ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hallod?
- Hallom geci. Most akkor mi a fasz van, bazdmeg?
- Hát az van bazdmeg, hogy a fasszopó Beni átbaszta a Sacit, vágod?
- Fú bazdmeg, és végig tudtam, hogy nem önmagát adja. Annyira átjön.
- Át, bazdmeg.
- Gecibe. Faszom kivan. Bazdmeg.
- Ennyi.
- Ennyi?
- Ennyi, bazdmeg. Nagyon geci.
- Hát faszom.
- Ja, bazdmeg.
- Szopjá má le, mi a fasz bajod van?
- Be vagy csicskulva, bazdmeg.
- Geci!
- Hülye fasz. Bazdmeg. Gecibe má!
- Mond meg a Kevinnek, hogy bassza szájba a gecit!
- Én megmondom neki. Én úgy megmondom neki, hallod! Amúgy is már meg akartam mondani neki, mert egy csicska. Hallod! Ennyi... Faszom.
- Hát ja, bazdmeg.
- Tök geci.
- De ne legyél már csicska, és tényleg mond meg neki, hogy bazdmeg!
- Most odamegyek és megmondom neki, hogy faszomba már, a geci faszszopó fejével!
- Ennyi.
- Te Kevin! Dávid szerint egy faszszopó geci vagy! Én mondtam a csírának, hogy te legalább önmagadat adott, és ez nagyon átjön, de ez tiszta fasz.
- Hát jó, majd kiviszem a gecibe. Én kiviszem a gecibe! Én kiviszem! A gecibe. És ha én kiviszem a gecibe, akkor kint is marad a geciben! A geci, hát mit képzel? Azt hiszi nem merem kivinni a gecibe? Úgy kiviszem, hogy még az anyja is kint marad.
- A geciben.
- Ennyi. Mit képzel ez, bazdmeg? Faszom.
- Te Dávid! Mit mondtál te rám a hátam mögött, baszod?
- A hátad mögött?
- Igen a hátam mögött, mert te annyira kis sunyi fasz vagy, hallod, bazdmeg, faszom, geci, hogy mindenféle faszságokat állítasz rólam!
- Ja, igen, mondtam a Robinak, hogy te egy ritka rendes és értelmes csávó vagy, és szerintem te fogod megnyerni ezt a gecit.
- Bazd meg Robi!
- És azt is mondtam a Dávidnak, hogy mennyire örülök, hogy Sacival össze vagytok baszulva, mert a Saci is egy tök rendes csaj, akit, ha nem itt lennénk én is szívesen megismerném kívül-belül, de most inkább meghagyom neked, mert te annyira átjöszöl, és nem is akarnék, hallod!
- Én tudtam, hogy te egy rendes csávó vagy. Szerintem mi kint is spanok lennénk, vágod?
- Ja.
- Bazdmeg a faszom a gecibe.
- Nem látta valaki a sakktáblámat?
- Milyen sakktábládat, te nyomorék?
- Amivel sakkozni szoktam esténként, te faszszopó, kis geci!
- Bazdmeg, azzal én szoktam sakkozni!
- Add vissza, baszod!
- Mert mi lesz, ha nem adom? Kiviszel, geci?
- Kiviszlek, bazdmeg! Kiviszlek! És kint hagylak! És tudod miért? Mert egy kis geci vagy, bazdmeg!
- Hát akkor ennyi. Vigyél ki, bazdmeg!
- Ki is viszlek, te kis csicska!
- Vigyél ki, bazdmeg!
- Ki is viszlek, csicska!
- Ennyi... Vigyél ki!
- Csicska.
- Ennyi.
Ennyi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Yo, Bitch!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
dettó 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
személy szerint még nem volt olyan reality, ahol ne szurkoltam volna vkinek, de ennél a szériánál nem tudom sajnos senkire leadni a voksomat :S
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
nem nyerheti meg ennyi ésszel és ilyen gusztustalan stílussal
Amúgy ebből a csapatból nem tudom ki nyerhetné meg... Előző szériákban mindig volt egy-egy kiemelkedő karakter. Úgyhogy a felhozatalt elnézve Fanni nem is lenne olyan nagy meglepetés 😉
VV4-ben ott volt a Katona hét amikor Éva és Gigi volt éjjeli őrszolgálatban, és Éva állandóan megszegte a szabályokat xD a Survivor hét amikor vihar volt kint fújt a szél és Évára rádőlt az egyik cserepes virág xD VV5-ben a Sztár Box hét amikor széjjel verhették egymást és Veronikát jól pofán baszta a box zsák xD, Rendör hét ahol Attila és Peti megint alkottak 😄 amikor VV6-ban a papás mamás hét volt az egyik legjobb rész volt csak kár hogy Viki és Zsolti elcsalta az egészet és ami közös volt majdnem mindegyik szériában az az iskola hét volt és az X-faktor hét !
