Dungeon Lords

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Nagy nehézségek árán bejutottam a városba!
Rögtön kaptam három küldetést is a Celestal Orderben,a Fighter Guldban ahol egy kardot kell levadászni, és a Sárkány házban ehol egy tojás a feladat kulcsa!
A baj az hogy sehogy nem tudom elkezdeni a küldetést , mert sehova nem jutok be!!!
Mi a .... kell csinálni???????????????????????????????
Merre menjek ?????????
AKI SEGÍT, ANNAK ELÁRULOM MELYIK AZ AZ ÖT SZÁM A LOTTÓN ? AMIT BIZTOS NEM HÚZNAK KI!!!
TÖBB ESÉLY!!!

én már elõtte elakadtam, át sem tudtam menni a kõfejeken a mocsár elõtt, hiába van meg a 4 ereklye.
Senki se tudja vajon vagy csak ilyen kevesen játszunk vele ?

@Grimreaper78: De a Shadow Ruins-ba bejutottatok, nem?
A harcos küldetéshez: Skuldoon alatt jóval, délen van a rabszolgakereskedõ meg a lovag is, a Southern Bouldersnél keresd. Ha van térképed, két irányból lehet lejutni a SB-régióba, a Ny-i úton indulj el, mindig kövesd a K-i falat, akkor nem tévedhetsz el. Egy kis ház lesz ott egy totemszerû zászlóval. Mondjuk ne sötétben indulj, én pl. 2x elsétáltam így mellettük.
© pzs tegnap 22:32 | Privát | Válasz | #764

Na valamiennyivel elõrébb vagyok, de megint kéne help.
Bementem a mocsárba /black swamp " , és ott a labirintusba beraktam a 2db piros bizbaszt a helyére. Ezek mit nyitnak vagy mi a céljuk a labirintuson belül keressem vagy más fele.
Más talendorba megvan már 4 db tárgy :kürt, pálca, páncél , pajzs ,
mi az 5-ik és merre találom , mert már csak ebben a labirintusben bízom.
thx ha valaki help.

Ha jól emlékszem a varázslóboltos ember adja. A második kérdésedre nem tudom a választ én nem csináltam ilyeneket
Sziasztok!

Fargrovban az iratot honnan lehet megszerezni hogy beengedjenek a lordhoz?

A treasure mapos küldinél ha megölöm a fejnélküli testet utána kinyilik egy hátsó rész és ott van egy láda azt hogy lehet kinyitni?
Hali

Vale of RUinban vagyok valamilyen templomban, és van két vasrács ami sehogy sem akar kinyilni. az eggyik egy folyosó jobb oldalán van a másik meg ott ahol ugrálni kell ilyen köoszlopokon amit különféle karokkal tudok mozgatni. mit kéne meghúznom, már 4x végigszaladtam az egész templomot de úgy néz ki vak vagyok
Nincs mit.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Methylisocloro
Köszönöm!

Hát az büntipara lenne <#szomoru1>

@Ghoul: Ellowyn-t én sem találtam, pedig Arindale-bõl azzal küldtek vissza Fargrove-ba, hogy bizonyára ott van... Ráadásul kaptam egy Harcos Céh küldetést is, amirõl fogalmam sincs, hogy került be a Quest Log-ba. Valami rabszolgakereskedõt kéne eltenni láb alól, plusz megmenteni egy lovagot, de hogy hol??

Ráadásul a Battlefields of the Dead-en meg nem találtuk meg az ereklyét. Azt hittem ,azért nem, mert még nem beszéltünk a látnokkal a Forbidden Lands-en, de ha nem tudunk oda eljutni, akkor csõpara.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Serényen gyakni mindenkit, amíg el nem fogynak. Egy idõ után lemerészkedik a varázsló is, rá koncentrálj.

Methylisocloro
elf próbánál mit kell csinálni abban a teremben ahol fire spout-ok vannak meg 4 kis vizes medence?

