Dungeon Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rövöd kis folyósonak az a megoldása , hogy amikor belépsz figyeld a képeket mindig jobb oldara elõre essen a lovag . Ott lessz az 1 -ik runa , a krad visszahelyezésért is jár runa szabadics ki a lovagot és az megmutatja , hogy melyik teleport visz oda a 4-ik runa pedig ott van ahova mindig visszateleportál ha leesel az oszlopokról oda menj be megint. Máskép : a kezdõhelytõl jobbra szemben lévõ teleport.
Köszi! Korrekt megoldás.
A lord kiszabadításáért és a kard visszahelyezéséért nem jár rúna?
Még csak kettõ van, de eltekintve a rúna ugrálgatás utáni baloldali kaputól (ami állandóan egy kis rövid folyosóra teleportál), nem tudok menni semmi új helyre.
A lord kiszabadításáért és a kard visszahelyezéséért nem jár rúna?
Még csak kettõ van, de eltekintve a rúna ugrálgatás utáni baloldali kaputól (ami állandóan egy kis rövid folyosóra teleportál), nem tudok menni semmi új helyre.
Amikor kiteleportálsz van 1 láda valahol abból kiveszed a követ amivel életre kelted az 1-ik szobrot utána kitáleportálsz az uj kapun ami nyilik , megint láda és igy tovább.
sok sikert
Na most én kérdezek :
A shadow ruin ban én kinyitottam a runás kaput , de ha ott bemegyek teleportálgatás után 1 olyan terembe jutok ami két szobor között folyosó , tûzfujófejek , de nem tudok átugrani
valaki help pls
sok sikert
Na most én kérdezek :
A shadow ruin ban én kinyitottam a runás kaput , de ha ott bemegyek teleportálgatás után 1 olyan terembe jutok ami két szobor között folyosó , tûzfujófejek , de nem tudok átugrani
valaki help pls
Ize, ezeket a teleportkoveket hogy kell hasznalni ? Eleg gaz futkarozni a varosok kozt.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A "szobor" teremben lévõ runa ami az oszlop tetején van az megvan , a kardot is megszereztem , a jeles rész után hiába megyek balra ott csak állandóan kis folyósokra teleportál.
ott mi a trükk ?
ott mi a trükk ?
egyáltalában hol van a shadow ruins? :-)
Sziasztok! Lenne két kérdésem.
Shadow Ruinsban a három guardian szobros teremben mit kell csinálni?
Van négy shadow gate, abból három nem mûködik, a negyedik pedig kisebb bolyongás után visszahoz oda. A három szobor pedig nem akar életre kelni.
A kör bezárult, nem tudok menni sehová.
A rúnás ugrálás után nem a jobb oldali kapu (a lord felé), hanem a bal oldali hová visz? Mert ahogy látom, ugyanabba a kis helységbe, ahol nincs semmi.
Elõre is köszi.
Shadow Ruinsban a három guardian szobros teremben mit kell csinálni?
Van négy shadow gate, abból három nem mûködik, a negyedik pedig kisebb bolyongás után visszahoz oda. A három szobor pedig nem akar életre kelni.
A kör bezárult, nem tudok menni sehová.
A rúnás ugrálás után nem a jobb oldali kapu (a lord felé), hanem a bal oldali hová visz? Mert ahogy látom, ugyanabba a kis helységbe, ahol nincs semmi.
Elõre is köszi.
Hail emberek, két kérdésem lenne:
1 a látótávolságot maxra állítom akkor is csak 5 méterig lehet ellátni vagy csak az elején van így a sötétben?
2 az egérnél az Invertmódot hiába kapcsolom be nem történik semmi, ez másnál is ígyvan ?
1 a látótávolságot maxra állítom akkor is csak 5 méterig lehet ellátni vagy csak az elején van így a sötétben?
2 az egérnél az Invertmódot hiába kapcsolom be nem történik semmi, ez másnál is ígyvan ?
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
megvan. samurai amugy nem rossz, 2 fegyver + bow, egesz jot lehet vele hentelni
A samurai questben a Ronint, akit meg kell olni, hol talalom ? Az ok, hogy megadja, hogy Venturean forest, de ez 1 picit mintha tag fogalom lenne... :\
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
http://gaborszantai.co.uk/
Összebarkácsoltam egy túlélõ A4-est, semmi új nincs rajt, csak a nagytérkép, a naga, meg a receptek, ha kell valakinek szedje nyugodtan.
