Dungeon Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Ha mást veszel fel, az sebez, bár nem sokat.
Miután megvan mind a 4, odarakod a dobozokra, és már lehet sebezni a srácot.
neither: nem, pedig nekem már van szemem, körmöm, csontom, virágom, gombám...
nekem sikerült level3-as ládát 10% esélynél kinyitni többszöri próbálkozásra.
tény az hogy gyorsnak kell lenni
nether magic-et használta már valaki? sikerült valamit kimixelni patkányfarokból és denevérszárnyból?
1., lvl 4-es zár nyitás és lvl 4 "tolvajlás" képességgel a lvl 4-es ládákat képtelen vagyok kinyítni, annyira kevés idõt ad...
2., hol a hercegkisasszony, mert a csatornában nem találtam?
3., a várban mit kell/lehet csinálni
4., van-e íjjász céh, mert véletlenül beléptem a kardforgatók közé, és lenyúlta az elf-íjamat...
Van válasz ezekre?😊
Realms of Arkania: a sorozat mindhárom része megvan ma is, DosBox alatt nemrég toltam is kicsit 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Más kérdés: Ez most tényleg 5 Gigát telepít a gépre?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Apropó ha azt mondom Realms of Arcania2:Star Trail
beugrik valakinek,valami róla?
:-)
Szintén a best!
Mert elakadtam itt..a map engem is idegesit, meg pl az hogy bementem a fegyverkereskedõhöz, gondoltam eladom ami nem kell.VOlt 210 db lockpickem..megvette.
Aztán újra
és újra
és újra
kárikittyom édes tyúkom, mégis van még 210 db lockpickem
:-)
bár hajobban belegondolok
:-(
Nekem inkább ez kéne:
1.hibamentes questek, normálisan leírva
2.italok nem mûködnek rendesen
3.ne lehessen knight-á válni ha nincsen meg a megfelelõ tudásod.
áá, ti tényleg nem terveztetek bele térképet, nem, nem hazudtok bele az arcunkba
Nagy kár, nagyon troika/atari szagú.
Hétfõre-keddre igérik a patcht, remélem erre a keddre: http://www.worthplaying.com/article.php?sid=25260&mode%20=thread&order=0
Ha folyamatosan adják ki a patcheket akkor bocsánatot nyernek. de most ezt így félreteszem.
jakuza:
sztem az az ember aki 14 perc alatt lenyomta a fõmuftit a morrowindben az valyon hány órát töltött korábban a játék felfedezésével? merthogy elõször is fejbõl ment neki hogy honnan hová lehet teleportálni, repüléskor mindig a megfelelõ irányba haladt,a dungeonokban az elágazásokban magabiztosan a megfelelõ úton ment, alkímában pedig jártas volt, bár az alkíma bug az alapja ennek az egésznek. egy sima kis scriptecskével kiküszöbölhetõ, mondjuk SEMMILYEN TULAJDONSÁG NEM MEHET SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT AKÁRMENNYI VARÁZSLATTAL VAGY VARÁZSTÁRGGYAL NÖVELVE 200 felé.pont. meg van oldva.így reális.a készítõk kiadáskor még nem fedezték fel ezt a hibát és benne maradt, inkább a normális játékmenetre koncentráltak. vagyis egy jó játékot ezért a hibáért kár szarnak nyilvánítani.nekem sosem volt olyan karim ami jó kémikus lett volna, úgyhogy nem is fenyegetett a percek alatt istenné válás veszélye.
Én nem akarom a játékót minõsíteni , olyan amilyen. Ha valaki tolja akkor pls. a városi részhez /amikor kijöttél a színházból/ toljon már 1 kis helpet nekem .
Nincs ötletem , van 3 db küldetésem , de 1-ül a szinházba tudok visszamenni, nem találom sehol sem a csajt ezért az örök nem nyitnak ki 2 vagy 3 városkaput.
Thx elõre is ha valaki tud help
Amugy a LOL, nalad hany szot helyettesit a szokincsedben, mert eleg surun hasznalod.
Bar gondolom legalabb a felt, ha 1,5 nap kellett ahhoz, hogy rajojj hogy lehet feljebbtolni a jatekban a felbontast. 😛
" DonnieBrasco
tegnap 12:26 | Privát | Galéria | Válasz | #130
Hát komolyan be***rok. Itt a full, és az ocsmány 800x600-at kell bámulnom! EKKORA bugot életemben nem láttam! 😞(((((("
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
DB
A kedvenc idézetem: I heard there was an auto-map feature in Dungeon Lords but when playing it, I can’t seem to get it to work?
No auto-map feature has been included in the game. Exploration of the game world was intended as provided and is part of the game play experience. However, based on user feedback an auto-mapping feature may be included for a future update.
Ekkorát azért ne hazudjunk kérem, leírták elõtte 2 nappal hogy bizony, nem kell izgulni, bár a demoban nem volt de késõbb adjuk ki hogy belekerülhessen.
Jut eszembe letöltöttem a kiegészítõket a morrowindhez, végignyomom ezzel is míg ennek megjön az elsõ patch
akit érdekel: http://dreamcatcherinteractive.com/forums/showthread.php?t=21027
Azzal szeretned elhessegetni az idiotizmust valamirol (10 perces vegigjatszas), hogy felrebeszelsz.
Teged megrontott a Morrowind ha eledtennek, gozolgo szarkupac formajaban, akkor te mar azert is dafke megenned. Mar azt is jo pontnak akarod feltuntetni benne, hogy 10 perc alatt vegiglehet jatszani.
Ami mar elegge elfogultsagra vall.
Es akarhogy is nemtetszik neked bizony ez a jatek erosen hajaz a Morrowindre, mert bizony a harcrendszere dettoegy az egyben ugyanaz, egerhakni az egesz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mindezt csak azért írom le, mert úgy tûnik, te az alapján ítélsz, hogy milyen gyorsan lehet végigérni egy játékon.... vagy ha mégsem ez a döntésed alapja, akkor miért is hozakodsz ezzel a 10 perces végigjátszással??
DB
Szóval anno Bard's Tale 3, Wizardry7, Betrayal at Krondor... mindben ott volt a SZABADSÁG, a sztori, a változatosság, és szépen megfértek ezek a tápolással.
A Morrowindben pedig még tápolás sincs - azaz, ha nagyon akarsz tápolhatsz, de nem vagy rákényszerítve - ellenben az XP alapú játékokkal, ahol nem is juthatsz tovább, ha nem vagy elég táp. Sajnos pont ez utóbbi, illetve a szabadság teljes hiánya miatt nem volt igazán jó játék az NWN sem 😞 meg hát az eredetiség se lett volna rossz!
A Dungeon Lordsban sajnos pont csak azok vannak meg, ami lerontotta az NWN-t is: totál lineritás, állandó csatázás, sablonosság. (berontok, leütöm, meghal, XP, tárgyak, berontok, leütem, meghal stb...) annak idején a Bard's Tale-ekben, Wizardrykban ez elment, de a Morrowind jól megmutatta, hogy ma már egy RPG-hez is forradalmi ötletek kellenek ahhoz, hogy MÉG jó tudjon lenni (azaz ÚJ) tudjon lenni egy CRPG. Persze ehhez ma már kell egy igazán jó sztori és/vagy univerzium, és hát szép grafika, igényes zene, és kidolgozott, befejezett játék. Na ez egyik sincs meg a DL-ben: ezért hányunk tõle oly sokan, kik fenti játékokat szerettük (akár NWN, akár Morrowind). Még a Diablo2-nél is rosszabb, mert bár az már tényleg nem RPG, hanem hack'n'slash XP-vadászat, de ott legalább volt hangulat és kidolgozottság....
DB
Ja sajna ezt még nem tudtam kipróbálni mert hétvégén meghalódótt a tápom, de majd este cserélek. A bugos programokra visszatérve emlékszik valaki a pool of radiancere? na az mennyire szar volt, nem választhattál featet meg stb., de bizony én az a mazohista voltam aki végignyomta. Vagy ott van a sokkal jobb sorsra érdemes temple of elemental evil. Ha valamit korán adtak ki akkor ez iskolapéldája. És tök mindegy miért, persze, a kiadó a hibás de csak tudták mennyi idejük van rá. A szerencsétlen rajongók adtak ki hozzá patcheket. Mondjuk ez azt mutatja csak szeretik az rpg-ket, de ha a kiado nem lát benne fantáziát akkor ennyi. Az atari nevet itt jegyeztem meg örökre.
Milyen jó is ez a nosztalgiaroham 😊 hirtelen öregnek érzem magam. És most bevallom szégyenkezve, nekem a NWN sosem tetszett igazán pedig akartam szeretni. 3 edition d&d meg minden, de nem az igazi. A Morrowind tetszett, viszont amit még most is elõveszek az bizony a wizardry 8, a demise, a devil whiskey. Vajon miért a tápolós "rpg" vált a kedvencemmé. Régen rá se néztem volna másra egy baldur's gate vagy Planescape Torment mellett, és bár még mindig azt mondom a P:T a legjobb rpg, de talán az instant xp halmozás az azonnali örömszerzésével engem is megrontott. Én mindkét fajtának tudnék örülni. De ez a korszak hamarosan lezárul. És nem, ez a konzolos kotor a maga fénykardsuhogtatásával sem fogott meg, majd elsírtam magam amikor ezt a lineáris akármit a "legnagyobb" és egyéb jelzõkkel látták el a forumozók. A fiatalok már sosem ismernek meg igazi rpg-t. De remélem borúlátásomat megcáfolják a kijövõ játékok 😊
DB
En meg ugyan nem jatszottam vele, de allitolag a Morrowind egy nagyon jo szerepjatek!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az NWN abszolut nem hasonlit erre a jatekra a Morrowind-al ellentetben.
Most akkor ez a jatek egy RPG-nek indult, mint a fentiek, vagy egy ilyen gagyi verekedos valaminek, mint a diablo, meg a dungeon siege?
Mert nem ugyanaz a ket mufaj, de a velemenyek ketfelek.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Kb 2 perc volt a mutatvany.
Ja es nem toroltem le a jatekot, mert nem voltam olyan lama noob, mint steweee aki nem talalta meg a kulcsat a hidnak, ami kb nehany lepesre volt a hidtol a jobb oldali ajto mogotti pinceben. <#hehe>#hehe>
Foglalkozzal annak a jateknak a 10 perces vegigjatszasaval, ne velem oreg.
Menj oda fikazodni.
Az ajtobol kifutva dobas, majd ismet fedezekbe be az ajto moge.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
ami jakuzát illeti, megkérek mindenkit hogy ne reagáljon a hozzászólásaira, engem csak az általános jómodor tart vissza attól, hogy ne írjak neki szépeket,hajtogassa csak minden topicban a hülyeségét,ha nem válaszoltok rá, annál kevesebb felesleges hozzászólás foglalja a helyet
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
én tegnap kezdtem el a gamét,mitmondjak egy próbát megér,segithetnétek hogyan jutok be a várba vagy eggyátalán mit kell csinálni,leöltem már patkányokat,gonosz manókat,feketeruhás egyéneket is de hova tovább?
a tábortû<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>znél van egy pali azt velemkell csalni vagycsak ott áll egymagába?
a segitséget elõre is köszönöm.