2813
-
xavier #749 Az elf szamurájos küldiben levágtam mindenkit, gyereket kiszabadítottam.
Utánam it kéne csinálnom? Valami páncélt kellene megtalálnom ,igaz?
Az hol lehet mert már átnéztem minden....
-
Sir Huba #748 Senas...
Te hol találtad meg azt az embert, akit el kell intézni, hogy Marauder lehessek??
Halálba kerestem már, de sehol sincs.
Segíts plíz.. -
#747 Ja jó, nem szóltam, azért valamivel feltűnőbbé is tehették volna...
Bakker így elakadni :DDDDD
Na mind1 legalább már lvl 5 vagyok a sok mászkálástól :D -
#746 Na igen, ennek a helyére lennék kíváncsi... Van vmi sewer bridge key-em is, de nem tudom hova való. -
bree #745 Ahol a goblinok felhúzták a hidat, ott van egy kapcsoló...
Azzal kiengedheted a hidat. -
#744 Na én már az elején elakadtam...
A csatornában vagyok, és a goblinok felhúztak egy hidat, ami mögött árgus szemekkel figyelnek+lőnek is. két oldalt tudok lemenni, az egyik helyen találtam egy kulcsot, a másik helyen pedig a kulccsal nyitható ajtók vannak, de csak ládák vannak belül, továbbmenni nem lehet. Van egy kar is, ami nem úgy tűnik, hogy csinálna bármit is. -
Jumpy #743 Senas vagy küldd át a mentésedet ha még nem csináltad meg..hátha nálam sikerül. -
bree #742 Ha a Lord küldetésre gondolsz, akkor nem kell egy hadsereget levágnod. Egy főkolompos meg három kísérője az egész. Ha a vért ráraktad az oltárra és nem jelent meg a szárnyas hírvivő, akkor bajban vagy, ahogy én is. Ez egy bug. -
pzs #741 Ha már ilyen sok válasz érkezett feltennék még pár kérdést :)))
Vale of ruin pajzs megvan , a vért beraktam középre most fel ként valakit támasztanom azt , hogyan kell ? Meg szintén vale of ruinba valami armyt kéne megtalálnom , de sehol senki
help pls
thx előre is
-
pzs #740 Na sziasztok
Köv kérdésem lenne :Tomb of soul-ba hogyan kell bejutni ?
thx ha valaki leírja
-
Senas #739 OK...akkor ez nálam programhiba.
Jó mozizást... -
Thanatos #738 miért érne végéhez? simán lehetne még 7-8-9 is ha lucas nem makacskodna :P -
Jumpy #737 de lehet hogy a csaj előtt kell Grymlockot felkeresni
De engem nem érdekel, két óra múlva útra kelek egy messzi-messzi galaxisba, és egy 28 éve elkezdődött legenda végéhez ér.
Az Erő legyen veletek!
-
Jumpy #736 Molle
Na az szép kör lesz :-)
Skuldoonból délnyugat felé kimész, jobbra fordulsz arra tartva elérsz egy toronyhoz ott lesz egy csajszi ,ő mesél majd egy Grymlock nevű fickóról..majd a Dire lake mellett kicsit északnyugatra van Grymlock a tornyában, ő is mesél..
ezután irány le délesdélre, ahol van egy kis korcs egy oltárnál ott totem megszerez, vissza Grymlock tornyán túlra, ahol a beszélő fa vaan, totem bemutat,átenged, út végén tón átúsz, szigeten shadowcrystal megszerez, és mehetsz a vale of ruinsba ahol átjáró nyilik a shadow ruinsba..belépsz
és isten hozott a szivások templomában.ááááááá
Senas--
hogy én mit irtam egy dolog,de a nő közli hogy down of the street, na most mivel sok utca nincs...sok helyen nem találhatod meg
-
Senas #735 Jumpy!
Te azt írtad nekem, hogy: "Ahogy kijössz a boltból és le a lépcsőn az utca végében van a ház. Abban van a térkép bent."