Térképek
Térképek
A campfirék az uttól kicsit arrébb vannak, de elég sok látható az útról is.
A campfire-ek hol vannak? Közvetlenül az út mentén vagy el kell kóborolni az útról. Tegnap Arindale-tõl visszmentem a Fargrove, Bone Fields elágazásig, de egy rohadt Campfire-t nem láttam 😞.
Szar dolog kissebbségnek lenni 😛
Egyébként ezen a csak-bal-kéz dolgon bukott meg annak idején a Nakatomi is, rengeteg embert annyira tud zavarni hogy inkább hagyják a francba a játékot ami végülis mindenkinek szar, kevés eladott példány = szar support
Részemrõl jegelem a gamét amig egy igazi pecs kijön hozzá mert ez így csak szenvedés, rengeteg a bug...
Egyébként ezen a csak-bal-kéz dolgon bukott meg annak idején a Nakatomi is, rengeteg embert annyira tud zavarni hogy inkább hagyják a francba a játékot ami végülis mindenkinek szar, kevés eladott példány = szar support
Részemrõl jegelem a gamét amig egy igazi pecs kijön hozzá mert ez így csak szenvedés, rengeteg a bug...
Az hiányzik amelyik egy teremben van és fel kell mászni egy négyzet éptímény tetejére és ott a runa (nekem ez lett meg elsõnek, vagy jobbra kell elmenned a teleportba, ami a folyosón van , ide teleportál egy egy rész végén vissza, vagy ott tovább egyenesen, kiesett ez a rész már 😊 ), illetve az amikor a jeles résznél (az elején lévõ) átugrálva balra kell menni a teleporton (nem jobbra a lordhoz). Kicsit trükkös...
Nem vágnak le! Engem csak a sok kis gagyi ellen idegel, és jönnek utánam, mikor jöhetnének a 500E dobáló enemik,de az ritka, erre patkány etc...
Majd leirod picit részletesebben segítek.. nagyon komoly rész a nagával együtt 😊 Nagyon bejött nekem mindkettõ fõleg a Shadow!
Jumpy ne aggodj én lépem a szintet, úgy hogy észre sem veszem, lvl 25- ön vagyok, most a Tomb of Soulsba vagyok.
Jumpy ne aggodj én lépem a szintet, úgy hogy észre sem veszem, lvl 25- ön vagyok, most a Tomb of Soulsba vagyok.
Köszi, az infót... jó a sok xp, de ha levégnak, akkor bukta a sok xp... sok kicsi sokra megy, de ha egy nagy elszáll...
mollee/ köszi, megpróbálom.:-)
A beállításokba van valami ilyesmi hogy random monster vagy valami ilyesmi, azt vedd visszább és akkor nem fognak annyian jönni, de hidd el az a jó hogy ha jönnek és nincs megállás. Sok sok xp
Sziasztok megint
Valaki help pls
Bementem a shadow ruinba , ott csak 2 db ruát találok meg.
1 ott volt ahol a 3 db kõszobor állt, utána megkerestem a kardot kiszabadítottam a lovagot az megint elment a picsába , utána mentem , ott volt még 1 runa , de az ajtón lévõ másik 2 db runa még ötletem sincs hol lehet.
pls help mert már nagyon ott vagyok ,hogy feladom a picsába.
thx elõre is
Valaki help pls
Bementem a shadow ruinba , ott csak 2 db ruát találok meg.
1 ott volt ahol a 3 db kõszobor állt, utána megkerestem a kardot kiszabadítottam a lovagot az megint elment a picsába , utána mentem , ott volt még 1 runa , de az ajtón lévõ másik 2 db runa még ötletem sincs hol lehet.
pls help mert már nagyon ott vagyok ,hogy feladom a picsába.
thx elõre is
Nekem csak 1 kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban... Még csak most kezdem vele játszani , még szinte most mentem be a kiindulási pontról, az erdõbõl a hátsó kapun az elsõ épültben, már összezártam a kis hidacskát...
A gondom az lenne , hogy valahogy ki lehet kapcsolni ezt a flusztráló inváziót, amit mûvelnek ezek az ellenfelek... látszólag kitakarítok egy területet, nekiülök egy ládának, és mire felállok már hemzsegnek körülöttem, pakolgatom a felszerelések között, és közben szétmarnak háturlól... van erre megoldás , vagy meg kell szokni , hogy nincs megállás???