Ha Lord Gramere nem mondja nekeked hogy menj a tavernába beszélni a csajjal vagy menj Harrow Ruinsba akkor sajna bug szerintem
hi,
hadd kapcsolódjak be én is: tudott már valaki kezdeni valamit az Ellowyn-féle szállal? Csak ez az egy ereklye hiányzik, de sem Ellowynt, sem Valdane-t, sem az apját sem Vartuggot nem találom.
Hmm, köszi. Voltam Bolen Fields-ben, de az a hadvezér - Lord Graemere, vagy ki a rák - semmit nem mondott, és nem küldött sehová! Harrow Ruins-nál meg senki nem állt az oltárnak még a közelében sem. Na mindegy, bejárjuk még egyszer a terepet, remélem, ez nem vmi olyan bug, ami miatt újra vagy sokkal korábbról kéne kezdeni... <#guluszem1>

DonnieBrasco
Sajnos rohadt lineáris az egész játék 😞( ebbõl is látszik. Az meg, hogy kivettek úgy skilleket, hogy közben az összes belsõ leírásban bent van (pl. tricksternél írja, hogy javít az alchemy skillen stb) pedig megagáz. 😞(
A totál üres, bútortalan, kihalt városokról nem is beszélve.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Bolen Fieldsbe beszélsz a lord akárkivel õ elküld fargrovéba a tavernába (ez nem biztos) ott beszélsz a csajjjal aki elküld harrow ruinsba. LEhet hogy a tevernás rész nem itt volt de nézd meg a küldetést. Harrow ruinsba lessz egy MARa nevû csaj az oltár mellett, dumcsizol vele ésad egy levelet. ezt megmutatod a fõnöknek skulddonba(elõször a kereskedõnek a fortressbe majd az kinyitja a kaput és utána tudsz talizni a fõnökkel. Õ átenged a kapun és már mehetsz is a naga templomba.
Tudtommal mind az Alchemy, mind pedig a Steal képzettséget kivették a végleges játékból... Sajna.

A mágus céh elsõ küldit természetesen az elsõ mágus adja, akivel összefutsz: Aleister, Fargrove-ban.

Ha felveszel még egy kasztot, az nem osztott kasztnak minõsül, nem felezõdnek az XP-k, meg semmi ilyen nincs.

Na, mi is itt akadtunk el éppen, multiban. Bolen Fields-en voltunk, beszéltünk azzal az ember hadvezérrel, semmi különöset nem modott. Harrow Ruins-ban pedig csak a szentély volt a fontos, mert én Celestine-t játszok. Ha most visszamegyek Skuldoon-ba, akkor kiengednek a déli kapun? Kétlem, mert vmi olyasmit karattyolt a thrall kapuõr, hogy vmi nagy melák van odakinn.

DonnieBrasco
Köszi szépen!
Kövekezõ kérdés: hogy lehet ninja az ember? 😊

DB

sárkánylovag
Csak azt nem tudom hogy mivel jár ha valaki megkapja a második kasztot
ez osztott kasztnak számít ? felezõdnek a tp-k mert akkor nem lépek be...
sárkánylovag
Ott van felette északnyugatra, a dombokon, van két láda is aztis érdemes kinyitni.
Térkép nincs, majd egyszer egyik patchban talán...
De vannak itt lentebb jó linkek térképekre.
Na valamiennyivel elõrébb vagyok, de megint kéne help.
Bementem a mocsárba /black swamp " , és ott a labirintusba beraktam a 2db piros bizbaszt a helyére. Ezek mit nyitnak vagy mi a céljuk a labirintuson belül keressem vagy más fele.
Más talendorba megvan már 4 db tárgy :kürt, pálca, páncél , pajzs ,
mi az 5-ik és merre találom , mert már csak ebben a labirintusben bízom.
thx ha valaki help.

