Dungeon Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A negyedik kérlek ott van mikor mész a királyhoz akkor ilyen szinnes jeleken kellet átugrálni. Ott van két gate, az egyik jobbra, a királyhoz lehettet menni, a másik balra, ez meg ugy néz ki mintha ugyanabba a szobába teleportál. Nah erre kell menni csak kicsit trükkös 😊 Megfelelõ számban kell elõre illetve hátra menni.
Volt 1 ami egy teremben volt, ahol kozepen egy nagyobb epitmenyre ugy lehetett feljutni, h be kellett nyomkodni teglakat. Ugy feljutni es a tetejen volt a kapcsolo. Kozben oldalrol lovoldozott egy monster.
Egy masik azutan lett meg, h a shadowsword-ot beraktam a szobor kezebe es leereszkedett a szobacska es a tetejen kellett aktivalni.
A harmadik amit megszereztem egy helysegben volt, volt mellette ket lada. Ugralni kellett oszlopokon, h oda jussak...
Hol a negyedik? 😊
HELP! 😊
Mar nem tom miota kovajgok mint egy........
Egy masik azutan lett meg, h a shadowsword-ot beraktam a szobor kezebe es leereszkedett a szobacska es a tetejen kellett aktivalni.
A harmadik amit megszereztem egy helysegben volt, volt mellette ket lada. Ugralni kellett oszlopokon, h oda jussak...
Hol a negyedik? 😊
HELP! 😊
Mar nem tom miota kovajgok mint egy........
Ha elmondod melyik részek után vannak meg a runák segitek hol a negyedik , de igy hogy piros már nem emléxek 😊
Sziasztok...
Hogyan lehet a 4. runat begyujteni a shadow ruinban?...
A piros hianyzik meg. Sehogysem talalom 😞((
A ficko mar eltunt kozeprol miutan lekaszaboltam a 3 majmot aki korulotte ugralt.
Hogyan lehet a 4. runat begyujteni a shadow ruinban?...
A piros hianyzik meg. Sehogysem talalom 😞((
A ficko mar eltunt kozeprol miutan lekaszaboltam a 3 majmot aki korulotte ugralt.
😊) mennyit szoptam én is azzal. Nem jöttem rá a trükkre de sikerül. Nekem ugy hogy mikor átmegyek a lordtól és akkor lépek rá a kapcsolóra akkor pont ugy jönnek fel a kövek hogy áttudjak menni. Ha beleesel a vizbe bezárodik a tulsó gate 😞. De mi jön ezután , kellemes kis rész 😊))
nah beszivtam én ezt a shadowruint.
Van egy terem tele savval(?) és 4 oszlop amint emelkednek süllyednek.Ahogy bemegyek, lenyomódik a kõ, szemben megjelenik a shadow gate, ha nem mozdulok eégsz sokáig ott marad.
De ha nekindulok a lötyinek rögvest eltünik...hogy lehet ott átjutni??
Van egy terem tele savval(?) és 4 oszlop amint emelkednek süllyednek.Ahogy bemegyek, lenyomódik a kõ, szemben megjelenik a shadow gate, ha nem mozdulok eégsz sokáig ott marad.
De ha nekindulok a lötyinek rögvest eltünik...hogy lehet ott átjutni??
Más is ajánl fel, pl Rianne stb.. de ez sokmindentõl függ pl. mit választottál eddig..meg nagyobb küldik után ajánlgatnak..Miket csináltál meg eddig, Adriendaleben mindenhova betudtál menni? Engem visszaengedtek Fargroovba is..
ez hülyeség 😊)
Igen én ott tartok, de nem jacottam 3-4 napja, pótzhk 😄D. Nah oda hogy bejuss el kell menned vale of ruinsba elötte és a srác vérét az oltárra kell tenned, majd meg kell várnod a messengert, aki nemsoká jön, (ö Valkyria) beszélsz vel majd mehecc a tomb of Soulsba.
Én se találtam még meg a faszit.
