153993
ValóVilág 12

• wesker24
    Nem mindegy az neked már kiesett a játékból szóval azt csinál vele az RTL amit csak akar.

Ha nem is nyerte meg de biztos vagyok benne hogy az RTL-nek még lesznek tervei Fannival ki tudja majd ha lesz VV8 akkor majd Fanni vezeti a Belevalót ! És biztos jobban fogja vezetni mint Aurelio mert amit csinál az minden csak nem műsorvezetés.
  • ForzaInter
    Mi a faszt keres ez a ribanc a belevaloban mint musorvezeto? Undorito ahogy az rtl nyomatja..
  • kill3r21
    JJah az durva, Edina sokkot kap :D
  • Krisztiam #149784
    Na ennyit Laciról, hogy rárepült a szőkére Anettre ugye?
  • kill3r21
    best összefoglaló ever :D
  • ascii
    vihettek volna egy csavart a szerkik a dologba, és beküldhették volna laccer nőideálját egy tatoo-girl személyében
  • rabbiddgog
    kösz hogy megerősítést kaptam eme páratlan műsor rajongótáborával kapcsolatban
  • gduck
    Hát Fanninak nem Laci ellen kellett volna kiesnie... De hát még mindig sok a női szavazó :) De ne bánlódjatok, legalább megnézzük kire mászik rá a hős szerelmes Laci a beköltöző csajok közül :D
  • karajjj
    Ufók erőszkolták meg élő egyenes adásban!!! Érdemes megnézni, ilyet még sosem láttam!
  • rabbiddgog
    sziasztok a párbajon fanni anyjával történt valami?(elájult, sírt, mónikasót rendezett.stb...) csak emiatt nézném vissza a párbajt, amúgy nem érdekel ez a hányadék műsor
    köszi a választ
    Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.02.23. 04:18:50
  • Master91
  • xido
    egyet mondok srácok..nem lenne ennyire püffedt arca most Dórinak,simán kikiáltanám jó csajnak,nagyon bejön most nekem ez az erős,se nem vékony,se nem telt skandináv nőstényállat testalkata :D
  • Fantasico
    Kár lenne ebbe belevonni Alekinnyót, mivel ha valaki akkora egyéniség akkor történhet bármi akkoris visszamegy és megnyeri a játékot, mert akkorát úgysem tudnának csalni, Alektól sem tudták volna elvenni a győzelmet csinálhattak volna bármit akkora tábor volt mögötte, annyi szavazat ami ellen senki nem tud semmit csinálni. De mondjuk Ő pont egy külön kategória mivel a VV történelmének LEGNAGYOBB és LEGJOBB játékosa volt, aki a szó legnemesebb értelmében JÁTSZOTTA a játékot, szórakoztató, taktikus, humoros, és elképesztő stílusú, játékos volt sem előtte sem utánna a közelébe sem ért senki. Utánna volt még egy említésre méltó játékos ATI aki a taktikájával és a logikusan felépített játékmenetével még tényleg említést érdemel, de ha Alekkal egy szériában lett volna akkor Ő sem tudott volna mit tenni, minthogy a döntőben kezet nyújt és gratulál ALAKOSZNAK a győzelemhez mert esélye nem lett volna ellene. Alekoszhoz képest mindannyian kispályások.
  • kill3r21
    A lényeg Alekosznál van, amit most posztolt :)

És gondoljon mindenki amire akar :)
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.02.22. 22:49:29
  • Fantasico
    Piszok szar lehet szerencsétlen gyereknek, és mondom az a legrosszabb neki abban, hogy az égvilágon semmiről nem tehet, nem láttam nem tudom hogy néz ki, és milyen gyerek, hogy viselkedésben hasonlít e Fannira, mert egyébként az is elképzelhető hogy teljesen más a stílusa, és a viselkedése, akkor a legrosszabb szegénynek, de még ha ugyanolyan is akkor is Ő az egyetlen akit sajnálni tudok mert neki semmi köze az egészhez, és elképesztő amit meg kellett élnie a nővére miatt már hónapokon keresztül. Fanni teljesen megérdemli, és részben a szülei is, őket nem tudom sajnálni.
  • kill3r21
    Az tuti, gondold el a suliban, oszt társak nélzik okostelón ahogy a nővérét kúrják...hát nem lehet kellemes
  • Fantasico
    Én a szüleit nem tudom sajnálni, mert részben biztos tehetnek róla, hogy ilyen intelligens, és kulturált, értelmes a kislányuk, egyedül az öccsét sajnálom, mert szegény aztán kaphat rendesen a nővére miatt, amiről Ő aztán tényleg semmit nem tehet, tehát Fanni szépen odavágott az egész családnak.
  • wesker24
    Én is igy vagyok vele ha ez kell ennek a sok balfasznak akkor legyen csak saját magukat minősítik ezzel !

