2813
  • AS
    Én Úgy emlékszem amikor kinyírtam a szelemet és a szolgáit kinyílt a kapu.
  • csuripi
    sajnos már nem emlékszem rá,próbálj vissza olvasni
  • AS

Ha végig viszem a játékot egyszer.
    Majd legközelebb Rogue Budoka Ninja Lord akarok lenni.

De ez hogy lehetséges?
    Budoka? kasztot hol lehet megkapni mert még senki sem látott ilyen választást Rogue után..

Vagy jelentkezzen az aki már Ninja Lord
  • Edge
    Írtam az előbb, hogy Ulm-ban szopok (elvettem a páncélt, kinyírtam mindenkit a szobába) nem nyílik ki az ajtó (magyarul nem tudok kimenni a teremből ahol a páncél van) és sehol semmi, ez most bug, vagy rosszul csinálok valamit?
  • csuripi
    Megvan!bemész a működő kapun.A lebegő szigeteken mindig lsz 1 láda,abba találsz 1 shadow követ.azzal vissza mész,életre keltesz 1 szobrot, lecsap,új
    kapu és így tovább.Én az első 2-nél a vissza térő portált találtam 1-re,onnan tovább mentem 1-t,ott volt a láda(lvl 5)
  • Methylisocloro
    Dungeon Lords oldal
    Link
  • csuripi
    annak az volt a lényege szerintem,hogy megnyisd a szemben levő kaput.
  • suty3r4
    1. Balról a 2. oszlopban ugorj a 2-ra
    2. 1-et menj jobbra
    3. 1-et menj előre
    4. ugorj ki
    ha jól emlékszem, akkor így csináltam meg. :-)
  • Edge
    Üdv

Ulmban levettem a páncélt, kinyirtam mindenkit, főmuftit is, de utána nem jutok kia szobából az ajtó zárva marad. Valami trükk?