A runa mágja nem teleportálásra való, a körbe moon stone kell , moon bestaek adnak, nem vibrál, a menu nekem is 800, térkélpet ne keress majd tán a következõ patchben, auto save nincs.., a városban meg el kell érni hogy kiengedjenek a városból 😊
Vidd Talendorba 😊
Siker! De csak Celstial, Paladin és Monk rangokat ajánlanak fel itt is.
Valaki ajánl majd mást is vagy ezek közül választhatok?
Valaki ajánl majd mást is vagy ezek közül választhatok?
Legszebb őröm a söröm
Arindale felöl vagyok ott nem találtam csatornát<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Legszebb őröm a söröm
Bigi nem tudsz a csatornán át visszamenni,a hol eredetileg bejutottál a játék kezdetén?
2 napja csak szenvedek.
ha le vittem a kürtöt mi a faxot kell csinálni beszéltem mindenkivel voltam mindehol de semi változás.
Fargrove-ba meg nem engednek be
ha le vittem a kürtöt mi a faxot kell csinálni beszéltem mindenkivel voltam mindehol de semi változás.
Fargrove-ba meg nem engednek be
Legszebb őröm a söröm
nem lehet hogy kell oda valami tárgy is ?
Be tudott valaki lépni a Tomb of Soulsba?
Megvan a jelszóm, de a watchernek nem tudom mondani, mert nincs ilyen dialógus.
A Quest listben továbbra is aktív. Kicsit mintha holtpontra jutottam volna. Négy relic megvan, Ellowyné hiányzik, de egyenlõre semmi támpont nincs.
Megvan a jelszóm, de a watchernek nem tudom mondani, mert nincs ilyen dialógus.
A Quest listben továbbra is aktív. Kicsit mintha holtpontra jutottam volna. Négy relic megvan, Ellowyné hiányzik, de egyenlõre semmi támpont nincs.
Én azt furcsálom a játékban hogy ha mentek vagy mentett állást töltök vissza,után tutira rám támadnak monszterek.
Most 3 db 5 ös zombi csapatot számoltam fel nagy szenvedéssel.
Ja és ízin játszok....Szerintem ez nagyon gáz.Ráadásul mögülem jönnek meg újra termelõdnek.Ilyen a régi játékokban volt szokás.<#gunyos1>#gunyos1>
Most 3 db 5 ös zombi csapatot számoltam fel nagy szenvedéssel.
Ja és ízin játszok....Szerintem ez nagyon gáz.Ráadásul mögülem jönnek meg újra termelõdnek.Ilyen a régi játékokban volt szokás.<#gunyos1>#gunyos1>
Na megoldottam , megvan a páncél csak tudja a faszom , hogy mit kezdjek vele
Sziasztok...
En sem lennek kivetel, segitseget szeretnek kerni...
Graemare fiat kiszabaditottam a Naga templombol, de Bolen Fields-ben talalom az apjat... Az meg kellene nekem nekem vmi szovetsegrol szolo level miatt egy Skuldooni csunyasag szamara...
Tudja vki merre vegyem utam?
Elore is thx
En sem lennek kivetel, segitseget szeretnek kerni...
Graemare fiat kiszabaditottam a Naga templombol, de Bolen Fields-ben talalom az apjat... Az meg kellene nekem nekem vmi szovetsegrol szolo level miatt egy Skuldooni csunyasag szamara...
Tudja vki merre vegyem utam?
Elore is thx
Sziasztok én ma kezdtem és némi infó kellene.
Bementem a városba, és jönnek ki emberek ebbõl a teleportból.
Lehet kapni a kereskedõtõl egy rúnát, a rúnamágia a teleportálásra való ??
és he igen akkor mi kell abba a körbe ???
Nálatok is vibrál a betöltésnél ?? nagyon zavaró, meg fura hogy 1024 ben a menü marad 800 pixel.
Térképre elméletileg a M gomb való de nekem ugyan nem jön ki rá semmi, kell külön valahol térképet venni ???
Nem lehet valahogy autósave loadot belerakni mert elég fura hogy új letöltéshez elõbb ki kell lépni.
Szokás szerint a varázsló olyan harmatgyenge hogy vagy harcol vagy meghal 😮)
írjatok írjatok írjatokkk sok sok infóót...
