ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Ja kibaszott irritalo

Yo, Bitch!

Krisztiam
Fanni te jó ég 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

rain70
Edina essen ki, elegem van belőle! Ez a nő egyszerűen totál gáz lett.
gduck
Egyértelmű volt, hogy állat költözik be, nem tudom ez a villalakóknak miért nem esett le egyből 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

wesker24
Csak volt lila kendője már az sincs ! xD Bye bye Laci kivül tágasabb XD Remélem Zsu Lacit viszi ki és akkor Zsu megy vissza !

Dani felhasználta a szuper képességét és levette Laciról a lila kendőt. Igy Laci nélkül Edina ismét visszatérhet régi önmagához.

Na már csak az a kérdés hogy Zsu kit választ ha Edinát hivja ki nem biztos hogy vissza megy de ha Lacit hivja ki akkor tuti hogy visszamegy !
Krisztiam
szuperképesség

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

LoSA
Lacinak honnan van lila kendője? Nem láttam most pár részt....

wesker24
Tessék megkaptuk a választ Maci kövérségére 8 éves kora óta hormonzavarral küzd és ezért lett olyan kövér és kb az utolsó 3 hétben közép fül gyulladása volt és ezért nem volt aktiv !
Master91
J Erzsi mi a szar
wesker24
Jaja a VV honlapján kinnt volt hogy hamarosan háziállatok költöznek be a villába asszem 1 kakas és 3 házi tyúk xD

Mekkorát néznek majd amikor kiderül hogy Maci helyett házi állatokat kapnak !

Az mekkora lenne a tripla csavar meg az lenne hogy az egyik tyukra tetoválást is tennének XD
ascii
jaja vendéglakó lesz....épp ma volt egy cikk, h a sajtós azt mondta se nem lesz rövidebb a széria, se nem lesz új lakó

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Darthmushroom
mintha a honlapon lett volna valami cikk nemrég h valami állat majd beköltözik mint régen a kutya vagy a malac.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ForzaInter
Jol atbasszak oket😄 tuti nem fog senki menni maci helyere

Yo, Bitch!

Darthmushroom
hát számomra ez egyre unalmasabb.. hetek óta ugyanaz a téma bent. a szerkesztők se tudnak értelmes dologgal bele nyúlni. pl. ez a dzsungel hét is egy rakás sz@r volt.
régebben meg volt itt x faktor, iskola, box, csíkos-kockás meg minden jó, most meg kb. semmi értelmes hét nem volt.

ForzaInter
Ezt a kis cigo csajt vki mar helyretehetne..

Yo, Bitch!

ascii

VV Dennis: Lehet, ezért van ilyen fura érzésed, mert nőtt a pinád!
VV Fanni: Nem tudom, de szerintem… létezik, hogy hízik?
VV Dennis: Hát, ha meg van tömve…
VV Fanni: Nem azért, csak félrecsúszik állandóan a bugyi.
VV Dennis: Mer’ el van látva <érthetetlen szöveg>
VV Fanni: Nem, nem!
VV Dennis: Ne mutogasd már magad, mert feláll a faszom már megint.
VV Fanni: Nem, olyan nagy! Nézd meg, olyan nagy! Olyan nagy!
VV Dennis: De jó ott, na mindegy, kussolok.
VV Fanni: Tök sok csajnak itt a villában, azt néztem, hogy felvesznek egy leggingst, nem vonalazódik körbe a pinája.
VV Dennis: Hát az elég gagyi.
VV Fanni: De nekem meg igen, olyan nagy!
VV Dennis: Szép, húsos!
VV Fanni: Szinte írni tudsz vele!
VV Dennis: Az a jó!
VV Fanni: Le tudnám írni a nevemet a pinámmal! Olyan hegyes, tök zavar, nem merek felvenni egy leggingst, tisztára ciki.
VV Dennis: De milyen szép már, amikor így oldal…
VV Fanni: Hallgass! Erre kérlek, hogy van, amit ne mondj ki!
VV Dennis: De azt elmondhatom, hogy hogy néz ki.
VV Fanni: Nem! Há’ látja mindenki! Akkor pinám van, mint egy ház, baszki! Szia Robin.

Utoljára szerkesztette: ascii, 2015.01.13. 16:40:46

Master91
lol azt még felhozod példának pluszba hogy "nem vicces,nem humoros és semmiképpen nem a TV-be való egy ilyen szórakoztató műsorba"

mekkora ratyiság... 😄D
további jó diskurzust én megyek letolom a mai edzést! páá
igen ,már évekkel ezelőtt tennie kellett volna érte baszki!!! Milyen anya az kérdem én aki nem óvja a gyermekét ha ilyen súlyos /szó szerint/ a helyzet és nem változtatnak azonnal az életmódjukon! Annak ellenére csak zabáltak tovább,hogy még tudták is,hogy baj van vele! Mondjuk az anyuka sem egy sportember azt láttuk....beleszartak rendesen! Egy ilyen ember nem példa,nem vicces,nem humoros és semmiképpen nem a TV-be való egy ilyen szórakoztató műsorba! Még egyszer mondom sajnálom,hogy idáig jutott és műteni kell,de csakis önmaga tehet róla meg a hozzátartozói,akiknek ugye épp az lenne a feladata,hogy helyes útra tereljék.......

