2813
  • N1MR0D
    Akkor lehethogy azt a páncélt nem hoztam el?:(( Nálam nincs semmiféle páncél..
  • suty3r4
    Nem én mondtam, hogy csak "3 ereklye" van nálam. Csak rávílágítottam, hogy már 4. Ehhez mit szólsz?
  • suty3r4
    Kérdezd N1MROD-ot, tuti keni a választ! :-)
  • sárkánylovag
    Nyahh hátha valaki... kell nekem még két rúna, az egyik az a sakkozós, bárhogy megyek előre mindig lezáródik aza fránya fal mi ebben a logika?
    A másik meg amikor van az a 9 teleport és a szoba közepén az a kis luk.
    Na ott is az összeset kipróbáltam de csak nem lett nekem középen rúna :O)
    HELP...
  • N1MR0D
    Hogy kell felszerelni a duplafegyvert? adtam arra is de nem tudom használni
  • N1MR0D
    csuripi! nem küldted el a mentést:)
  • Fefefree
    ha tudja vk Mage Alister "aszem Így irák".
    Ad egy küldit az egyik hogy valaki levelét mutassam meg Lord Dewenmornak.
    De sehol nem találom.
    Jól leirtam mi na ha valaki ot jár és tudja mire gondolok szoljon!

holgy lépek felhjebb a varázs lo lépcsőn Alister vagy ki nem ad küldetést a Banya sem a Devil Marsban kitöl kapom a köv küldetést?

Köszi!
  • N1MR0D
    Ez nagyon fontos infó! köszi
  • N1MR0D
    A naga templomban van vért is? Hol, én nem találtam. Hogy néz ki?
  • N1MR0D
    Kutyka ússz eggyet-kettőt a víz alatt, találsz pár kriprát a víz felett amelyikben van gomb a falon, megnyomod, kinyílik a fal, találsz a kopotsón egy páncélt. Azt elcsórod és idány vissza Arindalebe a Hall Of Lordsba. A páncélt ott elveszik tőled:(
  • AS
    Na wizárd vagyok.
    Csak amikor vért elvitem nem jelent meg semilyen vámpir...
  • suty3r4
    Mint azt lentebb írták, balra mész a kapcsolós terem előtt, ott találsz majd hérom koporsót, melyek mellett van egy kapcsoló- kinyílik egy titkos ajtó- ott van a kar. De pl én nem találtam a kart, így maradt az úszás. A kapcsolós terem után, ahogy beleugrassz a vízbe, rögtön van balra is meg jobbra is a víz alatt alagút, amin átúszhatsz a rács túloldalára( max 1 életpia).
  • suty3r4
    A NAGA templomból elhozott mellvért is egy ereklye. Tegnap a ToS-ban a főmufti meg a zsoldosai kicsit megizzasztották az emberem. Köszi a vámpíros segítséget.
  • Methylisocloro
    Köszi
    A Fighter mellett melyik volt a másik alap class? Vagy az mindegy?
  • AS
    Úgy látszik csak én leszek szuper varázsló!

én alapból elfet inditotam mert azok tudnak legjobban varázsolni.
    Nekem a boszi adott küldit!
  • Kurty
    bocs csak a progi írja liftnek, de egy kis szar hely ahol van két db hely ahová szerintem a kar kell
  • Kurty
    CSősztök!! Én eléggé elakadtam a Fathien Strongholdba, de valaki azt is mondta nem is kell oda menni, most mi tevő legyek már bejártam mindent és ott lent ahol négy karból kettővel kinyílik az ajtó ott van kettő rossz lift amihez gondolom én kar kellene, hol találok ilyet?? előre is köszönöm: Kurty
  • Fefefree
    Lukutus Majd légy szi nekem is segits ott járok ahol letettem a kürtöt.
    Aztán beszéltem emindorral utánna Dewenmor kastéja kinyirtam mindekit kiszabadítottam a királyt Beszéltem a pincér csajal és ezután mi jön!
    Vagy mijen küldöt kell csinálni?
    Tényleg Forbeddigbe hogy jutok mert skuldoom ba még nem engednek át és lennne ott gy kis dolgom!

Szal Segitsen valaki!
    Köszi
  • csuripi
    Bocs más!Az Inno 6600GT-m túl hangos,érdemes befektetni 1 zalman réz VGA coolerbe?Ma sajna nem tudtam nyomulni,most meg 7-re mehetek melózni.
  • N1MR0D
    lucutus!
    Segíts már akkor légyszi. Elakadtam. Megcsináltam a shadow ruinsos küldetést, a kürtöt már letettem abba a szentélybe, megvan a pajzs ereklye és a shadow ruinsos varázsbot. Azokat még nem tettem helyükre. Vartrugghoz kéne visszamennem, de az nincs ott. 2 ereklye maradt, de nem tudom most hova menjek, hol keressem.
  • lucutus
    Na végre végignyomtam /azt hiszem/. Legalábbis kinyírtam egy nagyon ronda szörnyet, elötte kiszabadítottam a lányt,kiszabadítottam a varázslót a kürtel, kövtekező kép Fargrove palota terem és nem tudok eggyik ajtón sem kimenni, mind zárva van , ott van a varázsló a király + a csaj de a szónoklatuk után eggyik sem akar megszolalni. Lehet hogy ez a vége. Amugy fighter-el mentem és 44-es szinten fejeztem be. Szerintem nem volt rossz progi, lehet majd nekiállunk multival is páran.
    Na csá.
  • N1MR0D
    Bocs Fefe, csak amire nem emlékszem arra sajnos nem tudok válszolni. Próbálj elmenni Arindalebe a hall of lordsba és amikor beengednek(asszem kell várni "pár napot") beküldenek az Ősewikkel megküzdeni, aztán meg ulmban és így tovább. A csajt még nem tudom hogy kell megtalálni, mert az én kérdésemre sem tudott senki sem válaszolni, viszont az biztos, hogy nem az elején lesz, hanem a játék végefele. Adig csináld azt a küldetést, amit megadtak.
    Varázslóval még nem mentem, úgyhogy passz. Olvass vissza, hátha megtudsz vmit.
  • Fefefree
  • Fefefree
    Már megkérdem miért nem válaszol arra a kérdésemre senki!
    Husszu a válasz!
    Mert nekem elég ha egy képést mondtok el!

