153993
ValóVilág 12
-
#149827 http://indavideo.hu/video/VV_illemtan -
Fantasico #149826 Hát ha azt veszitek kiindulási alapnak, hogy a Zsu-Laci párbajon a 0,06% különbségnél mondták, hogy kevesebb mint 200 szavazaton múlt, és összesen olyan 200-250 ezer töltötte le a VV applikációt, akkor már ki lehet számolni, persze Edinának, és Lacinak nem ajánlanám, mert még előbbinél 4*4 az 12, utóbbinál 7*7 az 44 tehát náluk nem biztos hogy sikeres lenne a végeredmény. Ami pedig a szombati párbajt illeti Dennis-Laci párbajt érzek nagyon, és onnan a Komisz fog visszamenni. -
#149825 Anettnek kinn még ment az ukáz, h gyüjj össze vmelyik sármőrrel... no persze egy kis pénzmag reményében. -
#149824 ez a Laci mekkora gyökér -
#149823 a kérdést igen, mert én nem tudom kb. mennyien szoktak ilyenkor szavazni, ha van erről valami statisztika vagy bármi szívesen meg nézem -
karajjj #149822 ezt most ugye te sem gondolod komolyan? :D -
#149821 te tudod mennyien szavaznak ? mi van ha csak 100an szavaznak összesen? :D -
karajjj #149820 hát, 10% azért nem kurvaszoros, az több ezer szavazat. -
#149819 Az aztán sokat számít... Volt ilyen múltkor hogy laci kit vigyen, fanny vezetett valami 75%-al aztán párbajon 45-55 lett a vége ami kurva szoros akárki akármit mond. -
karajjj #149818 Szerintem egyedül Dóri ellen lenne esélye, őt meg a saját hülyesége miatt nem fogja kivinni, szóval marad is kint Laci és Robin ellen is, mindegy, hogy kit választ, a tegnapi közönség szavazásból lehetett látni, hogy neki van a legkevesebb esélye a győzelemre. -
StrikeFor #149817 Anett még 33 évesen is ott tart,hogy azt hiszi 23 éves.........mondjuk kb. annyi agya is van! nem csoda,hogy nincs faszija csak megbaxxák és kibaxxák................ -
#149816 és tényleg smárol a robinnal , nem semmi, előzetesbe :D -
#149815 33éves, legjobb korban van, velem is ribiskedhetne :D -
StrikeFor #149814 elég ordas ribi ez az Anett ahogy nézegetem a videókat......LAcival kezdte -
#149813 Nem f*szoltak! -
StrikeFor #149812 Anett Instant szerelmes lett Robinba??? mit enyelegnek mint egy szerelmes pár? -
Fantasico #149811 Nem hinném hogy legyávázná, Ő most ki akart menni párbajozni, hogy ne kelljen ezt hallgatnia, hogy még nem volt kinn stb, de a Dennis azok után hogy napokig mondogatta, hogy a Lacitól milyen dolog volt hogy lányokat visz ki, és Ő biztos nem menne ki lánnyal, ezek után nem adhatta a Dórinak a kendőt, és nem is viheti ki, persze minden benne van a pakliban, de szerintem nem a Dórit viszi, Laci a legtökéletesebb választás, mindkettejüknek van elszámolnivalójuk, és most Laci azt hiszi nyeregbe van, pont ezért fog nagyot koppanni. Ha pedig ez is bejön mármint hogy Dennis megy vissza akkor az nagyon komoly lenne mert azt jelentené, hogy eddig mindig beletrafáltam a győztesbe, és a Top 3 ban is az a három ember lenne akit már az elejétől mondok. A győztes személyét nem merném még teljes bizonyossággal megjósolni, de továbbra is Dennist tartom a favoritnak, de Robin Hood nagyon szimpi annak is nagyon örülnék ha ő nyerne. -
#149810 A dóriról csak annyit, hogy fogadjunk hogy holnap le fogja gyávázni a Dennist, amiért nem neki adta a zöldet...akkor alá is írja magát :D -
#149809 Ugy legyen ha igy lesz akkor jövö hónapban figyeld a bankszámádat ! Már ha egyáltalán van ! -
Fantasico #149808 Laci most fog elvérezni, pont a legjobbkor, ahogy annak lennie kell, azért ne feledjük három olyan emberrel párbajozott, akik mindig a legrosszabb pillanatban voltak, Zsu pont árulás után , Edina már megtörve Dani kiesése után, Fanni ellen meg szinte bárki visszament volna, és ezek ellen is épphogy visszament. Tehát most a Komisz visszarongyol a villába és ott van a Dennis-Dóri-Robin döntő. -
#149807 Laci népszerű egy francokat Laci nem azért ment vissza 3-xszor mert népszerű hanem azért ment vissza mert mindig a másik ellen szavaztak ott volt Zsu öt is utálták mint a start ezért ment vissza ellene ott volt Edina ö is elbaszta a játékát azzal hogy kifordult magából és ott volt Fanni akit szintén utáltak ! -
#149806 Annak örülnék a legjobban ha Laci pont a finálé előtt vérezne el de hát amilyen mákja van lehet vissza küldenék 4x-szer is !