És ez az aljas kétszinű iszákos részeges aki ugy zabál mint egy állat söt már annyira elhizott hogy egy koca karcsúbb nála csak el fogja érni azt hogy bejusson a fináléba párbaj nélkül mert ezek után még jobban benyal csontig Lacinak a hülye szilikonos álszent ribanca.

Mindegy már csak abban reménykedek hogy a finálé elött vagy a fináléban harmadiknak fog kiesni ez a szilikon picsa !

És igen én is egy Dennis-Robin finálét akarok ahol már mindegy lesz ki nyer mert mindketten megérdemlik.
  • kill3r21
    Azért az 45-55 nem olyan vészes, mondjuk tény hogy én nem a Fannira szavaztam csak Laci ellen...
    Más ellene biztos nem a Fannira nyomom...

Belevalóból szépen ki is derült miért ilyen, anyuci kedvence nem is kicsit....milyen lehet az öccse? :D :D :D
  • Fantasico
    Általában meg szokták fordítani a Promo képhez képest, de mivel már annyira kiszámítható volt ezért néha ugyanott hagyták, hogy beugratós legyen és ne lehessen biztosra menni, pl Robin - Ádám párbajon nem cserélték meg. Ugyanazon az oldalon hagyták a képeket ahogy a Promóképük volt ott nem volt csere, de általában mindig fordítva van egy két kivételtől eltekintve, de igazából teljesen mindegy, Fanninak sansza sem volt örülhet hogy most ment ki és csak ennyivel kapott ki, bárki mástól nagyon SÚLYOS vereséget szenvedett volna.
  • kill3r21
    De ezt mondom, a bemutatóképeik, eddig mindig minden párbajon a bemutatóképek alapján voltak a fantomképek alatt, kivéve most :)
  • kill3r21
    De tényleg csak gratutálok ha ilyen unottpofájú rendőrverő , buta ember mellett vagytok :D
    Akkor nyerjen inkább a Robin :D
  • kill3r21
    hát a Laci volt a kiválasztott a bal oldalt, jobb oldalt a Fanni volt a kihivott.....eddig mindig ebben a sorrendben voltak a %ok mögött, most forditották, löjjek képet, vagy elhiszitek? :)

Egyébként ti totál másról beszéltek...ti Denis és fanni ellenszenvéről beszéltek, én meg arról hogy gáz hogy Robin és Dóri Lacit nyalják. szó se volt itt Dennisről :D
  • Fantasico
    Nem fordították meg, a VV honlapon és az APP-on volt elől Laci mivel ő volt a kiválasztott, de a TV-ben az első pillanattól kezdve a jobb oldalt volt a nagyobb százalék, és ott volt Laci. Csak a Bemutatóképeik voltak fordítva amivel a szavazást reklámozzák ott volt Laci bal oldalt és Fanni jobb oldalt, de azt mindig cserélgetik, néha ugyanazon az oldalon hagyák a párbajon is azt az ember ahol a promóképe van néha megcserélik, de most erről szó nem volt az első pillanattól kezdve a jobb oldali volt a nagyobb százalék már a kihívás utáni naptól kezdve, és a párbajon is ott volt és az Laci volt. Ennyi.
  • StrikeFor
    Fanni szüleit meg az öccsét nagyon sajnálom :S teljesen KO-n vannak
  • ForzaInter
    Na ez a fanni mit fog kapni otthon..
  • Alekfognyerni
    Persze, te már csak tudod ki melyik oldalon volt okostojás. Égesd csak magad tovább ahelyett, hogy eltolnád a talicskát. Vesztettél barátom.
  • wesker24
    Pedig megfordították mert még jóval a párbaj előtt pár nappal Laci volt bal oldalt Fanni jobb oldalt és amikor bebugolt akkor már Fanni volt bal oldalt és laci jobb oldalt !
  • StrikeFor
    FANNI anyukája---> GAME OVER
  • Master91
    nem fordították meg

