Dungeon Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OK...akkor ez nálam programhiba. <#falbav>#falbav>
Jó mozizást... <#integet2>#integet2>
Jó mozizást... <#integet2>#integet2>
miért érne végéhez? simán lehetne még 7-8-9 is ha lucas nem makacskodna 😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
de lehet hogy a csaj elõtt kell Grymlockot felkeresni
De engem nem érdekel, két óra múlva útra kelek egy messzi-messzi galaxisba, és egy 28 éve elkezdõdött legenda végéhez ér.
Az Erõ legyen veletek!
De engem nem érdekel, két óra múlva útra kelek egy messzi-messzi galaxisba, és egy 28 éve elkezdõdött legenda végéhez ér.
Az Erõ legyen veletek!
Molle
Na az szép kör lesz :-)
Skuldoonból délnyugat felé kimész, jobbra fordulsz arra tartva elérsz egy toronyhoz ott lesz egy csajszi ,õ mesél majd egy Grymlock nevû fickóról..majd a Dire lake mellett kicsit északnyugatra van Grymlock a tornyában, õ is mesél..
ezután irány le délesdélre, ahol van egy kis korcs egy oltárnál ott totem megszerez, vissza Grymlock tornyán túlra, ahol a beszélõ fa vaan, totem bemutat,átenged, út végén tón átúsz, szigeten shadowcrystal megszerez, és mehetsz a vale of ruinsba ahol átjáró nyilik a shadow ruinsba..belépsz
és isten hozott a szivások templomában.ááááááá<#eplus2>#eplus2>
Senas--
hogy én mit irtam egy dolog,de a nõ közli hogy down of the street, na most mivel sok utca nincs...sok helyen nem találhatod meg <#wave>#wave>
Na az szép kör lesz :-)
Skuldoonból délnyugat felé kimész, jobbra fordulsz arra tartva elérsz egy toronyhoz ott lesz egy csajszi ,õ mesél majd egy Grymlock nevû fickóról..majd a Dire lake mellett kicsit északnyugatra van Grymlock a tornyában, õ is mesél..
ezután irány le délesdélre, ahol van egy kis korcs egy oltárnál ott totem megszerez, vissza Grymlock tornyán túlra, ahol a beszélõ fa vaan, totem bemutat,átenged, út végén tón átúsz, szigeten shadowcrystal megszerez, és mehetsz a vale of ruinsba ahol átjáró nyilik a shadow ruinsba..belépsz
és isten hozott a szivások templomában.ááááááá<#eplus2>#eplus2>
Senas--
hogy én mit irtam egy dolog,de a nõ közli hogy down of the street, na most mivel sok utca nincs...sok helyen nem találhatod meg <#wave>#wave>
Jumpy!
Te azt írtad nekem, hogy: "Ahogy kijössz a boltból és le a lépcsõn az utca végében van a ház. Abban van a térkép bent."
Nos én kimentem a boltból (egy balkonon vagyok), lemegyek a lépcsõkön, eljutok egy T-elágazáshoz, egyenesen tovább egy zsákutcába. Ott van az ajtó egy beugróban (egyébként elég ha leugrok a balkonról és ugyanide jutok), csakhogy ez nem nyílik. De nem csak egyszerûen nem nyílik, hanem nincs is interaktivitás (tehát ki sem ír a program semmit, mintha fal lenne ott), így a SHIFT gomb sem csinál lemmit.
Egy másik ajtó a negyedben (Exotic Door) meg három lezárt rácshoz vezet (nincs hozzájuk kulcsom).
Na most akkor mi van? Szeretnék a karakterembõl Huntert csinálni mert kell a Scout skill, hogy utána Budoka legyen. Már nagyon idegesít. <#kuss>#kuss>
Te azt írtad nekem, hogy: "Ahogy kijössz a boltból és le a lépcsõn az utca végében van a ház. Abban van a térkép bent."
