2813
-
G_ArchAngel #629 -
Sir Huba #628 Összebarkácsoltam egy túlélő A4-est, semmi új nincs rajt, csak a nagytérkép, a naga, meg a receptek, ha kell valakinek szedje nyugodtan.
Térképek -
mollee #627 A campfirék az uttól kicsit arrébb vannak, de elég sok látható az útról is. -
BKrisz79 #626 A campfire-ek hol vannak? Közvetlenül az út mentén vagy el kell kóborolni az útról. Tegnap Arindale-től visszmentem a Fargrove, Bone Fields elágazásig, de egy rohadt Campfire-t nem láttam :(. -
haxoror #625 Szar dolog kissebbségnek lenni :P
Egyébként ezen a csak-bal-kéz dolgon bukott meg annak idején a Nakatomi is, rengeteg embert annyira tud zavarni hogy inkább hagyják a francba a játékot ami végülis mindenkinek szar, kevés eladott példány = szar support
Részemről jegelem a gamét amig egy igazi pecs kijön hozzá mert ez így csak szenvedés, rengeteg a bug... -
sylic #624 Az hiányzik amelyik egy teremben van és fel kell mászni egy négyzet éptímény tetejére és ott a runa (nekem ez lett meg elsőnek, vagy jobbra kell elmenned a teleportba, ami a folyosón van , ide teleportál egy egy rész végén vissza, vagy ott tovább egyenesen, kiesett ez a rész már :) ), illetve az amikor a jeles résznél (az elején lévő) átugrálva balra kell menni a teleporton (nem jobbra a lordhoz). Kicsit trükkös... -
sylic #623 Nem vágnak le! Engem csak a sok kis gagyi ellen idegel, és jönnek utánam, mikor jöhetnének a 500E dobáló enemik,de az ritka, erre patkány etc... -
sylic #622 Majd leirod picit részletesebben segítek.. nagyon komoly rész a nagával együtt :) Nagyon bejött nekem mindkettő főleg a Shadow!
Jumpy ne aggodj én lépem a szintet, úgy hogy észre sem veszem, lvl 25- ön vagyok, most a Tomb of Soulsba vagyok. -
6tila #621 Köszi, az infót... jó a sok xp, de ha levégnak, akkor bukta a sok xp... sok kicsi sokra megy, de ha egy nagy elszáll... -
Errtu #620 mollee/ köszi, megpróbálom.:-) -
mollee #619 A beállításokba van valami ilyesmi hogy random monster vagy valami ilyesmi, azt vedd visszább és akkor nem fognak annyian jönni, de hidd el az a jó hogy ha jönnek és nincs megállás. Sok sok xp -
pzs #618 Sziasztok megint
Valaki help pls
Bementem a shadow ruinba , ott csak 2 db ruát találok meg.
1 ott volt ahol a 3 db kőszobor állt, utána megkerestem a kardot kiszabadítottam a lovagot az megint elment a picsába , utána mentem , ott volt még 1 runa , de az ajtón lévő másik 2 db runa még ötletem sincs hol lehet.
pls help mert már nagyon ott vagyok ,hogy feladom a picsába.
thx előre is
-
6tila #617 Nekem csak 1 kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban... Még csak most kezdem vele játszani , még szinte most mentem be a kiindulási pontról, az erdőből a hátsó kapun az első épültben, már összezártam a kis hidacskát...
A gondom az lenne , hogy valahogy ki lehet kapcsolni ezt a flusztráló inváziót, amit művelnek ezek az ellenfelek... látszólag kitakarítok egy területet, nekiülök egy ládának, és mire felállok már hemzsegnek körülöttem, pakolgatom a felszerelések között, és közben szétmarnak háturlól... van erre megoldás , vagy meg kell szokni , hogy nincs megállás???