Egyáltalán mit kell csinálni ebbe a városba mert szinte sehova nem engednek be, csak ezt a sárkányos küldetést kaptam meg hogy tovább ??
Bementem a városba, és jönnek ki emberek ebbõl a teleportból.
Lehet kapni a kereskedõtõl egy rúnát, a rúnamágia a teleportálásra való ??
és he igen akkor mi kell abba a körbe ???
Nálatok is vibrál a betöltésnél ?? nagyon zavaró, meg fura hogy 1024 ben a menü marad 800 pixel.
Térképre elméletileg a M gomb való de nekem ugyan nem jön ki rá semmi, kell külön valahol térképet venni ???
Nem lehet valahogy autósave loadot belerakni mert elég fura hogy új letöltéshez elõbb ki kell lépni.
Szokás szerint a varázsló olyan harmatgyenge hogy vagy harcol vagy meghal 😮)
írjatok írjatok írjatokkk sok sok infóót...
Egyáltalán mit kell csinálni ebbe a városba mert szinte sehova nem engednek be, csak ezt a sárkányos küldetést kaptam meg hogy tovább ??
Ehem én ius shadow ruinban szenvedek...bekeveredtem egy teremben, minden oldalon 2 shadow gate, és 4 szobor, 1 Lord Kingstone, 3 templar...középene gy üres fülke..na ONNAN hogyan tovább???
Na köszike megvan a vale of ruin , csak ott a várban van 1 kis bibi
Megvan a golden key kinyitom a rácsot vele felugrélok az oszlopokon , de ott a fenti rácsot ötletem sincs , hogyan nyissam ki ?
Valaki aki megcsinálta irja már le
thx elõre is
Megvan a golden key kinyitom a rácsot vele felugrélok az oszlopokon , de ott a fenti rácsot ötletem sincs , hogyan nyissam ki ?
Valaki aki megcsinálta irja már le
thx elõre is
Elõbb Ulmmal kell végezned.
Páncélt elviszed a Nagytanácsba a Lord G...-nek és utána adja a mágikus tükröt.
Páncélt elviszed a Nagytanácsba a Lord G...-nek és utána adja a mágikus tükröt.
hi!
emberek, hogy jutok be Ariandale-ben a Towerbe?
Elf próbát kiálltam, kaptam egy küldetést Ulm-ba, de semmiféle páncélt meg tükröt nem adott (a páncél tán Ulm-ban van?)
szal hogy jutok be oda?
emberek, hogy jutok be Ariandale-ben a Towerbe?
Elf próbát kiálltam, kaptam egy küldetést Ulm-ba, de semmiféle páncélt meg tükröt nem adott (a páncél tán Ulm-ban van?)
szal hogy jutok be oda?
csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...
ja bocs..még a kis faszobrom sincs meg
igy már képben vagyok kivéve hogy Staroxiával még nem találkoztam...
Oda teleportal tudsz menni , elsõnek Staroxiaval majd Grymlokkal kell beszélni, ad egy könyvet amiben le van irva a portálhoz mi kell amugy automatikusan aktiválodnak a jelek. Grymlok tornya meg ott van kb ahol a fáknak vitted a kis faszobrot hogy átengedjenek, attól picit délnyugatra.
Köszi!
Nem emelkedik fel csak te emelkedsz fel. Szóval ahogy irányába ugrasz vagy fölé akkor felemel és ugy kell onnan levenni.
Felugrottál rá vagy csak "rászaladtál"?
Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem, Grymlock adja meg a koordinátáit és a moonbridge-el kell odamenni. Staroxia mondja a jelszót és azzal frissíted fel az emlékezetét. Grymlock tornya ott van a Tree Guardianoktól nyugatra, a Lake Dire-tól északra. Remélem, jól emlékezem.
Köszönöm szépen nagy nehezen sikerült
Hogy a kérdéseket nem szakítsam meg Vale of Ruin hol a picsában van ?
Hogy a kérdéseket nem szakítsam meg Vale of Ruin hol a picsában van ?
Finoman szólva is nem nagyon akar az felemelkedni...