Mindegyik szériában jó volt az Iskola hét is főleg a VV4-es időkben amikor Alekosz és Olivér állandóan csínytevésen törte a fejét, VV5-ben amikor Seherezádé röhögött irodalom órán és a tanárúr megkérdezi ez ki volt xD, VV6-ban is egész jó volt az Iskola hét.
X-faktor hét is jó volt de a legdurvább mégis a VV6-os X-faktor hét volt.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"ez egy játék, itt magamért vagyok, nem másért"
nekem inkább az a gondom h már rohadt unalmas.. már kajak nem is nézem csak hallgatom.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.01.15. 22:29:26
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Laci vs Zsu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.15. 09:40:04
"...ezzel ellentétben nem foglalkozok" (ezzel ellenben nem foglalkozok)
"... kivitelezhető volt" (kiszámítható volt)
Zsu egész jó játékos lenne, ha tudna beszélni 😄 De nem tud, így nincs mit tenni
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.01.15. 08:01:16
Ő "erőltette" rá magát Lacira! <#ravasz1>#ravasz1>
Szerintem aki most a legtöbbet bukott az elmúlt egy héten, az a Dani és az Edina. A nézők nagy része megsajnálja majd Lacit, ahogy egy picit én is. Edina kérésére felveszi a lila kendőt, majd Dani meg leveszi. Daninak ez egy olyan gyenge, szar húzása volt, hogy csak na. Szerintem itt rontotta el az egészet! Egyébként Zsú szerintem akkor lenne volna t*k*s, ha már csak azért is a Dani-t viszi ki.
Nem is értem, hogy a Laciról most miért is kellett levenni a kendőt, úgy, hogy közben meg feltetették vele? Tegnap meg az Edina ott magyaráz a Zsúnak, hogy miért nem őt vitte ki, bla-bla. Ha Lacin rajta marad a kendő, akkor lett is volna esély rá, de hát így?!
Tehát én nem igazán értem, hogy ez az egész mire volt jó, értelmetlen dolgok történtek szerintem ezen a héten. Laci szívta most meg az egészet, most Ő neki nem maradt nagyon senkije. De nekem még amúgy így is az egyik "legnézhetőbb" karaktere ennek a szériának.
Nem annyira egyértelmű, mint azt sokan itt gondolják.
Casual / Hardcore / Eyecandy nézők
Azoknak a nagy része, akik valamilyen szinten követik a VV-t nem olyan "kockák" hogy napra pontosan képben legyenek mindennel a játékosok körül. Nekik a Blikk, Velvet, Bors, egy-egy véletlenszerű adás, vagy egy elcsípett Fókusz riport az információ forrás, ami Zsu gonosz csábításával volt tele. Edináék lelki terrorjáról egy sem írt. De még azok is, akik egyszer-egyszer belenéznek a műsorba sem folyamatosan követik a Villa életét, hogy akár csak esélyük legyen arra hogy eldöntsék mi és miért történik bent. Ők teljesen az szerkesztők párbaj filmjeire hagyatkoznak majd.
Éppen ezért simán előfordulhat, hogy akik csak időnként néztek bele a hierarchia héten történtekbe (vagy nem is követték azt), és amúgy a BT-2 hármasa közül valamelyik (Edina, Dani vagy épp Laci) volt nekik eleve szimpatikus, azok most sem a kunsági lányhoz húznak majd (nem véletlenül görcsöl az RTL a párbajon a kisfilmekkel, mert szeretnék, ha a casual nézők is valamennyire képben lennének). Ezért sem mindegy mit raknak bele. Hiába láttuk mi a dzsungel hét lelki terrorjait, ha pl. a kiválasztáson (amit sokkal többen követnek mint egy hétköznapi adást) semmit nem mutattak meg belőle.
Sok múlik majd azon mit és hogyan tálal az RTL.
A rendszertelen nézők között amúgy is rengeteg eyecandy-t preferáló típus van (pina, kockás has, dudorodó farok, jó segg) és pl. Laci egy női szemnek többet adhat, mint mondjuk Zsu, akinek "olyan gonosz kurva képe van". Márpedig szerintem jóval több nő nézi a VV-t mint férfi. Sajnos ide tartoznak a frusztrált, zsírszalonnát uzsonnázó, féltékeny (dagadt) háziasszonyok is, akiknek már arra összegyűlik az epe a szájukban, mikor meglátják Zsu kirakott (mű)melleit a képernyőn, hogy egy számukra indoknak is kellemes "vesszen a gyerekét elhagyó, pénzelt ribanc" érvvel el is intézik a dolgot.