"A heveny hasnyálmirigy-gyulladás kiváltó okai a következők lehetnek: epeúti kövesség miatt kialakuló vezetékelzáródás (45%) túlzott alkohol- és ételfogyasztás (30%) (típusos a sok sör, sok töltött káposzta kombináció)"-->ennyi
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.13. 09:13:49
rain70
Hagyd már ezt a sok faszságot, a hasnyálmirigy gyulladás elsődleges kiváltok oka, pontosan a sok zabálás (túlzásba vitt zsíros ételek mértéktelen zabálása) és a pia, együttesen alkalmazva pedig a legegészségesebb is begyullad, ez hatványozottan rizikós egy dagadtnál. Maci meg pont ezt tette, zabált, piált, aludt. Kb ennyit tudott odabent. Ha fogyott volna, ahogy mondta, ez most nincs!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.13. 06:25:06
wesker24
Jah én már csak tudom nekem is jelenleg hormon zavarom van és kis koromban amikor első osztályos voltam akkor voltam 64 cm és 17 kg mert egyik hormonom se működött mert kiesett mindegyik amikor születtem.

18 évi hormon injekció kezelés után lettem 172 cm és 58-60 kg. És nekem pl a szervezetem olyan hogy amit megeszek azt egyből elégeti nem raktározza el egy vele született rendellenesség miatt se nem hizok se nem fogyok egész végig 58-60 kg között fogok maradni !
kill3r21
Zsolti (Maci) Pár éve még normál testalkatú volt, nem mondom hogy sovány, de mondhatjuk normálnak
wesker24
Most nézem vissza a Belevalót ami Macival történt az tragikus epekő és hasnyál mirigy gyulladása van és meg kell operálni minél előbb ahogy az édesanyja mondta Macinak már évekkel ezelőtt a villa előtt is voltak már epe görcs fájdalmai szóval ennyit arról hogy ti ketten elmondjátok mindenfélének (ascii Strikefor) amikor fogalmatok se volt róla hogy mi volt ez a kiváltó OK, sajnos újból előjött az ami már évekkel ezelőtt volt csak most sokkal durvábban, és ennek semmi köze nem volt ahhoz hogy mit is csinált a villában ehhez hozzá járult az is hogy valami betegség vagy valami más miatt lett ilyen kövér és nem azért amit ti mondtatok.

A sors ugy hozta hogy Macinak itt ért véget a játék mert ez már tényleg nem játék volt mert az egészsége sokkal fontosabb és ez többet jelent mint a VV7 főnyereménye !

Lehet öt okolni meg el lehet mondani mindennek de tudtam én hogy itt valami más komolyabb Ok is lehet a háttérben nem pedig az hogy elmondjátok mindenféle szarnak és ha kell akkor tegyen érte. Ez nem egészen ugy megy egészen addig amig az edző be nem jött az igaz hogy nem sok mident csinált de azóta megpróbált minden nap edzeni sportolni és az hogy újra elkapta ez a heves epegörcs arról ö nem tehet !
kill3r21
A kövér ember büdös, ez a lényeg 😄
Meg élősködő, mert többet jár orvoshoz, mint a sovány, a soványok adójából 😄
Jah meg a buszon is két jegyet kéne venniük az összes geci dagadt zsírdisznónak, mert két helyet foglalnak...
Fel se engedném őket a tömegközelekedésre, menjenek csak gyalog, legalább mozognak, a köcsög kocafejüek, hogy dögölne meg mind! 😊
Legalább a nyugdíjukkal nem lesz gond mert nem éli meg a tepedt fejük 😄

Ennyi 😊

Master91
más a vélemény, és más az hogy "leköpöm" szinte őket, és verem a mellem hogy bezzeg én....
wesker24
Nem szeretnék még 1x több ilyet meglátni ! <#felkialtas>
miért, attól mert valaki kövér , attól még nem mondhat ugyanúgy véleményt a kövér emberekről, csak saját magáról!
a kövér emberekről e logika mentén senki se mondhat véleményt , csak a jóisten, aki meinden kövér ember lelki világát ismeri
kapisse?
ascii
riszpekt Neked is, h van még ésszel élő ember a fórumon!
léptem aludni, holnap újra meg kell váltanom a világot! <#eljen>

ascii
el kezdjem sajnálni, vagy foglalkozzak olyan emberekkel akik eldöntötték magukban, h vesztesek helyett inkább nyertesek szeretnének lenni?

medve az előbbi volt, és ezzel a hozzáállással nem lehet trash realityt nyerni, kvázi semmi keresnivalója nem volt a villában.