Nos én kimentem a boltból (egy balkonon vagyok), lemegyek a lépcsõkön, eljutok egy T-elágazáshoz, egyenesen tovább egy zsákutcába. Ott van az ajtó egy beugróban (egyébként elég ha leugrok a balkonról és ugyanide jutok), csakhogy ez nem nyílik. De nem csak egyszerûen nem nyílik, hanem nincs is interaktivitás (tehát ki sem ír a program semmit, mintha fal lenne ott), így a SHIFT gomb sem csinál lemmit.
Egy másik ajtó a negyedben (Exotic Door) meg három lezárt rácshoz vezet (nincs hozzájuk kulcsom).
Na most akkor mi van? Szeretnék a karakterembõl Huntert csinálni mert kell a Scout skill, hogy utána Budoka legyen. Már nagyon idegesít. <#kuss>#kuss>
Sajan ebben nem tudok segíteni mert én nem ilyen irányba oriántálódtam és így nem is kerestem ilyeneket.
Jumpy- Ha kijöttem a nega templomból akkor hova kell mennem, mert fogalma sincs? Tudsz nekem ebben segíteni?
Jumpy- Ha kijöttem a nega templomból akkor hova kell mennem, mert fogalma sincs? Tudsz nekem ebben segíteni?
Könyörögm árulja már el valaki a 8 gates teremben a kombinációt,e gyszerûen két napja szopok vele, és nem vagyok képes rájönni, már kezd a tököm tele lenni vele!
Meg a hülye átugrálós szakasszal is, mindig beszivom :-(
Kezd el menni kedvem ajátéktól :-( pedig nagyin tetszik,de legalább valami utalás lenne a nagy teremre a kapuk kombinációjára, dehát az sincs...
Meg a hülye átugrálós szakasszal is, mindig beszivom :-(
Kezd el menni kedvem ajátéktól :-( pedig nagyin tetszik,de legalább valami utalás lenne a nagy teremre a kapuk kombinációjára, dehát az sincs...
Köszi.
Igen. Elvittem a kürtöt Talendorba és így már bejutottam Fargrove-ba.
De még mindig nem találom a Custard Mansiont és a Treasure Map-ot. Hol a fenében van. Egyáltalán a tolvajnegyedben van? Van egy ajtó ahogy kijövöd Deliah Iron-tól és leugrok a balkonról (de ez nem interaktív), meg van egy Exotic Door (ezen be tudok menni, de bent beleütközök három rácsos ajtóba amihez kulcs kell).
Igen. Elvittem a kürtöt Talendorba és így már bejutottam Fargrove-ba.
De még mindig nem találom a Custard Mansiont és a Treasure Map-ot. Hol a fenében van. Egyáltalán a tolvajnegyedben van? Van egy ajtó ahogy kijövöd Deliah Iron-tól és leugrok a balkonról (de ez nem interaktív), meg van egy Exotic Door (ezen be tudok menni, de bent beleütközök három rácsos ajtóba amihez kulcs kell).
Végeztem a nagás résszel visszamentem Vartugghoz majd asszongya hogy keressem meg a srácnak(akit kiszabadítottam) az apját és kössek vele szövetséget, de sehol nem találom. Hol kéne lennie?
meg menjek el a Vale of Ruinba, de hogy hogy kell elmenni oda azt csak egy druida tudja de én eggyet se ismerek<#wink>#wink> õ hol van?
meg menjek el a Vale of Ruinba, de hogy hogy kell elmenni oda azt csak egy druida tudja de én eggyet se ismerek<#wink>#wink> õ hol van?
Szerintem a kürtöt el kell vinned talendorba és utána majd beengednek a városba.
Vagyis én ilyen sorrendben csináltam és simán beengedtek
Vagyis én ilyen sorrendben csináltam és simán beengedtek
Szégyen a fejemnek...
Ezek szerint rosszul emlékeztem. Pedig szerintem jó úton jársz. A rövid folyosóról ki kell dobnia arra a "túlvilági" helyre. Onnan kell tovább menni.
Ezek szerint rosszul emlékeztem. Pedig szerintem jó úton jársz. A rövid folyosóról ki kell dobnia arra a "túlvilági" helyre. Onnan kell tovább menni.
