2813
  • erettsegi
    Ahogy visszaolvasom, az is egy bug, hogy nem akar megjelenni valakinek. Azt írják, hogy az elég nagy baj.:(
    De sztem várj még 1 picit, hátha.
    SoR-ral kapcsolatban nem sokat tudok. még nem próbáltam visszamenni
  • suty3r4
    Voltam az UA-nál is, vártam vagy 10 percet, kóvályogtam körbe-körbe, de a vámpírcsajra nem emlékszem. Hogyis van ez?
  • suty3r4
    Eljutottam SoR-ba, de a 4. rúnát nem találtam sehol. Kimentem küldetés közben, mentettem, azóta nem enged vissza. Kicsit idegesít!!!
  • erettsegi
    Szerintem lehet, próbáld ki.
    Az oltár ott van a valley of ruinsban a mocsár déli részén középen. Oda kell tenni a vért és megjelenik az a repkedő vámpírnő és az fog pofizni
  • csuripi
    mellik oltárhoz?Ha kijössz Shadow Ruinból utánna már nem lehet vissza menni?
    A kis szigeten meg semmi szörny
  • erettsegi
    Biztos, hogy beszéltél azzal a repkedő vámpírcsajjal? Mert ott bebugosodik a játék, és azt mondja a küldetések között, előre, hogy beszéltél, de mégsem. El kell menni és elvinni a gyerkőc vérét az oltárhoz, csak azután nyílik ki a tomb of souls. Moonkő az meg persze, hogy kell.
  • csuripi
    Tomb of Soulsba se enged be,pedi beszéltem azzal az akárkivel.Próbáltam,hogy veszek rúna mgiát,sebességre de nem műkszik,teleportot se tudom használni,most elmegyek Lost Lakéra a kis szigetre szörnyet ölni,hátha úgy jó lesz.
  • csuripi
    Ahogy belépek márugrok is,1mp-t se teketóriázok.De ign rövid az idő.
  • erettsegi
    Shadow ruins után mivan?
    Vartugg, aki adta a véres küldit, meg valami régebbit, az eltűnt, starlexia, vagy ki nem mond semmi újat, de a küldetés még mindig megvan, pedig megszereztem a shadowruinsból a varázsbotot, meg megvan a kürt is, és a pajzs is, már csak a királykisasszonyt:) kell megtalálni és az utolsó ereklyét, de hol, hogyan? valaki segítsen pls
  • erettsegi
    talán próbáld meg úgy, hogy rögtön az elején, mikor rátaposol arra a "lépcsőre", ami elindítja az oszlopok mozgását, rögtön próbálj ugrálni, ne sokat teketóriázz, ha pedig elcseszted, menj vissza ki a teleporton és 20 mnásodperc múlva újra be, mert az elején az oszlopok mindig értelmesen, egymés után sorban süllyedeznek, azután kezdenek összevissza.
  • erettsegi
    nemár! annál a vízbe süllyedős oszlopos résznél? Az nekem elsőre sikerült
  • csuripi
    Szevasztok!
    Segítség!Shadow Ruinsba a sűllyedős platformos résznél,ahol a lord kardját kell megszerezni.8 órája szopok.Hogy a pérába lehet átjutni.Max a 4.-ig jutottam,próbáltam időlassítást is,de nem megy,pedig rögtön elindulok ahogy belépek.Segíts!
  • GrimReaper78
    Rá kell klikkelni a host-nak a lobby-ban a "load character" gombra is, és akkor nem az első szintű karikat tölti majd be ;-)
  • Methylisocloro
    Lost Lake (északnyugatra) tóban van egy sziget, ott vannak moonbeast állatok, azokból kell egyet leölni, az dob moon követ.
  • erettsegi
    Nah, újabb gondom van a játékkal: multiplayerben hogyan tudom elmenteni a játékállást? Elmentem, mikor pedig be akarok lépni a játékba ugyanazzal a haverral, betöltjük ugyanazokat a karaktereket, amikor kéri, meg a mentést is, és a játék behozza a helyet, ahol almentettük ugyan, viszont mind2en 1-es szintűekké válunk megint. Valaki segítsen pls!
  • sárkánylovag
    Mikor a 2. Relikviát visszaviszem hogyan tovább???
    Beszéltem Staroxiával adott egyből 3 küldit is, lementem a pasihoz a fáért de csak 10.000 ért adja majd visszajövök ha lesz, de addig hogy tudok elmenni abba a Vale of ruin-ba ahol feláldozom a herceg vérét ???
    Vagy mást kell csinálni ??? Nem lehet a faszobrot pénz nélkül megszerezni ?:O)
  • Fefefree
    Tudja vk hogy holvannak a teleportokba a kövek?
    Sárkánytojás küldetés ha megvan a sárkánytojás miértnem veszi el töllem!
  • Szirob
    Valaki nem tudja merre van az a hely a Forbidden Landsen ahol van az elrabolt lovag? Lordá akarok válni és ez a küldetés hogy találjak valami rabszolgatartót és szabadítsam ki..
  • Fefefree
    Felkiáltok mostmár segitsen valaki.
    Mit kel csinálni holvan eluvey vagy tudom én mi a neve!

