Dungeon Lords

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ááá megvan nah...
szal aki még itt tart:
1. seer augustus elött a mágus körül lebegõ gyertyákat shift-el felszedni, a 4 sarokba shift-el letenni
2. mágus kinyirni, beszélni augustus-al
3. vissza a templomba, duma paulussal (celestinre katt)
4. duma celestinnel és megvana kulcs a katakombákba

jeee végre ! 😊

csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...

hát nem jutok 1röl a 2re...
a templomban seer paulus nem vezet sehova, csak dumál, meg üzletel, pedig adományoztam is
mit tudok még csinálni ezen kivül?
a tolvaj céh kész, a katedral, map megvan, tovább semmi
örült csoti varázslót nem tom megölni (sebezni se, valami gyertyákat magyaráz a másik), ez az út is zsákucca

mindenkivel dumáltam mindenröl, de semmi, kezd a t*k*m tele lenni...

http://geocities.com/lineage2lord/
na itt vannak mapok meg egyébb help. Naga templom is van bár nekem nem volt rá szükségem...
Az én problémámra is tudna valaki válaszolni?
Szal én szamurai szeretnék lenni de nem ajálja fel sem a way of dragonos sem a way of tigeres faszi.
Fighter- és azóta knight vagyok- meg már megkaptam a lord-os küldit is.
Way of dragon küldi is meg tiger is készen van akkor miért nem?
skulldoontól keletre a völgy végében van teleport
kell Naga templom map angol bejegyzésekkel?
Ugy erzem eddig birtam...
Annak ellenere, h teljesen bugos es nincs map nyomtam egy darabig 😊
De a naga templom betett nekem.
Ez mar sok. tobb mint fel ora bolyongas utan mar nem tudtam merre vagyok :8
Foleg, hogy 4-5 elagazasnal mondtam, h ezt megjegyzem, erre is elnezek...
Majd ha lesz map folytatom...
Szerintem a szellemet nehezebb volt kinyirni mint a pasit 😊 Azóta már nem sok vizet kavar.

elég király volt az fejnélküli hapsi 😄
kinyitom a ládát ott ott egy fej benne 😄 mejd elõugrik egy majdnem nálam 2x nagyobb test 😄

Jó fele haladsz 😊 Beszélj a fontosabb emberekkel még1x, már nem emléxem de kb. az után adta nekem is..

fent van az 1.1-es patch :S és ugyanugy semmi
nem tom ennek van e köze hozzá de kinyírtam vmi fejnélküli manuszt meg egy szellemt.
a papnût továbbra se találom.
H én egy harcos vok akkor a komponensekre szükségem lesz?

A kulcsot The Celestine adja. Ö hozzá Seer Paulus vezet el.(Ugyanabban az épületben van) Amugy Celestinénél miden kérdést hallgassatok meg, mert elég bugos.

Cassell! Mire megtaláltam a moonbeasteket 😄D Amugy csak az a 3 portál van?
A tûzsárkányok meg nagyon erösek még nekem, mondjuk egyet kinyirtam már, de mikor öten rámrontanak... (12 szint)

Aloha!
Még mindig az az 1 kérdésem van:Skuldoom-ban van portal vagy nincs és ne is keressek akkor?Mondjuk meglepne ha lenne mert faltól falig átnyálaztam a cityt és sehun sámli de lehet én voltam vakegér😊
wedge31
Megtalálta már valaki a rianne nevü mágust?/arcane céhhez való küldetés/

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok
A ki a városban van elakadva annak javaslom , hogy rakja fel az 1.1 patch-et mert az nekem segített a továbbjutásban.
üdv

Jelenleg 7-es szintû vagyok de az elejét elcsesztem mert folyton meghaltam és az xp-nek is annyi lett.

szintén....
bent a templomnál én csak az apotekában találkoztam nõvel, a templomos fickó meg csak üzletelni akar, pedig mindenrõl beszéltem vele (vmi levelet is megmutattam neki) meg egy csajt mentettem meg, aki a sisterhoodba akar beszervezni

vmi katedra térkép megvan a tolvaj negyedben azzal mit csináljak?
bár amig a városból nem jutok ki, gondolom mindegy...

szal hol kapom meg a katakomba kulcsot? (a templom megvan, meg a katakomba bejárat is...)

tényleg ki hányas szintû? meddig lehet fejlõdni?

végigbeszéltem vele mindent de nem vezet sehova😞

azzal férfival kell beszélned, hogy vigyen a nõhöz, aki a templomban van...

http://gaborszantai.co.uk/

még egy kérdés az elsõ városból hogy lehet kijutni vagy vmi?.
Láttam hogy itt írtátok hogy a templom negyedben a sírkertbe kéne bemeni miután vmi nõ ad egy kulcsot .
Hol van ez a nõ? A templomban már voltam és ott egy férfi van aki nem ad semmit.
A fogdából kiváltottam vmi tolvajt az nekem most jó ?😄

Üdv!
Ha én egy nõci harcost kezdtem akkor a komponensekre (állat testrészek, porok, növények stb..) -re nincs szükségem ugye ? Szóval nyugodtan eladhatom?
A multit próbálta már vki?