Amúgy jó a játék, tetszik az új fejlesztési rendszer... nálam nem is fagy. (még eddig)
A gondom az lenne , hogy valahogy ki lehet kapcsolni ezt a flusztráló inváziót, amit mûvelnek ezek az ellenfelek... látszólag kitakarítok egy területet, nekiülök egy ládának, és mire felállok már hemzsegnek körülöttem, pakolgatom a felszerelések között, és közben szétmarnak háturlól... van erre megoldás , vagy meg kell szokni , hogy nincs megállás???
Amúgy jó a játék, tetszik az új fejlesztési rendszer... nálam nem is fagy. (még eddig)
<#szomoru1>#szomoru1> ez kimaradt az elõzõbõl,gyerekek a csajszi hol bujkál?MEgvolt a naga templom, most mit tegyek?Hová menjek?Már elfelejtettem, hogy a csajok mit magyaráztak :-(
Ez abaj, elmondják a questet,utánamár csak magát az lehet visszanézni, ahozzáadott infot nem.Milyen jó volt pár játékban,aholki naplód volt, és elolvashattad bármikor a teljes párbeszédet..
haj..haj..
Ez abaj, elmondják a questet,utánamár csak magát az lehet visszanézni, ahozzáadott infot nem.Milyen jó volt pár játékban,aholki naplód volt, és elolvashattad bármikor a teljes párbeszédet..
haj..haj..
Egen..furcsa volt, hogy druida páncélokat akart mindenáron rámsózni..<#vigyor1>#vigyor1>
De lepattintottam.
SOk..xp..sok xp..a 13.ikhoz még több kell
De lepattintottam.
SOk..xp..sok xp..a 13.ikhoz még több kell
Menj addig másfele, majd késõbb visszajössz...
Én bejelöltem a mapon egy csomó campfiret, de sajnos már csak adriandel után jóval 😞
A kandalóknál nem lehet, campfiret keress, van sok helyen.
Senki nem tud segíteni nekem, hogy miért nem tudok pihenni egyetlen kandallónál sem és miért nincs tûz a kandallókban csak narancssárga fény. Shiftre nem jön be semmi nekem. Campfire-t meg nem találok Fargrove és Arindale között 😞
Grimlock amúgy nem rúnamágus, hanem druida 😊 De amúgy grat.
Én meg trickster lettem, de nincs se alchemy, se steal skillem 😞
Rohadt sok XP kell a level 9-hez!
DB
Én meg trickster lettem, de nincs se alchemy, se steal skillem 😞
Rohadt sok XP kell a level 9-hez!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Grat!<#eljen>#eljen>
Igen!<#taps>#taps>Végre mûködik a rúnamágiám is.Bár a gatyám ráfizettem,legalább 55 ezer aranyba kerültek a rúnák,meg a varázslatok :-)
Akit érdekel és még nem tudja.
Fargrove-ból déli kapaun ki,irány kelet.Az elágazásnál észak, a tóig,és nyugatról megkerültem és észak felé tartva egy toronyban megtaláltam aGrymlock nevû rúnamágust.Tõle lehet vásárolni rúnákat, és a rúnamágiát.
Mûködése: varázslat megvesz (hasonló mint a celestiálmágia) és varázslatnál fel van tüntetve,melyik rúnából mennyi mana(?) kel az elvarázslásához.Mivel mindegyik rúnakõ 100 manát tárol, igy értelemszerûen amelyikbõl 300-at kér,abból 3-at kell vásárolni.
Na megyek tesztelni megérte e a pénzt...<#wow1>#wow1>
Akit érdekel és még nem tudja.
Fargrove-ból déli kapaun ki,irány kelet.Az elágazásnál észak, a tóig,és nyugatról megkerültem és észak felé tartva egy toronyban megtaláltam aGrymlock nevû rúnamágust.Tõle lehet vásárolni rúnákat, és a rúnamágiát.
Mûködése: varázslat megvesz (hasonló mint a celestiálmágia) és varázslatnál fel van tüntetve,melyik rúnából mennyi mana(?) kel az elvarázslásához.Mivel mindegyik rúnakõ 100 manát tárol, igy értelemszerûen amelyikbõl 300-at kér,abból 3-at kell vásárolni.
