ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy habostorta xd lol
nehogy már te mond meg nekem kit és mikor szidhatok, én szeretem az angol humort, a fekete humort, írnóniát, szarkazmust....ellentétben Veled, aki olyan szinten be van feszülve, h nem tudja felismerni és különbséget tenni közöttük
Aki a villába megy az ki van téve a legaljasabb kommentek kereszttüzének, pláne, ha olyan szinten szaralakok, mint a disznaja, vagy a politikusok, vagy berkikrisztián, győzike, vagy ksizeltünde....etc
A showbusiness már csak ilyen mocskos...
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Laci amellett hogy anno minden felelősséget Zsu-ra tolt, már hetek óta igyekszik (a másik két Őszinte Csapattársával) kikészíteni Zsu-t. A szilveszter előtti konfliktusra hivatkozva kétszínű kígyónak nevezi, miközben magát áldozatnak állítja be "az ingyenbaszás" csábítása miatt (amit köztudottan minden férfinek be kell vállalni).
Igen nemes lélek, nem elég hogy nyakig benne volt abban a bizonyos szarban, és aztán az egészet valaki másra tolta, de most még Zsu vérét is szívja (csapattársi szolidaritásból).
Ezzel együtt Edina a legsötétebb ember a földön. Annyi tartás vagy női büszkeség sem szorult bele, hogy megértse mit is mond a tetkós: ami kvázi az, hogy egy odatartott pináért bármikor lecserélné. Most őszintén, ez egy büszke nő?...
De nézzük csak tovább, mert ezután jön a legszebb:
Először Dani azt mondja hogy szeretne tisztán látni, ezért ha Laci magára rakatná a kendőt akkor Ő levenné, hogy a nézők szolgáltathassanak igazságot ebben a balhéban, de aztán Edina megtiltja Daninak hogy levegye a kendőt Laciról (pincsi avatás 1), aztán Lacira rakatja a kendőt nehogy kivihessék (pincsi avatás 2). A kérdés az, hogy Edina és Laci igazságán kívül van-e helye itt más igazságnak?
Dani az egész intermezzo előtt közli, hogy nem párbajozna Zsuval mert ez nem az Ő harcuk, majd rádobja a jelet azzal az indokkal hogy bántotta a másik két embert.
És itt érdemes elgondolkodni azon hogy Dani valójában mit is csinál?
A srác evolúciója igen csak látványosra sikeredett. Villaközhely és parafrázis, hogy Dani az ész, de mintha nem lenne következetes mindenben. Egyrészt az is egy intelligencia fokmérő, hogy ki mennyire tudja kívül helyezni magát az egoján és következetes maradni akkor is ha sértik a férfiúi büszkeségében. De ezt most hagyjuk...
Ami Danival kapcsolatban érdekes, hogy az elején Ő választotta azt a karaktert ami bölcs, éles látó, objektív és igazságos. Egy olyan figura, aki a kicsinyes dolgok fölött áll és spektrumban lát. Amikor összeállt Zsuval mások kirohanásain is moralizálgatni próbált, elmondta hogy ahogy itt a többiek viselkednek a lánnyal az eleve minősíti őket. Arra kérte Zsu-t, hogy ne zavarja az, hogy mit tartanak bent róla az emberek, mert a saját stílusukkal mutatják meg az igazi énjüket (értéküket). És hozzátette, hogy mennyire csodálja Zsu-t az ereje és kitartása miatt.
A Zsu-Edina-Lacis konfliktust az elején még szintén a vegyértékén igyekezett kezelni, nem érdekelték se Zsu se Laci indítékai vagy motívációi, egyszerűen az egész fölé emelte a véleményét, mikor kijelentette, hogy más pasijára ráhajtani egy szemét dolog. PONT. (Az mondjuk érdekes hogy a VV adatlapjára Ő maga írta fel, hogy ráhajtott a legjobb barátja nőjére, de ezt ne tántorítson el minket a tisztán látástól).
És a végső döfés pedig az, hogy a kamerákon keresztül mindnyájunk szemébe mondta, hogy ugyan Zsu neki még soha nem ártott, de mivel a két haverjának igen, ezért akár bánthatná őt is.
