153993
ValóVilág 12

• LoSA
    Teljesen igazad van! Egész évad egy rakás szar volt, most ezen a héten volt, hogy egyszer-kétszer jókat nevettem!!

• Krisztiam #149866
    eskü szerintem a vv7-ben ez volt a legjobb, amikor Attiláék bementek a villába :)
  • kill3r21
    Dennis nyerte a bulit, találkozhatott Fannival :D
  • Ferrari23
    Hihetetlen, hogy ez a Laci mindent tud, mindent megmondott, mindent megéreztem :D:D Akkor egy sötét állat, hogy az hihetetlen :D
  • xido
    na kis részlet a hajnali dumázásból :)
  • rain70 #149862
    Erre én kíváncsi vagyok :D
  • xido
    mi a fütyit lehet odatenni ilyenkor? :D
  • toto2700
    Ez a Laci Attila vizes párbaj nagyon nagy volt :D Jó volt ez a hét.
  • rain70 #149859
    Ezek az Attilához képest egy idióták. Attila egy külön világ! XD
  • Fantasico
    Köszi, akkor valószínű csak az Én telómmal van valami, ez volt a kérdés, köszi.
  • wesker24
    Nálam teljesen jó a VV7 APP mert nálam semmi gond nincs vele szerintem csak a te telód hülyült be !

Én már rögtön a Kihívás után tudtam szavazni Dennisre !

Szerintem töröld le az APP-ot és rakd újra fel hátha jó lesz.
  • Fantasico
    Nektek működik az APP? Csak mert nekem már lassan 24 órája nem, vagyis bejön, a párbajfül is bejön, sőtt a két kép is de hiába nyomok rá nem történik semmi, eddig tökéletesen működött, csak azért kérdezem, hogy az én telóm őrült meg vagy tényleg nem lehet szavazni tegnap óta amióta megvolt a kihívás.
  • gduck
  • Fantasico
    Tegnap éjszakai online közvetítést nem vette fel valaki, mert nagyon jó volt Robin Hood és Laci felkeltek olyan 3-15 körül és kimentek iszogattak meg cigiztek, fenn voltak olyan 5-15 ig, nagyon jópofa volt Robin szokás szerint beszélgetés közben elment hányni, aztán még sütöttek egy pizzát és közben érdekes beszélgetések voltak az életük korábbi szakaszáról, nagyon jó hangulatú beszélgetés volt, és ami fura hogy 7 órakkor nem ért véget a közvetítés mert Én filmet néztem reggelig, 7-35 kor feküdtem le aludni mert akkor már kicsit fáradt voltam, de a közvetítés még akkor is ment de már mindenki aludt. Ha valakinek meglenne linkelje már be. Köszönöm szépen.
  • ascii
    mondogatják a dórinak, h nem tudja milyen rendezvényen van, ennek ellenére top3as, ki nem tojik arra az íratlan szabályra, h párbaj nélkül ne légy finalista...ennek ellenére ő fog szerintem a fináléban legelsőnek lemorzsolódni. nem mellesleg alja nő is, mint fáni. dóri amit leművel spicces állapotban, az kritikán aluli.