Na megyek tesztelni megérte e a pénzt...<#wow1>#wow1>
A karos rész a legkönyebb a Naga templomban 😊
Köszi Jumpy kipróbálom.
voltam :
FIGHTER - BUDOKA volt a felajánlás
most vagyok :
CELESTIAL - MONK a felajánlás a Tigrisesnél
FIGHTER - BUDOKA volt a felajánlás
most vagyok :
CELESTIAL - MONK a felajánlás a Tigrisesnél
Legszebb őröm a söröm
Bigi
mire gondolsz?Szerintem Arindale..temple of tiger, de elõtte még Fargrove temple of dragon..(de ez nem bizti,de nekem igy volt)
mire gondolsz?Szerintem Arindale..temple of tiger, de elõtte még Fargrove temple of dragon..(de ez nem bizti,de nekem igy volt)
Senas..
Hát Fargroveban ugye elvileg a Slumsban kapod meg a csajtól a küldetést.Ahogy kijössz a boltból és le a lépcsõn az utca végében van a ház.Abban vana térkép bent.
EZT a Fargrove gondot nem értem, én x idõ mulv mentem vissza és bejutottam simán, épp az volt gyanús hogy sehol egy õrszem, a fogda zárva.Igy besétáltam a palotába, ahol is............................................................
de nem lövöm le a poént.
Na a varázsló tornya...Lordok háza, ott közli az õr hogy majd reggel menj be.
Én a temple of tigerbe mentem, ott mondta a fickó hogy kéne segiteni egy csajnak, aki a fogadóban tanyázott, miután a path of tigert elfogadtam.
A csajmesél egy páncélról, ekkor visszatérsz a lordok házába, emlited z õröknek a páncélt, beengednek a fõmuftihoz, ahol ne add fel a csajt, hanem vagy a mellette állóc fickóra tereled a zót, hogy õ a gyanús, vag ypedig megkéred hogy az õ háza segitsenneked uatásban...aztán ki kell állnod egy próát, megtalálnod a páncélt,kapsz a fõmuftitól egy tükröt, és azzal besétálsz a toronyba.
Valamit kihagytam volna?
Hát Fargroveban ugye elvileg a Slumsban kapod meg a csajtól a küldetést.Ahogy kijössz a boltból és le a lépcsõn az utca végében van a ház.Abban vana térkép bent.
EZT a Fargrove gondot nem értem, én x idõ mulv mentem vissza és bejutottam simán, épp az volt gyanús hogy sehol egy õrszem, a fogda zárva.Igy besétáltam a palotába, ahol is............................................................
de nem lövöm le a poént.
Na a varázsló tornya...Lordok háza, ott közli az õr hogy majd reggel menj be.
Én a temple of tigerbe mentem, ott mondta a fickó hogy kéne segiteni egy csajnak, aki a fogadóban tanyázott, miután a path of tigert elfogadtam.
A csajmesél egy páncélról, ekkor visszatérsz a lordok házába, emlited z õröknek a páncélt, beengednek a fõmuftihoz, ahol ne add fel a csajt, hanem vagy a mellette állóc fickóra tereled a zót, hogy õ a gyanús, vag ypedig megkéred hogy az õ háza segitsenneked uatásban...aztán ki kell állnod egy próát, megtalálnod a páncélt,kapsz a fõmuftitól egy tükröt, és azzal besétálsz a toronyba.
Valamit kihagytam volna?
Valaki segítsen!
Van egy pár problémám:
- Elmentem Emmindor tornyához, de nem tudok bejutni mert nincs hozzá cuccom. Hol szerezhetem be?
- Nem tudok visszamenni Fargove-ba, mert egy fazon valami kaptiányva hivatkozva nem enged be.
- Még az elején Fargrove-ban próbáltam megkeresni a Custard Mansion-t meg a Treasure Map-et de sehol fem találtam. (Rogue küldetés asszem)
<#integet2>#integet2>
Van egy pár problémám:
- Elmentem Emmindor tornyához, de nem tudok bejutni mert nincs hozzá cuccom. Hol szerezhetem be?
- Nem tudok visszamenni Fargove-ba, mert egy fazon valami kaptiányva hivatkozva nem enged be.
- Még az elején Fargrove-ban próbáltam megkeresni a Custard Mansion-t meg a Treasure Map-et de sehol fem találtam. (Rogue küldetés asszem)
<#integet2>#integet2>
jaj,bocsánat..de már rájöttem közben.