Nos én kimentem a boltból (egy balkonon vagyok), lemegyek a lépcsőkön, eljutok egy T-elágazáshoz, egyenesen tovább egy zsákutcába. Ott van az ajtó egy beugróban (egyébként elég ha leugrok a balkonról és ugyanide jutok), csakhogy ez nem nyílik. De nem csak egyszerűen nem nyílik, hanem nincs is interaktivitás (tehát ki sem ír a program semmit, mintha fal lenne ott), így a SHIFT gomb sem csinál lemmit.
Egy másik ajtó a negyedben (Exotic Door) meg három lezárt rácshoz vezet (nincs hozzájuk kulcsom).
Na most akkor mi van? Szeretnék a karakteremből Huntert csinálni mert kell a Scout skill, hogy utána Budoka legyen. Már nagyon idegesít. -
mollee #734 Sajan ebben nem tudok segíteni mert én nem ilyen irányba oriántálódtam és így nem is kerestem ilyeneket.
Jumpy- Ha kijöttem a nega templomból akkor hova kell mennem, mert fogalma sincs? Tudsz nekem ebben segíteni? -
Jumpy #733 Könyörögm árulja már el valaki a 8 gates teremben a kombinációt,e gyszerűen két napja szopok vele, és nem vagyok képes rájönni, már kezd a tököm tele lenni vele!
Meg a hülye átugrálós szakasszal is, mindig beszivom :-(
Kezd el menni kedvem ajátéktól :-( pedig nagyin tetszik,de legalább valami utalás lenne a nagy teremre a kapuk kombinációjára, dehát az sincs... -
Senas #732 Köszi.
Igen. Elvittem a kürtöt Talendorba és így már bejutottam Fargrove-ba.
De még mindig nem találom a Custard Mansiont és a Treasure Map-ot. Hol a fenében van. Egyáltalán a tolvajnegyedben van? Van egy ajtó ahogy kijövöd Deliah Iron-tól és leugrok a balkonról (de ez nem interaktív), meg van egy Exotic Door (ezen be tudok menni, de bent beleütközök három rácsos ajtóba amihez kulcs kell). -
mollee #731 Végeztem a nagás résszel visszamentem Vartugghoz majd asszongya hogy keressem meg a srácnak(akit kiszabadítottam) az apját és kössek vele szövetséget, de sehol nem találom. Hol kéne lennie?
meg menjek el a Vale of Ruinba, de hogy hogy kell elmenni oda azt csak egy druida tudja de én eggyet se ismerek ő hol van? -
mollee #730 Szerintem a kürtöt el kell vinned talendorba és utána majd beengednek a városba.
Vagyis én ilyen sorrendben csináltam és simán beengedtek -
bree #729 Szégyen a fejemnek...
Ezek szerint rosszul emlékeztem. Pedig szerintem jó úton jársz. A rövid folyosóról ki kell dobnia arra a "túlvilági" helyre. Onnan kell tovább menni. -
Senas #728 Van ott négy nagy terem. Mindegyikben vannak kicsi fülkék (ha jól emlékszem hat darab). Némelyekből ellenségek jönnek (idéződnek), némelyekben ládák vannak. Na ezeknek a ládáknak valamelyikében vannak a rúnakövek (minden nagy teremben egy), amiket a középen lévő ketrec körül lévő rúnahelyekre kell tenni. Ekkor a ketrec felmegy, és távolabb kinyílik egy ajtó.
Jó játékot... -
#727 Keresgeld a ladakban a runakoveket. -
#726 Ha valaki végzett a várossal mit érdemesebb csinálni, megkeresni a király lányát északon vagy elmenn azért a sárkányos küldiért? és a városi teleportot hogy lehet beüzemelni és hova visz ? -
Jumpy #725 Bree
rosszul emlékszel ...az megint visszadob az egyik lebegő szigetre :-( -
xavier #724 Az elf bárorság brpóbán mit kéne csinálni?
eljutottam egy nagy rácshoz ami valami runákkal nyílna..
Ráadásul van egy banshee is akit nem lehet kinyírni meg egy rakás szellem..
köx -
bree #723 Ne a kőkapun menj be, hanem a teleporton, ami a kőkapuval van. Ha jól emlékszem... -
Jumpy #722 Bree óh a francba,tutin nem,mert a kőkapu már megjárt helyre visz -
Senas #721 Nahát...