A Játékban nincsen térkép?? Nem tudja valaki Arindalebõl merre induljak a sárkánytojáshoz? Kellene a way of the dragon-hoz..
sárkánylovag
Segítsetek már nekem a legelsõ mágus guild-es staffos küldit hol kell megszerezni ?
valaki csak játszik mágussal...
visszavittem a sárkánytojást közben és felajánlja a tigris útját amiben szintén vannak mágiák akkor most ez hogy viszonyul a mágussághoz? elvállalhatom ezt is ???
na még mindig nem tudja valaki a 8 gates teremben az utvonalat?
elkell menned Bolen Fieldsbe elõtte beszélni valakivel, majd utána harrow ruinsba és csak utána fogsz tudni átmenni a kapun miután beszéltél a fõnökkel
DonnieBrasco
Sziasztok,

Nem engednek ki Skuldoon-ból dél felé!!! Mit kellene tennem? Most vagyok túl azon a részen, hogy kiszabadítottam Davenmoor-t... aktív küldim csak egy van, de aszerint is a Forbidden lands-re kellene mennem, de az az idióta Thrall kapuõr nem enged ki. Tipp?

DB

A páncél megtalálós küldiben, legyaktam a szellemet és huzogatom a karokat, de nem történik semmi.
Nincs valakinek egy végigjátszása,mert már nagyon unom hogy 5percenként elakadok.
Tudtommal leginkább a bargain-t, mást nem (?).

Eye-scream
Kérdés: A honor mit befolyásol?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Akkor szerencséd van... Én legalább negyvenszer próbáltam, nem jött.
Na nekem megoldodott
Visszatöltöttem mielõtt odaérek az oltárhoz oszt 1-csak megérkezett a csaj és adott jelszót tomb of soulsba
Oda meg majd elmegyek

És erre a bugra nincs megoldás ?

DonnieBrasco
Kérdés: way of the tiger küldetéseket megcsináltam, kaptam is egy tigris heraldryt, de továbbra is csak trickster/rogue vagyok, és az alchemy meg steal skillek továbbra sincsenek sehol... tud valaki alchemyt használni egyáltalán?

DB

DonnieBrasco
Ahol egy csomó kar van a falon, azokat kell variálni és kinyílek egy ajtó, mögötte lesz a cucc (meg még egy wraith... )

DB

Lent, a katakombákban.

Az elf szamurájos küldiben levágtam mindenkit, gyereket kiszabadítottam.
Utánam it kéne csinálnom? Valami páncélt kellene megtalálnom ,igaz?
Az hol lehet mert már átnéztem minden....
<#conf>

Senas...
Te hol találtad meg azt az embert, akit el kell intézni, hogy Marauder lehessek??
Halálba kerestem már, de sehol sincs.
Segíts plíz..
Eye-scream
Ja jó, nem szóltam, azért valamivel feltûnõbbé is tehették volna...
Bakker így elakadni 😄DDDD
Na mind1 legalább már lvl 5 vagyok a sok mászkálástól 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Na igen, ennek a helyére lennék kíváncsi... Van vmi sewer bridge key-em is, de nem tudom hova való.

Ahol a goblinok felhúzták a hidat, ott van egy kapcsoló...
Azzal kiengedheted a hidat.
Eye-scream
Na én már az elején elakadtam...
A csatornában vagyok, és a goblinok felhúztak egy hidat, ami mögött árgus szemekkel figyelnek+lõnek is. két oldalt tudok lemenni, az egyik helyen találtam egy kulcsot, a másik helyen pedig a kulccsal nyitható ajtók vannak, de csak ládák vannak belül, továbbmenni nem lehet. Van egy kar is, ami nem úgy tûnik, hogy csinálna bármit is.

Senas vagy küldd át a mentésedet ha még nem csináltad meg..hátha nálam sikerül.
Ha a Lord küldetésre gondolsz, akkor nem kell egy hadsereget levágnod. Egy fõkolompos meg három kísérõje az egész. Ha a vért ráraktad az oltárra és nem jelent meg a szárnyas hírvivõ, akkor bajban vagy, ahogy én is. Ez egy bug.
Ha már ilyen sok válasz érkezett feltennék még pár kérdést 😊))
Vale of ruin pajzs megvan , a vért beraktam középre most fel ként valakit támasztanom azt , hogyan kell ? Meg szintén vale of ruinba valami armyt kéne megtalálnom , de sehol senki
help pls
thx elõre is

Na sziasztok
Köv kérdésem lenne :Tomb of soul-ba hogyan kell bejutni ?
thx ha valaki leírja