Van ott négy nagy terem. Mindegyikben vannak kicsi fülkék (ha jól emlékszem hat darab). Némelyekbõl ellenségek jönnek (idézõdnek), némelyekben ládák vannak. Na ezeknek a ládáknak valamelyikében vannak a rúnakövek (minden nagy teremben egy), amiket a középen lévõ ketrec körül lévõ rúnahelyekre kell tenni. Ekkor a ketrec felmegy, és távolabb kinyílik egy ajtó.
Jó játékot...
Jó játékot...
Keresgeld a ladakban a runakoveket.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha valaki végzett a várossal mit érdemesebb csinálni, megkeresni a király lányát északon vagy elmenn azért a sárkányos küldiért? és a városi teleportot hogy lehet beüzemelni és hova visz ?
Bree
rosszul emlékszel ...az megint visszadob az egyik lebegõ szigetre :-(
rosszul emlékszel ...az megint visszadob az egyik lebegõ szigetre :-(
Az elf bárorság brpóbán mit kéne csinálni?
eljutottam egy nagy rácshoz ami valami runákkal nyílna..
Ráadásul van egy banshee is akit nem lehet kinyírni meg egy rakás szellem..
köx
eljutottam egy nagy rácshoz ami valami runákkal nyílna..
Ráadásul van egy banshee is akit nem lehet kinyírni meg egy rakás szellem..
köx
Ne a kõkapun menj be, hanem a teleporton, ami a kõkapuval van. Ha jól emlékszem...
Bree óh a francba,tutin nem,mert a kõkapu már megjárt helyre visz
Nahát...
Fragrove-ba továbbra sem jutok be! Egy szem õr elzava a fenébe, mondván:
'Fargrove kapui zárva, Okatta kapitány parancsára!'
- Pedig beszélnem kéne egy csajszival a fogadóban,
- át kell adnom Aleister levelét Lord Davenmornak
- na meg még mindig meg kell találnom a Custard Mansiont és a Treasure Map-ot.
A páncélt megszereztem és leszállítottam, a kürtöt megmutattam a varázslónak, loptam sárkánytojást és visszamentem a Tigris klánhoz. Csak az a baj, hogy ahhoz hogy Budoka legyek kell a scout skill. Tehát vissza kellene menne Fargrove-ba, hogy Hunter lehessek (alapban Rogue a karakterem egy kis Fighter, Marauder beütéssel - kétkezes harc RULEZ).
Szóval valaki segítsen már, hogy miért van ez? <#worship>#worship>
Fragrove-ba továbbra sem jutok be! Egy szem õr elzava a fenébe, mondván:
'Fargrove kapui zárva, Okatta kapitány parancsára!'
- Pedig beszélnem kéne egy csajszival a fogadóban,
- át kell adnom Aleister levelét Lord Davenmornak
- na meg még mindig meg kell találnom a Custard Mansiont és a Treasure Map-ot.
A páncélt megszereztem és leszállítottam, a kürtöt megmutattam a varázslónak, loptam sárkánytojást és visszamentem a Tigris klánhoz. Csak az a baj, hogy ahhoz hogy Budoka legyek kell a scout skill. Tehát vissza kellene menne Fargrove-ba, hogy Hunter lehessek (alapban Rogue a karakterem egy kis Fighter, Marauder beütéssel - kétkezes harc RULEZ).
Szóval valaki segítsen már, hogy miért van ez? <#worship>#worship>
Jó helyen voltál...
Ha jól emlékszem, a kõkapus helységben ne a kõkapun menj be, hanem az ott lévõ teleporton. Remélem, nem mondok hülyeséget.
Ha jól emlékszem, a kõkapus helységben ne a kõkapun menj be, hanem az ott lévõ teleporton. Remélem, nem mondok hülyeséget.
Na most a fejszés-kardos kombinációban engem kidobott a semmiben lebegõ platformokra....ahol megint kezdõdött a csiki-csuki a szigetenkénti két gateval...
aztán ha eljutok egy kapuig..ami kõkapu...aakkor meg egy már megjárt terembe visz...nem a lebegõ szigetekre kell kijutni a képes folyosóról??
aztán ha eljutok egy kapuig..ami kõkapu...aakkor meg egy már megjárt terembe visz...nem a lebegõ szigetekre kell kijutni a képes folyosóról??
