2813
-
KNORBI #1029 Figyi! Nektek van DIABOLIC a fejlesztések között? -
#1028 én még nem vok kész az előző küldikkel mert én most elvileg az Emmindor great towerébe akarok bejutni és ide vezetett az utam :) elég szar mi :) -
N1MR0D #1027 az érettségi én vagyok, de az hülye nick
-
N1MR0D #1026 Hányszor mondjam, olvassatok vissza légyszi. Na jólvan! tudom, mennyire sz@r visszaolvasni, de csak így tudjátok majd kijárni ezeket a bugos, szivatós pályákat.
Kurtyka! Húzd meg bal oldalt a 2. kart, jobb oldalt az elsőt.
csupiri! ha készen vagy az eddigi küldetésekkel, beszéltél vartruggal, menj el staolexiához vagy kihez(skooldoontól DNY-ra vezető úton jobbra és ott nem mész be a mocsárba, hanem megint jobbra) utána az elküld egy másik varázslóhoz (Dire tótól É-ÉKre keresgéld) az ad egy könyvet, és így bármely teleportba, ha bemész, el tudsz oda teleportálni. Ott pedig délre kell menned a mocsárhoz és a mocsár déli közepetáján találod meg a vámpírcsaj oltárát, ahova viszed a Nagatemplomban kiszabadított gyerek vérét). Érdemes teljesen Északra is menni, ott ki tudsz rámolni egy templomot tele jó cuccal+idegösszeroppanást is kaphatsz, mint a naga templeben.
Jajnekem -
#1025 Csősztök! Most nagy pácban vagyok, már megcsináltam az elf király próbáját és 3 szintet léptem azóta most 11-es vagyok. Most elmentem Ulmba az Argalia of Eryldorn-é és ott vagyok ahol a fathien tomb key már megvan és egy liftel lemegyek az alsó szintre, ott lehet két felé menni egyik vissza vezet a vízbe a másiknál meg (pont a liftel szemben) van egy ajtó szerűség és négy kar, már próbáltam sokféleképpen húzni őket, de nem jött össze! Remélem tudtok segíteni nekem, előre is köszönöm!! -
csuripi #1024 Na haza értem melóból.Köszönöm a tippeket,de hol van Valley ruins?Mert ami térképet leszedtem azon nem szerepel. -
N1MR0D #1023 Azt ajánlom olvassátok el a fórumot(nem sok) és nem merülhet fel sok kérdés a játékkal kapcsolatban. -
AS #1022 Bocsi de nagyon fáradt vagyok.. ha zavar akkor normálisan írok. bocsi.
-
AS #1021 Na végre megoldotam a sámán küldetését. most már csak egy küldetés van hogy wizárd legyek..
Csak hogy elrontotam. mert anyira varázslos küldetésre koncetráltm hogy már nem tudom mit mondot vartug vagy mi a fenne.
Naga templombol kijötem beszéltem vele (na erre már nem emlékszem)
De elöte hova kell menni.
Ja ködön én sem tudtam átmeni. meg fák sem engedtek átt...
Vale of ruin-ba kell menni. (majd...)(de azt nem is látom a térképen..
-
GrimReaper78 #1020 Atyaég, te ennyire buta vagy, vagy ennyire nemtörődöm? Figyelj már egy kicsit oda, hogy mit meg hogyan írsz, mert BÁNCSA az ember szemét az ilyesmi!
Azt hiszik sokan, hogy a hanyag írásmód milyen trendi vagy vagány, pedig az ostobaság sosem volt divat...
-
AS #1019 Igen ugy vetem észre..
Pl: ha van 22 varázslövedékem és csak 4 lövök ell hamar viszajön
de ha már csak 5 db pl: akkor lasaban jön visza..
scrip! nem biztos hogy az neve az regenál..
JA fagyot kéz varázslat az nekem sem regenálodik gyorsaban..
De tüz kör varázslat az brutális....
-
erettsegi #1018 Tehát minél több varázslatod van ugyanabból, annál gyorsabban tölt újra? És a varázslás sebessége mitől függ? -
erettsegi #1017 Várni kell, ha meg nem akkor peccsre kell várni. -
KNORBI #1016 Figyelj! Te miután kijöttél Shadow Ruinból és a vért betetted a helyére, akkor előjött a Messenger? Mert nekem nem és nincs meg a fő szálon lévő továbbhaladás. -
AS #1015 Nekem. Most.
Mage -> Sorcerer
Adept -> Celestial
és wizárd szeretnék lenni.
Wizard
Ebben játékban mindenkép kell harcolni... warázslonak. is igaz az én varázslom harca elég jo-
És elég jo feltöltési sebeség. csak sok könyvet kell venni vagy találni.
24 tüzlabda 23 varálövedék, 8 fagyasztás, akor tözkör, és még gyöngébb változata abbol 5 db van.. na az király!
És fontos a alkimus mágia is.. és a papi mágia is . és a runa igaz runát még nem tudom..
-
Fefefree #1014 Héj mit kell csinálni mikor elraboljákják Eluweyt beszélek a pincér csjjal a tavernában és utánna? -
erettsegi #1013 Vagy hatalmas nagy bug, vagy varazsloval egyaltalan nem erdemes menni. Letöltöttem 1 trainert, ami 20asra teszi a karakter összes képességét(beleértve a varázslatújratöltést, ami a wizard fő képessége+a script). Még 200asta is állítottam az intellectet. Eredmény: A freezing touch isolyan 1 perc alatt töltődödd újra, gondoljatok bele, mi van egy komolyabb varázslattal...