Kuruty beszélj tájgerral aztán many a tavernába 2. emelet középső ajtó probálj bemeni.
    aztán potionos beszéljvele, akkor rátámad a férje vagy valakije, üsd le és meny be a lordhoz!
    Jó mi!
  • sárkánylovag
    Naga templomról picit lejjebb írtam olvasd el, ha kiszabadítottad, akkor fönt ajtó kinyílik gázmaszk felvesz, le a kör alakú kulcsért a királynőszobájába ahol a ruha a relikvia, és már jöhetsz is...
    Nekem nem adot senki mágus küldetéseket :O(
    Lentebb kérdezte valaki hogy a varázslatok regije felnő-e, persze ha a scrible arcane töltődés gyorsítóval rásegítesz Hogy enné meg a 3szemű szörnyi nagyon drága! Észrevettétek hogy a 3 szeműnek külön mozognak a szemei ? szenzációs !
    Bárki bármit mond amíg meg nem érkezik a Gothic 2 küldi lemeze ez a legjobb (és egyetlen) szerepjáték közel távol...
  • Kurty
    már knight vagyok de még az elf királyhoz nem engednek be :) majd még próbálkozok, köszi
  • Fefefree
    Kuruty agreet toverba csak akor jutsz be ha megcsinálod a kaszárnyás küldetés.
    a tavernátol két ut megy az egyik a kaszárnyához a másik a devenmor várához.
    vajon mejiken kell elmeni!
    Háát a kaszárnyához vezető uton!
    Ügyes!
    Ugye az elf kirájhoz bejutottál már igaz!
    Mert ha nem akor először oda juss be!
  • Fefefree
    Mikor elrabolják devenmor lányát utánna beszélni kell tavernás csajal és utánna mit kell csinálni?

Ja Mikor tigrisek sohungjanos küldetése után ad egy Yamamotos küldetést de nem birok elmenni forbedding landszba?

Azt tudjátok miért nincs térkép mert nekem nem nyitja meg?
  • Kurty
    a great towerbe hogyan lehet bejutni, mi kell hozzá és merre kell menni???
  • erettsegi
    bugos szutyok, már most idegesít
  • erettsegi
    És a tomb of soulsba miért nem enged be, ha már egyszer megmondta nekem valkira a jelszót?
  • AS
    Na kivitem a nagá-t ,. most pihenek..
  • erettsegi
    Jaj ez a naga templom qrvára elvette a kedvem a játéktól. Már nagyon azon vagyok, hogy kitöröljem a rákba és várjam a 10.20-as patchet:D
  • AS
    most naga templomban mit kelet keresni? Mert srác már szabad! királynö halot...
    És??
  • Fefefree
    Szevasztok
    Lenne egy kérdésem!
    Mikor Kneight akarok lenni akkor kapok egy küldetést hogy nirjak ki valakit blood vagy valami ijen nevü erdőben de mivel nincs térképem seholnem találom hovan?

Lehet valahogy újra kérni küldetést!
  • AS
    Nekem is pont ott kell keresni valamit ahol a te küldetésed van de nem találok semmit..

a celestial shrinok a celestial küldetésekhez kell általában azokat kel megkeresni..
    Neklik a legkönyebb a küldetések..
  • erettsegi
    Valaki tudna segíteni, hol találom a deathlorddá válás küldetésében említett várat, ahol ki kell szabadítani ezt a Sir akárkit? A forbidden landson belül:)
    Találtam ott beszélő köveket, azok mire valók?
    És mégvalami: Vannak mindenféle celestial shrinok, azok mire jók?
    előre is köszönöm!
  • AS
    valaki leirná mit kell keresni és ol a 3. varázslos küldetésnél_?? M az farkas fejü sámán adja a küldetést... de vagy valamit nem értek vagy hibás progi mert nem találok semmit.
    Tehát ha valaki részleteen leirná mit kell tenni. és hol-
  • AS
    Visza kell menni az elf warázslohoz..
    És utána betudsz menni a várba.
  • Panzerfaust
    Nekem is jött valami aminek a szarvát is megkaptam, de egyrészt a többi netheres cucc közé tette, másik meg a neve se azonos. Ez lenne az?
  • insane2
    Szirob, azután is el kell menned Emmindorhoz, hogy a kürtöt elhelyezted. Nálam ez oldotta meg a bejutás kérdését.
  • insane2
    én a rúna üllő mellett találtam rá. (helyesebben ő talált rám) Néhány percig szöszmötöltem, aztán jött is vagy 8 farkas kíséretében. Úgy néz ki, mint egy medve és egy kardfogú keveréke. 1ébként iszonyat bamba. sunyitott a fűben, néha felbömbölt én pedig nemes nyugodtsággal lenyilazgattam. (Azért a sportszerűség kedvéért a döntő csapást karddal mértem rá)
  • Panzerfaust
    Gyerekek, ahoz hogy hunter lehessek le kell nyomnom valami szörnyet. Fönn az északi sztyeppéken. Ott vagyok, találtam már egy kriptát, egy runa üllőt, meg a bolond runamágust. Körbejártam a hegyek mentén, és eljutottam a tótól a faőrökig, de semmi. Nem tudtok valami támpontot adni?
  • Szirob
    Ki tudja hogy amikor Ottaka kapitány lezárja Fargrove kapuit hogy lehet bemenni? Nekem nincs holdkövem.. Most beszéltem Emmindorral, és azelőtt tettem be a kürtöt Galdryn Várában a helyére. Most kaptam meg a küldit hogy össze kell gyűjteni az 5 artifactet. De elsődleges a fargrovei király lányánál lévő cucc. És én a lányt nem találom...Please help!!
  • AS
    Ugy van..