerűen csak szép vagy" majdnem a könny ekicsodrdul mire Edina szív a cigibe egyet majd hamuzik és beszól: "ennyi?"
ÚRISTEN! mekkora szar ez a nő! kijött a vér.........
Laci meg egy állvagány nyúlnyál szerelmes tini -
#149402 tegnap Fanni nem tudta mi az a Skype :D -
#149401 Ok, de ez még nem döntő, mert nem személyekre, hanem trióra szavaztak... De majd kiderül a párbajon ;) -
#149400 Attila face oldalán volt egy szavazas nem olyan reg hogy ki nyerjen, es a Robin-Dennis-Edina trio ilyen sorrendben magasan a tobbiek elott volt, es jo par ezren szavaztak. Dori, Laci, Fanni trional egyutt volt annyi szazaleka mint Robin-nak egyedul, -
#149399 Akkor nagyon bénák a játékhoz :)
"Fanni-t is kint hagyná": szerintem ez nagy tévedés, Edinának már messze-messze nincs akkora tábora, mint a játék elején volt!
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.02.08. 13:26:16 -
#149398 Szerintem meg Dori a legerosebb jelenleg , o a legnormalisabb mar bent xD -
#149397 De nem fogják meglépni. -
#149396 Edina csak Robin és Dennis ellen nem menne vissza. Dóri-t és Laci-t kint hagyná, bár az utóbbi párbaj tárgytalan. Fanni-t is kint hagyná, mindkettőt sokan utalják, de Edina-nak pluszba ott van egy csomó erdélyi szavazó. -
#149395 Ahogy Dóri is mondta, ez egy JÁTÉK! Ráadásul ha Laci feladná, akkor már 2 játékossal közelebb lennének a fődíjhoz! Szóval ezt most SIMÁN meg kellene nekik lépni. Ha indok kell, akkor ez tökéletes: MINDKETTEN vétettek a szabály ellen, úgy igazságos, hogy mindkettő bűnhődjön. -
#149394 Ugy legyen most kell Fanninak észnél lennie ha Fanni lesz a kiválasztott és nem beszél alpári módon és nem beszél csúnyán csendben marad akkor van esélye Edina ellen de ha nem akkor neki meszeltek ennyi.
Mai kiválasztás 2 esélyes:
Edina- Fanni de ez csak akkor jöhet létre ha Robin bele esik Edina csapdájába és felhasználja a dupla kiválasztójelet Fanni ellen !
Edina-Laci ez meg akkor jöhet létre ha Robin nem használja fel a dupla kiválasztó jelet ez esetben ha szavazat egyenlöség van akkor Dennis Lacit küldené párbajra.
Most minden Robin-on múlik hogy felhasználja-e vagy sem ? Remélem azért nem hagyja magát befolyásolni csak lesz annyi esze ! -
#149393 nem tudom, én nem így nézem
emberi / erkölcsi szemmel nézve Fannit lazán deportálnám valahova, persze, edina se angyal, de amit fanni-dennis művelt ,meg fanni egyedül maga amióta bent van ,az felfoghatatlan
én már rég hasba rúgtam volna, és mosolyogva vállaltam volna a kizárást -
#149392 "aljas manipulátor"
Erről szól az egész, mi másról! De egy Fanni, Edina párbajon, ahogy múltkor Dennis, most Fanni menne vissza, ha vele megy és jövő vasárnapig nem megy bele semmilyen konfliktusba. Mert, ha azt hangoztatja megint, hogy kint hagylak a gecibe, akkor neki lőttek. Ha csenden marad, akkor kiejti simán Edinát, de ennyire ne szaladjunk előre, mert csak ma dől el, hogy kivel megy ki, a szintén 180 fokos és (már rég) nagyon rossz irányba fordult Edina.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.02.08. 09:30:10 -
#149391 Mind a ketten egyformák de Fanni lehet hogy alpári módon beszél kibírhatatlan stílusa van de önmagát adja nem taktikázik nem gázol át másokon nem sorozatos szabály szegő nem vág a másik szavába nem tenyérbe mászó nem egy aljas manipulátor aki képes másokat befolyásolni mint Dinka.
Fanni is szegett már meg egy két szabályt de nem annyit mint Edina már meg se tudnám számolni Edina hány szabályt szegett meg a játék alatt.
Mig az egyiknek kibírhatatlanan stilusa van és alpári módon beszél (Fanni) de önmagát adja addig a másik egy mindenkin átgázoló sorozatos szabály szegő aljas manipulátor (Edina) aki szerint csak neki van igaza és állandóan belepofázik mások mondókájába nem tud lakatot tenni arra a lepcses szájára. -
#149390 azé Fanni nehogy már jobb legyen mint Edina -
#149389 Nem azt mondtam hogy sokkal jobb nála de Fanni legalább csinálja a showt önmagát adja mégha alpári módon is viselkedik de Edina az nagyon megváltozott egy szinten van Fannival söt sokkal rosszabb mint Fanni mert egy aljas perverz kis dög és persze sorozatos szabály szegő. -
#149388 Ja mert fanni aztan jobb mint edina.. Lol -
#149387 Fanniból egész jó műsorvezető lehetne később a villa után ha odafigyel nem beszél csúnyán és odateszi magát, mert egész jól levezette a Belevaló első felét.
Lehet hogy ha majd lesz VV8 akkor Fanni lesz a Belevaló egyik házigazdája ki tudja xD