Fragrove-ba továbbra sem jutok be! Egy szem őr elzava a fenébe, mondván:
'Fargrove kapui zárva, Okatta kapitány parancsára!'
- Pedig beszélnem kéne egy csajszival a fogadóban,
- át kell adnom Aleister levelét Lord Davenmornak
- na meg még mindig meg kell találnom a Custard Mansiont és a Treasure Map-ot.
A páncélt megszereztem és leszállítottam, a kürtöt megmutattam a varázslónak, loptam sárkánytojást és visszamentem a Tigris klánhoz. Csak az a baj, hogy ahhoz hogy Budoka legyek kell a scout skill. Tehát vissza kellene menne Fargrove-ba, hogy Hunter lehessek (alapban Rogue a karakterem egy kis Fighter, Marauder beütéssel - kétkezes harc RULEZ).
Szóval valaki segítsen már, hogy miért van ez? -
bree #720 Jó helyen voltál...
Ha jól emlékszem, a kőkapus helységben ne a kőkapun menj be, hanem az ott lévő teleporton. Remélem, nem mondok hülyeséget. -
Jumpy #719 Na most a fejszés-kardos kombinációban engem kidobott a semmiben lebegő platformokra....ahol megint kezdődött a csiki-csuki a szigetenkénti két gateval...
aztán ha eljutok egy kapuig..ami kőkapu...aakkor meg egy már megjárt terembe visz...nem a lebegő szigetekre kell kijutni a képes folyosóról?? -
#718 Bocs le lehet nyomni :) csak úgy látom itt minden szörnyet addig kell ügyeskedni míg be nem akad valahova és onnantól mindegy milyen speciális képessége van...
Halottátok hogy szerepjátékos szúrta le azt a roma srácot ???
Na megint negatívan megyünk be a köztudatba... -
#717 Elárulná nekem valaki hogy a katakombában a templom alatt azt a fejetlen lényt és a démonszerű bikát lent lehet e egyáltalán sebezni, mert már rég püfölöm de semmi hatása...ha esetleg számít valamit tűz staffom van. -
bree #716 Ott próbálkozni kell. Ha ráérzel, nem olyan nehéz.
Ajánlom, hogy írd le, melyik kar melyik pallókra hat.
Ha jól emlékszem, 2-3, 1, 2-4, 1-3 a sorrend, de arra már nem emlékszem, hogy honnan számítva. Úgy csináld, hogy az utolsó három legyen lent és végül azt a kart húzd meg, amelyik csak az első pallót működteti. -
mollee #715 hali!
Kéne egy kis segítség! A nagás templomba van egy rész ahol a falon van négy kar és ha meghúzom őket akkor lejönn négy palló. namost milyen sorrendben kell őket meghúzni? elég sokféle variációt próbáltam, de egyszer sem jött le mind a 4 palló átugrani meg nem tudom.
Thx -
#714 valaki mondja már meg mit számít ez a penality.
Felvehetem a heavy cuccokat is de mi benne a büntetés azon kívül hogy a képen megjelenik.
Ja hogy kell leölni azt a feletlen manust? Mert mintha nem sebződne... -
sylic #713 A vizes szoba végén van! Szal keress mákot :)) Amugy nekem ugy többször is sikerült... -
bree #712 Így tettem. 27 alkalommal próbáltam újra, mindig beakadt a nyomorult. -
bree #711 Ha jól emlékszem, a kardot a süllyedős platformos terem után lévő sakkszerűség teljesítése után veheted el. -
bree #710 Átugrálsz a rúnákon és nem jobbra mész (a nyolc teleportú terem), hanem balra. Itt egy olyan folyosóra jutsz, ahol két teleport van és bármelyiken mész be, látszólag ugyanoda kerülsz. De ha a falon lévő képeket megnézed, nem ugyanazok.
Van egy olyan, hogy két fejszés kép és van egy olyan, hogy egy fejszés, egy kardos. Az utóbbit próbáld követni és helyben vagy.