PZS
hát ha jól emlékszem a bejárattól jobbra van egy kar a falon, azt meghúzod és szétnyilik a fedél..alatta ott a Sigil..nekem spec. nem volt meg a gázmaszkom tehát kissé érdekes volt megszreznem,de 2 újraéledés árán sikerült.
PZS
hát ha jól emlékszem a bejárattól jobbra van egy kar a falon, azt meghúzod és szétnyilik a fedél..alatta ott a Sigil..nekem spec. nem volt meg a gázmaszkom tehát kissé érdekes volt megszreznem,de 2 újraéledés árán sikerült.
Az egyik oszlopon van 1 kéz alakú kapcsoló , az megnyomod és szemben kinyilik 1 titkos hely ott van 1 kar és azt kell meghúzni , de cserébe ird már le a sigil , hogy nyilik ki
sok sikert
sok sikert
Próbálgatással meg fórumolvasással <#vigyor3>#vigyor3>.
Én is itt olvastam
Én is itt olvastam
thx, mar minden megvolt, amit leirtal, a karok sorrendjet nem tudtam. tenyleg, egyebkent azt honnan lehetett vagni ? probalgatas?
a balkezeség az jó, végre revans a sok köcsög jobbkezesen <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Na akkor mondom mi nem tetszik a játékban.
Miért balkezes mindenki?
Miért tölt ilyen lassan?
Miért ilyen topa a karakterek animációja? (pl futás-megállás)
Miért fagy ki 5 percenként szabálytalan mûvelettel?
(ezek költõi kérdések)
És mi tetszett? A Menü meg a zene.
Összhatás: 4/10
Ja és ez persze magánvélemény. Adjanak ki hozzá egy 4. cd-t patchel és akkor újra megnézem.
Miért balkezes mindenki?
Miért tölt ilyen lassan?
Miért ilyen topa a karakterek animációja? (pl futás-megállás)
Miért fagy ki 5 percenként szabálytalan mûvelettel?
(ezek költõi kérdések)
És mi tetszett? A Menü meg a zene.
Összhatás: 4/10
Ja és ez persze magánvélemény. Adjanak ki hozzá egy 4. cd-t patchel és akkor újra megnézem.
War. War never changes.
Tegnap kaptam némi segítséget, de nem igazán megy a dolog. Még az elején vagyok. Arindalebe mentem a varázslóval beszélni aki a toronyban van. Be akartam menni a Hall of Fame -be, de nem tudok (vki mondta várjak reggelig miután beszéltem mindenkivel). Egyszerûen nem tudok nappalt varázsolni. Campfire-t sehol nem találok. A fogadóban béreltem szobát, gondoltam megpihenek. Azt írta vki, hogy kandallónál shift és pihenni tudok, de nekem nem mûxik. Az is fura, hogy a kandallók nagyrészébõl narancssárga fény szûrõdik ki, mintha égne, de tök üres. Sehol semelyik kandallónál nem tudok pihenni Arindale-be. Ezenkívül, már vagy 4-5 órája játszok vele, de így az idõ eltelésével sem vált nappalra.
Tud vki vmi gyógyírt? Elõre is thnx
Tud vki vmi gyógyírt? Elõre is thnx
HA jól emlésem Minas Taw az ember.. Forbidden Landson van. Majd utána Sir Fallennel kell dumcsiznod, ö is ott van nemmessze.
A runák azok nem használhatóak , hanem vannak ilyen kövek amikhez meghatározott tipusú és mennyiségû runa kell.., és azzal lehet varázsolni.
A runák azok nem használhatóak , hanem vannak ilyen kövek amikhez meghatározott tipusú és mennyiségû runa kell.., és azzal lehet varázsolni.
Jonny- A bal oldalon a 2., a jobb oldalon az 1. kar( vagy fordítva). De elõtte menj be a másik ajtón, és menj addig, amig nem találsz egy követ a földön a 3 szarkofág környékén, amit meg tudsz mozdítani(jelzi, ha mozgathatod), majd irány vissza és a szarkofágok mellett kinyílik egy titkos terem, ahol van egy láda+ egy rúd. Vedd fel és úgy menj a 4 karos terembe, majd onnan tovább. Figyelj a titkos ajtókra, van néhány, figyeld a falakon a nyomógombokat, ha ben t vagy egy teremben. A víz alatt is ússz néha, mert vannak víz alatti alagutak. Ott lesz majd egy másik rúd.