Ha már 2 rossz közül kéne választani akkor inkább néznék egy Dennis Robin és Dóri finálét mert egy Laci Robin Dóri finálé a világ legrosszabb fináléja lenne !
Dóri igyis ugyis 3-dik lenne és akkor DEnnis és Robin között dőlne el ki nyeri a VV7-et ! És ebben az esetben egyiktöl se sajnálnám a főnyereményt mindkettő megérdemelné !
-
#149805 Sztem laci ellen is kiesik.. Mindenhol Robin es Laci a legnepszerubb. -
Fantasico #149804 Úristen még mindig nem értitek, Dennis magát és az eddigi játékát köpte volna szembe ha Dórit küldi ki, a lehető legjobb és legésszerűbb döntést hozta, és pontosan ezért fog visszamenni. Ja és nem Dórit fogja kivinni hanem lacit és egy jó 10%-al vissza is fog menni, Dóri ellen sokkal neccesebb lenne és abba sem vagyok biztos hogy visszamenne, mert Dórinak igaza van soha nem árulta el, Dennisnek csak értelmetlen gagyi ércei lehetnének , lennének Dóri ellen, Lacit viszi és visszamegy, Dóri és Robin Hood pedig a fináléban vannak. -
#149803 Jah én is ugy gondolom igy Dennis dönthet hogy kit visz ki mert ha Dórit vinné ki akkor sima ügy lenne ha meg Lacit az meg necces lenne mert amilyen mákja van annak tahó féregnek még képes lenne azt vissza menne 4x-szer is !
Dórinak kivül tágasabb és akkor 3-as férfi döntö lenne ! -
#149802 Jaja legyen így, de jól döntött, gyáva lett volna ha neki adja :) -
#149801 Remélem Dennis kiviszi Dórit a gecibe és kint is hagyja ne hogy már ez szilikon ocsmány képű picsa párbaj nélkül jusson be a fináléba ! -
#149800 bíztam benne Hogy Dennis jó döntést hoz...:) Elásta volna magát ha Dórinak adja :D -
#149799 "... ez az ultimate érv a gyökérség mellett, az ÉN ILYEN VAGYOK, végül is Jeffrey Dahmer is ezzel védekezett a bíróságon, amikor 16 rendbeli kannibalizmussal vádolták" -
#149798 Hűha, komoly telefonok. Ennyi értelmes embert, ennyire komolyan vesznek egy ilyen műsort :D -
#149797 -
#149796 hú de +kurn@m Zsut -
#149795 Nem mindegy. -
who am I 7 #149794 tragédia/komédia(?) az ország...most komolyan erről vitáztok? Hogy melyik hulladék a jobb? tiszta olyan ez, mint a választások, ahol csak f0sból tudsz választani szintén....és azon is ugyanúgy veszekednek az emberek :D:D:D fejekben van a legnagyobb probléma, ez látszik.
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.02.24. 14:26:33 -
#149793 Húúde szét osztják a mamák papák :D -
#149792 úúúh mami az elején megmondta :D
-
#149791 És a ribi Lacival nincs gondod? -
#149790 hát aki képes ezt a stílust meg szokni meg is érdemli a jegyet tündérfalvára -
#149789 Még ha nem is volt az mégis sokkal jobban vezette a műsort akár így akár úgy az hogy ilyen a stílusa azt már megszokhattuk.
DE az biztos hogy jooban vezetné a müsort még ha nyersen és alpári stilusban fogalmaz is. -
#149788 mert amit fanni a tündérfalvi ribi csinált az példás volt , ugyan már...
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.02.23. 23:33:20