Köszi
  • N1MR0D
    Az tényleg nagyon jó. Szerintem a logjobb, habár nem szállnék vitába. Elmész mondjuk arindaleben a fegyverárushoz(nem a japánhoz, hanem a másikhoz) kéred, hogy lehess Fighters Guild tag, megcsinálod, amit mondanak, kéred a Maruader rangot, megcsinálod a vele járó küldit, aztán Kérheted, hogy lehess deathlord és ott is el kell menni küldetést csinálni. Ennyi
  • insane2
    Szevasztok,
    Van egy gondom. Az öreg ipse északon (ha jól tévedek Davenmor lányának a szeretőjének az apja :-) ) rámbízza, hogy keressem meg a fiát. Biztos elmondta hol kell keresnem, de olyan szövegáradatot zúdított rám, hogy lusta voltam végigbogarászni. Tud valaki segíteni hol keressem?
  • Fefefree
    KÖSZI A SEGITSÉGET!
    Azt tudja vk. higy a lord devenmor os küldetést mikor elrabolják az ő lányárt akor mit kel csinálni Mert én nem mondja mán el vk!
    Sürgös mert már lasan meg unom!
    Hogy lépek feljebb a varázsló "létrán" egy lépcsőfokot!
    Köszi
  • sárkánylovag
    én odaadtam a boszinak aztán azóta se ad senki mágusos küldit...
  • Methylisocloro
    Én a Devils Marsh-ben egy boszorkányhoz vittem.
  • Fefefree
    Varázsló akartam leni kapok egy ojan küldetést hogy szálitsam el vagy viyek vissza egy varász botot aszem!
    De hova kell vissza vinni mert seholnem irja légy szi gyorsan segitsetek!

Köszi
  • suty3r4
    Hát igen, ez már csak egy ilyen játék, ami tele van mindenféle agyafúrt turpiszsággal.
    1. Nem szabad a vízbe esni.
    2. Nem gyűjteni kell, csak aktiválni, hogy kinyíljon az ajtó a királyos teremben.
    Ja, amúgy mindenre van megoldás. :-)
  • sárkánylovag
    Hali !
    Shadow Ruins-t látom már megcsináltátok, ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni mert elakadtam, hátha valaki...
    Amikor van az a vízbe süllyedős rész akkor nem szabad a vízbe esni ? Mert nekem a másik oldalon nincs tovább út.
    Miféle rúnákat kell gyűjtögetni ?
    Rúnasüllyedős rész az ok, körbeforgós résznél lever 4 őr és egyik oldalról átvisz a másikra egy shadow ruint, bár nem látom hogy bármi történt volna.
    Királyt lövik a wrath-ok melette szoba ahol 9 teleport de mind ugyanoda visz it se értettem mit lehet csinálni, csak felvettem a szobor kezéből egy kristályt vagy mit és ennyi ???
    Vannak helyek ahol nem jelenik meg a teleport szerű füst...
    HELP
  • Methylisocloro
    Ez a DeathLord jól hangzik, hogy lettél az?
    A mágussal nekem is a mana regenerálással volt bajom, állati lassú volt, állandóan verekednem kellett. Igaz nem volt még Scribe skillem.
  • N1MR0D
    Az elején nincs, de ha később megcsinálod valamelyik cég küldetéseit, lesz 1 db
  • N1MR0D
    Figy, ha holnaputánig nem tudod megoldani, küldd el a mentésed a [email protected] -ra. Megpróbálok átugrálni. ott ments, ahol elakadtál:)
  • AS
    Figyelem!
    TD a Vale of ruin-s!
    És varázso föküldetése ott van,
  • csuripi
    Beaszéltem mind 2 varázslóval.A könyv is megvan de nem megy.Meg egyelőre nem merek kimenni SR-ből amíg nincs kész mert nem enged vissza,átugrálni meg még mindig nem tudok.Ennyit még soha nem szoptam,csalni meg nem szeretek.Bár ki tudja még a végén arra fanyalodok.
  • csuripi
    Gyerekek!Ez az ugrálós még mindig szopat.Mérgembe vissza mentem oda ahol 2 oldalról lelökdösnek és lecsaptam azt a 6 szobrot db-ját 500-valahány ezerér.Bár azt hiszem jegelem innen a játékot,pedig amióta megvan 3 hete csak ezt nyomom.
  • Ljana
    Shadow ruinsban vagyok egy teremben ahol 3szobor áll. a kapun amin bejöttem körbe futkosok csak avégén mindig idejutok.
    Van ebben a teremben továbbá 3 kapu js (a szobrok ezek felé néznek) de azok zárva vannak , hova tovább??
  • AS

De oda nem kötelezd menni.
    Az lényeg majd hogy fák beengedjenek.
    Ahhoz meg meg kell venni 10000 aranyért..
    Azt vissza.
    Vagyis remélem így lesz...