Szaladgálok, meg ugrálok rajta, de nem csinál semmit. Persze közben fagyasztanak meg energialövedékekkel bombáznak a wraithek...
Szaladgálok, meg ugrálok rajta, de nem csinál semmit. Persze közben fagyasztanak meg energialövedékekkel bombáznak a wraithek...
Szeretnék a kis karakteremmel Maruder lenni, ehhez Arudale és Fargrove között kellene levadásznom egy renegát maurdert (Guire Boarbone), aki itt rejtõzködik (vagy nekem kellene lesben állnom??). Keresztül kasul bejártam a vidéket, úton, bokrok közt (azért ez nem kis terület), de sehogy sem sikeredik összeakadnom vele.
Valakinek valamely tipp?
Valakinek valamely tipp?
Jajj...hogy is?
Jaja az item meg Sea of Woe-ban van , de hogy oda beengedjenek kell egy kis fa item is.
igen megtaláltam akkor...csak éppen lejáratot nem találtam, egy oltárszerû valami van középen, itemet kér..
Fargrovból elmész keletre egészen lake dread-ig,majd ott észak fele mész egészen a völgy végéig, ott a ruins mögötte tó van 😊
Hol van a shadow ruins?
<#eplus2>#eplus2>
<#eplus2>#eplus2>
Azokat nem is kell, ott arra ugrálj ami pörög és a levegõbe emel, annyira hogy a levegõben shift-elve felvedd a kristályt.
Thx , de megint elakadtam 😊
Ott bemegyek meg kell szerezni 2db kristályt , de csak az 1 ik van meg mert a másik valami sátákör közepén pörög engem folyamatosan "lõnek" , de nem tudom kinyirni azokat a szarokat mert állandóan elteleportálnak és ujratöltödik az energiájuk
Ötlet ?
bree te is segítsél ha már tartasz ottan
Ott bemegyek meg kell szerezni 2db kristályt , de csak az 1 ik van meg mert a másik valami sátákör közepén pörög engem folyamatosan "lõnek" , de nem tudom kinyirni azokat a szarokat mert állandóan elteleportálnak és ujratöltödik az energiájuk
Ötlet ?
bree te is segítsél ha már tartasz ottan
Hmmm... megtaláltam. Nem voltam eléggé kreatív.
Köszi a segítséget.
Köszi a segítséget.
Köszi, a folyosós megvan.
A lovag nem mutat semmit. Ott téblábol a nyolc teleportos szobában. Ebbõl hét visszahoz ugyanoda a vele átlósan található kapuhoz, a nyolcadik visz oda, ahol a meglévõ rúnákat látom, de a lovagét még mindig nem találom, pedig ez az utolsó...
A lovag nem mutat semmit. Ott téblábol a nyolc teleportos szobában. Ebbõl hét visszahoz ugyanoda a vele átlósan található kapuhoz, a nyolcadik visz oda, ahol a meglévõ rúnákat látom, de a lovagét még mindig nem találom, pedig ez az utolsó...
Arra is van egy rúna csak trükkös. Megfelelö számban kell elõre illetve hátra menned a portálokban, kicsit szórakozz vele<#wink>#wink>..
A három szobor életrekeltéséhez kell keresned mindegyikbe illö kis kövecskét. Mindig az aktuális teleporton kell átmenned és addig bojongani a teleportok között amig egy ládát nem találsz. Abban lesz a kõ.
El kell menned lost lakbe a kis szigetre. Ott vannak moonbestak azok adnak moonstonet, azzal tudod aktiválni a portálokat. Késöbb erröl Grymlock ad infot..
Hali all.
Pzs látom rájöttél a trükkre, most pedig a két szoborhoz kell menned majd nyomni use-t (shift) és feljönnek a leni kis lapocskák ami után át tudsz menni. A jobb oldali az elsõ ilyen kis lap, a bal oldali rejtett falat nyit.
Pzs látom rájöttél a trükkre, most pedig a két szoborhoz kell menned majd nyomni use-t (shift) és feljönnek a leni kis lapocskák ami után át tudsz menni. A jobb oldali az elsõ ilyen kis lap, a bal oldali rejtett falat nyit.