Bocs le lehet nyomni 😊 csak úgy látom itt minden szörnyet addig kell ügyeskedni míg be nem akad valahova és onnantól mindegy milyen speciális képessége van...
Halottátok hogy szerepjátékos szúrta le azt a roma srácot ???
Na megint negatívan megyünk be a köztudatba...
Halottátok hogy szerepjátékos szúrta le azt a roma srácot ???
Na megint negatívan megyünk be a köztudatba...
Elárulná nekem valaki hogy a katakombában a templom alatt azt a fejetlen lényt és a démonszerû bikát lent lehet e egyáltalán sebezni, mert már rég püfölöm de semmi hatása...ha esetleg számít valamit tûz staffom van.
Ott próbálkozni kell. Ha ráérzel, nem olyan nehéz.
Ajánlom, hogy írd le, melyik kar melyik pallókra hat.
Ha jól emlékszem, 2-3, 1, 2-4, 1-3 a sorrend, de arra már nem emlékszem, hogy honnan számítva. Úgy csináld, hogy az utolsó három legyen lent és végül azt a kart húzd meg, amelyik csak az elsõ pallót mûködteti.
Ajánlom, hogy írd le, melyik kar melyik pallókra hat.
Ha jól emlékszem, 2-3, 1, 2-4, 1-3 a sorrend, de arra már nem emlékszem, hogy honnan számítva. Úgy csináld, hogy az utolsó három legyen lent és végül azt a kart húzd meg, amelyik csak az elsõ pallót mûködteti.
hali!
Kéne egy kis segítség! A nagás templomba van egy rész ahol a falon van négy kar és ha meghúzom õket akkor lejönn négy palló. namost milyen sorrendben kell õket meghúzni? elég sokféle variációt próbáltam, de egyszer sem jött le mind a 4 palló átugrani meg nem tudom.
Thx
Kéne egy kis segítség! A nagás templomba van egy rész ahol a falon van négy kar és ha meghúzom õket akkor lejönn négy palló. namost milyen sorrendben kell õket meghúzni? elég sokféle variációt próbáltam, de egyszer sem jött le mind a 4 palló átugrani meg nem tudom.
Thx
valaki mondja már meg mit számít ez a penality.
Felvehetem a heavy cuccokat is de mi benne a büntetés azon kívül hogy a képen megjelenik.
Ja hogy kell leölni azt a feletlen manust? Mert mintha nem sebzõdne...
Felvehetem a heavy cuccokat is de mi benne a büntetés azon kívül hogy a képen megjelenik.
Ja hogy kell leölni azt a feletlen manust? Mert mintha nem sebzõdne...
A vizes szoba végén van! Szal keress mákot 😊) Amugy nekem ugy többször is sikerült...
Így tettem. 27 alkalommal próbáltam újra, mindig beakadt a nyomorult.
Ha jól emlékszem, a kardot a süllyedõs platformos terem után lévõ sakkszerûség teljesítése után veheted el.
Átugrálsz a rúnákon és nem jobbra mész (a nyolc teleportú terem), hanem balra. Itt egy olyan folyosóra jutsz, ahol két teleport van és bármelyiken mész be, látszólag ugyanoda kerülsz. De ha a falon lévõ képeket megnézed, nem ugyanazok.
Van egy olyan, hogy két fejszés kép és van egy olyan, hogy egy fejszés, egy kardos. Az utóbbit próbáld követni és helyben vagy.
Van egy olyan, hogy két fejszés kép és van egy olyan, hogy egy fejszés, egy kardos. Az utóbbit próbáld követni és helyben vagy.
na pl a szellemet hogy kell kiszabadítani??Honnan van a kard?
Valaki segitsen már ki a 8 teleportos szobában mi a kombináció,vagy nektek is találomra sikerült?
Beleõszülök...
Silyc..nagy mákod volt ott a süllyedõs oszlopoknál nekem sehogy sem jön össze :-(
Beleõszülök...