Amúgy jó a játék, tetszik az új fejlesztési rendszer... nálam nem is fagy. (még eddig) -
Jumpy #616 ez kimaradt az előzőből,gyerekek a csajszi hol bujkál?MEgvolt a naga templom, most mit tegyek?Hová menjek?Már elfelejtettem, hogy a csajok mit magyaráztak :-(
Ez abaj, elmondják a questet,utánamár csak magát az lehet visszanézni, ahozzáadott infot nem.Milyen jó volt pár játékban,aholki naplód volt, és elolvashattad bármikor a teljes párbeszédet..
haj..haj.. -
Jumpy #615 Egen..furcsa volt, hogy druida páncélokat akart mindenáron rámsózni..
De lepattintottam.
SOk..xp..sok xp..a 13.ikhoz még több kell -
sylic #614 Menj addig másfele, majd később visszajössz... -
sylic #613 Én bejelöltem a mapon egy csomó campfiret, de sajnos már csak adriandel után jóval :( -
sylic #612 A kandalóknál nem lehet, campfiret keress, van sok helyen. -
BKrisz79 #611 Senki nem tud segíteni nekem, hogy miért nem tudok pihenni egyetlen kandallónál sem és miért nincs tűz a kandallókban csak narancssárga fény. Shiftre nem jön be semmi nekem. Campfire-t meg nem találok Fargrove és Arindale között :( -
#610 Grimlock amúgy nem rúnamágus, hanem druida :) De amúgy grat.
Én meg trickster lettem, de nincs se alchemy, se steal skillem :(
Rohadt sok XP kell a level 9-hez!
DB -
sylic #609 Grat! -
Jumpy #608 Igen!Végre működik a rúnamágiám is.Bár a gatyám ráfizettem,legalább 55 ezer aranyba kerültek a rúnák,meg a varázslatok :-)
Akit érdekel és még nem tudja.
Fargrove-ból déli kapaun ki,irány kelet.Az elágazásnál észak, a tóig,és nyugatról megkerültem és észak felé tartva egy toronyban megtaláltam aGrymlock nevű rúnamágust.Tőle lehet vásárolni rúnákat, és a rúnamágiát.
Működése: varázslat megvesz (hasonló mint a celestiálmágia) és varázslatnál fel van tüntetve,melyik rúnából mennyi mana(?) kel az elvarázslásához.Mivel mindegyik rúnakő 100 manát tárol, igy értelemszerűen amelyikből 300-at kér,abból 3-at kell vásárolni.
Na megyek tesztelni megérte e a pénzt... -
sylic #607 A karos rész a legkönyebb a Naga templomban :) -
Senas #606 Köszi Jumpy kipróbálom. -
#605 voltam :
FIGHTER - BUDOKA volt a felajánlás
most vagyok :
CELESTIAL - MONK a felajánlás a Tigrisesnél
-
Jumpy #604 Bigi
mire gondolsz?Szerintem Arindale..temple of tiger, de előtte még Fargrove temple of dragon..(de ez nem bizti,de nekem igy volt) -
#603 Szerintem nagyon Diablo 2és az jó szerintem -
Jumpy #602 Senas..
Hát Fargroveban ugye elvileg a Slumsban kapod meg a csajtól a küldetést.Ahogy kijössz a boltból és le a lépcsőn az utca végében van a ház.Abban vana térkép bent.
EZT a Fargrove gondot nem értem, én x idő mulv mentem vissza és bejutottam simán, épp az volt gyanús hogy sehol egy őrszem, a fogda zárva.Igy besétáltam a palotába, ahol is............................................................
de nem lövöm le a poént.
Na a varázsló tornya...Lordok háza, ott közli az őr hogy majd reggel menj be.
Én a temple of tigerbe mentem, ott mondta a fickó hogy kéne segiteni egy csajnak, aki a fogadóban tanyázott, miután a path of tigert elfogadtam.
A csajmesél egy páncélról, ekkor visszatérsz a lordok házába, emlited z őröknek a páncélt, beengednek a főmuftihoz, ahol ne add fel a csajt, hanem vagy a mellette állóc fickóra tereled a zót, hogy ő a gyanús, vag ypedig megkéred hogy az ő háza segitsenneked uatásban...aztán ki kell állnod egy próát, megtalálnod a páncélt,kapsz a főmuftitól egy tükröt, és azzal besétálsz a toronyba.
Valamit kihagytam volna? -
#601 Hi! még mindig nem adtam fel a szamuráj cuccot ki ajánlja fel és hol? -
Senas #600 Valaki segítsen!
