2813
  • lipiqe
    Sziasztok...
    En sem lennek kivetel, segitseget szeretnek kerni...
    Graemare fiat kiszabaditottam a Naga templombol, de Bolen Fields-ben talalom az apjat... Az meg kellene nekem nekem vmi szovetsegrol szolo level miatt egy Skuldooni csunyasag szamara...
    Tudja vki merre vegyem utam?

Elore is thx
  • sárkánylovag
    Sziasztok én ma kezdtem és némi infó kellene.
    Bementem a városba, és jönnek ki emberek ebből a teleportból.
    Lehet kapni a kereskedőtől egy rúnát, a rúnamágia a teleportálásra való ??
    és he igen akkor mi kell abba a körbe ???
    Nálatok is vibrál a betöltésnél ?? nagyon zavaró, meg fura hogy 1024 ben a menü marad 800 pixel.
    Térképre elméletileg a M gomb való de nekem ugyan nem jön ki rá semmi, kell külön valahol térképet venni ???
    Nem lehet valahogy autósave loadot belerakni mert elég fura hogy új letöltéshez előbb ki kell lépni.
    Szokás szerint a varázsló olyan harmatgyenge hogy vagy harcol vagy meghal :O)
    írjatok írjatok írjatokkk sok sok infóót...
    Egyáltalán mit kell csinálni ebbe a városba mert szinte sehova nem engednek be, csak ezt a sárkányos küldetést kaptam meg hogy tovább ??
  • Jumpy
    Ehem én ius shadow ruinban szenvedek...bekeveredtem egy teremben, minden oldalon 2 shadow gate, és 4 szobor, 1 Lord Kingstone, 3 templar...középene gy üres fülke..na ONNAN hogyan tovább???
  • pzs
    Na köszike megvan a vale of ruin , csak ott a várban van 1 kis bibi
    Megvan a golden key kinyitom a rácsot vele felugrélok az oszlopokon , de ott a fenti rácsot ötletem sincs , hogyan nyissam ki ?
    Valaki aki megcsinálta irja már le
    thx előre is
  • bree
    Előbb Ulmmal kell végezned.
    Páncélt elviszed a Nagytanácsba a Lord G...-nek és utána adja a mágikus tükröt.
  • Csimbi
    hi!
    emberek, hogy jutok be Ariandale-ben a Towerbe?