Fanatikusok
Nekik mondhatsz bármit. Ők úgyis arra szavaznak akit imádnak vagy úgyis az ellen akit zsigerből gyűlölnek. Tökéletesen mindegy hogy mit tesz az illető vagy mit tesznek vele mások. Látva Edina nagynénjének a "mozgósító" felhívását Zsu ellen a Facebookon, majdnem mindegy volt, hogy Zsu ki ellen megy ki párbajozni, mert ezek a fanatikusak nem észérvek, hanem gyűlölet alapján adják majd le a voksukat. Ha a kampány elég sok rajongót / erdélyit, stb. tud megszólítani, akkor Zsu ilyen erővel akár Edina ellen is párbajozhatna.
Ez persze nem csak az Edina fanatikusokra vonatkozik, hanem az összes többire is, akik így vagy úgy gyűlölik Zsu-t, vagy kedvelik azt a villalakót aki gyűlöli Zsu-t. A szélsőjobbos Fannistáknak épp elég indok, hogy kedvencük épp a minap büdös kurvázta le a "milf" anyukát.
Előre gondolkodók /az IDŐ tényező
Akik nem Zsu-t, hanem valaki mást kedvelnek és féltik a kedvencüket, azok preventív jelleggel is szavazhatnak a párbajra érkező lány ellen. Egy (nekik) semleges párbajnál az is lehet szempont hogy valaki mennyire képes megerősödni idővel.
És itt érkeztünk el ahhoz az agyament hülyeséghez, hogy valaki csak akkor nem hív ki párbajra egy másik embert ha be van szarva tőle. NEM! NEM!
Zsu pl. nagyon jól megtanulta a két legfontosabb alapszabályt:
1. Mindig te legyél az aki kihív valakit
2. Mindig a leggyengébbet kell kiválasztani, aki ellen vissza tudsz menni
Ez nem gyengeség, hanem taktika!
A VV-ben az idő nagyon sokat számít. Idővel rengeteg szavazatot szerezhetsz. Megnyerheted mások szimpátiáját, új szövetségesekkel elnyerheted azok támogatóinak is a bizalmát (Éhezők Viadala hehe), elnyerheted mások együttérzését, hibára kényszerítheted az ellenfeleidet, stb. Nem sorolom.
Annyi, de annyi minden változhat idővel. Pl. a mindenki által szeretett kedves kis erdélyi lányból sokak által megutált habzó szájú acsarkodó lett, Dóri a semmiből szimpatikussá vált, Dani (a székely lány mellett) teljesen elszürkült, Fanninak sokan elfogadták az "egyszerű" megnyilvánulásait, Robin előbujt a teszetoszaság árnyékából, és alaposan megkavarta a mostani szavazást is, stb. Az hogy MOST még kiesnél valaki ellen, az idővel rengeteget változhat.
Mindezek mellett vagy mindezek ellenére remélem Zsu nyeri a párbajt! Az egyedüli értelem ami miatt számomra érdemes még nézni a VV-t, az az, hogy a szétalázott, az eltaposott, kiközösített csaj hogy támad fel a poraiból és üt majd vissza a többieknek!
HAJRÁ ZSU!
Tartom a véleményem Zsu még mindig rühellem de most kivételt teszek és rá szavazok mert látni akarom Edina arcát amikor Zsu megy vissza 😄
Végre egy oylan párbaj ahol nem kell izgulnom egyik miatt se 😄
Ha Laci esik ki és Zsu megy vissza nekem az is jó lesz mert legalább Edina visszatér régi önmagához !
Ha meg Zsu esne ki Laci ellen azt szerintem az RTL ugysem hagyná mert akarnak egy olyan óriási párbajt mint anno az ÉVa és Gigié volt !
Ennek igy kell lennie Lacinak vagy Edinának távoznia kell ez igy nem mehet tovább !
Ha Zsu Lacit hivja ki akkor ez lehet fájdalmas lesz Edinának de akkor van még esély arra hogy vissza térjen a régi Edina mert Laci nagyon rossz irányba viszi !
De ha Zsu ezek után Edinát hivja ki akkor az már az maga az ősrobbanás lenne az kb olyan lenne mint VV4-ben az Éva-Gigi párbaj !
Ott nem biztos hogy Zsu térne vissza !
DE az is lehet hogy Danit hivná ki de ott egyértelmű hogy Zsu kiesne Dani ellen !
DE kehet hogy se Danit se Lacit és se Edinát nem hivja ki hanem Fannit fogja kihivni !