Silyc..nagy mákod volt ott a süllyedõs oszlopoknál nekem sehogy sem jön össze :-(
sylic: kutya legyek ha ertelek... 😊
kicsit megprobalom osszefoglalobban... mert nagyon nem ertjuk egymast😊
tehat, shadow ruins, kell aktivalni 4 runat egy portalhoz.
- talaltam egyet egy teremben, ahova ugy juthattam, hogy oszlopokon kellett ugralni, oldalrol pedig szobrok loktek le a verembe ha nem jo kombinacioban ugraltam. itt a padlon volt a runa.
- talaltam egy masikat azutan, hogy kovettem a szellemetm, akit kiszabaditottam azutan, hogy megszereztem az ehhez szukseges kardot (athena chess). Ez ugy jelent meg, hogy a 8 teleportos szobaban leereszkedett a kis beallo resz kozeben es a tetejen volt a runa.
- a harmadik egy olyan helyen volt, ahol egy hatalmas teremben (ahol korben felfele voltak kis kiugrok es errol lovoldozott+teleportalgatott egy monster) voltak aktivalhato teglak a falban, es minden aktivalt tegla leeresztett egy falreszt valahol. Igy fel tudtam ugralni es aktivalni a tetejen levo runat.
Hol a negyedik?... Es hogy lehet odajutni?...
Mar annyit rohangatam fel-ala, hogy hihetetlen 😞(
Nem tudom mit baltazok el 😞
kicsit megprobalom osszefoglalobban... mert nagyon nem ertjuk egymast😊
tehat, shadow ruins, kell aktivalni 4 runat egy portalhoz.
- talaltam egyet egy teremben, ahova ugy juthattam, hogy oszlopokon kellett ugralni, oldalrol pedig szobrok loktek le a verembe ha nem jo kombinacioban ugraltam. itt a padlon volt a runa.
- talaltam egy masikat azutan, hogy kovettem a szellemetm, akit kiszabaditottam azutan, hogy megszereztem az ehhez szukseges kardot (athena chess). Ez ugy jelent meg, hogy a 8 teleportos szobaban leereszkedett a kis beallo resz kozeben es a tetejen volt a runa.
- a harmadik egy olyan helyen volt, ahol egy hatalmas teremben (ahol korben felfele voltak kis kiugrok es errol lovoldozott+teleportalgatott egy monster) voltak aktivalhato teglak a falban, es minden aktivalt tegla leeresztett egy falreszt valahol. Igy fel tudtam ugralni es aktivalni a tetejen levo runat.
Hol a negyedik?... Es hogy lehet odajutni?...
Mar annyit rohangatam fel-ala, hogy hihetetlen 😞(
Nem tudom mit baltazok el 😞
Oké, megpróbálom. Köszi!
TOm nekem i sott volt a logban, de most az a ki ott repked az valkyria és mot kell vele dumcsiznod!! Figy menj el innen, majd portálal gyere vissza, mikor odaérsz az oltárhoz ments, majd nyomj uset, és várj , ha beakad megint töltsd vissza...
Már háromszor visszamentem, de semmi. Ami a legfurcsább, hogy a Quest Logban szerepel a küldi Valkyrától, mintha találkoztam volna vele, de a watcher továbbra sem enged be.
Figy, több ilyen teleportos koválygós rész van, van 1 amikor a 3 kõszobornál kell a ládákban megkeresni a köveket minden kõ uj teleportálgatós rész, majd életrekelteni a szobrot.., van az a elején a sima teleportos jobbra, annál a résznél, van a 8 teleportos szoba után, van a trükkös 2 shadow gates minotaurusz-király képes <#nevetes1>#nevetes1> rész után, mind más egyik végén sem ugyan az a kapu.
Igen, az is egy kisebb hiba, probálj elmenni a portálon majd vissza, tom szopás én menyit kovályogtam mire megtaláltam a oltárt 😊. Nah majd ujra odaméssz ujra tudod use-olni a oltárt és akkor várj türelemmel. Nekem ugy volt hogy nekem se jött, majd láttam fennt beakadt a fák közé, (elötte én is visszamente ezt olvastam máshol), most viszont nem mentem vissza hanem egy korábbi mentést töltöttem be pont egy 10 másodpercel elötte lévõt és akkor már nem akadt el.