Kösz
  • sárkánylovag
    szuper én is ott vagyok ahol a 3 szobor és 4 kijárat vezet legfőkképpen sehova.
    Tudod mi a szomorú ? Hogy én már egyszer voltam itt , csak akkor még volt olyan kövem, és asszem beleraktam... a körbe menősnék átvittead a bal oldalról az árnyék rúnát a jobb oldalra? Annak se jöttem rá mi értelme lett.
    De egy a lényeg egy helyen akadtunk el, ez biztató... ööö nem tom miért de az
    Utolsó mondások könyve :O)))))))))))))
    Na mára jegelem magam de holnap rájövünk hidd el...
    Ha meg nem, megkérdezzük N1mrod-ot ;)
  • csuripi
    Nekem is az hiányzik.Lehet,hogy valahol ott van ahol most vagyok.
  • csuripi
    a 8 teleportos után
  • sárkánylovag
    a sakkban hol volt rúna ???
    a lökdösősnél szerintem volt rúna, tévednék ???
    Nekem a piros 3szög a körben nincs meg
  • csuripi
    Nálam a sorrend:
    1 6 szobor le lökdös (db-ja 584e xp)de ott nem találtam rúnát
    2.kardos-fejszés teleportos szoba
    3.tűz ugró
    4.sakk
    megyek meg nézem a löködőst
  • N1MR0D
    A kard arra jó, hogy kigyilkold a démonokat, akik szadiznak a lovaggal. a lovag pedig megmondja, hogy a 8 teleportos teremben melyikbe kell bemenni. Vagyis beszélsz a lovaggal,bemész a terembe, és ott odaadod a lovagszobornak a kardot, megjelenik a lovag és mutatja neked a helyes teleportot
  • sárkánylovag
    Te hát a sakkosnál nincs is benn rúna hol találtál ott te rúnát csak a kard van, a variációd jó bocsika !!!
  • sárkánylovag
    csuripi a 4. rúna az a nagy toronyba van nem ??
    1.sakk
    2. ember-szörny
    3. amikor 6 őr jobbról lelökdös
    és a 4. a tűzugráló amikor leesel a szigetekre és ha ott sokáig mész lefele egyszercsak egy piramisszerűségnél vagy arra gondolsz ???
    a Jobb alsó, előre ,hátra ,balra, előre jobbra előre, nem jó kombíináció
    főleg hogy ha kiszámolod oda se tudsz lépni az utolsóra mert van ott őr és az még csak a 3 sor lenne...
    valahogy már oldjuk meg ezt
    a piramisnál nagy téglák benyomkodásával jutsz feljebb, lefele esve 2 kicseskamrába is bele lehet esni ott... erre gondolsz ???
  • N1MR0D
    csuripi látom nem sikerült. Na mind1, viszont véletlenül most rájöttem, hogyan kell multiba betöltenem a 31-es karaktert. Végre
  • sárkánylovag
    csuripi ha már végig vitted a sakkosat ugyan meséld már el :O)
    mert én még mindig nem látom a logikát, ha ugrasz attól még jönnek ugyanúgy kettőt mintha lépnél, én meg nem tudom őket leütni és 4 alatt bezáródik az ajtó. Kérlekkkk segíttttssss
    Szeretem a logikát de ebbe nem látom a szabályokat....
  • N1MR0D
    Latom nemigen olvastad el. majd szolj akkor, hogy mikor
  • N1MR0D
    remélem addigra elolvasod:)
  • N1MR0D
    Ha pedig úgy nem megy, akkor a 62.68.164.4 -re
  • N1MR0D
    22.20-kor bocs
  • N1MR0D
    mondjuk ha 21 óra 20-kor elindítom, próbálj csatlakozni a 169.254.221.191 ipre. Talán.
  • N1MR0D
    Kipróbáljuk a játékot neten is? Megpróbálok csinálni egy kisszervert, hátha tudunk csatlakozni...
  • csuripi
    Tényleg nem volt izzasztó.
  • csuripi
    Ja már meg is van?Én még mindig a 4. rúnát keresem.Lehet,hogy hülyeséget csináltam,mert megvoltak a kövek amikkel életre keltem a 3 szobrot,csak még régebben másik szobrokat keltettem vele életre.Úgyhogy egyelőre tanácstalan vagyok.
  • N1MR0D
    Nem-e? Benyomom a tuzellenallas varazslatot, eloveszem a fagyasztobaltat, de még az sem kell:))
    Mar meg is tettem..
  • csuripi
    Bocs azt akartam írni,hogy nem lesz könnyű dolgod a kis sárkány anyuval.
    Sakk átvíve.8 teleport átvíve.Most a 4. rúnát keresem.Abba a szobába vagyok ahol 3 szobor+4 kapu.Próbálkozom.
    És még 1-szer köszönöm!
  • N1MR0D
    De ami lehetsz, már nem emlékszem hogy hívják azt a lordot, az szinte semmiben nem különbözik a deathlordtól
  • N1MR0D
    Vagy rárj csak...Knight vagy most?
    Akkor nem, azt hiszem
  • N1MR0D
    ja
  • csuripi
    Megnéztem.Nem lesz dolgod vele.Lehetek még deathlord?
  • N1MR0D
    Figyeljétek, mindjár azzal a kérdéssel tér vissza, hogy mit kell csinálni a sakkor teremben:))
  • N1MR0D
    Nincs mit.
    Most már csak abban bízom, hogy jót küldtem el:))
  • csuripi
    Meg kaptam!KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!
    Már esekn is neki.
  • N1MR0D
    ja. De most megint küldtem egyet és azt mondja, hogy message has been sent
  • csuripi
    Azt írja hogy 20 MB szabad.vipmailre küldted?
  • N1MR0D
    Bocs Csuripi, de ha ez 80szor el nem küldte, akkor egyszer sem:))) Bocsi! Remélem van tárhelye az e-mailcímednek, mert nem akarta küldeni, aztán idegességemben vagy 15x rákattintottam a SEND-re:(((
  • N1MR0D
    sárkánylovag! taktikázd ki, mert nem tudom, csak a játékszabályokat:)) Az elején 2-t ugorhatsz. A szobrok lépegetnek és üthetnek előre 2 kockával is, ill. ferde irányba ha az ő színükön állsz, hátra viszont nem. Már én sem emlékszem merre kell kezdeni, de szerintem ez a shadow ruinsz "legérdekesebb" feladata:))
    A teleportos rész majd akkor, ha megvan a kard és beszéltél a lovaggal.

Egyébként azért válaszolgatok, hogy nekem segítsen már valaki:))) Már régóta elakadtam.