mikor bebuggolt FANNI% LACI % volt, képek is feljöttek

aztán ugyan ilyen sorrendbe feljött Fanni Laci, képekkel, és alulra bejöttek a %-ok nem volt semmi cserélve
  • Fantasico
    Hát szerintem Te nézel valami másik műsort, mert Robin az első pillanattól kezdve a legnormálisabb villalakó, Én az elejétől fogva a Dennis-Dóri-Robin hármasnak drukkoltam és Dennis volt és szerintem még mindig Ő a favorit, de Fannit a legelejétől kezdve rühelltem, mert egészen vállalhatatlan volt, de Robin viszont az első pillanattól kezdve a legnormálisabb és legemberibb játékos, teljesen önzetlen, jószivű, és jólelkű gyerek, akinek a rosszindulat és a gonoszság szikrája sincs meg, toronymagasan a legnormálisabb villalakó, egyébként Dóri is teljesen normális Ő egyszerűen ilyen, ez Ő és amit itt Fanni pár napja vagy egy hete ellene robbantott az gusztustalan és ultragagyi volt, semmitmondó koholt vádakkal bombázta, aztán bele is fulladt az általa kreált hazugságokba. De hála saját magának már kintről követheti az eseményeket, csak azt kapta amit megérdemelt.
  • Alekfognyerni
    Barátom, szerintem meg te vagy vakon. Dórit sosem bírtam, Robin meg csinálhat bármit, sosem fog szintben lesüllyedni Dennishez. Egyszerűen túl magasan kvalifikált ő ahhoz amit Dennis produkált bent Fannival az elejétől kezdve. Már 1 hónapja leírtam itt, hogy egyik villalakó sem tud bent olyat tenni amivel lemennének Fanniék szintje alá. Maximum ha embert ölnének, akkor elgondolkodnék. :D
  • kill3r21
    És egyértelmű hogy az RTL mit akar, most előszőr forditották meg a képeket :)
  • kill3r21
    Nagyon más műsort nézel te, egyszerüen szánalmas amit Robin és Dóri csinál most, undorító érdek barátság, pár hete meg minden megmozgattak Laci ellen, ha ezt nem látod át barátom akkor nagyon nem vagy képbe :)
  • Alekfognyerni
    Én Robin-Laci-Dóri hármast szeretnék, Laci-Robin végső fináléval amit szinte mindegy ki nyer meg. Laci nem olyan rossz ember mint amilyennek sokan tartják, Robin meg hiába tuja, a legnormálisabb ő volt ebben a szériában. A pöcsvakaró meg az exdrogos útszéli ne nyerjen, ez a lényeg.
  • Fantasico
    Egy a lényeg ez a vállalhatatlan Fanni azt kapta amit érdemelt, már réges rég kiesett volna ha előbb megy párbajozni, egy hulladék, nem is értem hogy gondolhatta bárki is hogy visszamegy, a kedves nézők mindent látnak és hallanak, és hiába próbálta megvakítani a nézőket a süket hazugságaival, a saját szarába fulladt bele, ahogy annak történnie kellett.
  • Ferrari23
    A csontig nyalást már megkezdte Hoodal együtt :D
  • Alekfognyerni
    Igen, ez az a szint amit már nem tudok tolerálni. Eddig azt hittem, hogy ilyen szint csak a legalja roma negyedekben van. Fanni és Dennis bebizonyították, hogy nem, de főleg Fanni. Remélem Dennis is el fog bukni.
  • kill3r21
    Majd a Dinka számolgatja neki :D
  • kill3r21
    Hát azért szórakoztatóbb a picsogása sokszor, mint Laci unott feje....Dóri most csontig fog neki nyalni, és finálés párbaj nélkül :)