Ott már nem kell semmit csinalni.
Annál a résznél vagyok amikor találtam egy fejet egy ládában.
A fejnélüli monszta és a szellem kampó.Mögöttük van egy láda, gondolom abban van a térkép amit megkell szerezni...DE nem nyílik ki!
Vagy csinálni kell valamit?
köx
A fejnélüli monszta és a szellem kampó.Mögöttük van egy láda, gondolom abban van a térkép amit megkell szerezni...DE nem nyílik ki!
Vagy csinálni kell valamit?
köx
VAN Már végig játszás?
Én inkább elöröl kezdem mert bénna lett a karakterem. melesleg a 1.2 pecs sem ártana pl térkép miat...
Én inkább elöröl kezdem mert bénna lett a karakterem. melesleg a 1.2 pecs sem ártana pl térkép miat...
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
Voltam ott, leraktam a vért, de semmi.
Fönt a távolban lebeg egy szárnyas valami, de nem akar közelebb jönni.
Fönt a távolban lebeg egy szárnyas valami, de nem akar közelebb jönni.
na ide mar eljutottam...
ez a lebego szigetes... toprengtem... ide elsore kijutottam.
de itt nem jutottam semmire.
orultem mikor megtalaltam itt a kaput es kijutottam
ez a lebego szigetes... toprengtem... ide elsore kijutottam.
de itt nem jutottam semmire.
orultem mikor megtalaltam itt a kaput es kijutottam
szerintem akkor kerulok a lebego szigetekhez ha a jo kombinacioban megyek...
De ott? ott hogy jutok a negyedik runahoz?...
Bocs, h ennyi bejegyzes egy lama problemaja miatt, de kulfoldi forumokon se talaltam semmit 😞
De ott? ott hogy jutok a negyedik runahoz?...
Bocs, h ennyi bejegyzes egy lama problemaja miatt, de kulfoldi forumokon se talaltam semmit 😞
Jah kell ? 😄 Nem töprengessz?
FFBFFFF
FFBFFFF
az okay... de mi a megfelelo kombinacio?... 😊
vagy honnan lehet megtunni?...
vagy honnan lehet megtunni?...
Nem az a kicsi szoba ahol a 4 kép van a falon, és ha elöre mész mindig ugyanabba a kis szobába visz, arra kell menni. Ezt mondtam elsönek is. Itt van kisebb trükk, megfelelö számban kell elöre hátra menni a portálokban.
nyah... jobbra... kiraly... arra gondolsz aki korul a shadow monsterek allnak? akinek a szobranal kell a kardot elhelyezni?
ha igen, akkor azzal a helyseggel szembeni portal egy kicsi szobaba visz, ahol mindig 4 kep van a falon. vagy minotaurusz vagy egy ferfi karddal...
vagy ugyanoda teleportalos alatt azt a helyet erted ahol egy rakat portal van korben? mert ott volt kozeben 1 runa. az mar meg van. az nem az amit keresek...
xal, mi az a trukkos kombinacio??? 😊
ha igen, akkor azzal a helyseggel szembeni portal egy kicsi szobaba visz, ahol mindig 4 kep van a falon. vagy minotaurusz vagy egy ferfi karddal...
vagy ugyanoda teleportalos alatt azt a helyet erted ahol egy rakat portal van korben? mert ott volt kozeben 1 runa. az mar meg van. az nem az amit keresek...
xal, mi az a trukkos kombinacio??? 😊
Vagy nem oda kene kimennem a minotaurusz/kiraly kepektol? Errõl nem ugrik be semmi😊
az jo... onnan mindig egy csunya helyre kerulok...
ahol lebegnek tok egyforma szigetek.
2 portallal... onnan neha sikerul kijutnom 1 kapun...
Vagy nem oda kene kimennem a minotaurusz/kiraly kepektol?
ahol lebegnek tok egyforma szigetek.
2 portallal... onnan neha sikerul kijutnom 1 kapun...
Vagy nem oda kene kimennem a minotaurusz/kiraly kepektol?