Nagyon elcseszték. Remélem a peccsben kijavítják, mert ha nem, akkor ennyit a Dungeon Lordsról.
Ugyanezt kipróbáltam az íjásznál, ott huszas volt a hawkeye. Szinte semmi eredmély, éppolyan béna 3-6okat sebez. -
suty3r4 #1012 fighter-adept-knight-paladin-crusader.
Az 1 harmadik biztos. -
freelancer #1011 Sziasztok! Ki milyen karakterrel nyomul, milyen iranyba fejleszt? Jol tudom, hogy ket elso, ket masodik es egy harmadik kasztot lehet felvenni? -
suty3r4 #1010 Már mind jobblétre szenderült, így nem tesztelem le a dolgot. -
suty3r4 #1009 A Crusaderem még csak 19es szintű, igaz még bőven le vagyok maradva. Szinte mindenem 10es felett van, a pontok meg 80on tul.
Nagyon nem izzasztott meg senki az elf csaj óta.
-
erettsegi #1008 Hardon azért 50 ezerrel több tépét ad, viszont nem akar leülni a seggére, folyton repked, úgy kell levarázsolni hogy fagyjon meg -
erettsegi #1007 kereken 30as, de már a 23astól kezdve csak celestial varázslatra, varázsfegyverekre, intellectre meg "manaújratöltésre" adok, támadásra nem. -
erettsegi #1006 41 ütés volt beleszámítva a sikertelen alig sebző 15-20 csapásokat.:) -
suty3r4 #1005 Én is azt használtam. Így mozdulni sem tudtak. -
suty3r4 #1004 Inkább korrigálnék, jobban mondva, hányas szintű a DeathLord? -
suty3r4 #1003 És mennyi a karaktered szintje? -
erettsegi #1002 40-50eket sebzek, de sárkány ellen jobb a kebesebbet sebző, de fagyasztó balta -
erettsegi #1001 Nem számoltam de egy perc kábé. -
suty3r4 #1000 És hány ütéssel zúzol le egy tűzsárkányt? Mert nekem kellett vagy 50. :-)
-
suty3r4 #999 Kössz, már csak valahogy meg kell oldanom a visszajutást, ami nem egyszerű az eddigiek fényében. Talán jegelem, és a köv patch segít ezen a problémán is.
Majd kiderül, de előbb elintézem ezt a Valkyrát, aztán jöhet a ToS. -
suty3r4 #998 A crusaderről ezt nem mondhatom el, neki kellett vagy 4 ütés egy szoborra, kivéve a 4 nagyot(akiknek dbja 460 rongy), nekik több kellett. :-) -
erettsegi #997 Ha kijön a peccs, újrakezdem és elindulok varázslóval, mert deathlorddal túl egyszerű. Olyan ütős karaktert lehet belőle faragni, hogy egyszerűen nem élvezet a küzdelem. Shadow ruinsban is két ütés volt a sok szobor, a varázsló kardos lordok meg 1-1 ütés. -
erettsegi #996 Az a random encounter? Ha ezt eddig is tudom hogy át lehet állítani, maxta teszem.
A monster difficulty változtat azon az értéken, hogy mennyi tépét kapok ugyanattól az ellentől? -
erettsegi #995 teleportálgatós szoba? amiko átugrálsz a sok hülye rúnajelű oszlopon balra bemész a teleportba és ott a végtelensok teleportos résznél kell valamit alkotni. Ha jól emlékszem bemész ugye az első teleportba és ott lesznek a falakon képek. Ha Kardosgyerek és Fejszéskecske van a falon akkor mész a köv. teleportba, ha két kecske akkor visszamész az előzőbe. Így kell szórakozni egy ideig és utána talán megtalálod a keresett rúnát. -
suty3r4 #994 Normal. Miért? -
suty3r4 #993 SoR-ban hol volt a 4. rúna?
Megtaláltam: -3 szobor kinyírása utáni terem
-8 km falmászás
-8 kapus nagyterem közepén
de a 4. kifogott rajtam. 3 napig kóvályogtam bent, elmentem mindenfelé, de sehol semmi.
Viszont mielőtt bemennél abba a terembe, ahol a Lordot tartják fogva(5 oszlopon ugrassz át, majd jobbra), azzal szemben is van egy kapu, amibe ha bementem, csak körbe-körbe forogtam. Arra nem lehet menni? -
#992 Milyen monster respawn értéket használtok az optionsban? -
suty3r4 #991 Elvileg. Kiszabadítottam a srácot Nagaban, visszamentem Vartugghoz, majd Staroxia, ..., SoR, végül Grymlock révén eljutottam VoR-ba, kitakarítottam a templomot(pajzsot megszereztem), kinyírtam az Ancientet(crusader küldetés), és így jutottam el az UA-hoz. De mondjuk igazán nem kémleltem az eget, csak annyi van, hogy a questben megjelent Valkyra-tól egy küldetés, hogy menjek el ToS-ba, kód meg minden, de a Watcher nem enged be. Majd megpróbálom újra. Nem szeretném újra elkezdeni. Túl sok szenvedés van az elején. :-) -
erettsegi #990 nálam is csak jó idő múlva jelenik meg. Elvitted a vért is? vagy csak az empty vialt?