Elf próbát kiálltam, kaptam egy küldetést Ulm-ba, de semmiféle páncélt meg tükröt nem adott (a páncél tán Ulm-ban van?)
    szal hogy jutok be oda?
  • Jumpy
    ja bocs..még a kis faszobrom sincs meg
  • Jumpy
    igy már képben vagyok kivéve hogy Staroxiával még nem találkoztam...
  • sylic
    Oda teleportal tudsz menni , elsőnek Staroxiaval majd Grymlokkal kell beszélni, ad egy könyvet amiben le van irva a portálhoz mi kell amugy automatikusan aktiválodnak a jelek. Grymlok tornya meg ott van kb ahol a fáknak vitted a kis faszobrot hogy átengedjenek, attól picit délnyugatra.
  • bree
    Köszi!
  • sylic
    Nem emelkedik fel csak te emelkedsz fel. Szóval ahogy irányába ugrasz vagy fölé akkor felemel és ugy kell onnan levenni.
  • bree
    Felugrottál rá vagy csak "rászaladtál"?
  • bree
    Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem, Grymlock adja meg a koordinátáit és a moonbridge-el kell odamenni. Staroxia mondja a jelszót és azzal frissíted fel az emlékezetét. Grymlock tornya ott van a Tree Guardianoktól nyugatra, a Lake Dire-tól északra. Remélem, jól emlékezem.
  • pzs
    Köszönöm szépen nagy nehezen sikerült
    Hogy a kérdéseket nem szakítsam meg Vale of Ruin hol a picsában van ?
  • bree
    Finoman szólva is nem nagyon akar az felemelkedni...
    Szaladgálok, meg ugrálok rajta, de nem csinál semmit. Persze közben fagyasztanak meg energialövedékekkel bombáznak a wraithek...
  • Sir Huba
    Szeretnék a kis karakteremmel Maruder lenni, ehhez Arudale és Fargrove között kellene levadásznom egy renegát maurdert (Guire Boarbone), aki itt rejtőzködik (vagy nekem kellene lesben állnom??). Keresztül kasul bejártam a vidéket, úton, bokrok közt (azért ez nem kis terület), de sehogy sem sikeredik összeakadnom vele.
    Valakinek valamely tipp?
  • Jumpy
    Jajj...hogy is?
  • sylic
    Jaja az item meg Sea of Woe-ban van , de hogy oda beengedjenek kell egy kis fa item is.
  • Jumpy
    igen megtaláltam akkor...csak éppen lejáratot nem találtam, egy oltárszerű valami van középen, itemet kér..
  • sylic
    Fargrovból elmész keletre egészen lake dread-ig,majd ott észak fele mész egészen a völgy végéig, ott a ruins mögötte tó van :)
  • Jumpy
    Hol van a shadow ruins?
  • sylic
    Azokat nem is kell, ott arra ugrálj ami pörög és a levegőbe emel, annyira hogy a levegőben shift-elve felvedd a kristályt.
  • pzs
    Thx , de megint elakadtam :)
    Ott bemegyek meg kell szerezni 2db kristályt , de csak az 1 ik van meg mert a másik valami sátákör közepén pörög engem folyamatosan "lőnek" , de nem tudom kinyirni azokat a szarokat mert állandóan elteleportálnak és ujratöltödik az energiájuk
    Ötlet ?
    bree te is segítsél ha már tartasz ottan
  • bree
    Hmmm... megtaláltam. Nem voltam eléggé kreatív.
    Köszi a segítséget.
  • bree
    Köszi, a folyosós megvan.
    A lovag nem mutat semmit. Ott téblábol a nyolc teleportos szobában. Ebből hét visszahoz ugyanoda a vele átlósan található kapuhoz, a nyolcadik visz oda, ahol a meglévő rúnákat látom, de a lovagét még mindig nem találom, pedig ez az utolsó...
  • sylic
    Arra is van egy rúna csak trükkös. Megfelelö számban kell előre illetve hátra menned a portálokban, kicsit szórakozz vele..
  • sylic
    A három szobor életrekeltéséhez kell keresned mindegyikbe illö kis kövecskét. Mindig az aktuális teleporton kell átmenned és addig bojongani a teleportok között amig egy ládát nem találsz. Abban lesz a kő.
  • j0nNyKa
    oks thx
  • sylic
    El kell menned lost lakbe a kis szigetre. Ott vannak moonbestak azok adnak moonstonet, azzal tudod aktiválni a portálokat. Késöbb erröl Grymlock ad infot..
  • sylic
    Hali all.
    Pzs látom rájöttél a trükkre, most pedig a két szoborhoz kell menned majd nyomni use-t (shift) és feljönnek a leni kis lapocskák ami után át tudsz menni. A jobb oldali az első ilyen kis lap, a bal oldali rejtett falat nyit.
  • pzs
    A rövöd kis folyósonak az a megoldása , hogy amikor belépsz figyeld a képeket mindig jobb oldara előre essen a lovag . Ott lessz az 1 -ik runa , a krad visszahelyezésért is jár runa szabadics ki a lovagot és az megmutatja , hogy melyik teleport visz oda a 4-ik runa pedig ott van ahova mindig visszateleportál ha leesel az oszlopokról oda menj be megint. Máskép : a kezdőhelytől jobbra szemben lévő teleport.
  • bree
    Köszi! Korrekt megoldás.
    A lord kiszabadításáért és a kard visszahelyezéséért nem jár rúna?
    Még csak kettő van, de eltekintve a rúna ugrálgatás utáni baloldali kaputól (ami állandóan egy kis rövid folyosóra teleportál), nem tudok menni semmi új helyre.
  • pzs
    Amikor kiteleportálsz van 1 láda valahol abból kiveszed a követ amivel életre kelted az 1-ik szobrot utána kitáleportálsz az uj kapun ami nyilik , megint láda és igy tovább.
    sok sikert

Na most én kérdezek :
    A shadow ruin ban én kinyitottam a runás kaput , de ha ott bemegyek teleportálgatás után 1 olyan terembe jutok ami két szobor között folyosó , tűzfujófejek , de nem tudok átugrani
    valaki help pls
  • j0nNyKa
    Ize, ezeket a teleportkoveket hogy kell hasznalni ? Eleg gaz futkarozni a varosok kozt.
  • pzs
    A "szobor" teremben lévő runa ami az oszlop tetején van az megvan , a kardot is megszereztem , a jeles rész után hiába megyek balra ott csak állandóan kis folyósokra teleportál.
    ott mi a trükk ?
  • Jumpy
    egyáltalában hol van a shadow ruins? :-)
  • bree
    Sziasztok! Lenne két kérdésem.

Shadow Ruinsban a három guardian szobros teremben mit kell csinálni?
    Van négy shadow gate, abból három nem működik, a negyedik pedig kisebb bolyongás után visszahoz oda. A három szobor pedig nem akar életre kelni.
    A kör bezárult, nem tudok menni sehová.
    A rúnás ugrálás után nem a jobb oldali kapu (a lord felé), hanem a bal oldali hová visz? Mert ahogy látom, ugyanabba a kis helységbe, ahol nincs semmi.
    Előre is köszi.
  • Boroskóla
    Hail emberek, két kérdésem lenne:
    1 a látótávolságot maxra állítom akkor is csak 5 méterig lehet ellátni vagy csak az elején van így a sötétben?
    2 az egérnél az Invertmódot hiába kapcsolom be nem történik semmi, ez másnál is ígyvan ?
  • j0nNyKa
    megvan. samurai amugy nem rossz, 2 fegyver + bow, egesz jot lehet vele hentelni
  • j0nNyKa
    A samurai questben a Ronint, akit meg kell olni, hol talalom ? Az ok, hogy megadja, hogy Venturean forest, de ez 1 picit mintha tag fogalom lenne... :\