ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Dani felhasználta a szuper képességét és levette Laciról a lila kendőt. Igy Laci nélkül Edina ismét visszatérhet régi önmagához.
Na már csak az a kérdés hogy Zsu kit választ ha Edinát hivja ki nem biztos hogy vissza megy de ha Lacit hivja ki akkor tuti hogy visszamegy !
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Mekkorát néznek majd amikor kiderül hogy Maci helyett házi állatokat kapnak !
Az mekkora lenne a tripla csavar meg az lenne hogy az egyik tyukra tetoválást is tennének XD
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
régebben meg volt itt x faktor, iskola, box, csíkos-kockás meg minden jó, most meg kb. semmi értelmes hét nem volt.
VV Dennis: Lehet, ezért van ilyen fura érzésed, mert nőtt a pinád!
VV Fanni: Nem tudom, de szerintem… létezik, hogy hízik?
VV Dennis: Hát, ha meg van tömve…
VV Fanni: Nem azért, csak félrecsúszik állandóan a bugyi.
VV Dennis: Mer’ el van látva <érthetetlen szöveg>érthetetlen szöveg>…
VV Fanni: Nem, nem!
VV Dennis: Ne mutogasd már magad, mert feláll a faszom már megint.
VV Fanni: Nem, olyan nagy! Nézd meg, olyan nagy! Olyan nagy!
VV Dennis: De jó ott, na mindegy, kussolok.
VV Fanni: Tök sok csajnak itt a villában, azt néztem, hogy felvesznek egy leggingst, nem vonalazódik körbe a pinája.
VV Dennis: Hát az elég gagyi.
VV Fanni: De nekem meg igen, olyan nagy!
VV Dennis: Szép, húsos!
VV Fanni: Szinte írni tudsz vele!
VV Dennis: Az a jó!
VV Fanni: Le tudnám írni a nevemet a pinámmal! Olyan hegyes, tök zavar, nem merek felvenni egy leggingst, tisztára ciki.
VV Dennis: De milyen szép már, amikor így oldal…
VV Fanni: Hallgass! Erre kérlek, hogy van, amit ne mondj ki!
VV Dennis: De azt elmondhatom, hogy hogy néz ki.
VV Fanni: Nem! Há’ látja mindenki! Akkor pinám van, mint egy ház, baszki! Szia Robin.

Utoljára szerkesztette: ascii, 2015.01.13. 16:40:46
mekkora ratyiság... 😄D
"A heveny hasnyálmirigy-gyulladás kiváltó okai a következők lehetnek: epeúti kövesség miatt kialakuló vezetékelzáródás (45%) túlzott alkohol- és ételfogyasztás (30%) (típusos a sok sör, sok töltött káposzta kombináció)"-->ennyi
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.13. 09:13:49
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.13. 06:25:06
18 évi hormon injekció kezelés után lettem 172 cm és 58-60 kg. És nekem pl a szervezetem olyan hogy amit megeszek azt egyből elégeti nem raktározza el egy vele született rendellenesség miatt se nem hizok se nem fogyok egész végig 58-60 kg között fogok maradni !
A sors ugy hozta hogy Macinak itt ért véget a játék mert ez már tényleg nem játék volt mert az egészsége sokkal fontosabb és ez többet jelent mint a VV7 főnyereménye !
Lehet öt okolni meg el lehet mondani mindennek de tudtam én hogy itt valami más komolyabb Ok is lehet a háttérben nem pedig az hogy elmondjátok mindenféle szarnak és ha kell akkor tegyen érte. Ez nem egészen ugy megy egészen addig amig az edző be nem jött az igaz hogy nem sok mident csinált de azóta megpróbált minden nap edzeni sportolni és az hogy újra elkapta ez a heves epegörcs arról ö nem tehet !
Meg élősködő, mert többet jár orvoshoz, mint a sovány, a soványok adójából 😄
Jah meg a buszon is két jegyet kéne venniük az összes geci dagadt zsírdisznónak, mert két helyet foglalnak...
Fel se engedném őket a tömegközelekedésre, menjenek csak gyalog, legalább mozognak, a köcsög kocafejüek, hogy dögölne meg mind! 😊
Legalább a nyugdíjukkal nem lesz gond mert nem éli meg a tepedt fejük 😄
Ennyi 😊
a kövér emberekről e logika mentén senki se mondhat véleményt , csak a jóisten, aki meinden kövér ember lelki világát ismeri
kapisse?
léptem aludni, holnap újra meg kell váltanom a világot! <#eljen>#eljen>
medve az előbbi volt, és ezzel a hozzáállással nem lehet trash realityt nyerni, kvázi semmi keresnivalója nem volt a villában.
true, de ettől még szomorú lehetsz..
kövérek fele valamilyen lelki sérülés miatt híztak meg
nem, nem azért mert lusták, stb stb, hanem azért, mert megtörtek valamiért, és ők nem alkoholisták vagy drogosok lettek, hanem zabáltak
károgjatok már kicsit az alkeszok ellen is légyszi, vagy a drogosok ellen is, kövér téma már uncsi
Igen, jó lett volna ha tényleg lefogy, nem pedig felszívja magát, de mint már mondtam - sérült,beteg - emberről/emberekről van szó. Ennyi. Lehet mutogatni hogy felkel állni, igen
de ez alól nem menti fel, h csak egy kövér, unalmas, önsajnálkozó disznó, és ha valaki hát ő pont ezzel a "fogyásommal szeretnék bekerülni a villába" szentbeszéddel igazán sok taknyos, tv-t bambuló elhízott fiatalnak adhatott volna erőt, arra hogy változtasson életmódot, és fogyjon le, mert a DAGADT EMBER OCSMÁNY.
"A rendellenesen kövérek arányát kimutató rangsorban Magyarország az ötödik helyen áll: a magyar férfiak 21,4 százaléka elhízott, a nők 18,8 százaléka."
hahaha ! 😄
voltál kövér, tudod hogy mi van velük ugye?
Nem? De azért okoskodjunk
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.12. 23:07:39
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Yo, Bitch!