Dungeon Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy nehézségek árán bejutottam a városba!
Rögtön kaptam három küldetést is a Celestal Orderben,a Fighter Guldban ahol egy kardot kell levadászni, és a Sárkány házban ehol egy tojás a feladat kulcsa!
A baj az hogy sehogy nem tudom elkezdeni a küldetést , mert sehova nem jutok be!!!
Mi a .... kell csinálni???????????????????????????????
Merre menjek ?????????
AKI SEGÍT, ANNAK ELÁRULOM MELYIK AZ AZ ÖT SZÁM A LOTTÓN ? AMIT BIZTOS NEM HÚZNAK KI!!!
TÖBB ESÉLY!!!
Na valamiennyivel elõrébb vagyok, de megint kéne help.
Bementem a mocsárba /black swamp " , és ott a labirintusba beraktam a 2db piros bizbaszt a helyére. Ezek mit nyitnak vagy mi a céljuk a labirintuson belül keressem vagy más fele.
Más talendorba megvan már 4 db tárgy :kürt, pálca, páncél , pajzs ,
mi az 5-ik és merre találom , mert már csak ebben a labirintusben bízom.
thx ha valaki help.
Fargrovban az iratot honnan lehet megszerezni hogy beengedjenek a lordhoz?
A treasure mapos küldinél ha megölöm a fejnélküli testet utána kinyilik egy hátsó rész és ott van egy láda azt hogy lehet kinyitni?
Vale of RUinban vagyok valamilyen templomban, és van két vasrács ami sehogy sem akar kinyilni. az eggyik egy folyosó jobb oldalán van a másik meg ott ahol ugrálni kell ilyen köoszlopokon amit különféle karokkal tudok mozgatni. mit kéne meghúznom, már 4x végigszaladtam az egész templomot de úgy néz ki vak vagyok
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
@Ghoul: Ellowyn-t én sem találtam, pedig Arindale-bõl azzal küldtek vissza Fargrove-ba, hogy bizonyára ott van... Ráadásul kaptam egy Harcos Céh küldetést is, amirõl fogalmam sincs, hogy került be a Quest Log-ba. Valami rabszolgakereskedõt kéne eltenni láb alól, plusz megmenteni egy lovagot, de hogy hol??
Ráadásul a Battlefields of the Dead-en meg nem találtuk meg az ereklyét. Azt hittem ,azért nem, mert még nem beszéltünk a látnokkal a Forbidden Lands-en, de ha nem tudunk oda eljutni, akkor csõpara.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
hadd kapcsolódjak be én is: tudott már valaki kezdeni valamit az Ellowyn-féle szállal? Csak ez az egy ereklye hiányzik, de sem Ellowynt, sem Valdane-t, sem az apját sem Vartuggot nem találom.
A totál üres, bútortalan, kihalt városokról nem is beszélve.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ha felveszel még egy kasztot, az nem osztott kasztnak minõsül, nem felezõdnek az XP-k, meg semmi ilyen nincs.
ez osztott kasztnak számít ? felezõdnek a tp-k mert akkor nem lépek be...
Térkép nincs, majd egyszer egyik patchban talán...
De vannak itt lentebb jó linkek térképekre.
Bementem a mocsárba /black swamp " , és ott a labirintusba beraktam a 2db piros bizbaszt a helyére. Ezek mit nyitnak vagy mi a céljuk a labirintuson belül keressem vagy más fele.
Más talendorba megvan már 4 db tárgy :kürt, pálca, páncél , pajzs ,
mi az 5-ik és merre találom , mert már csak ebben a labirintusben bízom.
thx ha valaki help.
valaki csak játszik mágussal...
visszavittem a sárkánytojást közben és felajánlja a tigris útját amiben szintén vannak mágiák akkor most ez hogy viszonyul a mágussághoz? elvállalhatom ezt is ???
Nem engednek ki Skuldoon-ból dél felé!!! Mit kellene tennem? Most vagyok túl azon a részen, hogy kiszabadítottam Davenmoor-t... aktív küldim csak egy van, de aszerint is a Forbidden lands-re kellene mennem, de az az idióta Thrall kapuõr nem enged ki. Tipp?
DB
Nincs valakinek egy végigjátszása,mert már nagyon unom hogy 5percenként elakadok.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Visszatöltöttem mielõtt odaérek az oltárhoz oszt 1-csak megérkezett a csaj és adott jelszót tomb of soulsba
Oda meg majd elmegyek
DB
DB
Utánam it kéne csinálnom? Valami páncélt kellene megtalálnom ,igaz?
Az hol lehet mert már átnéztem minden....
<#conf>#conf>
Te hol találtad meg azt az embert, akit el kell intézni, hogy Marauder lehessek??
Halálba kerestem már, de sehol sincs.
Segíts plíz..
Bakker így elakadni 😄DDDD
Na mind1 legalább már lvl 5 vagyok a sok mászkálástól 😄
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Azzal kiengedheted a hidat.
A csatornában vagyok, és a goblinok felhúztak egy hidat, ami mögött árgus szemekkel figyelnek+lõnek is. két oldalt tudok lemenni, az egyik helyen találtam egy kulcsot, a másik helyen pedig a kulccsal nyitható ajtók vannak, de csak ládák vannak belül, továbbmenni nem lehet. Van egy kar is, ami nem úgy tûnik, hogy csinálna bármit is.
Vale of ruin pajzs megvan , a vért beraktam középre most fel ként valakit támasztanom azt , hogyan kell ? Meg szintén vale of ruinba valami armyt kéne megtalálnom , de sehol senki
help pls
thx elõre is
Köv kérdésem lenne :Tomb of soul-ba hogyan kell bejutni ?
thx ha valaki leírja