Úgy hallom ügyvédnek készül a fiú, remélem ilyen érvekkel nem fog senkit bűnösnek megvádolni majd a bíróságon.
A konklúzió számomra az, hogy az otthonról érkezett gladiátoros levél és a folytonos kikosarazások végül megtették a hatásukat. Most már lehet azért rosszindulatú geci mással, mert Edinát védi, és most már beletaposhat valakibe, kapargathatja a villán kívüli fájó pontjait morális aggályok nélkül is, mert talált rá egy indokot. Ha van (mondvacsinált) indok, akkor egy adott cselekedetnek nincs abszolút értéke, és a szopatás, személyeskedés, gyerekezés, ekézés, aknázás jogos eszköz a kezében a "jó ügy" érdekében. A jó ügy pedig nem más, mint a férfiúi büszkeségének a helyreállítása.
Így mennek ezek.
Igazi Őszinte emberekről van szó...
Az egy dolog hogy mi szidjuk a villa lakokat és ócsároljuk őket szidjuk őket lehordjuk mindennek ezzel nincs is semmi gond mert mindenki azt ir amit akar !
DE az hogy hirtelen történt egy ilyen tragikus esemény és még ezek után is képesek vagytok szidni az illetőt na azért már álljon meg a menet .
Nem tudhatod hogy mi volt az a kiváltó ok amiért Maci ilyen heves epe görcsöt kapott, egyáltalán volt neked valaha is epe vagy vese vagy gyomor görcsöd akármilyen okból is ? Biztos hogy nem mert ha igen akkor nem beszélnél igy !
Elmondom nekem is már volt nagyon heves gyomor görcsöm csak ugy hirtelen egyik pillanatról a másikra ugy hogy engem is a mentő vitt el akkor én is egy szar szemét zsiros hájpacni vagyok vagy mi ?
Az meg hogy műtéti úton kell leoperálni a kanapéról azért az erős túlzás mert Ok bekamuzta azt hogy le fog fogyni a villában ez nem jött össze és akkor mi van a többiek is kamuztak össze visssza.
Nem tudhatod hogy Maci miért lett ilyen kövér lehet hogy vele született hormon zavara van és ezért lett ilyen nagy darab nem tudhatod és egyáltalán te nézed az éjjeli adásokat egyáltalán ?
Macival az volt a gond hogy amikor bejött az edző akkor túlhajtotta magát az edző is mondta neki nem szabad megerőltetnie magát mert egy ilyen súlynál ez veszélyes lehet mert mit látunk az ÖF-ben szart se a nap 24 órájából csak egy 30 perces összevágott szart látunk amiben azt látjuk hogy maci csak tesped és punyad a tegnap éjjeli adásban is ott edzett Dennis-el és Robinnal csak megint túlhajtotta magát alig kapott levegőt csak ugye ezt baszták le adnia z Öf-ben ! Nem szabad ilyen hirtelen neki állni edzenis zép lassan fokozatosan kell hozzá szoktatni az embert az edzéshez !
Szóval könnyen itélkezünk mi más fellett amikor nem tudjuk a kiváltó okokat hogy mi okozhatta ezt, de azért ennyire nem ilyen ocsmányul beszélni egy emberi személyről akiről épp nem tudunk semmit se hogy mi van !
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Én is kövér vagyok, nagyrészt a pajzsmirigy miatt, fogadok te legalább kétszer annyit eszel mint én...
Maci életvitelét meg nem tudom, de te biztos 😊
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.01.11. 21:55:53
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Yo, Bitch!
van h bekapcsolnak, amikor nincs adás?
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
A VV1 108 napig tartott (2001-2002)
A VV2 150 napig tartott (2002-2003)
A VV3 160 napig tarott (2003-2004)
A VV4 is 150 napig tartott (2011-2012)
A VV5 162 napig tartott (2011-2012)
A VV6 már csak 120 nap (2014)
És ha minden Igaz a VV7 akkor már csak 110 nap lesz
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.01.11. 16:02:11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kontrabrake, 2015.01.11. 15:06:21
Utoljára szerkesztette: f1tomi8, 2015.01.11. 14:25:20
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Na most nagy kérdés hogy ki lesz a kiválasztott holnap ha már Edina ki esik !