Igen, az 😊

üdv..az elfeknél a próbán, a 3. teremben mit kell csinálni, lobognak a tüzek vigan, vannak kis medencék, és pár tucat szellem a nyakamban.
Ez lenne a lentebb emlitett tûzlabdás rész?Ahol bátran irtani kell?
Bocsika!
Nem néztem meg nagyban... mekkora láma vagyok ... 😄DD

Köszi mindkettötöknek!
Amugy ezt a térképet ismerem , benne van a terrmap könyvtárban is. De pl. hol van rajta fargroove ? 😊

Methylisocloro
#261 hapi:
Na itt a térkép:
http://photobucket.com/albums/v647/skacre/?action=view¤t=RoadMap1024v4.jpg

Mondom:Moonstone amit a moonbeastek dobnak.Lelõhelyük ismeretlen😊
Na komolyra fordítva a szót Ariandale tól kell északra menni lesz ott egy nagy tó benne 2 sziget.A nagyobbik patkó formájú oda kell beúszni de a bejárata túlfelõl lesz kiszállsz a vízbõl és hármasával ott figyelnek😊
Cassel!
A portálokhoz mi kell ? jó lenne nekem is beüzemelni..

Aloha!
Van Skulldoon-ban teleport?, mert fél órája bolyongok és nem találom, a többi városban meg van.
Hi all!
Nem tudtok valami térképet? Nagyon kéne már!. Kint vagyok a szabadban és csak össze vissza bóklászok, mert ugye az ösvényeknek végük van. Véletlen akadtam rá pl. a knight küldetéshez lévõ emberre is (jó, tudtam merre van kb.), arra a helyre is ahova kell vinni a kürtöt, illetve egy kis táborra is ahol egy faszi elküldött a fargrove inn-be (itt meghaltam rest közben, ressurectnél ugye elveszi az xp-m ami 700E volt, most meg nem tom hol volt).
Spoiler !!
A shirnéhez meg kb. 10 kis gyertya kell, egyet már helyére tettem 😊 szóval celestial order odébb van 😊)

Az utóbbiakhoz vissza kell térni többször, de térkép hiányában csak bolyongok ide oda majd az utat ahonnan jöttem, azt is nehéz megtalálni...elég gáz igy 😞 Amugy bejön a gamma.

Huh ez azert khm...

Olvastam a kulfoldi forumon, az egyik keszito irta, hogy annyi annyi bugot kell javitaniuk jatektechnikailag hogy azok elveznek elsobbseget. Ugyanez igaz az automap funkciora is.

Hat en nemtom, de az tuti h amig ez a 2 dolog nem kerul be normalisan el se kezdek jatszani, szal tolem javithatnak annyi bugot amennyit nem szegyellnek...
1., Beszél fehérruhás papnõvel (Templom negyed)
2., Kapott kulccsal be a katakombákba, megölni nagyszörny, jelszót mond nagyszájnak, kürtöt elhoz
3., Vissza papnõ, kap levél
4., Levelet visz varázslónak, varázsló ad engedélyt belépni palotába
5., Palotában beszél várúrral, emeleten beszél a hölggyel
6., Beszél kocsmároslány, vissza palota, beszél úr, kap engedély
7., Õrnek mutat engedély, kilép kapun...

http://gaborszantai.co.uk/

Goliath
Szóval senki nem tudja megmondani, hogy a várból hogy lehet kiszabadulni a kapukon át? Mit kéne kezdeni a kislány questjével??

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Methylisocloro
Az attól függ hogy mit értesz a legjobb szerepjáték alatt <#wink>
Ez egy akció/combat crpg, de szó szerint, itt aztán harcolni kell ezerrel. Egyfolytában mozogni, combo-kat használni. Én mindenesetre nagyon élvezem amikor a szoba egyik végébõl 5 zöld massza jön a másik végébõl meg 5 goblin a wylvan mágusom meg szétcsap köztük a botjával: ROOOHAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!! 😄
Én a Diabló óta nem szórakoztam ilyen jól, ráadásul ez full 3D. A harcot jobb híján a Gothic-hoz tudnám hasonlitani: 3rd person nézet stb de azért eléggé más.

Nem, de mostmár nincs ott hogy face, hair, stb. csak üres, fekete téglalapok, nyilakkal a végén <#buck>

Hi!

Az uj peccsel lehet vegre a karakter kinezetet valtoztatni az elejen?
Goliath
Sziasztok!
Egy láma kérdés!!
Hogyan lehet kijutni a városból? Ugye a várúr lányát kéne megtalálni...