Van egy pár problémám:
- Elmentem Emmindor tornyához, de nem tudok bejutni mert nincs hozzá cuccom. Hol szerezhetem be?
- Nem tudok visszamenni Fargove-ba, mert egy fazon valami kaptiányva hivatkozva nem enged be.
- Még az elején Fargrove-ban próbáltam megkeresni a Custard Mansion-t meg a Treasure Map-et de sehol fem találtam. (Rogue küldetés asszem)
-
Jumpy #599 jaj,bocsánat..de már rájöttem közben.
PZS
hát ha jól emlékszem a bejárattól jobbra van egy kar a falon, azt meghúzod és szétnyilik a fedél..alatta ott a Sigil..nekem spec. nem volt meg a gázmaszkom tehát kissé érdekes volt megszreznem,de 2 újraéledés árán sikerült. -
pzs #598 Az egyik oszlopon van 1 kéz alakú kapcsoló , az megnyomod és szemben kinyilik 1 titkos hely ott van 1 kar és azt kell meghúzni , de cserébe ird már le a sigil , hogy nyilik ki
sok sikert
-
#597 oks :P -
mollee #596 Próbálgatással meg fórumolvasással .
Én is itt olvastam -
#595 thx, mar minden megvolt, amit leirtal, a karok sorrendjet nem tudtam. tenyleg, egyebkent azt honnan lehetett vagni ? probalgatas? -
Thanatos #594 a balkezeség az jó, végre revans a sok köcsög jobbkezesen -
Braveheart #593 Na akkor mondom mi nem tetszik a játékban.
Miért balkezes mindenki?
Miért tölt ilyen lassan?
Miért ilyen topa a karakterek animációja? (pl futás-megállás)
Miért fagy ki 5 percenként szabálytalan művelettel?
(ezek költői kérdések)
És mi tetszett? A Menü meg a zene.
Összhatás: 4/10
Ja és ez persze magánvélemény. Adjanak ki hozzá egy 4. cd-t patchel és akkor újra megnézem.
-
BKrisz79 #592 Tegnap kaptam némi segítséget, de nem igazán megy a dolog. Még az elején vagyok. Arindalebe mentem a varázslóval beszélni aki a toronyban van. Be akartam menni a Hall of Fame -be, de nem tudok (vki mondta várjak reggelig miután beszéltem mindenkivel). Egyszerűen nem tudok nappalt varázsolni. Campfire-t sehol nem találok. A fogadóban béreltem szobát, gondoltam megpihenek. Azt írta vki, hogy kandallónál shift és pihenni tudok, de nekem nem műxik. Az is fura, hogy a kandallók nagyrészéből narancssárga fény szűrődik ki, mintha égne, de tök üres. Sehol semelyik kandallónál nem tudok pihenni Arindale-be. Ezenkívül, már vagy 4-5 órája játszok vele, de így az idő eltelésével sem vált nappalra.
Tud vki vmi gyógyírt? Előre is thnx -
sylic #591 HA jól emlésem Minas Taw az ember.. Forbidden Landson van. Majd utána Sir Fallennel kell dumcsiznod, ö is ott van nemmessze.
A runák azok nem használhatóak , hanem vannak ilyen kövek amikhez meghatározott tipusú és mennyiségű runa kell.., és azzal lehet varázsolni. -
mollee #590 Jonny- A bal oldalon a 2., a jobb oldalon az 1. kar( vagy fordítva). De előtte menj be a másik ajtón, és menj addig, amig nem találsz egy követ a földön a 3 szarkofág környékén, amit meg tudsz mozdítani(jelzi, ha mozgathatod), majd irány vissza és a szarkofágok mellett kinyílik egy titkos terem, ahol van egy láda+ egy rúd. Vedd fel és úgy menj a 4 karos terembe, majd onnan tovább. Figyelj a titkos ajtókra, van néhány, figyeld a falakon a nyomógombokat, ha ben t vagy egy teremben. A víz alatt is ússz néha, mert vannak víz alatti alagutak. Ott lesz majd egy másik rúd.