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Ami elég szopatás amúgy is, de a legcsúnyább az egészben, hogy ezek után a készítők még annak a lehetőségét is elvették ettől a személytől hogy a feladat teljesítése közben éljen a jogaival és védje magát.
Ami igazán nem tetszett nekem, hogy az RTL stábja eddig minden kis szarért büntetett, illetve akik a feladatokat nem teljesítették azok mindig megkapták a "méltó jutalmukat", most viszont teljesen magára hagyták Zsu-t. Nem csak királynő volt hanem villamester is, s bár próbálta volna elvégezni a saját feladatát, de hatalmat nem adtak neki hozzá. Egyszerűen lenullázták a retorzió oldalt. Hiába csöngetett, kvázi leszarták.
Nem kis részük volt az RTLeseknek abban hogy Zsu idegei felmondták a szolgálatot és kifakadt a riportszobában, mert a stáb gyakorlatilag végig asszisztált a szopatáshoz.
Mintha tényleg egy börtönőrös kísérlet ment volna csak nem a lakók játszottak valakivel hanem a retekklub.
Én megértem hogy a nézettség és a balhé fontos egy ilyen műsornál, de szerintem van egy határ, ha
1. nem akarják hogy anarchiába fulladjon a villalét
2. mindenkire vonatkozzanak a szabályok
3. ne a stáb segítsen megtörni valakit, hanem a szabályokon belül a játékosok.
Ha a készítők fair módon kezelték volna ezt a helyzetet, akkor egyszerűen azt mondták volna, hogy MINDENKIRE vonatkoznak a feladatok, mindenkire vonatkoznak a szabályok, és ha ez nem tetszik, akkor takarodj haza.
És ezzel el is érkeztünk ahhoz hogy mi a legnagyobb bajom azzal ahová ez a széria csúszott.
Ez elvileg egy játék, aminek vannak szabályai, van egy fődíja, amit meg lehet nyerni ha valaki jól helyezkedik, taktikázik, összefog másokkal, érdekeket képvisel, meggyőzi a társait vagy átveri az ellenfeleit. Mindez egy izolált környezetben, az erőviszonyok változásával, teljesítmény felmutatásával, komoly nyereményért.
Viszont a VV7-ben senki sem játszik, senkinek nincs értékelhető teljesítménye, senki nem mutatja meg az igazi személyiségét, mindenki csak ripacskodik a kameráknak. A lényeg hogy minél nagyobbat mondj, minél ordenárébb legyél, mutogads a faszod vagy a pinád, kurva anyázz, műsírjál, műalvajárj, minél részegebben fetrengj, fingjál a lavórba, basszál mint a nyulak, alázd a többieket.
Az RTL láthatóan már a szabályokat is leszarja, a feladatok csak töltelékek, senkit nem érdekel a másik, a taktika mindössze annyi hogy te legyél a középpontban. Egy kibaszott ingyencirkusz a ripacsoknak. Pedig lehetne másként, ha a retekklub komolyan venné azt hogy megtöltse tartalommal a műsort, nem az arcozás és hisztizés lenne az értékmérő, hanem valamit fel is kellene mutatni. A játéknak lehetne tartalmi része ami valahonnan valahová tart, és ahol nem azért adnának havi egymilliót, lakást és kocsit, hogy napi 10x beleszarj a kamerába és utána művészi módon szétkend rajta.
Ádiná még mindig olyan setét, h nem érti a mikroport jelentőségét
amúgy azért zaklat fel a dolog mert én is bedőltem ennek a szende szűz témának, és átfutott az agyamon hogy mennyire nem vagyok még lvl99-es szintű emberismerő, hanem csak ilyen padavan féle
és
ez
nem jó
nem-nem <#szomoru2>#szomoru2>
sziasztok üdvözlök mindenkit, ha van kérdés kédezz bátran sziaszotk