true, de ettől még szomorú lehetsz..

ki mondta,hogy király vagyok? és miért lennék önző?? azért ,mert van akaraterőm és odafigyelek magamra még akkor is ha lelki bajom van? Karácsony előtt 2 héttel szakítottam barátnőmmel......kijut nekem is a lelki válság! mégsem sajnálkozom a sarokban egy zsíros kenyérrel meg egy sörrel a kezemben hanem előre nézek és még keményebben megyek előre!
Master91
igen mert te vagy a király, hagyjuk már....

nincs rosszabb az önző barmoknál
nekem ha sérül a lelkem még 1 órát maradok az edzőteremben!! önsajnálat és gyenge akaraterő! alkoholisták+drogosok ugyanez! én egy helyre sorolom őket.........
pontosan! megint jól beszéltél!
Master91
ti meg szánalmasak ezzel a beszéddel

kövérek fele valamilyen lelki sérülés miatt híztak meg

nem, nem azért mert lusták, stb stb, hanem azért, mert megtörtek valamiért, és ők nem alkoholisták vagy drogosok lettek, hanem zabáltak

károgjatok már kicsit az alkeszok ellen is légyszi, vagy a drogosok ellen is, kövér téma már uncsi

Igen, jó lett volna ha tényleg lefogy, nem pedig felszívja magát, de mint már mondtam - sérült,beteg - emberről/emberekről van szó. Ennyi. Lehet mutogatni hogy felkel állni, igen
ascii
ez a hipokrita megnyilvánulástól vonatkoztassunk már el, én nem kívántam neki h ily módon kiessen, mint lejjebb írtam is.

de ez alól nem menti fel, h csak egy kövér, unalmas, önsajnálkozó disznó, és ha valaki hát ő pont ezzel a "fogyásommal szeretnék bekerülni a villába" szentbeszéddel igazán sok taknyos, tv-t bambuló elhízott fiatalnak adhatott volna erőt, arra hogy változtasson életmódot, és fogyjon le, mert a DAGADT EMBER OCSMÁNY.

Pontosan!!! jól beszélsz és respect!
pontosan!!! ne feledkezzünk meg ,hogy változtatni akart! és egy millimétert nem tett érte a villaléte alatt ami ugye közel 2 hónap volt..........csak akarni kell nem a kanapén Jabbáskodni
nem okoskodom csak leírtam a véleményem......ne állszenteskedjünk van itt K anyázás meg még durvább vélemény a villalakókra bőven

"A rendellenesen kövérek arányát kimutató rangsorban Magyarország az ötödik helyen áll: a magyar férfiak 21,4 százaléka elhízott, a nők 18,8 százaléka."
Darthmushroom
sajnálom Macit, pedig nekem nem volt szimpatikus. könnyen lehet ha betartja az ígéretét és edz meg próbál egészségesebben étkezni akkor most ez nem történik meg, mert tényleg nagyon elengedte magát odabent.

Master91
"a kövér emberek 90%-a lusta gyenge akaraterővel rendelkezik"
hahaha ! 😄

voltál kövér, tudod hogy mi van velük ugye?
Nem? De azért okoskodjunk
nem ,nem volt ,mert én 37-évesen is kockás hassal rendelkezem/15 éve 75 kg vagyok/ és nem addig eszem vagy iszom valamit ameddig van! Sajnálom,de számomra a kövér emberek 90%-a lusta gyenge akaraterővel rendelkezik és sem önmagára sem a hozzátartozóikra nincsenek tekintettel.....van betegség ,de Maci nullát mozgott a közel 60 nap alatt és csak evett és evett a villában is ergó ő nem a betegség miatt kövérek csapatát hanem a 90%-os lusta kövérek csapatát erősíti! És ezáltal önmagát teszi tönkre! remélem ez egy intő jel lesz a számára,hogy a fotelban püffedéssel és önsajnálattal csak magának árt és az egészségének! Azzal,hogy a hozzátartozói és barátai nem nyüstölik,hogy változtasson nem segítenek hanem ártanak neki.........

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.12. 23:07:39
Klon
nem te tehetsz róla, de lehordtad minden szarnak, meg hogy ki lehet bírni a fájdalmat, holott azt se tudtad mi a baja...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

ascii
mit személyeskedsz, én tehetek róla?

Klon
Na, te paraszt!! Ugye most boldog vagy!!??

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

beküldenek helyette valakit? vagy -2 hét ? 😛
ascii
hát ez ebben a perspektívában tényleg gáz így kiesni, jobbulást medve!

ForzaInter
Na hat ez jo nagy szopas.. Nem csipem macit, de most sajnalom, szar lehet igy kiesni

Yo, Bitch!

Krisztiam
na Maci kiesett

ForzaInter
Ennek a fanninak milyen lapos, dagadt segge lett..

Yo, Bitch!

ascii
na bumm, a villalakók is elmondták, amit én pár órával ezelőtt