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Köszi, igy jo lett, bár közbe felraktam a atchet is.
Valami normális térképet tud valaki?

!Szpojler!

sztem töltsd vissza, mert kellene lennie egy evil varázslónak, aki megtámadja Elimdort, de õt a kürttel el lehet távolítani.
ha ez megvolt, akkor menj el a lifttõl, majd vissza rá. engem fel nem vitt ugyanígy, de aztán végül csak beindult.

Üdv!

Már egy ideje játszogatok ezzel a játékkal és elakadtam.
Ott tartok hogy a mágikus kürtöt elvittem a elf faluba a mágusmesternek, Elimdornak, jol is ment minden, felmentem a toronyba lezajlottak a beszédek, de utánna a lift nemvisz le. Ez most mi? bug vagy valami gombot kellene megnyomni vhol? a mágussal nemlehet már mit beszélni. Segitsetek légyszi ha volt már ott valaki hogy ment onnan ki?

Összeségében mit szóltok a játékhoz érdemes letölteni??? A legjobb szerepjátékhoz viszonyítva ez milyen???
1. van ember, elf, törpe, meg még pár új: Urgoth (nagybrutállat), Wylvan (farkasember), Zaur (gyíkember), Thrall (kisbrutállat, de inkább tolvaj😛)
2. hát sokfajta... indulánsál 4 közül választhatsz (a szokásos harcos-mágus-pap-tolvaj), késõbb lehet 2 szinten specializálódni. De összesen 5 kasztod lehet a játék folyamán, és az összes bónuszai beszámítanak, nem csak az aktuális.

3. Ez igaz. 😊))
Van Arcane, Celestial, Rune és Nether.
A varázslat sem a megszokott módon megy ebben a játékban.
Arcane varázslatok könyvekben vannak, de ahány könyvet vettél/találtál, annyiszor lõheted el az adott varázslatot. Ha ellõtted újragenerálódik idõ alatt (ez függ a varázslat szintjétõl pl.)
Celestial-ok elég furák, még teljesen nem mélyültem beléjük, de ezeknek saját manájuk van, és abból varázsolhatsz.. Minden varázslatnak saját manakészlet, ami regenerálódik.. Vagy vmi ilyesmi😄

Nether varázslatok nem generálódnak újra, õket csinálni kell. Pl. patkányfarok+csonttörmelékbõl tudsz patkányt idézni. Recepteket keress a neten (volt itt lentebb egy jó link).
Rune varázslatok is hasonlóak a netherhez, csak itt rúnákból rakod össze a varázslatokat.

Mindegyik iskolában vannak támadó és védõ varázslatok is, igazából idézésekre a nether megy rá, Celestial meg fõleg a gyógyítgatásra, idõlassításra, ilyesmikre😊
Term. a legnagyobbat sebzõ varázslatok (eddig) az Arcane-ben vannak.

Akarom mondani: Nem, az ellen nem véd... <#crazya>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

1. A fajok: ember, elf, urgoth (gyakorlatilag: ork), törpe, wylvan (ez vmi macskaféle nép, azt hiszem), zaur (ez meg gyíkféle) és thrall.
2. harcos, pap (adept), mágus, tolvaj. Max. 2 fõkasztod lehet, egy-egy specializációval, illetve egy "advanced" kasztod, magasabb szinten.
3. Celestine: papi mágia; Rune: adja magát; Arcane: a szokásos varázsló hóbelebanc <#buck>, illetve Nether= nekromancia.

Amúgy ha tudsz angolul, akkor itt olvasgathatsz kedvedre.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Nem. Csupán apróbb javításokat eszközöl, ángilusul tudóknak itt van leírva, hogy pontosan mit is.

hi!
Ebben a játékban még amatõr vagyok és csak keddre tudom megszerezni.Szeretnék egy-két kérdést feltenni.Remélem vki válaszol rá....
1. Milyen fajok vannak(ugy tudom h 7 fajta van)????
2. Milyen osztályok(kasztok) vannak?
3. Azt olvastam vhol hogy 4 db Mágus Iskola van. Mik ezek és miben különböznek??

Alig várom h játszak vele!!!!!
Laza
figy, a mozgason egyaltalan nem javit?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Thx
Ez bejött , de ilyen hiba csak "alfa" ill . "beta" versioknal léztezik , ha még van ilyen okosság akkor pls osszuk meg egymással.
thx a helpet még 1x

Nekem is volt ilyen problémám, nemrég oldottam meg😊
Szóval a csata közben _ne_ ments, és ne is tölts vissza, küzdj végig bátran. A fenti tûzlabdázó mágus a végére eltûnik, és a két oldalról egy-egy platform lejön, ami liftként funkcionál.
Az egyikre felmenve továbbmehetsz (a másik zsákutcába torkollik).

tacskókám ezzel a patchel se fogsz olyan hüde sokra menni mert lig javit valami érdemleges hibát ugye... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent