2813
  • Jumpy
    na pl a szellemet hogy kell kiszabadítani??Honnan van a kard?
  • Jumpy
    Valaki segitsen már ki a 8 teleportos szobában mi a kombináció,vagy nektek is találomra sikerült?
    Beleőszülök...
    Silyc..nagy mákod volt ott a süllyedős oszlopoknál nekem sehogy sem jön össze :-(
  • lipiqe
    sylic: kutya legyek ha ertelek... :)
    kicsit megprobalom osszefoglalobban... mert nagyon nem ertjuk egymast:)
    tehat, shadow ruins, kell aktivalni 4 runat egy portalhoz.
    - talaltam egyet egy teremben, ahova ugy juthattam, hogy oszlopokon kellett ugralni, oldalrol pedig szobrok loktek le a verembe ha nem jo kombinacioban ugraltam. itt a padlon volt a runa.
    - talaltam egy masikat azutan, hogy kovettem a szellemetm, akit kiszabaditottam azutan, hogy megszereztem az ehhez szukseges kardot (athena chess). Ez ugy jelent meg, hogy a 8 teleportos szobaban leereszkedett a kis beallo resz kozeben es a tetejen volt a runa.
    - a harmadik egy olyan helyen volt, ahol egy hatalmas teremben (ahol korben felfele voltak kis kiugrok es errol lovoldozott+teleportalgatott egy monster) voltak aktivalhato teglak a falban, es minden aktivalt tegla leeresztett egy falreszt valahol. Igy fel tudtam ugralni es aktivalni a tetejen levo runat.

Hol a negyedik?... Es hogy lehet odajutni?...
    Mar annyit rohangatam fel-ala, hogy hihetetlen :((
    Nem tudom mit baltazok el :(
  • bree
    Oké, megpróbálom. Köszi!
  • sylic
    TOm nekem i sott volt a logban, de most az a ki ott repked az valkyria és mot kell vele dumcsiznod!! Figy menj el innen, majd portálal gyere vissza, mikor odaérsz az oltárhoz ments, majd nyomj uset, és várj , ha beakad megint töltsd vissza...
  • bree
    Már háromszor visszamentem, de semmi. Ami a legfurcsább, hogy a Quest Logban szerepel a küldi Valkyrától, mintha találkoztam volna vele, de a watcher továbbra sem enged be.
  • sylic
    Figy, több ilyen teleportos koválygós rész van, van 1 amikor a 3 kőszobornál kell a ládákban megkeresni a köveket minden kő uj teleportálgatós rész, majd életrekelteni a szobrot.., van az a elején a sima teleportos jobbra, annál a résznél, van a 8 teleportos szoba után, van a trükkös 2 shadow gates minotaurusz-király képes rész után, mind más egyik végén sem ugyan az a kapu.
  • sylic
    Igen, az is egy kisebb hiba, probálj elmenni a portálon majd vissza, tom szopás én menyit kovályogtam mire megtaláltam a oltárt :). Nah majd ujra odaméssz ujra tudod use-olni a oltárt és akkor várj türelemmel. Nekem ugy volt hogy nekem se jött, majd láttam fennt beakadt a fák közé, (elötte én is visszamente ezt olvastam máshol), most viszont nem mentem vissza hanem egy korábbi mentést töltöttem be pont egy 10 másodpercel elötte lévőt és akkor már nem akadt el.
  • sylic
    Ott már nem kell semmit csinalni.
  • xavier
    Annál a résznél vagyok amikor találtam egy fejet egy ládában.
    A fejnélüli monszta és a szellem kampó.Mögöttük van egy láda, gondolom abban van a térkép amit megkell szerezni...DE nem nyílik ki!

Vagy csinálni kell valamit?

köx
  • AS
    VAN Már végig játszás?
    Én inkább elöröl kezdem mert bénna lett a karakterem. melesleg a 1.2 pecs sem ártana pl térkép miat...
  • bree
    Voltam ott, leraktam a vért, de semmi.
    Fönt a távolban lebeg egy szárnyas valami, de nem akar közelebb jönni.
  • lipiqe
    na ide mar eljutottam...
    ez a lebego szigetes... toprengtem... ide elsore kijutottam.
    de itt nem jutottam semmire.
    orultem mikor megtalaltam itt a kaput es kijutottam
  • lipiqe
    szerintem akkor kerulok a lebego szigetekhez ha a jo kombinacioban megyek...
    De ott? ott hogy jutok a negyedik runahoz?...
    Bocs, h ennyi bejegyzes egy lama problemaja miatt, de kulfoldi forumokon se talaltam semmit :(
  • sylic
    Jah kell ? :D Nem töprengessz?
    FFBFFFF
  • lipiqe
    az okay... de mi a megfelelo kombinacio?... :)
    vagy honnan lehet megtunni?...
  • sylic
    Nem az a kicsi szoba ahol a 4 kép van a falon, és ha elöre mész mindig ugyanabba a kis szobába visz, arra kell menni. Ezt mondtam elsönek is. Itt van kisebb trükk, megfelelö számban kell elöre hátra menni a portálokban.
  • lipiqe
    nyah... jobbra... kiraly... arra gondolsz aki korul a shadow monsterek allnak? akinek a szobranal kell a kardot elhelyezni?
    ha igen, akkor azzal a helyseggel szembeni portal egy kicsi szobaba visz, ahol mindig 4 kep van a falon. vagy minotaurusz vagy egy ferfi karddal...
    vagy ugyanoda teleportalos alatt azt a helyet erted ahol egy rakat portal van korben? mert ott volt kozeben 1 runa. az mar meg van. az nem az amit keresek...
    xal, mi az a trukkos kombinacio??? :)
  • sylic
    Vagy nem oda kene kimennem a minotaurusz/kiraly kepektol? Erről nem ugrik be semmi:)
  • lipiqe
    az jo... onnan mindig egy csunya helyre kerulok...
    ahol lebegnek tok egyforma szigetek.
    2 portallal... onnan neha sikerul kijutnom 1 kapun...
    Vagy nem oda kene kimennem a minotaurusz/kiraly kepektol?
  • sylic
    A negyedik kérlek ott van mikor mész a királyhoz akkor ilyen szinnes jeleken kellet átugrálni. Ott van két gate, az egyik jobbra, a királyhoz lehettet menni, a másik balra, ez meg ugy néz ki mintha ugyanabba a szobába teleportál. Nah erre kell menni csak kicsit trükkös :) Megfelelő számban kell előre illetve hátra menni.
  • lipiqe
    Volt 1 ami egy teremben volt, ahol kozepen egy nagyobb epitmenyre ugy lehetett feljutni, h be kellett nyomkodni teglakat. Ugy feljutni es a tetejen volt a kapcsolo. Kozben oldalrol lovoldozott egy monster.
    Egy masik azutan lett meg, h a shadowsword-ot beraktam a szobor kezebe es leereszkedett a szobacska es a tetejen kellett aktivalni.
    A harmadik amit megszereztem egy helysegben volt, volt mellette ket lada. Ugralni kellett oszlopokon, h oda jussak...
    Hol a negyedik? :)
    HELP! :)
    Mar nem tom miota kovajgok mint egy........
  • sylic
    Ha elmondod melyik részek után vannak meg a runák segitek hol a negyedik , de igy hogy piros már nem emléxek :)
  • lipiqe
    Sziasztok...
    Hogyan lehet a 4. runat begyujteni a shadow ruinban?...
    A piros hianyzik meg. Sehogysem talalom :(((
    A ficko mar eltunt kozeprol miutan lekaszaboltam a 3 majmot aki korulotte ugralt.
  • sylic
    :)) mennyit szoptam én is azzal. Nem jöttem rá a trükkre de sikerül. Nekem ugy hogy mikor átmegyek a lordtól és akkor lépek rá a kapcsolóra akkor pont ugy jönnek fel a kövek hogy áttudjak menni. Ha beleesel a vizbe bezárodik a tulsó gate :(. De mi jön ezután , kellemes kis rész :)))
  • Jumpy
    nah beszivtam én ezt a shadowruint.
    Van egy terem tele savval(?) és 4 oszlop amint emelkednek süllyednek.Ahogy bemegyek, lenyomódik a kő, szemben megjelenik a shadow gate, ha nem mozdulok eégsz sokáig ott marad.
    De ha nekindulok a lötyinek rögvest eltünik...hogy lehet ott átjutni??
  • sylic
    Más is ajánl fel, pl Rianne stb.. de ez sokmindentől függ pl. mit választottál eddig..meg nagyobb küldik után ajánlgatnak..Miket csináltál meg eddig, Adriendaleben mindenhova betudtál menni? Engem visszaengedtek Fargroovba is..
  • sylic
    ez hülyeség :))
  • sylic
    Igen én ott tartok, de nem jacottam 3-4 napja, pótzhk :DD. Nah oda hogy bejuss el kell menned vale of ruinsba elötte és a srác vérét az oltárra kell tenned, majd meg kell várnod a messengert, aki nemsoká jön, (ö Valkyria) beszélsz vel majd mehecc a tomb of Soulsba.
  • sylic
    Én se találtam még meg a faszit.
  • sylic
    A runa mágja nem teleportálásra való, a körbe moon stone kell , moon bestaek adnak, nem vibrál, a menu nekem is 800, térkélpet ne keress majd tán a következő patchben, auto save nincs.., a városban meg el kell érni hogy kiengedjenek a városból :)
  • sylic
    Vidd Talendorba :)
  • BigiBoy
    Siker! De csak Celstial, Paladin és Monk rangokat ajánlanak fel itt is.
    Valaki ajánl majd mást is vagy ezek közül választhatok?

• BigiBoy
    Arindale felöl vagyok ott nem találtam csatornát
  • Jumpy
    Bigi nem tudsz a csatornán át visszamenni,a hol eredetileg bejutottál a játék kezdetén?
  • BigiBoy
    2 napja csak szenvedek.
    ha le vittem a kürtöt mi a faxot kell csinálni beszéltem mindenkivel voltam mindehol de semi változás.
    Fargrove-ba meg nem engednek be
  • Jumpy
    nem lehet hogy kell oda valami tárgy is ?
  • bree
    Be tudott valaki lépni a Tomb of Soulsba?
    Megvan a jelszóm, de a watchernek nem tudom mondani, mert nincs ilyen dialógus.
    A Quest listben továbbra is aktív. Kicsit mintha holtpontra jutottam volna. Négy relic megvan, Ellowyné hiányzik, de egyenlőre semmi támpont nincs.
  • xavier
    Én azt furcsálom a játékban hogy ha mentek vagy mentett állást töltök vissza,után tutira rám támadnak monszterek.
    Most 3 db 5 ös zombi csapatot számoltam fel nagy szenvedéssel.
    Ja és ízin játszok....Szerintem ez nagyon gáz.Ráadásul mögülem jönnek meg újra termelődnek.Ilyen a régi játékokban volt szokás.
  • pzs
    Na megoldottam , megvan a páncél csak tudja a faszom , hogy mit kezdjek vele