robin szépen megnyeri, ez nem lehet már vita tárgya, a szuperképességét is nagyvonalúan átadta, nem ő lett a geci, a végére még becukiskodott a robinett projekttel, hacsaknem szarja telibe a villalakók arcát, akkor övé a főnyeremény, a retek végig gusztustalankodhatta a szériát, de a végén a jó gyözelmeskedett, meseszép koreográfia, könnycsepp elmorzsolva, kamerák kikapcsolva, fény elhalványodva és <me> kurvára reméli többet nem fog realityshow közelébe se menni.
  • ForzaInter
    Baszki ez a dóri hányszor eszik egy nap? Ez mindig a konyhaban ken vmi kenyeret, vagy a hutobol vesz ki vmit.:D Most is a 20 perc alatt az összefoglalóban már kétszer evett.:D
  • karajjj
    Akkor egyetlen emlékezetes pillanata lett volna, amikor körbehugyozta a villát és ennyi.
  • LoSA
    Majd meglátjuk.... Dennis egy nulla, most látszik, hogy teljesen unalmas karakter. Azt sem tudom, hogy bent van most a villában, kb mint Szandika. Ha nem lett volna a Fanni.......
  • kill3r21
    Ez a Laci, ahogy nyomja Dennisnek a Dórit, ez a tipikus, megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is...jó persze tényleg nem oké párbaj nélkül menni, de erről mindenki tehet nem csak a Dóri
  • kill3r21
    Laciról: Zsut rühellték kint, kiesett. Edina is elég nagyon elvágta magát a nézöknél, kiesett...Fanni-t rengetegen utalták kint, kiesett....
    Ezért lesz ez most más, Dennis nem csinált annyira durva dolgokat, hogy olyan szinten utálják kint, mint a 3 felsorolt hölgyet...
    Ezt követve Laci kiesik, de én már nem tenném rá a nyakam...
  • Fantasico
    Igen megy a Fanni után, a Laci!
  • Master91
    "Egy gyáva, önsajnáltatós, megjátszós fasz. " ellenfele annak aki faszt ver / kúr / kiderült lánya van (abszolút nem minta apa) / és azt hiszi komiszkodik lol :D megy fanni után
  • Fantasico
    Pedig kezdhetsz gondolkozni rajta, mert az nem kérdés, hogy ez ellen a suttyó fasz ellen visszamegy. Dennis és Laci nem ugyazaz a szint, már ha Lacinál egyáltalán bármilyen szintet lehetne említeni. Egy gyáva, önsajnáltatós, megjátszós fasz.
  • wesker24
    Ilyen még csak fel se merült bennem majd akkor gondolkodok el rajta ha már a tahó Laci kiesett ! :D
  • who am I 7
    nincs kedved kivenni a fejed deniszke hátsó nyílásából? :D annyira oda vagy érte, lehet kijön le is pippantod akkor :D én nagyot röhögnék, hogy ha ez a faroktúró nyomi kint maradna a mártír gyerekkel szemben (megjegyzem a mártírt a többiek csinálták belőle) :D amire minden esélye megvan, dórit kint hagyta volna, de meg is érdemelné, hogy ha kint maradna, mert ez nem lovag műsor, hanem egy játék, relatív jó egzisztenciáért, fölöslegesnek tartom a bohóckodást előtte. Robinnak adnám max a nyereményt, a többi telepi toprongy meg menjen haknizni falunapokra ez a szint kb. De inkább szétosztanám a rászorulók közt a nyereményt :D
    Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.02.27. 00:03:19
  • Fantasico
    Nektek sem működik az App? Ott a két kép de nem lehet most szavazni, 5-10 perce nézem de még nem működik, remélem azért lassan magához tér, mert Én biztos hogy Dennisnek adom a szavazatom, és szerintem olyan 10-15%-al visszamegy.
  • Master91
    kétlem
  • Fantasico
    Arra nem gondoltál, hogy Dennis megy vissza és meg is nyeri az egészet. Pedig arra van a legnagyobb sansz.
  • wesker24
    Asszem vasárnap az egyik legrosszabb finálénak nézünk elébe Robin Dóri Laci bele se merek gondolni ha igy lenne ? Az maga lenne a totális katasztrófa egy szilikon picsa aki lószart se csinált, és egy buzi tahó paraszt mártir féreg akkor már inkább Robin nyerjen !
  • Fantasico
    Mondtam hogy Dennis tökös gyerek lesz, és nem egy tutyimutyi fasz, tartotta a szavát és viszi Lacit, és kinn is fogja hagyni.
  • Master91
    neeeeeeeeeeeeneneneneneneeeeeeeeeeeee
  • Krisztiam #149836
    meg a reflektorba mondták
  • Krisztiam #149835
    Aurelio+Zsu
  • wesker24
    Mi van ? Ezt hol olvastad ? :D
  • Krisztiam #149833
    na Aurelio meg Zsu egy pár? :DD
  • zuschzero
    Laciban a bunkósága ellenére van valami, nem tudom megfogalmazni mi, de az a valami határozottan ott van. Dennis pedig hozta a showt.
    Robinról csak annyit, hogy nem a finálé előtt kell felébredni. A győztesnek mindenképpen Dennis és Laci közül kell kikerülnie!
  • Ironman2
    http://www.borsonline.hu/20150226_sztarchat_vv_fanni
  • Fantasico
    Persze Iza hatalmas forma, toronymagasan Ő volt a legjobb arc a VV6-ban, tegnap és tegnapelőtt is hatalmas volt az éjszakai online közvetítésekben is csak persze elvették utánna a képet a nagyokosok, pedig hatalmas sztorikba voltak, Én nagyon birom Izát.
  • Pethy23
    Mai nap fénypontja amikor a iza azon röhög hogy a robin hogy röhög, robin ugyan ez fordítva :D

VV8-ba be kell rakniuk 12 makit akik így visítoznak már szórakoztatóbb lesz mint az idei.
  • wesker24
    Nem tudtam mi hiányzott a VV6-ból hát Iza röhögése az a halálhörgés az durva volt már majdnem elfelejtettem !